Binance érme árjóslás

Binance érmeár-előrejelzés 2021-re, 2022-re, 2023-ra, 2024-re és 2025-re

A Binance Coin minden idők legmagasabb pontját érte el. A szakértők szerint a továbbiakban hol tart a kriptográfia?

A Binance érme (BNB) 2017-ben került forgalomba, és nagy vonzerővel hívta fel magára a kriptovaluta közösség figyelmét. A Binance érme gyorsan beilleszkedett a legnépszerűbb kriptovaluták közé, piaci kapitalizációval betörve az első tíz kriptoba.

Annak ellenére, hogy a Binance érme a Binance tőzsdének belső valutája, hasonlóan a többi kriptovalutához, piaci ingadozásnak van kitéve, és más kriptográfiai eszközökre cserélhető. A The Binance Coin árjóslata azonban azt jósolja, hogy a token néhány évvel ezelőtt bullish előtt áll.

Mi a Binance érme?

A Binance Coin a Binance csere kriptovalutája. Olyan, mint a többi kriptovaluta, és felhasználható más eszközökért cserébe. A többi kriptóhoz hasonlóan ez is volatilitásnak van kitéve, a piaci körülményektől függően. A Binance Coin három fő funkciót tölt be


  • A Binance Coin kereskedési eszközként használható
  • A felhasználók csökkenthetik a platformon a jutalékot.
  • Fel lehet használni a Binance Coin elfogadó webhelyeken lévő eszközök vagy áruk kifizetésére.

A Binance Coin egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, ahol a kriptovaluta rendszeresen ég. A cél az, hogy a tartalék Binance érméket a kriptovaluta kezdeti tartalékának 50% -ára csökkentsék.

Binance Coin Prediction: Ártörténet

A Binance Coin 0,1 dolláros árral indult 2017-ben. Október végére a kriptovaluta ára átlépte az 1 dolláros határt. Az ár folyamatosan fokozatosan emelkedett, és az első nagyobb rally 2018 januárjában volt, amikor a valuta 8 dollárról 24 dollárra ugrott egy hét alatt. Azonban nem tudott ezen az árszínvonalon maradni, és miután némi volatilitással szembesült, február első hetére visszaesett 8 dollárral. Az ár pár hónapig viszonylag stabil maradt, bár az általános minta fokozatos áremelkedés volt. 2017 júniusáig a Binance Coin ára megduplázódott a februári árfolyamról 17 dollárra.

2018 júniusától az ár fokozatosan csökkent. Bár nem történt hirtelen értékcsökkenés, az általános tendencia az ár fokozatos csökkenése volt.

A Binance Coin 4 dolláros mélypontot ért el 2018 decemberében, mielőtt újra emelkedni kezdett volna. 2019-et pozitív megjegyzéssel kezdte, észrevehető áremelkedéssel. Áprilisig a valuta folyamatosan erősödött, amikor 2019. május 25-én elérte a 34 dolláros csúcsárat. Annak ellenére, hogy némi volatilitással szembesült ezen árfolyam elérése után, a Binance Coin júniusban tovább emelkedett 38 dollárra, majd kevesebb, mint egy hónap alatt 27 dollárra esett. A kriptovaluta augusztus közepéig viszonylag stabil maradt, mielőtt csökkenő tendenciát indított volna el.

Szeptember végére a Binance Coin 15 dollárra esett. Némi támogatást talált ezen az áron, és az év végéig fenntartotta az árszintet.

A Binance Coin 2020-ban 13 dollárral indult, de azonnal emelkedni kezdett. Február közepére a deviza kereskedése 26 dollár volt, de valamivel több mint egy hónap alatt 9 dollárra esett. Az ár folyamatosan fokozatosan emelkedett, és augusztus első hetére 22 dollárra kereskedett.

2020 szeptemberében a Binance Coin megtörte a 30 dolláros korlátot, és december közepéig 25 és 35 dolláros árszint között tartott. A kriptovaluta 2020 decemberének utolsó hetében erősödött, és január 18-ig 45 dolláron kereskedett. Az ár rövid időre 38 dollárra esett, mielőtt látványosan rallyzott volna, február 14-ig elérte a 133 dollárt. Jelenleg a Binance Coin 130 dolláron forog és várhatóan emelkedni fog az ára.

Kapcsolódó: Hogyan lehet befektetni a Binance érmébe

Binance Coin Prediction: Árelemzés

A Binance Coin 2020 decemberében indult 30 dollár körüli áron. Viszonylag stabil maradt, rövid időre 27 dollárra esett, mielőtt meglehetősen gyorsan ralizott volna. Január 7-ig 43 dolláron kereskedett. Röviden 38 dollárra esett, mielőtt ismét felvette volna a pénzt. Ezúttal a gyűlés gyors volt. Február 7-ig a valuta 72 dolláros árfolyamon kereskedett, ami alig megduplázódott kevesebb mint két hét alatt. Itt nem állt meg, mert ismét megugrott, és február 14-ig 133 dolláron kereskedett, alig egy hét alatt majdnem megduplázódott.

A legtöbb elemző egyetért abban, hogy a Binance Coin fenntartja bikafuttatását és rallyját. Nézzük meg a Binance Coin árjóslását 2021-re és azon túlra.

BNB árjóslatok: Mi következik?

Binance Coin Price Prediction 2021

A Binance Coin már meghaladta a legtöbb előrejelzést 2021-re vonatkozóan, a kriptovaluta már 272 dolláron kereskedett, és várhatóan még tovább fog emelkedni.

Mivel az érme iránti érdeklődés növekszik, és a befektetők egyre inkább a valuta felé vonzódnak, az ár még tovább fog növekedni. A legtöbb Binance Coin árelemző most azt jósolja, hogy a pénznem 2021-ben megtörje a 700 dolláros határt.

A Binance Coin az év közepére 600 dollárt érhet el, és 2021 végére akár 800 dollárt is elérhet.

Binance Coin árjóslás 2022

Az elemzők nagyon bika évet jósolnak a Binance Coin számára 2022-ben, a legtöbb Binance Coin árelemző azt jósolja, hogy az évet 800 dolláros árral kezdheti, és 2022 közepére elérheti az 1000 dollárt..

Előfordulhat, hogy a BNB 900 dolláros árszínvonalon is támogatást talál, és fenntartja azt az év hátralévő részében, néhány előrejelzés szerint 2022 végéig 1200 dollárral kereskedhet..

Binance Coin árjóslás 2023

A BNB ára 2023-ban 2000 dollár szinten maradhat. Egyes elemzők kisebb árkorrekciót jósolnak, de a kriptovaluta várhatóan 2023-ban pozitív kilátásokat fog fenntartani, és nem tapasztal drasztikus áresést..

Binance Coin Price Prediction 2024-2025

A jelenlegi bikafutás dacolt az összes Binance Coin árjóslattal. 2024-ben és 2025-ben a Binance Coin megdöntheti az összes korábbi rekordot, és új magasságokba kerülhet.

Valódi lehetőség van arra, hogy a Binance Coin valamikor 2025-ben megdönti a 3000 dolláros határt. Az ár felfelé mehet, tekintve, hogy addigra látni fog néhány új funkciót..

A kriptovaluta-szakértők BNB előrejelzései

WalletInvestor úgy véli, hogy a BNB egy bullish év előtt áll, és 2021-ben jelentős növekedést tapasztalhat. Azt jósolta, hogy a Binance Coin az év közepére 300–400 dollárt tör el. A Binance Coin azonban eddig látványosan verte ezeket az elvárásokat.

DigitalCoinPrice azt jósolta, hogy a Binance Coin 2021 közepére meg fogja nyomni a 600 dolláros határt, majd árkorrekció miatt esni fog. Az előrejelzése szerint a BNB csillagos helyreállítást könyvelhet el, és 2021-et magas, 650 dolláros áron fejezi be.

Coinpedia megjósolta, hogy a Binance érme 2021 végére 500 dollárt emelhet, és a Binance Coin jelenlegi teljesítményét tekintve. Jóslatuk helyesnek bizonyulhat.

A Binance Coin nagyjából minden jóslattal szembeszállt, és olyan árakat ért el, amelyeket senki sem jósolt meg, legalábbis nem olyan gyorsan. Meg kell nézni, hogy ez a bika futás tarthat-e, de a legtöbb jel arra utal, hogy a kriptopénz fenntartja ezt a csillagfutást.

A BNB árát befolyásoló tényezők

Mivel a Binance Coin szembeszállt az árával kapcsolatos minden elvárással, vessünk egy gyors pillantást arra, hogy milyen tényezők befolyásolják a BNB árát.

1. Negyedéves BNB égések:

A Binance negyedévente a BNB kis részét égeti el. A cél annak biztosítása, hogy az eredetileg kiadott tokeneknek csak a fele maradjon forgalomban.

2. Új termékek piacra dobása:

Az új bevezetések, mint a Binance DEX és a Binance lánc, pozitívan befolyásolták a Binance Coin árát. A Binance Coin a Binance DEX egyik fő kereskedelmi eszköze.

3. IEO-k:

A Binance saját platformmal rendelkezik, amely lehetővé teszi az induló vállalkozások számára kampányaik elindítását. A Binance Coin-t új tokenek vásárlására használják, aminek eredményeként többen vásárolnak Binance Coin-t.

4. Új piacok:

A Binance Token attól függ, hogy mennyire jól teljesít a Binance tőzsde, és mivel a tőzsde új piacokra terjeszkedik, a Binance Coin ára mindenképpen emelkedni fog.

Binance árjóslás: Következtetés

Meg kell nézni, hogy a Binance Coin hogyan teljesít a következő évben és azon túl. A legtöbb Binance Coin árjóslás a valuta bullish piacát prognosztizálja, ami azt jelenti, hogy a kriptovaluta árának tartós növekedését láthattuk.

A fenti okból ez alkalmas alkalom lehet arra, hogy a befektetők belépjenek a piacra és jelentős profitra tegyenek szert.

Ha a Binance Coin továbbra is szembeszáll az elvárásokkal és teljesít, mint eddig, nyugodtan mondhatjuk, hogy a Binance Coin az egyik legjobb befektetés a kriptográfiai térben.

Ne feledje azonban, hogy az ár függ a piaci hangulattól, amely bármikor megváltozhat, pozitív vagy negatív hatással van a kriptovalutára. A Binance Coinba történő befektetés előtt elengedhetetlen, hogy alaposan tanulmányozza a kutatást.

eToro – A Binance Coin BNB legjobb brókere

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

A Binance Coin ésszerű befektetés?

Igen, a Binance Coin jelenleg kiváló befektetés. Jelenleg a bikafutás kellős közepén van, ára várhatóan még tovább emelkedik. Még akkor is, ha ezen az áron lép be a piacra, és befektet a Binance Coin-ba, akkor is jelentős profitot érhet el befektetéséből.

Nyereséges lesz-e a Binance Coin a közeljövőben?

Igen, a Binance Coin várhatóan nyereséges lesz, szinte az összes árjóslat előrejelzi a kriptovaluta elhúzódó bikafuttatását.

Mi lesz a Binance Coin értéke 10 év múlva?

A Binance Coin 10 év alatt átlépheti az 1000 dolláros határt.

Melyek a Binance Coin előnyei?

A Binance Coin a világ egyik legnagyobb kriptovaluta-tőzsdájának natív jele. A token egy olyan csapat erős támogatásával is rendelkezik, amely folyamatosan újítja és fejleszti a tokent.

Mire használhatom a Binance Coin-t?

A Binance Coin a Binance kriptovaluta tőzsdén használható, és eszközök kereskedésére is használható.

Olvass tovább:

Mennyit ér majd a BNB 2021-ben és azon túl?

Binance-érme vásárlása – Kezdő útmutató

A Binance Coin jó befektetés, és befektetnem kellene-e a Binance Coin-be?

Előnyei és hátrányai, ha befektetünk a Binance érmébe, milliomos készítő lesz-e?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector