Előnyei és hátrányai a Bitcoin Cash-be történő befektetésnek, milliomos készítő lesz-e?

Tudjon meg többet a Bitcoin Cash-be történő befektetés előnyeiről és hátrányairól, amelyek előreviszik Önt, hogy érdemes-e befektetni a Bitcoin Cash BCH-ba.

Érdekli a Bitcoin Cash befektetés? Kíváncsi a Bitcoin Cash-be történő befektetés előnyeire és hátrányaira, valamint arra, hogy milliomos lehet? Itt van minden, amit tudnia kell a BCH befektetéséről.

Mi, a Trading Education, itt vagyunk, hogy bemutassuk a Bitcoin Cash-be történő befektetés előnyeit és hátrányait hogy segítsen megalapozott döntést hozni, és maga dönthet arról, hogy A Bitcoin Cashbe érdemes befektetni.

Tekintettel arra, hogy a Bitcoin Cash egy népszerű érme, amely jól teljesít a piacon – jelenleg a piaci kapitalizáció szerint a hetedik helyen áll – egyértelmű, hogy a Bitcoin Cash számos profival rendelkezik, és milliomosgyártó lehet. Ugyanakkor figyelembe kell venni a Bitcoin Cash hátrányait is, amelyek segítenek a befektetőknek a pontos kriptográfiai előrejelzésekben.

Merüljünk hát el a Bitcoin Cash – a kriptovaluta-szektor egyik legvitatottabb érme – összetettségében.

Ha gyorsan és egyszerűen, 0% -os jutalékkal szeretne vásárolni vagy befektetni a Bitcoin Cash BCH-ba, nézze meg eToro Exchange!


Mi a Bitcoin Készpénz?

Szóval, mi a Bitcoin Cash az első helyen? A Bitcoin Cash egy kriptovaluta, amelyet 2017-ben indítottak el a Bitcoin villájaként a Bitcoin saját népszerűségéből adódó méretezési problémák megoldása érdekében (vagy amikor a háttér nem képes kezelni a növekvő mennyiségű munkát és felhasználót).

Itt kell megjegyeznünk, hogy a kemény villa a hálózat protokolljának jelentős változására utal, amely két blokklánc kifejlesztéséhez vezet. Érdekes módon az utolsó blokk, amelyet a Bitcoin és a Bitcoin Cash megosztott, a 478558 blokk volt.

A Bitcoin Cash-t a fentiek szerint úgy tervezték, hogy segítsen a Bitcoinnak megoldani méretezési problémáit, valamint javítsa sebességét és hatékonyságát. A Bitcoin Cash blokkjait nyolcszor (8 MB) nagyobbra tervezték, mint a Bitcoin, és tovább növelték 32 MB-ra.

A nagyobb blokkok megnövelhetik a tranzakciók ellenőrzési idejét, és lehetővé tehetik a hálózat számára, hogy másodpercenként több tranzakciót kezeljen.

Ezzel szemben a Bitcoin 1 MB-os blokkokkal rendelkezik, amelyek célja a biztonság javítása a sebesség helyett. Az a probléma A Bitcoin másodpercenként csak körülbelül hét tranzakciót dolgoz fel, 10 percenként 1 MB-os blokkokkal. Ez a Bitcoin hatástalanná válik a globális gazdaság szempontjából, különösen a Visa-hoz és más fizetési módokhoz képest.

Bár a Bitcoin-nak különféle figyelemre méltó villái vannak, beleértve a Bitcoin XT-t, a Bitcoin Classic-ot és a Bitcoin Gold-ot, a Bitcoin Cash továbbra is a legnagyobb Bitcoin villa a piaci korlát szerint.

A Bitcoin Cash BCH natív pénzneme sokkal olcsóbb, mint a Bitcoin (BTC). Egy BCH árfolyama 247,63 dollár, szemben a több mint 17 000 dolláros BTC-vel – ez a tény a Bitcoin Cash-t vonzó befektetéssé teszi a kriptográfusok körében.

Fontolgatta-e a befektetést Bitcoin Cash?

A Bitcoin Cash-be történő befektetés előnyei

profik a bitcoin készpénzbe történő befektetéshez

Milyen előnyei vannak a Bitcoin Cash BCH-ba történő befektetésnek?

Innovatív ütemtervével egyértelmű, hogy a Bitcoin Cash felkavarta a kriptovaluta közösséget. Annak ellenére, hogy a Bitcoin Cash piaci felső határa tekintetében nem képes összehasonlítani az őse Bitcoinjával, az az igazság, hogy a Bitcoin Cash-be történő befektetésnek számos előnye van.

Tehát itt egy rövid áttekintés a Bitcoin Cashbe történő befektetés előnyeiről.

✅ A Bitcoin Cash decentralizált:

Csakúgy, mint a Bitcoin és más kriptovaluták, a Bitcoin Cash értéke abban rejlik, hogy a hálózat decentralizált, megszünteti a központi bankok szükségességét és kiveszi a monetáris ellátást a hatóságok kezéből. Mivel a csomópontok világszerte elterjedtek, a Bitcoin Cash immunis a politikai támadásokkal szemben is, ami a BCH befektetésének egyik fő előnye.

✅ A Bitcoin Cash méretezhető:

A Bitcoin Cash egyik fő előnye a Bitcoinhoz képest a méretezhetősége. A Bitcoin Cash mögött álló csapat gyorsan végrehajtja a változtatásokat, és skálázhatóbbá teszi, ami azt jelenti, hogy többen egyszerre hajthatnak végre tranzakciókat és fizetéseket. 2020 novemberétől a Bitcoin Cash blokkmérete 32 MB (a CoinMarketCap szerint). A nagy méretezhetőség azt jelenti, hogy a Bitcoin Cash jövőbeli örökbefogadásának lehetősége is magas.

✅ Nagyon hatékony:

A Bitcoin Cash egyik fő előnye a magas hatékonyság. Sokkal nagyobb blokkoknál, mint a Bitcoin, a Bitcoin Cash több tranzakciót tud rögzíteni minden blokkban, és gyorsabban és alacsonyabb költségekkel tud fizetni a Bitcoin-hoz képest. A Bitcoin Cash mögött álló csapat egyértelmű ütemtervet dolgozott ki, és fontolóra veszi a blokkméretek újbóli növelését a lehetséges méretezhetőségi problémák megoldása érdekében. A jelenlegi hálózati terhelés mellett a meg nem erősített tranzakciók sora viszonylag alacsony, és általában nem haladja meg a 200-250 tranzakciót.

✅ A Bitcoin Cash alacsony tranzakciós költségekkel jár:

A Bitcoin Cash általános skálázhatóságának növekedésével csökken a tranzakciók érvényesítési ideje és díjai. A jutalmak 236 bájtos tranzakcióért 0,001–0,008 dollárba kerülhetnek a feladóknak, amint arról a Bitcoin.com beszámolt..

✅ A Bitcoin Cash rendkívül népszerű:

Annak ellenére, hogy a Bitcoin – a Bitcoin Cash eredete – továbbra is az egyik legnépszerűbb érme kereskedési volumenét és piaci sapkáját tekintve, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Bitcoin Cash befektetésének egyik legnagyobb előnyét: népszerűségét. A Bitcoin Cash-t számos kriptográfus népszerűsítette, többek között Roger Ver, a Bitcoin Jesus néven ismert. Ver megpróbálja meggyőzni a világot arról, hogy a Bitcoin Cash az igazi Bitcoin, különösen, ha a Bitcoin továbbra is skálázhatósági problémákkal küzd és elveszíti dominanciáját más érmék felett.

✅ A BCH könnyen megszerezhető:

A Bitcoin Cash BCH natív pénzneme könnyen megszerezhető. A top tőzsdéken szerepel, mint eToro, ami a tömeges elterjedést ösztönzi és növeli befektetési potenciálját a kriptovaluta piacon.

A Bitcoin Cashbe történő befektetés hátrányai

hátrányai a bitcoin készpénzbe történő befektetésnek

Bár a Bitcoin Cashnek számos előnye van a Bitcoin-tal és más kriptovalutákkal szemben. Ugyanakkor, mint minden befektetés, a pénznek a Bitcoin Cash BCH-ba történő beiktatása sem kockázatmentes.

Tehát itt van, amit tudnia kell a Bitcoin Cash-be történő befektetés kockázatairól.

❌ A Bitcoin Cash alkalmazása alacsony:

A Bitcoin Cash népszerűsége és lehetőségei ellenére a Bitcoin Cash viszonylag alacsony az elfogadottsága. A Bitcoin-hoz képest a Bitcoin Cash még mindig nem sok befektetői bizalommal rendelkezik, és alacsonyabb piaci penetrációt mutat. Annak ellenére, hogy Roger Ver aktívan próbálja népszerűsíteni a Bitcoin Cash-t, a tömeges elfogadás még mindig alacsony. És mindannyian tudjuk, hogy az örökbefogadás mértéke döntő fontosságú bármely kriptopénz növekedésének ösztönzésében.

❌ A Bitcoin Cash márkanévvel kapcsolatos problémákkal küzd:

A Bitcoin Cash-be történő befektetés egyik fő hátránya a márkaépítéssel kapcsolatos kérdések, amelyek negatív hatással lehetnek a befektetői hitre. A Bitcoin Cash küzd, hogy megkülönböztesse magát a Bitcoin-tól, és többször is hasított, többek között a Bitcoin SV-t is. Míg a színes Roger Ver keményen próbálja támogatni a Bitcoin Cash-t és a márkanév-elismerést, az az igazság, hogy a Bitcoin Cash-nek még hosszú utat kell megtennie.

❌ A Bitcoin készpénzbányászata kevésbé jövedelmező:

A hálózat számítási bonyolultsága nagy hátrány, mivel befolyásolja az adatok kinyerésének sebességét. Valójában a Bitcoin Cash bányászata hasonló a Bitcoin bányászatához. A fő különbség az, hogy a Bitcoin Cash bányászok kevesebb profitot kapnak, ami befolyásolhatja a motivációjukat. És bár nem kell informatikusnak vagy bányásznak lennie ahhoz, hogy befektessen a Bitcoin Cash-be, nem titok, hogy a bányászat befolyásolja bármely kriptovaluta értékét.

❌ A BCH likviditása alacsonyabb, mint a BTC:

Ha figyelembe vesszük az on-chain tranzakciók volumenét és a napi hozamok volatilitását egyéb pénzügyi tényezők mellett, akkor egyértelmű, hogy a Bitcoin Cash tranzakciók kevesebbek, mint a Bitcoin tranzakciók. Ez azt jelenti, hogy a BCH likviditása alacsonyabb a BTC-hez képest, a BCH-párokkal kevesebbet kereskednek, mint a BTC-párokkal – ez a hátrány befolyásolhatja a jövőbeni árakat és a tömeges alkalmazást.

A Bitcoin Cash jó befektetés?

Igen, a Bitcoin Cash jó befektetésnek bizonyult, jelenleg piaci felső határa szerint a hetedik – ez egy jelentős tény, amely növeli befektetési potenciálját.

Bár néhány kritikus nem tartja a Bitcoin Cash-t hosszú távon jó befektetésnek, rövid távon azonban spekulatív eszközt, az adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin Cash növekszik. Vegye figyelembe, hogy az írás idején, A Bitcoin Cash 24 órás forgalma 1 925 093 750 dollár.

bitcoin készpénzár-diagram

Tekintettel arra, hogy a Bitcoin Cash a Bitcoin egyik legkiemelkedőbb elágazása, egyre több befektető érdeklődik ezen érme iránt. A BCH egy kívánt eszköz, egy BCH kereskedése 247,63 dollárral kezdődött 2020. november 19-én.

Végül is a Bitcoin Cash egy ambiciózus projekt, amelynek célja a Bitcoin helyettesítése. Ahogy Ver nemrégiben tweetelt: ”Képzelje el, hogy ma befektet a Bitcoinba, de nem veszi észre, hogy mindig készpénznek szánták. Bitcoin Cash ”

Mint olyan, a Bitcoin Cash-be történő befektetés ígéretes jövővel rendelkezik, különösen azok számára, akik hisznek a kriptovaluta kereskedelem jövőjében. Egyes jóslatok szerint, A BCH 2020 végére elérheti a 320 dollárt – egy év, amely nemcsak a befektetők, hanem a világ egésze számára is viharos.

Roger Ver különösen úgy véli, hogy a Bitcoin Cash 2021-ben akár megduplázódhat.

Más kriptográfiai befektetők is azt sugallják, hogy a BCH emelkedő trendnek lehet tanúja és új csúcsokat érhet el. A DigitalCoinPrice az egyik vezető platform, amely bejelentette az esetleges lehetőségeket A BCH jövő évének növekedése, valamint a 2021–2025 közötti pozitív kilátások.

Leegyszerűsítve: a Bitcoin Cash BCH alacsony kockázatú befektetés, sok potenciális haszonnal. Ezt feltétlenül kutatnia kell, mielőtt fontolóra veszi a BCH felvételét portfóliójába.

A Bitcoin Cash BCH biztonságos befektetés?

Igen, feltételezhető, hogy a Bitcoin Cash-be történő befektetés biztonságos befektetés. Ez három tényezőn alapul: örökbefogadás, fejlesztés és támogatás.

Pontosabban: az egyik tényező, amely befolyásolhatja a Bitcoin Cash élettartamát, az a gyakorlati használata vagy a felhasználói képessége az áruk és szolgáltatások kifizetésére. Jó hír, hogy a Bitcoin Cash valós alkalmazásokkal rendelkezik, és több mint 945 online és 670 kiskereskedő fogadja el, ami növeli befektetési potenciálját.

A másik két tényező, amely hatással lehet a Bitcoin Cashre, mint biztonságos befektetésre – egy aktív fejlesztőcsapat és egy nagy támogatói közösség – szintén jó szinten van. Mint fentebb említettük, a Bitcoin Cash lenyűgöző média jelenléttel rendelkezik a Bitcoin befektetői körében, ellentmondásos Roger Ver aktív szószólója.

Ennek ellenére a kriptovaluta-befektetés magas kockázatú pénzügyi vállalkozás.

Megéri-e a Bitcoin Cash befektetést?

Igen, a Bitcoin Cash-be történő befektetés megéri. Egyszerűen azért, mert a Bitcoin Cash a Bitcoin legelterjedtebb elágazása, amely növekszik a piaci sapka és a kereskedési volumen szempontjából!

Sőt, fejlesztői és támogatói számos ambiciózus tervet terveznek a jövőbeni és méretezhetőségi alkalmazásokkal kapcsolatban.

Bár a Bitcoin jelenleg a teljes kriptográfia ipar több mint 50% -át teszi ki, sok befektető inkább az altcoin kereskedést részesíti előnyben. Brian Kelly befektető például egyszer azt mondta, hogy a Bitcoin Cash egy kötelező kriptográfia.

Ennek ellenére, bár a Bitcoin Cash-be való befektetés egyszerű és számos profival jár, ez nem azt jelenti, hogy befektetnie kellene a Bitcoin Cash-be.

Mielőtt elkezdené befektetni a kriptovalutákba, ki kell dolgoznia egy befektetési stratégiát, és el kell döntenie, hogy jobban érdekli-e a rövid távú kereskedelem vagy a hosszú távú befektetés. Ne feledje, hogy sok befektető a Bitcoin virtuális aranyát és a hosszú távú befektetés nagyszerű eszközét tartja, azt állítva, hogy a Bitcoin Cash egyszerűen alkalmasabb a rövid távú kereskedelemre, valamint a kriptopénz késedelem nélküli gyakorlati használatára..

Mennyit kell befektetnem a Bitcoin Cash-be?

A kriptográfiai befektetési szektorban az az általános szabály, hogy csak olyan pénzt fektessen be, amelyet elveszíthet, és soha nem kockáztathatja számlája 1% -ánál többet egyetlen kereskedelemben..

Fontolja meg a Bitcoin Cash kockázat-haszon profilját, és dolgozzon ki egy sikeres kockázatkezelési stratégiát a kockázatok csökkentése és a nyereség potenciális növelése érdekében.

A piac ingadozása miatt egyes pénzügyi szakértők azt javasolják, hogy tőkéjük legfeljebb 5% -át fektessék kriptovalutába.

Végül is a kriptovaluta piac volatilitása közismert. Vegyük például a Bitcoin-ot. Tévé megvásárlása 500 dollárért egy évtizeddel ezelőtt (például 2011 decemberében) körülbelül 250 bitcoinba kerülhetett, és a Bitcoin most csak egy töredéke.

Milliomos készítő lesz-e a Bitcoin Cash?

4578 427 768 USD piaci korlátozással azt mondhatjuk, hogy a Bitcoin Cash már milliomosgyártó.

Ha egyike voltál azoknak a befektetőknek, akiknek Bitcoins-ja volt, mielőtt az 2017-ben Bitcoin Cash-re szakadt, akkor biztosan növelte volna a profitját, ha Bitcoin Cash-t kapott. Tény, hogy amikor kemény villa fordul elő, az eredeti érme tulajdonosai, akik rendelkeznek privát kulccsal, hozzáférhetnek mindkét lánc eszközéhez.

Ha most a Bitcoin Cash-be történő befektetésen gondolkodik, ne feledje, hogy nagy a kockázata. Ha például 2018. december 15-én 75,03 dollárért vásárolt Bitcoin Cash-t, akkor a mai eladás 200 dollár körüli nyereséget eredményezett volna. A cél itt az, hogy megvárjuk az árak emelkedését és dollárra cserélését.

Bár az árjóslatok főként spekulatívak a kriptopiac nagy volatilitása miatt, a BCH értéke az elkövetkező években tovább növekedhet mivel a szűkösség elősegíti a növekedést. És mindannyian tudjuk, hogy csakúgy, mint a Bitcoin, a Bitcoin Cash is korlátozott mennyiségben rendelkezik 21 millió érmével, pénzneme 18 576 031 érme.

Most már tudja a Bitcoin Cash-be történő befektetés előnyeit és hátrányait. Ha elég inspiráltnak érzi magát a BCH-ba történő befektetéshez, akkor örömmel tudja ezt eToro lehetőséget nyújt a kriptográfiai eszközökbe történő befektetésre, a Bitcoin Cash és CFD-k beépítésével akár 90+ kriptovalután.

eToro – Vásároljon Bitcoin Cash BCH-t 0% -os jutalékkal

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Főbb pontok

  • A Bitcoin Cash a Bitcoin villája, amelyet 2017-ben dobtak piacra. Valójában a Bitcoin Cash a Bitcoin egyik legnépszerűbb villája.
  • A Bitcoin Cash-t a Bitcoin-nál nagyobb blokkokkal tervezték, hogy megoldják a Bitcoin méretezhetőségi problémáit, és gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék a tranzakciókat.
  • A Bitcoin Cash számos profival rendelkezik, amelyek elhitetik a befektetőkkel, hogy a Bitcoin Cash teljesen más irányba fog haladni, mint a Bitcoin. A Bitcoin Cash-be történő befektetés néhány előnye az alacsony tranzakciós díjak, a gyorsabb idők és a magas skálázhatósági szint.
  • Bár sokan hisznek a Bitcoin Cash új szolgáltatásaiban és ütemtervében, azt állítva, hogy ez helyettesítheti a Bitcoin-t, vannak bizonyos hátrányai, amelyeket a befektetőknek mérlegelniük kell. A BCH néhány hátránya többek között a márkaépítéssel kapcsolatos kérdések, az alacsony alkalmazási arány és a magas volatilitás.
  • Bár a Bitcoin Cash milliomos lehet, figyelembe kell venni a Bitcoin Cash kockázat-haszon profilját, és maguknak kell eldönteniük, hogy a Bitcoin Cash-be történő befektetés alkalmas-e pénzügyi céljaikra és szakértelmükre.

Fontolgatná a befektetést a Bitcoin Cash-be vagy más kriptovalutákba?

Ha tetszett olvasni cikkünket A Bitcoin Cash-be történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e, kérjük ossza meg mindazokkal, akiket érdekelhet a Bitcoin Cash és a kriptovaluta befektetés.

Vásároljak-e Bitcoin Cash-t vagy Bitcoin-t?

Kizárólag a befektetési céljaidnak és hiedelmednek köszönhető. Ne feledje, hogy a Bitcoin Cash néhány fő előnye a Bitcoinnal szemben a fokozott skálázhatóság, az olcsóbb tranzakciós díjak és a gyorsabb feldolgozási idő. Másrészt a Bitcoin az első helyen áll a piaci korlátok tekintetében, és terjed a névfelismerés. Akár a BCH, akár a BTC vásárlása mellett dönt, ne felejtse el, hogy a kriptovaluta befektetés nagy kockázatú befektetés.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector