Crypto Market: Ezek a kriptopénzek a legjobb eszközök, amelyeket most meg lehet vásárolni

Át akarja hagyni az olvasást, és eljut a legjobb választásunkhoz? A legjobb kriptovaluták most vásárolhatók Bitcoin, Ethereum, és Cardano.

A legutóbbi kriptopiaci rally sok kriptográfiai érmét magasabb árszintre emelt.

A kriptopiacnak érdekes volt a 2020-as éve. A világpiaci káoszban a kriptovalutákat sikerült kibírni. Valójában a kriptovaluták minden egyes hagyományos eszközt és befektetést egy mérfölddel felülteljesítettek.

A kriptopiac is durva folton ment keresztül, de a legtöbb látványosan felépült, megtérülve veszteségeivel, és egyes esetekben rekordmagasságot ért el. Mivel azonban a piac enyhe korrekciós periódust él át, most ugyanolyan jó alkalom belépni ebbe a térbe.

Ezért állítottunk össze egy listát a legjobb kriptovaluta eszközökről, amelyeket figyelembe kell vennie.

Tehát minden további nélkül,


A legjobb 3 kriptovaluta eszköz, amelyet érdemes megvásárolni:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Cardano

Tehát melyik kriptovaluta a legjobb a jelenlegi piaci helyzetben? Három jut eszembe, és különféle tényezők jelentik a legjobb kriptográfiai eszközöket, amelyekkel a kezébe veheti.

1. Bitcoin – BTC A legjobb kriptográfia, amelyet most meg lehet vásárolni

Egyetlen kriptovaluta lista sem teljes Bitcoin nélkül. A Bitcoin, a legjobban megvásárolható kriptográfiai eszköz, durva 2020-as évet szenvedett el, amelynek értéke csökkent. A Bitcoin 2013-ban és 2017-ben jelentős visszaesésekkel szembesült, de ez a visszaesés más volt, mert egy medvepiacból származott.

Valami, amivel a Bitcoin még soha nem találkozott. A befektetők eladták részvényeiket és készpénzre költöztek. Szakértők és befektetők figyelték, hogyan reagál a Bitcoin. A Bitcoin márciusban érte el legalacsonyabb pontját, amikor 4721 dollárra esett. A Bitcoin lenyűgöző fellendülést hozott, amelynek eredményeként a kriptopénz valaha volt legmagasabb értékét érte el 2021 januárjában.

Számos szakértő azt jósolta, hogy 2021-ben egy bika fut a Bitcoin számára. Melyek a tényezők? Lássuk.

Egyre növekszik az intézményi érdeklődés a Bitcoin iránt, amelynek bizonyítéka maga márciusban volt látható. A szakértők között meg van győződve arról, hogy az intézményi érdeklődés nagy mozgatórugó lesz a Bitcoin árában. A számok sem hazudnak. A Coinbase arról számolt be, hogy intézményi eszközalapja 6 milliárd dollárról 20 milliárd dollárra nőtt, ami éppen 2020-ban van.

A JPMorgan Chase élőben lévő JPM-érme és a 100 millió dolláros Bitcoin vásárlását bejelentő MassMutual csak néhány bejelentés, amely megmutatja, hogy a Bitcoin mennyi érdeklődést vált ki. A Bitcoin a tömeges alkalmazást fizetési módnak is tekinti, köszönhetően a PayPal-hoz hasonló platformoknak, amelyek bejelentették, hogy a platform felhasználói vásárolhatnak, eladhatnak és vásárolhatnak a Bitcoin segítségével. Ez hatalmas piacot nyit meg a Bitcoin számára.

Egyes befektetők és szakértők azt jósolták, hogy a Bitcoin 2021 végéig elérheti a 100 000 dollárt, és 2022 végéig elérheti a 300 000 dollárt is. Ez kiváló lehetőség befektetni a Bitcoin-ba és rekordot jelentő profitot aratni.

További információ: Bitcoin árpredikciós előrejelzés

2. Ethereum – Az ETH jelenleg a legjobb DeFi kriptográfia

Ethereum a DeFi királya. Ez a második legnagyobb kriptopénz és egyben a legjobb kriptográfiai eszköz, amelyet fontolóra kell venni a Bitcoin és a legközelebbi versenytársa után. Megjelenése óta az Ethereum jelentős növekedést ért el, és platformján számos új generációs DeFi projekt beáramlott. Számos vállalat és intézmény az Ethereumot választotta platformjává a DeFi projektjeihez.

Szakértők úgy vélik, hogy a két tényező növeli az Ethereum értékét. A DeFi és az Ethereum 2.0 növekedése. Az Ethereum jelenlegi piaci kapitalizációja csaknem 138 milliárd dollár, és az Ethereum nagyon erős évet mutat. Az Ethereum szerves részét képezi a DeFi térnek, mivel a platform az új DeFi projektek platformja.

2020-ban a DeFi exponenciálisan növekedett, ami sok szakértőnek azt nevezte, hogy a DeFi éve. A DeFi növekedésével az Ethereum áll a legjobban nyerni, ami növelheti és növelni fogja az Ethereum értékét. A második tényező, amely pozitívan befolyásolja az Etheruem értékét, az Ethereum 2.0

Az Ethereum 2.0-t az Ethereum játékváltójának tekintik. Megígéri, hogy megoldja azokat a kérdéseket, amelyekkel az Ethereum jelenleg szembesül a skálázhatósággal kapcsolatban, lehetővé téve a platform számára, hogy másodpercenként több tranzakciót kezeljen, mint amennyire jelenleg képes. Az Ethereum 2.0 azt is látja, hogy az Ethereum áttér a Munka Bizonyító konszenzus mechanizmusáról a Karó Tét Konszenzus mechanizmusra.

Az Ethereum 2.0 megnöveli az Ethereum iránti keresletet a gyorsabb feldolgozási sebességnek, a költségek csökkenésének és az általános hasznosság növekedésének köszönhetően..

3. Cardano – ADA A legjobb Dark Horse kriptográfia, amelyet most meg lehet vásárolni

A Cardano egy másik kriptovaluta eszköz, amelyet a befektetőknek rövid és hosszú távon meg kell vizsgálniuk.

A Cardano az Ethereumhoz hasonlóan intelligens szerződéses platform. Gyakran leírják, mint egy harmadik generációs kriptovaluta, amely megoldja azokat a skálázhatósági problémákat, amelyekben az első és a második generációs valuták, például a Bitcoin szenvednek.

A Cardano réteges architektúrája révén jobb skálázhatóságot kínál, és ez az első szakértők által felülvizsgált kriptovaluta. A Cardano Alapítvány protokolljait olyan egyetemek tudósai és akadémikusai tekintették át, mint az Edinburghi Egyetem és a Tokiói Műszaki Intézet.

A Cardano csillagcsapata támogatja. A platformot Charles Hoskinson alapította, aki Vitalik Buterinnel is dolgozott az Ethereumnál. Miután külön utakon haladtak, Hoskinson összefogott az Ethereum társalapítójával, Jeremy Wooddal, és létrehozta az Input Output Hong Kong-ot (IOHK), a Cardano társaságát.

A Cardano a Ouroboros programot használja, egy tétbiztos konszenzusos mechanizmust, amely garantálja a protokoll integritását, teljesítményét és hosszú élettartamát a kombinatorika, a kriptográfia és a matematikai játékelmélet alkalmazásával. A csapat és a Cardano mögött álló technológia elég jó ok arra, hogy a befektetők megvásárolják a Cardanót.

De van még más is. A Shelly frissítése után a cardanói csapat elkezdett dolgozni Goguen-en. A Goguen kinyitja az intelligens szerződéses funkcionalitást, és a Cardano Shelly indulása óta minden energiáját erre összpontosította. Goguen hozzáférhetőbbé teszi a Cardanót azáltal, hogy technikai ismeretekkel nem rendelkező személyek számára intelligens szerződéseket köthet.

A platform javulást fog tapasztalni a Cardano kínálatában is, például hozzáadódik egy több pénznemű főkönyv. A több pénznemű főkönyv lehetővé teszi a felhasználók számára natívan támogatott tokenek létrehozását. Ezek az átfogó változások nagymértékben javítják a Cardanót, és ennek eredményeként növelik az értékét, ezért ez a tökéletes alkalom a Cardano vásárlására.

Összegzésképpen elmondható, hogy számos más kriptovaluta létezik, amelyekbe befektetésként tekinthet be. Valamennyi kriptovaluta bika fut, és várhatóan 2021-ben folytatódik. A fentiekben tárgyalt három azonban a legtöbb hosszú távú potenciált kínálja a kriptovaluták között, és a befektetőknek meg kell vizsgálniuk, ha be akarnak lépni a piacra.

További információ: Cardano árjóslási előrejelzés

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector