Ethereum 2021-es árjóslás: 3000 dollár felé tart az ETH?

Ethereum árjóslás 2021-ben:

Az ETH 3000 dollár felé tart?

Az Ethereum világszerte a második legnagyobb kriptovaluta, a piaci kapitalizációban és a népszerűségben is csak a Bitcoin után áll. Kezdeti felajánlása óta az Ethreum több mint 1000% -kal emelkedett.

Mivel a Bitcoin a növekvő intézményi érdeklődésnek köszönhetően belépett a mainstreambe, 2020 jó év volt a kriptovaluta piac számára. Az Ethereumnak is jó éve volt 2020-ban, 4,5-szeres hozamot adott a befektetőknek.

Az Ethereum 2021. január 25-én elérte minden idők legmagasabb szintjét, 1456,26 dollárt, és még tovább fog felértékelődni. Nézzük meg az Ethereum árjóslását, és nézzük meg, hogy a kriptovaluta hogyan teljesít a következő években.

Mi az Ethereum?


Az Ethereum egy blockchain alapú, decentralizált platform. A Vitalik Buterin által 2015-ben alapított cég lehetővé teszi intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások (dApps) kiépítését és telepítését a platformon. A platform ezeket az alkalmazásokat és szerződéseket futtatja leállás, csalás vagy harmadik fél beavatkozása nélkül. Mivel a platform decentralizált, a felhasználók továbbra is végrehajthatnak tranzakciókat és intelligens szerződéseket a platformon, még akkor is, ha a hálózat egy része leáll.

Az Ethereum célja a kliens-szerver modell decentralizálása, a központi szerverek lecserélése az önkéntesek által üzemeltetett csomópontok ezreivel világszerte.

Intelligens szerződések működtetik az Ethereum ökoszisztémát. Ezek a blokkláncon tárolt kódsorok. A szerződések automatikusan teljesülnek, ha bizonyos előre meghatározott feltételek teljesülnek. Az intelligens szerződéseket az Ethereum blokklánc hajtja végre, amely elfogulatlan harmadik félként működik a blokkláncon végrehajtott tranzakciók során.

További információ: Mi az Ethereum? Kezdő útmutató az Ethereumhoz és tippek az ETH-ba történő befektetéshez

Ethereum ártörténete: áttekintés az Ethereum múltbeli teljesítményéről

Az Ethereum némi volatilitást tapasztalt, csakúgy, mint a többi kriptovaluta. Hosszú távon azonban az egyik stabilabb kriptovaluta volt. Ellenőrizzük egy kicsit részletesebben az Ethereum ártörténetét.

Az Ethereum 2017. május 17. és 2017. június 20. között jelentősen emelkedett az értékelésben, amikor az ETH ára 90 dollárról 364 dollárra emelkedett. Ezt az áremelkedést követően a deviza volatilitási időszakban volt, mielőtt december közepén újra felértékelődött volna. Az Ethereum december 13-án átlépte az 500 dollárt, december közepére elérte a 730 dollárt.

December végén a kriptopénz 800 dollár körüli árfolyamon mozgott. Januárban átlépte az 1000 dollárt, de februárban visszaesett 750 dollárra. Az Ethereum árfolyama fokozatosan csökkent 2018 májustól 2018 decemberéig, amikor az érték 100 dollár alá esett.

2020 decemberéig az Ethereum 500 és 750 dollár között mozgott, megtartva pozícióját a két ársáv között. Január 1. és január 9. között az Ethereum 730 dollárról 1288 dollárra emelkedett. Ez megalapozta az Ethereum korábbi 1439,33 dolláros rekordjának megdöntését, és a kriptovaluta minden idők legmagasabb csúcsát, 1456,26 dollárt érte el 2021. január 25-én..

Az Ethereum árjóslata szerint az Ethereum továbbra is emelkedni fog 2021-ben. Egyes előrejelzések szerint a kriptopénz továbbra is magasabbra fog nyomulni, és hamarosan eléri a magas, 1456,26 dolláros árat. Nem számít, mi az árjóslás, az idén eddig felülmúlta a Bitcoint.

Ethereum 2021-es árjóslat: Valóban eléri az ETH 3000 dollárt?

Igen. Az Ethereum árjóslata szerint az ETH 2021-ben bikafutást fog tapasztalni, és az Ethereum ára elérheti a 3000 dolláros határt. Mivel a választott platform a DeFi projektek számára, az Ethereum lesz a legjobb asztali pénz hosszú távon. Az Ethereum 2.0 elindításával az Ethereum skálázhatósági problémáival foglalkoznak, a platform másodpercenként 100 000 tranzakciót képes feldolgozni, hatékonyabbá és hozzáférhetőbbé téve a platformot.

4 Fontos figyelembe veendő tényezők

A kriptovaluták árának pontos előrejelzése nehéz, mivel az ár a piaci körülményektől függően változik. Az Ethereum árjóslása során azonban megvizsgálhatjuk a tényezőket. Itt négy fontos tényezőt kell figyelembe venni.

1. Kriptovaluta útmutatás a bankok számára

A Pénzváltó Irodája (OCC) azt reméli, hogy több szabályozási útmutatással szolgál a hagyományos bankok számára a kriptopénz befogadásában és a hatékonyság növelésében. Az OCC nemrégiben publikálta Értelmező levelek 1174, annak tisztázása, hogy a bankok most őrizhetik a kriptovalutát és a stabil pénznemeket.

Azt is megmagyarázza, hogy a bankoknak joguk van új technológiák, köztük független csomópont-ellenőrző hálózatok (INVN-ek) és stabil állományok használatára, amelyek elősegítik a bank által megengedett funkciók, például a fizetési tevékenységek végrehajtását..

A nemzeti bankok és a szövetségi megtakarítások engedélyezésén túl kriptovaluta letétkezelési szolgáltatások az ügyfelek számára az OCC jogot biztosított a digitális pénznemekhez társított egyedi kulcsok birtoklására is. Ez lehetővé tette a bankok számára, hogy stabilpénzeket bocsássanak ki, cserélhessenek fiat pénznemre, és hitelesítsék, tárolják vagy rögzítsék a tranzakciókat egy blokklánc csomópontjaként (INVN).

Az ETH közösség számára ez valóban egy nagy hír, mert a stablecsinerek Ethereum tokenek, amelyek rögzített értéken maradnak, még akkor is, ha az Ethereum ára változik. Az ETH hálózati infrastruktúraként kihasználható ezeknek a stabil állományoknak a megkönnyítésével.

2. Ethereum 2.0

Az Ethereum 2.0 vagy a Serenity régóta várt, sokat megvitatott és jelentős lépés volt a korábbi frissítések után. Ennek az az oka, hogy a cövek igazolásával kapcsolatos konszenzus mechanizmust valósítja meg, eltávolodva a meglévő munkabiztonsági konszenzus mechanizmustól. A frissítést szakaszosan, az első fázist 2020-ban fogják kiadni. Minden frissítés célja az Ethereum funkcionalitásának javítása..

Az Ethereum2.0 legnagyobb előnye, hogy jelentős javulást hoz a méretezhetőségben, a biztonságban és az elérhetőségben. Lehetővé teheti az Ethereum számára akár 100 000 tranzakció lebonyolítását, szemben az Ethereummal, amely másodpercenként csak 30 tranzakciót tud támogatni. Ez végül javítja a hatékonyságot és csökkenti a hálózati torlódások okozta késéseket. A tranzakciókat párhuzamos láncokban kezelik, nem pedig egymás után, így a szilánkok láncolatának megvalósítása felgyorsítja a hálózatot és növeli a skálázhatóságot.

3. Az ingercsomag

Jehan Chu, a hongkongi kriptográfiai befektetési cég, a Kenetic Capital ügyvezető partnere elmondta a CoinDesknek, "A Biden-inger további lökést adhat a bitcoin árának, de nem más, mint egy hordós tehervonat nyomulása."

Az új POTUS új gazdasági ösztönző csomag kiadását tervezi. Az ösztönző csomag további 1400 dollárt küldene a jogosult kedvezményezetteknek. Ez kiegészül a kongresszus által Trump elnök mandátumában elfogadott 600 dollárral, ami azt jelenti, hogy a címzettek összesen 2000 dollárt kapnának.

A Bitcoin ára jelentős emelkedést kapott a 2020-ban végrehajtott kormányzati ösztönző intézkedéseknek köszönhetően, amelyekben a kriptopénz rekordmagasságot ért el, ami magasabb, mint amit 2017-ben láttunk..

A kriptopénzek hasonló reakciójára számíthatunk az Egyesült Államok bejelentésével az új ingercsomagról.

4. Az intézményi érdeklődés fokozása az Ethereum iránt

Alapján A Coinbase éves áttekintése 2020-ra, több intézményi befektető az étert fontos értéktárolónak tekinti. Egyre több intézményi ügyfél foglal el Ether pozíciókat erősebb hozama miatt, amint azt a kriptográfia tőzsde is megjegyezte.

2021 jelentős év lesz az Ethereum számára. Az előrejelzések szerint az intézményi befektetők kedvence lesz. A hamarosan bevezetésre kerülő Ethereum-központú alapok célja, hogy az ETH-nek, az Ethereum hálózat natív pénznemének való kitettséget biztosítsák egy magas biztonságú járműszerkezeten keresztül.

Bővebben: Mi fogja vezetni az Ethereum árát 2021-ben?

Ethereum 2021-es árjóslás: Milyen erős támogatási és ellenállási szintek vannak?

Kép: ETH / USD havonta

Ha megnézzük az Ethereum árának havi grafikonját, akkor láthatjuk, hogy az ETH / USD idén januárban valaha volt a legjellegzetesebb hónapja, és úgy tűnik, hogy még több van. Mint látható, a 20 sávos SMA ebben az időkeretben átlépte az 50 sávos SMA-t, hogy kialakuljon a bullish keresztminta.

Míg az ETH ára azóta visszavonult minden idők legmagasabb szintjéről, számíthatunk arra, hogy az ETH átlépi a 1475 USD ellenállás és az 1500 dolláros pszichológiai szint fölötti törés. Hátránya, hogy nagyon erős támogatást élvez a 1100 USD amelynek ideális esetben meg kell akadályoznia az ETH ár lefelé irányuló mozgását.

Ethereum árjóslás: Következtetés

Az Ethereum árjóslata szerint az ETH rekordértékű évre állítható 2021-ben. Látni fogjuk, hogy az Ethereum túlhalad a korábbi csúcson, mivel a tartós növekedés időszakában megelégszik azzal, hogy több projekt választotta az Ethereumot a platformjuknak az Ethereum 2.0 és a DeFi projektek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Az Ethereumnak magasan kell lennie a befektetési listán, mivel versenyképes áron léphet be, teljes mértékben kihasználhatja a bullish hangulatot és jelentős megtérülést érhet el befektetéséből.

eToro – A befektetési legjobb platform az Ethereumban

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

Ethereum árjóslás 2021-2025

A 10 legfontosabb kriptovaluta, a Bitcoin kivételével

Milyen top 10 kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben?

Mi az Ethereum, és érdemes-e befektetni az Ethereumba 2021-ben?

Az Ethereumba történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e?

Melyek a legjobb 9 altcoin, amelyet 2021-ben kell befektetni??

Ethereum vs. Bitcoin: Az Ethereum jobb befektetés, mint a Bitcoin?

Ethereum VS. Ripple: Melyik legyen a portfólióban?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector