Elérheti-e a Bitcoin 100 000 USD árát 2021-ben – 500 000 USD és 1 millió USD lehet-e hosszú távon lehetőség?

Bitcoin ára 100 000 dolláron 2021-ben?

 • A Tesla 1,5 milliárd dollárt fektetett be a BTC-be, és a jövőben elkezdheti elfogadni fizetésként a kriptovalutát. A hír megjelenésekor a Bitcoin ára azonnal körülbelül 14% -kal, érménként több mint 44 000 dollárra emelkedett.
 • A Bitcoin 2021-ben akár 100 000 dollárt is elérhet, de ezen a szinten az árképzés "fenntarthatatlannak bizonyulna," JPMorgan mondta.
 • Az S2F készítőjének nincs kétsége afelől, hogy a Bitcoin ára 2021 decemberére eléri a 100 ezer dollárt.
 • A Bloomberg elemzője: A Bitcoin ára 500 ezer dollárt érhet el, vagy nullára csökkenhet. A Bitcoin (BTC) ára vagy az 500 000 dolláros határig tart, vagy meghiúsulhat.

A Bitcoin vonzza a nagybefektetők és a prominens vállalatok figyelmét. 2020 a Bitcoin kiindulópontjává vált intézményesítés. Másképp hívott "A kriptopénzek királya" 2020-ban és 2021 elején a Bitcoin elérte azokat az árakat, amelyeket a létezésének történetében soha nem láttak.

Az írás pillanatában a Bitcoin ára 32 658 dollár. Mivel a Bitcoin árát nagymértékben befolyásolja kereslete, az ára drámai módon emelkedett, és 2021. január 8-án 41 941 dollár volt a csúcson, mivel a nagyvállalatok nagy összegeket fektettek be.

A kínálat halála

Tudva, hogy a Bitcoin árát befolyásolja a kínálat és a kereslet, a befektetők úgy vélik, hogy ha a Bitcoin eléri a forgalomban lévő 21 millió BTC értéket, akkor az ára nagymértékben megnő, tekintve, hogy nem lesz több kínálat. Tehát, minél nagyobb lesz a kereslet, annál inkább nő az ár.


A forgalomban lévő Bitcoin teljes mennyisége meghaladja a 18 millió BTC-t. Forrás: Blockchain.com

A Bitcoin számára tervezett technológia annyira kifinomult. A bitcoin bányászat útján jön létre.

A bányász számítógépek hitelesítik a tranzakciók blokkjait azzal, hogy 10 percenként versenyeznek a bonyolult matematikai problémák megoldásában. Az első bányász, aki megoldja a problémát és törli a tranzakciót, új bitcoinokkal jutalmazza.

Négyévente a Bitcoin egy úgynevezett folyamaton megy keresztül "feleződik". A Bitcoin felére csökkentése csökkenti az új érmék létrehozásának sebességét. 2020 májusában a Bitcoin átment egy harmadán "feleződik", története során, ami azt jelenti, hogy az ellátás még inkább korlátozódik.

Ráadásul a Paypal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat vásároljanak a platformjukon, és termékeket vásárolhassanak kriptovaluták fizetési formájaként. Emellett nagy, hiteles vállalatok hatalmas összegeket fektettek be a Bitcoin-ba, például a Microstrategy 1,3 milliárd dollárral.

Tehát a Bitcoin kínálata csökken, és egy olyan pont felé tartunk, ahol már nem lesz kínálat. Csak a Bitcoin iránt lesz kereslet, ami azt jelenti, hogy az ár csak nőhet.

Elemzők úgy vélik, hogy a Bitcoin elérheti az olyan adatokat, mint 100 000 USD, 500 000 USD vagy akár 1 millió USD. De vajon ez a lehetőség, vagy csak túlzás? Tudjuk meg alább.

Fontolgatta-e a vásárlást Bitcoin?

A Bitcoin 2021-ben elérheti a 100 000 dollárt?

Sok elemző szerint a Bitcoin 2021-ig 100,00 dollárt érhet el. Bár hat számjegy sokak számára lehetetlennek tűnhet, úgy tűnik, hogy ez lehetséges a Bitcoin árjóslásaival kapcsolatban,

A Stock-to-Flow (S2F) népszerű Bitcoin előrejelzési modell készítője, a Plan B 2020 novemberében tweetelt, hogy a Bitcoin 2021 decemberéig 100 000 dollárt érhet el.

A B terv szerint egyértelmű bizonyíték van arra, hogy a Bitcoin kínálata csökken. Megemlítette, hogy tweetjében megbízik a modelljében, és abban "A Bitcoin 2021 decembere előtt 100 000–288 000 USD-t fog igénybe venni." Mint fent említettük, a Bitcoin felére 2020. május 11-én került sor, ami még inkább korlátozta a kínálatot azáltal, hogy csökkentette az új érmék létrehozásának sebességét. Ezért a Bitcoin drágulhat.

Ezenkívül Brian Estes, az Off The Chain Capital fedezeti alap befektetési igazgatója elmondta, hogy a Bitcoin számára egy év alatt 18 000 dollárról 100 000 dollárra jutás nem egy szakasz.

Estes előrejelzése szerint a bitcoin 20 000 végére 100 000 és 288 000 dollár közötti árfolyamot érhet el.

"Láttam, hogy a Bitcoin 10X, 20X, 30X-re emelkedett egy év alatt. Tehát az 5X felfelé menet nem nagy baj," Estes mondta.

Sőt, az amerikai székhelyű Citibank pénzügyi óriás elemzője, Tom Fitzpatrick, jelentést írt az 1970-es évek aranypiaca és a Bitcoin közötti hasonlóságokról..

Fitzpatrick szerint a Bitcoin olyan magasra tud felmászni 318 000 USD 2021 végére, jelezve korlátozott kínálatát, a határokon átnyúló mozgást és a rejtélyes tulajdonlást.

Továbbá JP Morgan megjegyezte, hogy a Bitcoin emelkedhet 146.000 USD hosszú távon, mivel versenyez az arannyal. JP Morgan a Bitcoin-ot annak tekinti "alternatív" valuta, az évezredes befektetők inkább a "digitális arany" a hagyományos arany felett és a kriptovaluta iránti kereslet ösztönzése.

"Bár nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy a jelenlegi spekulatív mánia tovább terjed, és a Bitcoin árát a konszenzus tartomány felé emeli, amely 50 000–100 000 USD közötti, úgy gondoljuk, hogy az ilyen árszintek fenntarthatatlannak bizonyulnak," szólt a jegyzet.

A Bitcoin elérheti az 500 000 dollárt?

Az elemzők úgy vélik, hogy a Bitcoin messze meghaladhatja a 100 000 dollárt, az 500 000 dolláros jelzés felé. Még 2020 szeptemberében ezt mondta Mike McGlone, a Bloomberg Intelligence elemzője "A Bitcoin elérheti az 500 000 dollárt, vagy meghiúsulhat."

A Bitcoin eltalálhatja 500 000 dollár, az Ark Invest alapítója és vezérigazgatója Catherine Wood azt mondta, hogy mivel a Bitcoin iránti intézményi kereslet 500 000 dollárra teheti a Bitcoin árát.

Catherine szerint a Bitcoin ára emelkedhet "valahova a 400 000 és 500 000 dollár közötti tartományban." Woods továbbá rámutatott, hogy a Bitcoin a kriptovagyon-ökoszisztéma legismertebb pénzneme "egyenértékű a dollárral a fiat valutarendszerben."

Ezenkívül egy interjú Peter McCormack, a podcast műsorvezetője, Tyler és Cameron Winklevoss, a Gemini kriptográfia-alapítói szerint a Bitcoin végül 500 ezer dollárt érhet el.

"Gondolatunkban nem annyira az a kérdés, hogy eljut-e 500 000 dollárig, hanem az, hogy milyen gyorsan?" Tyler Winklevoss mondta a podcast során. "Valahogy azt állítom, hogy az 500 000 dolláros Bitcoin valójában elég konzervatív, és a játék még csak nem is indult el," – tette hozzá Cameron.

Az ikertestvérek elmondták, hogy a Bitcoin intézményesítése megkezdődött, de ez még a korai szakasz, mivel a Wall Street még nem vett részt benne.

"A Wall Street még nincs itt. Az intézmények jelenleg nincsenek Bitcoin-ban. Ez az elmúlt évtized kiskereskedelmi jelensége volt. Tehát a Wall Street beszél róla, tisztában vannak a Bitcoin-val, de a mi szemszögünkből nézve nem igazán vannak benne, de ez kezd megtörténni," Tyler Winklevoss mondta.

Megtalálhatja a Bitcoin 1 millió dollárt?

A Bitcoin öt év alatt egymillió dollárra emelkedik egy „hatalmas pénzfal révén” – mondta a volt Goldman Sachs fedezeti alap vezetője..

 • A bitcoin ára öt év alatt egymillió dollárt érhet el
 • A Bitcoin 2022-re elérheti az egymillió dolláros határt – mondta Seth Ginns

Az elemzők már úgy vélik, hogy a Bitcoin elérheti az egymillió dollárt. Mivel a Bitcoin a közelmúltban tapasztalt áremelésekkel megmutatta lehetőségeit, és figyelembe vette a fent említett tényezőket;

A Coinfund ügyvezető partnere, Seth Ginns Bloomberg rámutatott, hogy a Bitcoin 2022-re elérheti az egymillió dolláros határt.

Hangsúlyozta, hogy a Bitcoin növekedését befolyásoló kritikus tényező az intézményesülése. Szerinte, ha megnézzük a Bitcoin 4 éves ciklusainak mintázatfelismerését, akkor egy 150–250 ezer dollár az alapesetnek tűnik. Ginns azt is elmondta, hogy a Bitcoin 2022-re elérheti az egymillió dollárt, ami rövidebb időszak, mint sokan várták.

"Előrehaladhatunk a következő cikluson, és láthatjuk, hogy a Bitcoin 500 000 USD és 1 millió USD között mozog," – mondta Ginns.

Ezenkívül Clem Chambers, az ADVFN.com magánbefektetők webhelyének vezérigazgatója a Forbes, elismeri, meggyőződése, hogy a Bitcoin elérheti az egymillió dollárt.

"Arra a következtetésre jutottam, hogy a Bitcoin 1 000 000 dollárra fog kerülni", Chambers tudomásul vette.

Továbbá kifejtette, hogy a pénznyomtatás növelni fogja az inflációt, ami arra ösztönözheti a befektetőket, hogy újabb Bitcoin-t vásároljanak.

"Jelenleg csak körülbelül 18 millió bitcoin található (maximum 21 millióval), és ha bármelyik nagyobb gazdaság vagy kisebb országok csoportja hiperinflációba olvad, akkor önmagában a kriptográfia dollárba kerülne", Chambers írta.

Sőt, 2020 elején korábban, egy interjú A Stansberry Research céggel Raoul Pal, a Real Vision alapító korábbi Goldman Sachs fedezeti alapkezelő elmondta, hogy a Bitcoin ára öt év alatt egymillió dollárt érhet el. Pal ezt megjegyezte "óriási pénzfal jön ebbe."

Emellett elmondta, hogy ez azért történhet meg, mert nagy az érdeklődés a Bitcoinba való befektetés iránt.

Meg kell azonban említeni, hogy senki sem tudja pontosan, hogy a Bitcoin ára mit érhet el a jövőben, bár a fenti BTC előrejelzések hiteles pénzügyi elemzőktől származnak. Figyelembe véve az intézményi befektetők keresletét és a piac fejlődését, lehetséges, hogy a Bitcoin elérje a fenti adatokat.

Azt is szem előtt kell tartanunk, hogy a kriptovaluták vonzóak az évezredes emberek számára, akiket nem nagyon érdekelnek a részvények, a kötvények vagy az ingatlanok. Úgy látják, hogy a kriptopénzek a hagyományos pénzügyi rendszertől való függetlenné válás módja. Tehát a generációk változásával a Bitcoin iránti kereslet is növekedhet.

Fontolgatta-e a vásárlást Bitcoin?

Miért érdemes befektetnie a Bitcoin-ba az eToróval?

Az eToro egy könnyen használható platform. Ami megkülönbözteti az eTorót a többi platformtól, az az, hogy a platformon belül megtanulhatja, ha kezdő vagy, mivel az eToro egy szociális kereskedési közvetítés, ahol a kereskedők megosztják a híreket és eseményeket, segítve egymást. De az eToro egy olyan platform, amely tapasztalt befektetőknek is megfelel. A kriptopénzek mellett az eToro-ban befektethet árukba, devizákba, indexekbe és ETF-ekbe.

eToro – A legjobb bróker a Bitcoin vásárlásához

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Főbb pontok

 • 2020 a Bitcoin intézményesülésének kiindulópontjává vált.
 • A Bitcoin ára drámai módon emelkedett, és 2021. január 8-án 41 941 dollárt ért el minden idők legmagasabb szintjére, mivel a nagyvállalatok nagy összegeket fektettek be.
 • A forgalomban lévő Bitcoin teljes mennyisége meghaladja a 18 millió BTC-t.
 • A befektetők úgy vélik, hogy amint a Bitcoin eléri a forgalomban lévő 21 millió BTC értéket, akkor az ára nagymértékben emelkedni fog, mivel nem lesz több kínálat.
 • A 2020 májusában bekövetkezett felezéssel, a Paypal kriptovalutákat bevezetve platformjába és intézményi befektetéseibe, a Bitcoin ára várhatóan új rekordok felé emelkedik.
 • A Bitcoin kínálata csökken, és egy olyan pont felé tartunk, ahol már nem lesz kínálat. Csak a Bitcoin iránt lesz kereslet, ami azt jelenti, hogy az ár csak nőhet.
 • A B terv, a Stock-to-Flow (S2F) népszerű Bitcoin előrejelző modelljének megalkotója 2020 novemberében tweetelt, hogy a Bitcoin 2021 decemberéig 100K-288K dollárt érhet el.
 • Tom Fitzpatrick, a Citibank amerikai pénzügyi óriás vezető elemzője elmondta, hogy a Bitcoin 2021 végéig akár 318 000 dollárra is felmászhat..
 • JP Morgan megjegyezte, hogy a Bitcoin hosszú távon 146 000 dollárra emelkedhet, mivel versenyez az arannyal.
 • Az Ark Invest alapítója és vezérigazgatója, Catherine Wood elmondta, hogy amint a Bitcoin iránti intézményi kereslet növekszik, az ára valahol a 400–500 ezer dollár közötti tartományba emelkedhet..
 • A Coinfund ügyvezető partnere, Seth Ginns, a Bloomberg mellett nyilatkozva rámutatott, hogy a Bitcoin 2022-re elérheti az egymillió dolláros határt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector