Előnyei és hátrányai, ha befektetünk a Binance érmébe, milliomos készítő lesz-e belőle?

A BNB-be történő befektetés előnyei és hátrányai

Milyen előnyökkel jár a Binance Coin (BNB) befektetés? Melyek a Binance Coin befektetés hátrányai? Van-e lehetősége a BNB-nek milliomosgyártóvá válni??

Tudjon meg többet a Binance Coin-ba történő befektetés előnyeiről és hátrányairól, amelyek előre vezetnek, hogy megtudja, jó-e befektetni a Binance Coin BNB-be.

Ha kriptovaluta-befektetéssel foglalkozik – egy pénzügyi piac, amely az előrejelzések szerint növekedni fog a Összetett éves növekedési ráta (CAGR) 60,2% a következő négy évben – akkor nem kétséges, hogy a Binance Coin szerepel a radarján.

Miért érdemel második pillantást a Binance Coin? Egyszerűen azért, mert a Binance Coin a piac felső határa szempontjából az egyik legfontosabb kriptovaluta és nagy likviditású népszerű kereskedési eszköz!

Mi, a Trading Education, itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni a Binance Coin csínját-bínját, és többet megtudni a BNB-be történő befektetés előnyeiről és hátrányairól. így maga döntheti el, hogy ez a kriptográfia méltó befektetés-e.


Kezdjük tehát!

Mi a Binance érme?

A Binance Coin egy népszerű digitális eszköz, amelyet a Binance hozott létre 2017-ben. Kezdetben a Binance Coin az Ethereum blockchain-en indult, de a saját blockchainjába, a Binance Chain-ba költözött..

A Binance Coin világszerte az egyik legfontosabb kriptográfia-platform által kibocsátott – Changpeng Zhao kriptográfus látnokával – 100 millió BNB értékű sikeres kezdeti érmeajánlattal (ICO) rendelkezett..

Csak három héten belül a Binance körülbelül 15 millió dollárt gyűjtött be (a platform megépítésére, a márkaépítésre és a sürgősségi alapokra is)..

A BNB szimbólummal kereskedő Binance Coin 200 millió zsetonnal rendelkezik korlátozott mennyiségben.

Érdekes módon a Binance egyedülálló terve, hogy nyereségének 20% -át felhasználja a BNB zsetonok visszavásárlására és megsemmisítésére, amíg a BNB érmék legfeljebb 50% -át visszavásárolják..

Ezt a folyamatot „égetőnek” hívják, és célja csak 100 millió zseton forgalomba hozatala annak érdekében, hogy segítse a Binance Coin értékének megőrzését és fokozatos növekedését.

Technikai szempontból a Binance a Tendermint bizánci-hibatűrő (BFT) konszenzusmechanizmus, amely különböző típusú csomópontokat (validátor, tanú és gyorsító csomópontok) foglal magában.

A BNB egyik fő célja a Binance tőzsdén és a elősegíti a közüzemi szolgáltatások széles skáláját, beleértve az új zsetonok kereskedelmét.

A nagy hír az, hogy a BNB úgy viselkedik, mint a diszkont kupon is. A kereskedők kedvezményeket kapnak a kereskedési díjakból, a diszkont százalékokat évente felére csökkentik. Ne feledje, hogy 2017-ben a kedvezmény 50% volt.

De milyen további előnyöket kínál a BNB?

A Binance érmébe történő befektetés előnyei

Tekintettel a BNB népszerűségére, érdemes megmagyarázni a Binance Coinba történő befektetés előnyeit, hogy a befektetők maguk dönthessenek arról, hogy a BNB milliomos lehet-e.

Íme néhány a Binance Coin vásárlásának legkiemelkedőbb előnye:

✅ A Binance Coin az egyik legjobb segédjelző:

A BNB-t az egyik legjobb segédjelzőnek tekintik 2021-ben. Bár a token használható a kereskedelemre és díjak fizetésére a Binance tőzsdén, meg kell említenünk, hogy a BNB a Binance ökoszisztémán túl is használható: különböző fizetési módokhoz használható szolgáltatások, beleértve a hitel kriptokártya számlákat, online vásárlásokat, utazást, szórakozást és transzfereket. Példaként néhány alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a számlák felosztását és a BNB-vel fizetett ismerősöknek.

✅ A Binance Coin egyedülálló leégési politikát alkalmaz:

Amint azt fentebb kifejtettük, az égés a BNB alapvető jellemzője a növekedés és stabilitás biztosítása érdekében. A Binance nyereségének 20% -át felhasználja BNB-zsetonok megszerzésére, és elégeti őket, hogy csökkentse a teljes készletet, amíg 100 millió érme nem marad (vagy a teljes készlet 50% -a). Ne feledje, hogy ez a deflációs módszer idővel megnövekedett árakhoz vezethet, ami szintén segíti a befektetőket az árak spekulációjában az idő múlásával.

✅ A Binance Coin kedvezménykuponként működik:

A BNB-be történő befektetés egyik fő előnye, hogy a Binance felhasználói kedvezményeket kapnak, amikor a tőzsdén fizetnek díjakat. Ez az ösztönzés – a díjcsökkentések biztosítása érdekében – okos módja a növekvő támogatói közösség létrehozásának, és elősegíti a mindennapi műveleteket végző kereskedőket is.

✅ A Binance rendkívül népszerű:

A BNB a Binance népszerűségének köszönhetően stabil helyet ért el a Coin Market Cap legjobb kriptóiban. A Binance egy gyorsan növekvő vállalat, és világszerte az egyik legnagyobb kriptotőzsde. Nem meglepő, hogy a token támogatást nyert különböző partnerségek, köztük az Uplive – az egyik legnagyobb közösségi video szórakoztató platform. Ráadásul a Binance a múltban történt néhány biztonsági megsértés ellenére is nagyon komolyan veszi a biztonságot – ez egy olyan tényező, amely újabb hitelességi réteget ad a tokennek és megkönnyíti annak elfogadását.

✅ A Binance gyors tranzakciókat és alacsony díjakat kínál:

A Binance gyors tranzakciókat és az iparág egyik legalacsonyabb díját kínálja, minden kereskedő számára 0,1% -os díjat. Vegye figyelembe, hogy a Binance másodpercenként legfeljebb 1,4 millió tranzakciót képes feldolgozni. Ráadásul a Binance lehetővé teszi a rendszeres kereskedők számára, hogy nyereményeket nyerjenek.

Hátrányok a Binance Coinba történő befektetésről

Bár a BNB előnyei nyilvánvalóak, a Binance Coin befektetése kockázatos vállalkozás lehet, és bizonyos hátrányokkal jár. A BNB-be történő befektetés hátrányainak ismerete elengedhetetlen annak eldöntésében, hogy a kriptó megvásárlása megfelelő-e az Ön számára.

Íme néhány komoly hátrány a BNB-be történő befektetéssel kapcsolatban:

❌ A kedvezmények tovább csökkennek:

Bár a Binance kedvezményeket kínál azoknak a kereskedőknek, akik a tőzsdén tranzakciókat kötnek a Binance Coin-nal, a kedvezmények továbbra is csökkennek, ami kedvezőtlen lehet. Nyilatkozatuk szerint a 4. évben a kedvezményt tovább csökkentik 6,75% -ra – ami állítólag 2021-ben fog megtörténni.

❌ A szabályozás befolyásolhatja a BNB birtoklását és kereskedését:

A Binance hazájában – Kínában – a szabályozási vörösszem-figyelem csak egyike azoknak a problémáknak, amelyek hosszú távon befolyásolhatják a jelzőt. A Binance US kapcsolata szintén bonyolult és árthat az amerikai útlevél tulajdonosoknak, mivel a webhely forgalmának több mint 15% -a korábban az Egyesült Államokból származott. Itt kell megjegyeznünk, hogy a Binance külön törvényes tőzsdét nyitott a törvényességével kapcsolatos kérdések kezelésére.

❌ A Binance nemrégiben engedélyezte a fiat betéteket és a pénzfelvételeket:

A hagyományos fizetési módokat elfogadó más platformokkal ellentétben, beleértve a banki átutalásokat és a PayPal-t, a Binance nem használt fiat betéteket vagy felvételeket. Ez általában lehetetlenné teszi a kezdők számára a kriptók kereskedelmének megkezdését.

❌ A BNB a Binance tőzsdére korlátozódik:

A BNB nagymértékben függ a Binance tőzsde hírnevétől, ami megakadályozhatja, hogy önállóan repüljön. Ráadásul néhány felhasználó vegyes véleményeket osztott meg a Binance által nyújtott ügyfélszolgálatról (néha hosszú késések és telefonos támogatás nélkül).

❌ A binance a számítógépes támadások egyik fő célpontja:

A Binance csábító célpont a számítógépes támadók számára. 2018 márciusában egy sikertelen kísérletet tettek a rendszer túlterhelésére és feltörésére, ami a Binance hacker fejdíjas programjához vezetett. A Binance 250 000 dollárt ajánlott fel a hackerekkel kapcsolatos információkért. Sajnos 2019 májusában újabb támadás történt, amely mintegy 40 millió dolláros veszteséghez vezetett. Bár a Binance mögött álló csapat komolyan veszi a biztonságot, egyes befektetőket elriaszthatnak a lehetséges kockázatok.

❌ A Binance Chain nem támogatja az intelligens szerződéseket:

Mint korábban említettük, a BNB-t az Ethereum blokkláncon indították, de később átment a saját blokkláncára. Mégis, ez a BNB-be történő befektetés egyik hátránya – egyszerűen azért, mert az Ethereummal ellentétben a Binance Chain nem támogatja az intelligens szerződéseket. És mint tudjuk, az intelligens szerződések és a decentralizált alkalmazások hatalmas potenciális előnyökkel járnak a vállalkozások és a befektetők számára.

Befektetnék-e a Binance érmébe?

kereskedési binance érme

Most, amikor tudod a Binance Coinba történő befektetés előnyei és hátrányai, rajtad múlik, hogy előnyei felülmúlják-e a lehetséges kockázatokat, és hogy a BNB potenciálisan nyereséges eszköz lehet-e a portfóliód számára.

Mivel az egyik legnagyobb kriptográfia natív kriptovalutája, kétségtelen, hogy a Binance Coin számos előnnyel rendelkezik és érdemes befektetni. Ezen felül a Binance különböző kereskedési alkalmazásokat, kedvezményeket és nyereményeket kínál.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Binance Coin vásárlása és eladása bizonyos kockázatokkal jár, beleértve a tőkevesztés. Csak azért, mert könnyedén befektethet a BNB-be, ez nem azt jelenti, hogy kellene.

Ha hajlandó befektetni az időt és energiát a kutatás elvégzéséhez és a BNB haszon-kockázat potenciáljának elemzéséhez, akkor a BNB-be történő befektetés az Ön számára is működhet.

Mennyit kell befektetni a Binance érmébe?

Ha úgy gondolja, hogy a Binance Coin előnyei meghaladják a hátrányait, akkor azt is megkérdezheti: „Mennyit kell befektetni a BNB-be?”

Nos, ha úgy dönt, hogy felveszi a BNB-t portfóliójába, akkor ne feledje, hogy jelenlegi ára alacsony belépési korlátot jelent a kriptográfiai kezdők számára és csábító funkció a bevált befektetők számára.

A jó hír az, hogy kriptovalutával már 100 dollárral meg lehet kezdeni a kereskedést.

Csak ne felejtsen el befektetni csak olyan pénzt, amelyet elveszíthet. És ahogy a szakértők javasolják, soha ne fektesse be pénzeszközeinek több mint 1% -át egyetlen kereskedésbe!

Milliomos készítő lesz a Binance Coin?

– piaci felső hatállyal 5 676 540 952 USD az írás idején a Binance Coin bizonyos értelemben már milliomosgyártó.

Ezen túlmenően, mivel korlátozott mennyiségű zsetonja van (200 millió érme), a BNB értéke valószínűleg tovább növekszik, mivel a hiány általában elősegíti a kriptográfiai árak növekedését.

Példaként megemlítve, hogy 2019 elején a BNB néhány hónap alatt 6 dollárról 38 dollárra nőtt, míg 2020 elején a BNB 15 dollárról 25 dollárra nőtt, ami körülbelül 66% -os növekedést jelent.

eToro – Binance érme BNB vásárlása

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Előnyök és hátrányok a Binance érmébe történő befektetéshez – fő szempontok

  • A Binance Coin-t a Binance hozta létre 2017-ben.
  • A Binance – a kriptográfiai legenda Changpeng Zhao vezetésével – az egyik legnagyobb kriptográfia tőzsde világszerte.
  • A BNB a Binance Coin ticker szimbóluma.
  • Kezdetben az Ethereum blokkláncon indult, a Binance Coin a saját blokkláncához, a Binance Chain-hez költözött.
  • A Binance Coin a Tendermint bizánci hibatoleráns (BFT) konszenzusos mechanizmust alkalmazza.
  • A BNB egyedülálló leégési politikával is rendelkezik, és diszkont kuponként működik, amelyek a Binance Coinba történő befektetés legnagyobb előnyei..
  • A binanszírozás azonban számítógépes támadások célpontja, és szabályozási nehézségeket tapasztalhat (különösen az Egyesült Államokban), amelyek a BNB-be történő befektetés súlyos hátrányai..
  • Lenyűgöző, több mint 5 milliárd dolláros piaci korlátjával a Binance Coin bizonyos értelemben már milliomosgyártó, és egyes szakértők azt jósolják, hogy a BNB a jövőben új csúcsokat fog elérni.

Ha tetszett olvasni cikkünket Előnyei és hátrányai a Binance érmébe történő befektetésnek. Lesz-e a Binance Coin milliomos készítő, akkor kérjük ossza meg mindazokkal, akiket érdekelhet a kriptovaluta kereskedelem is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector