Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban

Contents

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban: stratégiák és tippek

A kriptovaluta-kereskedelem az Egyesült Királyságban dinamikus és potenciálisan jövedelmező vállalkozás. Itt van minden, amit tudnia kell a kriptográfiai kereskedésről, a napi kereskedési stratégiákról és tippekről, valamint a kriptovaluta-napi kereskedés indításáról az Egyesült Királyságban.

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban: Bevezetés

Mi a kriptovaluta napi kereskedés?

Miért vannak a Cryptos nagy napi kereskedési eszközei?

Miért Day Trading az Egyesült Királyságban?


Az Ön számára kriptovaluta-napi kereskedés az Egyesült Királyságban?

Pénzt kereshet-e az Egyesült Királyság kriptovalutájának kereskedésével?

Hogyan lehet elindítani a Crypto Day kereskedést az Egyesült Királyságban?

Vannak-e olyan Crypto Day kereskedési szabályok, amelyekről tudnom kell, mielőtt elkezdeném a Cryptos kereskedelmét az Egyesült Királyságban?

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban & Kripto napi kereskedési stratégiák

A legnépszerűbb kriptovaluta-napi kereskedési stratégiák

1. Swing kereskedés

2. Piaci korrekciók

3. Fejbőr

4. Nagyfrekvenciás kereskedés (HFT)

5. Range kereskedés

6. Állandó növekményes nyereség-felhalmozási stratégia (SIPAS)

7. Stop-loss vadászat

Kriptovaluta napi kereskedési tippek

A legjobb kriptovaluták a napi kereskedéshez az Egyesült Királyságban

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Hullám

4. Litecoin

5. Bitcoin Cash

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban: Díjak és előírások

Mi a legjobb kriptovaluta tőzsde a napi kereskedéshez az Egyesült Királyságban?

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban: Következtetés

Kriptopénz Napi kereskedés az Egyesült Királyságban: Bevezetés

Érdekli a kriptovaluta-napi kereskedés az Egyesült Királyságban? Kripto napi kereskedési stratégiákat és tippeket keres? Akár kezdő, akár gyakorlott kereskedő vagy, akkor ez a megfelelő hely az Ön számára!

Úgy van! Még a kezdők is elsajátíthatják az Egyesült Királyság nappali kereskedelmének bonyolultságát. Végül is nem kell blockchain fejlesztőnek vagy Bitcoin bányásznak lennie ahhoz, hogy ezzel egyetértjen a kriptovaluták átalakították a pénzügyek világát és érdemes befektetni.

A kripto napi kereskedés az egyik legnépszerűbb kereskedési stílus az egész világon, különösen az Egyesült Királyságban. Nem, ez nem meglepő; a Az Egyesült Királyság mindig is zajos kereskedési központ volt ami vonzza a kereskedőket és befektetőket a világ minden tájáról!

Ugyanakkor nem kell az Egyesült Királyságban tartózkodnia ahhoz, hogy sikeres kriptokereskedelmi stratégiát dolgozzon ki. Egyszerűen iratkozzon fel online kriptográfiai tanfolyamainkra a világ bármely pontjáról, és ma kezdje meg kriptográfiai útját!

Mi a kriptovaluta napi kereskedés?

A kriptovaluta-kereskedelem vihart kavart a pénzügyi világban. Ez kétségtelen kriptók, mint a Bitcoin, Ethereum, Fodrozódás, és a Dash a legfontosabb játékosok egyike, napi óriási kereskedési volumen mellett.

Mielőtt azonban elkezdenénk beszélni a kriptográfiai kereskedésről az Egyesült Királyságban és a kriptovaluta-napi kereskedési stratégiákról, fedezzük fel a kriptográfia világát. A piac megfelelő megértése nélkül nem lehet sikeres stratégiát kidolgozni és idővel profitot termelni.

Mi tehát a kriptográfia? A kripto kereskedelem a kriptovaluták vétele és eladása. A kereskedők kereskedhetnek pénzzel uralkodó érmékkel, vagy kereskedhetnek egyik kriptóval a másik ellen.

A napi kereskedés konkrétan eszközök egyetlen napon belüli adásvételére utal, ami azt jelenti, hogy a másodpercek is döntő szerepet játszanak ebben a kereskedési formában. Noha nem kell minden egyes nap kereskedni, a napi kereskedés nagy rugalmasságot, figyelmet és következetességet igényel.

Miért vannak a Cryptos nagy napi kereskedési eszközei?

A napi kereskedés vagy a napon belüli kereskedés általános gyakorlat különböző pénzügyi piacokon, a kriptók a legalkalmasabb eszközök közé tartoznak a napi kereskedéshez. Miért olyan népszerűek a kriptovaluták az Egyesült Királyságban és a világ többi részén élő napkereskedők körében??

Ez egyszerű! A kriptók nagyon ingatagak, és a kereslet és a kínálat elvei befolyásolják őket, ami nagyszerű napi kereskedési eszközökké teszi őket. Illó? Helyes! A volatilitást az áringadozások mértékeként határozzák meg. Mint egy fűrész, állandóan fel-le!

Leegyszerűsítve: a kriptográfiai kereskedés népszerű a kereskedők körében, mivel az árak jelentősen ingadoznak, ami nagyszerű lehetőség a nyereség elérésére. Néhány kriptó 10% -kal meghaladhatja vagy csökkenhet egyetlen nap alatt.

A kriptók kereskedése szintén izgalmas módja a portfólió diverzifikálásának. Nincs szükség arra, hogy életkorokig tartsa a kriptóit, és kihagyja a kereskedési lehetőségeket.

Ja, és ne felejtsük el, hogy a legtöbb kriptó blokklánc technológiára épül, amire van lehetőség forradalmasíthatja a transzfereket és az online biztonságot, messze túlmutatva a pénzügyi szektoron. Bár a kereskedőknek nem kell részletesen megérteniük a kriptovaluták mögött rejlő technológiát, tudnia kell, hogy a blokklánc-technológia és funkciók, például a decentralizált alkalmazások és az intelligens szerződések felhasználhatók az orvostudományban, a játékokban, a szavazásokban és még sok más területen.

Miért Day Trading az Egyesült Királyságban?

Most, amikor tudjuk, mi a kriptovaluta napi kereskedés, és miért nagy dolog a kriptók, koncentráljunk a kriptográfiai kereskedelemre az Egyesült Királyságban.

Miért kellene elkezdenie a kriptók napi kereskedését az Egyesült Királyságban? Ez könnyű! Az Egyesült Királyság mindig is az egyik legbefolyásosabb pénzügyi központ volt az egész világon.

Bár az online kereskedés lehetővé teszi az emberek számára, hogy a világ bármely pontjáról kereskedhessenek, anélkül, hogy rögzített óráik lennének vagy mikrokezelő főnökük lenne, az Egyesült Királyság igazi pénzügyi paradicsom a kereskedők számára. Tekintettel arra, hogy az Egyesült Királyság zajos kereskedési központ, nem meglepő, hogy a kereskedőknek különböző befektetési lehetőségeik vannak, a kriptográfiai kereskedelem az egyik.

Itt kell megjegyeznünk, hogy az Egyesült Királyság egyes bankjai kriptóbarátok is, ami egy másik ok az Egyesült Királyságban történő kriptók kereskedelmére.

Az Ön számára kriptovaluta-napi kereskedés az Egyesült Királyságban?

Ausztráliától Szlovéniáig a kriptográfiai kereskedelem népszerű vállalkozás. Különösen az Egyesült Királyságban zajló kriptovaluta-kereskedelem nagyszerű módja a kereskedés megkezdésének és a vagyon potenciális növelésének.

Még, az Egyesült Királyságban való székhely nem elegendő a kriptók kereskedelmének megkezdéséhez.

Kérdezd meg magadtól, hogy a kriptográfiai kereskedés az Egyesült Királyságban megfelelő-e az Ön számára. A kriptók kereskedése nem hobbi. Ez egy komoly vállalkozás, amely sok tudást, gyakorlatot és stratégiát igényel a piac előrejelzéséhez, valamint híralapú áringadozásokat és potenciális lehetőségeket. A napi kereskedés dinamikus lépésekről és rövid távú nyereségről szól.

Bár az Egyesült Királyságban a kriptovaluta-kereskedelem jövedelmező pénzügyi lehetőség, figyelembe kell venni a következő kriptovaluta-napi kereskedési tippeket:

 • Fektessen be a megfelelő oktatásba, hogy megértse a piac működését.
 • Értse meg a nyelvet, hogy profivá válhasson.
 • Válasszon megbízható brókert és felhasználóbarát platformot a jobb kereskedelemhez.
 • A gyors kereskedés megkönnyítése érdekében azonosítson egy jó volumenű és likviditású párost.
 • Tanuljon meg diagramokat olvasni. Koncentráljon a technikai elemzésre, a diagrammintákra és a kockázatkezelésre.
 • Kövesse a titkosítási híreket, mert ezek jelentősen befolyásolhatják a kriptopiacot.
 • Készítsen reális elvárásokon alapuló kereskedési tervet.
 • Gyakorlat hatékony stratégia és kockázatkezelési lépések kialakítására.
 • Fogadja a pénzügyi veszteségeket és a kereskedési kockázatokat.
 • Legyen következetes és fegyelmezett a siker érdekében.

Pénzt kereshet-e az Egyesült Királyság kriptovalutájának kereskedésével?

kriptovaluta kereskedelem az Egyesült Királyságban

Gondolod, hogy neked való az a kriptovaluta-napi kereskedés az Egyesült Királyságban? Igen?! Nagy!

Ez újabb fontos kérdéshez vezet bennünket. Ha a kriptográf nap kereskedése az Ön számára, lehet-e pénzt keresni kriptók kereskedésével az Egyesült Királyságban??

A válasz Igen … de sokat is veszíthet. Amint azt a fentiekben kifejtettük, számos tényező befolyásolja a kriptokereskedelmet, beleértve a kriptográfiai híreket, a keresletet és a kínálatot, a szabályozásokat stb..

Sőt, a kriptovaluta-napi kereskedőknek sokat kell fektetniük a folyamatos képzésbe és az önfegyelembe a profit elérése érdekében. Az Egyesült Királyság kriptopiacán való navigálás izgalmas, de érzelmileg is kimerítő lehet. A nagy volatilitás, a nem egyértelmű globális szabályozások és a lehetséges veszteségek kezelése stresszes lehet: akadálya a kriptográfiai kereskedelem sikerének.

Ez azt jelenti, hogy ha a kereskedő következetes stratégiát, hatékony kockázatkezelést és elegendő önkontrollt alakít ki, akkor lehetősége van növelni vagyonát.

Nem, nem azt mondjuk, hogy visszafordíthatod az időt, és te válhatsz a korai kriptokirályok és a kriptovaluta egyik elfogadója közé. Csak azt mondjuk, hogy ha egy kriptográfiai kereskedő keményen dolgozik, láthatja, hogy növekszik a pénzük. Egyszerűen bele kell fektetni folyamatos oktatás és gyakorlat gazdagságuk idővel történő növelése érdekében!

Itt meg kell jegyeznünk, hogy ennek különböző módjai vannak pénzt keresni a kriptográfia világában, a kriptovaluta-napi kereskedés egyike. A tétektől és a bányászattól a fülcseppekig és a hosszú távú befektetésekig, az Egyesült Királyság kriptopiaca izgalmas lehetőségeket kínál arra, hogy végül profitot érjenek el a kriptovalutával. Érdekli a tét? Ezután itt tudhat meg többet a tét igazolása és a munka igazolása közötti különbségről.

A kriptopénz világában akár pénzt is kereshet közösségi média tartalom létrehozása és hirdetések megtekintése.

Végül is, a kriptók és azok hullámvölgyei magas volatilitása ellenére az ipar folyamatosan növekszik. A kripto napi kereskedés nem vezet sehova, ezért rajtad múlik, hogy átfogod-e a kihívásait és lehetőségeit.

Hogyan lehet elindítani a Crypto Day kereskedést az Egyesült Királyságban?

Ha úgy gondolja, hogy van kedve elkezdeni a kriptográfiai kereskedést az Egyesült Királyságban, akkor nézzük meg annak sajátosságait. Mi kell ahhoz, hogy a sikeres kriptovaluta kereskedő?

Először el kell döntenie, hogy kriptot szeretne-e birtokolni, vagy spekulálni annak árával. Vagy vásárolhat titkosítást, vagy megkezdheti a kereskedést a különbözeti szerződésekkel (CFD). Ha úgy dönt, hogy megvásárol egy eszközt és pénztárcában tárol egy tőzsdén, az azt jelenti, hogy tulajdonképpen az eszköz tulajdonosa. Ha úgy dönt, hogy CFD-vel kereskedik egy brókeren keresztül, az azt jelenti, hogy Önnek nincs eszköze, de joga van az árkülönbség helyett.

Kripto napi kereskedési tőzsde vagy CFD ?? Tőled függ. De ne felejtsük el, hogy a CFD-k kereskedése ideális a kezdő kereskedők számára. És ne feledje, hogy a fentiek szerint a megbízható bróker és a könnyen használható platform kiválasztása kulcsfontosságú a kriptográfiai kereskedelem sikeréhez.

Ezután itt az ideje dönteni egy kriptopárról. Ne feledje, hogy amikor több vevő vásárol párost, annak ára emelkedni fog, és fordítva. Választhat a crypto-to-fiat (általában USD) vagy a crypto-cross párosítások között (jobban megfelel a tapasztalt kereskedőknek).

Ha hiszed, ha nem, ezernyi altcoin létezik, ezért végezd el a kutatásod, hogy melyik kriptót választanád a befektetéshez, és elkerüld a kriptográfiai csalásokat és csalásokat. Mivel egyes kriptovaluták értéktelenek az Egyesült Királyság nappali kereskedői számára, jobb ragaszkodni a főbb szereplőkhöz, mint például a Bitcoin, az Ethereum, az EOS vagy akár az IOTA. Bővebben a témáról egy kicsit!

Ezt követően csak meg kell finanszíroznia a számláját, és kereskedést kell nyitnia.

Itt azt kell megjegyeznünk a kockázatkezelési megbízások a legfontosabb megbízások közé tartoznak. Képzelje el, hogy kereskedni szeretne egy crypto-to-fiat párral. Ha 5000 fontért vásárol megrendelést, de nem akarja elveszíteni annak 10% -ánál többet, akkor 4500 font lesz a stop-loss megbízás. Ha a dolgok nem mennek jól, és a párod értéke 4500 fontra csökken, a bróker kilép az Ön nevében.

Ha úgy gondolja, hogy még egy kis időre van szüksége a kripto kereskedelem gyakorlásához, fontolja meg a demó számlát.

Vannak-e olyan Crypto Day kereskedési szabályok, amelyekről tudnom kell, mielőtt elkezdeném a Cryptos kereskedelmét az Egyesült Királyságban?

Jó hír, hogy az Egyesült Királyságban a kriptográfiai kereskedés egyáltalán nem olyan, mint a részvény vagy a forex napi kereskedés. A kriptopiac a nap 24 órájában nyitva tart, és részidőben lehetővé teszi a kriptográfia kereskedelmét.

Nem tudsz aludni? Akkor kereskedjen a Bitcoin-szal kora reggel vagy éjszaka! A gyerekei távol vannak? Tegye eredményessé a hétvégét, és vásárolja meg a Tezos-t, amely az egyik legjobb kriptó, amelyet ebben a hónapban vásárolhat!

A tőzsdei kereskedéssel ellentétben, A kriptográfia lehetővé teszi, hogy hosszú vagy rövid.

A lehetőségek egyszerűen lenyűgözőek, annyi a rugalmasság, A legjobb az egészben, hogy nincsenek mintanapi kereskedési szabályok, így nincs szüksége vagyonra a kriptók napi kereskedésének megkezdéséhez az Egyesült Királyságban. Emellett minden nap annyi kriptovalutát vásárolhat és adhat el, amennyit csak akar.

És képzeld csak? Nem kell speciális felszerelés a kriptók kereskedelmének megkezdéséhez az Egyesült Királyságban. Nincs szükség külön monitorokra a különböző kriptovaluták nyomon követésére. Egyszerűen használhatja okostelefonját. Mennyire klassz!

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban & Kripto napi kereskedési stratégiák

Ha készen áll az Egyesült Királyságban a valódi kriptográfiai kereskedelem világába merülni, itt az ideje egy jövedelmező stratégia kialakításának. Ahogy a fentiekben írják, az ismeretek, a gyakorlat és az önkontroll döntő szerepet játszik a napi kereskedelem sikerének elérésében. Ölelje át a piac ingadozását, és készen áll a vesztésre, mielőtt nyer.

Úgy van! A pozitív pénzügyi gondolkodásmód része a sikeres kriptográf napi kereskedési stratégiának. Az érzelmek irányítása kereskedés közben a sikert jelenti.

A sikeres kriptográf napi kereskedési stratégia kidolgozásához azonban a kereskedőknek különféle mutatókkal kell számolniuk. Az egyik leghasznosabb eszköz az technikai elemzési adatok, beleértve a Bollinger sávokat, a mozgó átlag konvergencia divergencia (MACD) mutatót, a relatív erősség indexet (RSI) és a pénzáramlás indexet (FMI).

bollinger szalagok diagram

Bollinger zenekarok (Forrás: StormGain)

MACD diagram

MACD diagram (Forrás: StormGain)

rsi diagram

RSI mutató (Forrás: BuyShares)

MPI diagram

MPI-mutató (Forrás: Trading Strategy Guides)

A híreket követően a technikai bejelentések, sőt a pletyka is nagyszerű fegyver, amely elősegíti a kriptovaluta-napi kereskedelem csatájának megnyerését az Egyesült Királyságban.

A legnépszerűbb kriptovaluta-napi kereskedési stratégiák

Most, amikor tudja, mire van szüksége a kriptók napi kereskedésének megkezdéséhez az Egyesült Királyságban, itt az ideje egy jövedelmező kereskedési stratégia és egy élvezetes kereskedési stílus kialakításának. Bár nincs mindenki számára megfelelő stratégia, a legnépszerűbb napi stratégiák, amelyeket az Egyesült Királyságban kereskednek figyelembe vehetik:

 • Swing kereskedés

A swing kereskedés megfelelő kriptovaluta kereskedési stratégia kezdőknek és szakértőknek egyaránt. A swing kereskedés a nappali és a pozíció kereskedelem keveréke; ez egy stratégia, amelyben a kereskedők az új trendekre és korrekciókra összpontosítanak. Ne feledje, hogy a swing kereskedők néhány hétig nyitva tarthatnak egy pozíciót, ami egészen más, mint a napi kereskedés.

 • Piaci korrekciók

Ami a trendeket és a korrekciókat illeti, meg kell említenünk, hogy a piaci korrekciók alkalmazása fontos stratégiai lépés, amelyet fontolóra vehetnek az Egyesült Királyság kriptopénz-kereskedői. Ha egy trend átmenetileg leáll, a kereskedő beugorhat és kihasználhatja a diszkontáltabb érték előnyeit, miközben várja a trend normalizálódását.

piaci korrelációs diagram

Piaci korrekciók (Forrás: BuyShares)

 • Skalpolás

A scalping egy másik népszerű kriptovaluta-napi kereskedési stratégia az Egyesült Királyság kereskedői körében. A nap folyamán sok apró áringadozásra összpontosít. Érdekes módon, sok skalper alkalmazza a tőkeáttételt, amely növelheti a győzelmeket és a veszteségeket iss. Nem csoda, miért tart sok kezdő távol a skalpolástól! Vegye figyelembe, hogy az adatok szerint az Európai Értékpapír-piaci Hatóság (ESMA) lehetővé teszi az Egyesült Királyság brókereinek, hogy 1: 2 arányú tőkeáttételt alkalmazzanak.

 • Nagyfrekvenciás kereskedés (HFT)

A skalpolás kapcsán inkább a nagyfrekvenciás kereskedésről kellene beszélnünk. Ez a típusú skalpolás gyakran különféle algoritmusok és kriptográfiai robotok fejlesztését és felügyeletét igényli a kereskedések gyakori végrehajtásához.. Ezredmásodpercekről beszélünk itt!

 • Range kereskedés

Range kereskedés egy másik hasznos kriptográfiai napi kereskedési stratégia. Ez magában foglalja a támogatási és ellenállási szintek és gyertyatartó diagram adatok használata az ártartományok megértése érdekében. Elég egyértelmű, ezért kezdőknek alkalmas.

 • Állandó növekményes nyereség-felhalmozási stratégia (SIPAS)

Ez a stratégia ideális kezdőknek, akik a volatilitással kapcsolatos kockázatok minimalizálására és az állandó hozam biztosítására törekszenek. Általában az ezt a stratégiát alkalmazó kereskedők célja 1-2% megtérül, hogy elkerülje a nagy veszteségeket. Ez is segít a kriptográfiai kereskedőknek a stabilabb érmékre összpontosítani, beleértve a népszerű Stablecoin Tether-et is.

 • Stop-loss vadászat

Bár ez a stratégia az ipar kriptobálnáira vonatkozik, jó tudni, mi a stop-loss vadászat. Nagy mennyiségű érme eladásával jár az árak lefelé tolása. Ezután a bálnák megvásárolják a diszkontált kriptókat, ami az árak helyreállítását és nyereséget eredményez.

Kriptovaluta napi kereskedési tippek

Tehát melyik kriptovaluta-napi kereskedést választaná? A stratégia kialakításának elősegítése és a kriptográfiai kereskedelem sikere érdekében az Egyesült Királyságban íme néhány kiegészítő megfontolandó kriptovaluta-napi kereskedési tippek:

 • Miután elegendő ismeretet szerzett a kriptográf napi kereskedésről és a stratégiákról, itt az ideje kezdje el gyakorolni.
 • Tanuljon meg diagramokat olvasni a piaci zaj kiszűrése a piaci élekről. Ismerje meg, hogyan lehet azonosítani az adatokat, amelyek például jelet mutatnak a piaci hangulatban.
 • Ne vigyük túlzásba a diagramjainkat trendvonalakkal, RSI-vel, támogatási ellenállási szintekkel és egyéb mutatókkal, amelyek feleslegesen elterelhetik a figyelmét. Válasszon valamit, ami megfelel Ön!
 • Tegyen egyértelmű célokat és egyértelmű határidők a kereskedelembe való belépéshez és kilépéshez. Legyen következetes a belépési és kilépési terv, valamint a stop-loss és take-profit limit megrendelések betartása során.
 • Maradj velünk és fektessen be a könnyen használható alkalmazásokba és szoftverekbe. Ne feledje, hogy az automatizált szoftver alkalmas tapasztalt, teljes munkaidős napi kereskedők számára.
 • Akár kezdő, akár profi, győződjön meg arról, hogy az Ön által használt kereskedési platform biztonságos és a pénze biztonságos.
 • Sajátítsa el a kereskedelem pszichológiáját megtanulni, hogyan kell kezelni a veszteségeket és a győzelmeket. Érdemes, hogy a veszteségek bosszúhoz vezethetnek, miközben túlzott önbizalmat és kapzsiságot nyernek.

A legjobb kriptovaluták a napi kereskedéshez az Egyesült Királyságban

Ami a kriptovaluta-napi kereskedési tippeket illeti, az Egyesült Királyság nappali kereskedőinek egyértelműen meg kell érteniük a különféle kriptókat is. Tehát ahogy ígértük, itt vannak az Egyesült Királyság legjobb kriptói az Ön napi kereskedési stratégiájához!

Val vel több ezer kriptovaluta, A legjobb kriptók kiválasztása a napi kereskedés megkezdéséhez az Egyesült Királyságban bonyolult lehet. Különösen kezdőknek!

Amikor napi eszközt választ egy eszköznek, meg kell határoznia annak értékét potenciál, piaci hangulat és technológiai kihívások. Úgy van! A hírek követése elősegítheti a játék előrehaladását.

Bár számos alulértékelt érme van, amelyek nagy potenciállal bírnak, ne felejtsük el, hogy az Egyesült Királyság nappali kereskedői körében a legnépszerűbb kriptovaluták a következők:

 • Bitcoin

A Bitcoin a legrégebbi virtuális érme, egy rejtjel, amely talán soha nem fog kimenni a divatból. Mivel az első kriptográfia, a Bitcoin – a kriptográfiai kereskedés királya – mindig arra a jelenségre fog emlékezni, amely forradalmasította az egész pénzügyi világot. Szükségünk van bankokra? Szükségünk van a közvetítőkre? A Bitcoin arra késztetett bennünket, hogy gondoljuk át gazdasági rendszerünket. Ez nem meglepő A Bitcoin napi kereskedés az Egyesült Királyságban az egyik emelkedés!

 • Ethereum

Az Ethereum egy másik hatalmas kripto, amely átalakította világunkat; kedvenc kriptográfia az Egyesült Királyság kriptopénz-kereskedői körében. Intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások bevezetésével az Ethereum sokkal többet könnyít, mint a fizetések és a tranzakciók. Sőt, ne felejtsük el, hogy sok token és játék épül az Ethereum blokkláncra.

 • Fodrozódás

Érdekli a Ripple napos kereskedése az Egyesült Királyságban? Nos, a Ripple remek választás. Néhány nap a kereskedők a Ripple-t részesítik előnyben az Ethereum helyett! A Ripple célja, hogy a tranzakciókat gyorsabbá és olcsóbbá tegye, ezért a pénzintézetek erőteljes fizetési hálózatává vált. A Ripple emellett erősen ingadozó, ami nagyszerű eszköz a napi kereskedéshez.

 • Litecoin

Az Egyesült Királyság kriptovaluta-napi kereskedési piacán tapasztalható erős verseny ellenére a Litecoin egy másik csodálatos eszköz a kereskedelemben. Magas likviditása és nagy piaci sapkája vonzó lehetőséget kínál a kriptográfiai kereskedők körében. Valójában a Litecoin az egyik legfontosabb kriptó, amelyet 2021-ben fektettek be.

 • Bitcoin Cash

A Bitcoin Cash day kereskedés az Egyesült Királyság másik népszerű pénzügyi törekvése. Nem, kedves napi kereskedő, a Bitcoin Cash nem Bitcoin. A Bitcoin Cash az eredeti Bitcoin kemény villája, amely különböző szabályokat dolgozott ki. Egyes kriptomilliomosok határozottan támogatják a Bitcoin Cash-t, ami miatt népszerű napi kereskedési eszköz.

Ha nem biztos abban, hogy melyik kriptopárt választja a napi kereskedési vállalkozásaihoz, ne aggódjon! Nincsenek jó vagy rossz párok a kereskedelemhez. Minden rajtad múlik. Szeretne kereskedni kriptókkal fiat pénz ellen? Mennyire tudja kezelni a kockázatokat? Ennyi kérdést feltesz magának.

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban: Díjak és előírások

kriptovaluta szabályozás az Egyesült Királyságban

Míg a kriptográfiai kereskedelem az Egyesült Királyságban jövedelmező vállalkozás, amely idővel potenciálisan profithoz vezethet, a napi kereskedőknek nem szabad megfeledkezniük erről a rejtett díjak és a nem egyértelmű előírások rossz viccet játszhatnak a kriptovaluta-napi kereskedési stratégiáikon és céljaikon.

Nappali kereskedőként az Egyesült Királyságban ismernie kell jutalékok és díjak, beleértve az árfolyamokat, a kereskedési díjakat, valamint a betéti és kifizetési díjakat.

Az Egyesült Királyság kriptográfiai napján más nem kereskedési díjak is alkalmazhatók, ideértve a következőket: egynapos finanszírozás és az inaktív számlák havi díjai. Ezek a díjak nem vonatkozhatnak a napi kereskedési számlákra, de ezt fontos tudni.

Győződjön meg arról, hogy szabályozatlan CFD brókert, például eToro-t használ, nem szabályozott csere helyett. Meg kell jegyeznünk, hogy az Egyesült Királyságban működő brókerek a Financial Conduct Authority engedélyével rendelkeznek.

Bár a kriptográfiai előírások világszerte meglehetősen homályosak, HM Bevételek és Vámügyek az Egyesült Királyságban eléggé aktívan biztosítják, hogy a kereskedők adót fizessenek; tőzsdékkel lehet kapcsolatba lépni az Egyesült Királyság ügyfeleivel kapcsolatban.

Adat mutassa meg, hogy a kriptográfia vásárlásakor nincs adó, de a kriptók értékesítése és cseréje tőkenyereség-adó alá tartozik. Vegye figyelembe, hogy a tőkenyereség-adót csak 12 000 font felett fizetik meg.

A CFD-k és a határidős ügyletek kereskedésekor viszont más a helyzet. Ha valaki pénzügyi kereskedő, akkor jövedelemadót kell fizetnie; ha nem, akkor nem egyértelmű a helyzet.

A spread fogadás viszont az csak adómentes kereskedési lehetőség az Egyesült Királyságban.

Győződjön meg róla, hogy elvégzi a kutatását, mielőtt megkezdené a kriptovaluták napi kereskedését az Egyesült Királyságban!

Mi a legjobb kriptovaluta tőzsde a napi kereskedéshez az Egyesült Királyságban?

És most, amikor annyit tud az Egyesült Királyságban a kriptovaluta-napi kereskedésről, valamint a napi kereskedési stratégiákról és tippekről, szeretnénk egy utolsó tippet adni a kriptogrepülés indításához.

Ha kíváncsi arra, mi a legjobb kriptovaluta-tőzsde a nappali kriptók kereskedésére az Egyesült Királyságban, fontolja meg eToro.

Tekintettel arra, hogy az eToro az egyik legnagyobb kereskedési platform a világon, nem meglepő, hogy az Egyesült Királyságban sok napos kereskedő őrült a szolgáltatásaiért. Jó hír, hogy az Egyesült Királyság karját tekintélyes hatóságok szabályozzák.

Ami az eToro kriptográfiai kereskedését illeti, a napi kereskedők vagy vásárolhatnak eszközt, vagy kereskedhetnek CFD-kkel. És képzeld csak?! Az eToro segítségével többet kereskedhet 90 kriptovaluta.

Ha készen áll a kriptovaluta-napi kereskedés megkezdésére, javasoljuk az eToro felfedezését. A Az Egyesült Királyság legjobb brókere lehetővé teszi, hogy fektessen be kriptovalutákba, valamint kereskedjen fiat-kriptó és kripto-kereszt párokba. Nincs fizetendő jutalék, és Ön élvezheti az FCA szabályozási biztosítékainak előnyeit.

Mire vársz még? Fedezze fel az eToro online kereskedési platformját, vegye figyelembe a kockázatokat, és kezdje el a mai napon a kriptókat!

eToro – A legjobb kriptovaluta-napi kereskedési platform az Egyesült Királyságban

etoro bróker

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban: Következtetés

 • A kriptovaluta piac jövedelmező piac, amely a hét minden napján, minden héten nyitva áll az élet minden területén élő emberek előtt.
 • Különösen a kriptográfiai kereskedés az Egyesült Királyságban elterjedt stílus, mivel lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy egyetlen napon belül vásároljanak és adhassanak kriptókat.
 • Könnyű számlát nyitni és kriptográf napi kereskedési tippeket találni; akár 100 fontért is elkezdheti a kriptók kereskedését saját otthonának kényelméből.
 • Nyereséges napi kereskedési stratégia kidolgozása, először az oktatásba és az önfegyelembe kell befektetni. Valójában kulcsfontosságú a következetes kockázatkezelés és kereskedelem.
 • Az Egyesült Királyságban a kereskedők körében a legnépszerűbb kriptográfiai kereskedési stratégiák a skalpolás, a swing kereskedés és a kereskedés.
 • A kriptográfiai kereskedőknek el kell sajátítaniuk a technikai elemzés és a diagramminták adatainak használatát, és figyelniük kell a kriptográfiai világ legújabb híreire.
 • Az egyesült királyságbeli nappali kereskedőknek kriptopárt is választaniuk kell, hogy kereskedjenek a siker felé vezető úton.
 • A napi kereskedés megkezdése előtt vegye figyelembe a kriptopénzpiac likviditását és kereskedési volumenét
 • További szempontok, amelyek segítenek abban, hogy sikeres legyen a napi kereskedés az Egyesült Királyságban, a szoftverek használhatósága és biztonsága, díjak és jutalékok, valamint az adók és előírások.

Mi itt Kereskedelmi oktatás segíthet elsajátítani a kriptovaluta-napi kereskedés bonyolultságát az Egyesült Királyságban egy hatékony kriptográfiai kereskedési stratégia kidolgozása érdekében. Iratkozzon fel valamelyik online tanfolyamunkra, hogy kiváló minőségű strukturált információkhoz és további kriptográfiai napi kereskedési tippekhez jusson.

Gondolod, hogy neked való az kriptográfiai kereskedés az Egyesült Királyságban? Milyen napi kereskedési stratégiákat alkalmazna? Milyen további hasznos tippeket oszthat meg velünk?

Ha tetszett a cikkünk Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban. Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban: stratégiák és tippek, kérlek, adj egy lájkot, és oszd meg napi kereskedőiddel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector