Befektetés a TRON-ba: mi fogja vezetni a TRX árát 2021-ben?

Elemző útmutató a TRON-ba történő befektetéshez 2021-ben

Hova fog menni a TRX ára 2021-ben?

Mi lesz a Tron árával 2021-ben? Mivel a kriptovaluták decentralizáltak, a hagyományos befektetők mindig azon gondolkodtak: mi vezérli a Tron árát?

Az egyik legkiemelkedőbb feltörekvő kriptovaluta: A Tron 2017-ben alapította gyökereit, mint érvényes digitális érmét, hogy elindítsa a kereskedelmet, az üzleti és egyéb gazdasági kérdéseket. Megalakulása óta meredekebb ingadozásokkal rendelkezik, a Tron mindig az első 20 legfontosabb kriptovaluta között biztosította értékét. Neve a főbb kriptovaluták körül forog, mint például a Bitcoin, a Tether, a Stellar és az XRP.

Az utazás legelején a Tron 2–4 centes érték biztosításával tette meg pozícióját, és még mindig körülötte forog. Ez viszonylag jó volt, annak ellenére, hogy feltörekvő pénznem egy fiatalabb vezérigazgatóval.

2019-es ebédre Justin Sun, a Tron kriptovaluta platform alapítója óriási 4,6 millió dolláros ajánlatot tett Warren Buffett-nel, a világ egyik legsikeresebb befektetőjével. Ez az extravagáns ebéd azonnali elismerést adott Tronnak, és a befektetőket felvonta a szemöldökét, hogy befektessenek ebbe a nagyszerű lehetőségbe.

Ez az azonnali lendület nagyon hasznosnak bizonyult azok számára, akik alig várják a befektetéseket a kriptovalutákba. Akár te vagy én, akár bárki más, aki körülöttünk van, Tron most megragadhatja bárki figyelmét.


Ami Tron jóslatát járja körül az interneten, némileg várható, hogy 2021-re 10 centig jelentősen megnő..

Egy rövid bepillantással a fent említett hírnévre és a Tron statisztikáira valószínűleg arra a következtetésre juthatunk, hogy a Tron mindenképpen az a kriptovaluta, amely megérdemli a figyelmét.

Miért TRON?

A kriptovaluták bőséges időt töltöttek a reflektorfényben, mint a befektetők forró új dolga, de azóta kritikusan elérték az értékeiket. A csomóból a legnépszerűbb, a Bitcoin megdöbbentő 19 000 dollárról csekély 7000 dollárra esett. A kriptovaluta-befektetések volatilitása nem halvány szívű.

A TRON platformot még 2017-ben hozták létre Szingapúrban, a szórakoztató és tartalmi helyet megcélozva. A web decentralizálásának merész céljával a közvetítők eltávolítását tűzi ki célul, amely végül lehetővé teszi a tartalomalkotók számára, hogy alacsonyabb díjakat fizessenek be, de mégis többet keressenek.

A TRON-ot a TRX kriptovaluta hajtja, amely készen áll arra, hogy kiküszöbölje a pénzügyi szektor közvetítőinek szükségességét, lehetővé téve a súrlódásmentes tranzakciókat..

Egyes források szerint a Tron hamarosan a tíz legfontosabb kriptovaluta közé tartozik. Jelenleg a tizenhatodik helyen szerepel, piaci kapitalizációja 1,7 milliárd dollár.

Jelenleg nem a legjobban teljesítő kriptovaluta, akkor miért szerez népszerűséget ilyen exponenciális sebességgel? A befektetők egyre növekvő érdeklődést mutatnak a Tron iránt, mivel ez valamivel egyedibb, mint más jól ismert kriptovaluták, például a Bitcoin. Míg a Bitcoin az online fizetési rendszer teljes átalakítását tűzte ki célul, globálisan Tron a tartalomalkotás átalakításába kezdett. Tron ökoszisztémája jelenleg tartalommegosztó platformként működik.

A Tron ökoszisztémában a regisztrált felhasználókat Tron érmékben jutalmazzák, amikor tartalmat hoznak létre. Ez az egyedülálló rendszer biztosítja a bevételszerzés átláthatóságát, különösen a többi népszerű közösségi média hálózathoz képest.

A Tron ökoszisztéma úton van a tartalomalkotók felhatalmazására azáltal, hogy megszünteti az olyan közvetítőket, mint az Apple Play Store és a Google Play Store. A Tron ökoszisztémája decentralizált alkalmazásokat hirdet, és vezeti a piacot.

Az ökoszisztéma a tartalomkészítőknek is uralkodást adott, szemben a Google-hez hasonló vállalatokkal, amelyek túl nagy hatalommal és kontrollal rendelkeznek az internet felett. A Tron ökoszisztéma közvetlen kapcsolatot létesít a tartalomalkotók vásárlóival és beszállítóival; ez költségcsökkentést eredményez a közvetítők megszüntetése miatt.

A TRON ökoszisztémát úgy tervezték, hogy valóban támogassa a TRON Alapítvány decentralizált hálózattal kapcsolatos elképzeléseit. Legfeljebb feldolgozhatja 2000 tranzakció csupán egy másodperc alatt. Leginkább a TRON platformja nulla tranzakciós költséget kínál. Ez a sebességi szint és gyakorlatilag nincs tranzakciós költség ad némi előnyt a TRON-nak.

A kriptopénz egyik csúcspontja mindenképpen fiatal és élénk vezérigazgatója. A vezérigazgató, Justin Sun különféle erőfeszítéseket tett, és elsősorban az ő erőfeszítései révén a TRON már jó ideje reflektorfénybe került, annak ellenére, hogy esetleg nem teljesített olyan jól, mint néhány más kriptovaluta.

tron árdiagram

Az adatok jóvoltából Crypto.com

A TRON fázisai

A TRON első fázisa, az Exodus, a tartalommegosztó platform, amely közvetlenül összekapcsolja a tartalomalkotókat a vásárlókkal. A platform nem használja a blokklánc technológiát. A technológia célja, hogy beépüljön a következő szakaszba, az Odüsszeiába. A tervek szerint az Odüsszea 2019 elején veszi át az irányítást, de 2018 közepén lépett életbe.

Az Odyssey szoftver azóta számos frissítést hajtott végre, az Odyssey-tól a Mainnet Odyssey 2.0-ig az Odyssey 3.0-ig. Az Odüsszeia nem a hagyományos nézetek vagy kattintások ösztönzőit kínálja, hanem a rendszert úgy tervezték, hogy megismételje a „borravaló” fogalmát.

A Nagy Voyage, más néven TRON 4.0, 2020. július 7-én lépett életbe. A TRON 4.0-t frissítették az első intelligens szerződéses adatvédelmi protokollal, amely kétségtelenül a legbiztonságosabb és legbiztonságosabb. Kisebb frissítéseket hajtottak végre a TPOS-on, ami tovább csökkentette a blokkok megerősítési idejét, és megerősített biztonságot eredményezett.

Mivel a TRON elképzelése nemcsak a web decentralizációja, ez még nem minden; a Nagy Voyage is tartalmaz valamit a pénzügyi intézmények és az üzleti fejlesztők számára, ami hozzájárul a pénzügyi infrastruktúra megerősítéséhez. Kínálatuk egy blockchain megoldás, amely testre szabható az üzleti fejlesztők és a pénzügyi intézmények igényeinek megfelelően.

TRON útja itt nem ér véget. A következő szakasz célja, hogy valahol 2021 közepén elinduljon, és Apollónak fogják nevezni. A tartalomkészítők képesek lesznek felépíteni márkáikat, és felajánlani közönségüknek az Initial Coin Offering-et, amely megegyezik az Initial Public Offering-rel.

Ezenkívül a Star Trek (TRON 6.0) várhatóan 2023-ban indul, az Eternity pedig 2025-ben. & az utolsó szakasz célja a decentralizáció jövőképének megvalósítása és a játékipar következő szintre emelése. Az alkotók azon kívül, hogy saját játékplatformokat hozhatnak létre, hozzáférhetnek a prediktív piaci platformokhoz, sőt adománygyűjtési lehetőségekhez is.

Az Alapítvány már feltérképezte a TRON teljes útját, és nem számít, milyen jövő vár a kriptovalutára, teljesen nyilvánvaló, hogy a frissítések némelyike ​​az alapokig ringatja az ipart.

Fontolgatná a befektetést TRON TRX?

Mi hajtja a TRON árát?

A TRX ártendenciája kezdete óta folyamatos növekedést mutat, de 2019-ben felgyorsult, és számos tényező befolyásolta az értékét. A népszerű torrent-oldal, a BitTorrent megszerzése segített a TRX feltérképezésében, és hozzájárult a vállalat terveihez és projektjeihez.

A TRX árát befolyásoló egyéb tényezők közé tartoznak a jó partneri kapcsolatok a TRON elérhetőségének növelése érdekében, valamint a társaság rejtélyes vezetője, Justin Sun által közzétett PR-ek. Szinte minden tweetje új partnerséget köt fel, vagy egy új projekt áremelést von maga után a TRX számára.

Például, amikor a Sun dollármilliókat ajánlott fel egy Warren Buffet tulajdonában lévő jótékonysági szervezetnek, a TRX ára jelentősen emelkedett, mivel a TRON jelentős társadalmi hatással volt. Hasonlóképpen, a TRX áremelkedést tapasztalt, amikor a TRON-t összekapcsolták a Keystore-val, a Samsung blockchain projektjével.

A trükkös kriptopénz-kereskedési piac megértése nem könnyű feladat. Nagyon sok tényező játszik szerepet egyszerre, ami végül eldönti a kriptovaluták árát.

Egyéb tényezők mellett 2 kulcsfontosságú tényező vezérli a TRON árát:

 • Piaci erők
 • Megvalósítható befektetési környezet

Itt, a Trading Education-nél elemeztük ezt a két és néhány egyéb tényezőt, amelyek a TRON árát befolyásolják. Az alábbiakban részleteztük, amit megtudtunk.

1. tényező: Piaci erők

Adam Smith, a közgazdaságtan atyja szerint a "láthatatlan kéz" a piacon játszik. Ez a láthatatlan kéz határozza meg az árakat. A láthatatlan kéz alapvetően a kereslet és a kínálat piaci erői. Egy elem szűkössége növeli az értékét. Tehát, minél szűkebb a Tron, annál magasabb lesz az ára.

Mivel az egyes kriptovaluták kínálata korlátozott, a kereslet növekedése felfelé nyomja az árakat, hogy alkalmazkodjanak a korlátozott kínálathoz. Gazdasági értelemben az úgynevezett kereslet-pull infláció.

De amikor a tényezők miatt csökken a kereslet, akkor felesleges a kínálat, ami lefelé húzza az árat. A Tron esetében, a digitális tartalom létrehozásának folyamatos növekedésével a kereslet növekedni fog.

Ezeket a piaci erőket különféle intézkedésekkel manipulálni lehet a Tron piaci árainak kiigazításához.

2. tényező: Megvalósítható befektetési környezet

Nem csak a kriptovaluta befektetéseknél, hanem bármilyen befektetésnél is elengedhetetlen a kedvező befektetési környezet. A kormányok szerte a világon a befektetőket ösztönző környezet előmozdítását tűzték ki célul.

Hasonlóképpen, a kriptovaluták esetében a kedvező környezet ösztönzi a befektetéseket. A Tron esetében, mivel a Tron a digitális szórakoztatóipart célozza meg, a környezet kedvezőnek tűnik.

A világ a globalizáció felé halad, és a digitális szórakoztatóipar várhatóan a közeljövőben ugrásszerűen növekedni fog. És a Tron egyedülálló javaslatával, amely kiküszöböli a közvetítőket & közvetítők és nagyobb ellenőrzést biztosít a tartalomkészítők számára, Tron kétségtelenül vonzóbbá válik a közeljövőben.

Bár a COVID-19 sok bizonytalanságot hozott magával, és a világ legfejlettebb gazdaságai is rettenetesen szenvednek. Tehát a környezet jelenleg nem biztos, hogy kedves a befektetőkkel szemben.

Egyéb tényezők

A befektetési világban a szájról szájra nagyobb jelentősége van, mint kellene. Futótűzként terjed, hogy mibe fektetnek a forró befektetők és mit gondolnak az influencerek egy adott kriptovalutáról.

A dedikált sajtóorgánumok frissítéseket és előrejelzéseket nyújtanak a kriptovaluta áraival kapcsolatban. Számos befektető, különösen amatőr, áldozatul esik e vitatott és túlságosan elhangzott híreknek ezekből a kialakult üzletekből. A kriptovaluta befektetőket vakon követik a kezdők, és a kereslet felfelé irányul.

Mivel nincs sok fék és mérleg, a kereskedelem manipulálása szintén nagyon általános gyakorlat. Az árak szivattyúzással és dömpinggel is manipulálhatók. Félrevezető vagy eltúlzott állításokkal egyes befektetők csak azért emelik a kriptók árait, hogy az áremelkedéskor eladhassák érmeiket. Ami aztán piaci összeomlásokhoz vezet.

A marketing korában Justin Sun vezérigazgató nagyon hatékonyan hasznosította a marketinget. Aktívan részt vett Tron népszerűsítésében, és Tron erőfeszítései révén egyre népszerűbb.

Készen áll a befektetésre TRON TRX?

TRON az Ethereum Network-en?

Úgy gondolják, hogy a Tron nagyon hasonlít az Ethereumhoz, olyannyira, hogy a Tront először az Ethereum hálózatán dobták piacra. De az Ethereum hosszabb ideig volt itt, mint Tron, és ezért népszerűbb. Az áruk esetében a helyettesítők alapvető szerepet játszanak a keresletükben. A Tron számára az Ethereum ára és kereslete fontos, fordítottan arányos szerepet játszik. Amint az Ethereum egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, a Tron elveszíti keresletét. Az Ethereumon kívül más versengő devizák is befolyásolják Tron keresletét.

Miért kellene befektetnie a TRON-ba?

A Tron jelenlegi ára 0,024168 dollár. Mivel a Tron ára tizedesjegyű, az ár enyhe változása is jelentős hatással lesz a Tron befektetéseire. A DigitalCoinPrice előrejelzései azt mutatják, hogy a Tron ára 0,09 dollárra tehető. Becslésük nagyon reményteli, és hét év múlva a Tron elérheti az árát 1 USD.

tron ár-előrejelzési diagram

Adatok jóvoltából DigitalCoinPrice

A WalletInvestor.com előrejelzései azt is mutatják, hogy az ár kb. 0,7 és 0,8 dollár között lehet.

A TRON-ba történő befektetés előnyei és hátrányai

Mint minden más kriptovalutának, amelynek előnyei és hátrányai vannak a befektetésben, a TRON-nak is megvan a maga. Az alábbiakban bemutatjuk neked.

A TRON-ba történő befektetés előnyei:

✅ A Tron a szórakoztató tartalmak fejlesztésére összpontosít. A Tron professzionális, elkötelezett csapattal rendelkezik, amelynek célja egy decentralizált szórakoztató platform létrehozása. Ez a platform olyan területeket fog lefedni, mint a fizetés, a streaming, a videohoszting és a játékportál. Ezért Tron jövője nagyon ígéretes.

✅ A Tron mögött erős háttérrel rendelkező fejlesztők állnak. Néhányan a Ripple Labs szakemberei voltak, mielőtt csatlakoztak a Tronhoz.

✅ A Tron rendkívül alacsony tranzakciós díjakkal rendelkezik. Ha tranzakciót folytat a Tronnal, 0,000005 dollárt kell fizetnie, ami rendkívül alacsony.

✅ A Tron másodpercenként 2000 tranzakciót képes feldolgozni, ami azt jelenti, hogy platformja jelentős számú futó alkalmazást képes kezelni.

✅ Amint a szórakoztató szektor digitalizálódik, a Tron elsőként alkalmazhatja a blokklánc technológiát az iparban. Következésképpen a platformra a jövőben nagyobb figyelmet lehet fordítani, és a TRX ára emelkedhet.

A TRON-ba történő befektetés hátrányai:

TR A TRX tokenek körülbelül felét kisszámú cím tárolja, ami miatt a platform túl központosított. Ezért e címek tulajdonosai képesek lennének befolyásolni a TRX ármozgását.

❌ A platform még gyerekcipőben jár. Bár a hálózat már létezik, és a blokklánc indításának első része megtörtént, a Tron platform még mindig a fejlesztés korai szakaszában van, még nem teljesen készen áll a használatra, és az érme miatt már túl sok a hype.

❌ A TRX maximális készlete 101 milliárd, ami magasnak és hátrányosnak tekinthető, mivel egy időbe telik a szám elérése.

❌ A Tronnak fennállása alatt volt néhány botrány, ami rontotta hírnevét. Néhány programozó a plonizmus elemeit vette észre Tron fehér könyvén, amelyet Justin Sun vezérigazgató tagadott. Az ilyen botrányok nem tettek jót Tronnak, ami miatt a befektetők vonakodtak befektetni a TRX-be.

Kész ugrás TRON TRX befektetés?

Kezdjen befektetni a TRON-ba az eToróval

kereskedési tron

Az eToro kiemelkedik biztonsága és "Másolás kereskedés" funkció, amely lehetővé teszi a kedvenc kereskedő másolását. Mivel a legjobb közösségi kereskedési platform, az eToro azért is kiemelkedik, hogy könnyen használható a weboldal, így a kezdők könnyedén megkezdhetik befektetéseiket. Ha kriptovalutákba szeretne befektetni az eToro-ban, akkor kezdje azzal, hogy bármelyiket kiválasztja a platform által kínált 90 kriptovaluta közül..

eToro – Vásároljon TRON-t 0% -os jutalékkal

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

 • A TRON platformot még 2017-ben hozták létre Szingapúrban, a szórakoztató és tartalmi helyet megcélozva.
 • A TRON-ot a TRX kriptovaluta hajtja, amely készen áll arra, hogy kiküszöbölje a pénzügyi szektor közvetítőinek szükségességét, lehetővé téve a súrlódásmentes tranzakciókat..
 • A TRON akár 2000 tranzakciót is képes feldolgozni egy másodperc alatt, nulla tranzakciós költséggel. Ez a sebességi szint és gyakorlatilag nincs tranzakciós költség ad némi előnyt a TRON-nak.
 • A TRON első fázisa, az Exodus, a tartalommegosztó platform, amely közvetlenül összeköti a tartalomalkotókat a vásárlókkal.
 • Az Odyssey szoftvert úgy tervezték, hogy megismételje a „borravaló” fogalmát.
 • A TRON 4.0 néven is ismert Great Voyage egy blockchain megoldást kínál, amely testre szabható az üzleti fejlesztők és a pénzügyi intézmények igényeinek megfelelően..
 • A TRON további három szakaszt indít: Apollo, Star Trek és Eternity.
 • 2 kulcsfontosságú tényező vezérli a TRON árát: a piaci erők és a megvalósítható befektetési környezet.
 • A DigitalCoinPrice előrejelzései azt mutatják, hogy a TRON ára 0,09 dollárra tehető. Becsléseik nagyon reményt keltenek, és hét év múlva a TRON elérheti az 1 dollár értéket.

Remélhetőleg kissé motiváltnak érzi a befektetési út megkezdését a cikk elolvasása után. Ha tetszett, adj nekünk egy lájkot és oszd meg, hátha van valaki, aki szeretne profitálni belőle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector