ETH-előrejelzések – elérhet-e az Ethereum 50 000 dollárt?

A digitális fizetőeszköz hatalmas nyereséget hozott a növekedési befektetők számára, de elérheti-e az Ethereum az 50 000 dollárt? Vessünk egy pillantást a szakértők árjóslataira.

Az Ethereum (ETH) új csúcsokat ért el 2021. február harmadik hetében, de nem tudta fenntartani bullish lendületét ugyanazon hónap utolsó hetében. A befektetők óriási eladása és a teljes crypto sztratoszférát érintő Bitcoin, a szülő kriptó, a Bitcoin formájában bekövetkezett süllyedés következtében az Ethereum árfolyama esett, és a jelenlegi 1.558 dolláros árfolyama 23,43% -kal nőtt az elmúlt 24 órában..

Miután a Bitcoin februárban először lépte át az 50 000 dollárt, sok befektető és szakértő úgy véli, hogy az ETH-nak azonos magasságokat kell elérnie. Ha más altcoinok, például a Binance Coin (BNB) erősen versenyeznek a decentralizált pénzügyi térben, az Ethereum lesz a második kriptográfia, amely eléri az 50 000 dollárt?

“Az Ethereum megerősíti helyét a globális digitális gazdaság jövőbeli szubsztrátjaként azáltal, hogy 2021-ben aláírja a világ szerződéseit” – fogalmazott Andrew Keys kriptográfiai elemző 2020 decemberében. Az elemző a Bitcoin-ot (BTC) digitális aranynak és az Ethereum ( ETH) mint digitális olaj. Úgy tűnik, hogy jóslatai helyesek voltak, amikor a BTC átlépte az 50 000 dollárt, az Ethereum pedig 2000 dollárt átlépett 2021 februárjában, fényes jövő előtt, piaci potenciálja következtében.

Az Ethereum nehéz hét előtt áll, de ilyen forgatókönyv várható volt, miután a kriptográfiai eszköz új ár mérföldkövekhez emelkedett. A digitális fizetőeszköz hatalmas nyereséget hozott a növekedési befektetők és tapasztalt kereskedők, valamint kezdő befektetők számára, akik hónapokkal vagy évekkel ezelőtt vásároltak ETH-t egy kriptográfiai kereskedelem részeként azzal a céllal, hogy a kriptovaluta egyszer több száz dollárra nőjön.

Minden befektetőnek van egy árcélja, amelyen hajlandó elengedni egy befektetést. Szerencsére ezeknek a befektetőknek a Bitcoin (BTC) árának megugrása, valamint a kereskedők kielégíthetetlen érdeklődése a decentralizált pénzügyek (DeFi) iránt, az ETH-k ára meghaladta a 2000 dollárt.


Közülük sokan az aranyat használták el a befektetés megszüntetésének sablonjaként, mivel a fém is átlépte a 2000 dollárt, és 2020 augusztus 7-én minden idők legmagasabb, 2067,15 dolláros árfolyamon rendeződött, és azóta az ár mérföldkő alatt van. Miután elérte ezt az árcélt (2000 dollár), a legjobb dolog az volt, hogy elengedett egy eszközt, amikor annak kereslete vagy érdeklődése messze felülmúlta azt az igényt, hogy egy előre nem látható jövőben továbbra is meg kell tartani az egész volatilitási tendenciái miatt. kriptotér.

Az Ethereum bullish formájában bekövetkezett zuhanását a piac hatalmas eladásának tulajdonították. Nyilvánvalóan a Bloomberg Televisionnek adott interjúban, a krakkói kriptopénz-csere vezérigazgatója, Jesse Powell rámutatott, hogy „Ether árának több mint 50 százalékos zuhanását nem a kereskedelem motorjának meghibásodása, hanem a rendkívüli értékesítés okozta”. Hozzátette: óriási esély van arra, hogy egy többszörös étertulajdonos, aki nem tudta elhinni, hogy az Ethereum hatalmas zuhanást hozott neki, úgy döntött, hogy mindet eladja, átváltja fiat pénznemre, és folytatja életét. “.

Az Ethereum platformján tranzakciók lebonyolítására használt Vitalik Buterin új érméjének eladása bezárja a kereskedők elméjét, mivel később egy hatalmas árcsúcson elzárja a FOMO (Fear of Missing Out) kereskedelmi érzelmeit vagy érzéseit. Az eladó felszabadította magát egy későbbi árcsökkenés alól, ami felvethette volna a kérdést: miért nem engedtem csak el a lehető leghamarabb?

“Annak ellenére, hogy ez a kereskedés utolsó három munkanapja mit tett a kriptográfia számára a hatalmas nyereség letörlése szempontjából, ez egy kicsit sem riadt vissza a befektetőktől” – mondja Lynn Thomasson, a Bloomberg munkatársa. Miért izgulnak az emberek félelmükben, amikor hatalmas hasznot húztak a kriptográfia árának az elmúlt hónapokban bekövetkezett szárnyalásából? Megjegyzéseit megerősítette Powell, a Kraken kriptovaluta tőzsde, aki ötszörös növekedést tapasztal az új ügyfelek számában, akik elkezdték pártfogolni a digitális eszközöket a platformján.

Összességében befektetőként alaposan meg kell végeznie saját kutatását és meg kell értenie, hogy mi a blokklánc-technológia és annak protokolljai, mielőtt úgy döntene, hogy pénzének hatalmas összegét fekteti be annak érdekében, hogy ne szenvedjen hatalmas veszteségeket. Bár a piac kissé lefelé néz február utolsó hetében a hónap ilyen erős kezdete után, a kriptográfia erről szól.

Bármely befektető, akit sokkol az események részvétele (ma nyereség, majd másnap veszteség), sokáig nem követi a digitális eszközberuházások mintáját. A kriptográfia spekulációval kereskedik, és a „megfelelő időzítés” minden, amit befektetőként tudnia kell.

Tegyük fel, hogy egy hatalmas vállalat február utolsó napjaiban jelent be, csakúgy, mint Elon Musk és Tesla 1,5 milliárd dolláros befektetésükkel a Bitcoinba (BTC), amely eszköz elfogadott, hogy kiegészítő fizetési lehetőségként használják termékeikért. és ez el fog terjedni az egész pénzügyi szektorban.

Az ilyen elterjedés azt mutatja, hogy a kereskedők mennyire bíznak a digitális érmék iránt. Ha több, az üzleti életben megszerzett szervezet hatalmas összegeket dob ​​egy érmébe, ez azt jelenti, hogy van potenciál ebben a kriptovalutában, amellyel (mint kis idős kereskedők) kísérleteznek. Ez megváltoztatja az eszköz árfolyamát, és hamarosan a veszteségek azonnal törlődnek.

Jelenleg “az eladók irányítják a piacot, mivel hajlandóak elengedni az eszközöket olyan áron, amely kielégíti pénzügyi céljaikat” – mondja Nick Cawley, a Daily FX munkatársa. Ez követi a kereslet és a kínálat törvényeit, mivel minél nagyobb a termék kínálata (ETH), annál kisebb a kereslet (2000 dollár vagy annál magasabb kereskedelmi áron), ami árának esését eredményezte (kereskedés 1400 dollár között). és 1600 USD). A fő érmék értékük több mint 20% -át vesztették a kriptopiac bearish kilátásai miatt.

Mivel egy ilyen tendencia negatívnak tűnik az amatőr befektetők számára, rendkívül pozitív a tapasztalt kereskedők számára. Mivel az árak korrekciós pontokra esnek, a digitális eszközök viszonylag olcsóbbá válnak. Az ETH iránti kereslet a blokkláncán futó 210 DeFi protokoll részeként, az Ether tranzakciókért fizetendő gázdíjakkal párosulva, amely új, 39 dolláros csúcsot ért el, hosszabb távon több nyereséget fog regisztrálni. Ez a legtöbb DeFi protokollt tartalmazó blokkláncot állítja útjára, hogy elérje a különböző mérföldköveket, elsődleges célpontja 50 000 dollár.

https://trading-education.com/is-ethereum-a-good-investment-this-year

Mi határozza meg az Ethereum árát?

Az Ethereum, ellentétben a Bitcoin BTC-vel, amely általában úgy látja, hogy az árakat a kereslet és a kínálat erői határozzák meg (bármilyen árat is hajlandók fizetni az emberek), az intelligens szerződéses hálózat széles körben függ számos tényezőtől, például az új token „éter” kereskedelmétől. a tranzakciók feldolgozásához szükséges gázdíjak megfizetésére használják.

Ezenkívül a Decentralized Finance (DeFi) részeként az Ethereum a teljes terület 94,6% -át ellenőrzi, hálózatán 210 projekt fut. Közülük népszerűek a decentralizált pénzügyi tőzsdék (Uniswap és SushiSwap), a decentralizált biztosítási platform (Nexus Mutual), a decentralizált hitelezés (összetett), a hozam-összesítő (év. Pénzügy) és a fizetési megoldások és szolgáltatók (Celer Network)..

Az írás idején az Etherscan-től kapott adatok szerint az elmúlt 24 órában a hálózaton sikeresen feldolgozott tranzakciók száma 1,303 millió volt. Több mint 37 milliárd dollár értéket zároltak le a decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazások és az egész Ethereum digitális gazdaság számára, az analitikai DeFi „DeFi Pulse” protokoll adatai alapján..

Az Ethereum a protokollok diverzifikálásán fáradozik, amelynek a kereskedelem volumene alapján „nagy a felhasználói érdeke”. Egy eszköz árának esése nem jelenti azt, hogy a teljes Ethereum hálózat kihalási üzemmódra készül.

Nyilvánvaló, hogy az elmúlt 24 órában az Index Coop. amely 116,1 millió dollár feletti zárt alapokkal rendelkezik, 23,31 dolláron kereskedett, az elmúlt 24 órában árának 4% -át árasztotta el.

Más eszközök nem tapasztalták az Index Coop sorsát, és az elmúlt 24 órában az Aave 13% -kal, 387,65 USD-n, a Compound 443,73 USD-n 19% -kal, a Maker 17% -kal, 2335,45 $ -on kereskedik, Nexus Mutual (NXM) 7,5% -kal nőtt és 62,62 dolláron kereskedett, a Yearn Finance 6,47% -kal 29 882,97 dollárról 35 133,22 dollárra nőtt. Decentralizált tőzsdék A SushiSwap 6,94% -kal nőtt és 14,75 dolláron kereskedett, míg az Uniswap 7% -kal emelkedett a 24 órás mélypont elérése után, és jelenleg 26,31 dolláron kereskedik.

Mivel a Föld bolygó szerződéssel fut, és az Ethereum a blokklánc-hálózatán keresztül lehetővé teszi a szerződések digitalizálódását, a globális gazdaság minden szála hamarosan digitalizálódik. Az Ethereum ebben a szcenárióban remek lehetőségekkel rendelkezik a nem túl távoli jövőben a világ teljes gazdaságának és nem csak egyetlen eszközkészletének fejlesztésére.

Az Ethereum 2.0 bevezetése több funkcióval rendelkezik a skálázhatóság terén (téten keresztül), amely másodpercek alatt több tranzakciót dolgoz fel, az összetettséget (ami növeli a biztonságot) és az intelligens szerződések interoperabilitását..

A 2. szintű megoldások robbanásának a küszöbén állunk, amely az egész blokklánc teret egy másik játékba viszi a pénzügyi világban. Szerencsére ETH kereskedőként eszközei szerves szerepet játszanak az egész folyamatban.

A világ kötőszövete szerződések, és ha az orvosi rendelvények, az egyetemi elfogadás, a biztosítási kötvények, az adásvételi szerződések, az állásajánlatok és a nyilvánosságra hozatali tilalmak a blockchain technológián alapulnak, akkor az Ethereum nemcsak a telekommunikációt, jogi, közösségi médiát, egészségügyet fogja forradalmasítani, oktatási és e-kereskedelmi ipar, hanem az egész tranzakciós gazdaság. Ez az ETH-t egy olyan útra helyezi, ahol a kriptográfia meghaladja a BTC-t, hogy a digitális pénzügyek digitális olajává és aranyává váljon, és meghaladja a szülő kriptó, a Bitcoin 50 000 dolláros ármérföldkövét.

Bővebben: Mi fogja vezetni az Ethereum árát 2021-ben?

Árjóslatok: 50 000 dollárt érhet el az Ethereum?

Az Ethereum készen áll számos ár mérföldkő elérésére. A Fundstrat Global Advisors LLC stratégái, David Grider elmondta, hogy „az Ethereum a legjobb kockázat / haszon befektetési játék a kriptóban”. Nézetei az Ethereum számos olyan funkciójából fakadnak, amelyekben nem kell az új token „éterre” vagy egyetlen protokollra támaszkodniuk a digitális eszköz teljes árának meghatározásához. Grider úr azt tervezi, hogy az Ethereum több mint hétszeresére, 10 500 dollárra emelkedik, miután 2021 februárjának harmadik hetében rekordmagasságot ért el..

Simon Dedic, aki a Blockfyre társalapítója és a Moonrock Capital ügyvezető partnere, úgy becsüli, hogy “A nem túl távoli jövőben az Ethereum több mint 9000 dollárt ér majd”.

A Times of India által közzétett cikkben, amelyet a Trading Education, a ZebPay vezérigazgatója (vezérigazgatója) élénk figyelemmel kísért, Rahul Pagidipati azt mondta, hogy “Normál esetben az Ethereum hajlamos követni a Bitcoin-ot”. Nyilatkozatának értelmezése során Pagidipati úr úgy látja, hogy az ETH ára emelkedik a BTC magasságáig, mivel más altcoinok ugyanazt az irányt követik, mint idősebb kriptotestvére a bikafutásokban és a bearish csökkenésben. Hozzátette, hogy “közel 3 millió ETH-t képviselnek, amelyek fiat pénznemben 3,8 milliárd USD-t képviselnek, hosszú távú részvények elkülönítéséhez zárva vannak, eltávolítva őket a megvásárolható kínálatból”.

A tárolás olyan folyamat, amelynek során az érmék birtokosai (jelen esetben az ETH) aktívan részt vesznek az úgynevezett folyamatban tranzakció érvényesítése ami hasonló a tétbiztos blokklánc bányászatához. Az ilyen blokklánc alatt olyan érmék birtokosait választják ki, akik megfelelnek egy adott kriptopénz minimális követelményeinek, és joguk van tranzakciók érvényesítésére.

Lehet, hogy volt egy másik meghatározása a tétről (fogadás, szerencsejáték vagy tét), de alaposan oktatták a „tétet”, mint a kriptográfia és a befektetés égisze alatt álló fogalmat. A megvásárolható kínálat megszüntetése magasabb árakkal jár, mivel a kereslet meghaladja a kínálatot.

Az Ethereum eléri bizonyos ármérföldköveit, mielőtt elérné az 50 000 dollárt. James Todaro, a Blocktown Capital részéről az a véleménye, hogy „valamikor az Ethereum értéke meghaladja a 9000 dollárt”. Todaro úr elemzése elsősorban azokra az alapokra összpontosul, amelyek azt láthatják, hogy az intelligens szerződések blokklánca a második kriptovaluta lesz, amely meghaladja az 1 billió dolláros piaci kapitalizációs jelet azzal, hogy profitál a Decentralizált Pénzügyi trendből a hatalmas felhasználói bázissal rendelkező protokolljain keresztül..

A BuyUcoin vezérigazgatója (vezérigazgató) Shivam Thakral azon a véleményen van, hogy „A Bitcoin konszolidálódik, és ez a fő oka annak, hogy Ether megéri a rekordértékelést. A befektetők arra számítanak, hogy az ETH a második legnépszerűbb, és piaci felső határa szerint hosszú távon nagy megtérülést jelent befektetéseiken ”.

Brian Schuster az Ark Capital alapítója, és abban a meggyőződésben van, hogy „Az Ethereum a DeFi világának irányítása és a digitális világ forradalmi lehetőségeinek eredményeként 2024-ig 100 000 dollárt fog elérni..

Kép: Prime XBT

Crypto Valley tag, a Prime XBT beszámolt arról, hogy az elkövetkező években hatalmas nyereség lesz, és egy olyan bearish szezonban, mint ami a BTC-vel történt, az ETH-k is jönnek, és látni fogják, hogy a kriptográfia olyan szintre ugrik, amire a kereskedők soha nem gondoltak.

A kereskedő társaság szerint az Ethereum ára 2021-ben véget ért éven belül 25 000 dollár lehet, 2022-ben 27 000 dollárra nőhet, egy bearish időszakon megy keresztül, és 2023-ban 52 hét 7200 dolláros mélypontra süllyed. Az ár csökkenésével az ETH csökken több befektető árszintjeibe, és a DeFi térben a legdominánsabb blokklánc iránti nagyobb kereslet látja az árát az egekbe szökni és új mérföldkövet fog elérni, 100 000 dollárt 2025-ben.

Ennek során ez lesz az első kriptográfia, amely eléri ezt a teljesítményt, és a piaci kapitalizáció révén a legnagyobb kriptóvá válik korlátozott kínálata miatt, amely meghaladja a Bitcoin maximális kínálatának ötszörösét.

Ne hagyja ki: Ethereum árjóslás

Most jó alkalom az Ethereum vásárlására?

Nincs jobb idő. Sok olyan kereskedő van, aki a BTC aktuális árát nézi, és arcát a kezébe temeti. Hogyan lehet ez lehetséges? Miért mondtam ki, amikor 2020 márciusában 3800 dollár körül mozgott? Vannak kezdő, félprofi szakemberek, szakemberek, osztálykereskedők és örökölt (szakértői) kereskedők, és némelyikük bár hatalmas hasznot hozott befektetésein, itt-ott könnyeket hullatott.

Az Ethereum a decentralizált pénzügyek (DeFi) királya, és mivel a közeljövőben további protokollok kerülnek a platformjára, amelynek erős felhasználói bázisa van, amely hatalmas kereskedelmi mennyiségben fog tükröződni, a kriptográfiai eszköz ára hatalmasat fog nőni a folyamat során.

Évek óta számos Layer One (1) blokkláncot fejlesztettek ki, amelyek sajnos az amatőr fejlesztők számára „Ethereum Killers” néven kerültek forgalomba. Sok ilyen blokklánc gyorsabb és kifinomultabb intelligens szerződéses platformot ígért, de eltűnt a szélben, mivel az ötletgondozás és a megvalósítás nem ugyanaz.

A továbbiakban számos olyan fejlesztő és befektető van, aki szívesen belevágna és kihasználná a Decentralized Finance (DeFi) révén elérhető számos lehetőséget. Természetesen ez azt jelenti, hogy az Ethereum elveszíti a közelgő projektek kis százalékát. Andrew Keys, a CoinDesk munkatársa szerint: „Még ha új nyílt forráskódú ökoszisztémák is megjelennek ezen más protokollok körül, minden út visszavezet az Ethereumhoz, mint az alap telepítési réteghez”.

Az Ethereum Futures 2021-es sikeres bevezetésével a világ legnagyobb derivatív tőzsdéjén (Chicago Mercantile Exchange) a digitális eszköz csak a második Commodity Futures Trading Commission által bejegyzett kriptotermékké válik, és ez a nem is olyan távoli jövőben kitisztítja a az Ethereum tőzsdén kereskedett alapja.

Ez a megfelelő alkalom az Ethereum megvásárlására, mert olyan árszínvonalon kereskedik, amely megfizethetővé teszi. Az Ark Capital Brian Schuster szerint a digitális eszköz a DeFi világának irányítása és a digitális világ forradalmi lehetőségeinek eredményeként 2024-re 100 000 dollárt ér el.

eToro – A legjobb platform az Ethereum vásárlásához

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Hol lehet befektetni az Ethereumba?

Bill Gates egyszer azt mondta: “Ha a vállalkozásod nem online, akkor a vállalkozásod hamarosan megszűnik”. Annak ellenére, hogy az emberek számos kérdést feltettek a vállalkozások online működtetésével kapcsolatban, az egyik leggazdagabb férfi már korán tudta, hogy a világ jövője a digitalizálás erejével online halad.

Számos olyan személy van, aki túlságosan konvencionális ahhoz, hogy elfogadja a változást, és úgy érzi, hogy a kriptográfia-befektetés csak inkognitómódban vagy egy olyan internetes protokoll címen tekinthető meg, amely nem követhető nyomon. Sajnos ez a nyilatkozat nem tartalmaz vizet, mivel a kriptográfia számos olyan online brókerházban kereskedhet, amelyek üzleti igazolást és működési engedélyt kaptak többek között az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság kormánya részéről.

Az egyik ilyen bróker, amelyet a Trading Education-nál ajánlunk, az eToro. A platform 2006 óta nyújt pénzügyi és másolatkereskedelmi szolgáltatásokat, és közel 1000 alkalmazottja van. Az eToro irodái Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban találhatók.

A fiók létrehozása és az első Ethereum vásárlás az eToro-on viszonylag könnyebb folyamat, összehasonlítva más platformokkal.

Legelőször is, “FELIRATKOZÁS”Az online kifejezés a profil létrehozásakor.

A következő lépés a teljes név, e-mail cím és telefonszám megadása SZÜKSÉGES RÉSZLETEK szükséges a fiók létrehozásához. Kérjük, győződjön meg arról, hogy az Ön által megadott információk megerősítik-e személyazonosságát, mivel több névtelen személy hackelés formájában megpróbálja veszélyeztetni a nagyfrekvenciás kereskedési platformokat. Alaposan ellenőrizni fogják.

A vállalati irányelvek részeként, miután megadta a megfelelő részleteket, a rendszer arra irányul, hogy töltsön fel olyan dokumentumokat, amelyek igazolják a vállalat rendszerébe bevitt információkat. Ezt a folyamatot úgy hívják, hogy „Ismeri meg az ügyfelet” (KYC), és minden közvetítő, valamint fogadási oldal támaszkodik erre a folyamatra. Ennek célja annak biztosítása, hogy ne legyenek hitelkártya-csalások és ne sérüljenek azok az ügyfelek, akik olyan online fizetési rendszereket használtak, mint a PayPal, a Skrill, a Neteller és a Rapid Transfer pénzeszközök feltöltésére.

Miután sikeres ellenőrzési szakaszon ment keresztül, a következő lépés az PÉNZ ELLENŐRZÉSE (fiat pénznem) számlájára. Az előnyben részesített fizetési módok a hitel- / betéti kártyák, a PayPal, a Neteller, a Skrill, a gyors átutalás, az iDeal, a Klarna / Sofort banki szolgáltatások, a banki átutalás és a helyi online banki szolgáltatások.

A befizetés sikeres befejezése után egyszerűen navigáljon a következőre: Ethereum oldala és VEGYE ELSŐ ESETES VÁSÁRLÁSÁT amelyet feldolgozunk és befizetünk az Ön számlájára.

Készen áll a befektetésre Ethereum ETH?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector