EOS-előrejelzési előrejelzés – Mennyit ér az EOS 2021-ben és azon túl?

EOS-előrejelzés:

Mennyit ér majd meg az EOS 2021-ben és azon túl?

Felmegy vagy összeomlik az EOS? Olvassa el az EOS 2021 – 2025 előrejelzését

A 2021 – 2025 közötti EOS-előrejelzést keresi? Vagy azért küzdött, hogy megválaszolja a kérdést: „jó befektetés-e az EOS? Jó helyen jársz. Meg fogjuk osztani az EOS 2021-re és az azt követő időszakra vonatkozó legfontosabb előrejelzéseit. egy pillantást vetünk az EOS-ra, hogy megtudjuk, mit szólnak a szakértők a jövőbeni teljesítményéhez, és mennyit fog érni az EOS 2021-ben és azon túl.

Még 2017—2018-ban a kriptopénzpiac robbant. Szinte minden eszköz ára minden idők legmagasabb pontját (ATH) érte el, amikor az új kriptók elárasztották a tőzsdéket, és a befektetők érdeklődése az egekbe szöktek. A Bitcoin elérte a 20 000 dolláros értéket. A Ripple XRP ára 36 000% -kal nőtt. És az EOS rekordokat döntött azzal, hogy több mint 4 milliárd dollárt gyűjtött be az első éremajánlat (ICO) során.

A többi, 2017-ben piacra került eszközhöz hasonlóan az EOS is egy harmadik generációs kriptovaluta. Ez azt jelenti, hogy alapítói képesek voltak tanulni az olyan korai kriptók hibáiból, mint a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum. Például, míg az Ethereum másodpercenként csak 15 tranzakciót képes kezelni, az EOS egyszerre több ezer fizetést képes feldolgozni.


Ez a megnövekedett hatékonyság és méretezhetőség azt jelenti, hogy az EOS-nak elkötelezett befektetői csoportja van. A cikk írásakor az EOS piaci kapitalizációja 2 475 364 014 dollár, így a világ 13. legnagyobb kriptovaluta. De hogyan változik az EOS ára az elkövetkező években? Ha kíváncsi arra, hogy „jó befektetés-e az EOS?”, Olvassa el, hogy felfedezhesse az EOS 2021–2025 közötti legmeggyőzőbb előrejelzéseit.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne vásárolni vagy befektetni az EOS-ba, 0% -os jutalékkal, nézze meg eToro Exchange!

Mi az EOS?

Amint a bevezetőben említettük, az EOS egy harmadik generációs kriptovaluta, amely 2017-ben került a piacra. Az Ethereumhoz hasonlóan ez egy decentralizált blokklánc platform, amely lehetővé teszi az intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások (dApps) használatát. Az intelligens szerződések automatikus szerződések, amelyek kódolják a megállapodás konkrét feltételeit, beleértve az árat és a fizetett felet. Az a tény, hogy az EOS támogatja a dApps alkalmazást, azt jelenti, hogy új alkalmazások épülhetnek az EOS platformra, amelyet EOSIO blokkláncnak neveznek. Amikor a fejlesztők dApps-t építenek a blokkláncra, blokkjutalmat kapnak az EOS-ban.

Az EOS egy ICO-n keresztül indult 2017. június 26-án, és 2018. június 1-ig működött. 350 napig tartott, ez volt az eddigi leghosszabb ICO, és emelte a finanszírozás rekordszintjét (4 milliárd USD). ICO végén az EOS mögött álló vállalat – amelyet Blocknak ​​hívnak – 700 millió EOS tokent adott ki, ami a teljes kínálat 70% -át tette ki.

Valójában az EOS annyira népszerű volt, hogy egyesek még „Ethereum Killer” -nek is nevezték! Úgy vélték, hogy az EOS továbbfejlesztett sebessége és képességei teljesen feleslegessé teszik az Ethereum platformot, mivel mindkét kriptónak nagyon hasonló céljai vannak. Nyilvánvaló, hogy az Ethereum még mindig a világ 2. legnagyobb kriptovaluta, és úgy tűnik, hogy hamarosan sehova sem megy, így ez a jóslat még valóra vált. De milyen további jóslatok születtek az EOS jövőjével kapcsolatban? Olvassa tovább, hogy megtudja.

Rövid távú EOS-árjóslatok: 2021

EOS-előrejelzés 2021-re

Mit prognosztizálnak az EOS számára kriptográfiai szakértők 2021-ben??

Most, hogy kicsit többet elmagyaráztunk az EOS-ról, várjuk 2021-et, és lássuk, mi történhet a legfontosabb kriptográfiai elemzők szerint az EOS árával. Alapján DigitalCoinPrice, az EOS kilátásai ígéretesek:

eos árjóslási diagram

Amint ebből a diagramból láthatjuk, a DigitalCoinPrice előrejelzése szerint az EOS ára 2020 vége előtt emelkedni fog. 2021. januári előrejelzései szerint az ár 6,07 dollárra rúg, ami több mint kétszerese a jelenlegi 2,64 dolláros árnak. A platform úgy véli, hogy az ár ezután februárban 7,49 dollárra emelkedik, majd áprilisban 2021-es legalacsonyabb pontjára süllyed, amikor csak 5,47 dollárt érhet. Ez a merülés azonban nem tart sokáig. Az év hátralévő részében a DigitalCoinPrice előrejelzése szerint az EOS 6,20 és 7,39 dollár között ingadozik, és az évet rövid bullish trendnek vetik be..

Ha arra kíváncsi, hogy „vajon az EOS jó befektetés-e?”, Ez a kilátás meglehetősen optimista. Ez azt mutatja, hogy az EOS ára emelkedni fog 2020-tól, de haladása nem lesz lineáris egész évben. Azok, akik szeretnek rövid távú kereskedést folytatni, a fenti ábrán láthatták a lehetőséget a rövid távú ingadozások beváltására – például márciusi eladással, áprilisban történő vásárlással és júniusban ismét eladással..

Térjünk át a peronra WalletInvestor megnézni, hogy az előrejelzései összhangban vannak-e a DigitalCoinPrice által megadottakkal. Ebben a grafikonban láthatjuk az előrejelzéseit:

eos ár trend grafikon

Az év elején az a minta, amelyet a WalletInvestor grafikonján láthatunk, nem különbözik a DigitalCoinPrice grafikonján szereplőtől. Mindkettő éles emelkedést mutat az év elején, majd május körüli süllyedés következik, majd júniusban ismét felkapaszkodnak. Még nagyon hasonló értékeket is megadnak az éves ATH-jára vonatkozóan, ami arra utal, hogy az EOS kezdi megközelíteni az alig 8 dolláros árakat.

Az előrejelzések között a legfontosabb különbség az év második felében nyilvánvaló. Míg a DigitalCoinPrice úgy véli, hogy az EOS ára végső soron 2021-et zár felfelé, addig a WalletInvestor nagyon pesszimista medvefutást prognosztizál, amelynek ára 1 dollár alá zuhan. Kétségtelenül rossz hír azoknak a befektetőknek, akik azon gondolkodnak, hogy „felmegy-e az EOS?”.

A 2021-es végső EOS-előrejelzésünk a Prime XBT-től származik. A technikai elemzés segítségével a platform a következő előrejelzésekre jutott a kriptovalutára vonatkozóan:

eos kereskedési diagram

A Prime XBT azonosította, hogy az EOS leggyakoribb kereskedési mintája a szimmetrikus háromszög, egy alak, amelyet a fenti diagramján láthatunk. Elemzése szerint ezt a háromszöget általában hatalmas áremelkedés előzi meg, mielőtt egy olyan emelkedés és zuhanás sorozata következne be, amely létrehozza a háromszög alakját. Ha az előrejelzései helyesek, akkor az EOS számára jelentős áremelkedés várható 2020 vége és szeptember 21/2021 között..

A Prime XBT adta a legoptimistább jóslatot a cikk e szakaszában szereplő három közül. Úgy véli, hogy az EOS ára lenyűgöző 15,7126 dollárt érhet el, ami nagyjából hatszorosa a jelenlegi 2,64 dolláros árnak. Ha azonban ezek a jóslatok helyesek, akkor ezt az emelkedést háromszög alakjának megismétlése követi, ami az ár meredek csökkenését teszi szükségessé. Összességében tehát jóslatai jó hírek 2021-re – de a kilátások 2022-re nem biztos, hogy olyan fényesek..

Fontolgatta-e a vásárlást EOS?

fektessen be az eos-ba

Hosszú távú EOS-előrejelzések: 2022-2025

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők az EOS számára 2022-ben és azon túl?

A kripto befektetők nagyon szeretnék tudni, hogy mit tehetnek a következő évek az EOS árán.

A 2022-2025-ös időkre nézve hogyan várhatnánk az EOS árának hosszú távú változását? A Trading Beasts szerint a kilátások szerények, de viszonylag pozitívak. 2022 évben a rejtjelezési hely előrejelzése szerint az EOS végül 2,90885 dollárról 3,68734 dollárra emelkedik, ami lassú, de folyamatos növekedési ütemet jelent.

eos előrejelzési táblázat

Ezek az árak maximálisan 3,6306 és 4,60918 dollár között mozoghatnak. A minimumon láthattuk, hogy az EOS ára alacsonyabb értékkel kezdi az évet, mint a jelenlegi 2,64 dolláros ár, ami minden bizonnyal csalódást okoz. A Trading Beasts minimális, maximális és átlagos előrejelzése azonban mind azt sugallja, hogy az EOS értékének növekedése az év előrehaladtával 2022-et magasabb áron zár, mint amellyel az évet nyitotta. Ennek megnyugtatónak kell lennie, ha attól tart, hogy az EOS elveszíti az értékét.

Visszatérés ide DigitalCoinPrice, ugyanakkor egyértelmű, hogy a Trading Beast előrejelzései kissé túl óvatosak lehetnek. A DigitalCoinPrice a következő előrejelzéseket adta meg 2022-2025-re vonatkozóan, amint az alábbi oszlopdiagramján láthatjuk:

eos árjóslási sávok

2020 és 2026 között a DigitalCoinPrice azt jósolta, hogy az EOS ára stabil, de jelentős értéknövekedésen megy keresztül. Átlagos ára 2022 folyamán 7,88 dollár lesz, ami sokkal optimistább, mint a Trading Beast 3,2 dollár körüli átlaga. 2023-2025-ben tovább láthatnánk, hogy az árak 2024-ben megtörik a 10 dolláros korlátot, mielőtt tovább emelkednének 11,89 dollárra. A jelenlegi árának körülbelül ötszörösével ez ígéretes növekedési ütem lenne minden olyan befektető számára, amelynek portfóliójában EOS van.

A kriptográfiai kutatás szerint azonban még ezek az ígéretes jóslatok is túl alacsonyak lehetnek Coinliker. Azt javasolta, hogy az EOS néhány éven át nagyon gyorsan növekedhessen, felsorolva a következő EOS-előrejelzéseket 2022-2025-re:

2021-2022: Ár: 28,19 USD, Növekedés: + 1 010%

2022-2023: Ár: 89,64,31 USD, Növekedés: + 3,430%

2025: Ár: 175,98 USD, Növekedés: + 6830%

Öt év múlva Coinliker úgy véli, hogy az EOS megdöbbentő 175,98 dolláros árakat érhet el. Figyelembe véve az EOS korábbi ATH-ját, mindössze 17,89 USD Nomics, ez hihetetlenül örvendetes (és teljesen példátlan) növekedési ütem lenne. Lehet, hogy túl optimistán hangzik, de a honlapján a Coinliker azt állította, hogy az előrejelzése „nem olyan vad, mint azt sokan gondolhatják.” A platform két tényezőként említi az EOS technológia fejlődését és a kriptovaluta fokozott alkalmazását. az elkövetkező öt évben.

Hosszú távú befektetésként azt vetíti előre, hogy az EOS nagyon jól tudna teljesíteni. Előrejelzései szerint az EOS tokenek árának értéke 2020 végére 3,5 dollárra emelkedhet, 2021-ben 6,70 dollárra emelkedhet, és 2025-re elérheti az 15,20 dolláros átlagárat..

Következtetés: EOS-előrejelzés

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony az EOS 2020-ra, 2021-re, 2022-re, 2023-ra és 2025-re vonatkozó előrejelzései, amelyeket műszaki elemzők és iparági szakértők ajánlanak.

Év Magas Alacsony
2020 4,5 USD 2,3 USD
2021 8,20 USD 3,5 USD
2022 22,10 USD 9,45 USD
2023 35,32 USD 12,20 USD
2025+ 120,35 USD 20,90 USD

Hogyan változott az EOS ára az idők során??

A legpontosabb kriptovaluta-előrejelzések elvégzése érdekében az egyik legfontosabb lépés egy eszköz múltbeli teljesítményének elemzése. Mivel az EOS csak 2017 óta szerepel a kriptovaluta tőzsdéken, a befektetők nem képesek évek és évek múltját tanulmányozni annak érdekében, hogy tájékoztassák jövőbeli kereskedési stratégiájukat. De még mindig tanulhatunk az elmúlt három év korábbi magas és mélypontjaiból.

Ez a Nomics grafikonja nyomon követte, hogyan változott az EOS ára 2017 óta:

eos árjóslási előrejelzés

A kriptovaluta piacra való belépéssel 2017 júniusában az EOS kezdeti áremelkedést tapasztalt, mielőtt folyamatosan visszaesett, 0,535659 dollárra. Ez mindig is mélyponton maradt. Röviddel ezután a piac robbanásszerű növekedési időszakot tapasztalt, részben annak a hatalmas eszköznek (beleértve az EOS-t is), amelyek a közelmúltban kezdtek kereskedni.

Az EOS 2018-as teljesítménye azért feltűnő, mert az ára két markáns csúcson ment keresztül. A többi kriptovaluta többsége 2017 végén és 2018 elején fellendült, de gyorsan visszaesett egy szerényebb szintre. Az EOS azonban 2018 januárjában előbb 13,96 dollárra, majd április végén 17,89 dolláros ATH-ra emelkedett..

Ára soha többé nem esett vissza a 2018 előtti árakra. 2018 decemberében 1,8930 dollárt ért el, ami az elmúlt két év legalacsonyabb értéke volt. Összességében elmondható, hogy ára viszonylag állandó volt, az alkalmi áremelések ritkán tartottak sokáig. Ennek egyik példája az év elején, még 2020 márciusában volt. Az úgynevezett koronavírus-összeomlás, amely akkor következett be, amikor a világ elkezdett záródni, az EOS ára február 10-i 5,0752 dollárról március 16-án 2,1130 dollárra esett vissza..

Szerencsére az EOS elég gyorsan felépült ebből a kopogásból. Ára azóta nagyrészt 2 és 3 dollár között mozog, ami rendkívül visszafogott volatilitási szintet mutat.

Készen áll a befektetésre EOS?

fektessen be az eos-ba

Milyen tényezők befolyásolják az EOS árát?

Az EOS korábbi teljesítményének tanulmányozása mellett fontos megérteni azokat a különböző tényezőket, amelyek befolyásolhatják az árát. Az EOS 2021–2025 közötti legpontosabb előrejelzése és az „jó befektetés az EOS?” Kérdés megválaszolása érdekében a legjobb, ha már a kezdetektől tudomást szerezünk ezekről a tényezőkről. Ez sokkal könnyebbé teszi az érvényes kriptopénz előrejelzéseket. Noha a kriptopiac közismerten kiszámíthatatlan, az a tény, hogy milyen tényezők lehetnek pozitív vagy negatív hatással az EOS árára, kiváló kiindulópont.

Kereslet és kínálat

A kínálat és a kereslet kapcsolata a legfőbb szempont, amelyet figyelembe kell venni, amikor azt kérdezik, hogy „emelkedni fog-e az EOS ára?”. Amikor az EOS-t vásárolni próbálók száma meghaladja az eladók számát, ez azt jelenti, hogy a kereslet magasabb, mint a kínálat. Ez fel fogja emelni az EOS árát. Amikor az eladni próbálók száma nagyobb, mint azoké, akik meg akarják vásárolni, az ellenkezője igaz. Ez azt jelenti, hogy az EOS ára valószínűleg esni fog. A kínálatot és a keresletet számos tényező befolyásolja, beleértve az alábbiakban említetteket.

Biztonsági rések

A kriptopénz világában az a mondás, hogy „minden reklám jó reklám”, egyszerűen nem igaz. Ha az eszközök rossz sajtót kapnak a médiában vagy a közösségi hálózatokon, az gyorsan megdöntheti a befektetők bizalmát, és sok embert elkezdenek értékesíteni vagyonukat. Amint azt fentebb kifejtettük, ennek eredményeként a kínálat nagyobb lesz, mint a kereslet, ami az árak esését eredményezi.

Az EOS ezt túl jól tudja. 2019 februárjában az EOS mainnet biztonsági megsértése lehetővé tette egy hacker számára, hogy 7,7 millió dollár értékben lopjon el EOS-t, miután egy blokkgyártó nem tudta frissíteni a hátsó listát. Az ilyen események negatívan befolyásolják az árat, mivel megingatják a befektetők bizalmát az alaptechnológia iránt.

A dApps népszerűsége

A decentralizált alkalmazások (dApps) iránti kereslet az évek során megnőtt, mivel az emberek célja a tartalom demokratizálása és különféle pénzügyi folyamatok lebonyolítása a nagyvállalatok körzetétől távol. Mivel az EOSIO platform támogatja a dApps fejlesztését, ideális helyzetben van a kereslet kihasználásához. Mivel a kereslet folyamatosan növekszik, az EOS ára is növekedhet.

EOS-előrejelzés – előrejelzés

 • Az EOS piaci kapitalizációja 2 475 364 014 dollár, ára 2,64 dollár, ezzel a világ 13. legnagyobb kriptovaluta
 • 2017-ben rekordokat döntött éves ICO-val és 4 milliárd dolláros finanszírozásával
 • Vannak, akik gyors tranzakciós idejüknek és megnövelt skálázhatóságának köszönhetően az EOS-t „Ethereum-gyilkosnak” hívják
 • A DigitalCoinPrice előrejelzése szerint az EOS 6,20 és 7,39 dollár között mozog 2021 legnagyobb részében, az évet rövid bullish futással zárja.
 • A WalletInvestor nagyrészt egyetért a DigitalCoinPrice-szel, de nagyon pesszimista bearish futást irányoz elő 2021 vége felé, az EOS ára 1 dollár alá zuhan.
 • Technikai elemzés segítségével a Prime XBT úgy véli, hogy az EOS ára 2021-ben lenyűgöző 15,7126 dollárt érhet el, ami nagyjából hatszorosa a jelenlegi 2,64 dolláros árnak
 • 2022 folyamán a Trading Beasts előrejelzése szerint az EOS végül 2,90885 dollárról 3,668734 dollárra emelkedik
 • A DigitalCoinPrice úgy véli, hogy az EOS 11,89 dollárt érhet 2025-ig
 • A legoptimistább jóslat Coinlikertől származik, aki úgy véli, hogy az EOS megdöbbentő 175,98 dolláros árakat érhet el 2025-ig
 • Az EOS ATH-ja 17,89 dollár volt 2018 áprilisában
 • A legfontosabb tényezők, amelyek befolyásolják az EOS árát, magukban foglalják a keresletet és kínálatot, a biztonság megsértését és a dApps népszerűségét

Reméljük, hogy ez a cikk segített megérteni az EOS 2021-2025 közötti legfontosabb előrejelzéseit. Akár meglévő befektető, akár fontolgatja az EOS felvételét portfóliójába, ezek az előrejelzések remélhetőleg bizalmat adtak Önnek az Ön számára megfelelő befektetési stratégia létrehozásához.

Összességében az EOS kilátásai pozitívnak tűnnek. Noha a különböző előrejelzések eltérő növekedési ütemet jeleznek előre, az itt szereplő platformok túlnyomórészt egyetértenek abban, hogy az EOS ára 2025 előtt felmehet. A Coinliker messze a legoptimistább előrejelzést adta, míg a Trading Beasts sokkal óvatosabb. . Mindkettő azonban úgy véli, hogy az EOS értéke növekedni fog a következő öt évben.

Saját átvilágításával együtt ez a cikk inspirálta Önt az EOS-ba történő befektetés megkezdésében? Érdekes lehet, hogy az eToro lehetővé teszi a titkosított eszközökkel (beleértve az EOS-t) és a CFD-kkel való kereskedést akár 90+ kriptovaluták.

eToro – Vásároljon EOS-t 0% -os jutalékkal

kereskedelem eos

Regisztrálj az eToro számára, és kezdje el kereskedni az EOS-t, vagy másolja az EOS-befektetőket külön díj nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A lakossági befektetői számlák 75% -a pénzt veszít CFD-k kereskedésével

EOS árjóslatok – GYIK

Van-e jövője az EOS-nak??

A jelen cikkben feltárt jóslatok szerint igen, az EOS-nak van jövője. A kriptográfiai szakértők általános egyetértése az, hogy az EOS ára emelkedni fog a következő öt évben, és akár 175 dolláros csúcsot is elérhet..

Az EOS jobb, mint az Ethereum?

Lehet, hogy az EOS-t „Ethereum-gyilkosnak” nevezték, de mindkét kriptovaluta jelenleg él és jól van. Nincs egyszerű válasz arra a kérdésre, hogy az EOS jobb-e, mint az Ethereum, mivel ez az Ön preferenciájától függ, de az EOS minden bizonnyal másodpercenként több tranzakciót képes feldolgozni, mint az Ethereum. Emellett lényegesen energiahatékonyabb, ami potenciálisan fenntarthatóbb platformot jelent a jövő számára.

Eléri-e az EOS a 100 dollárt?

Az EOS a következő öt évben potenciálisan elérheti a 100 dollárt. Coinliker szerint az EOS 2025 előtt 175 dollár értéket érhet el.

Mit ér majd az EOS 2020-ban?

A WalletInvestor és a DigitalCoinPrice is úgy véli, hogy az EOS ára 2020 hátralévő részében emelkedni fog, 2021-től kezdődően 5 dollár feletti értéken.

Ha tetszett a cikkünk EOS-előrejelzési előrejelzés: Mennyit fog érni az EOS 2021-ben és azon túl, kérjük, ossza meg kereskedő társaival.

Jogi nyilatkozat: Minden kriptográfia EOS-ja nagyon ingatag. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket. Az előrejelzés és elemzés a különböző külső és belső elemzők véleményét tükrözi, és bármikor változhat. Ezenkívül nem jelenthetnek elkötelezettséget vagy garanciát a Trading Education részéről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector