Ethereum árelemzése 2021-re

ETH 2021-es előrejelzés

Megosztjuk a csúcsot A szakértők 2021-es előrejelzései az Ethereumra vonatkozóan.

Olvassa el Ethereum ETH árelemzésünket 2021-ben

A COVID-19 okozta gazdasági zűrzavar ellenére 2020 lenyűgöző év volt az Ethereum számára. A világ legismertebb altcoinjának ára az elmúlt 12 hónapban folyamatosan növekedett, mivel a kriptovilág nagyon várta a decemberben végre valósággá vált Ethereum 2.0 frissítés nagyon várt elindítását..

Összességében az Etheruem több mint 330% -kal gyarapodott 2020 kezdete óta – nagyon lenyűgöző, ha figyelembe vesszük bizonyos zsetonok ösztönző teljesítményét. Természetesen az Ethereum által tanúsított rugalmasság és egy izgalmas új hálózati átalakítás nagyon sokat hozta az altcoin-ot 2021-ig a középpontba – egyes iparági adatok szerint az ETH továbbra is olyan ütemben fog növekedni, amely viszonylag stabil a kriptopiac számára.

Tehát ez azt jelenti, hogy most jó idő befektetni az ETH-ba? A következő, 2021-es Ethereum árelemzésben megvizsgáljuk, hogy az Ethereum 2.0 hogyan láthatja az árak emelkedését az elkövetkező évben, valamint meghallgatjuk néhány iparági szakértő mondanivalóját.


Tartalom:

Ethereum – áttekintés

Az Ethereum ármozgásának története

Ethereum 2020-ban

A szakértők 2021-es előrejelzései az Ethereumra vonatkozóan

Az Ethereum árát befolyásoló tényezők

Ethereum árelemzés 2021-re

Fektessen be az Ethereumba 2021-ben?

Következtetés

Ethereum árelemzés 2021 – GYIK

Ethereum – áttekintés

Az Ethereum könnyen a legismertebb digitális fizetőeszköz a Bitcoin után, ezért mielőtt folytatnánk a 2021-es Ethereum árelemzést, érdemes közelebbről megvizsgálni, hogy az altcoin pontosan mi különbözik az elődtől.

Természetesen sok hasonlóság van a két technológia között – mind a Bitcoin, mind az Ethereum eredetileg a munka igazolásának koncepcióján alapult, ahol a tranzakciókat olyan csomópontok hálózatán keresztül ellenőrizték, amelyek versengenek összetett egyenletek megoldása érdekében – ez a folyamat általában „bányászatnak” nevezhető..

Hasonlóképpen, mind a Bitcoin, mind az Ether blockchain technológiát alkalmaz, hogy mindezt lehetővé tegye. Ezen alapvető hasonlóságoktól eltekintve azonban a Bitcoin és az Ethereum két nagyon különböző állat.

A 2015 júliusában indított Ethereum egy decentralizált, nyílt végű szoftverplatform, amely nemcsak a natív kriptotokus, az Ether gazdagépét játssza, hanem intelligens szerződések és elosztott alkalmazások (ĐApps) fejlesztését és futtatását is lehetővé teszi harmadik fél befolyása nélkül. . Az Ethereum rendelkezik saját programozási nyelvvel is, amely számos lehetőséget nyit meg a fejlesztők számára, akik egyedi alkalmazásokat szeretnének létrehozni és futtatni a platformon. Tehát, bár a Bitcoin és az Ethereum is kínál decentralizált fizetési rendszert, az Ethereum fő célja nem egy digitális fizetési rendszer, hanem egy platform, amely megkönnyíti a biztonságos szerződések és alkalmazások cseréjét saját pénznemén keresztül.

Az Ethereumnak nincs általános korlátja a forgalomban lévő zsetonok számában – ellentétben a Bitcoinnal. Ugyanakkor korlátozza az évről évre elérhetővé tett zsetonok számát. Egy másik fő különbség a blokkok létrehozásának sebessége. Míg a Bitcoin tranzakciók tíz percet is igénybe vehetnek, az Ethereum tranzakciókat általában másodpercek alatt dolgozzák fel.

Az Ethereum számtalan alkalmazása és gyakorlatilag korlátlan lehetőségei érdekes befektetési kilátássá tették, és lehetővé tették számára, hogy gyorsan megalapozza az amúgy is versenyképes kriptovaluta piacot. De mit jelent mindez a háttérinformáció az Ethereum 2021-re vonatkozó árelemzéséhez??

Mint látni fogjuk, az Ethereum és más kriptovaluták – különösen a Bitcoin – közötti legfontosabb különbségek megértése elengedhetetlen, ha meg akarjuk jósolni, hogy az érme hogyan teljesít az elkövetkező évben. Míg az összes kriptovalutát valamilyen módon befolyásolja a Bitcoin árának jelentős mozgása, itt az a célunk, hogy más módszereket találjunk, amelyekben az Ethereum jelképes ára mozog.

Az Ethereum ármozgásának története

Mielőtt elkezdenénk az Ethereum 2021-re vonatkozó árelemzését, körültekintő lenne egy pillantást vetni az altcoin történelmi ármozgására. Ezzel jobban azonosíthatjuk a múltbeli trendeket, és megjósolhatjuk, hogy bizonyos különféle piaci erők hogyan befolyásolhatják az ETH értékének továbblépését.

Mint a legtöbb kriptovaluta esetében, az Ethereum is nagyon keveset parancsolt kért árként, amikor először piacra került, és a token értéke 2015-ben kevesebb mint 1,00 dollár volt. A dolgok a következő 18 hónapban meglehetősen alacsony szinten maradtak a feltörekvő digitális valuta szempontjából, vagy így, amikor az ETC szerény 10,00 dollárt ért el 2017 januárjáig, akkoriban ekkor kezdett igazán ismertté válni ennek az új blokklánc-technológiának a határtalan lehetősége, és az árak hamar felszálltak. A 2017 vége felé tartó jelentős megugrást követően az ETH rekordmagasságot ért el, közel 1400 dollárt 2018 januárjában. 2018 hátralévő része azonban hullámvasút volt az Ethereum számára, és az év végére az ETH ára alacsony, akár 85 dollár.

A dolgok jóval több mint egy évig továbbra is meglehetősen visszafogottak maradtak a 2018 eleji csúcsokat követően. Az Ethereum nagyjából 18 hónap alatt 250 dollár törlésével küzdött, annak ellenére, hogy sok iparági hang továbbra is az Ethereumot üdvözölte az altcoin néven, amely egy nap elnyeri a Bitcoint az első helyen. 2019 nyarán egy újabb medvefutást követően az ETH mindössze 132 dollárért fejezte be az évet.

Ethereum ár 2020-ban

ethereum árdiagram

Természetesen az Ethereum 2021-re vonatkozó árelemzésének fontos szempontja az, hogy az érme milyen jól teljesített az elmúlt hónapokban. A 2019-es év meglehetősen gyászos teljesítménye után az ETH lassan kezdte meg a 2020-as évet. A befektetői hangulat azonban a nyár felé visszatért, és júliusra az árak 250 dollár fölé emelkedtek, és tovább emelkedtek, míg szeptemberben 475 dollár körüli szintet ért.

Az ETH árai ezután 350 dollár körüli visszaesést mutattak, mielőtt az év végén rallyra léptek volna, és decemberben 615 dollárra emelkedtek. Az év végi hullám valószínűleg az Ethereum 2.0 nagyon várt elindításának köszönhető, és ez a felújítás teszi az ETH-t olyan fontos kriptté, amelyet figyelni kell, amikor 2021-be lépünk..

Fontolgatná a befektetést Ethereum ETH?

Az Ethereum árjóslata 2021-re

A szakértők 2021-es előrejelzései az Ethereumra vonatkozóan

Kiegyensúlyozott Ethereum árelemzés kialakításához 2021-re több területről kell információkat gyűjteni. Természetesen a vezető kriptográfiai szakértők véleményének és előrejelzéseinek figyelembevétele jó módszer az ipar hangulatának felmérésére a Bitcoin és általában a piac felé.

1. Craig Russo

Craig Russo, a Peer alapítója – a SludgeFeed mögött álló bostoni startup – alapítója úgy véli, hogy az Ethereum decentralizált alkalmazások bevezetésére és a valós eszközök tokenizálására irányuló képessége biztosítja, hogy továbbra is platform maradjon, és rengeteg befektetői érdeklődést vonz. “Nem látok okot arra, hogy az Ether (ETH) 2021-ig ne látogassa meg újra a mindenkori csúcsokat, ha az Ethereum a tervei szerint halad, és a fejlesztők továbbra is építenek a hálózatra” – mondta, hozzátéve: “Úgy gondolom, hogy az ETH / BTC talán már a legalacsonyabb szintet ért el, és az ETH / USD új emelkedési trendet indít, amint a Bitcoin volatilitása lelassul. ”

2. Alex Saunders

Eközben a Nugget News vezérigazgatója, Alex Saunders szintén nagyon optimista az Ethereum lehetőségeivel kapcsolatban, és egy másik hang, amely azt a nagy valószínűséget jósolja, hogy az ETH új, minden idők legmagasabb szintjét éri el egy éven belül vagy ennél rövidebb idő alatt – 1421 dollárt jósolva 2021 végére..

3. Michaël van de Poppe

Michaël van de Poppe, a Cointelegraph Markets elemzője szintén az ETH következő bikafutására számít, és úgy véli, hogy a jövő valószínűleg fényes lesz az altcoin számára, a következő értéknövekedés valószínűleg az előző rekord felett lesz. Miközben nem állt rendelkezésre 2021-re vonatkozó teljes Ethereum árelemzés felajánlása, a Twitteren jósolta, hogy „az ETH következő ciklusának ATH-je valószínűleg 10 000–20 000 dollár között lesz”.

4. SalsaTekila

A SalsaTekile néven ismert kriptokereskedő és elemző, aki ismertségre tett szert, miután pár ezer dollárt 100 000 dollárba fordított egy nyári kereskedési versenyen, bizalmát fejezte ki az Ethereum iránt, hozzáadva portfóliójához, mivel úgy véli, hogy 2021-ben felülmúlja a Bitcoint. kellemetlen mennyiségű ETH-val (spot) rendelkezik. Ma ismét többet vásároltam, a kereskedési nyereséggel. Úgy gondolom, hogy az elkövetkező évben felülmúlja a bitcoint ”- tweetelt. Miközben még mélyreható elemzést kell készítenie az Ethereum 2021-re vonatkozóan, SalsaTekile pozitív jelnek kell tekintenie az ETH-t portfóliójához..

5. Ryan Selkis

A messari Ryan Selkis nem írt Ethereum árelemzést 2021-re az írás idején, de megjegyezte, hogy saját véleménye szerint miért tudna az Ethereum jól teljesíteni az elkövetkező évben. Jelentést írva arról, hogy mi várható a következő évben a kriptovaluta térrel kapcsolatban, azt mondta: „A Bitcoin makrópozíciója miatt nagy évre kész lehet, de az Ethereum repül a kriptó legfontosabb platformjává … egy teljesen új pénzügyi rendszert és egy nyitottabb, ellenállóbb internetet működtethet. ”

További információ: Mennyit ér az Ethereum 2021-ben és azon túl?

Az Ethereum árát befolyásoló tényezők

1. Ethereum 2.0

Az Ethereum 2.0 egy jelentős frissítés a régi Ethereum nyilvános mainnetre, amelynek célja az Ethereum használatának felgyorsítása és a meglévő teljesítménykorlátok kezelése..

Az egyik legjelentősebb változás a Proof of Work architektúrától a Proof of Stake konszenzusos mechanizmus megvalósításáig való elmozdulás. A frissítés 2020 végén kezdődött, és a bevezetés 1. fázisa 2021-ig folytatódik.

Az előrejelzések szerint az ETH 2.0 több mint 1000-szeresére növeli az áteresztőképességet, ami csökkenti az Ethereum tranzakciókhoz kapcsolódó magas díjakat, amelyek jelenleg a tokent támogatják. Természetesen ez a fejlemény kulcsfontosságú tényező az Ethereum 2021-re vonatkozó árelemzésében, és ha sikeresnek bizonyul, az árak 2021-ben az egekbe szökhetnek..

2. Bitcoin

Az Ethereum, mint minden Altcoins, mindig valamilyen módon kötődik a Bitcoinhoz. Először is, a Bitcoin a legismertebb és (viszonylag) legstabilabb kriptovaluta, és mint ilyen, az elemzők gyakran használják a digitális valuta befektetői kedvének mutatójaként. Másodszor, sok tőzsdén meg kell változtatni a BTC-t más érmékkel, amelyek a Bitcoin-t olyanná teszik, mint egy kriptotartalék-valuta. Ezért a Bitcoin ára – belátható időn belül – bizonyos mértékben tükrözi a szélesebb kriptovaluta-piacot.

3. A kriptovalutával kapcsolatos előírások

A kriptovaluta és a decentralizált fizetések gondolata viszonylag új fogalom, ezért sok ország még mindig foglalkozik azzal, hogy szabályozni kell-e és hogyan..

Például az Egyesült Királyságban az FCA nemrégiben megtiltotta olyan származékos termékek és tőzsdei kötvények (ETN) értékesítését, amelyek bizonyos típusú kriptográfiai eszközökre hivatkoznak a lakossági fogyasztók számára. Emellett új uniós előírások is vannak a láthatáron – amelyek óriási hatással lehetnek az összes kriptovaluta árra. Természetesen a szabályozás jó vagy rossz lehet a piacok számára, de minden hozzáértő kriptográfiai befektetőnek szorosan figyelnie kell a lehetséges változásokat.

4. Vevői igény

Mindenki tudja, hogy egy eszköz értékét a kereslet és a kínálat diktálja. Az Ethereumnak nincs felső határa abban, ahogyan a Bitcoin teszi, és ez történelmileg valami problémát jelentett az altcoin számára. Az Ethereum 2.0 érkezése és a Proof of Stake protokollra való áttérés azonban az előrejelzések szerint a jelenlegi 10% -os inflációt évi 0,5–2% közé csökkenti..

Keresleti oldalról nézve 2021 érdekes évnek tűnik, mivel a hagyományos befektetési intézmények iránti érdeklődés élénk volt 2020-ban, és rekordszámú új kriptovaluta pénztárcát nyitottak. Természetesen ez minden Ethereum 2021-re vonatkozó árelemzését nagyon érdekli, és azt jelentheti, hogy az elkövetkező évben a kereslet a kriptográfia egész területén megugrik.

Készen áll a befektetésre Ethereum ETH?

Ethereum árelemzés 2021-re

Mint láttuk, számos tényezőt kell figyelembe venni az Ethereum 2021-re vonatkozó árelemzésének elvégzése során. Természetesen a kriptográfiai elemzők a fentiekben részletezett különböző piaci erők értékelésén kívül megpróbálják azonosítani a mintákat és megjósolni az ármozgásokat azáltal, hogy technikai elemzést végeznek. diagramok korábban költöztek.

A BeinCrypto.com például elemezte az Ethereum ártörténetének csúcspontjait és mélypontjait, és ezt felhasználta egy 2021-re vonatkozó előrejelzés elkészítéséhez – ami újabb optimista jóslatot eredményezett egy olyan bikafutásra vonatkozóan, amely szerint az ETH ára 2021-ben körülbelül 2800 USD lesz..

A 600 dollár feletti szünettel hatalmas mennyiségben, ETH új bikapiacot jelez.

Ha ezt az elemzés részeként idézzük a többi iparági szám mellett, akkor arra számíthatunk, hogy a következő év rendkívül pozitív lehet az Ethereum számára. Bár lehet, hogy nem éri el a magas, egyesek által becsült 10 000 dolláros összeget, jó ok van feltételezni, hogy az ETH 2021 végére könnyen meghaladhatja az 1000 dollárt.

Fektessen be az Ethereumba 2021-ben?

befektessen az ethereumba

Mint láttuk, az ETH potenciálját tekintve optimista kórus van. Noha az Ethereum 2021-re vonatkozó árelemzésünk minden bizonnyal jó dolgokra mutat rá az altcoin számára, főleg, hogy az Ethereum 2.0 felgyorsul, érdemes megjegyezni, hogy elég sok kriptovaluta platform és hatóság gondolja úgy, hogy a pozitív hatások megnyilvánulása még egy kicsit tovább tart.

A TradingBeasts.com például, bár optimista az Ethereum jövőjével kapcsolatban, visszafogottabb növekedési ütemet jósol, az ETH 2021 végéig nem kúszik 600 dollár fölé, és csak 2023 végéig éri el az 1000 dolláros határt. Ha fontolóra veszi az Ethereumba történő befektetést. , elengedhetetlen az elvárások kezelése, és nem szabad elragadni a médiafelhajtástól.

Emlékeztetni kell arra is, hogy az optimistább Ethereum árjóslások közül sokan az Ethereum 2.0-ra támaszkodnak, ha megoldják a szándékolt kérdéseket. Bárki, aki az ETH-t hozzá kívánja adni a befektetési portfóliójához, meg kell győződnie arról, hogy lépést tart az e tekintetben bekövetkező – pozitív vagy negatív – fejleményekkel, és ennek megfelelően ki kell igazítania befektetési stratégiáját.

eToro – A befektetési legjobb platform az Ethereumban

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Következtetés

Az Ethereumnak valami bizonytalan éve volt 2020-ban. A COVID-19 járvány nemcsak káoszba sodorta a pénzügyi világot, de az Ethereum 2.0 késése is a befektetők bizonytalanságát táplálta, és az árak csökkentek. Ugyanakkor, amint azt az Ethereum 2021-re vonatkozó árelemzése rámutatta, úgy tűnik, hogy az ipar hangulata sarkon fordult, és az ETH várhatóan jól teljesít a következő években.

Természetesen még korai megmondani, hogy az Ethereum 2.0 bevezetése miként befolyásolja az ETH értékét a következő néhány évben, mivel a frissítés szakaszokban halad. Azonban feltételezve, hogy az első szakasz sikeres, láthatjuk, hogy az Ethereum árai 2021 első felében emelkedni kezdenek és egész évben folytatódnak.

A következő tizenkét hónapot a kriptovaluta jelentős átmeneti időszakának nevezték és Ethereum 2021-re vonatkozó árelemzésünk azt mutatja, hogy a népszerű altcoin rendelkezik a szükséges műszaki adatokkal ahhoz, hogy az ipar egyik legjobb befektetése legyen. Ha érdekel az Ether felvétele portfóliójába, és készen áll arra, hogy szorosan figyelje a jelképes árat érintő fejleményeket, akkor 2021 eleje jó alkalom lehet a befektetés megvalósítására.

Ethereum árelemzés 2021 – GYIK

Felmegy-e az Ethereum 2021-ben??

Noha az Ethereum 2021-es árelemzésünk nem tudja garantálni, hogy az ETH ára hogyan mozog a következő évben, számos iparági adat van abban, hogy az altcoin jó befektetésnek bizonyul.

Hogyan befolyásolja az Ethereum 2.0 a token értékét?

Az Ethereum 2.0 bevezetése ígéretet tesz arra, hogy bizonyos kérdéseket megold a meglévő blokklánc-infrastruktúrával, és látja, hogy az Ethereum technológia még sokoldalúbbá válik. Nehéz felfogni, hogy ennek miként lehetne pozitív hatása a jelképes árra, de a befektetőknek szorosan figyelniük kell a fejleményeket, mivel az Ethereum 2.0 bevezetésével kapcsolatos bármely kérdés negatív következményekkel járhat..

Mit jósolnak a szakértők az Ethereum számára 2021-ben?

A legtöbb iparági hang pozitívan fogadja az Ethereum 2021-es árpotenciálját, bár egyesek jóval nagyobb növekedést jósolnak, mint mások. Széles körű konszenzus alakult ki abban, hogy az Ethereum 2.0 bevezetésével az ETH ára bezárul a korábbi 1432 dolláros rekordnál. A 2021-es Ethereum árelemzésünk az altcoin növekedését is sugallja, bár a befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy sok minden nyugszik az Ethereum 2.0-n, és a jövőbeli fejleményekkel kapcsolatos kérdések megszakíthatják a bikafutásokat.

Az Ethereum meghaladja-e a 10 000 dollárt 2021-ben??

Bár vannak olyan iparági adatok, amelyek előrejelzik, hogy az ETH értéke öt számot fog elérni, meg kell jegyezni, hogy ezek nagyon ambiciózusak, és a legtöbb iparági hang konzervatívabb előrejelzéseket kínál.

Most jó alkalom befektetni az Ethereumba?

Mivel az Ethereum 2.0 2020 végén végre valósággá válik, és további fejlesztések vannak folyamatban, az ETH várhatóan jól teljesít az elkövetkező évben, és sok neves kriptográfiai befektető felvette a jelzőt portfóliójába a rekord növekedés előtt.

Hol vásárolhatok Ethereumot?

Ha Ethereumba kíván befektetni, akkor meg kell találnia egy brókert vagy tőzsdét, amely lehetővé teszi az eszköz megvásárlását. Számos szolgáltató áll rendelkezésre, de érdemes olyan szolgáltatót találni, amely jó hírnévvel rendelkezik és megfelel bizonyos pénzügyi előírásoknak. Ajánljuk eToro kezdő kereskedők számára, mivel egyszerűen használható felületet kínál, valamint rengeteg információt nyújt a kriptovaluta piacokról. A tokenek tárolásához kriptotárcára is szüksége lesz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector