Cardano árjóslási előrejelzés – Mennyit ér a Cardano 2021-ben és azon túl?

Cardano árjóslási előrejelzés:

 • A DigitalCoinPrice.com arra számít, hogy a Cardano élesen felértékelődik, az ADA 2021-ben átlagosan 1,72 dollárral, 2023-ban 2,98 dollárral és 2025-ben 12,54 dollárral kereskedett..
 • A Long Forecas azt jósolta, hogy a Cardano ára 2021-ben később elérheti az 1,7 dollárt.
 • A WalletInvestor hihetetlenül optimista előrejelzést adott az ADA áráról 2021-ben. A maximális előrejelzés azt sugallja, hogy az ADA 3,775 dollárt érhet 2021 végéig.

Mennyit ér meg a kardán 2021-ben és azon túl?

A Cardano felmegy vagy lezuhan? Olvassa el a Cardano ADA 2021 – 2025 árjóslatunkat

A Cardano 2021 – 2025 előrejelzés vadászatán? Vagy azért küzdött, hogy megválaszolja a kérdést: ’jó befektetés-e a Cardano? Jó helyen jársz. Megosztjuk a Cardano legnépszerűbb árjóslatait 2021-re és azt követően. egy pillantást vetünk a Cardano ADA-ra, hogy megtudjuk, mit szólnak a szakértők a jövőbeli teljesítményéhez, és mennyit fog érni a Cardano 2021-ben és azon túl.

2020 novemberében a Cardano (ADA) ára 0,107182 dollár volt, piaci kapitalizációja pedig 3335 479 936 dollár volt. Alig két hónappal később az eszköz értéke mostanra 1,073 dollár, és megdöbbentő piaci felső határa 32,5 milliárd dollár. Még izgalmasabb, hogy ez a növekedés a Cardanót megelőzte négy versenytársát. Míg korábban a világ tizedik legnagyobb kriptovaluta volt, most a hatodik helyet ragadta meg, megelőzve az olyan nagy neveket, mint a Litecoin és a Bitcoin Cash! Tehát, hogyan változtatta meg ez rövid és hosszú távú árjóslatait?

Ebben a cikkben egy újabb pillantást vetünk arra, hogy a legjobb elemzők szerint mi vár az ADA árára 2021-2025-ben. Ha kíváncsi arra, hogy „jó-e a Cardano?”, Olvassa el a további információkat.


A Cardanót 2017-ben Charles Hoskinson, az Ethereum egyik társalapítója indította útjára, és harmadik generációs kriptovaluta néven ismert. Ez lehetőséget adott arra, hogy megnézze, hol küzdöttek az idősebb versenytársak, és ennek eredményeként javította saját eszközeit. De vajon ez elegendő lesz-e a fényes jövő biztosításához?

Ha meg szeretné tudni, hogy „jó-e a Cardano befektetés”, olvassa el. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Cardano legnépszerűbb árjóslásait, hogy megtudjuk, vajon az altcoin értéket szerez-e a következő öt évben. Akár jelenlegi befektető vagy, aki el akarja dönteni, hogy eladná-e vagy eladná az ADA-t, vagy valaki, aki fontolóra veszi az eszköz hozzáadását az Ön portfóliójához, itt mindent összeállítottunk.

Ha gyorsan és egyszerűen, 0% -os jutalékkal szeretné megvásárolni a Cardano ADA-t, nézze meg eToro Exchange!

Mi az a Cardano?

Cardano egy tét igazolása (PoS) blokklánc platform. A POS rendszerben a felhasználók új tranzakciókat adhatnak hozzá a blokklánchoz azzal, hogy kriptovalutájukat biztosítékként „leteszik” az átmenetek érvényesítése érdekében. Ez sokkal kevésbé energiaigényes, mint egy platform, amely a munka igazolása algoritmus, ami azt jelenti, hogy a bányászoknak bonyolult matematikai egyenleteket kell megoldaniuk számítógépes hardverük segítségével, mielőtt hozzáadhatnának a blokklánchoz.

Ahogy az Ethereum az Ethernek és a Ripple az XRP-nek, a Cardano az ADA-nak. Röviden ez azt jelenti, hogy a Cardano annak a platformnak a neve, amelyen a natív ADA kriptovaluta fut. A Cardano egy nyílt forráskódú blokklánc platform, amelyet két különálló réteggel építettek. Az elsőt a Cardano elszámolási réteg (CSL), néha egyszerűen kriptovaluta rétegként ismert, és itt a felhasználók kriptotranzakciókat hajthatnak végre.

A második réteg a Cardano számítási réteg (CCL). Ez a réteg lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy futtassanak alkalmazásokat, például decentralizált alkalmazásokat (dApps) és okos szerződések. Az intelligens szerződések olyan automatikus szerződések, amelyek kódolják a megállapodás konkrét feltételeit, például az Ön által fizetett árat és azt a felet, akinek fizetik az összeget. A Bitcoin-bányászathoz hasonlóan ez is hihetetlenül átláthatóvá teszi a fizetési rendszert, és azt is jelenti, hogy az embereknek nem kell külső szervezeteken, például bankokon keresztül menniük.

A Cardano egyedi architektúrája az egyik olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti az első és második generációs kriptovalutáktól. A két különböző réteg sokkal megkönnyíti a potenciális kemény villák megjelenését a jövőben, és általában javítja a hosszú távú méretezhetőséget.

Kíváncsi vagy, mi történt Cardanóval a legutóbbi bikafutásban? Jó helyen jársz. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk, hogy a legjobb elemzők mire számítanak a Cardano ADA árára 2021-2025-ben, és hogyan változtak a Cardano árára vonatkozó előrejelzések.

Rövid távú kardán árjóslatok: 2021

A Cardano 2021-re vonatkozó előrejelzése

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a Cardano ADA számára 2021-ben??

Összefoglalva, hogy mi is pontosan a Cardano, nézzük meg, mi várható az árával 2021-ben hogy az ADA ára emelkedni fog – bár nagyon eltérő mértékben.

(Fontos megjegyezni, hogy a kriptovaluta világát nagyon nehéz megjósolni, ezért mindig végezzen saját átvilágítást, mielőtt bármit is hozzáadna portfóliójához).

Kezdjük Ryan Selkis, a Messari kriptopénz-követési oldal vezérigazgatójának kardanói előrejelzéseivel. Selkis gyakran jósol a Twitteren olyan nagy nevekről, mint a Bitcoin és az Ethereum – így néhány követő meglepődött, amikor elolvasta a Cardano legutóbbi előrejelzéseit. Úgy véli, hogy 2021-ben a Cardano ára a 10. helyről az 5. helyre ugrik a világ legnagyobb kriptóinak listáján.

Noha ezt akkoriban széles körű hitetlenség érte, az ADA már közel áll ahhoz, hogy elérje ezt a célt, ami miatt sok leendő befektető komolyabban veszi az eszközt.

A Digital Coin Price adatai szerint a Cardano rövid távú kilátásai viszonylag erősek. A befektetési platform a következő grafikont tette közzé jóslatainak bemutatására:

Mint láthatjuk, a Digital Coin Price arra számít, hogy az ADA ára ingadozni fog a magas, mintegy 0,68 dolláros és a körülbelül 0,47 dolláros mélypont között. Bár nincs sok bizonyíték a lineáris haladásra (a grafikont szabályos csúcsok és mélyedések jellemzik, szemben az észrevehető bullish vagy bearish trenddel), ez még mindig jelentős javulást mutat a novemberi előrejelzésekhez képest.

Abban az időben a Digital Coin Price arra számított, hogy az ADA 1,3 dollár alatt marad az év egészében.

Frissített előrejelzése a legfőbb célárat 0,3 dollárról 0,585494 dollárra emelte – más szóval, majdnem megduplázódott. Noha 2022-2025-re kell tekintenünk, hogy vajon ez az előre jelzett tevékenység jelentős hosszú távú nyereséget eredményez-e, az a tény, hogy a Digital Coin Price ilyen drasztikusan megváltoztatta előrejelzését, ígéretes jel.

A második rövid távú árjóslatunk a WalletInvestortól származik. A befektetési elemző platform hihetetlenül optimista előrejelzést adott az ADA 2021-es árára vonatkozóan – potenciálisan jó hír annak, aki kíváncsi arra, hogy „felmegy-e a Cardano ára?”

A Digital Coin Price grafikonjától eltérően ez erős bullish trendet mutat. Ha ezek a jóslatok helyesek, akkor a Cardanónak a második legmagasabb éve lehet 2018 után.

A WalletInvestor maximális előrejelzése szerint az ADA 2075 végéig 2,575 dollárt érhet, miután a novemberi éves mélypontról meredeken emelkedett az ár. (A platform minimális, maximális és átlagos előrejelzése szerint ez az éves mélypont 0,131, 0,361 és 0,254 dollár).

Érdekes módon úgy tűnik, hogy a WalletInvestor által jósolt vályúk egybeesnek a Digital Coin Price által megjósolt csúcsokkal. Mindkét platform megállapította, hogy bizonyos hónapokban – nevezetesen márciusban és októberben – jelentős árváltozások tapasztalhatók. Bár az egyik úgy véli, hogy ez bullish lesz, a másik megjósolja, hogy bearish lesz, érdemes lehet szorosan figyelni ezeket a fordulópontokat, ha Ön jelenlegi vagy leendő befektető.

2021 első felében a relatív stabilitás után a Previsioni Bitcoin azt jósolja, hogy az ADA ára 2021 júliusától az egekbe szökik. Ha ezek az előrejelzések helyesek és az ADA 2021 augusztusában eléri az 1,48424 dollárt, akkor a Previsioni Bitcoin algoritmusa azt sugallja, hogy ez óriási növekedéshez vezethet, 2021 szeptemberében az árak 1,62009 dollárra ugrottak, 2021 végére pedig megdöbbentő 1,838 dollárra ugrottak..

A Trading Beasts rövid távú ADA-előrejelzésünket vettük át.

Ezen előrejelzések alapján 2021 december végére számíthatunk arra, hogy az ADA ára 1,64 és 1,85 dollár között mozog. Figyelembe véve az eszköz jelenlegi árát 1,07 dollár, ez nem a legbíztatóbb jóslat ebben a cikkben – különösen, ha összpontosítunk a minimálár-előrejelzésről. Ez azt jelenti, hogy ez még mindig valamivel magasabb, mint a novemberi cikkben szereplő legkedvezőbb előrejelzés (0,214689 dollár, a Digital Coin Price szerint).

Készen áll a befektetésre Cardano ADA?

A Cardano jó befektetés 2021-ben?

Igen, az előrejelzések szerint a Cardano értéke 2021 folyamán valószínűleg növekedni fog. A hosszú távú előrejelzések valamivel kevésbé egyeznek meg. Ez azt jelenti, hogy a Cardano jó befektetés lehet 2021-re, de ez végül a kereskedési stílusától és attól függ, hogy rövid vagy hosszú távú pozíciókat szeretne-e tartani.

Leegyszerűsítve: a Cardano alacsony kockázatú befektetés, sok potenciális haszonnal. Ezt feltétlenül kutatnia kell, mielőtt megfontolná a portfólióba való felvételt.

Mi lesz a Cardano ára 2021-ben?

Az ADA 2021-ben felmegy?

A Cardano 2021-ben várhatóan emelkedni fog. Az ADA-befektetők 1,62 dollárt láthatnak a közeljövőben, és 1,21 dollárt 2021 végén..

A Long Forecas azt jósolta, hogy a Cardano ára 2021-ben később elérheti az 1,7 dollárt.

A Previsioni Bitcoin szerint a Cardano fel fog emelkedni és 2088-ban eléri az 1,88 dolláros árpontot.

Az érmeár-előrejelzés szerint az ADA ára 2021 végére 2,2 dollárnál zárhat.

A Cardano jóslatai 2021-re hihetetlenül változatosak. Ha egy hosszú távú befektetési stratégiát támogat, vessünk egy pillantást a Cardano 2022-2025 közötti árjóslataira.

Hosszú távú kardán árjóslatok: 2022-2025

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a Cardano ADA számára 2022-ben és azon túl?

Sok kereskedő és befektető szívesen megtudja, mit tartogathat a következő 5 év a Cardano ADA áráért. Ha egy Cardano 2025-ös előrejelzést keres, vagy még azon gondolkodik, hogy „fektessek-e be Cardanoba?”, Olvassa tovább.

Most, hogy megláttuk, mit tartogathat az év hátralévő része az ADA áráért, nézzünk előre 2022-2025-re. Felmegy a Cardano? Az ADA jó befektetés? És mennyit ér majd Cardano 2025-ben? Megkerestük a legmeggyőzőbb hosszú távú előrejelzéseket, hogy megpróbáljuk megválaszolni ezeket a kérdéseket.

A Previsioni Bitcoin olasz rejtjelező webhely szerint a Cardano növekedése nem tűnik divatnak. 2023-ra az előrejelzések szerint az ADA akár 3,5 dollárt is elérhet, bár ez a szám kissé visszaesik az év közepén.

Figyelembe véve, hogy a Cardano ára nem is olyan régen 0,25 dollár volt, a 3,5 dollár bátorító célpont 2023-ra. (Bár ez alacsonyabb, mint a Previsioni Bitcoin 2022-re jósolta, amikor röviden arra számít, hogy az ADA eléri a 3 dollár kritikus értékét!). Amikor az utolsó piaci szintű bikafutás 2017-8-ban történt, sok kriptovaluta gyorsan hanyatlani kezdett – így az a tény, hogy az olyan platformok, mint a Previsioni Bitcoin, úgy vélik, hogy az elkövetkező 3-5 évben is áremelkedéseket fogunk látni sok befektető.

Tehát a Long Forecast is arra számít, hogy az ADA növekedni fog? Sajnos a jövő elemzésük szerint nem tűnik olyan fényesnek. A viszonylag stagnáló 2021–2 után a Long Forecast úgy véli, hogy a Cardano 2023-ban elveszítheti az értékét, és csupán 0,12 dolláros mélyponttal zárhatja az évet..

2023 folytatás

Hónap Nyitott Alacsony-Magas Bezárás Hónap,% Összesen,%
Február 0,42 USD 0,41–0,47 USD 0,44 USD 4,8% 144%
Márc 0,44 USD 0,34 – 0,44 USD 0,37 USD -15,9% 106%
Április 0,37 USD 0,29–0,37 USD 0,31 USD -16,2% 72,2%
Lehet 0,31 USD 0,24–0,31 USD 0,26 USD -16,1% 44,4%
Június 0,26 USD 0,20–0,26 USD 0,22 USD -15,4% 22,2%
Július 0,22 USD 0,21–0,25 USD 0,23 USD 4,5% 27,8%
Augusztus 0,23 USD 0,18–0,23 USD 0,19 USD -17,4% 5,6%
Szept 0,19 USD 0,15–0,19 USD 0,16 USD -15,8% -11,1%
Október 0,16 USD 0,16–0,20 USD 0,19 USD 18,8% 5,6%
November 0,19 USD 0,15–0,19 USD 0,16 USD -15,8% -11,1%
December 0,16 USD 0,12–0,16 USD 0,13 USD -18,8% -27,8%

Ez a hír nem fogja kedvezni a jelenlegi Cardano befektetőket, és messze van a Previsioni Bitcoin által megjósolt csúcsponttól. Február és június között a felére csökkenő árfolyam-előrejelzés alacsonyabb, mint az összes, a cikkben szereplő rövid távú előrejelzés. A Long Forecast nem idéz 2025-re vonatkozó célárat – így csak remélni tudjuk, hogy ezek a kiábrándító árak, ha pontosak is, egy olyan bearish kiigazítás részét képezik, amely utat nyithat a jövőben egy új bikafuttatáshoz.

A DigitalCoinPrice előrejelzései szerint az ADA szerény növekedést mutat 2021-ben és 2022-ben. 2022 januárjában a kriptográfiai platform 1,68 dolláros árat irányoz elő. Minden idők legmagasabb értéke (ATH) 2022-ben 1,87 dollár lesz 2022 júliusában.

Innentől kezdve a DigitalCoinPrice előrejelzései azt sugallják, hogy a befektetők egy kis hullámvasútra kényszerülhetnek. 2023 sokkal bullishabb lesz, mint 2022, az ADA ára 0,3 USD felett marad. A befektetőknek át kell esniük ezen a viharon, hogy élvezhessék 2025 potenciális előnyeit.

2025 januárjától kezdve sokkal biztatóbb. A 2024-es visszaesés utat nyit egy olyan bullish futásnak, amely Cardano-t 2025 novemberében csaknem 1,5 dolláros csúcsra emeli. Ez arra utal, hogy bármi is legyen az Ön által preferált befektetési stratégia, valószínűleg meg akarja kerülni az ADA-t 2024, ha a DigialCoinPrice helyes!

Szerencsére a Prime XBT egyáltalán nem gondolja, hogy ezek az árak pontosak. Sokkal bullish előrejelzést adott 2022-2025-re, azt állítva, hogy a Cardano célpontja lehet, hogy elérje a 2,50 dollárt és még magasabbat.

Amint ez a grafikon mutatja, a Prime XBT azonosított egy bal és jobb vállmintát, amely jelezheti, hogy a Cardano ára van egy új ATH esetében. Ez a minta részben azon a feltételezésen alapul, hogy az eszköz 2021-ben elérheti az 1,56 dolláros értéket – ez az ár jelenleg nagyon elérhetőnek tűnik!

Tehát hogyan viszonyul ehhez a többi Cardano-jóslat? A Cryptoground.com szerint a Cardano ADA ára 2022-ben 1,57 dollárt fog elérni, és onnan tovább növekszik.

Az előrejelzése alapján a Cardano 2025-ben 3,87 dollárt érhet el. Ez örvendetes hír lehet mindazoknak, akik azon gondolkodnak, hogy vajon „eléri-e a Cardano az 1 dollárt?” – végül is az elkövetkező öt év ilyen szintű növekedésével az ADA 2030 előtt megvalósíthatóan elérheti az 1 dollárt..

Úgy tűnik, hogy a Coinliker.com szerint ezek a jóslatok kissé túl szerények. A kriptográf weboldal a következő előrejelzéseket adta meg az ADA áráról 2022-2025-ben:

2021-2022: Ár: 1,55 USD

2022-2023: Ár: 2,31 USD

2025: Ár: 5,35 USD

A 6,680% -os növekedés százalékos lenne lenyűgöző, de nem példátlan.

2017-2018-ban a Cardano hatalmas növekedési ütemet tapasztalt, mivel az ára az 1.18 dolláros ATH-ra nőtt. Ez azt jelenti, hogy a Coinliker előrejelzései szerint a Cardano 2025-re meghaladja korábbi rekordját.

A Coinswitch.com még tovább ment. A kriptovaluta híreket forgalmazó cég a weboldalán azt állította, hogy a Cardano elérheti a 12,88 dollárt.

Ez kiváló hír lenne minden olyan befektető számára, akik azon gondolkodnak, hogy „jó-e a Cardano?.

Most, hogy láttuk, hogy a szakértők szerint mi történhet a Cardano árával 2021-2025-ben. Bármely befektetési lehetőség hosszú távú kilátása fontos szempont, különösen akkor, ha rövid távú volatilitásból profitálás helyett több évig kíván pozíciókat tartani.

Hosszú távú befektetésként azt vetíti előre, hogy a Cardano sokkal jobban teljesíthet. Előrejelzései szerint a Cardano token értéke 2021 végére 2,82 dollárra emelkedhet, 2022-ben 3,42 dollárra emelkedhet, és 2025-ig elérheti az 15,700 dolláros átlagárat..

Ami a következő öt év ADA-árát illeti, a Cardano predikciós algoritmus azt sugallja, hogy 3 éven belül a Cardano ára 885% -kal emelkedik, és eléri az 1,98 dolláros árat. 2025-ben láthattuk az ADA értékének folyamatos növekedését és elérhettük a pszichológiai határt 4 dollárnál. 2030-ban az ADA ismét megduplázza az árát, és újabb rekordmagasságot, 18 dollárt ér el.

További Cardano-előrejelzések 2023 – 2025-re

Cardano árjóslás 2023:

Digitális érme ára: 2,61918560 USD

Cryptoground: 5,54608 USD

Érmekapcsoló: 4 dollár

Cardano árjóslás 2025:

Tizenegy: 15 dollár

Cryptoground: 5,8792 USD

Érmeár-előrejelzés: 7,17 USD

Következtetés: Cardano árjóslási előrejelzés

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony a Cardona ADA 2021-es, 2022-es, 2023-as és 2025-ös árelőrejelzés-előrejelzésében, amelyet műszaki elemzők és iparági szakértők ajánlottak.

Év Magas Alacsony
2021 2,85 USD 0,52 USD
2022 4,52 USD 1,60 USD
2023 8,82 USD 3,90 USD
2024 12,54 USD 5,10 USD
2025 22,75 USD 7,50 USD

Hogyan változott a kardán ára az idők során?

Ezen Cardano-jóslatok érvényességének megértése érdekében fontos elemezni az ADA árának múltbeli teljesítményét. Azonban az első és második generációs kriptovalutákkal ellentétben a Cardano viszonylag új a piacon. Ez azt jelenti, hogy a befektetők nem képesek évek és évek volatilitását tanulmányozni annak érdekében, hogy hosszú távon ismétlődő szokásokat találjanak.

Amikor az ADA 2017-ben életbe lépett a kriptovaluta-tőzsdéken, épp időben volt ideje beváltani azt a hatalmas növekedést, amely a kriptopiacot viharral vitte végig 2017 végén és 2018 elején. Ez az időszak egyértelműen látható ebben a grafikonban Nomics:

kardán árelőrejelzés

2017. november 20. és 2018. január 1. között az ADA ára 0,029892 dollárról 0,970563 dollárra emelkedett. Tekintettel arra, hogy az eszköz sokáig nem élt, későbbi csökkenése (a kriptopiac többi részével együtt) csalódást okozhatott a befektetők számára. Az ADA 2018. február 5-ig visszaesett 0,351552 dollárra, és ez a csökkenő trend egész évben folytatódott, a májusi éles csúcs kivételével. Az év végére az árat még egy tizedesjegyig visszaverték, és a befektetők elbúcsúztak 2018-tól, a legalacsonyabb ADA-ár mindössze 0,029341 dollár volt..

Bár az ár 2019-ben kissé helyreállt, a Cardano még 2020 márciusában újabb összeomlást tapasztalt. Ez a volatilitás ismét az egész iparágra kiterjedt. Amint a világ bezárkózásba kezdett a gyorsan terjedő koronavírus ellen, a befektetői bizalom hiánya miatt a piac összeomlott (a koronavírus összeomlása).

2020. február 10. és március 16. között az ADA ára 0,065333 dollárról 0,027386 dollárra csökkent. Ez volt az eszköz legalacsonyabb értéke 2018. decembere óta. Azonban jó hír, hogy a piac gyorsan helyreállt, és a Cardano volt az egyik kriptó, amely nem csak visszatért a COVID előtti árához, hanem meghaladta azt. Júliusban az ADA ismét 0,1 dollárt ért el, és azóta is viszonylag erős maradt. De a legutóbbi, december végén végzett bikafutás újabb növekedési időszakot biztosított.

Ez a grafikon lehetővé teszi, hogy pontosan lássuk, hogyan változott a Cardano ára az elmúlt három hónapban:

December 21. és január 7. között, mindössze két héten át, az ADA ára 0,137885 dollárról 0,341884 dollárra emelkedett. A következő részben egy másik tényezőt tárunk fel, amely segít megmagyarázni, miért éppen ez az áremelkedés következett be.

Fontolgatta-e a befektetést Cardano ADA?

Milyen tényezők befolyásolják a Cardano árát?

A Cardano ADA ára különféle tényezők függvényében változhat. A Cardano 2021–2025 közötti legpontosabb előrejelzése és a „jó befektetés a Cardano?” Kérdés megválaszolása érdekében a legjobb, ha már a kezdetektől tisztában van ezekkel a tényezőkkel. Ez megkönnyíti a növekedési vagy hanyatlási időszakok előrejelzését a jelenlegi kriptopénz-trendek és más olyan világesemények alapján, amelyek befolyásolhatják az ADA árát.

1. Kínálat és kereslet

A kínálat és a kereslet kapcsolata talán a legnagyobb ernyőtényező, amelyet figyelembe kell venni, amikor portfóliójához eszközöket választanak. Amikor a kriptovaluta iránti kereslet nagyobb, mint a kínálat (például amikor sok befektető vásárolni kíván, de nem sokan eladnak), az felemeli az árat. Ha a kínálat nagyobb, mint a kereslet (amikor sok befektető megpróbálja eladni eszközeit, de senki sem akar vásárolni), akkor ennek ellentétes hatása lesz.

Az Adastat kutatásai szerint a közelmúltbeli bikafutás megújította az érdeklődést Cardano iránt. Az alábbi grafikon mutatja a létező ADA pénztárcák számát – és mint láthatjuk, az új befektetők száma az egekbe szökött 2021 januárjában.

Január 4-én például óránként megdöbbentően átlagosan 121 új pénztárca készült! Ez óriási 98% -kal nőtt január 1-jétől, amikor óránként csak 63 új pénztárcát készítettek.

A következő napon, január 5-én hihetetlen 4000 újonnan regisztrált ADA pénztárca volt – és ez a növekvő érdeklődés egyértelműen fenntartja Cardano folyamatos piaci átvételét.

Ha visszatérünk a fenti 3 hónapos árdiagramra, akkor egyértelműen láthatjuk, hogy ennek milyen hatása volt az ADA árára!

2. A Cardano platform használata

Amint azt a cikkben korábban említettük, a Cardano kétrétegű architektúrája úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye a dApps és az intelligens szerződések futtatását CCL-jén. Ez azt jelenti, hogy a Cardano sikere nem csak az ADA iránti igénytől függ – ezt az elosztott főkönyvre épített többi kriptó iránti kereslet is befolyásolja. A dApps iránti kereslet növekedésével ez a közeljövőben pozitív hatással lehet az ADA árára.

3. A Bitcoin ára

Ellentmondónak tűnhet, hogy a Bitcoin ára korrelatív hatással lenne a többi kriptovaluta árára, de ez igaz. Sok elemző észrevette, hogy amikor a Bitcoin különösen bullish futáson megy keresztül, ezt a mintát sok altcoin tükrözi. Ennek oka, hogy a befektetők többsége, akik egyáltalán rendelkeznek kriptovalutával, nagy valószínűséggel tartják a Bitcoin-t. Ha a befektetői bizalom magas a BTC iránt, ez a bizalom gyakran az altcoinokra szűrődik le, ami széleskörű tüskéket eredményez a piacon.

Olvass tovább: A 10 legfontosabb kriptovaluta 2021-ben

Cardano árjóslási előrejelzés – legfontosabb pontok

 • Mindössze három hónap alatt a Cardano a világ 10. legnagyobb és 6. legnagyobb kriptovalutájává vált. Ez alátámasztja Ryan Selkis azon meggyőződését, hogy 2021-ben az ADA bekerül az első 5 közé.
 • 2021 folyamán a Digital Coin Price arra számít, hogy az ADA ára ingadozni fog a 0,58 dollár körüli és a 0,47 dollár körüli csúcsok között – ez jelentős javulást jelent novemberi előrejelzéseiben.
 • A WalletInvestor maximális előrejelzése szerint az ADA értéke 0,575 dollár lehet 2021 végére.
 • A Trading Beast előrejelzései alapján arra számíthatunk, hogy az ADA ára 0,24 és 0,35 dollár között mozog 2021 december végéig..
 • 2023-ban a Previsioni Bitcoin azt jósolta, hogy az ADA akár 2,5 dollárt is érhet.
 • A Long Forecast viszont úgy véli, hogy a Cardano 2023-ban veszíthet értékéből, és csak 0,12 dolláros mélyponton zárhatja az évet..
 • Az XBT miniszterelnök úgy véli, hogy Cardano célpontja lehet, hogy 2025 előtt elérje az 1,50 dollárt, ami új, minden idők legmagasabb szintjére emelné az eszközt.
 • Azok a tényezők, amelyek befolyásolhatják a Cardano árát, tartalmazzák a keresletet és kínálatot, a Cardano platform népszerűségét és a Bitcoin árát.
 • 2021. január 5-én 4000 új ADA pénztárca készült.
 • A Cardano egy harmadik generációs kriptovaluta, amelyet két különálló réteggel építettek fel: a Cardano Settlement Layer és a Caradno Computation Layer
 • 2022-2025-ig a DigitalCoinPrice ingatag, de összességében bullish futamot jósolt, 2024-ben medvező kivétel mellett
 • A Cryptoground, a Coinliker és a Coinswitch úgy vélik, hogy ezek az előrejelzések túl pesszimisták, és előre látják, hogy az ADA ára 2025-ig 2, sőt 3 dollárt is elér.
 • A Cardano ADA árjóslása hihetetlenül nehéz lehet, a piac kiszámíthatatlansága miatt

Ha már megbízható Cardano-előrejelzést keresett 2021-re, 2022-re, 2025-re és azon túl, reméljük, hogy ez a cikk világosabb képet adott az ADA jövőjéről. Bár az előrejelzések nagyon változatosak, biztató látni, hogy a kriptográfiai platformok többsége bullish trendet lát el, különösen 2022-2025-ig. A technikai elemzés segítségével maroknyi elemző arra a következtetésre jutott, hogy a Cardano 2025 vége előtt potenciálisan meghaladhatja korábbi ATH-ját.

A kriptovalutákat azonban köztudottan nehéz megjósolni. Ha fontolóra veszi az ADA felvételét a portfóliójába, mindig fontos, hogy elvégezze saját átvilágítását és jó kockázatkezelési stratégiát alkalmazzon. A kilátások egyelőre jók lehetnek, de amint még márciusban láttuk, a piac egyik napról a másikra könnyen megváltozhat.

Ha úgy gondolja, hogy az ADA jó befektetés a portfólióhoz, és el akarja kezdeni kereskedés ADA, Az eToro lehetővé teszi a Crypto eszközökkel, beleértve a Cardanót, és a CFD-kkel való kereskedést akár 90-ig+ kriptovaluták.

eToro – Vásároljon Cardano ADA-t 0% -os jutalékkal

kereskedelmi kardán

Iratkozzon fel az eToro szolgáltatásra, és kezdje meg a Cardano kereskedését, vagy másolja a legjobb befektetőket külön díj nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Cardano árjóslás – GYIK

Mit ér majd Cardano 5 év múlva?

Általánosságban elmondható, hogy a Cardano árbecslése 5 év múlva 5,8 és 15 dollár között mozog.

A Cardano elérheti a 2 dollárt?

A közelmúlt teljesítménye alapján nem tűnik ésszerűtlennek, hogy a Cardano a közeljövőben elérheti a 2 dollárt.

A Cardano elérheti a 10 dollárt?

A „vajon Cardano elérheti a 10 dollárt” kérdésre adott válasz potenciálisan lehetséges – de hihetetlenül valószínű, hogy ezt a következő két évben meglátjuk. Ha az ADA 1025 dollárt ér el 2025-ben, akkor a duplaszám eléréséhez több mint 10-szeres értékre van szüksége.

Cardano jobb, mint Ethereum?

Harmadik generációs kriptopénzként a Cardano alapítói tanulhattak a régebbi kriptók, köztük az Ethereum hibáiból. Kétrétegű architektúrájának köszönhetően sok elemző úgy véli, hogy a Cardano „jobb”, mint az Ethereum, mivel skálázhatóbb. Már használja a tétbiztosítás algoritmust is, míg az Ethereum csak most vált a régóta várt Ethereum 2.0 frissítés részeként..

Ne hagyja ki: Ethereum vs Cardano: Melyik kriptót érdemes megvásárolnia

Mi volt Cardano mindenkori csúcsa?

A Cardano legmagasabb csúcsa 1,18 dollár volt, amelyet még 2018 januárjában ért el. Különböző előrejelzések szerint láthattuk, hogy az ADA a következő öt évben újra felkeresi és meghaladja ezt a mérföldkövet.

Mi a Cardano árjóslata 2021-ben?

2021 végére az ADA eléri az 2,58 dolláros árcélt.

Mit ér majd az ADA 5 év múlva?

2025-re a Cardano hatalmas nyereséget fog elérni, aminek az ára eléri a 22 dollárt is.

Mi lesz az ADA ára 2030-ban?

Tíz év múlva az ADA ára 60 dollár lesz.

További irodalom:

A 15 legjobb kriptovaluta, amelyet ebben a hónapban vásárolhat

15 ok a kriptovalutákba történő befektetésre

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Királyságban

A legfontosabb kriptovaluták, amelyek 2021-ben Ausztráliába fektetnek be

Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával 100 dollárral

A legfontosabb kriptovaluták, a Bitcoin kivételével

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

Jogi nyilatkozat: A Cardano és más kriptók nagyon ingatagak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket. Az előrejelzés és elemzés a különböző külső és belső elemzők véleményét tükrözi, és bármikor változhat. Ezenkívül nem jelenthetnek elkötelezettséget vagy garanciát a Trading Education részéről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector