Előnyei és hátrányai a Ripple-be történő befektetésnek, milliomos készítő lesz-e?

A Ripple-be történő befektetés előnyei és hátrányai, jó-e befektetni a Ripple-be?

Tudjon meg többet a Ripple-be történő befektetés előnyeiről és hátrányairól, amelyek előre vezetnek, hogy megtudja, jó-e befektetni a Ripple-be.

A Ripple csak a hiányzó darab lehet a befektetési portfólióban. Ezért gondolhatja fontolóra a Ripple-be történő befektetést, az előnyöket és hátrányokat, és hogy pontosan mit kell keresnie.

Mielőtt befektetne a Ripple-be, elengedhetetlen, hogy megértse, mi az, amibe belemegy. A Ripple nem csak egy másik pénznemforma, például a Litecoin vagy a Bitcoin, hanem egy újfajta fizetési protokoll, amelynek célja a nemzetközi és határokon átnyúló fizetések egyszerűsítése az egész világon.

A Ripple nem az átlagos kriptovaluta. Ehelyett valami egészen mást kínál, mint a digitális valuta minden más típusa. És bár ez komoly befektetési lehetőséget jelent, elengedhetetlen, hogy megértse, mi a Ripple, mit csinál, és minden lehetséges vörös zászlót, amelyre spekulánsként kell figyelnie.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne vásárolni vagy befektetni a Ripple XRP-be, akkor 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!


Mi a Ripple?

Fodrozódás

A Ripple olyan technológia, amely kriptovaluta (XRP) és digitális fizetési hálózatként működik a pénzügyi tranzakciókhoz. Chris Larsen és Jed McCaleb számítógépes programozók társalapítója volt, és 2012-ben jelent meg az amerikai Ripple Labs Inc..

A pénzügyi kifizetéseket feldolgozó rendszerek gyakran túlságosan bonyolultak és széttagoltak. Ez azt jelenti, hogy a fizetések költségesek, időigényesek és megbízhatatlanok lehetnek. A Ripple alternatív platformot kínál, amely megkönnyíti a határokon átnyúló fizetéseket, amelyek 100% -ban biztonságosak, azonnali és gyakorlatilag ingyenesek. Sőt, a Ripple megkönnyítheti a fizetéseket minden típusú pénzben, beleértve a kriptovalutákat is.

Készen áll a befektetésre Fodrozódás?

Alig egy évvel az XRP kiadása után a Ripple Labs-ot az 50 legokosabb új vállalat közé sorolták a MIT Egyetem kutatói, amelyet a világ egyik legjobb magánkutató egyetemének tartanak.

Aztán 2013-ban a bankok és más pénzügyi szervezetek érdeklődést mutattak a Ripple fizetési rendszerének iránt. Öt évvel később több mint 100 pénzügyi intézmény átvette a Ripple technológiájának egy részét. Ma a RippleNet fejlett blokkláncot egy több mint 300 szolgáltató növekvő hálózata használja 6 kontinens 40 országában..

A Ripple egyik legnagyobb névadója többek között az American Express, a Santander és az amerikai MoneyGram pénzátutaló cég.

Számos kriptográfiai és pénzügyi elemző számára a Ripple potenciálisan helyettesítheti a SWIFT-t, mint a biztonságos, szabványosított és megbízható globális fizetések első számú hálózatát. Valójában., Pontosan erre törekszenek a Ripple alapítói. Az év elején egy interjúban a Ripple alkotótársa, Chris Larsen elmondta:

"Az XRP helyettesítheti ezt a nem hatékony (SWIFT) rendszert … Időbe fog telni, időnként frusztrálónak tűnik, de azt hiszem, eljutunk oda. “

Tehát, hogy segítsen megalapozott döntést hozni a következő piaci lépésről, íme a Ripple-be történő befektetés előnyei és hátrányai.

A Ripple-be történő befektetés előnyei

a hullámzás profi

Milyen előnyei vannak a Ripple-be történő befektetésnek?

Sok kripto-elemző és spekuláns azt gondolja, hogy a Ripple-nek nagy jövője van, ami vonzó lehetőséget kínál az új és bevált kereskedők számára. Tehát itt van egy rövid áttekintés a Ripple-be történő befektetés előnyeiről.

✅ Megfizethető

A Ripple kereskedése jelenleg 0,26 dollár érménként. Más szóval, olcsó a korábbi, 2018-as magas szinthez képest! Komoly mennyiségű Ripple-t vehet fel kevesebb, mint néhány száz dollárért. míg egy kicsi 50 dolláros punt több mint 200 érmét jelentene.

A Ripple 2018-ban minden idők legmagasabb szintje 3,10 dollár felett volt, de egyes piaci elemzők úgy vélik, hogy a következő 10 évben meghaladja az 1000 dolláros korlátot. Más jóslatok sokkal optimistábbak. Tekintettel az alacsony árra és az egyre inkább érvényesülő vonzerejére, a Ripple felkapása egy viszonylag alacsony kockázatú lehetőség, amely nagy megtérülést jelenthet.

Problems Megoldja a problémákat és lehetőségeket teremt

A Ripple megoldja a nagy pénzügyi intézmények problémáit. Ez felgyorsítja a tőke áramlását is, ami kiváló a gazdaság számára. De a Ripple a kisvállalkozások tulajdonosai számára is működhet. Ha széles körben elterjedt, a Ripple platform az egyéni vállalkozók és vállalkozók millióinak hozzáférést biztosít a globális gazdasághoz.

✅ A Ripple piaci korlátja

A Ripple 25,9 milliárd dolláros piaci sapkával a világ harmadik legnagyobb kriptovaluta. A nagy piaci korlát a befektetői bizalom erős jele, és ellenállóbbá teszi az eszközt az ingatag piaci ciklusokkal vagy zuhanásokkal szemben.

✅ A Ripple nem csak egy másik kriptovaluta

A Ripple több, mint egy kriptovaluta vagy technológia; ez egy teljes értékű társaság. A Ripple Labs Inc. több mint 500 teljes munkaidős munkáltatóval rendelkezik, köztük a PR és marketing szakemberek, akik a technológiát népszerűsítik a bankok, befektetők, új felhasználók és a nyilvánosság számára.

Ne hagyja ki: Milyen top 10 kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben?

A Ripple-be történő befektetés hátrányai

hátrányai a hullámzásnak

Mint minden befektetés, a pénznek a Ripple-be történő bevitele sem kockázatmentes. Tehát itt van, amit tudnia kell a Ripple-be történő befektetés kockázatairól.

❌ Nem lesz több új Ripple

Csak 21 millió Bitcoins lesz valaha. És bár az Ethereum mennyisége korlátlan, a termelés idővel lelassul. Ez a korlátozott kínálat fellendítheti a jövőbeni keresletet, ami nagy áremelkedésekhez és nagyobb profithoz vezethet a korai befektetők számára. A Ripple más. Az összes XRP-érme előre bányászott és már forgalomban van.

A Ripple az XRP hatalmas részét birtokolja

Chris Larsen, a Ripple elnöke az összes XRP körülbelül harmadával rendelkezik. A Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse is jelentős összeggel rendelkezik, csakúgy, mint az igazgatóság többi vezető tagja. Ha annyi XRP koncentrálódik csak néhány kézbe, akkor fennáll annak az esélye, hogy az árat túlfújják.

Nem decentralizált

A blokklánc-puristák számára az XRP nem „igazi” kriptovaluta. Sokan azt állítják, hogy ez ellentétes a decentralizáció és a gazdasági autonómia elvével. A Bitcointól eltérően, amelyet bányásznak, majd névtelenül cserélnek a felhasználók között, a Ripple-t kifejezetten a banki és pénzügyi ipar számára tervezték. Elsődleges célja a bankszektoron belüli kérdések megoldása, nem pedig az, hogy forradalmasítsa a hétköznapi emberek értékcseréjét vagy tárolását.

Altcoinok kiosztása

Az Ethereumtól és a Bitcointól eltérően a Ripple összes XRP érméje előkészített, vagyis több érme nem kerül forgalomba. Ennek eredményeként a fejlesztők jelentős részükkel rendelkeznek (a Ripple elnöke, Chris Larsen, jelenleg az összes XRP majdnem egyharmada birtokában van), ami aggodalomra ad okot, mivel ellentétes a kriptovaluta filozófiájának központi eleme a decentralizáció..

❌ Erős rivalizálás

A Ripple legnagyobb riválisa a SWIFT, amely jelenleg a legnagyobb nemzetközi fizetési hálózat és mintegy 11 000 pénzintézet által preferált választás. A Ripple-nek meg kell győznie a közismerten Luddite bankszektort arról, hogy fizetési protokolljai jobb, gyorsabb és biztonságosabb megoldást kínálnak, mint a SWIFT.

Következtetés: A Ripple is jó befektetés?

A legtöbb befektetés a kockázat vs haszon tényezőnek felel meg. Más szavakkal, a potenciális haszon felülmúlja-e a kockázatok lehetséges következményeit?

A Ripple-nek bizonyosan van néhány kockázati tényezője. Az alapítók nagyszámú érmével rendelkeznek, még mindig messze van attól, hogy kihívást nyújtson fő piaci riválisának, és nem ez a legnépszerűbb technológia a blokklánc-puristák számára.

Fontolgatta-e a befektetést Fodrozódás?

Másrészt a Ripple egyre inkább mainstream, és néhány fontosabb pénzügyi intézmény támogatja.

Ráadásul a jelenlegi ár alacsony belépési korlátot jelent a kriptográfiai újonnan érkezők számára, valamint jó lehetőséget kínál a bejáratott befektetőknek portfóliójuk diverzifikálására anélkül, hogy nagy értéket vennének ki más eszközökből.

Leegyszerűsítve: a Ripple alacsony kockázatú befektetés, sok potenciális haszonnal. Ezt feltétlenül kutatnia kell, mielőtt megfontolná a portfólióba való felvételt.

A valódi Ripple befektetési kérdés akkor valóban működik? Ha hajlandó befektetni az időt és az energiát, akkor az Ön számára is megteheti.

Milliomos-készítő lesz a Ripple?

Bizonyos értelemben ez már így is van – az XRP piaci megkötése 33,33 milliárd dollár volt az írás idején, és amint megbeszéltük, ez tovább növekszik, mivel a fizetési protokollok alkalmazása egyre szélesebb körben elfogadott.

Véges erőforrásként a Ripple értéke valószínűleg tovább növekszik, mivel a szűkösség elősegíti az árnövekedést. Ne feledje, hogy minden befektetés tartalmaz némi kockázatot. Tehát csak azt fektesse be, amit megengedhet magának, és végezzen minél több kutatást, mielőtt végső döntést hozna.

Most már ismeri a Ripple-be történő befektetés előnyeit és hátrányait. Ha elég inspiráltnak érzi magát az XRP-be történő befektetés megkezdéséhez, vagy ha ez a cikk némi extra betekintést nyújt a meglévő kereskedési ismereteibe, akkor örömmel tudja, hogy eToro lehetőséget nyújt a kriptográfiai eszközökkel és CFD-kkel folytatott kereskedelemre, akár 90+ kriptovalután is.

eToro – Vásárolja meg a Ripple XRP-t 0% -os jutalékkal

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Ha tetszett olvasni A Ripple-be történő befektetés előnyei és hátrányai cikk, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

További irodalom:

Hullámár-előrejelzések: Mennyit ér a hullámzás 2021-ben és azon túl?

A Ripple jó befektetés, és befektetnem kellene-e a Ripple-be?

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Királyságban

10 megfontolandó kriptovaluta 2021-ben

Ethereum VS. Ripple: Melyik legyen a portfólióban?

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak.

Források:

[1] https://strategictechinvestor.com/acq/pros-cons-investing-ripple/

[2] http://money.cnn.com/2018/01/02/technology/what-is-ripple-cryptocurrency/

[3] https://www.bitcoinmarketjournal.com/top-10-altcoins/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector