Biztosítani akarja a gazdag jövőt? Itt vannak a 3 legfontosabb kriptovaluta, amelyet most vásárolhat meg

Ebben a jelentésben három kriptot választunk – Bitcoin, Ethereum, és Cardano – és nézze meg, miért gondoljuk, hogy most ők a legfontosabb kriptovaluták.

A kriptopiac ismét forrón dohányzik, és a befektetők sietve tudják, melyik a legjobb kriptovaluta, amelyet jelenleg vásárolni lehet. A digitális devizák a technológia fejlődésével jelezték jelenlétüket a piacon.

Ma már több kriptovaluta és tőzsdefelhasználó platform található a piacon, ami zavarba ejti a befektetőket. Annak eldöntése, hogy melyik kriptográfusba fektessenek be, nem egyszerű torta. Ehelyett sok elmélkedésre és mérlegelésre szorul.

A legjobb kriptovaluták, amelyeket most vásárolhat jövőbeli befektetésként

Összeállítottunk egy listát 3 legfontosabb kriptovalutáról, amelyek gazdag jövőt biztosíthatnak Önnek. Ez a három érme a jelenlegi trendjeivel és árával biztosította helyét a legjobb kriptók listájában.

A legjobb kriptovaluta, amelyet most vásárolhat: 1.: Bitcoin (BTC)


A Bitcoin soha nem esik ki a játékból. Több éve a Bitcoin vezeti a legjobb kriptovaluták listáját, és a következő évtizedekben a legjobb lehet. Jelenleg 1 615 878 298 457 dollár körüli piaci felső korlát és 2021. február 21-i összesített csúcs, 58 330,57 dollár eléri a Bitcoin ismét a befektető kedvenceinek listáját. A Bitcoin forgalma 18.635.656 BTC érme és összesen 21.000.000 BTC érme.

A Bitcoin magas likviditást biztosít a kisebb altcoinok között, ami még egy további kiegészítés az előnyök listáján. A piaci kapitalizáció és a blokkláncán tárolt adatok mennyisége alapján a Bitcoin a mai piac legnagyobb kriptovaluta. A bitcoin piac folyamatosan növekszik, mivel 10 percenként új érméket bányásznak a bitcoin bányászok. Ez segít a BTC ökoszisztémának fenntartani a hálózatát azzal, hogy új tranzakciós adatokat ad hozzá a blokklánchoz.

A Bitcoin népszerűségének oka a Bitcoin ökoszisztémájának változásától is függ. A világítási hálózat kiaknázásával lehetővé teszi decentralizált alkalmazások és különféle e-kereskedelmi platformok megvalósítását. A Bitcoin a legjobb kriptográfia, amelyet most meg lehet vásárolni, mivel ma nagy a vállalati érdeklődés. A MicroStrategy beruházásán kívül az EV autógyártó Tesla 1,5 milliárd dollárt fektetett be a Bitcoin-ba, ami kivitelezhető lehetőség a befektetők számára.

# 2: Ethereum (ETH)

Annak ellenére, hogy az Ethereum a Bitcoin után jött, az ETH a széles körű használat, a technológiai fölény és a biztonság termékeny kombinációjáról ismert. Az Ethereum nem pusztán digitális pénznem, hanem platform különféle egyéb kriptovaluta-cserékhez is. Köszönhetően fejlett technológiájának és intelligens szerződések létrehozásának képességének, az ETH az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet jelenleg vásárolni lehet, jó jövőbeli lehetőségekkel. Az ETH jelenlegi piaci felső határa 1 555 715 617 835 USD körül van. Az Ethereum 2022. február 20-án szintén minden idők legmagasabb értékét 2036,29 dollárral érte el.

Az ETH blokklánc-rendszer a valós események alapján jóváhagyhatja vagy akár késleltetheti a tranzakciókat, ezáltal ma népszerűvé teszi a befektetők körében. Ezen felül az Ethereum, az Ethereum blokklánc kriptovalutájának tranzakciója gyorsabb, mint a Bitcoin, és csak 15 másodpercet vesz igénybe. Az Ethereum minden idők célja a decentralizált alkalmazások globális platformja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világszerte olyan szoftvereket írjanak és futtassanak, amelyek ellenállnak a csalásoknak, az állásidőknek és a cenzúrának.

Az Ethereum sebessége és a blockchain technológiája hasznosítja a valós idejű felhasználást, és nem marad pusztán értéktároló. Manapság a legtöbb decentralizált alkalmazás az Ethereumon alapul, amely a DeFi projektekbe bevont összes forrás legnagyobb százalékát teszi ki. A következő legnagyobb előrelépés, amelyet a befektetők várnak, az az átállás a Proof-of-Stake helyett a Proof-of-Work konszenzus algoritmusról, amely gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a tranzakciókat.

Nézze meg: Miért lehet az Ethereum jó befektetés 2021-ben??

# 3: Cardano (ADA)

A tudósok és mérnökök ügyes csapatának úttörőjeként a Cardano az eddigi legnagyobb harmadik generációs kriptovaluta. Az egyedülálló megközelítéssel – különösen a blokklánc-technológia méretezésében és biztosításában – tervezett Cardano javítja elődeit. Már van egy tétbiztosítási mechanizmusa, és olyan fejlett platform, mint az Ethereum. Emellett méretezhetőségével az ADA gyorsabb, mint a Bitcoin.

A Cardanonak bőven van helye a növekedéshez és az elkövetkező években nagy lehetőségek rejlenek benne, így ez az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet jelenleg vásárolni lehet. A Cardano állítólagos célja az, hogy a jövőben a világ pénzügyi operációs rendszerévé váljon. Ezt úgy fogja elérni, hogy decentralizált pénzügyi termékeket hoz létre, és minőségi megoldásokat kínál a választói csalásokra, a lánc interoperabilitására és a jogi szerződések felkutatására..

A Cardano az elmúlt három hónapban 766% -kal emelkedett, és ennek a kézzelfogható oka van. Az ok nem más, mint Cardano három nagy projektje. Első és a legfontosabb a Shelley elindítása. Célja volt a hálózati résztvevők által futtatott csomópontok számának növelése. Második jön a Goguen frissítés, amely várhatóan a felhasználók nagyobb közönségét vonzza majd. Ezt akár olyan emberek is felhasználhatják, akik lényegesen kevésbé értenek a blockchain technológiához. Utolsó de nem utolsósorban a digitális bizalomkezelő vállalatok várható növekedése. Például a Greyscale nemrégiben felvett egy Cardano Trust-ot. Mindezek összeadják a Cardano népszerűségét a befektetők körében és azt, hogy miért ez a legjobb vétel ma.

A legjobb kriptovaluta, amelyet most meg lehet vásárolni: A lényeg

A kriptográfia piaca tele van a befektetők lehetőségeivel a gazdag jövő előtt. De a befektetőknek tisztában kell lenniük az ingatag jellegével. Ha lelkes kereskedő vagy befektető vagy, akkor a legjobb, ha nyomon követed az összes piaci korlátot, változást, trendet és frissítést a kriptovalutákkal kapcsolatban, majd eldöntöd, hova fektess. Az idő teljességében történik, és nem rohanásban. Részletes kutatással és egyéb tényezők összehasonlításával az alábbi kriptók a legjobbak a kriptovaluták megvásárlásához a jövő fényes jövője érdekében.

eToro – A legjobb platform a kriptók vásárlásához

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

A legjobb 7 altcoin 2021-ben

Kripto jóslatok 2021-re: Hol lehet befektetni

Lehet, hogy a Bitcoin milliomos készítő?

A 15 legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben meg kell tudni és meg kell nézni

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector