Érdemes-e szemmel tartani a csillag luumeneket?

A Stellar Lumens meglehetősen nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években, és a befektetők kíváncsiak arra, hogy a Stellar jó befektetés-e. Ez egy pragmatikus blockchain projekt, amely bármilyen valuta digitális képviseletének támogatására készült. Mindig a legjobb tudni, hogy milyen új projektek vannak a számlájukon egy lehetőségekkel teli piacon.

Itt van egy részletes tanulmány a Stellar Lumens-ről, a népszerűség okáról, és választási lehetőséget hagy a befektetők számára annak eldöntésére, hogy ez jó jövőbeli befektetés-e.

Mi a Csillag Lumen, és miért találták ki?

A Stellar Lumens-t (XLM) Jed McCaleb készítette, a Ripple feltalálója. Ez egy digitális pénznem, amely hasonló a Ripple-hez, de más a célja.

A Lumen a Csillag kriptovalutája, amelyet azért hoztak létre, hogy jelentős szerepet játsszon a hálózatban. A Csillagot különlegesen tervezték meg, és szükségszerűvé teszi, hogy minden számlán mindig megfelelő számú lumen legyen. Az intézmények segítése helyett a Lumens küldetésével jött létre, hogy segítse az egyéneket a pénzátutalásban.

A korábbi határokon átnyúló tranzakciók sok problémát okoztak az emberek számára. A Lumens a hosszú tranzakciók és a magas díjak problémájának leküzdésére jött létre. Gyors és olcsó pénzküldési módszer biztosításával az egész világon Lumens jobb megoldást tudott találni erre a problémára.


A Fintech kriptovalutához: XML

Társadalmunk lassan áttér a készpénz nélküli társadalomba, és az ebből profitáló vállalatok kétségtelenül pénzügyi technológiai vállalatok. A Fintech cégek egyre fontosabbá váltak, mivel lehetővé teszik az egyének számára, hogy könnyedén mozogjanak a pénzben. Ami a kriptovaluta világot illeti, a Ripple és a Stellar Lumens célja, hogy kivegye a bankközi átutalás magas költségeit és mindenki számára hozzáférhetővé tegye.

A Csillag Lumens egyenrangú hitelezőként jár el a pénz határokon átnyúló mozgatásáért; ellentétben a banki intézményeket kiszolgáló Ripple-vel, a Stellar a banktalanokat veszi célba. A Ripple és a Stellar is ugyanazt a célt szolgálja a kriptovilágban. Állítólagos céljuk az, hogy megkönnyítsék a tranzakciókat az emberek számára a digitális tokenek gyorsaságával és biztonságával, és megkönnyítsék a kemény eszközök, ideértve a fiat valutát is, határokon át.

A Bitcoin-tól, a munkabiztosítás (PoW) érmétől eltérően a Stellar a Stellar konszenzusos módszert használja. Ezzel a módszerrel a tranzakciókat 2-5 másodpercen belül kiegyenlítik. A konszenzusos módszer egy sor kiszolgálót használ, amelyek ellenőrzés céljából szinkronizálnak egymással, ahelyett, hogy bányászokat használnának a tranzakciók érvényesítéséhez.

A Stellar mögöttes technológiája és a Lumen Token

A Stellar hálózat egy nyílt, decentralizált peer-to-peer hálózat, amely lehetővé teszi a pénz mozgatását és tárolását. A Lumen a hálózat natív tokenje, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzösszegeket küldjenek és átváltsák a valutát.

A Lumen hídként működik, amely az eszközök kereskedelmét olcsóbbá teszi a határokon átnyúlóan. Ezért ez a decentralizált blokklánc-technológia kihívást jelent a meglévő fizetési szolgáltatók számára, akik magasabb díjakat számítanak fel a hasonló szolgáltatásokért, és célja az eltérő zárt rendszerek közötti hiányosságok orvoslása, amelyek a jelenlegi nemzetközi pénzügyi piacokból állnak..

A lumének könnyű értéktranzakciókat biztosítanak olyan devizák között, amelyek nem rendelkeznek gyakran kereskedett párral. Csak egyfajta pénznem küldhető el egy társtól a Lumenen keresztül, amely más pénznemként érkezik a vevőhöz. A vevőig vezető út különböző pénznemeken átívelő változásokkal teli. Az egyenes devizapár-csere meglétének biztosításával vagy a kezdeti valuta meglévő keresletének keresésével a Lumen tulajdonosától keres egy lumen- és célpénz-párot, így a tranzakció zökkenőmentessé válik.

Mi teszi egyedivé a Csillag Lumeneket?

Az egyediség első és legfontosabb oka az, hogy a Stellar lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy kihasználják a hálózatát a tranzakciós és átutalási költségek csökkentése érdekében. Ezzel együtt a mikrokifizetéseket is kezeli, és a mobil ágakon keresztül növeli elérhetőségét. Minden Stellar tranzakció mindössze 0,00001 XLM-be kerül. Bár az XLM nem PoW-érme, mint a Bitcoin, jelentős árkorrelációt mutat a Bitcoin-nal.

A weboldal Érmejósló kimondja, hogy a "a két kriptó korrelációs együtthatója 0,55," ami pozitív szám. Ez további előnyt jelent a Lumens számára, mivel ugyanabban az irányban mozog, mint a népszerű kriptovaluta Bitcoin.

A Stellar hálózatát a Stellar Consensus Protocol biztosítja, amely egyedivé teszi más kriptóktól. Ennek a protokollnak négy jelentős tulajdonsága van: decentralizált vezérlés, rugalmas bizalom, alacsony késés és aszimptotikus biztonság, ami kedvező megbízható hálózatot jelent a felhasználók számára.

Stellar Lumens-t érdemes szemmel tartani?

Most az örök kérdés, hogy a Stellar Lumens jó befektetés? A válasz nem egyszerű. A Crypto piac ingatag és hajlamos a hirtelen változásokra. Ezért mielőtt bármilyen kriptovalutába fektetnének, a befektetőknek részletes kutatásokat és tanulmányokat kell készíteniük az adott érméről.

Jelenleg az XLM teljes ellátása körülbelül 50 milliárd, a keringő ellátás pedig 20,7 milliárd. A Stellar jelenlegi 9,26 milliárd dolláros piaci felső határával és az elkövetkező években még nagyobb növekedéssel a Stellar életképes lehetőség lehet a befektetők számára, de megbízható kockázatkezelési tervekkel.

Öt év alatt a Stellar lumen növekedése várhatóan az egyik legjobban teljesítő kriptovaluta lesz, különös tekintettel a piaci hiányosságokra. Ez végül növelni fogja értékét és növekedését. A piaci veteránok azt jósolják, hogy a Stellar piaci kapitalizációja az elkövetkező évtizedekben meghaladhatja a Bitcoin növekedési százalékát.

Ne hagyja ki: Stellar Lumens árjóslás

Következtetésképpen:

Alacsonyabb költsége, gyorsabb tranzakciója, könnyű hozzáférhetősége és a Stellar Consensus Protocol protokollt használó biztonságos hálózata révén az XLM a kriptopiacon belül a legfelső tőzsdék sorába került. Maga az XLM hiánya mozgatórugó lehet értékének az időbeli növekedéséhez, különösen akkor, ha a Stellar platformja iránti kereslet jelentős növekedést mutat. Az összes tényezőt és az alapos kutatást figyelembe véve az XLM nyereséges kiegészítő lehet befektetési portfóliójához. A digitális pénztárcában tartva jó befektetés lehet.

eToro – A legjobb platform a vásárláshoz Stellar XLM

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

A Stellar vásárlása – Útmutató kezdőknek

Mi fogja vezetni a csillagos árat 2021-ben?

Mennyit ér a Stellar XLM 2021-ben és azon túl?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector