Bitcoin SV: A 2020-as pénzkészítő?

A Bitcoin SV gyorsan a 2020-as évek egyik legfontosabb kriptopénzévé vált, és nem mutatja a lassulás jeleit.

Alapján CoinMarketCap, A Bitcoin SV az a piaci kapitalizáció szerint a hatodik legnagyobb kriptovaluta 2020 áprilisában.

De mit kínál pontosan a Bitcoin SV a kereskedőknek, és milyen kapcsolata van a Bitcoin-nal?

Ebben a cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy mi a Bitcoin SV, hogyan tűnik ki a Bitcoin egyéb verziói közül, és érdemes-e kereskedni.

Szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, mint egy profi? Fogd a mi kriptovaluta tanfolyam!


Mi a Bitcoin SV?

A Bitcoin SV rövidítése a Bitcoin Satoshi Vision és a BSV ticker szimbólum alatt kereskedik, és igen, eredete valóban az eredeti Bitcoinra vezethető vissza.

A „Satoshi Vision” Satoshi Nakamoto, a Bitcoin megalkotójának eredeti ötleteire utal – vagy legalábbis arra, amit a fejlesztők értelmeznek.

Nagyrészt ez azt jelenti, hogy ragaszkodni kell a Bitcoin fehér papírhoz és minimális változás a kódban hogy Nakamoto összerakta.

Újabb kemény villa

Bitcoin SV villa

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan jött létre a Bitcoin SV, meg kell értenünk a kemény villa fogalmát.

A kemény villa a blokklánc radikális változása, amely két külön lánc létrehozását eredményezheti. Van olyan koncepció is, amelyet „puha villának” neveznek, ami inkább egy kisebb frissítéshez hasonlít.

A Bitcoin SV egy kemény villa eredményeként jött létre.

Még 2018-ban, töredékei között „hash háború” volt Bitcoin Cash. A hasholással bányászok hoznak létre új blokkokat. A zűrzavaros háborúban a bányászok gyorsabban akarnak blokkokat létrehozni, mint a riválisok.

Ketten versenyeztek a leghosszabb láncért, amelyet aztán a blokklánc az „igazi” Bitcoin Cash láncnak tekintene, és feleslegessé tenné riválisait.

Lényegében az egyik csoport új változtatások, például intelligens szerződések elfogadását támogatta, míg egy másik része a további változtatások végrehajtását ellenezte.

A további változások töredéke a Bitcoin SV létrehozását eredményezné, míg a változásokért felelős csoport a Bitcoin Cash-nek számít.

A megosztottság története

Eredetileg sok ember, aki korábban támogatta a Bitcoint, a Bitcoin Cash-hez távozott, amikor az elszakadt a blokklánctól.

Azért tették ezt, mert nem értettek egyet a Bitcoin változásával, azt állítva, hogy túlságosan különbözött attól, amit eredetileg terveztek.

Ezután egyre növekvő változásokat alkalmaztak a Bitcoin Cash-en, ami miatt mások elmentek a Bitcoin SV-be.

A Bitcoin SV-t valamivel a kemény villa előtt vezették be, bár a 2018. november 15-én lezajlott kemény villa után megkülönböztették a Bitcoin Cash-től..

Technikailag, A Bitcoin Cash két különböző érmére oszlott – a Bitcoin ABC-re és a Bitcoin SV-re.

A Bitcoin ABC vette át a Bitcoin Cash monikerét, bár láthatja, hogy a kettőt különbözőnek nevezik, valójában ugyanazok és a nevek felcserélhetők.

Lesz-e további szétválás?

A Bitcoin SV megjelenése megkérdőjelezte egyeseket, hogy számíthatunk-e további megosztásokra azoktól a közösségektől, akik nem értenek egyet a fejlődésével.

Ha ez folytatódik, a kereskedők és a befektetők elveszíthetik a kriptopénz iránti hitüket. Hogyan tehetnek pénzt olyan dologba, amely folyamatosan változik?

Azt azonban meg kell említeni, hogy ezt megelőzően sok szétválás történt más kriptovalutáktól.

Például a Bitcoin számos más kriptovalutával rendelkezik, amelyeket kemény villákból hoztak létre, kivéve a Bitcoin Cash-t, mint például a Litecoin.

Hogyan működik a Bitcoin SV?

Bitcoin SV kriptovaluta

A Bitcoin SV mögött meghúzódó logika egy része megegyezik a Bitcoin-szal és más belőle szülő kriptovalutákkal.

Például a Bitcoin SV Satoshis-t is használ (nyolc nullát a tizedesjegy után), és van 21 millió blokk felső határa.

A Bitcoin SV célja, hogy visszahozza azt, ami miatt a Bitcoin annyira népszerű volt. Bizonyos értelemben vannak olyan Bitcoin-puristák, akik nem használják az eredeti Bitcoin-t.

Vissza akarnak térni arra, ami szerintük Nakamoto eredeti ötlete volt hogy mi legyen a kriptovaluta.

Érdemes elgondolkodni, bár ez a helyes megközelítés a kriptovalutához, mert bár a Bitcoin volt az első kriptopénz, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez a legjobb megoldás.

Nagyon valószínű, hogy a Bitcoin SV nem kísérletezik a protokoll új változásaival, ami ígéretes azoknak a befektetőknek, akik nem akarnak bizonytalanságot az új változások miatt.

Más, továbbra is fejlődő kriptovaluták volatilisebbek lehetnek, mivel a kereskedők valószínűleg bizonytalanok lesznek, ha az új fejlesztések jó ötlet vagy sem.

A Bitcoin Cashhez hasonlóan a Bitcoin SV sem fogadta el a SegWit-et.

A SegWit, amely röviden a „szegregált tanú” kifejezés, jelentős változás, amely növelte a Bitcoin blokkok méretét, így több tranzakciót tudott kezelni és gyorsabbá tette.

A SegWit ellenzői aggódtak amiatt, hogy ettől kevésbé lehet biztonságos a Bitcoin.

A technológia feltételei, A Bitcoin SV célja a méretezhetőség javítása, a kriptovaluta egyik legnagyobb kihívása.

Ettől eltekintve valószínűleg belátható időn belül változatlanok maradnak.

Ki fejleszti a Bitcoin SV-t?

A Bitcoin SV-n dolgozik CoinGeek által végzett fejlesztési munkával nChain, amely „meg akarja gyújtani a Bitcoin globális elfogadását és vállalati szintű használatát” a Bitcoin SV révén.

Ellentmondásos módon nChain vett fel Craig Wright mint tudományos vezérigazgatójuk, és a Bitcoin SV megbízott láncvezetője.

Wright egyike azon sok embernek, aki Satoshi Nakamoto-nak vallja magát, és sokan azt hiszik, hogy csaló.

Ezen túlmenően sok jogi problémába is ütközött, amikor egy Bitcoin-bányászati ​​vállalat korábbi üzleti partnere meghalt, és Wright állítólag az összes vagyont a nevére tette.

Ennek ellenére, Wright, aki csatlakozott a Bitcoin SV projekthez, sok legitimációt adott neki.

Ez azért van, mert bár Satoshi Nakamoto állítása megkérdőjelezhető, vannak olyan emberek, akik úgy vélik, hogy ez igaz, és ez a Bitcoin SV-nek olyan követést adott, amely eredetileg Craig Wrighttól származott.

Ezek az emberek, akik Craig Wrightot követik abban a meggyőződésben, hogy ő az igazi Satoshi Nakamoto, akkor valószínűleg azt is elhiszik, hogy a Bitcoin SV az, aminek valójában a Bitcoinnak kellett lennie.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a Bitcoin Cash fejlesztése mögött Roger Ver, akit gyakran „Bitcoin Jesus” néven emlegetnek, és Ver nagyon ellenséges Wright iránt.

Ez a versengés Ver és Wright között problémákat okozhat az elkövetkező években.

Hogyan teljesített a Bitcoin SV?

Bitcoin SV teljesítmény

Amikor a Bitcoin SV elvált a Bitcoin Cash-től, nem várható, hogy ilyen jól teljesít.

Senki sem gondolta volna, hogy eléri azokat a csúcsokat, amelyeket elért, és eléri a hatodik helyet a piaci kapitalizáció szempontjából.

Nagyrészt ez annak a ténynek köszönhető, hogy a Bitcoin Cash már jól ismert volt, és maga a Bitcoin villája. Nem tűnt túl ígéretesnek egy másik villás változat (villa villája) kereskedelmének megkezdése..

Mindezek ellenére a Bitcoin SV nagy kereskedelmi eszköznek bizonyult, és különösen jól kereskedik a Bitcoin ellen.

Valójában, ha megnézi a diagramokat, akkor ezt láthatja A Bitcoin SV még jobban teljesít, ha a Bitcoin ellen kereskedik, mint az amerikai dollár!

A CoinMarketCap szerint az írás idején a Bitcoin SV piaci kapitalizációja 3,550 768 264 dollár, forgalmazott 18 378 540 BSV token.

Egy BSV 193,20 dollárba kerül, ami meglehetősen megfizethető a Bitcoinhoz képest. azonban, 2020. január 14-én elérte a csúcsot, 441,20 dollárt, ami több mint kétszerese a jelenlegi árának.

Valójában 2020-ban a Bitcoin SV sokkal ingatagabb volt, mint az előző két évben.

Nemcsak az áremelkedések és -csökkenések tekintetében, hanem a a 24 órás kereskedési volumen észrevehető növekedése.

2018-hoz és 2019-hez képest 2020 nagyszerű kezdet volt, és arra utal, hogy még több hullámvölgy várható.

2018 és 2019 csúcsmintákon ment keresztül, majd lassan visszaesett a változó piacokra. Úgy tűnik, hogy ennek a mintának legalább egyelőre vége szakadt.

Érdemes megjegyezni, hogy az ára A Bitcoin SV-t befolyásolhatják Craig Wright vitatott cselekedetei, tehát kulcsfontosságú személy, akit figyelni kell.

A Bitcoin SV legfontosabb eladási pontjai a kereskedőknek az magas szintű Biztonság és alacsony tranzakciós díjak.

A legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsdéken keresztül is könnyen elérhető, azonban a CFD-kereskedőknek egy kicsit tovább kell várniuk, hogy a hagyományos brókerek listázzák.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • A Bitcoin SV a piac határa szerint a hatodik legnagyobb kriptovaluta. Az írás idején egy érme 193,20 dollárba került.
  • A Bitcoin SV a Bitcoin Cash közösségen belüli nézeteltérésből jött létre. A Bitcoin SV frakció nem értett egyet a további változásokkal.
  • A Bitcoin SV célja, hogy a lehető legközelebb álljon Satoshi Nakamoto eredeti elképzeléséhez. Elsődleges fejlesztési céljuk a méretezhetőségi problémák kezelése.
  • Craig Wright csatlakozik a projekthez. Nagyon vitatott figuraként ez később problémákat okozhat.

Tanuljon meg kereskedni a Bitcoin SV-vel a kriptovaluta-kereskedési tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha szívesen olvasta ezt a cikket Kereskedelmi oktatás, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector