Csillagár-előrejelzés – Mennyit ér a Stellar XLM 2021-ben és azon túl?

Stellar XLM árjóslási előrejelzés:

Mennyit ér a csillag 2021-ben és azon túl?

A Stellar felmegy vagy lezuhan? Olvassa el a Stellar XLM 2021 – 2025 árjóslatunkat

A Csillag-jóslat 2021 – 2025 keresésére? Vagy azért küzdött, hogy megválaszolja a kérdést: a Stellar jó befektetés? Jó helyen jársz. Meg fogjuk osztani a 2021-re és a későbbiekre vonatkozó legjobb csillag-előrejelzést. egy pillantást vetünk a Stellar XLM-re, hogy megtudjuk, mit szólnak a szakértők a jövőbeni teljesítményéhez, és mennyit fog érni a Stellar 2021-ben és azon túl.

Eredetileg a „The Secret Bitcoin Project” néven, Csillag (XLM) 2014-ben a Ripple társalapítója, Jed McCaleb indította útjára. Azóta a világ 11. legnagyobb kriptopénzévé válik. Jelenlegi piaci kapitalizációja 3 307 763 271 dollár, anyanyelvének, a Lumensnek pedig az ára szerény, 0,152991 dollár..

Az elmúlt hat évben a Stellar hálózat különféle nagy horderejű vállalkozások figyelmét felkeltette. Az IBM-től a Deloitte-ig a Stellar alkalmazásokkal és fizetési rendszerekkel látja el a világ legnagyobb vállalkozásait. De mire számítsunk, ha nagy dolgokat látunk a jövőben?


A Stellar (XLM) ára soha nem volt olyan magas. De miután a piac legutóbbi bikafutása az októberi 0,152991 dollárról ma 0,3258 dollárra (és piaci kapitalizációja 3 307 763 271 dollárról 7 567 856 726 dollárra) elküldte az árát, felmerülhet a kérdés, hogy a következő öt évben növekedni készül-e.

Az iparnak nem idegen a volatilitás. Még 2017/18-ban a piac egészére kiterjedő bikafutás során a legtöbb eszköz a legmagasabb értéket érte el (ATH). A hatások azonban nem tartottak sokáig, és érthető, hogy sokan aggódnak, hogy ugyanaz fog ismétlődni. Szóval, az iparági szakértők várják-e az XLM árának csökkenését? Vagy részt vehetünk egy új ATH-ban?

Akár egy jelenlegi Stellar befektető vagy, akár valaki, aki meg akarja tudni, hogy „a csillag jó befektetés-e”, és többet megtudhat a technológiáról, olvassa el tovább. Ebben a cikkben a Stellar legnépszerűbb árjóslatait vizsgáljuk meg, hogy megtudjuk, az XLM ár növekedni fog-e a következő öt évben. Akár jelenlegi befektető vagy, aki el akarja dönteni, hogy eladná-e vagy eladná-e az XLM-et, vagy valaki, aki fontolóra veszi az eszköz hozzáadását a portfóliójához, itt mindent összeállítottunk.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne vásárolni vagy befektetni a Stellar XLM-be, azzal 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

Mi a Stellar XLM?

Mielőtt feltárnánk, mit tartogat a 2021-2025 a Stellar számára, összegezzük, hogyan működik ez a kriptopénz. Amint a bevezetőben utaltunk rá, a Stellar XLM két kulcsfontosságú elemből áll: nyílt forráskódú decentralizált fizetési hálózatából, a Stellarból és natív pénzneméből, a Lumensből (XLM)..

Figyelembe véve azt a tényt, hogy Jed McCaleb korábban megalapította a Ripple-t, valószínűleg nem fog meglepődni, ha megtudja, hogy a Stellar nagy hangsúlyt fektet a határokon átnyúló fizetések megkönnyítésére. A Csillag és a Ripple között azonban az egyik legfontosabb különbség a célközönség. Míg a Ripple megkönnyíti a bankok számára a pénzátutalást anélkül, hogy aggódnia kellene az árfolyamok és a díjak miatt, a Stellar digitális megoldásként helyezte el magát azok számára, akik mindennapi fizetéseket akarnak teljesíteni.

A kriptopénz egy nonprofit szervezet tulajdonában van, amely azt állítja, hogy elsődleges célja pénzügyi szabadság nyújtása azok számára, akik korlátozott hozzáféréssel rendelkeznek megbízható intézményekhez. Végül egy világméretű hálózat létrehozását reméli. Ez azt jelentené, hogy valaki nemzetközi fizetést hajthat végre saját pénznemében, és az eljut a saját kedvezményezettjéhez, anélkül, hogy a határokon átnyúló fizetésekhez hagyományosan társulnának díjak és lassú tranzakciós idők..

Minden Stellar tranzakció csak 0,0001 XLM-be kerül, és kevesebb, mint hat másodpercig tart a feldolgozása. (Hasonlítsa ezt össze a Bitcoin-szal, amely akár egy órát is igénybe vehet egyetlen tranzakció feldolgozásáig). És ez nem az egyetlen különbség a Bitcoin és az úgynevezett „Titkos Bitcoin Projekt” között. Mivel a teljes kínálat eredetileg évente 1% -kal nőtt, a Stellart inflációs pénznemként ismerték. Elméletileg ez sokkal skálázhatóbbá tette volna, mint a Bitcoin, amely várhatóan 2030 körül éri el maximális kínálatát.

Akár meglévő befektető, akár valaki, aki a Stellar portfóliójához való hozzáadására törekszik, olvassa tovább, hogy többet megtudjon. Ebben a friss cikkben összegyűjtöttük a Stellar XLM legmeggyőzőbb előrejelzéseit a következő öt évben.

Rövid távú csillagár-előrejelzések: 2021

Csillagár-előrejelzés 2021-re

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a Stellar XLM-re 2021-ben??

A Stellar XLM fel fog emelkedni 2021-ben? A kriptopénzpiac legújabb bikafutása után sok befektető kíváncsi arra, mit tart 2021 az XLM áráért. Ha arra kíváncsi, hogy „jó-e a Stellar XLM befektetés 2021-ben?”, Olvassa el, hogy megtudja, mit mondanak a legfontosabb kriptográfiai elemzők.

Tehát, áttekintve, hogy mi is pontosan a Stellar, vessünk egy pillantást arra, hogy mi várható az XLM árával 2021-ben.

Amikor még októberben először megosztottunk egy cikket a Stellar XLM árjóslatairól, a WalletInvestor az egyik legjellegzetesebb előrejelzéssel rendelkezett. A platform úgy vélte, hogy az eszköz az év folyamán általános csökkenő tendenciát fog követni, 2021-et 0,08 dollár körüli értéken zár. Szóval, hogyan változtak az előrejelzései az elmúlt hónapokban?

Amint a fenti grafikonból láthatjuk, a WalletInvestor drámaian megváltoztatta előrejelzéseit! Kutatásai szerint az XLM árát minden idők második legsikeresebb évére szabják, november-decemberre egy újabb jelentős bikafutást jósolnak. Bár arra számít, hogy az ár egész évben ingadozik, nem hiszi, hogy a Stellar valaha 0,2 dollár alá fog esni.

2021 végére csillagárakat láthattunk, 0,448 dollárral – ez az eszköz legmagasabb ára 2018 óta.

Ha ez igaz, nagyszerű hír lenne a befektetők számára, hogy vajon a Stellar XLM fel fog-e menni? A piaci bikafutás előtt a kriptopénznek két meglehetősen kiábrándító éve volt. Ez még arra késztette néhány embert, hogy „halott-e a csillagváladék?” De mint a WalletInvestor jóslatából láthatjuk, ez az esélytelen eszköz sokkal szebb jövőbe állítható.

A második rövid távú árjóslatunk a Trading Beasts-től származik.

A Trading Beasts szerint a Csillagok jövője fényesebb lehet. A kereskedési platform azt jósolta, hogy az XLM ára 2021 decemberére elérheti a maximális 0,53 dolláros árat.

A WalletInvestorhoz hasonlóan a Trading Beasts is arra számít, hogy a Stellar Lumens ára 2021 vége felé emelkedni fog, a legmagasabb változás mértékét novemberre és decemberre tervezik. Bár minimális előrejelzései nem megdöbbentően bullishak, mégis javulást mutatnak a jelenlegi árához képest, míg átlagos előrejelzései hihetetlenül biztatóak. Jelzik, hogy a Stellar egy különösen sikeres évre tehet szert, és 2021 teljes egészében 0,4 dollár felett maradhat. Ez az eszközt 2018 legeleje óta a legmagasabb szintre emelné.

A Trading Beasts előrejelzései észrevehetően statikusak. Arra nem számít, hogy a Stellar ára bármikor 0,2 dollár alá csökken.

A platform egyetért azzal az elképzeléssel, hogy az XLM 2021-ben 0,7 dollár felé mozdulhat el.

A végső rövid távú árjóslatunk érdekében rátértünk a Digital Coin Price-ra. Kilátása meglehetősen ingatagabb, mint mind a WalletInvestor, mind a Trading Beasts esetében, de a platform továbbra is úgy véli, hogy a Stellar XLM magasabb áron zárja az évet, mint a jelenlegi 0,3258 dollár.

Bár ez a grafikon nem tűnik annyira biztatónak, fontos arra összpontosítani, hogy a Digital Coin Price úgy véli, hogy a Stellar 0,475 dollárt fog fizetni majdnem 2021-ig..

(Nyilvánvalóan csak néhány nap múlva augusztus végén és szeptember elején 0,471647 dollárra süllyed az ára). Ez valójában az egyik legoptimistább jóslat, amelyet láttunk! Mivel a platform hatalmas bikafutást – és az azt követő bearish kiigazítást – jósolt előre február vége felé, egyes befektetők úgy érezhetik, mintha sziklás útra indulnának. De ha az éves mélypont valóban alig haladja meg a 0,47 dollárt, a kilátások továbbra is hihetetlenül pozitívak.

Sok befektető szívesen megkérdezi, hogy „a Stellar XLM jó befektetés-e 2021-ben?” A DigitalCoinPrice szerint a kilátások pozitívak. Úgy véli, hogy a Stellar XLM ára 0,21 dolláros csúcsot fog elérni 2021 folyamán.

Összességében a Stellar XLM 2021 árjóslatok változatosak. Az egyik végletnél a DigitalCoinPrice magas volatilitást és az XLM évek óta legmagasabb árát vetíti előre. A másik oldalon a WalletInvestor úgy véli, hogy az XLM ára 2021-ben emelkedni fog, és a jelenlegi árfolyamon magasabb árfolyamú lesz.

Szóval, a Stellar jó befektetés 2021-re? A cikkben szereplő rövid távú Stellar árjóslatok arra utalnak. Egyik sem jósolja, hogy az XLM 2021-et a jelenlegi értékénél alacsonyabb áron zárja be, ami megnyugtató jel legyen a befektetők számára.

A legfontosabb kérdés most az, hogy hosszú távú kilátásai ugyanolyan ígéretesek-e, mint rövid távúak. Ha egy hosszú távú befektetési stratégiát támogat, vessünk egy pillantást a Stellar 2022-2025 közötti árjóslataira.

Fontolgatta-e a befektetést Stellar XLM?

Hosszú távú csillagár-előrejelzések: 2022-2025

Mi a kriptográfiai szakértő előrejelzése a Stellar XLM-re 2022-ben és azon túl?

Sok kriptográfiai befektető kíváncsi arra, hogy mi lehet a következő 5 évben a csillag XLM áráért. Ha egy Cardano 2025-ös előrejelzést keres, vagy még azon gondolkodik, hogy „befektetnék-e a csillagokba?”, Olvassa tovább. Fontos előre tekinteni, hogyan változhat az ára az elkövetkező néhány évben. Ebben a részben az XLM 2022 és 2025 közötti lehetséges árváltozásait fogjuk vizsgálni.

Amint ezek az előrejelzések azt mutatják, a Stellar Lumens (XLM) az egyik legjobb évére állítható. Mit várhatnánk azonban hosszú távon? 2022-re a Previsioni Bitcoin olasz kriptográfiai platform a következő jóslatot adta meg:

A Previsioni Bitcoin igazolja (rendkívül bullish!) Jóslatait, mivel úgy véli, hogy a világ az elkövetkező néhány évben jelentősen megnöveli számos kriptovaluta bevezetését. Mint láthatjuk, nem gondolja, hogy a Csillag lumenek kivétel ez alól a szabály alól.

A Previsioni Bitcoin előrejelzése szerint a Stellar XLM ára 1 dollárról 2 dollárra emelkedhet 2022 januárja és májusa között! Még az 1 dollár is hihetetlenül optimista jóslat, így ez potenciálisan izgalmas hír a befektetők számára.

Az augusztusi éves 2,130037 dolláros csúcs után a Previsioni Bitcoin úgy véli, hogy a Stellar XLM 2021-ben bezár, 1,719757 dolláros áron..

Figyelembe véve, hogy az XLM korábbi ATH-ja csak 0,897472 dollár volt 2018-ban, ez hihetetlen új rekord lenne. Sokan azt gondolhatják, hogy ez túl ambiciózus. A Stellar azonban már bebizonyította, hogy ára egy hónap alatt megduplázódhat, így talán nem is olyan irreális, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

A második hosszú távú árjóslatunkra visszatértünk a Digital Coin Price-ra. A bátorító 2021 előrejelzése után mit vár a platform 2022-2025-ben??

A Digital Coin Price előrejelzése a Stellar XLM esetében hihetetlenül pozitív. A következő néhány évre a következő mérföldköveket jósolják:

Év Csillag ár
2021 $0,52
2022 0,62 USD
2023 0,72 USD
2024 0,83 USD
2025 1,25 USD

Hosszú távú befektetésként azt vetíti előre, hogy a Stellar hihetetlenül pozitív teljesítményt nyújt. Előrejelzései szerint a Stellar ár értéke 2021 végére 0,65 dollárra emelkedhet, 2022-ben 0,75 dollárra, 2023-ban 0,84 dollárra, 2024-ben 0,91 dollárra emelkedhet, és 2025-ig 1,50 dollár átlagárat érhet el..

Technikai elemzése szerint a Digital Coin Price arra számít, hogy a Stellar Lumens ára az elkövetkező öt évben új ATH-t ér el. Arra számít, hogy a legnagyobb növekedési ütem 2024-25 folyamán következik be, az áremelkedés körülbelül 0,2 dollár lesz.

Ha arra kíváncsi, hogy „mit fog elérni a Csillag lumenek 2030-ban?”, Valószínűleg örömmel látja, hogy a Digitális érme ára úgy véli, hogy 2030-ig 2,5 dollárnál nagyobb értéket érhet el.

Sajnos a Long Forecast úgy gondolja, hogy vissza kellene térnünk a földre. A digitális érmeárral (és különösen a Previsioni Bitcoin) ellentétben ez a platform sivár előrejelzést adott, amely azt láthatta, hogy az XLM ára 2023 alatt 0,2 dollár alá süllyed. 2024-re a következő árakat idézi:

Csillagárak 2024-ben

Jan: 0,14 dollár

Február: 0,11 USD

Márc: 0,09 dollár

Ápr: 0,10 USD

Május: 0,12 USD

Június: 0,14 USD

Július: 0,12 USD

Augusztus: 0,11 USD

Szeptember: 0,13 USD

Október: 0,15 USD

November: 0,17 USD

December: 0,20 USD

A folyamatosan negatív növekedési ráták hihetetlenül elbátortalanítanak, mivel a cikkben szereplő többi jóslat egyikében sem számítanak arra, hogy az XLM ára a jelenlegi értéke alá csökken. 2024 februárra és márciusra jósolt éves alacsony értéke 0,09 dollár, ezért a Long Forecast egyértelműen nem várja az XLM bullish trendjének hosszú távú folytatását. Bár úgy véli, hogy az eszköz 2025-ig felkészülten fog gyülekezni, a befektetők aligha reménykednek abban, hogy.

Figyelembe véve a pozitív előrejelzések számát, messze felülmúlja ezt a bearish kilátást, bár egyelőre nem szabad elveszítenünk a reményt a Stellar hosszú távú kilátásai iránt. Fontos, hogy szem előtt tartsuk a potenciális legrosszabb forgatókönyvet a robusztus kereskedési stratégia megalkotásához, különösen azért, mert a piac ingatagabb, mint valaha. Ahogy a kereskedés világában gyakran mondják: tervezzen a legrosszabbra, várjon a legjobbra!

A Prime XBT kriptográfiai platform technikai elemzést használt a következő előrejelzések elkészítéséhez, amelyek ezen a grafikonon láthatóak:

A három háromszög, amelyet zöld színnel kiemelhetünk, egy inverz fej- és vállmintát képviselnek. A kriptoelemzők ezt a mintát jellemzően a bullish futást megelőzőnek találták – ezért a Prime XBT jóslatainak éles emelkedő tendenciája.

A platform hihetetlenül optimista jövőt jósol a Stellar XLM számára. Mint láthatjuk, a Prime XBT technikai elemzése 2023-ig a Stellar XLM-et 1,25 USD lehetséges értékre helyezi.

Ha ezek a jóslatok helyesek, ez azt jelentené, hogy a Stellar XLM meg fogja előzni korábbi 0,897328 dolláros csúcsát (ATH)..

A Coinliker elemzése szerint a „vajon a Stellar XLM ára emelkedni fog?” Kérdéssel foglalkozó befektetőknek nincs miért aggódniuk. Úgy véli, hogy a Csillagok 2021 és 2025 között éves szinten növekednek:

2021-2022: XLM ár: 0,64 USD, növekedés: + 1130%

2022-2023: XLM ár: 1,52 USD, növekedés: + 2 820%

2025: XLM ár: 3,35 USD, növekedés: + 6,340%

A Coinliker azt állítja, hogy bár azt gondolhatjuk, hogy ezek a jóslatok szélsőségesek, mégsem olyan vadak, mint amilyennek látszanak. A platform kulcsfontosságú tényezőként említi a Stellar hálózat fejlődő technológiáját, valamint az XLM fokozott alkalmazását különböző felhasználási esetekben. Ez egy állítás StormGain egyetért azzal. A platform szerint 2025-re 2 dollárra becsült összeg „konzervatív”.

A Stellar XLM meghaladhatja a korábbi 0,897328 dolláros ATH-t. Valójában a Coinliker jóslata szerint az ATH-ja a következő öt évben több mint megháromszorozódhat.

Hosszú távú befektetésként azt vetíti előre, hogy a Stellar nagyon jól tudna teljesíteni. Előrejelzései szerint a Stellar ár értéke 2021 végére 0,75 dollárra emelkedhet, 2022-ben 0,95 dollárra emelkedhet, és 2025-ig 2,50 dolláros átlagárat érhet el..

Mennyit ér majd a csillag 2025-ben?

A WalletInvestor.com által kínált Stellar árjóslat szerint az XLM 2021 végéig 0,782 dollárra, 2022 végére pedig 0,96 dollárra emelkedik, 2025 decemberéig pedig egészen 2,35 dollárig szárnyal..

A DigitalCoinPrice.com Csillag-előrejelzései alapján az XLM értéke várhatóan jelentősen emelkedni fog a következő években, 2021-ben 0,63 dollár körül, 2023 decemberében 0,71 dolláron és 2025 decemberében 1,255 dolláron forog..

A Longforecast előrejelzése szerint az XLM 2025 végére eléri az 1,69 dollárt.

További Stellar (XLM) árjóslatok 2023-2025:

Csillagár-előrejelzések 2021:

Crypto Coin Society: 1,332967 dollár

Investing Haven: 4 dollár

Mega Crypto Ár: 5 USD

Csillagár-előrejelzések 2023:

Prime XBT: 1,25 USD

WalletInvestor: 0,613 USD

Kereskedelmi vadállatok: 0,5554100 USD

Csillagár-előrejelzések 2025-ben:

Érme kapcsoló: 5 dollár

Ripple News: 3 dollár

Altcoin kapitány: 5 dollár

Következtetés: Stellar XLM árjóslási előrejelzés

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony a 2021-es, 2022-es, 2023-as és 2025-ös Stellar XLM-előrejelzési előrejelzés, amelyet műszaki elemzők és kriptográfiai szakértők ajánlanak.

Év Magas Alacsony
2021 0,82 USD 0,22 USD
2022 0,95 USD 0,46 USD
2023 1,32 USD 0,60 USD
2025 2,20 USD 0,90 USD

Hogyan változott a csillag ára az idők során?

Annak érdekében, hogy megtalálja a legpontosabb választ arra a kérdésre, hogy „jó-e a Stellar XLM befektetés?”, A kriptovaluta-előrejelzések elemzése remek kiindulópont. Ugyanakkor az is fontos, hogy hátra és előre nézzünk. A múltbeli teljesítmény kulcsfontosságú mutatója lehet a jövőbeni sikereknek, ezért idővel összeállítottunk egy rövid útmutatót az XLM áráról.

Mint korábban említettük, a Stellar XLM először 2014-ben került a piacra. Ez azt jelenti, hogy hatéves árváltozásokat kell megvizsgálnunk. Ez a grafikon Nomics követi az XLM árát:

Mint láthatjuk, a Stellar XLM ára 2017 előtt hihetetlenül statikus volt. Miután életének első éveit 0,001 és 0,004 dollár közötti kereskedéssel töltötte, hirtelen növekedése 2017 áprilisában, májusában és júniusában teljesen példátlan volt. Ez azonban csak most kezdődött.

A kriptopénz-piac egésze hihetetlen növekedési ütemet tapasztalt 2018 eleje felé. Ez részben annak köszönhető, hogy számos új, harmadik generációs kriptot hoztak piacra, ami hatalmas szintű befektetői érdeklődést váltott ki. A megnövekedett kereskedési volumen az egész iparágban szinte minden kriptovaluta árfolyamának emelkedését okozta – és a Stellar XLM sem volt kivétel.

1 dollár alatt (0,897328 dollár) a Stellar ATH-ja elképesztőnek tűnhet, összehasonlítva a Bitcoin óriási 20 000 dolláros ATH-jával. Ez azonban továbbra is hihetetlen növekedés volt a korábbi 0,001-0,004 dolláros árhoz képest. Bár ez az ár 2018 folyamán gyorsan esett, soha nem tért vissza ugyanazokra az alacsony árakra, többnyire 0,05 dollár felett maradt.

A kriptovaluták között szokatlan módon az XLM ára még 2020 márciusában sem zuhant le. A globális koronavírus-összeomlás akkor következett be, amikor a globális leállás nyomán a befektetői bizalom visszaesett, és március 1. és 16. között szinte minden nagyobb deviza ára zuhant. Meglepő módon az XLM ára valóban növekedett ebben az időszakban, 0,081985 dollárról 0,100722 dollárra emelkedett.

Ez potenciálisan azt jelezheti, hogy az XLM-et nem befolyásolják ugyanazok a tényezők, amelyek általában befolyásolják az iparági áringadozásokat. Például az elemzők régóta észrevették, hogy sok más valuta tükrözi a Bitcoin volatilitási szintjét, mivel ez jól jelezheti a befektetői hangulatot. (A cikk következő szakaszában további olyan tényezőket tárunk fel, amelyek potenciálisan befolyásolhatják a Stellar XLM árát.).

Bár az XLM értéke márciusban nem esett összhangban a piac többi részével, szerencsére nem mentesült az egész ágazatot érintő bikafutás alól, amely 2020 decemberében emelte fejét. November 16. és január 25. között a Stellar növekedett 0,0870 dollárról 0,278334 dollárra – lenyűgöző százalékos növekedés 219,92414%! Mivel az XLM ára továbbra is folytatja a növekedést, sok befektető abban reménykedik, hogy a Stellar bearish napjainak nagyrészt vége.

Készen áll a befektetésre Stellar XLM?

Milyen tényezők befolyásolják a Stellar XLM árát?

A Stellar XLM ára számos belső és külső tényezőtől függően változhat. A legpontosabb 2021-2025-ös Stellar árjóslások és a „vajon emelkedik-e a Stellar XLM ára?” Kérdés megválaszolása érdekében fontos megérteni, hogy mik ezek a tényezők. Ez megkönnyíti a növekedési vagy hanyatlási időszakok előrejelzését a jelenlegi kriptopénz-trendek és más olyan világesemények alapján, amelyek befolyásolhatják az XLM árát.

Kereslet és kínálat

A kínálat és a kereslet kapcsolata minden egyes kriptovaluta (és általában a pénznem) árát befolyásolja. Amikor többen próbálnak XLM-et vásárolni, mint eladni, ez azt jelenti, hogy a kínálat nagyobb, mint a kereslet. Ez felfelé emeli az XLM árát. Amikor többen próbálnak eladni, mint vásárolni, ez azt jelenti, hogy a kereslet nagyobb, mint a kínálat, ami negatívan befolyásolja az árat.

A kínálatot és a keresletet egyaránt sokféle tényező befolyásolja. Az alábbiakban felvázoltuk a legfontosabbakat.

A decentralizált alkalmazások (dApps) növekedése

Világszerte növekszik az érdeklődés a decentralizált alkalmazások (dApps) iránt. A Stellar hálózat számos pénzügyi alkalmazást működtet, amelyek célja, hogy megkönnyítsék az emberek számára a mindennapi, határokon átnyúló fizetések küldését. A Stellar és az IBM partnersége olyan fizetési platformot eredményezett, amely hamarosan képes kezelni hét fiat devizát (beleértve a brit fontot és a fidzsi dollárt), valamint az XLM-et.

Ezeknek az alkalmazásoknak a fokozott alkalmazása, amelyeket az olyan vállalatokkal, mint az IBM, folytatott magas szintű partnerség erősít, pozitív hatással lesz a Stellar XLM árára.

Rendszerfrissítések

A kriptovaluta-hálózatok frissítéseit általában lelkesen várják a befektetők, néha évekre előre. A frissítés feszültsége gyakran elegendő ahhoz, hogy a megjelenés előtt felemelkedhessen az eszköz ára, de a frissítés sikeres bevezetése után az árak valóban az egekbe szökhetnek..

Az XLM legújabb példája a hét elején, november 23-án volt. A Stellar legfelsõbb vezetõje, Justin Rice a cég blogjába lépve jelentette be, hogy a Stellar frissítette a protokollt a 13-ról a 15-re – ez a lépés az XLM árának egyetlen hét alatt hatalmas 68% -os emelkedését okozta.

A kriptovalutákat számos belső és külső tényező befolyásolja, amelyek mind az árak szárnyalását vagy csökkenését okozhatják. fontos megérteni, hogy mik ezek a tényezők. Ez megkönnyíti az esetleges kitörési időszakok (vagy összeomlások) előrejelzését.

eToro – Vásárolja meg a Stellar XLM-et 0% -os jutalékkal

Regisztrálj az eToro számára, és kezdje meg a Stellar kereskedését, vagy másolja a legjobb Stellar befektetőket külön költség nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Stellar XLM Árjóslás – Főbb pontok

 • 2021 végére a WalletInvestor úgy véli, hogy 0,44 dolláros árakat láthatunk.
 • A Trading Beasts megjósolta, hogy az XLM ára 2021 decemberére elérheti a maximális 0,5335535 dolláros árat.
 • A Digital Coin Price úgy véli, hogy a Stellar XLM magasabb áron zárja az évet, mint a jelenlegi 0,3258 dollár.
 • A Previsioni Bitcoin szerint a Stellar XLM ára 1 dollárról 2 dollárra emelkedhet 2022 januárja és májusa között..
 • A Digital Coin Price arra számít, hogy a Stellar Lumens ára a következő öt évben 1,046891 dolláros új ATH-t fog elérni.
 • A hosszú előrejelzés adta a legtöbb bearish előrejelzést, és azt jósolta, hogy az XLM 2024-ben 0,09 dollárra süllyedhet.
 • A Prime XBT technikai elemzést alkalmazott, a Stellar inverz fej- és vállmintázatára hivatkozva, arra utalva, hogy ára 2023-25-ig 1,25 dollárt érhet el..
 • Az XLM szokatlan volt, mivel az ára nem esett jelentősen a koronavírus összeomlása során.
 • November 16. és január 25. között a Stellar 0,0870 dollárról 0,278334 dollárra nőtt.
 • Az XLM árát befolyásoló tényezők közé tartozik a kereslet és kínálat, a dApps növekedése és a rendszerfrissítések elindítása.
 • A Stellart 2014-ben indította a Ripple egyik társalapítója, és a határon átnyúló fizetések megkönnyítésére összpontosít a mindennapi emberek számára.
 • Partnerségei között szerepel az IBM és a Deloitte, amelyek mindketten fizetési alkalmazásokat és rendszereket építettek a Stella hálózaton.
 • Minden Stellar tranzakció csak 0,0001 XLM-be kerül, és kevesebb, mint hat másodpercig tart a feldolgozása (sokkal olcsóbb és gyorsabb, mint a Bitcoin).
 • A Coinliker öt év múlva a legoptimistább 3,35 dolláros előrejelzést adja.
 • A Stellar XLM ATH-ja 2018-ban 0,897328 dollár volt.

Ha Ön megbízható Stellar XLM árelőrejelzést keresett 2021-re, 2022-re, 2025-re és azon túl, és arra gondolt, hogy „jó-e a Stellar XLM befektetés?”, Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket. Ez az eszköz 2014 óta van a piacon, és ez idő alatt számos nagy jelentőségű partnerséget tapasztalt. Nemrégiben statikus ára kissé lehengerlő lehetett, de az itt szereplő jóslatok szerint fényes jövő előtt állhat.

Akár a Long Forecast legalacsonyabb előrejelzését, akár a Previsioni Bitcoin rendkívül pozitív kilátásait részesíti előnyben, egyértelmű, hogy az elemzők túlnyomórészt arra számítanak, hogy a Stellar ára emelkedni fog a következő öt évben. Ennek ellenére a piac egyik napról a másikra megváltozott, és könnyen megteheti ezt újra. Ennek eredményeként döntő fontosságú saját kutatás elvégzése egy robusztus befektetési stratégia megalkotása érdekében.

Ha ez a cikk megadta a bizalmat, meg kell kezdeni a kereskedést Stellar XLM magának érdekelheti, hogy az eToro több eszközből álló kereskedő bróker lehetővé teszi a titkosított eszközökkel (köztük a Stellarral) és CFD-vel való kereskedést akár 90+ kriptovaluták.

Csillagos árjóslatok – GYIK

A Stellar eléri az 1 dollárt?

A frissített előrejelzések szerint nagyon lehetségesnek tűnik, hogy a Stellar elérheti az 1 dollárt a következő két évben. A legkorábbi előrejelzések szerint ez 2021 vége előtt megtörténhet, míg mások 2025 előtti időszakban várják.

Lehetségesnek tűnik, hogy a Stellar elérheti az 1 dollárt. A Prime XBT, a Coin Liker és a StormGain technikai elemzése szerint az XLM az elkövetkező néhány évben több mint 1 dollárt érhet. A Coinliker arra számít, hogy 2025-re 3 dollárt ér el!

A Stellar XLM jó befektetés?

Az előrejelzések elsöprően arra utalnak, hogy a Stellar jó befektetés lehet. A hosszú előrejelzés a szabály alóli kivétel, abban a hitben, hogy az XLM értéke 2024-ben 0,09 dollárt fog elérni.

Miért ilyen olcsó a Csillag??

Bár a Stellar ára növekszik, még mindig az egyik legolcsóbb kriptó a piacon. Vannak, akik úgy vélik, hogy az eszközt egyszerűen nem értékelik le, de ennek oka olyan alacsony, hogy a Stellar platform nagyon alacsony díjakat.

Az XLM jobb, mint az XRP?

Az „XLM jobb, mint az XRP” kérdésre nincs könnyű válasz. A Stellar a határon átnyúló fizetések megkönnyítése érdekében készült a mindennapi emberek számára, míg a Ripple azért készült, hogy megkönnyítse a bankok számára, hogy nagy összegeket küldjenek anélkül, hogy a kedvezőtlen árfolyamok és a magas díjak áldozatává válnának. A Stellar jobb vagy alkalmasabb az egyének számára, míg a Ripple a nagyobb vállalkozások és bankok számára.

Stellar fel fog emelkedni?

Az ebben a cikkben szereplő kriptovaluta-előrejelzések egyetértenek abban, hogy igen, a Stellar ára emelkedni fog. A legtöbb platform egy bullish futást irányoz elő 2025 felé, bár előtte volatilitási időszakokkal.

A Stellar a Ripple villája?

Nem, a Stellar nem a Ripple villája. Valójában, bár a Ripple egyik társalapítója indította, megjelenése előtt a „The Secret Bitcoin Project” néven emlegették.

Ha arra kíváncsi, hogy „emelkedni fog-e az XLM ára?”, Reméljük, hogy ez a cikk hasznosnak bizonyult. Az eszköz magas színvonalú partnerségét dacoló, több éven át tartó bearish évek után az XLM kilátásai egyre fényesebbé válnak.

Néhány befektető számára a Coinliker optimista előrejelzései túl ambiciózusnak tűnhetnek. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a Prime XBT és a StormGain is egyetért abban, hogy az XLM ára a következő öt évben 2 dollárt érhet el. Akár meglévő XLM befektető vagy valaki, aki fontolóra veszi az eszköz hozzáadását portfóliójához, ez a hír mindenképpen biztató.

További irodalom:

A 15 legjobb kriptovaluta, amelyet ebben a hónapban megvásárolhat

15 ok a kriptovalutákba történő befektetésre

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Királyságban

A legfontosabb kriptovaluták, amelyek 2021-ben Ausztráliába fektetnek be

A legfontosabb kriptovaluták, a Bitcoin kivételével

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

Jogi nyilatkozat: A csillagok vagy más kriptók nagyon ingatagak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket. Az előrejelzés és elemzés a különböző külső és belső elemzők véleményét tükrözi, és bármikor változhat. Ezenkívül nem jelenthetnek elkötelezettséget vagy garanciát a Trading Education részéről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector