Befektetés a Bitcoin Cash-be: Mi fogja vezetni a Bitcoin Cash-árat 2021-ben?

Elemző útmutató a Bitcoin Cash-be történő befektetéshez 2021-ben

Hova fog menni a Bitcoin Cash BCH ára 2021-ben?

Mi lesz a Bitcoin Cash árával 2021-ben? A kriptopénzek óriási népszerűségre tettek szert. A befektetők azonban mindig azon gondolkodtak, hogy mi vezérli valójában a Bitcoin Cash árát?

Különösen a cikk írásakor a kriptovaluták hatalmas növekedést tapasztalnak, a csúcson lévő Bitcoin szinte megdönti 2017-es rekordját.

Ha gyorsan és egyszerűen meg akarja vásárolni a Bitcoin Cash-t, azzal 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

De mi vezérli a Bitcoin Cash Price-ot?

Főként három tényező vezérli a Bitcoin Cash Price-ot:


 1. Igény és intézményi tudatosság
 2. Összefüggés a Bitcoin-nal
 3. Lehetőség lesz vezető online fizetési eszközzé válni

Itt, a Trading Education-nél elemeztük ezt a három tényezőt, és az alábbiakban részletesebben megmutatjuk, mit tudtunk meg.

Ha részletesen szeretne tájékoztatást kapni a Bitcoin Cash árjóslásáról, akkor nézze meg ezt a részletes előrejelzési előrejelzést a Bitcoin Cash számára.

Miért a Bitcoin Cash?

Miért fontolják meg a befektetők a Bitcoin Cash-be történő befektetést??

A Bitcoin Cash bizonyos értelemben az új kriptovaluták csoportjába tartozik, mert 2017. június 24-én jelent meg. Tehát pontosan a kriptovaluta-fellendülés évében.

A Bitcoin Cash a Bitcoin villája, vagyis kezdetben a Bitcoin második verziójaként jelent meg. A bevezetési ára 543 dollár volt, ami öt hónap után elérte a történelem legmagasabb rekordját, 3556 dollárt.

Bár a Bitcoin Cash a Bitcoin elágazása, ez nem jelenti azt, hogy áraik ugyanúgy mozognak. A Bitcoin Cash, más néven Bcash, 2018-ban szakadt fel Bitcoin Cash és Bitcoin SV.

A Bitcoin Cash az 5. legnagyobb kriptovaluta a Tether mögött, amely a 4. helyen áll. Piaci felső határa jelenleg 5 151 746 834 dollár.

Az írás idején a Bitcoin Cash drasztikus értéknövekedést tapasztalt, a közelmúlt kriptovaluta árának emelkedése közepette. A Bitcoin Cash ára jelenleg 345,21, a szakértők pedig az érme folyamatos növekedését jósolják, ami jó befektetési lehetőséget jelent a befektetők számára.

bch árdiagram

Minden idők Bitcoin Cash árdiagramja. Forrás: Coinmarketcap

Fontolgatná a befektetést Bitcoin Cash BCH?

Mi vezérli a Bitcoin Cash Price-t?

A kriptovalutákat most biztonságos menedékeszköznek vagy digitális aranynak tekintik, mivel 2020-ban hatalmas intézményi befektetés történt, Paypal vezetésével, amely úgy döntött, hogy kriptográfiai szolgáltatásokat kínál, és nagy mennyiségben vásárol Bitcoin-t..

“Mivel a központi bankok továbbra is több pénzt nyomtatnak a pénzügyi visszaesés enyhítésére, a befektetők olyan eszközt keresnek, amely fedezeti ügyletként szolgál, és úgy tűnik, hogy a bitcoin a megoldás” – jelentette ki Konstantin Anissimov, a londoni CEX.IO kriptovaluta-tőzsde ügyvezető igazgatója Független.

A kriptovaluták jelenleg bikafuttatáson mennek keresztül, egyes szakértők azt állítják.

De nézzük meg, mi befolyásolja valójában a Bitcoin Cash árát?

3 tényező fogja meghatározni a Bitcoin készpénz árát 2021-ben

1. tényező: Igény és intézményi tudatosság

A Bitcoin Cash mint blokklánc célja, hogy a vezető online fizetési eszközzé váljon. Tehát, mivel sokkal kompetensebb blokklánc, mint maga a Bitcoin, a Bitcoin Cash több alkalmazást talál a gyakorlatban. A Bitcoin Cash gyorsabban dolgozza fel a tranzakciókat, mint a Bitcoin, és alacsonyabb díjakkal is.

Mivel önmagában tökéletes, fennáll annak a lehetősége, hogy a különféle pénzügyi vállalatok még nagyobb mértékben alkalmazzák, befolyásolva ezzel az árát és növelve annak értékét. Mert, ahogy a közgazdaságtan alapszabálya mondja; a kereslet növekedésével az ár is növekszik.

2. faktor: Összefüggés a Bitcoin-nal

Az altcoinok korrelálnak a Bitcoinnal, következésképpen, amikor a Bitcoin ára változik, az az altcoinok árát is befolyásolja. A Bitcoin Cash az egyik altcoin, amely többnyire korrelál a Bitcoin-nal. Ha példaként vesszük az időszakot, 2019. április-június a Bitcoin Cash 74% és 82% közötti összefüggést mutatott a Bitcoin-tal.

Összefüggés a Bitcoin és az altcoinok között 2019 április-június között. Forrás: Cointelegraph

Az olyan neves kriptovaluták, mint az Ethereum, a Litecoin, a Bitcoin Cash, a NEO, a Monero és az XRP, mindig szoros összefüggésben vannak a Bitcoin viselkedésével. Tehát a befektetők a Bitcoin Cash-t megfelelő befektetésnek tekintik, bullish időkben, mert jó lehetőségek vannak a magas hozamra.

3. tényező: Az online fizetési eszköz lehetősége

A Bitcoin Cash válhat az online fizetések fő blokkláncává?

Mint már említettük, a Bitcoin Cash egy kompetensebb blokklánc, amely maga a Bitcoin, gyorsabb tranzakciókkal és alacsonyabb díjakkal. Ezért a Bitcoin Cash potenciálisan az online fizetések fő blokkláncává válhat.

Elég érdekes, hogy a kemény villát a fejlesztők két csoportra osztása jelentette. Az egyik csoport 8 százalékos adót akart kivetni a Bitcoin Cash bányászatra azzal a céllal, hogy a 8 százalékot újra elosztják a protokoll fejlesztésének finanszírozására..

A Bitcoin Cash Node nem támogatta az ötletet, így több támogatást kapott és nyertes blokklánccá vált azzal, hogy nem döntött úgy, hogy megadóztatja közösségét. Ez valószínűleg befolyásolni fogja az árat, ami felfelé fogja emelni, mivel többen lesznek hajlandók megvásárolni az érmét.

Bár a Bitcoin Cash ellentmondásos, saját szurkolói klubja van, amely az utóbbi időben aktívan hirdeti az érmét.

Készen áll a befektetésre Bitcoin Cash BCH?

Hogyan lehet befektetni a Bitcoin Cash-be 2021-re

Figyelembe véve a fent említett tényezőket, arra a következtetésre juthatunk, hogy a Bitcoin Cash ármozgása a kereslettől és a blockchain valós potenciáljától függ, hogy a közeljövőben a fő online fizetési eszközzé váljon-e..

A Bitcoin Cash tudja, hogyan kell meglepetést okozni. Ha visszatérünk 2019 első negyedévére, a Bitcoin Cash hat hónap alatt több mint 200% -os növekedést tapasztalt. Ebben az időszakban a Bitcoin Cash óriási mértékben növekedett, mivel széles körben elfogadták, és infrastruktúrája megerősödött.

bitcoin készpénzár-diagram

A Bitcoin készpénz (BCH) piacai 213% -kal növekedtek 2019 első hat hónapjában. Forrás: Bitcoin.com

Néhány olyan tőzsde, ahol a Bitcoin Cash kereskedik a legtöbbet: Binance, Digifinex, Hitbtc, Coinbase, Bitstamp és Bitforex.

De mennyire fog menni a Bitcoin Cash ára 2021-ben?

„Azok az okok, amelyek miatt 2011-ben kezdtem el befektetni a Bitcoin-ba, pontosan ugyanazok az okok, amelyek miatt ma a Bitcoin Cash-be fektetek be”, Roger Ver, a Bitcoin Cash társszerzője tweetelt még 2018-ban utalva arra, hogy a Bitcoin Cash a következő években a Bitcoinhoz hasonlót tapasztalhat.

Ver optimista volt a Bitcoin Cash iránt, és rámutatott, hogy blokklánca valóban az online fizetések fő eszköze lehet.

Különböző gondolatok merülnek fel a Bitcoin Cash árjóslásáról. Ver például úgy véli, hogy a Bitcoin Cash Price megduplázódik, és 2021 novemberéig eléri az 500 dollárt.

Továbbá, Digitalcoin még optimistább, azt jósolva, hogy a Bitcoin Cash ára 2021 januárjában meghaladja az 1000 dollárt.

bitcoin készpénzár-előrejelzési diagram

Bitcoin Cash árjóslás 2021-re. Forrás: Digitalcoin

E valóban optimista előrejelzések szerint nyugodtan kijelenthető, hogy a Bitcoin Cash jó befektetési lehetőség a befektetők számára 2021-ben.

Ha részletesen szeretne tájékoztatást kapni a Bitcoin Cash árjóslásáról, akkor nézze meg ezt a részletes előrejelzési előrejelzést a Bitcoin Cash számára.

Bitcoin készpénz ára 2021 után

Az előrejelzések szerint a Bitcoin Cash 2021 után is másképp fog működni. Hosszú előrejelzés azt jósolja, hogy a Bitcoin Cash 2023 végéig 75 dollárig süllyed, ami pesszimista hosszú távú Bitcoin Cash előrejelzést jelez.

Hosszú távon azonban a Digitalcoin derűlátóbb előrejelzései szerint a Bitcoin Cash ára 2026 decemberében eléri az 1401,82 dollárt..

bitcoin készpénzár táblázat

A Bitcoin Cash ára 2026 decemberére elérheti az 1401 dollárt. Forrás: Digitalcoin

A lényeg: A Bitcoin Cash jó befektetési lehetőség a befektetők számára?

Nos, a fent említett jóslatok szerint a Bitcoin Cash 2021-ben egy felfelé vezető szakaszon megy keresztül, hogy ugyanezen év után azonnal lefelé haladjon. De akkor 2026-ig új magasságokat ér el. Tehát arra a következtetésre juthatunk, hogy a Bitcoin Cash jó befektetési lehetőség azoknak a befektetőknek, akik türelmesek a HODL felé.

Tanuljon meg befektetni a Bitcoin Cash-be

Mivel egy olyan fázist élünk át, amikor a kriptovaluták gyorsabban növekednek, nagyon fontos a kereskedelmet mint készséget megtanulni, mert az előnyök a közeljövőben hatalmasak lehetnek. Ahogy Warren Buffett mondta: “Minél többet tanulsz, annál többet keresel”.

A bekövetkező intézményi elfogadással nem lesz meglepő, hogy a kriptovaluták a jövőben a világgazdaság létfontosságú részét képezik. Ezért itt, a Trading Education-on, úgy készítettük elő tanfolyamainkat, hogy a lehető legjobb készségekkel felkészítsük Önt, hogy profitálhasson a kereskedésből és a kriptovalutákba történő befektetésből. Csatlakozzon a nagy kereskedelmi akadémiához itt, a Trading Education-on, és szerezze fel magát a kereskedelemhez szükséges legjobb tudással és készségekkel.

Vessen egy pillantást kriptokereskedelmi tanfolyamainkra itt.

Kezdjen befektetni a Bitcoin Cash-be az eToróval

Ebben az időben, amikor a kriptovaluták drasztikus növekedést tapasztalnak, sok kriptovaluta-csere alakult ki. Ennek ellenére nehéz találni egy hasonlót eToro amely megfelel a kereskedés minden feltételének.

Most már tudja, milyen tényezők befolyásolhatják a Bitcoin készpénzes árát 2021-ben, ha inspirálta magát a Bitcoin Cash BCH-ba történő befektetés megkezdéséhez, vagy ha ez a cikk némi extra betekintést nyújt a meglévő kereskedési ismereteibe, akkor örömmel tudja, hogy az etoro a Crypto eszközökkel való kereskedelem képessége, beleértve a Bitcoin Cash-t és a CFD-ket 90-ig+ kriptovaluták.

eToro – Vásároljon Bitcoin Cash-t 0% jutalékkal

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Bitcoin készpénz ára – legfontosabb pontok

 • A Bitcoin Cash 2017-ben jelent meg, és ez a Bitcoin villája.
 • A Bitcoin Cash az 5. legnagyobb kriptovaluta a Tether mögött.
 • A Bitcoin Cash árát három tényező befolyásolja: kereslet és intézményi tudatosság, összefüggés a Bitcoin-szal és az a lehetőség, hogy vezető online fizetési eszközzé váljon.
 • A Bitcoin Cash bevezetési ára 543 dollár volt, öt hónap után elérve a történelem legmagasabb rekordját, 3556 dollárt.
 • A Bitcoin Cash kompetensebb blokklánc, mint maga a Bitcoin, és lehetősége lehet az online fizetések fő blokkláncává válni.
 • 2019 első negyedévében a Bitcoin Cash 6 hónap alatt több mint 200% -os növekedést tapasztalt.
 • A Digital Cash szerint a Bitcoin Cash 2021 januárjában meghaladhatja az 1000 dollárt.
 • A Longforecast előrejelzése szerint a Bitcoin Cash 2023 végéig akár 75 dollárig is eljut.
 • A Digitalcoin azt jósolja, hogy a Bitcoin Cash ára eléri az 1 421,82 dollárt 2026 decemberében.
 • A Bitcoin Cash jó befektetési lehetőség azoknak a befektetőknek, akik türelmesek a HODL iránt és 2025-2026-ig hozamot érnek el.

Reméljük, hogy ez a cikk világosabbá tette számodra, hogy a Bitcoin Cash ára hol lenne orientálva az érték tekintetében. És végül, ha örömmel olvastad ezt a cikket, oszd meg, mert van még valaki, aki profitálhat belőle.

Olvass tovább:

A Bitcoin Cash-be történő befektetés előnyei és hátrányai

A Bitcoin Cash jó befektetés?

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector