Binance-érme vásárlása – Kezdő útmutató 2021

Binance Coin BNB vásárlása: Lépésenkénti útmutató

Érdekel a kriptovaluták népszerűsége, és szeretné tudni, hogyan vásárolja meg saját maga a Binance Coin-t? A megfelelő oldalra került.

A Binance Coin piaci kapitalizáció szerint az első 5 kriptovaluta. A legjobb az, hogy az átlagos Joe fel tud ugrani a siklóra, alig több mint internetkapcsolat, jó bróker, betéti / hitelkártya vagy e-pénztárca.

Ebben az útmutatóban végigvezetjük Önt a folyamat folyamatán hogyan lehet megvásárolni a Binance érmét. Kitérünk a lehetséges jutalékokra és díjakra, befektetési tervekre, valamint arra, hogyan válasszuk ki a megfelelő ügynököt a digitális valuta online vásárlásához.

Vásároljon Binance érmét 5 lépésben

A Binance Coin BNB megvásárlásához először meg kell nyitni egy szabályozott tőzsdei számlát, letétbe helyezni az alapokat, kiválasztani a BNB-t a kereskedési platform listájáról, és végül ellenőrizni & erősítse meg, hogy a Binance Coins hozzáadta a pénztárcáját.


Az alábbiakban talál egy 5 lépéses áttekintést a Binance érme megvásárlásáról:

1. lépés: Iratkozzon fel egy engedélyezett platformra, ahol megvásárolhatja a Binance Coin-t

2. lépés: Finanszírozza új számláját

3. lépés: Válassza a Binance Coin (BNB) lehetőséget a kriptotartományok közül

4. lépés: Válassza ki, hogy mennyi Binance érmét szeretne vásárolni

5. lépés: Ellenőrizze a megadott információkat, és nyomja meg a „megerősítést” – digitális érméit hozzáadjuk pénztárcájához

1. lépés: Válasszon online Binance érmeügynököt vagy tőzsdét

Ahogy az 5 lépéses áttekintésünkből kitűnik, a Binance Coin vásárlása előtt – be kell jelentkeznie egy kriptográfushoz.

Ha a népszerű közösségi kereskedési platformot választja eToro, digitális pénznemeket vásárolhat közvetlen alapon.

Ha úgy dönt, hogy Binance Coin-t vásárol kriptográfiai tőzsdén, akkor felcserélheti a BNB érméket más digitális pénznemekkel, mint például a Bitcoin, a Litecoin és a Ripple. Ezzel együtt a fent említett harmadik féltől származó cserék általában szabályozatlanok – és ezért potenciálisan nem biztonságosak.

Ehelyett úgy dönt, hogy szigorú szabályozás szerint regisztrál egy brókerhez, mint pl eToro – Ön kényelmesen és biztonságosan rendelkezik. Végül is sok árnyékos bróker van az online alapú pénzügyi szektorban – különösen, ha a kriptovalutákról van szó.

Végtől a végéig, ha kezdő vagy, akkor sokkal könnyebb megvásárolni a Binance Coin-t, ha regisztrálsz egy engedéllyel rendelkező brókernél. Ebben az útmutatóban ez az érzés világosabbá válik.

Ennek ellenére még mindig meg kell felelnie a megfelelő bróker megtalálásának folyamatán, mielőtt megvásárolhatja a Binance Coin-t. Az alábbiakban felsorolt ​​mutatók segítségével könnyebben megtalálhatja az igényeinek megfelelő platformot.

Szabályozás

A szabályozás fontos szempont, amikor a Binance Coin vásárlásához platformot találnak. Ez a szabályozás a cápákkal szembeni védőháló.

Nem csak ez, de ha nem használ egy szabályozott online brókert, akkor a saját kriptotárcája és annak biztonsága a felelős. Kétségtelenül rémtörténeteket hallott a pénztárcák feltöréséről és a befektetők mindent elvesztéséről. A szabályozott platformok elhárítják ezt az aggodalmat.

A tőkeáttétel tekintetében azt tapasztalhatja, hogy néhány kriptovaluta tőzsde ezt felajánlja. Ez azonban a térben a szabályozás fent említett hiánya miatt nem ajánlott.

Ha tőkéjének kockáztatása harmadik féltől származó tőzsdén vagy szabályozatlan brókernél nyugtalanítja – ahogy kell – az eToro nem fog csalódást okozni.

A Binance Coin szolgáltatót szigorúan szabályozza több szabályozó testület, köztük az FCA (Egyesült Királyság), az ASIC (Ausztrália) és a CySEC (Cyrus). A FINRA-nál is nyilvántartásba vették, vagyis törvényes hatáskörrel rendelkezik az amerikai állampolgárok befogadására.

Azáltal, hogy ragaszkodik a szabályozott platformokhoz, mint a eToro, kényelmes, biztonságos és egyszerű módon vásárolhatja meg a Binance Coin-t.

fizetési módok

A fizetési módok kapcsán semmilyen problémával nem kell szembesülnie. A legtöbb modern online bróker különféle betéttípusokat fogad el.

A Binance Coin megvásárlása az elmúlt évek során egészen más történet volt. Olyan időszak, amikor gyakran az átutalás egy szabályozatlan csere felé volt az egyetlen lépés. Ez rendkívül kellemetlen volt, és gyakran hetekig tartott.

Manapság az eToro-hoz hasonló kriptovaluta-szolgáltatók elfogadják a betéti / hitelkártyákat, és az egyre népszerűbb e-pénztárcákat, mint a Neteller, a Skrill és a PayPal. Ezek a fizetési módok sokkal gyorsabb és kényelmesebb befizetési módot kínálnak a Binance Coin vásárlásakor.

Díjak és jutalékok

Mint valószínűleg tudja, az online brókereknek pénzt kell keresniük a vállalkozás folytatása érdekében. Ezt díjak és jutalékok felszámításával érik el.

Nincs két egyforma Binance Coin bróker, így magától értetődik, hogy a díjak mérföldenként változnak. Ez azt jelenti, hogy a platformok többsége változó díjjal számít fel jutalékot – az Ön BNB-pozíciójának százalékát.

Például a Coinbase online titkosítási alkusz 1,49% -ot számít fel minden egyes kereskedésért. Ez azt jelenti, hogy ha 100 dollárral lép be a piacra, 1,49 dollár jutalékot fizet. Ergo, ha a pozíciód 1000 dollárt ér, akkor 14,90 dollárt fizetsz – és így tovább.

Összegyűjtöttünk egy egyszerű példát arra, hogy ez a jutalék mértéke hogyan befolyásolja az Ön Binance Coin vásárlását:

 • 1000 dolláros vételi megbízást ad le a Binance Coin-on
 • A kriptográfus 1,49% -ot számít fel Önnek – ez 14,90 USD
 • Amikor eladja érméit, azok 1500 dollárt érnek – ez 22,35 dollárnak felel meg
 • Ebben a forgatókönyvben összesen 37,25 USD jutalékot fizetett

Mint látható, a díjak – bár látszólag jelentéktelennek tűnnek – hamarosan összeadódhatnak. Következésképpen befolyásolja nyereségét. Ha ezt a feltételezett vásárlást az eToróban hajtották volna végre, akkor megtakarított volna magának 37,25 dollárt – mivel a bróker jutalékmentes.

Ezenkívül a Coinbase 3,99% -os díjat számít fel a hitel- és betéti kártya tranzakciókért. Például 1000 dolláros letét esetén 39,99 dolláros díjat kell fizetnie.

Éppen ellenkezőleg, az eToro-nál csak 0,5% -ot kell fizetnie, ha befizeti. Valójában az Egyesült Államokban tartózkodik, és dollárban fizet pénzt, így elkerülheti ezt a 0,5% -os díjat – mivel ez egy deviza konverziós díj.

eToro – Binance érme BNB vásárlása

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Egyéb fontos tényezők

A digitális pénznemek online vásárlásának döntő része a szabályozás és a díjak megértése.

Mint ilyen, meg kell említenünk néhány további fontos szempontot, amikor a Binance Coin-t kriptoplatformon keresztül vásárolja meg.

 • Felhasználóbarátság: Nem szabad megfeledkezni a felhasználóbarátságról, amikor az interneten vásárol digitális érméket. Fontos, hogy magabiztosan érezhesse a megrendeléseket, és hogy a weboldal könnyen kezelhető legyen.
 • Minimális befektetés: Mielőtt bármilyen brókernél regisztrálna, ellenőrizze a minimális Binance Coin befektetést. A kezdőknek javasoljuk, hogy kicsiben kezdjék. Végül is egy olyan platform, amely minimum 200 dolláros befektetést igényel, hosszú távon nem biztos, hogy működik. Éles ellentétben az eToro lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 25 dollárért megvásárolják a Binance érmét.
 • Tárolás: Bár a kriptotárolásról később részletesebben foglalkozunk, ennek fontos szempontnak kell lennie az Ön számára, amikor Binance Coin szolgáltatót keres. Egyes brókerek arra kérik Önt, hogy saját érméit tárolja magánpénztárcában. Ez meglehetősen nehézkes lehetőség az újoncok számára. Az eToro azonban tárolja az Ön számára a BNB-érméket, így nem kell kriptopénztárcában tartania – ami kockázattal járhat.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

befektessen a binance érmébe

A tőke gondozásakor célszerű befektetési tervet kidolgozni, mielőtt megvásárolná a Binance Coin-t.

Ilyen ingatag piacon van értelme előre tervezni. Az alábbiakban létrehoztunk egy listát azokról az adatokról, amelyeket hozzáadhat saját Binance Coin befektetési tervéhez.

Hosszú távú vagy rövid távú

Kezdheti azzal, hogy felteszi magának a kérdést – szeretnék-e rövid vagy hosszú távú Binance Coin befektető lenni?

Vannak, akik inkább a Binance Coin rövid távú árváltozásaiból származó nyereségre koncentrálnak. Ezt úgy érik el, hogy BNB-érméket vásárolnak és rövid, hetek, napok vagy akár percek alatt beveszik a pénzt.

Egy bizonyos ponton a legtöbb kriptovaluta drámaian ingadozott az árban. Két számjegyű százalékokat beszélünk egy napon belül. Ez nyilvánvalóan ingatag piacot jelez, és azok számára, akik merik bátorítani ezeket a körülményeket, nyereségre van lehetőség.

A „vétel és tartás” stratégiának nevezett hosszú távú befektetők hónapokig vagy évekig hajlamosak ragaszkodni a Binance Coin-hoz. Abban a reményben, hogy a digitális valuta értéke tovább emelkedni fog. Amíg el nem érkezik az idő a befektetés kifizetésére – nincs mit tenni.

Ez jó lehetőség lehet kezdőknek, mivel nem szükséges rövid távú ingadozással aggódnia, amikor Binance Coin-t vásárol.

Cél Binance érmeár

Sok ember használja a cél Binance Coin árstratégiát.

Például, ha 20,00 dollárért vásárol Binance Coin-t, és meg akarja háromszorozni befektetését – a digitális pénznemnek 60,00 USD-ra kell emelkednie.

Bár ez elérhetetlen árváltozásnak tűnhet – vegye figyelembe a következőket:

 • 2017-ben a Binance Coin minden idők legalacsonyabb szintjét, 0,096 dollárt érte el
 • 2 évvel később az érme csúcsa 39,57 dollár volt
 • Ez több mint 44 000% -os növekedést jelent!

Ez megint csak azt bizonyítja, hogy a volatilitás miatt minden lehetséges. Továbbá néhányan, akik abban az időben a Binance Coin birtokában voltak, valószínűleg szép hasznot hoztak.

Fontolja meg a rendszeres befektetéseket

Amint azt fentebb szemléltettük, a kriptovaluta játékban bármi megtörténhet, amikor ármozgásról van szó. Ha a Binance Coin vásárlásán gondolkodik, fontolja meg a rendszeres befektetéseket.

Végül is a kriptovaluták vásárlása nem megy kihívások nélkül. Rendszeresen kis befektetésekkel nagyszerű módja annak, hogy kockázatkerülő módon hozzáadja a Binance Coin-t portfóliójához.

A heti vagy havi Binance Coin vásárlások felvétele a befektetési tervbe ésszerű módszer a pénzügyi kontroll szintjének fenntartására. Különösen ez a helyzet, ha még soha életében nem kereskedtél egy napot sem.

Az eToro online bróker lehetővé teszi a Binance Coin vásárlását mindössze 25 dollárért, és mint említettük, ezt közvetlenül megteheti.

Fontolgatná a befektetést Binance érme BNB?

3. lépés: Nyisson meg egy Binance Coin Broker számlát

Miután elvégezte a házi feladatot és eldöntötte, melyik online brókernél kívánja megvásárolni a Binance Coin-t – regisztrálnia kell!

Menjen át a platformra, és kattintson a regisztrációs linkre. Ha korábban kereskedett részvényekkel vagy forexekkel, akkor ez a rész ismerős lesz.

Meg kell adnia az online brókernek néhány alapvető információt – például a teljes nevét, címét, e-mail címét és elérhetőségét. A KYC eljárásainak megfelelően át kell küldenie egy fényképet a fényképes igazolványról – például útlevelet.

A szabályozott platformokhoz a cím igazolása is szükséges lesz. Általában egy közelmúltbeli közüzemi számla vagy bankszámlakivonat elegendő. A pénzügyi térben általános a személyazonosság megerősítésének szükségessége. A szabályozó szervek által végrehajtott KYC segít megelőzni a pénzmosást.

Mielőtt megvásárolhatná a Binance Coin-t, a kriptográf szolgáltatónak érvényesítenie kell az Ön azonosítását. Ez brókertől függően akár 7 napot is igénybe vehet.

Az eToro itt is ragyog – mivel a platform automatizált személyazonosító technológiát használ. Ez azt jelenti, hogy a regisztráció után kevesebb, mint 10 perc múlva kezdheti meg és vásárolhatja meg a Binance Coin érmét.

4. lépés: Betétek befizetése

Feltéve, hogy a regisztráció előtt már ellenőrizte a fizetési mód rendelkezésre állását – itt az ideje, hogy befizessen.

A folyamat minél gyorsabb és egyszerűbbé tétele érdekében banki átutalás helyett bankkártya vagy e-pénztárca használatát javasoljuk. Utóbbi a leghosszabb időt vesz igénybe az új fiók eléréséhez.

Az eToro népszerű platform számos azonnali fizetési módot fogad el. Nemcsak a Visa, a MasterCard és a Maestro (betéti és hitel), hanem a PayPal, a Neteller és a Skrill is. Az olyan elektronikus pénztárcák, mint a PayPal, a kényelem és a gyorsaság érdekében gyorsan válnak fizetési módgá.

Óhatatlanul lesz egy minimális betét, amelyet bármelyik bróker szab meg, amely mellett dönt. Ez meglehetősen különbözhet. Valójában kezdő útmutatónk ezt 0 és 1000 dollár közötti értéknek találta, ha nem többet!

Mindig forduljon az adott Binance Coin szolgáltatóhoz, amelyhez regisztrál – ha a minimális befizetés meghaladja az ártartományt.

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

kereskedés elterjedt, hogyan lehet kereskedni a binance érmével

Amikor sikeresen finanszírozta új kriptofiókját – elkezdheti a Binance Coin vásárlásának folyamatát.

Meg kell adnia a kriptográfia platformnak, hogy mit szeretne elérni egy megrendelés létrehozásával. Ez ismerős terület lesz, ha korábban kereskedett.

Ennek ellenére a kezdőknek felsoroltunk néhány hasznos megrendelést, amelyeket a Binance Coin vásárlásához fog használni.

Vásárlás

A vételi megbízás nem csupán az egyik leggyakrabban használt digitális valuta vásárlásakor, hanem a piacra lépéshez is szükséges.

Véletlen szó szerint, ha úgy gondolja, hogy a Binance Coin ára magasabbra megy – megrendelést ad le. Ha úgy gondolja, hogy esni fog – eladási megbízást ad a BNB szolgáltatónál. Ilyen egyszerű.

Limit vagy piaci megbízás

Amint megbeszéltük, a Binance Coin értéke másodpercenként változik. Ezt szem előtt kell tartania, ha a rövid távú áremelkedésekből profitot remél.

A „piaci megbízás” szempontjából ezt kell használni, ha a jelenlegi jegyzett áron kíván piacra lépni. Ennek a megrendelésnek a létrehozásakor brókere azonnali hatállyal végrehajtja Binance Coin megrendelését.

Természetesen a kriptopénzpiac ingatag jellege miatt észrevehet egy kis különbséget a megrendelés leadása során a jegyzett ár és a kapott ár között.

Például létrehozhat piaci megbízást a Binance Coin-on 28,01 dollárért, de végül 27,99 dollár lesz. Ennek oka az elkerülhetetlen és gyakori árváltozás, amiről beszéltünk.

Amikor korlátozni kell a megrendeléseket – kiválaszthatja saját árát, amelyen megvásárolja a Binance érmét.

Az alábbiakban gyakorlati példát láthat a limit-sorrend használatára:

 • A Binance érme ára 28,00 USD – azonban nem akar kevesebb, mint 31,00 USD áron belépni a piacra
 • Ön 31,00 USD limit megrendelést ad le
 • Ha, vagy amikor a digitális pénznem eléri ezt az árat, brókere végrehajtja az Ön megrendelését
 • Ez azt jelenti, hogy hacsak nem mondja le megrendelését, vagy a Binance Coin 31,00 USD-ra emelkedik – megrendelése függőben van

Mindent figyelembe véve – a piaci megrendelések egyszerűségüknek köszönhetően kiválóak a kezdők számára. Limit megbízások felhasználhatók a Binance Coin megvásárlásához az Ön által kedvelt áron.

Tét

Bármennyire is nyilvánvalóan hangzik, amikor megrendelést készít a Binance Coin vásárlásáról, meg kell fontolnia, hogy mennyit szeretne tétet szerezni.

Ebben a tekintetben nincsenek szabályok, mivel dönthet úgy, hogy annyi Binance-érmét vásárol, amennyit csak akar – mindaddig, amíg megfelel a minimumnak. Mindazonáltal, ahogy korábban érintettük, a kezdők gyakran úgy találják, hogy a verseny lassú és egyenletes.

Ahelyett, hogy életmegtakarításait a Binance Coin vásárlásába szánná, bölcsebb lenne minden alkalommal egy harapásnyi összeget befektetni.

Csak emlékeztető, hogy az eToro-nál minimum 25 dolláros befektetésért megvásárolhatja a Binance Coin-t. Ez egy jó összeg a chipeléshez, ha rendszeres befektetéseket tervez a digitális pénznemben.

Rendelés megerősítése

Amint kitöltötte a Binance Coin vásárlásához szükséges összes lényeges információt – ideértve a vételi vagy eladási megbízást, a piaci vagy limit megbízást és a tét értékét -, erősítse meg döntését a folytatáshoz.

Amikor sikeresen megerősítette a fentieket, a Binance Coin megjelenik a titkosítási alkusz pénztárcájában.

Vásárlásra kész Binance érme BNB?

6. lépés: A Binance érme tárolása

Ami a tárolást illeti, magától értetődik, hogy a Binance Coin nem tárolható ugyanúgy, mint a hagyományos fiat pénz. Éppen ellenkezőleg, a digitális pénznemeket egy decentralizált főkönyvben tárolják.

Ami a Binance érme gondozását illeti – a kriptotárcáját letöltheti otthoni számítógépére vagy mobiltelefonjára.

Rá kell mutatnunk arra, hogy saját Binance érme tárolásával Ön felel a saját magánkulcsának megőrzéséért és a hackerek elleni védelméért..

Szóval, mi az alternatíva? Ha olyan online brókerhez regisztrál, mint az eToro, a Binance Coin befektetését az Ön nevében tároljuk és gondozzuk. Nincs szükség decentralizált pénztárca használatára. Ezenkívül általában bármikor készpénzt válthat ki.

Mivel az eTorot a különféle joghatóságok erősen szabályozzák, ez megment minket attól, hogy aggódnia kell az összes digitális valuta elvesztésétől egy csaló miatt. Azt is kiküszöböli, hogy több pénzt kell átutalni a pénztárca és egy szabályozatlan pénzváltás között.

7. lépés: A Binance érme eladása

Amikor Binance Coin-t vásárol, abban reménykedik, hogy a piacot tovább fogja időzíteni – többért adja el, mint amennyit eredetileg fizetett.

Már érintettük azt a kontrasztot, amely a kriptovaluták online közvetítőn és tőzsdén keresztül történő vásárlása között áll fenn.

Mindazonáltal a Binance Coin összegének kriptográfiai cserével történő visszavétele meglehetősen hosszadalmas folyamat. Ez magában foglalja a digitális pénznem elküldését a személyes kriptotárcájából a pénztárcába a tőzsdén.

Ezután ki kell váltania a Binance érmét egy fiat pénznemre, például angol fontra vagy amerikai dollárra. Ennek a cserének általában költsége lesz.

Éppen ellenkezőleg, az eToro-hoz hasonló platformon történő pénzváltás ugyanolyan egyszerű, mint az ABC. Egyszerűen menjen át a webhelyre, jelentkezzen be fiókjába, és válassza a Binance érme „eladását”.

Ez általában másodpercek alatt elkészül. Valószínű, hogy a pénzt elküldjük az eredeti fizetési módjára – a KYC döntése szerint.

A Binance érme megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Ebben az útmutatóban elárultuk a Binance Coin kereskedelmének lényeges elemeit.

Ez nem azt jelenti, hogy nincs más lehetősége, ezért nézze meg az alábbi listánkat a Binance Coin online megvásárlásának néhány alternatív módjáról.

1. Vásároljon Binance Coin betéti kártyát

Mint valószínűleg tudja, a Visa és a MasterCard tranzakciók általában azonnaliak. Következésképpen egyesek úgy döntenek, hogy bankkártyával vásárolják meg a Binance Coin-t. Amikor eljön az idő a készpénzfelvételre, a kriptográfiai platform csak elküldi a pénzt a használt eredeti betéti kártyára.

Ha ilyen módon szeretné megvásárolni a Binance Coin-t, egyszerűen adja meg a kártya adatait – adja meg a vásárolni kívánt összeget.

Ne felejtse el ellenőrizni a minimális befektetési összeget, amelyet az adott online bróker megkövetel. Az eToro-nál ez mindössze 25 dollár, és a betéti kártyájával villámgyorsan megvásárolhatja a Binance Coin-t (minimum 200 dollár).

2. Vásároljon Binance Coin hitelkártyát

Ha hitelkártyával szeretné megvásárolni a Binance Coin-t, megteheti ezt az online kriptográf-közvetítő eToro-n keresztül.

Fontos figyelembe venni a szolgáltató által felszámított lehetséges díjakat, például a „készpénzelőleg” díjat. Ennek oka, hogy a befektetési betéteket általában ugyanabba a táborba sorolják, mint az ATM-felvételeket és a szerencsejáték-tranzakciókat. Más szavakkal, egy „készpénzelőleg”.

A hitelkártya-szolgáltatók által felszámított ilyen típusú szokásos díj általában a tranzakció 3% -át teszi ki – ezt azonban bölcs dolog kétszer ellenőrizni.

3. Vásároljon Binance Coin Paypal-t

A legtöbb ember használta a PayPalt, ha nem is hallott róla. Gyakorlatilag az online vásárlás és a biztonság szinonimája lett. A PayPal használata a Binance Coin vásárlásához nem más, mint az azonnali és biztonságos.

A tömegnek tetsző eToro bróker lehetővé teszi az ügyfelek számára a Binance Coin megvásárlását egy maroknyi e-pénztárcával, köztük a PayPal, a Neteller és a Skrill használatával.

4. Binance Coin ATM

A fent említett lehetőségek mellett, amikor arra gondolt, hogy miként vásárolhatja meg a Binance Coin-t – tudott-e a kriptográfiai ATM-ekről? Ezek az ATM-ek nem azonosak azzal a terminállal, amelyet kézzelfogható valuta-bankjegyek felvételére használunk.

Ehelyett a Binance Coin vásárlásához be kell helyeznie a fent említett kézzelfogható pénzt a gépbe. A képernyő tájékoztatja Önt arról, hogy mennyi Binance érmét kap, és kinyomtatja a nyugtát.

Ezek a kriptovaluta ATM-ek a szokásos ATM-ekhez hasonlóan megtalálhatók a repülőtereken, üzletekben és utcákban – bár a világon jelenleg csak 12 000-es pontozottak.

Néhány kriptográfiai ATM-mel 20% körüli árfolyamon számolunk fel, hogy a fiat pénznemeket Binance Coinra cseréljük. Ez egy meglehetősen drága útvonal a digitális pénznemek vásárlásakor.

Binance Coin 2021 vásárlása – Az ítélet

Rengeteg témát ismertettünk a Binance Coin megvásárlásának módjáról. Ha Ön kezdő – mára remélhetőleg magabiztosabb lesz a jövőbeli kriptovaluta törekvéseiben.

Először regisztrált és megbízható kriptoközvetítőhöz kell regisztrálnia. Megvertük a dobot az eToro számára, mivel ez nagyszerű. A bróker rendkívül felhasználóbarát, ami kiváló az újoncok számára – és nem számít fel jutalékot, ha Binance Coin-t vásárol.

Ezen felül a platform tárolja az Ön számára a digitális érméket – és a világ legnagyobb szabályozó testületei védik Önt. Amikor eljön az idő a készpénzfelvételre, egyszerűen hozzon létre egy eladási megbízást.

eToro – A Binance érme BNB legjobb platformja

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni a Binance érmét?

Rendkívül könnyű megvásárolni a Binance Coin-t. Egyszerűen regisztráljon egy brókerhez egy felhasználóbarát webhelyen.

Mi a legbiztonságosabb módja a Binance érme megvásárlásának?

A Binance Cash megvásárlásának legbiztonságosabb módja egy szabályozott brókeren keresztül történik. Az eToro egy kezdőbarát és jutalékmentes platform – amelyet számos szabályozó óriás szabályoz a világ minden tájáról, mint például az FCA, az ASIC és a CySEC. Amerikai ügyfelek számára a társaság be van jegyezve a FINRA-ba.

Vásárolhatok 100 dollár Binance érmét?

Igen, 100 dollár Binance érmét vásárolhat. Az újszülötteknek azonban érdemes kicsiben kezdenie. Az eToro-nál 25 dollárért vásárolhatja meg a digitális érmét

Elveszíthet pénzt a Binance Coin-on?

Igen. Bármely pénzügyi eszköz kereskedelme kockázattal jár. Helyesen spekuláljon a Binance Coin jövőbeli árával – profitot termel. Ha téved – veszteséget okoz.

Mi a legtöbb Binance érme?

2021-ben a Binance Coin 343,57 dolláros csúcsot ért el.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector