Bitcoin árjóslási előrejelzés: Mennyit ér a Bitcoin 2021-ben és azon túl?

Felmegy vagy összeomlik a Bitcoin? Olvassa el a Bitcoin BTC árjóslatainkat

A 2021–2025 közötti Bitcoin-előrejelzés vadászatán? Jó helyen jársz. Megosztjuk a legjobb Bitcoin árjóslatot 2021-re és azon túlra. egy pillantást vetünk a Bitcoin BTC-re, hogy megtudjuk, mit szólnak a szakértők a jövőbeni teljesítményéhez, és mennyit fog érni a Bitcoin 2021-ben és azon túl.

A Bitcoin (BTC), a kriptopénz úgynevezett királya nem igényel bevezetést. Még 2020 októberében megosztottuk a 2021-2025 közötti legfontosabb Bitcoin-előrejelzéseket – de miután az eszköz decemberben megugrott, a meglévő előrejelzések gyorsan elavultak. Ebben a cikkben végigvezetjük a legfrissebb előrejelzéseken, hogy megválaszolják a kérdést: „emelkedni fog-e a Bitcoin ára?”

Akár meglévő, akár leendő befektető vagy, valószínűleg megszállottan figyelted a Bitcoin legújabb teljesítményét. A jelenlegi piaci kapitalizációja 642 238 803 752 dollár és 34 620,45 dolláros árfolyama miatt a Bitcoin messze felülmúlta korábbi 20 000 dolláros csúcsát (ATH), amelyet 2017-ben ért el. A bullish futása november elején kezdődött, 13 824 dollárról 15 463 dollárra nőtt a csak egy hét. Azóta nem lassult az ára. Valójában naponta csaknem 1000 dolláros napi növekedési ütem volt átlagosan 2020 vége előtt.

Amióta Bitcoin 2009-ben érkezett számítógépeinkre, a kriptovaluta világát híresen nehéz megjósolni. Vannak, akik úgy gondolták, hogy a kriptográfia soha nem fog felszállni, míg mások úgy gondolták, hogy ez éveken belül felváltja a fiat pénzt. Ezen eredmények egyike sem történt meg – de az elmúlt évtizedben számos alkalommal láttuk a Bitcoin árának az egekbe szökését és összeomlását.

Mert a Bitcoin köztudottan illó, bármilyen pontos pontossággal megjósolni az árát bonyolult lehet. Jó hír, hogy sok kriptográfiai szakértő van, aki megfelelő helyzetben van ahhoz, hogy tájékozott (és potenciálisan pontos) előrejelzéseket készítsen az áráról az elkövetkező években.


Ebben a cikkben megvizsgáljuk a 2021-es, 2022-es és az azt követő Bitcoin legfontosabb árjóslásait. Legyen Ön tapasztalt befektető, aki meg akarja győzni a piacokat, vagy alkalmi kereskedő, aki lépést akar tartani a legújabb kriptovaluta trendekkel, olvassa el, hogy többet megtudjon a mai Bitcoin-előrejelzésről.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne vásárolni vagy befektetni a Bitcoin BTC-be, akkor 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

Tehát fenntartható-e ez a növekedési szint? Jó helyen jár, hogy megtudja. Összeállítottuk a legvonzóbb Bitcoin árjóslatokat a 2021-2025-re vonatkozóan, amelyek segítenek azonosítani a világ első kriptovalutájának lehetséges kilátásait.

Rövid távú Bitcoin árjóslás: 2021

Bitcoin árjóslatok 2021-re

Milyen rejtjelezési szakértők jósolják a Bitcoin BTC-t 2021-ben??

2021-re tekintve sok Bitcoin-szakértő optimistán jósolt az elkövetkező évre.

A 2020-as volatilitás után sok befektető reméli, hogy a Bitcoin legújabb bullish futása folytatódik a következő évben is. A kriptovaluta piac azonban köztudottan ingatag – és tekintve, hogy a Bitcoin ára a múltban drámai módon emelkedett és esett, nincs garancia arra, hogy égig tartó árfolyama tart.

Első rövid távú Bitcoin árjóslatunk a DigitalCoinPrice-ből származik. Ha abban reménykedik, hogy a Bitcoin lenyűgöző teljesítménye folytatódik az új év folyamán, ez biztató hír erről a kriptográfiai platformról. Vessünk egy pillantást az előrejelzéseire:

A DigitalCoinPrice grafikonjának függőleges tengelyén található címkéknek mindent meg kell adniuk, amit tudnod kell – a platform nem számít arra, hogy a Bitcoin ára 2021-ben bármikor 70 000 dollár alá süllyed. Valójában úgy véli, hogy a Bitcoin bullish futása messze van felett. 2021 végére a DigitalCoinPrice arra számít, hogy a digitális eszköz megdöbbentő 87 723,88 dollárt ér. Ez több mint négyszerese a korábbi ATH-nak és 50 000 dollárral magasabb a jelenlegi értékénél.

Ha ezek a bitcoin árjóslatok helyesek, az azt jelenti, hogy a következő hetekben példátlan szintű növekedést kell tapasztalnunk. Azt gondolhatja, hogy az optimizmusnak ez a szintje szélsőséges, de tekintettel arra a tényre, hogy a befektetői érdeklődés rekord magas, ez nem teljesen lehetetlen. Az év hátralévő részét tekintve a DigitalCoinPrice úgy véli, hogy a Bitcoin májusban évi 103 563,76 dolláros csúcsot fog elérni, majd júniusban visszaesik 73 970,84 dollárra.

Bármely más évben a 30 000 dollárt meghaladó összeomlás valószínűleg a befektető legrosszabb rémálma lenne. De ez a grafikon korántsem csügged. Még a DigitalCoinPrice legalacsonyabb előrejelzései is megdöbbentően magasak a Bitcoin aktuális árához képest, így mindaddig, amíg nem vásárolja meg az eszközt, ha az ára az íve tetején van, rövid távú kilátásai jók.

A második Bitcoin árjóslatunkhoz a WalletInvestorhoz fordulunk. A WalletInvestor technikai elemzése szerint a Bitcoin valószínűleg nem éri el a 100 000 USD + értéket, amelyet a DigitalCoinPrice jósolt. Kilátása azonban továbbra is hihetetlenül pozitív annak, aki kíváncsi arra, hogy a Bitcoin tovább fog-e emelkedni?

A WalletInvestor előrejelzése szerint a Bitcoin árfolyama 2021 december vége előtt minden idők legmagasabb szintjét, 43 120,60 dollárt fogja elérni. Bár arra számít, hogy január és február között az ár enyhén csökken, előrejelzései továbbra is elsöprő mértékben bullishek, semmi sem utal arra, hogy a A Bitcoin teljesítménye az elmúlt hetekben nagyszerű volt.

Mindkét jóslat optimista – de a Citibank előrejelzéseihez képest szinte konzervatív. Még 2020 novemberében, a kiszivárgott jelentés a Citibanktól megdöbbentő jóslatot tartalmazott, miszerint a Bitcoin ára 2021 decemberére 318 000 dollárt érhet el.

A Citibank vezető elemzője, Tom Fitzpatrick a Bitcoint „21. századi aranyként” emlegette, ami az eszköz „digitális arany” státuszának visszhangja. Megállapította azt a tényt, hogy a Bitcoin árának három bullish futása volt az elmúlt évtizedben, és javasolta, hogy ez a minta fenntarthassa a hosszú távú trendet.

Az „elképzelhetetlen gyűlésekkel, majd fájdalmas korrekciókkal” jellemezve a Bitcoin ártörténete azt jelezheti, hogy egy újabb csúcs van a láthatáron. Amint az ár emelkedik, Fitzpatrick állításai jelentős legitimációt nyertek, mióta először megjósolta. Bár jelenleg 318 000 dollár elképesztő összegnek tűnhet, a gyors eszkaláció mértéke azt sugallhatja, hogy ez nem olyan extrém, mint amilyennek elsőre tűnik.

Tehát mi következik most a Bitcoin számára, miután felépült egy ilyen zűrzavaros évből? János McAfee vadul jósolhatta, hogy a Bitcoin ára 2021 vége előtt megdöbbentő egymillió dollárt fog elérni, de az előrejelzések többsége kissé szerényebb volt.

A kriptovaluta ‘The Moon’ YouTube-csatornája, amelyet Carl Eric Martin üzemeltet, átvette Twitter megosztani egy grafikont, amely a Bitcoin 2017-es bullish futását követi – ez is a 2016-os felezés utóhatása. Amint azt az alábbi grafikonon láthatjuk, ez azt mutatja, hogy ha a Bitcoin ugyanazokat az ármozgásokat követi a 2020 májusi felezés után, akkor 2021 októberéig 318 438 dollár lenne az ára.

A Cryptopolitan szerint az egyik tényező, amely befolyásolhatja az árat, az Bitcoin feleződik ami még májusban történt.

A Bitcoin felezés olyan esemény, amely a Bitcoin tokenek forgalmának ellenőrzése és a kriptovaluta méretezhetőbbé tétele érdekében történik. Mivel a Bitcoin maximális kínálata 21 millióra van korlátozva, a felezés (más néven „a felezés”) 210 000 blokk, ami nagyjából négy évente egyenlő.

Ez a folyamat felére csökkenti az új blokkok bányászatáért járó jutalmat azzal a gondolattal, hogy ez lassítani fogja az új Bitcoin tokenek létrehozásának sebességét.

A 2016-os utolsó felezés után a Bitcoin ára hihetetlen 93% -kal emelkedett az év hátralévő részében. Ha a kriptovaluta ezúttal hasonló mintát követett, akkor megvalósíthatóan láthattuk, hogy a Bitcoin ára 20 000 vége előtt 75 000 dollár fölé emelkedik.

Tekintettel arra, hogy már csak január folyamán meredek növekedést tapasztaltunk, csak az idő fogja megmondani, hogy ez a vetület mennyire pontos.

bitcoin ármozgások

Készen áll a befektetésre Bitcoin BTC?

Mennyibe kerül a Bitcoin ára 2021-ben?

A Bitcoin fel fog menni 2021-ben?

A Citi elemzői 2021 legvégén 300 000 dollár szinten jósolják a Bitcoin árát.

A Stock-to-Flow (S2F), egy bitcoin ár-előrejelző rendszer szerint a BTC / USD 2021 decemberéig eléri a 100 000 dollárt..

Mike McGlone, a Bloomberg elemzője 2021-ben 70 ezer dollárt, 2022-ben pedig egy BTC-t 180 ezer dollárt tűz ki célul..

A Citigroup azt is közölte intézményi ügyfeleivel, hogy úgy látja, hogy a Bitcoin ára 2021 végéig akár 318 000 dollárra is emelkedhet..

A JPMorgan, az a bank, amely valaha átverésnek nevezte a Bitcoint, most arra számít, hogy a Bitcoin ára 2021-ben eléri a 146 000 dollárt.

Carl Eric Martin, aki a Youtube ‘A Hold’ tulajdonosa, úgy gondolja, hogy a bitcoin ára 2021 októberéig 318 438 dollár lesz..

Az Adaptive Capital korábbi partnere, Willy Woo arra számított, hogy a Bitcoin ára 2021 év végére 200 000 dollárt fog elérni.

A WalletInvestor szerint a Bitcoin árfolyama 2021 december vége előtt új, mindenkori csúcsot, 93 120,60 dollárt érhet el..

A DigitalCoinPrice Platform arra számít, hogy a Bitcoin ára 2021 végére 87 723 dollárt ér.

Ryan Selkis arra számított, hogy a bitcoin ára 2021 végére érménként 318 000 dollárt fog elérni.

Az Elon Musk vezette Tesla SEC beadványában bejelentette, hogy 1,5 milliárd dollár értékű bitcoinot vásároltak. Amint megjelent a hír, a BTC árfolyama azonnal reagált és elérte az új, mindenkori csúcsot, 48 000 dollárt.

A BNY Mellon Bank támogatja a kriptovalutát – mondta a BNY Mellon bank: "növekvő ügyféligény a digitális eszközök iránt" valamint "a szabályozás egyértelműségének javítása." Jelölte a "óriási lehetőség számunkra, hogy kiterjesszük jelenlegi szolgáltatásainkat erre a feltörekvő területre,"

Mastercard Mellon jelezte, hogy támogatja a kriptovalutát. Raj Dhamodharan, a digitális eszközök vezetője elmondta: Ezt a tényt látjuk a Mastercard hálózaton játszani, amikor az emberek kártyákat használnak kriptográfiai eszközök vásárlásához, különösen a bitcoin legutóbbi értéknövekedése során. Azt is láthatjuk, hogy a felhasználók egyre inkább kihasználják a kriptokártyák előnyeit, hogy hozzáférjenek ezekhez az eszközökhöz, és átváltják őket hagyományos pénznemekre költés céljából."

Ilyen vadul eltérő jóslatok esetén nehéz lehet tudni, mi a legvalószínűbb eredmény (éppen ezért a kriptovaluta-befektetés ilyen kockázatos törekvés!). Összegezhetjük ezeket az eltérő 2021-es Bitcoin előrejelzéseket azzal, hogy a potenciális áremelkedést jelenleg sokkal drámaibbnak tartják, mint a potenciális árcsökkenést, de ez nem azt jelenti, hogy a csökkenés kevésbé valószínű.

A Bitcoin előrejelzései 2021-re hihetetlenül változatosak. Ha egy hosszú távú befektetési stratégiát részesít előnyben, vessünk egy pillantást a 2022-2025 közötti Bitcoin-előrejelzésekre.

Hosszú távú Bitcoin árjóslás: 2022-2025

Milyen rejtjelezési szakértők jósolják a Bitcoin BTC-t 2022-ben és azon túl?

Sok kereskedő és befektető szeretné tudni, hogy mi lehet a következő 5 évben a Bitcoin árán. Ha egy 2025-ös Bitcoin-előrejelzést keres, vagy akár azon gondolkodik, hogy „befektetnék-e a Bitcoin-ba?”, Olvassa tovább – összeállítottuk a kriptográfiai szakértők és kereskedési platformok néhány legfontosabb elméletét.

Annak érdekében, hogy lássuk, mit mondanak az elemzők, nézzünk előre a 2022-2025-ös időszakra, hátha az eszköz növekedési üteme valószínűleg a jövőben is kitart.

Az első hosszú távú Bitcoin árjóslás az olasz Previsioni Bitcoin kriptovaluta platformtól származik. A Previsioni Bitcoin házon belüli algoritmusa segítségével a következő előrejelzésre jutott, amelyet ez a grafikon képvisel:

2022-ben a Previsioni Bitcoin arra számít, hogy a Bitcoin ára eléri a 226 020 1208 dolláros csúcsárat. Bár ez nem egyenlő azzal a magassággal, amelyet Tom Fitzpatrick jósolt a kiszivárgott Citibank-jelentésben, mégis nagyon biztató érték.

A platform arra számít, hogy a Bitcoin eszköz ára 2022 januárjában 100 000 dollárt fog elérni, majd 2022 áprilisára 200 583,77 dollárra emelkedik – hihetetlen, több mint 100% -os növekedési ütem kevesebb mint négy hónap alatt! Ezen előrejelzés szerint 2022 novemberében az ár visszaesik 146 077 dollárra, bár 2022 vége előtt 182 414 dollárra fog emelkedni..

Szóval, hogy hasonlít ez az előrejelzés a piac többi szereplőjéhez? A Prime XBT szerint úgy tűnik, hogy a Previsioni Bitcoin elvárásai jó úton haladnak.

A Prime XBT technikai elemzése szerint a Bitcoin ára 20 000 végére meghaladja a 400 000 dollárt.

Ha ez igaznak bizonyul, ez azt jelenti, hogy a kriptográfia lett a világ első, aki elért aranyegyenértékűséget. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin piaci korlátja megegyezik az arany piaci kapitalizációjával.

Valójában a platform úgy gondolja, hogy a bitcoin ára 2021-ben 110,00 dollár lesz, 2022 végére 217 403 dollárra, 2023 végére 290 000 dollárra, 2023 végére 345 000 dollárra, 2024 végére pedig 345 000 dollárra, 2025 végére pedig lenyűgöző 462 000 dollárra..

Ez a kilátás rendkívül optimistának tűnhet, de a PrimeXBT nem az egyetlen elemző, aki ilyen emelkedést prognosztizál. Mark Yusko, a Morgan Creek Capital Management vezérigazgatója a YouTube-csatorna „Altcoin Buzz” interjújában azt is elmondta, hogy szerinte „teljesen logikus”, hogy a Bitcoin ára hosszú távon eléri az arany egyenértékűségét..

Hosszú távú befektetésként azt vetíti előre, hogy a Bitcoin nagyon jól tudna teljesíteni. Előrejelzései szerint a Bitcoin értéke 2021 végére 75 000 dollárra emelkedhet, 2022-ben 1350 000 dollárra emelkedhet, és 2025-ig elérheti a 320 000 dolláros átlagárat..

Egy másik hosszú távú Bitcoin-előrejelzés a DigitalCoinPrice-től származik. Visszatérve a rejtjelezési platformra, hogyan viszonyulnak a 2021-re vonatkozó várakozásai a 2022-2025-re vonatkozó előrejelzéseihez?

A DigitalCoinPrice előrejelzései szerint a Bitcoin ára 2023-ban 130 000 dolláron lesz a csúcson. Az elkövetkező két évben, és továbbra is emelkedni fog, mielőtt 2026-ig ismét visszaesne. A platform úgy véli, hogy a digitális érme a következő éves csúcsokat éri el:

2022: 121 871,73 USD

2023: 130 315,66 USD

2024: 190 010,12 USD

2025: 289 109,15 USD

2026: 325 026,87 USD

Ez a kilátás végül jó és rossz hír keveréke. Minden befektető számára, aki attól tart, hogy a Bitcoin felfutása egy hatalmas és hirtelen összeomlást megelőz, amely visszavezeti a december előtti árfolyamokba, ez biztató jel.

Bár a DigitalCoinPrice úgy véli, hogy a Bitcoin csökkenni kezd, ez nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni – és összességében 5 éves kilátásai még mindig nagyjából a jelenlegi érték kétszeresei! Hátránya azonban, hogy azt sugallja, hogy a Bitcoin nem fogja elérni azt a globális hatalomátvételt, amely egyes elemzők szerint a kártyákon szerepelhet.

Visszatérve a Trading Beasts-hez, láthatjuk, hogy az oldal meglehetősen óvatosabb megközelítést alkalmaz, mint sok más előrejelző, amelyet láttunk. A 2022-es és 2023-as évek végére a következő minimális és maximális 2022-es és 2023-as Bitcoin-előrejelzési előrejelzést jósolja:

 • 2022. december: Minimális Bitcoin ár = 21 873 556 USD, Maximális Bitcoin ár = 45 461 111 USD
 • 2023. december: Minimális Bitcoin ár = 33 683,600 USD, Maximális Bitcoin ár = 70 122,941 USD

Ezek a számok jóval alacsonyabbak, mint a piac legoptimistább előrejelzései. Például a tévés műsorvezető, Max Keizer azt állította, hogy a Bitcoin hamarosan 88 000 dollárt fog elérni, hihetetlenül 400 000 dollárra emelkedik a következő öt évben.

Hasonlóan bullish megközelítéssel Tim Draper, a Bitcoin szószólója és kockázatitőke-befektetője azt jósolta, hogy a Bitcoin ára 2023-ig eléri a 250 000 dolláros árat – ezt a jóslatot először 2018-ban tette meg, és azóta is ragaszkodik hozzá. Draper úgy véli, hogy a Bitcoinnak fényes jövője van, mint a hagyományos fiat valuta komoly kihívója, és úgy véli, hogy hamarosan visszatérhetünk a Bitcoin minden idők legmagasabb szintjéhez (ATH), 20 000 dollárhoz 2017 végén.

De még ezek az előrejelzések sem a legambiciózusabbak. Raoul Pal, a The Global Macro Investor nevű befektetési stratégiai kutatási szolgáltatás vezérigazgatója úgy véli, hogy az Egyesült Államok gazdaságának sivár jövője van – és azt javasolja, hogy a hozzáértő befektetőknek mind az arannyal, mind a Bitcoinnal fedezniük kell. Megdöbbentő, 10 710% -os áremelkedést jósol, a Bitcoin árának értéke 2025-re 1 millió dollár lesz!

Összességében tehát mit vegyünk le ezekből a Bitcoin árjóslásokból? Ha még mindig kíváncsi arra, hogy „jó befektetés-e a Bitcoin?”, Megnyugvást érezhet az a tény, hogy sok kriptográfiai befektető úgy gondolja, hogy a token fényes jövőre szól. A szakértők általános egyetértése szerint a Bitcoin ára valószínűleg emelkedni fog a következő néhány évben – és hosszú távon az egekbe szökhet..

A 2025-re vonatkozó Bitcoin-előrejelzése szerint a BTC piaci korlátja 4 év alatt eléri a 3 billió dollárt; ez körülbelül 140 400 dollár bitcoin árat eredményezne.

Tekintettel azonban a cikkben szereplő Bitcoin-előrejelzésekre, soha nem késő befektetni a Bitcoin-ba és teljes mértékben kihasználni annak volatilitását.

Fontolgatta-e a vásárlást Bitcoin?

Egyéb Bitcoin (BTC) árjóslatok 2023 – 2025-re:

Bitcoin árjóslatok 2023:

Kereskedelmi vadállatok: 52 417 873 USD

Cryptoground: 15 795 dollár

Font előrejelzés: 43145 USD

Bitcoin árjóslatok 2025:

Cryptonewsz: 100 000 dollár

Cryptoground: 25589 dollár

Font előrejelzés: 118 365 dollár

Következtetés: Bitcoin árpredikciós előrejelzés

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges a technikai elemzők és az ipari szakértők által kínált 2021-es, 2022-es, 2023-as, 2024-es és 2025-ös Bitcoin-előrejelzés magas és alacsony előrejelzése.

Év Magas Alacsony
2021 120 000 dollár 21 400 USD
2022 156 000 dollár 45 000 dollár
2023 225 000 dollár 60 000 dollár
2024 315 000 USD 115 000 dollár
2025 450 000 USD 85 000 dollár

Hogyan változott a Bitcoin ára az idők során?

Minden befektető számára, aki azon gondolkodik, hogy „emelkedni fog-e a Bitcoin ára?”, Az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni, a múltbeli teljesítmény. Ez sokkal könnyebbé teszi az aktuális kriptovaluta trendek kontextusba helyezését, és végül a legpontosabb Bitcoin árjóslások megkísérlését..

Ezen a grafikonon láthatjuk a Bitcoin történelmi árváltozásait, amelyet a Nomics.com kriptográfiai adatlap közölt:

A 2009-es bevezetés után a Bitcoin 2010-ben jelent meg először a kriptovaluta tőzsdéken. Az idei év nagy részében az ára 0,06 és 0,30 dollár között mozgott – ez több mint 100 000-szer alacsonyabb, mint a jelenlegi ára! Végül 2011 februárjában elérte az 1 dollárt. De a Bitcoin ára csak 2012-ben kezdett el folyamatosan emelkedni, végül 2013 augusztusában meghaladta a 100 dollárt..

Első jelentős árugrása 2013 novemberében történt. Alig egy hónap alatt 280 dollárról 979,45 dollárra nőtt az ára, ami elképesztő ugrás volt, tekintve az eddig lassú haladást. Sajnos nem volt utolsó, 2014-re pedig ára 350 dollárra csökkent. A második nagy árugrás sokkal inkább áttörésnek bizonyul.

A Bitcoin 20 000 dolláros ATH-t ér el 2017-ben a gyors infláció után. Akkoriban ez a növekedés példátlan volt; most kétszer is láttuk, hogy megtörténik. Bár 2018-ban a Bitcoin ára visszaesett 3300 dollárra, soha nem tért vissza a 2017 előtti szintre (sok altcoin esetében ez nem mondható el).

Amint azt a történelmi árdiagramok mutatják, a bullish és a bearish futás valószínűleg nem teljesen lineáris. A Bitcoin jelenlegi 34 620,45 dolláros ára hihetetlenül lenyűgöző, de még ez sem az ATH-ja (a BTC a legutóbbi csúcson megdöbbentő 41 000 dollárt ért el). Könnyen belátható Tom Fitzgerald állítása, miszerint a Bitcoin fejlődését az „elképzelhetetlen gyűlések és fájdalmas korrekciók követik”, így könnyen látható a szóban forgó cikkben szereplő optimista jóslatok ellenére, a befektetőknek mindig fel kell készülniük a BTC értékének zuhanására. A mondás szerint: készülj a legrosszabbra, remélj a legjobbra!

Milyen tényezők befolyásolják a Bitcoin árát?

A Bitcoin BTC ára különböző tényezők függvényében változhat. Annak érdekében, hogy a legpontosabb 2021-2025-es Bitcoin-előrejelzéseket meg lehessen tenni, és megválaszolhassuk a „jó befektetés a Bitcoin?” Kérdést, a legjobb, ha már a kezdetektől fogva tisztában van ezekkel a tényezőkkel. Ez valóban megkönnyíti a növekedési vagy hanyatlási időszakok előrejelzését a kriptovaluta trendek és egyéb események alapján, amelyek befolyásolhatják a BTC árát.

1. Média tudósítás

A média tudósítása rendkívül fontos, amikor a befektetők érdeklődését növelni kell a kriptovaluta iránt. Még 2017-2018-ban a BTC iránti megújult érdeklődés (a kriptopiac többi részével együtt) nagyrészt a média őrjöngése volt. Minél nagyobb lefedettséget kaptak az égen emelkedő árak, annál többen kezdtek befektetni. Ez egyensúlyhiányt teremtett a kínálat és a kereslet között, ami a Bitcoin árának szárnyalását okozta.

2020 végén ezt újra láttuk. Amikor a PayPal fizetési hálózat bejelentette, hogy ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy BTC-t tároljanak PayPal pénztárcájukban, a Bitcoin bosszúval került a címlapokra, sok leendő befektetőnek megadva azt a lökést, amelyre a BTC hozzáadásához szükségük volt portfóliójukba. Az a tény, hogy a Bitcoin valós alkalmazásokat szerez, ellensúlyozta azokat az aggodalmakat, amelyek túl praktikusak a fiat valuta riválisához.

2. Piaci verseny

Egy másik tényező, amely potenciálisan befolyásolhatja a Bitcoin árát, a piaci verseny. Amikor új altcoinok lépnek be a piacra, vagy más magas rangú kriptovaluták magas szintű befektetői érdeklődést váltanak ki, ez azt okozhatja, hogy a kereskedők a kriptográfia alternatív formáira összpontosítsanak. Ez különösen igaz a Bitcoin Cash (BCH) esetében. A Bitcoin hard-fork egy harmadik generációs kriptovaluta, amely sokak szerint felülmúlja a BTC-t, mivel a kriptopénz királyát sújtó néhány probléma megoldására készült..

A jó hír azonban az, hogy a Bitcoin sokkal ellenállóbb a piaci versenyben, mint a legtöbb altcoin. Több mint 10 év alatt soha nem veszítette el „digitális arany” státuszát, annak ellenére, hogy az új kriptók műszakilag robusztusabbak vagy méretezhetők lehetnek. Valójában a Bitcoin árának változása gyakran megjósolja az egész iparág hasonló mozgásait. Sok elemző észrevette, hogy a bullish vagy bearish BTC futásokat szorosan tükrözik más kriptók, bár az ellenkezője nem tűnik igaznak.

3. Kínálat és kereslet

Mint minden korlátozott árucikk, a Bitcoin kínálata és kereslete is hatalmas hatással van az árára. A Bitcoin árát akkor emelik fel, amikor az új tokenek iránti kereslet nagyobb, mint a kínálat – ami általában minden egyes Bitcoin felére csökken, és néhány befektető arra készteti, hogy a mesterséges infláció.

Ez a tényező kevésbé lesz ingadozó, ha a maximális Bitcoins mennyiséget kiadják. A jelenlegi becslések szerint azonban ez csak 2140 körül várható.

4. A kriptovaluta szabályozása

A kriptovaluta világa az egész világon nagyrészt szabályozatlan, de az egyre növekvő kormányzati nyomás miatt egyre szorosabban ellenőrzik. Ez hosszú távú bizonytalanságot teremt, mivel egyes befektetők attól tartanak, hogy az új szabályozások miatt csökken a Bitcoin (és más kriptovaluták) iránti kereslet. Ennek oka lehet a jövőbeni adózási intézkedések vagy új korlátozások.

5. A Bitcoin felezés

A Bitcoin felezés (más néven „felezés”) egy olyan esemény, amelynek célja a Bitcoin tokenek forgalmának ellenőrzése és a kriptovaluta méretezhetőbbé tétele. Mivel a Bitcoin maximális kínálata 21 millióra van korlátozva, a felezés minden alkalommal bekövetkezik, amikor 210 000 új blokkot adnak a blokklánchoz, ami nagyjából megegyezik négyévente egyszer. Ez a folyamat azt jelenti, hogy az új Bitcoin blokkok bányászatáért járó jutalom felére csökken, lassítva azt a tempót, amellyel maximalizálni fogjuk a kínálatot. Jelenleg 18,5 millió BTC van forgalomban, és a jelenlegi becslések szerint 2140-ben elérjük a 21 milliót.

2016-ban az első Bitcoin felére a BTC ára hihetetlenül 93% -kal emelkedett az év hátralévő részében. Mielőtt az utolsó felezés 2020-ban bekövetkezett volna, a befektetők megjegyezték, hogy ha a kriptovaluta ismét hasonló mintát követne, akkor megvalósíthatóan láthatnánk, hogy az év vége előtt a Bitcoin ára körülbelül 15 000 dollárra emelkedik. Valóban, megtettük!

Főbb pontok

 • A jelenlegi piaci kapitalizáció 642 238 803 752 dollár és 34 620,45 dollár árfolyam mellett a Bitcoin messze felülmúlta korábbi 20 000 dolláros csúcsát (ATH)..
 • A DigitalCoinPrice nem várja, hogy a Bitcoin ára 2021-ben bármikor 70 000 dollár alá süllyedjen, és úgy véli, hogy a Bitcoin májusban évi 103 563,76 dolláros csúcson fog tetőzni.
 • A WalletInvestor előrejelzése szerint a Bitcoin árfolyama 2021 december vége előtt új, új, 120 120,60 dolláros ATH-t fog elérni..
 • A kiszivárgott jelentés a Citibanktól megdöbbentő jóslatot tartalmazott, miszerint a Bitcoin ára 2021 decemberére 318 000 dollárt érhet el.
 • 2022-ben a Previsioni Bitcoin arra számít, hogy a „kriptopénz királya” eléri a 226 020 1208 dolláros csúcsárat. Arra számít, hogy az eszköz januárban 100 000 dollárt ér el, majd áprilisra 200 583,7728 dollárra nő.
 • A Prime XBT technikai elemzése szerint a Bitcoin ára 2025 végére meghaladja a 400 000 dollárt, vagyis a BTC eléri az „aranyegyenértékűséget”.
 • A DigitalCoinPrice előrejelzései szerint a Bitcoin ára 2023-ban fog csúcsra jutni. A következő két évben az ára továbbra is emelkedni fog, mielőtt 2026-ig ismét visszaesne..
 • Azok a tényezők, amelyek befolyásolhatják a Bitcoin árát, többek között a médiavisszhang, a piaci verseny és a rendszeres Bitcoin felezés.
 • A Bitcoin kiszámítása hihetetlenül nehéz lehet, a piac kiszámíthatatlansága miatt
 • A Bitcoin rendkívül volatilis lehet
 • Alapján Kereskedelmi állatok, 2021 októberében a Bitcoin maximális ára 55121,582 dollár, minimum 22 282 676 dollár lehet. Ez átlagosan 12 097 266 dollárt jelent
 • Többek között Max Keizer, a tévés műsorvezető azt állította, hogy a Bitcoin hamarosan 48 000 dollárt fog elérni, és a következő öt évben 400 000 dollár aranyegyenértékre emelkedik
 • A Bitcoin ára az elmúlt évtizedben hihetetlenül turbulens volt, 2017-ben 20 000 dolláros csúcsot döntött
 • A Bitcoin árát befolyásoló legnagyobb tényezők közé tartozik a kereslet és kínálat, a piaci verseny és a szabályozás

Ha megbízható Bitcoin árjóslatot keresett 2021-re, 2022-re és azon túl, reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket. Bár lehetetlen teljes pontossággal megjósolni, a kriptográfia múltbeli teljesítményének elemzése kulcsfontosságú módja annak, hogy a szakértő befektetők jövőbeli előrejelzéseket készíthessenek.

Akár fontolóra veszi a Bitcoin hozzáadását portfóliójához, akár meglévő befektető, a közelmúltbeli felfutó futás sokakban arra késztette a fejét, hogy „tovább fog-e emelkedni a Bitcoin?”. E jóslatok többsége szerint a kilátások túlnyomórészt pozitívak. Az ebben a cikkben szereplő előrejelzések egyike sem számíthat arra, hogy a közeljövőben gyors csökkenési időszakot fog látni, csak a DigitalCoinPrice jósolja, hogy a Bitcoin ára 2023 után csökken..

Ha tetszett a cikkünk Bitcoin árjóslási előrejelzés: Mennyit ér a Bitcoin 2021-ben és azon túl, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg kereskedő társaival.

Ha inspirációt érez a megfontoláshoz kereskedés Bitcoin, vagy ez a cikk némi extra betekintést nyújt a meglévő kereskedési ismereteibe, örömmel veszi tudomásul, hogy az etoro lehetővé teszi a Crypto eszközökkel való kereskedést, beleértve a BTC-t és CFD-ket akár 90+ kriptovaluták. A kripto kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek a legnépszerűbb érmékkel.

eToro – Vásároljon Bitcoin-t 0% -os jutalékkal

bitcoin kereskedés

Regisztrálj az eToro számára, és kezdje meg a Bitcoin kereskedését, vagy másolja a legjobb BTC befektetőket külön díj nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

További irodalom:

A 15 legjobb kriptovaluta, amelyet ebben a hónapban vásárolhat

A Bitcoin jó befektetés & Befektessek-e a Bitcoinba?

Hullámár-előrejelzések: Mennyit ér a hullámzás 2021-ben és azon túl?

15 ok a kriptovalutákba történő befektetésre

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Királyságban

A legfontosabb kriptovaluták, amelyek 2021-ben Ausztráliába fektetnek be

Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával 100 dollárral

A legfontosabb kriptovaluták, a Bitcoin kivételével

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

Bitcoin árjóslás – GYIK

A Bitcoin jó befektetés?

Szinte az összes jóslat szerint a Bitcoin jó befektetésnek tűnik (rövid és hosszú távon egyaránt). Úgy tűnik, hogy bullish futása nem lassul hamarosan.

Bár a kriptovalutába történő befektetés mindig kockázatos, a Bitcoin általában jó befektetésnek számít az iparban. Magas volatilitása azt jelenti, hogy kipróbálhatja a bevételeket a rövid távú áringadozásokkal, miközben az ágazat általános felfelé irányuló mozgása azt is jelenti, hogy nagyszerű hosszú távú befektetés is.

Mit ér majd a Bitcoin 2030-ban?

Az előrejelzések eltérőek, amikor a „mit ér majd a Bitcoin 2030-ban a Bitcoin” kérdésre. A felfelé irányuló trendek szerint azonban sok szakértő úgy véli, hogy a Bitcoin visszatérhet 20 000 dolláros ATH-jához 2017-től. Egyesek úgy vélik, hogy ez az érték 2025-ig közelebb kerül, 2030-ig az arany egyenértékűségéig emelkedik.

Befektethetek 100 dollárt Bitcoin-ba?

Igen! A jó hír az, hogy nem kell teljes Bitcoin zsetont vásárolnia, ami az írás idején majdnem 13 000 dollárba került. Tökéletesen lehetséges egy token kis százalékát vásárolni, vagyis annyi vagy kevesebb pénzt fektethet be, amennyit csak akar.

Meghal-e valaha a Bitcoin??

A végső Bitcoin tokent 2140 év körül adják ki. Senki sem igazán biztos abban, hogy mi fog történni, mielőtt ez megtörténne. Olyan messze van a jövőben, hogy a Bitcoin elméletileg kieshetett volna a szívességből, mielőtt elérnénk ezt a mérföldkövet. Alternatív megoldásként a Bitcoin hálózatának megváltoztatása forradalmasíthatja a Bitcoin kínálatát és teljesen megváltoztathatja kilátásait.

Hány Bitcoin token van hátra?

A már kibányászott Bitcoin tokenek száma meghaladja a 18,5 milliót (a pontos szám 10 percenként változik). Mivel a teljes készlet 21 millió, ez azt jelenti, hogy kevesebb mint 3 millió zseton maradt bányászni.

Vajon a Bitcoin eléri a 40 ezer dollárt?

40 ezer dollár lehet az eszköz korábbi ATH-értékének kétszerese, de egyértelműen elérhető. A Bitcoin decemberben először 40 000 dollárt ért el, és bár rövid életű volt, sok jóslat szerint 2021 folyamán visszatér ezekre a magasságokra.

Vajon a Bitcoin eléri a 100 ezer dollárt?

Jelenlegi növekedési ütemével a Bitcoin jó úton haladhat, és elérheti a 100 ezer dollárt a következő néhány évben. A legoptimistább előrejelzések szerint ez 2021-ben történhet meg, míg mások azt várják, hogy a BTC 2022 és 2025 között megtörje a 100 ezer dolláros korlátot.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket. Az előrejelzés és elemzés a különböző külső és belső elemzők véleményét tükrözi, és bármikor változhat. Ezenkívül nem jelenthetnek elkötelezettséget vagy garanciát a Trading Education részéről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector