Csillag lumenes árjóslás

Stellar Lumens árjóslás 2021-ben és azon túl, látni fogjuk a kriptopénz fellendülését?

A Stellar Lumens a Stellar Development Foundation által kifejlesztett kriptovaluta. A kriptopénz a 2017-es kriptopénz-buborék alatt népszerűségre tett szert. A kriptovaluta jelentősen növelte piaci kapitalizációját és értékét, a piac egyik legmegbízhatóbb pénznemévé vált.

A Stellar vagyonának visszaesésével kellett szembenéznie, köszönhetően a kriptovaluta-piac visszaesésének. Az elmúlt hónapokban teljesítmény javult. Nézzük meg a Stellar Lumens árjóslását rövid és hosszú távra.

Mi a Csillag Lumen?

Jed McCaleb 2014-ben alapította a Stellar Lumens-t. McCaleb az Mt. Gox alapítója és a Ripple társalapítója is. Jed McCaleb nevéhez fűződik a kriptográfia úttörője, és ma azzá válik. McCaleb Joyce Kimmel állt össze a Stellar elindításával. A Stellar elindítása után megalapították a Stellar Alapítványt, Patrick Collinsonnal, a Stripe vezérigazgatójával együttműködve. A Stellar Foundation egy nonprofit szervezet, amely támogatja a Stellar Lumens fizetési hálózat fejlesztését és bevezetését.

A Stellar 3 millió dollár alaptámogatást kapott Patrick Collinsontól és Stripe-től. Azóta a Csillag Alapítvány más partnerektől is kapott támogatást.


Határokon átnyúló fizetési megoldásként erősítette meg magát, amely a bankrendszerhez nem hozzáférő magánszemélyek számára vagyonraktárat és módot kínál a pénzátutalásra minimális tranzakciós díjakkal.

A Stellar az IBM-szel fennálló partnerségükről és az IBM World Wire – a szabályozott pénzügyi intézmények globális hálózatának kiépítéséről is ismert, amely egyszerre képes valós időben és határidőre elszámolni a határokon átnyúló fizetéseket..

Mi az XLM?

Az XLM a Stellar Lumens natív kriptovaluta, amely a Stellar blokkláncot táplálja. Összesen 100 milliárd XLM jött létre. A létszámnak addig kellett növekednie, amíg el nem érik a teljes 105 milliárdos készletet. A Stellar felhasználói azonban 2019-ben megvétózzák ezt a tervet. A Stellar Alapítvány szabályozta az XLM-gazdaságot, csökkentve az XLM-et 105 milliárdról 50 milliárdra..

Az XLM a Stellar Lumens hálózaton végrehajtott tranzakciók üzemanyagaként értéket ad a kriptopénznek is. Az 50 milliárd XLM zsetonból 20 milliárd forgalomban van, míg a többi a Csillag Alapítvány őrizetében van..

Csillag lumenek ártörténete És Jóslás

A Stellar Lumens egy ideje nehéz időszakot él, a kriptopénz értéke az előre jelzett szint alá csökken. A dolgok azonban a kriptográfiát keresik. A Stellar Lumens határokon átnyúló fizetési technológiát kínál, és a kriptopénz növekvő népszerűsége várhatóan hosszú távon ösztönzi a növekedést.

Jelenleg az XLM árfolyama 0,529123 dollár, piaci korlátja pedig 53,4 milliárd dollár. A kriptopénz 2017-ben volt a legalacsonyabb árfolyamon, 0,002 dolláron kereskedett. Felélesztést rendezett és elérte minden idők legmagasabb árát, 0,93 dollárt.

2018-ban a kriptovaluta piac egésze esést tapasztalt, és az XLM sem volt kivétel. A medvepiacnak köszönhetően az XLM a kriptotérben a legrosszabbul teljesítő kriptovaluta közé tartozott, és értékének több mint 90% -át elveszítette a 2018-ban beállított rekordárakból. Az XLM 0,09 dolláros áron zárta 2018-át..

A 2019 is hasonló jegyzettel indult az XLM számára, a kriptovaluta irigylésre méltó hírnevet szerzett magának, amely a legrosszabbul teljesítő valuta közé tartozik. Az XLM 2019-ben elért legmagasabb ára 0,16 dollár volt, és alacsony árat, 0,04 dollárt jegyzett. A kriptopénz 2020-ban felgyorsult, de hamarosan 0,03 dollárra esett.

A Stellar Lumens árjóslata szerint a kriptovaluta egy bikafutást fog tapasztalni, köszönhetően a befektetők kriptográfia iránti megújult érdeklődésének és a DeFi projektek növekedésének. Nehéz megjósolni, hogy a kriptovaluta milyen magasra fog kerülni pontosan. Az árjóslatok azonban azt állítják, hogy az XLM meghaladhatja az 1 dollárt.

Csillag Lumen technikai elemzés

A technikai elemzés segít a befektetőknek és a szakértőknek megérteni egy eszköz hosszú távú növekedését és annak várható értékét. Ezt diagramminták, trendek és egyéb piaci jelek segítségével teszi. Mivel az XLM egy meglehetősen új kriptovaluta, volatilitást tapasztalhat, új magas és alacsony rekordokat állítva fel.

A Stellar Lumens 2019 vége felé esett vissza a tempóból, a kriptovaluta-kereskedés 2020. december 31-én 0,131299 dollár volt. De 2021 új életet lehelt a Stellar Lumensbe, és az ár 2021 január 7-ig 0,314850 dollárra nőtt. A valuta némi volatilitást mutatott januárban de a 2021. január 28-i 0,238419 dollárról a február 13-i 0,549358 dollárra ismét emelkedett. Jelenleg a kriptopénz 0,529123 dolláron van.

Az IBM World Wire határokon átnyúló fizetési platformja a Stellar Lumens-szel együttműködve szintén nagyon pozitívan befolyásolta a Stellar Lumens árát. A projekt reméli, hogy a pénzintézetek javíthatják a szolgáltatásokat a deviza, az átutalások és a határokon átnyúló fizetések optimalizálásával. A World Wire határokon átnyúló fizetési platform több mint 50 országban érhető el.

Fontolgatná a befektetést Csillagos Lumen XLM?

Vizsgáljuk meg a kriptovaluta-szakértők Stellar Lumens árjóslását és a 2021-2025 közötti árjóslást.

Csillag lumenek árjóslása a kriptovaluta szakértők által

A kriptovaluta-szakértők saját árjóslatot adtak a Stellar Lumens-re vonatkozóan, segítve a befektetőket abban, hogy eldöntsék, befektetnek-e a kriptovalutába vagy sem, és mennyivel nőhet az XLM értéke.

Itt vannak a legjobb Stellar Lumens árjóslatok:

Crypto Rating előrejelzése szerint az XLM egy éven belül 0,46 dollárra emelkedik. Hosszabb árjóslatok szerint a pénznem elérheti a 0,69 dollárt. A legtöbb szakértő úgy véli, hogy ezek a jóslatok meglehetősen visszafogottak és szerények, tekintettel a kriptovaluta múltbeli teljesítményére.

CoinSwitch megjósolta, hogy a Stellar Lumen partnersége az IBM-szel és a különböző kormányokkal 2021 végére 1 dollárra emeli az XLM árát.

Kereskedelmi állatok konzervatív Stellar Lumens ár-előrejelzést készített, előrejelezve, hogy az XLM rövid távon 0,10 dollár körül lesz..

CryptoGround megjósolta, hogy az XLM 0,74 dolláros árfolyamon fog kereskedni.

Csillag lumenes árjóslás 2021

Íme néhány a 2021-re vonatkozó XLM-árjóslatokból

Wallet Investor egyéves előrejelzést 0,3045 dollárra, öt évre pedig 0,459 dollárt jósolt.

Befektetési Haven meglehetősen optimista volt az XLM árával kapcsolatban, és azt jósolta, hogy ára 2021 végére elérheti a 4 dollárt. Előrejelzése szerint a Stellar értéke akkor érhető el, ha nincsenek biztonsági hibák és a kriptovaluta szektor jól teljesít.

Monetize.info úgy véli, hogy az XLM ára 3 dollárt érinthet, köszönhetően az IBM-vel, a Stripe-nel és a Deloitte-val fennálló partnerségnek.

Csillag lumenes árjóslás 2022-2023

Az XLM értéke 2022 nagy részében 0,60 és 0,70 dollár között lesz. Valamikor 2022 augusztus környékén enyhén csökkenhet az érték, de az XLM várhatóan 0,60 és 0,70 dollár között tart..

2023-ra valószínűleg az XLM értéke 0,80 dollárra nő. A kriptopénz várhatóan 1–1,50 dollár közötti szintre emelkedik az év végéig.

Csillag lumenes árjóslás 2025

A legtöbb szakértő úgy véli, hogy 2025 végére az XLM ára 3 dollár körül lesz. Ha összehasonlítjuk a jelenlegi értékkel, akkor ez 600% -os növekedés.

Csillag lumenes árjóslás: Következtetés

A Stellar Lumens jelentős potenciállal rendelkezik, és láthattuk, hogy az ára gyorsan emelkedik. Ez olyan feltételektől függ, mint a piaci stabilitás és a Bitcoin teljesítménye.

Több Stellar Lumens Price Prediction modell úgy gondolja, hogy az XLM az egyik legkeresettebb kriptovaluta lehet a kriptográfiai térben, és értéke akár 5 dollárig is felmehet. Kicsit kutathat, ha további információt szeretne a Stellar Lumens árjóslatairól.

eToro – A legjobb bróker vásárolni Stellar XLM

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Hogyan lehet kereskedni a Stellar Lumens 2021-től: lépésenkénti útmutató

Csillagos árjóslási előrejelzés 2021-2025-re

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector