Bitcoin vs Bitcoin Cash: Melyik kriptot kell megvásárolnia 2021-ben

BTC vs BCH: Melyik legyen a portfólióban?

Ez az útmutató összehasonlítja a Bitcoin és a Bitcoin Cash elemeket, hogy elmagyarázza a Bitcoin és a Bitcoin Cash közötti hasonlóságot, és kiemeli azokat a legfontosabb különbségeket, amelyek elválasztják őket egymástól. Amikor mindkét érme összes előnye és hátránya felkerül a sorra, sokkal nyilvánvalóbbá válik a válasz arra, hogy melyik kriptot kell megvásárolnia (Bitcoin vs Bitcoin Cash)..

A zűrzavaros 2020 után az előrejelzések szerint a kriptovaluta piac erőteljesen fellendül az elkövetkező hónapokban, és a legtöbb szakértő előrejelzi a növekedést. Valójában, mivel egyre több vállalkozás, befektető és intézmény készül fel befektetni kriptovalutába 2021-ben, jó okkal feltételezhetjük, hogy a következő 12 hónapban rekordot dönthetnek a főbb tokenek.

Mi tehát pontosan a legfelső jelzők? A legtöbb ember hallott a Bitcoin-ról. Ez volt az eredeti kriptovaluta, és messze a legnagyobb a piaci kapitalizáció szempontjából. Akik ismerik a kriptopiacokat, hallhattak a Bitcoin kihelyezéséről – a Bitcoin Cashről is. Tekintettel azonban hasonló nevükre és közös származásukra, sokan nem tisztában a kettő közötti tényleges különbségekkel.

Ha 2021-ben szeretne befektetni Bitcoinba vagy Bitcoin Cash-t vásárolni, akkor fontos megértenie, hogy miben különböznek egymástól, és milyen hozamokra számíthat reálisan. Ennek érdekében összeállítottuk a következő Bitcoin vs Bitcoin készpénz-összehasonlítást, amely segít eldönteni, hogy a kettő közül melyik felel meg jobban a portfólió céljainak.

Fontos részletek találhatók az egyes érmeár-előrejelzésekről, áttekintés a múltbeli ártörténetről, valamint információk a két kriptovaluta befektetéséről.


Bitcoin vagy Bitcoin Cash, melyik a jobb befektetéssel 2021-ben és azon túl? Kitalál

Bitcoin Cash vs Bitcoin – A legfontosabb különbségek

Mielőtt elkezdenénk, érdemes megjegyezni, hogy ha 2021-ben kriptovalutába kíván befektetni, akkor mind a Bitcoin, mind a Bitcoin Cash jó lehetőség lehet. Míg a BTC kétségtelenül a kettő közül a nagyobb, azt mondhatnánk, hogy a BCH-nak több helye van a növekedésre. Mint ilyen, úgy dönthet, hogy nagyobb kockázatú, magasabb jutalomként befektet a Bitcoin Cash-be, és az összehasonlító stabilitás érdekében befektet a Bitcoin-ba.

A Bitcoin és a Bitcoin készpénz közötti különbségek megértése azonban alapvető követelmény a kriptovaluta piacon történő befektetés szempontjából. Vessünk egy pillantást a Bitcoin Cash vs Bitcoin néhány legfontosabb jellemzőjére.

Háttér

A Bitcoin-t még 2009-ben hozták létre, amikor a titokzatos Satoshi Nakamoto közzétette az eredeti whitepaper-t, amelyben megfogalmazta az újfajta valuta jövőképét. A központi gondolat az volt, hogy a blokklánc-technológia használatával a kriptovaluta eltekinthet a központi hatóság szükségességétől, és biztonságos, biztonságos peer-to-peer fizetési rendszert biztosíthat.

Mint egy maroknyi előretekintő technikus bennfentes, akik a kriptovaluta korai napjaiban a Bitcoinba történő befektetés mellett döntöttek, ám a létfenntartás első 2-3 évében nagyon kevés fő befektető vette észre. 2013-ra azonban a BTC ára emelkedni kezdett, a korai befektetők több száz százalékos hozamot láttak.

Ma a Bitcoin megdöbbentő 46 000 dollárt ér, és elegendő azt mondani, hogy rengeteg olyan pénzügyi szakértő van, aki 2021-ben szívesen vásárolna Bitcoin-ot.

A Bitcoin Cash akkor alakult, amikor az eredeti Bitcoin kemény villát ért 2017-ben. Amikor a villa bekövetkezett, a meglévő Bitcoin-tulajdonosok egyenértékű mennyiségű Bitcoin Cash-zsetont kaptak. Ez ahhoz vezetett, hogy a BCH a legtöbb tőzsdén szokatlanul magas, körülbelül 600 dolláros tokenenkénti árral indult.

Aki 2021-ben szeretne Bitcoin Cash-t vásárolni, értse meg, miben különbözik az elődjétől. Bár kétségtelenül ugyanazon a forráskódon és az alapelveken alapszik, mint a Bitcoin, a kettő között kulcsfontosságú különbségek vannak. Az egyik tranzakció feldolgozással jár, amelyet az alábbiakban részletesebben megvizsgálunk.

Természetesen rengeteg hasonlóság van, amikor a Bitcoin vs Bitcoin Cash-t nézzük. Mindkettő a konszenzusos munka bizonyítékát használja, és mindkettőjük teljes kínálata 21 millió zsetont tartalmaz. Azonban azoknak, akik befektetni akarnak a Bitcoin Cash-be, tisztában kell lenniük azzal, hogy az még mindig lényegesen kisebb piaci sapkával rendelkezik, mint elődje, és nincs annyi támogatottsága a pénzügyi világban.

Tranzakciók és sebesség

Minden kriptovaluta mást hoz az asztalra, de a digitális pénznem legfontosabb jellemzői között szerepel a tranzakciók költsége és sebessége. Természetesen számos más műszaki adat is létezik, de azok számára, akik 2021-ben szeretnének befektetni a kriptopénzekbe, akkor a legfontosabb alapismeretek megértése jó kiindulópont.

Ha befektetni szeretne a Bitcoin-ba, akkor már ismerheti a Bitcoin-bányászat ötletét. Ez a protokoll fontos része, mivel így ellenőrizhetők a tranzakciók és új BTC kerül forgalomba. Dióhéjban a Bitcoin bányászat az a folyamat, amelyben a blokklánc számítógépei hatékonyan versenyeznek a bonyolult egyenletek megoldása érdekében a tranzakciók ellenőrzésére.

A bitcoin bányászat fenomenális mennyiségű számítási teljesítményt és erőforrást használ fel. A hálózat bányászai ezért jutalmazzák az adatláncok – vagy blokkok – Bitcoin jelzőkkel történő ellenőrzését. Ez a rendszer biztosítja a hálózat biztonságát, és nincs “duplán elköltött” Bitcoin, vagyis ugyanaz a token, amelyet többször használnak. További információ a kriptobányászatról szóló magyarázatunkban található.

A Bitcoin gyalázkodói közül sokan a „munka igazolásának” bányászati ​​rendszerét nevezték meg viszonylag lassú tranzakciós idejük mögött. Egy új Bitcoin blokk létrehozása akár tíz percet is igénybe vehet. Összehasonlításképpen: az Ethereum blokklánc 10-15 másodperc alatt termel blokkokat.

A Bitcoin tranzakciós korlátai a fő oka annak, hogy a Bitcoin Cash eleve létrejött.

Mire a villa az eredeti kriptovalutában történt, a Bitcoin kritikát kapott a lassú és költséges tranzakciók feldolgozása miatt. A Bitcoin Cash nagyobb blokkmérettel igyekezett javítani az eredeti protokollt – körülbelül 8 MB-ig a Bitcoin 1 MB-ig. A megnövelt blokkméret elkerülhetetlenül több tranzakciót tesz lehetővé, vagyis a BCH sokkal megvalósíthatóbb pénznem a mindennapi lakossági fogyasztók számára.

Valójában azok, akik 2021-ben a Bitcoin Cash megvásárlását választják, azt remélik, hogy a BCH-t vonzóbbnak tekintik a BTC-nél, ha a napi kiskereskedelemről van szó. Azonban még egyszer azoknak, akik befektetni akarnak a Bitcoin Cash-be, meg kell jegyezni, hogy az eredeti Bitcoin még mindig szélesebb körű kiskereskedelmi támogatással rendelkezik az írás idején.

Kereslet és kínálat

Aki befektetni akar a Bitcoin-ba, annak már tisztában kell lennie azzal, hogy bármely eszköz ármozgását nagyrészt a kereslet és a kínálat vezérli. A kriptovaluta azonban abban különbözik a többi eszköztől, hogy hogyan tartják fenn a kínálatot és a keresletet.

Mint megbeszéltük, új Bitcoin tokenek jönnek létre, amikor a Bitcoin bányászok új blokkokat hoznak létre. Természetesen ez felveti a kérdést, ha a BTC egyszerűen a semmiből hozható létre, hogyan lehet valaha szűkössége és ezáltal valódi értéke? Erre a válasz egy olyan folyamat, amelyet Bitcoin felezésének neveznek. Minden 210 000 blokk után a bányászok BTC-jutalma felére csökken. 2009-ben 50-nél kezdődött. 2013-ban 25-re, 2018-ban 12,5-re, 2020 májusában pedig felére, 6,25-re csökkentették. A következő felezésre 2024-ben kerül sor.

A protokollba maximálisan be lehet írni a BTC-t is, ami biztosítja, hogy soha többé ne legyen 21 millió token forgalomban. Ez a beépített deflációs mechanizmus kulcsfontosságú tényező a Bitcoin folyamatosan növekvő tokenenkénti értéke mögött. Azonban bárki, aki 2021-ben szeretne Bitcoin-t vásárolni, megnyugodhat – a Bitcoin-felső határ várhatóan csak 2140-ben valósul meg.

Csakúgy, mint a Bitcoin esetében, bárkinek, aki befektetni szeretne a Bitcoin Cash-be, kérdései lehetnek a token keresleti és kínálati modelljével kapcsolatban. Ebben az értelemben mind a BCH, mind a BTC nagyon hasonló hitelesítő adatokkal rendelkezik.

A Bitcoin Cash bányászat, akárcsak a Bitcoin. A BCH jutalma szintén felére csökken, hogy deflációs hatást teremtsen, akárcsak elődjénél. Ezen felül, amint említettük, a BCH teljes kínálata szintén 21 millióra korlátozódik. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin Cash kínálati görbéje nagyon hasonló pályával rendelkezik, mint az eredeti kriptovaluta kínálata.

A dolgok a keresleti oldalon kissé eltérhetnek. A Bitcoin az elmúlt hónapokban megnőtt az intézményi befektetők iránti kereslet, de ugyanez nem mondható el igazán a Bitcoin Cash-ről. Ez utóbbi azonban benne van a PayPal által támogatott kriptovalutákban, így minden lehetőség megvan arra, hogy a BCH iránti igény jelentősen növekedni készül.

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Melyik a jobb befektetés?

Akár 2021-ben Bitcoinba fektet, akár Bitcoin Cash-t vásárol, soha nem árt megérteni néhány műszaki adatot. Valójában azonban ez csak addig fog segíteni, hogy megjósolja a jövőbeni ármozgásokat, és eldöntse, melyik bizonyítja a jobb befektetést.

A teljesebb kép megalkotása céljából visszatekintést végzünk az egyes jelzők korábbi ármozgásairól, hogy képet kapjunk arról, hogy a piaci erők miként ösztönözték korábban a növekedést, és megbizonyosodtunk arról, hogy a közeljövőben újra megtehetik-e ezt. Ez különösen releváns a BTC és a BCH esetében, mivel áraikat mindig befolyásolják a tiszteletben tartott legalacsonyabb értékek.

A múltbeli teljesítmény figyelembevétele mellett azt is megnézhetjük, hogy mely iparági adatok vagy befektetési óriások kívánnak-e befektetni a Bitcoin Cash-be vagy vásárolni a Bitcoin-t 2021-ben – gyakran a főbb szereplők jelentős érdeklődése önmagában is elegendő ahhoz, hogy a token árát felemelje.

Bitcoin Cash Vs Bitcoin – Főbb különbségek

Bitcoin vs Bitcoin Cash: Árelőzmények

A kriptovalutába történő 2021-es befektetés választása kétségtelenül jelentős kockázattal jár – akárcsak a legtöbb befektetési forma. Bár senki sem tud semmilyen garanciát vállalni a jövőbeli ármozgásokra, a kriptovaluta történetének visszatekintése legalább javíthatja esélyeinket egy reálisabb előrejelzésre.

BTC

Ha 2021-ben tervezi a Bitcoin vásárlását, akkor valószínűleg már tud valamit a lenyűgöző ármozgásról. A BTC nagyjából fillérekért kereskedett, amíg el nem érte az 1 dollárt 2011-ben. Aztán a dolgok valóban elkezdtek lendülni, mivel több intézmény költözött befektetni a Bitcoin-ba.

2013-ra a BTC elérte az 1242 dollárt, és komoly befektetési lehetőségként kezdett érvényesülni. Árpályája korántsem volt egyenes lejtésű, de ahogy egyre több ember kezdett befektetni a Bitcoin-ba, a tokenek egyre értékesebbek lettek, végül 2017-ben 19 783,06 dolláron tetőztek.

Újabban, A Bitcoin új, minden idők legmagasabb szintjére, 48 364,06 dollárra emelkedett február első felében, és az árak nem mutatják a lassulás jeleit az írás idején. Természetesen ez jónak ígérkezik mindazok számára, akik 2021-ben szeretnének Bitcoin-t vásárolni, bár drága idő a piacra lépés.

BCH

A Bitcoin Cash debütáló ára jóval magasabb volt, mint a legtöbb kriptovaluta esetében, 600 dollár körül kezdődött. Ez sokkal inkább a kriptográfia létrejöttén alapult, semmint a Bitcoin Cash-be való befektetés kezdeti rohanásán.

2017 decemberére a BCH már elérte a lenyűgöző 2400 dollárt, és sok iparági bennfentes arra tippelt, hogy ez tükrözheti a Bitcoin árpályáját. Ezt azonban hamarosan elfojtották, amikor a fűrészárak ára 2018 elejére 704 dollárra süllyed.

A BCH számára a dolgok 2018 és 2019 folyamán folyamatosan lefelé haladtak, az árak 107 dollárig csökkentek. A Bitcoin Cash azonban 2020 elején 393 dollárra tért magához, és meredeken emelkedett, majd február elején elérte a 12 havi csúcsot, majdnem 500 dollárt. Ismét feltételezték, hogy megugranak azok az emberek, akik befektetni akarnak a Bitcoin Cash-be. Ez ismét helytelennek bizonyult, és a BCH ismét 149 dollárra esett vissza később 2020-ban.

Előre haladva a BCH számára 2020-ig javultak a dolgok, és a kriptográfia meglehetősen stabil és következetes áremelkedést tapasztalt, az évet 340 dollár fölött fejezte be. Az írás idején a Bitcoin Cash lenyűgöző 660,90 dollárt ért el.

Bitcoin vs Bitcoin Cash: Jövőbeni előrejelzések

A legtöbb kriptográfiai elemző a történelmi ármozgást használja előrejelzéseinek tájékoztatására. Akár befektetni kíván Bitcoin Cash-be, akár befektetni a Bitcoin-ba, a vezető elemző platformok technikai elemzése vitathatatlanul a legjobb módja annak, hogy betekintést nyerjen abba, hogyan mozoghatnak az árak a közeljövőben.

BTC

A Bitcoin elkövetkező hónapokban rejlő lehetőségei sok izgalmat okoztak. Például a DigitalCoinPrice azt jósolja, hogy a Bitcoinnak nagyon reális esélye van arra, hogy ez év júniusáig elérje a 76 768 dolláros csúcsot. Tekintettel arra, hogy a BTC az írás idején rekordgyorsan elért 51 914 dollárt ért el, könnyen belátható, hogy ez a jóslat miként alakulhat ki.

Egy másik vezető platform, a TradingBeasts a közelmúltban módosította előrejelzéseit a BTC soha nem látott teljesítményének fényében. Korábban rögzítette a BTC-t, hogy 2021 vége előtt átlagosan 37 000 dollárt jósoljon, de 2021 decemberéig most 43 788 dollárt jósol.

Természetesen ez azt sugallja, hogy a közelmúltbeli hullám rövid ideig tarthat, és azok, akik a Bitcoinba fektetnek be, számíthatnak az árak valamikori csökkenésére ebben az évben.

bitcoin ár előrejelzési diagram

A WalletInvestor azonban nem jósol ilyesmit, és előrejelzése szerint a BTC az év folyamán folyamatosan emelkedik, és a következő 10 hónapban átlagosan eléri az 55, 390,70 dollárt..

Összességében az elemzői előrejelzések szerint a Bitcoin 2021-es vásárlása jó lépés lehet – feltételezve, hogy előrejelzéseik tartják a helyüket.

További információ: A Bitcoin árjóslása 2021-re

BCH

Azok, akik 2021-ben vásárolni szeretnék a Bitcoin Cash-t, rengeteg pozitívumot találnak a jövőbeni ármozgásai körül is. Valójában, ahogy a kriptovalutáknál gyakran előfordul, a BTC által tapasztalt áremelkedés az egész piac növekedését eredményezte, és a BCH az írás idején 724 dolláron kereskedett.

A DigitalCoinPrice átértékelte a BCH-ra vonatkozó előrejelzését, és azt jósolják, hogy február vége előtt elérheti a 949,45 dollárt. A BCH pályája azonban nem teljesen egyezik a BTC-vel, és a platform azt jósolja, hogy a Bitcoin Cash értéke háromszor 1000 dollár felett lesz a nyár folyamán, majd az év végére 965,32 dollárra csökken..

bitcoin készpénzár-előrejelzési diagram

Közben, WalletInvestor visszafogottabb előrejelzése van a Bitcoin Cash-re. Mindazonáltal továbbra is stabil áremelkedést jósol az egész év során, a BCH hónapról hónapra kúszik fel, míg 2021 decemberéig átlagosan eléri a 757 dollárt..

Annak ellenére, hogy bizonyos mértékig a Bitcoin kötőfékein lovagol, jó lehetőség lehet a Bitcoin Cashbe történő befektetés kiválasztása – különösen azok számára, akik nagyobb befektetést szeretnének megszerezni kisebb befektetéssel.

További információ: Bitcoin készpénzár-elemzés 2021-re

Bitcoin Cash Vs Bitcoin: Mit mondanak a szakértők

A szakértői vélemények gyakran szolgálhatnak a kriptovaluta iránti ipari érzelmek mutatójaként, de ami még fontosabb, ha befolyásos befektetőtől vagy piacvezetőtől származnak, akkor egy vélemény elegendő lehet ahhoz, hogy közvetlenül befolyásolja az árakat.

Ez a hatás a közelmúltban volt tapasztalható, amikor a Bitcoin árfolyama megugrott, miután bejelentették, hogy Elon Musk Tesla 1,5 milliárd dollárt fektetett be a kriptopénzbe. A hírek miatt a BTC ára 17% -kal emelkedett egyik napról a másikra.

Míg annak megválasztása, hogy 2021-ben megvásárolja-e a Bitcoint vagy sem, gondos kutatáson alapuló döntésnek kell-e lennie, nem lenne túlzás azt állítani, hogy a legtöbb prominens ipari hang optimista a BTC jövőjével kapcsolatban. Mike Novogratz és a Citibank Tom Fitzpatrick a jelentős növekedést jósló hangok között szerepelnek, sőt olyan korábbi szkeptikusok, mint a Bernstein Research Inigo Fraser-Jenkins, Fordulás, és most azt tanácsolják az ügyfeleknek, hogy fektessenek be a Bitcoin-ba.

Mely szakértők javasolják azonban az embereknek, hogy 2021-ben vásárolják meg a Bitcoin Cash-t? Lehet, hogy a vélemények nem annyira egységesek, mint a Bitcoin mellett szólnak, de még mindig rengeteg olyan kiemelkedő iparági szereplő van, aki több mint bullish a BCH-n.

Roger Ver, a kriptográfia szakértője – aki korábban a pontos előrejelzések terén mutatott tudást – úgy véli, hogy a BCH Satoshi Nakamoto kriptovalutával kapcsolatos eredeti elképzelésének valódi megvalósítása, és bízik abban, hogy a Bitcoin Cash 2021-ben megduplázza az értékét.

Másutt Kim Dotcom, a szókimondó kriptográfiai befektető is úgy dönt, hogy befektet a Bitcoin Cash-be, megjósolva – talán kissé optimista módon -, hogy a BCH 2021 végére 3000 dollár fölé emelkedhet, és ezt „a tartalom végső bevételszerzési platformjának” nevezi. Azonban azoknak, akik 2021-ben Bitcoin Cash-t szeretnének vásárolni, egy csipet sóval kell megtenniük a külföldön jóslókat.

Tehát a Bitcoin készpénz jobb, mint a Bitcoin?

A Bitcoin Cash továbbfejlesztett Bitcoin néven szerepelt, amikor még 2017-ben elindították. Azonban mindeddig nem sikerült pontosan megdönteni az elődjét. De bár lehet, hogy nem lesz „jobb”, még mindig rengeteg oka van a Bitcoin Cash-be történő befektetéseknek, és az érme nagy lehetőségekkel rendelkezik a mindennapi kiskereskedelmi tranzakciók pénznemeként – inkább vitatható, mint az eredeti Bitcoin.

Végül a végső döntés rád tartozik. Ami jelenleg a leginkább alulértékelt érme?

Kitalálja a választ erre a kérdésre, biztosan tudni fogja, hogy a Bitcoin Cash jobb befektetés, mint a Bitcoin!

Befektetnék-e Bitcoinba vagy Bitcoin Cash-be?

A Bitcoin az elmúlt hetekben ritkán került ki a hírekből, több nagyvállalat jelezte befektetési szándékát a Bitcoin-ba. Ez óhatatlanul arra késztette az alkalmi megfigyelőket, hogy azon gondolkodnak, vajon megvásárolják-e a Bitcoint 2021-ben. A BTC valóban nagyon jó befektetés lehet, de nem kockázat nélküli. De a Bitcoin Cash érménként olcsó, gyorsabb és még mindig rengeteg értéke van. Nem számít, hogy befektet-e Bitcoinba vagy Bitcoin Cash-be.

Mindkettő jól elfér ugyanabban a portfólióban. Mindkettőbe való befektetés jó ötlet lehet, mivel mindkettő értéket kínál. Ezenkívül mindkettő nagyszerű a kereskedelemben, és megfelelő kockázatkezeléssel és készségekkel még jövedelmezőbb lehet.

Mi a fő különbség a Bitcoin és a Bitcoin Cash között?

Ha figyelembe vesszük a Bitcoin Cash vs Bitcoin, van néhány kulcsfontosságú különbség, de a befektetők számára az a legfontosabb, hogy tisztában legyenek azzal, hogy a BCH-nak sokkal gyorsabb a blokk-létrehozási ideje, és mint ilyen, hasznosabbnak szánták a mindennapi kiskereskedelmi tranzakciókban..

Bitcoin Cash Vs Bitcoin: Következtetés

Nyilvánvaló választásnak tűnhet a Bitcoinba történő befektetés, ahelyett, hogy 2021-ben Bitcoin Cash-t vásárolna – az előbbi sokkal alacsonyabb kockázatúnak tűnik, és több mutatóval jelentős áremelkedésre utalnak. Az egyes érmék háttere ellenére azonban nincs ok arra, hogy valóban választani kell közöttük.

Ami a Bitcoin vs Bitcoin készpénzt illeti, nehéz egyértelmű nyertest nevezni, és a két hasonlóság még számos hasonlóság ellenére is jól kiegészíti egymást.

Ha úgy dönt, hogy 2021-ben megvásárolja a Bitcoint, akkor vitathatatlanul a legkisebb kockázattal jár a kriptopiacon, azonban ha a Bitcoin Cash-be fektet be, akkor sokkal nagyobb részesedést szerezhet ugyanazon ráfordítás mellett..

Lehet, hogy kevesebb hang javasolja az embereknek, hogy vásárolják meg a Bitcoin Cash-t 2021-ben, de mindig emlékezni kell arra, hogy a kriptopénzpiac gyorsan változik, és a hangulat egyik napról a másikra változhat. Ha például a BCH bebizonyítja, hogy az elkövetkező hónapokban megbízható alternatívát jelent a napi tranzakciók számára, akkor azok, akik korábban a Bitcoin Cash-be fektettek be, a csomag elé kerülnek, amikor a megtérülésről van szó..

A Bitcoin kiváló befektetési eszközt jelent annak köszönhetően, hogy milyen erősek az áringadozások, és az árjóslatoknak megfelelő hosszú távú felértékelődés miatt. A Bitcoin Cash úgy hangzik, hogy ugyanolyan izgalmas a mostani érménként 700 dollár és az érménkénti 4000 dolláros előrejelzés miatt, sokkal könnyebb több tucat BTC-t birtokolni o BTC helyett, és a megtérülési ráta ugyanolyan erős, ha nem is jobb.

Akár úgy dönt, hogy befektet a Bitcoin Cash-be, vagy annak elődjébe, ne feledje, hogy fennáll a kockázata – a szakértők tévedhetnek, és az árjóslatok semmiképpen sem garantáltak. Mint mindig, a legjobb befektetési stratégiák diverzifikált portfóliót is magukban foglaltak a kockázat csökkentése érdekében.

Hogyan lehet befektetni a kriptovalutába 2021-ben

Akár befektetni szeretne a Bitcoin Cash-be, akár vásárolni a Bitcoin-t 2021-ben, minden ügylet megkönnyítése érdekében meg kell találnia egy jó hírű brókert. Ajánljuk eToro mint a legfelső platform a legtöbb befektető számára, mivel kereskedést kínál az összes főbb kriptovalutával és nagyon felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

Az első dolog, amit meg kell tennie, az a fiók megnyitása, amely néhány részlet megadását jelenti, mielőtt feltöltené az útlevél vagy a vezetői engedély másolatát személyazonosságának igazolása érdekében. Az egész folyamat percek alatt befejezhető, és ha elindult, akkor hozzáférhet az élvonalbeli kereskedési és elemzési eszközökhöz.

A legtöbb kezdő befektető valószínűleg a Bitcoin vs Bitcoin Cash alkalmazással kezdene, mivel ez stabilabb befektetést jelent, de a megfelelő stratégiával gyorsan elkezdheti diverzifikálni portfólióját, hogy profitálhasson más kriptovaluták ármozgásából..

Most már tudja a BTC és a BCH közötti kritikus különbségeket. Ha inspirációt érez a vásárláshoz Bitcoin vagy Bitcoin Cash, vagy ez a cikk némi extra betekintést nyújt a meglévő befektetési ismereteibe, örömmel veszi tudomásul, hogy az eToro lehetőséget kínál Crypto eszközök vásárlására és CFD kereskedésére akár 90+ kriptovaluták.

eToro – Legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Hol vásárolhatok Bitcoin Cash-t 2021-ben?

Ha 2021-ben Bitcoin Cash-t szeretne vásárolni, akkor meg kell találnia egy olyan brókert vagy tőzsdét, amely megkönnyíti a tranzakciót. Általában ajánljuk eToro jó platform a piacon újak számára, mivel könnyen használható felületet és rengeteg oktatási forrást kínál.

Melyik kriptóba fektessek be 2021-ben?

Ha 2021-ben kriptovalutába szeretne befektetni, akkor alaposan meg kell kutatnia az egyes tokeneket, és el kell döntenie, hogy melyik felel meg legjobban befektetési céljainak. Meg fogja tapasztalni, hogy sok kezdő befektetőnek javasoljuk a Bitcoin megvásárlását 2021-ben, de rengeteg más lehetőség kínálkozik a piacon. Csak ne feledje, hogy a homályosabb altcoinok nagyobb kockázatot hordoznak, mint a bevettebb tokenek.

Bitcoin Vs. Egyéb kriptovaluták

  • Bitcoin vs. Ethereum
  • Bitcoin vs. Ripple
  • Bitcoin vs. Cardano
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Bitcoin vs. Binance Coin
  • A 10 legfontosabb kriptovaluta, a Bitcoin kivételével

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector