Cryptocurrencies vásárolni, nézni és elkerülni

Íme néhány kriptovaluta, amelyeket vásárolhat, megnézhet és elkerülhet

Milyen kriptovalutákat érdemes megvásárolnom? Vannak olyan kriptovaluták, amelyeket figyelnem kellene? És vannak-e olyan kriptók, amelyeket mindenképpen kerülnöm kell?

Ha tudni szeretné, hogy mely kriptovalutákat vásárolja meg és nézze meg, és melyeket kerülje el, akkor ez a cikk csak Önnek szól.

Mi, a Trading Education, segíthetünk a kriptográfiai világ és a blockchain technológia mélyebb megértésében. Egyszerűen regisztráljon valamelyik kriptográfiai tanfolyamunkra, amely élvezetes tanulási utat nyújt a kriptovaluta-kereskedelem sikeréhez!

Miért kellene tudnom a különféle kriptovalutákról, amelyeket vásárolni, figyelni és kerülni lehet?

Cryptocurrencies vásárolni, nézni és elkerülni


A legjobb kriptovaluták

Egyéb nézhető kriptopénzek

Mi van a többivel?

A mindenáron kerülendő kriptók

Kriptopénz vásárlásakor

Főbb pontok

Miért kellene tudnom a különféle kriptovalutákról, amelyeket vásárolni, figyelni és kerülni lehet?

A kriptovaluta-kereskedelem világa egyre több támogatót szerez a világ minden tájáról. Beleértve téged!

Tehát, miután mérlegelte előnyeit és hátrányait, úgy döntött, hogy belemerül a kriptovaluta kereskedelem világába. Sőt akár egyszerre számos kriptovalutát vásárolhat vagy kereskedhet.

Természetesen ezt meg kell csinálnia, jól megértve a működésüket. Néhányan jól alkalmazhatóak a napi kereskedéshez, míg mások a kereskedés lendületéhez vagy akár hosszú távú befektetéshez.

A kriptovaluta kutatása során fontos, hogy ne csak annak árát és piaci mozgását vizsgálja. A technológiával kapcsolatban is elég sok kutatást kell végeznie mögött, valamint minden olyan kormányzati rendelet, amely befolyásolhatja a kriptovaluta kereskedelmet.

Csak akkor, ha elegendő ismeretet szerez a kriptovaluta világának bonyolultságáról, elkezdheti a kereskedést a sikeres kriptopénz-kereskedési stratégia és az egészséges kereskedési szokások kialakítása érdekében..

Ezen okok miatt fontos tudni a különféle kriptókról, amelyeket vásárolni, megnézni és elkerülni kell.

Cryptocurrencies vásárolni, nézni és elkerülni

Most nézzünk meg néhány népszerű vásárlásra jó kriptovalutát, valamint néhány kulcsfontosságú kriptovalutát, amelyekre figyelned kell. Ezután megnézünk néhány hírhedt kriptót, amelyet kerülnie kell.

A legjobb kriptovaluták

kriptopénzek vásárolni

1. Ethereum (ETH)

Ethereum az egyik legjobb vásárolható kriptó. Talán az egyik legvonzóbb szempont az Ethereum támogatási képessége okos szerződések, ami rendkívül hasznos a vállalkozások számára.

Tekintettel a technikai előnyökre, nem meglepő, hogy a blokklánc tetejére mára számos más kriptot építettek.

Ráadásul az Ethereumnak számos dApps (decentralizált alkalmazás) van, amely a rendszerét használja. Mindez teszi Ethereum az előrejelzett hosszú élettartam szempontjából kedvelt kriptovaluta.

Az ár szempontjából az Ethereum az utóbbi években meglehetősen stagnál, de azoknak a vásárlóknak, akik a stabilitást részesítik előnyben a volatilitás helyett, az Ethereum elég vonzó.

Meggondolta-e a vásárlást Ethereum?

2. Bitcoin (BTC)

Talán nem csodálkozik, ha látja Bitcoin – az első és legforgalmasabb kriptográfia – listánkon. Magas ára ellenére a Bitcoin továbbra is a legkedveltebb kriptovaluta, amelyet vásárolni lehet; nagyrészt azért, mert ez a legrégebbi kriptográfia, tehát a legmegbízhatóbb.

Ennek ellenére a Bitcoin egyben a legvillanóbb kriptovaluta, talán még a legvillanóbb pénzügyi eszköz is.

Vegye figyelembe, hogy a Bitcoin árai mindig ciklusokon mennek keresztül. A cikk írásakor a Bitcoin érménként 16.299 dollárt ér, ami óriási nyereség ahhoz a hírhedt 2018-as áreséshez képest, amikor az árak 5938,18 dollárra csökkentek. Sajnos ez megismétlődhet. Amikor? Ki tudja! De ezt érdemes szem előtt tartani.

Még akkor is, ha nem dönt a Bitcoin vásárlása mellett, alaposan meg kell figyelnie, mivel ármozgásai általában befolyásoló hatást gyakorolnak más kriptovalutákra.

Meggondolta-e a vásárlást BTC?

3. Ripple (XRP)

A Ripple egy másik remek kriptográfia. A Ripple célja, hogy életképes eszköz legyen a banki tranzakciókhoz. Pontosabban: a Ripple segítségével az egyik fizetőeszköz egy másik pénznemben egy pénznemben fizethet, és egy másik pénznemben fog fizetni.

Fodrozódás a hídként működhet a kriptográfia és a banki világ között. A Ripple segíthet az intézményeknek a blokklánc-technológia és a kriptovaluta átvételében – ami vitathatatlanul már megtörténik.

Ha a bankok teljes mértékben alkalmazzák a Ripple-t tranzakcióik során, akkor a kereskedők, akik a Ripple-t birtokolják, jelentős hasznot húzhatnak belőle.

Ennek ellenére meg kell jegyeznünk, hogy a kriptovaluta-világ nagy része elkerülte a Ripple-t, mivel megpróbált hangulatot teremteni a bankokkal, amelyek számukra a kriptográfusok halandó ellenségei..

Mennyit ér a hullámzás 2021-ben és azon túl?

Meggondolta-e a vásárlást XRP?

4. Litecoin (LTC)

A Litecoin egy másik népszerű kriptográfia, amelyet érdemes megvásárolni.

A Bitcoin klónjának tekinthető, A Litecoin egykor a második legtöbbet forgalmazott érme volt, különösen az Ethereum és a Ripple megjelenése előtt.

Bár a Litecoin az eredeti, 2011-es megjelenése óta veszített lendületéből, még mindig nagyon elismert név és az egyik legelterjedtebb fizetési és tranzakciós kriptovaluta.

Bizonyos értelemben, Litecoin a dolgokat egyszerűvé teszi, ami előnyére válhat és egyre több kereskedőt és befektetőt vonzhat.

Meggondolta-e a vásárlást LTC?

5. EOS (EOS)

Ha remek érmét keres vásárolni, fontolja meg az EOS-t. Az EOS továbbra is versenyez az Ethereummal, hogy megszerezze a nemet. 1 hely intelligens szerződésekhez és dApps-hez. Valójában az elmúlt években, Az EOS megszerezte a dApps felhasználók legnagyobb közösségét.

Mitől EOS kiemelkedik az a képesség, hogy a hagyományos függőleges méretezés helyett vízszintes méretezés alkalmazásával legyőzze a méretezhetőség kérdését.

Más szavakkal, amint a rendszer növekszik, a számítási teljesítmény növelése helyett több csomópont (más néven gép) kerül az egyenletbe. Természetesen várnunk kell, hátha ez a módszer valóban előnyös lehet.

Eközben az EOS továbbra is az egyik legvonzóbb vásárolni és eladni kívánt kriptó a kriptovaluta kereskedelem világában.

Meggondolta-e a vásárlást EOS?

fektessen be az eos-ba

6. Csillag (XLM)

A Stellar’s Lumen egyszerűen egy csillag kriptovaluta, amelyet meg lehet vásárolni.

Vegye figyelembe, hogy Csillag gyakran messze a legközelebbi platform a Ripple-hez képest. Egyszerűen azért, mert a Stellar a Ripple XRP-jének kemény villája volt, hasonló funkcionalitással vagy képességgel, hogy megkönnyítse a különböző kriptovaluták és fiat pénz közötti tranzakciókat.

Ennek ellenére a Stellar különbözik a Ripple-től. A Stellar saját kóddal rendelkezik. Sőt, fő célja, hogy teljesen nyílt forráskódú legyen az egyéni használat és a kriptográf kereskedelem megkönnyítése érdekében.

Mint olyan, A Stellar inkább az emberek és kevésbé a bankok eszköze, amely elnyeri a kriptográfiai közösség sok kereskedőjének szeretetét.

Meggondolta-e a vásárlást XLM?

7. Cardano (ADA)

Bár a Cardano viszonylag új, kétségtelen, hogy a Cardano jó hírű versenyző az Ethereum számára az intelligens szerződések és a dApps világában.

Ami a Cardanót kiemeli, az a kétrétegű blokklánc; az egyik kifejezetten az intelligens szerződésekre, a másik pedig a pénzügyi tranzakciókra vonatkozik. Ez a kétrétegű blockchain, elnevezéssel ouroboros, potenciális módja lehet a skálázás rettegett kérdésének leküzdésére.

Azonban – csakúgy, mint más kriptovalutáknál, amelyek megpróbálják leküzdeni ezt a problémát – csak az idő fogja megmondani, hogy Cardano stratégiája hatékony lehet-e vagy sem.

Azt is meg kell jegyeznünk Cardano részesül erős technikai és tudományos hátteréből, ami az egyik legjobb kriptovaluta a vásárláshoz.

Meggondolta-e a vásárlást ADA?

8. IOTA (MIOTA)

Bár az IOTA-t valahogy ellepik a viták, el kell ismernünk, hogy az IOTA talán az egyik legegyedibb és legérdekesebb technológia a listán.

Összefoglalva, IOTA az IoT-t (tárgyak internete) használja a fizetések feldolgozásához. Az IoT használatával minden Wi-Fi kapcsolattal rendelkező eszköz képes lesz érvényesíteni a fizetéseket.

Ez nemcsak olcsóbbá teszi a fizetéseket, hanem csökkenti a szükséges számítási teljesítmény mennyiségét is.

Valójában az egyedisége itt nem áll meg. Az IOTA a Tangle algoritmusának köszönhetően teljesen használható a blockchain technológia alternatívájaként. Ez az algoritmus nem igényel bányászokat, ami azt jelenti (legalábbis egyelőre), hogy nincsenek tranzakciós díjak.

Meggondolta-e a vásárlást IOTA?

Egyéb nézhető kriptovaluták

cryptoccurencies nézni

1. Ethereum Classic (ETC)

Az Ethereum Classic az egyik kriptó, amelyet figyelnie kell. Ne felejtsük el, hogy 2016-ban, Az Ethereumot Ethereumra (ETH érme) és Ethereum Classicra (ETC érme) osztották fel..

Volt idő, amikor az emberek úgy érezték, hogy az Ethereum Classic képes felvenni a versenyt az Ethereummal. Az idő múlásával azonban most sokkal kevésbé valószínűnek tűnik. Ami azt illeti, az Ethereum Classic mögött álló csapatot Buterin és az Ethereum Alapítvány soha nem fogadja el.

Mégis, a kereskedelem szempontjából, Az Ethereum Classic adás-vétele nyereséges lehet és megéri az idejét.

2. Bitcoin Cash (BCH)

Bár a Bitcoin Cash, a Bitcoin kistestvére ugyanarra a sorsra juthat, mint az Ethereum Classic, ezt az érmét mindenképpen érdemes megfontolni.

Valójában a Bitcoin Cash nem tekinthető a Bitcoin szén-dioxid-másolatának, mivel a kettő között kulcsfontosságú különbség van; Bitcoin CashBlokkjai négyszer nagyobbak, mint a Bitcoinéi. Ez azt jelenti, hogy a bányászok négyszer annyi tranzakciót érvényesíthetnek, növelve a tranzakció sebességét és esetleg enyhítve a méretezés kérdését.

Nem meglepő, hogy 2020-tól, Bitcoin Cash a piac felső határa szerint a top 10 kriptovaluta közé tartozik, a CoinMarketCap szerint. Mindez értékes eszközzé teszi, amelyet 2021-ben érdemes figyelnie.

3. Tron (TRX)

Tron egy másik digitális eszköz, amelyet érdemes megfontolni, az egyik legfontosabb kriptó, amely ebben az évben felrobban.

Tronnak érdekes rése van. Célja az online tartalom bevételszerzése és az online tartalom tárolásából profitáló harmadik felek eltávolítása, mint a YouTube, a Google és a Facebook.

Tronnal, mint tartalomkészítővel, pénzeszközöket fog kapni arra, amit közzétesz, ami vélhetően igazságos. Tron azt is állítja, hogy másodpercenként 2000 tranzakciót képes kezelni. Így Tron TRX-je mindenképpen egy érme, amelyet figyelnie kell!

4. Megkötés (USDT)

A Tether az egyik legérdekesebb állókeret, amelyet érdemes megfontolni a kereskedés során.

Meg kell jegyeznünk, hogy egy Tether érme majdnem megegyezik egy amerikai dollárral, és sok kereskedő a Tether-et használja befektetéseinek értékének megtartására.

Tekintettel arra, hogy a Tether létrehozásának egyik fő oka a nagyvállalatok pénzmozgásának segítése volt, nem kétséges, hogy a Tether egy kriptográfia, amelyet a kereskedőknek figyelniük kell.

5. Dash (DASH)

A Dash szintén érdekes érme, amelyet a kriptográf kereskedőknek figyelniük kell. Gondolatjel két kriptográfiai versenyen versenyez: gyorsabbnak lenni a többinél, és több magánéletet kínálni, mint ők.

Ne feledje, hogy a Dash használatával két lehetőség közül választhat: a PrivateSend névtelenül küldhet pénzt, az InstantSend pedig azonnali pénzt küldhet.

Érdekes módon a Dash egyre népszerűbb, különösen a kereskedők és a kiskereskedők körében, mivel olyan centralizált fizetési platformokkal versenyez, mint például a Visa.

6. Monero (XMR)

A Dash vetélytársa, Monero egy másik adatvédelmi érme, amelyet érdemes megfontolni. Elhomályosított nyilvános főkönyvet kínál, ami azt jelenti, hogy senki sem tekintheti meg az elküldött összeget vagy a résztvevőket.

Mégis, Monero titkossága miatt, ez az érme vitatott csoportok figyelmét keltette fel, mint például a fehér nacionalisták, a drogkereskedők és a hackerek (pl., WannaCry támadás még 2017-ben). Ahhoz, hogy Monero valóban törekedjen, le kell ráznia árnyékos képét.

Addig Monero határozottan az egyik kriptovaluta, amelyet a kereskedőknek figyelniük kell.

7. Zcash (ZEC)

A Zcash egy másik érme, amelyet érdemes figyelembe venni. A Bitcoin villájaként hozták létre, és csakúgy, mint Monero és Dash, itt is a magánéletre összpontosít (hihetetlenül nehéz terület versenyezni).

Zcash nulla tudású protokollt használ a tranzakciók érvényesítéséhez, ami azt jelenti, hogy a tranzakciók helyesen teljesíthetők anélkül, hogy bármilyen információt tárnának fel róluk.

Ugyanakkor a Zcash megpróbált átlátható lenni, ami sokkal vonzóbbá teszi a kriptokereskedők és a szabályozók számára.

8. Bitcoin SV (BSV)

A Bitcoin SV az egyik legnépszerűbb titkosítás és kereskedelem. Érdekes lesz megnézni, hogy ez az érme el tudja-e érni más Bitcoin-ágak, például a Litecoin és a Bitcoin Cash pozícióit.

Érdekes módon ez az érme megosztotta a kriptovaluta közösséget. Vegye figyelembe, hogy az SV rövidítés jelentése:Satoshi Vision’. Így a Bitcoin SV állítólag a lehető legközelebb áll Satoshi Nakamoto elképzeléseihez. Egyesek számára ez azt jelenti, hogy a Bitcoin SV közelebb van ahhoz, hogy rájöjjön, mi a kriptovaluta. Mások nem biztosak benne, és azt állítják, hogy a Bitcoin az igazi Bitcoin.

Látomásán kívül, A Bitcoin SV kiemelkedik hatalmas blokkmérete miatt, amelyek rengeteg tranzakciót képesek kezelni, a méretezésre összpontosítva.

9. Binance érme (BNB)

A Binance Coin egy nagyon érdekes érme. Annak ellenére, hogy a Binance Coun technikai értelemben nem kínál semmi különösebbet, mégis érdemes fontolóra venni. Valójában az utóbbi időben az egyik legstabilabb érmének emelték ki.

Binance érme kizárólag a Binance tőzsdén dolgozták, 25% kedvezményt adva a felhasználóknak, amikor kriptovalutát vásárolnak. Értéke szinte kizárólag ahhoz kapcsolódik, hogy a csereplatform milyen jól teljesít.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Binance székhelye Hong Kong. Mivel Kína továbbra is visszaszorítja a kriptovalutát és Hongkongot, ez problémákat okozhat az elkövetkező években.

10. Neo (NEO)

Kínáról szólva meg kell említenünk, hogy egy másik leendő kriptovaluta, amelyet érdemes megnézni, a Neo. Ha Neo-nak sikerül megrendítenie a kínai titkosítási szabályozás bilincseit, akkor az uralkodhat az intelligens szerződéses szférában.

Vegye figyelembe, hogy a Neo némi előnnyel rendelkezik az Ethereummal szemben, mivel sok különböző és népszerű nyelven kódolható. Az Ethereum viszont csak a Solidity-ba kódolható, egy új kódoló nyelv, amelyet kifejezetten intelligens szerződésekhez hoztak létre.

Mint olyan, Neo nagyon sok kilátása van. Amíg azonban státusza nincs rendezve, nem biztos, hogy teljes mértékben ki fogja használni a lehetőségeit.

Mi van a többivel?

A kriptovaluta-kereskedelem világa folyamatosan változik, ezért listánk korántsem teljes és teljes. Több ezer kriptovaluta van, és még sok más jön. Tehát tartsa nyitva a szemét, és ügyeljen a nagyszerű kereskedési eszközökre.

Ne feledje, hogy úgy tűnik, hogy négy elsődleges területre törekszenek a kriptovaluták és a blokklánc-platformok:

 • A Bitcoin legyőzéséhez. A Bitcoin 2.0, a Bitcoin Cash, a Litecoin és a Bitcoin SV erre a helyre törekszik.
 • Megverni az Ethereumot. Olyan platform létrehozása, amely támogatja a dApps-t és az intelligens szerződéseket (vagy a kettő közül legalább egyet).
 • Megverni Ripple-t. A bankok és a kriptovaluta közötti szakadék áthidalása és a tranzakciók zökkenőmentessé tétele a két világ között.
 • A lehető legtöbb adatvédelem érdekében. Valójában nincs olyan kriptovaluta, amely itt megszerezné az első helyet, bár Zcash, Monero és Dash is küzdenek érte.

A mindenáron kerülendő kriptók

kriptovaluták elkerülése érdekében

Bár sok népszerű kriptót lehet vásárolni, és még sok másra érdemes figyelni, néhány kriptót minden áron el kell kerülni. Alapján Weiss Crypto Ratings, Kerülni kell az alacsony besorolású, E-, E és E + közötti kriptovalutákat. Hogy ezt perspektívába helyezzük, az írás idején mind a Bitcoin, mind az Ethereum rendelkezik B-vel+.

Például, ha ezek bármelyikével találkozik, maradjon távol tőlük:

 • Kiterjedés
 • Üstökös
 • Matchpool
 • Mixin
 • Salus
 • PotCoin
 • Novacoin
 • Auroracoin
 • Quark
 • GameCredits
 • Megacoin
 • ATMlánc

Ne feledje, hogy Weiss elég rendszeresen frissíti értékeléseiket, és ez a lista nagyon hamar elavulhat. Tartsa szemmel, ha új kriptovalutákat keres vásárolni.

Kriptopénz vásárlásakor

Bár a kriptovaluta megválasztása nehéz lehet, a kereskedőknek figyelembe kell venniük a kriptográfia különböző összetettségeit. A kripto kereskedés nem olyan, mint a tőzsdei kereskedés. Például, miközben a részvények vásárlása általában a piac megfelelő ellenőrzését igényli, a kriptopiac nagyrészt ingatag.

Mint ilyen, különféle kereskedési lehetőségeket kell figyelembe venni, amikor a kriptovalutával foglalkoznak. Érdekes módon a befektetők többsége támogatja, hogy egy érmét alacsony áron vásároljon meg, majd addig tárolja, amíg jövedelmezőbb befektetéssé válik..

Így egy sikeres kereskedési terv kidolgozása, befektetni kell a megfelelő kereskedelem oktatásába, kereskedési gyakorlatába és az érzelmi önkontrollba.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

 • A Bitcoin, az Ethereum és a Ripple továbbra is a csúcson van. Bár egyre keményebb verseny előtt állnak, a legnépszerűbb kriptovaluták közé tartoznak.
 • Több kriptó küzd a nemmel. 1 magánéleti érme. Különösen nehéz ezen a területen győztesnek nyilvánítani, ezért tartsa nyitva a szemét, és fontolja meg az érméket, például a Monero, a Zcash és a Dash.
 • Még mindig rengeteg kriptovaluta van, amelyeket mindenáron el kell kerülni. Végezze el a kutatását, legyen tisztában a csalásokkal és győződjön meg arról, hogy az Ön által kiválasztott kriptovaluta biztonságos befektetés.
 • A kriptovaluták nem olyanok, mint a részvények. Nagyon ingadozóak és sokféleképpen megvásárolhatók.

Mi, a Trading Education segíthetünk a kriptográfia művészetének elsajátításában. Egyszerűen regisztráljon valamelyik kereskedelmi tanfolyamunkra, hogy profi lehessen a kriptovaluta kereskedelem és a blockchain technológia világában.

Most már tudja, milyen kriptovalutákat vásároljon, figyeljen és kerülje el. Ha inspirációt érez a kriptovaluta kereskedésének megkezdéséhez, akkor örömmel tudhatja ezt eToro lehetőséget nyújt Crypto eszközök megvásárlására 90-ig+ kriptovaluták. A kripto kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek a legnépszerűbb érmékkel.

Melyik titkosítást vennéd fontolóra, és melyiket néznéd meg? Melyik kriptovalutát kerülné el? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Reméljük, hogy cikkünk Cryptocurrencies vásárolni, nézni és elkerülni volt hasznos neked és spórolt egy kis időt kutatásában.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector