Ethereum árjóslás: Mennyit ér majd az Ethereum 2021-ben és azon túl?

 • A Crypto Research Report előrejelzése szerint az Ethereum ára később 2021-ben elérheti az 1650 dollárt.
 • James Todaro szerint az Ethereum fel fog emelkedni, és végül eléri a 9000 dolláros árat. Meggyőződése, hogy az ETH potenciálisan 1 billió dolláros piaci értékre nő.
 • A Long Forecast azt jósolta, hogy az Ethereum ára 2021 végén 2 449 dollár lesz.
 • Az érmeár-előrejelzés szerint az Ethereum ára 2021 végére 2000 dollárra zárhat.

Fel fog menni vagy összeomlik az Ethereum? Olvassa el az Ethereum 2021 – 2025 árjóslásainkat

A legfontosabb Ethereum-előrejelzéseket keresi 2021-ben? Vagy azért küzdött, hogy megválaszolja a kérdést: „jó befektetés-e az Ethereum?” Ön jó helyen jár. Megvizsgáljuk, hogy a szakértők mit szólnak az Ethereum jövőbeli teljesítményéhez. Ismerje meg a legjobb Ethereum Price-előrejelzési előrejelzést 2021-re és azt követően, és fedezze fel, mennyit érhet az Ethereum 2021-2025-ben.

Akár meglévő befektető vagy, akár nem, az Ethereum legutóbbi teljesítménye valószínűleg felkeltette a figyelmedet. Még 2020 decemberében a kriptopénzpiac megindította az eget – és egy hónappal később, úgy tűnik, a bullish futása nem lassul.

Amikor októberben közzétettük az első Ethereum árjóslásainkat, az ETH ára 387,09 dollár volt, piaci kapitalizációja pedig 43 822 840 729 dollár volt. Ma ára megdöbbentő 1309,70 dollárra emelkedett, piaci felső határa pedig most már 150 707 844 344 dollár.

Ha arra kíváncsi, hogy „tovább fog-e menni az Ethereum?”, Akkor nem vagy egyedül. A befektetők és az elemzők arra törekedtek, hogy kiderítsék, folytatódik-e a robbanóanyag-piac 2021 folyamán és azon túl is.


Ebben a friss cikkben megosztjuk az Ethereum 2021-2025 közötti legjobb árjóslásait. Olvassa el, és fedezze fel, hogy az ETH okos befektetés-e, vagy egy altcoin az úton.

Az először 2014-ben indított Ethereum a világ egyik legrégebbi altcoinja. Ez a legsikeresebb is. Az Ethereum jelenlegi piaci kapitalizációja 43 822 840 729 dollár és 387,09 USD árfolyam a második legnagyobb kriptovaluta a Bitcoin után – és számos elkötelezett befektetőt nyert el az évek során.

Noha az Ethereumot gyakran használják átfogó kifejezésként, valójában annak a blockchain hálózatnak a neve, amelyen natív pénzneme (az éter, az ETH) fut. Ez a hálózat intelligens szerződésekkel 100% -osan biztonságos tranzakciókat hajt végre. A Bitcoinnal ellentétben nincs fix éterkészlet, ami azt jelenti, hogy sokkal skálázhatóbb, mint más kriptográfiai alternatívák. Ez csak az egyik oka annak, hogy sok befektető úgy gondolja, hogy az Ethereum végül felülmúlja a Bitcoint.

De mennyire reálisak ezek a hiedelmek? Ha elgondolkodott már azon, hogy „jó-e az Ethereum befektetés”, olvassa el. Megvizsgáljuk az Ethereum legnépszerűbb árjóslatait, hogy lássuk, mennyit érhet a kriptográfia 2020 és 2025 között.

Ha gyorsan és egyszerűen, 0% -os jutalékkal szeretné megvásárolni az Ethereumot, nézze meg eToro Exchange!

Mi az Ethereum?

Amint a bevezetőben említettük, az Ethereum egy nyílt forráskódú blockchain technológiai platform, amely biztonságos kriptotranzakciókat hajt végre. Ez a nyílt forráskódú blokklánc decentralizált alkalmazásként ismert, más néven a dApp.

Az Ethereum platform natív éterén kívül számos más kriptovalutát is támogat. Sok ilyen kriptó aktív a decentralizált finanszírozás (DeFi) piac – gyorsan növekvő szektor, amely olyan szolgáltatásokat nyújt, mint például hitelek, biztosítások és megtakarítási programok, a nagy bankok és más központosított vállalkozások hárításától mentesen..

Eddig 2020 folyamán az Ethereum 13,5 milliárd dollár értékű decentralizált tőzsdét dolgozott fel, szemben a 2019-es kevesebb mint 3 milliárd dollárral! Mivel a decentralizáltabb szolgáltatások iránti kereslet folyamatosan növekszik, az Ethereum profitálni fog a platformján futó altcoinok sikeréből.

Amellett, hogy a világ második legnagyobb kriptovaluta, az Pénzügyi Magatartási Hatóság (FCA) azt is felfedezte, hogy az Ethereum a negyedik legismertebb kriptográfia az Egyesült Királyságban. A válaszadók 17% -a számolt be arról, hogy korábban hallott az altcoinról, a Bitcoin, a Facebook Libra és a Bitcoin Cash mögé helyezve.

Izgatott az Ethereum legújabb növekedése miatt? Szívesen válaszolna az „jó befektetés az Ethereum” kérdésre? Jó helyen jársz. Felfedeztük a szakértők véleményét az Ethereum áráról 2021-2025-ben.

Rövid távú Ethereum árjóslatok: 2021

Az Ethereum árjóslata 2021-re

A világméretű koronavírus-járvány következtében bekövetkezett eseménydús 2020 után (amely március közepén az árak zuhanását okozta) a kriptovaluta-piac bosszúval visszatért. Tehát a kriptográfiai szakértők szerint mi történhet az Ethereum árával 2021-ben?

Az első rövid távú Ethereum árelőrejelzésünk a WalletInvestortól származik. A befektetési elemző platform végső soron bullish előrejelzést adott, bár márciusi enyhe visszaesést prognosztizál:

Amint a fenti grafikonból láthatjuk, a WalletInvestor arra számít, hogy az Ethereum az év elején csökken, és minimum előrejelzése szerint március végéig 900 dollár alatti potenciális mélypontot ér el. Ez több mint 400 dolláros veszteséget jelent, ami nagy csalódást jelent a befektetők számára abban a reményben, hogy az eszköz képes lesz fenntartani bullish sorozatát. Jó hír azonban, hogy ez a medvező időszak nem tart sokáig – május elejére még a legkonzervatívabb előrejelzése is 1015 dollárra teszi vissza az ETH árát. (Átlagos becslése 1172,04 USD, maximum 1334,150 USD).

Ettől kezdve az ETH tovább növekszik, és az év hátralévő részében értéket szerez. 2021 végére a WalletInvestor a következő potenciális árakat sorolta fel:

 • Minimális ár: 1274,290 USD
 • Átlagos ár: 1465.930 USD
 • Maximális ár: 1677.270 USD

Bár minimális előrejelzése alacsonyabb, mint az Ethereum jelenlegi értéke 1309,70 USD, átlagos és maximális előrejelzése biztatóbb. Egyik kilátása sem döbbenetesen magas a mai ETH árához képest, de azt sugallják, hogy az eszköz növekedése még nem volt maximális.

A 2021-re vonatkozó második rövid távú Ethereum árjóslatunkhoz a Previsioni Bitcoin-hoz fordultunk. Az olasz kriptanalízis hely gyakran optimista, amikor a digitális eszközök rövid távú kilátásairól van szó, elsősorban azért, mert a kriptovaluta tömeges bevezetését tervezi az elkövetkező években. Úgy véli, hogy az Ethereum újabb rekordévet vár, az ára decemberben új, minden idők legmagasabb szintjére (ATH) emelkedik, 5796,076 dollárra. Az Ethereum jelenlegi ATH-ja 1392 dollár, amelyet 2017-18-ban ért el.

A 2020 decemberében bekövetkezett piaci robbanást tükrözve a Previsioni Bitcoin úgy gondolja, hogy az ETH 2021-es növekedésének nagy részét szeptember és október között hatalmas bikafutás formájában fogja tapasztalni. Azt jósolja, hogy az Ethereum ára mindössze egy hónap leforgása alatt 2898.038 dollárról 56644.347 dollárra emelkedik – ez a növekedési ütem, ha igaz, akkor azt jelenti, hogy az eszköz értéke 30 nap alatt megduplázódik.!

A Previsioni Bitcoin jóslatával kapcsolatban még egy megjegyzendő dolog az a tény, hogy január vége előtt az Ethereum várhatóan 1962,7621 dollárra emelkedik. A következő hetekben ez azt jelentheti, hogy az ETH értéke meghaladja a 600 USD értéket. Érdekes alternatívát jelent a WalletInvestor azon várakozásával szemben, hogy az ETH 900 dollár alá csökken, mielőtt májusban újra talpra állna.

Mielőtt továbblépnénk a hosszú távú Ethereum árjóslásokra, vessünk egy pillantást arra, hogy a DigitalCoinPrice véleménye szerint mi történhet az ETH árával 2021-ben. Előrejelzései szerint az Ethereum végül egész évben értéket fog szerezni. Ára azonban valószínűleg ingadozni fog, minimális ára 1759,29 USD, maximális ára pedig 2,075,12 USD.

A WalletInvestorhoz és a Previsioni Bitcoin-hoz hasonlóan a DigitalCoinPrice is az év vége felé meredek bullish futamra számít. Ez a késői hullám a vályúcsúcsok sorozatának csúcspontja lesz – egyik sem különösebben drasztikus, de mégis ellentétben áll a múltban tapasztalt lassú és folyamatos emelkedésekkel.

BeinCrypto.com még optimistább kilátásokkal rendelkezik. A platform technikai elemzést használt, amely folyamat magában foglalja a kriptovaluta árának történetében szereplő legfontosabb csúcsértékeket és mélypontokat a jövőbeni ármozgások előrejelzése érdekében. A BeinCrypto a következő kiemelkedő árakat határozta meg technikai elemzési stratégiájához:

az ethereum értéke

Az első szürke mezőben látható felfelé mutató mintát alkalmazva a második mezőbe, ez a diagram körülbelül 2800 dollár árat ad 2021 decemberéig. Előrejelzésként túlságosan bullishnak tűnhet, összehasonlítva a másik szerényebb elvárásaival. az általunk említett kriptográfiai platformok.

Mivel a BeinCrypto jóslata több mint kétszerese az Ethereum ATH-jának, nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egy nagyon optimista előrejelzés!

Tehát jó-e az Ethereum 2021-re? A cikkben szereplő rövid távú Ethereum árjóslatok arra utalnak. Egyik sem jósolja, hogy az ETH 2021-et alacsonyabb áron zárja, mint a jelenlegi értéke 1309,70 dollár, ami megnyugtató jel lehet a befektetők számára. A legfontosabb kérdés most az, hogy hosszú távú kilátásai ugyanolyan ígéretesek-e, mint rövid távúak.

Mekkora lesz az Ethereum ára 2021-ben?

Az Ethereum felmegy-e 2021-ben?

Az Ethereum várhatóan 2021-ben emelkedik. Az Ethereum befektetői 1500 dollárt láthatnak a közeljövőben, és 2500 dollárt valamikor 2021 végére..

A Crypto Research Report előrejelzése szerint az Ethereum ára később 2021-ben elérheti az 1650 dollárt.

A blocktown-i főváros ügyvezető partnere, James Todaro szerint az Ethereum felmegy és végül eléri a 9000 dolláros árat. Meggyőződése, hogy az ETH potenciálisan 1 billió dolláros piaci értékre nő.

A Long Forecast azt jósolta, hogy az Ethereum ára 2021 végén 2 449 dollár lesz.

Az érmeár-előrejelzés szerint az Ethereum ára 2021 végére 2000 dollárra zárhat.

Bár ezen előrejelzések egyike sem vetekszik a BeinCrypto által látott 2800 dolláros előrejelzéssel, mégis biztató híreknek kell lenniük minden kereskedő számára, aki kíváncsi arra, hogy az Ethereum fel fog-e emelkedni 2021-ben? Vagy „jó befektetés-e az Ethereum 2021-re?” E számok szerint az ETH mindenképpen jó befektetés lehet, amelynek ára évről évre növekszik.

Fontolgatnád Ethereum ETH 2021-ben?

Az Ethereum előrejelzései 2021-re hihetetlenül változatosak, 1600 dollár alatti és 3800 dollár között mozognak! Ha egy hosszú távú befektetési stratégiát támogat, vessen egy pillantást az Ethereum 2022-2025 közötti árjóslataira.

Hosszú távú Ethereum árjóslatok: 2022-2025

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők az Ethereum számára 2022-ben és azon túl?

A 2022-208-as éveket tekintve hogyan változhat az Ethereum ára a következő öt évben? Első jóslatunk a Trading Beasts-től származik. Elemzése szerint arra számít, hogy az ETH 2022-ben szerény növekedést fog elérni, a maximális előrejelzései szerint lassú, de folyamatos, havi 30 dolláros előrelépés.

Amint a fenti táblázat mutatja, a Trading Beast átlagos és minimális árjóslata kissé kiábrándítóbb. Mindkét oszlop azt sugallja, hogy az Ethereum ára 2021-ben eshet, mivel a 2022 januárra vonatkozó jóslatok alacsonyabbak, mint az ETH jelenlegi értéke 1309,70 USD..

Bár mindhárom oszlop az ár növekedését mutatja az év folytatásával, a maximális ár oszlop az egyetlen, amely magasabb értéken nyit és zár. Akkor is figyelemre méltóan hasonlít néhány 2021-re vonatkozó jóslathoz. Ha a Trading Beasts helyes, ez azt jelenti, hogy az elkövetkező pár évben nem láthatunk akkora előrelépést, mint a rövid távú előrejelzések sugallják.

2023-ra és 2024-re a platform a következő Ethereum-előrejelzéseket adta meg:

 • 2023 nyitva: minimum = 1231,115 USD, maximum = 1 810 464 USD, átlag = 1 448 371 USD
 • 2023 bezárása: minimum = 1457,230 USD, maximum = 2142,986 USD, átlag = 174389 USD
 • 2024 nyitva: minimum = 1 478 247 USD, maximum = 2 173 892 USD, átlag = 1 739 114 USD
 • 2024 bezárása: minimum = 1 699 011 USD, maximum = 2 498 546 USD, átlag = 1 988 837 USD

Jó hír, hogy ezek az előrejelzések azt sugallják, hogy az Ethereum általános tendenciája bullish. Bár a Trading Beasts láthatóan arra számít, hogy a haladás üteme viszonylag lassú lesz, nem gondolja, hogy az Ethereum közelmúltbeli növekedése rövid életű.

Második hosszú távú Ethereum árjóslatunkra visszatérünk a DigitalCoinPrice-re. A platform 2021-ben 2075,12 dolláros csúcsárat jósolt az ETH-nak 2021-ben, akkor mit vár majd 2022-2025-ben? Ha kíváncsi arra, hogy „fel fog-e menni az Ethereum?”, Valószínűleg biztatni fogja a DigitalCoinPrice előrejelzései. 2022 és 2025 között úgy véli, hogy az ETH 2334,40 dollárról 4039,23 dollárra emelkedik – ez drasztikus javulás korábbi ATH-jához képest

A DigitalCoinPrice.com platform szerint az Ethereum ETH 2022-ig és azon túl is jövedelmező befektetés lesz. Az alábbiakban a grafikon mutatja az Ethereum ETH 2022-2028 árainak előrejelzéseit:

A DigitalCoinPrice előrejelzései szerint az Ethereum folyamatos fejlődése 2026-ban csúcsosodik ki, amely évre a platform 4639,04 dolláros csúcsárat jósolt. Bár 2027-ben az Ethereum ára visszaesik 4072,13 dollárra, 2028 újabb rekordév lesz, az ETH értéke 5858,47 dollár lesz. Ha arra kíváncsi, hogy „mit fog érni az Ethereum 2030-ban?”, Ez azt jelenti, hogy a válasz akár 6000 dollár is lehet.

Végső hosszú távú Ethereum árelőrejelzésünk a Crypto Rating alapján jön. A kriptopénz-elemző platform AI-algoritmust használ előrejelzéseinek eléréséhez, amely az Ethereum árát 2025-re 16 000 dollárra teszi. Ez 2021 január közepétől 3274% -os növekedési ütemet jelent. Láthatjuk ezt az árat az alábbi grafikonon :

2023 és 2025 között a Crypto Rating azt is várja, hogy az ETH elérje a következő mérföldköveket:

 • 2023: érménként 4100 dollár (növekedési ütem 2060 január közepe óta 760%)
 • 2024: érménként 8000 USD (növekedési üteme 2021 január közepe óta 1600%)

A platform úgy véli, hogy 2024-ben következik be a következő öt év legnagyobb ára. Ugyanis arra számít, hogy a várva várt Ethereum 2.0 csak ebben az évben valósul meg teljes mértékben. A frissítés megnövekedett hatékonysága és képességei növekedni fognak, ami hozzájárul az ETH értékének 2025-ig 16 000 dollárig történő növeléséhez..

A rejtjelezési platform előrejelzése szerint az Ethereum átlagos ára 2022 januárjában 2250 dollárról 2023 decemberére 2900 dollárra emelkedik, a lehetséges maximális árak még a 3,00 dolláros határt is meghaladják..

Mindezek a jóslatok azonban elsápadnak a PrimeXBT-hez képest. Technikai elemzés segítségével kiterjesztette az Ethereum 2022 árjóslatokban látott három alsó mintát, a platform megdöbbentő 35 000 dolláros értéket jósolt 2025 vége előtt.!

ethereum árdiagram

35 000 dollár több mint 20-szor magasabb, mint az Ethereum korábbi ATH-ja, így rendkívüli eredmény lenne a kriptotok számára, ha a PrimeXBT jóslata valóra válik.

Mennyit ér majd meg az Ethereum 2021 – 2025-ben?

A WalletInvestor.com által kínált ETH-árjóslat szerint az ETH 2021 végére 1872 dollárra, 2022-ben 2276 dollárra emelkedik, hogy 2025 decemberéig egészen 3735 dollárig szárnyaljon..

A DigitalCoinPrice.com Ethereum-előrejelzései alapján az érme ára várhatóan jelentősen emelkedni fog a következő években, 2021-ben 1,993 dollár, 2023 decemberében 2517 dollár és 2025 decemberében 3255 dollár körül mozog. A Longforecast előrejelzése szerint az ETH 2025 végéig 3698 dollárt ér el..

A hosszú távú árjóslatok azt sugallják, hogy nemcsak az Ethereum elérheti a 10 000 dollárt, de a jövőben jóval meghaladhatja az árakat is, miután meghaladta korábbi, mindenkori csúcsát..

További Ethereum (ETH) árjóslatok 2023-2025:

Ethereum árjóslatok 2023:

Hosszú előrejelzés: 1694 dollár

Érmeár-előrejelzés: 2000 dollár

Ethereum árjóslatok 2025:

Brian Schuster, Ark Capital Company: 100 000 dollár

Érmeár-előrejelzés: 5000 dollár

Simon Dedic, Blockyre: 9000 dollár

Crypto Research Report: 3500 dollár

Crypto Newsz: 2500 dollár

Következtetés: Ethereum ETH árjóslási előrejelzés

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony az Ethereum ETH 2021-es, 2022-es, 2023-as, 2024-es, 2025-es, 2026-os, 2027-es és 2028-as előrejelzésének előrejelzése, amelyet technikai elemzők és iparági szakértők ajánlanak.

Év Magas Alacsony
2021 2400 USD 1100 USD
2022 3300 USD 1 455 USD
2023 6 200 USD 2200 dollár
2024 5150 USD 2865 USD
2025 9500 dollár 3560 USD
2026 12 150 dollár 4500 USD
2027 17 560 USD 6470 dollár
2028 22 690 USD 9850 USD

Az Ethereum a következő években nagyon erősen teljesíthet. Előrejelzései szerint az Ethereum tokenek értéke 2021 végére 2500 dollárra emelkedhet, 2022-ben 3300 dollárra emelkedhet, 2023-ban 6 200 dollárra juthat, és 2025-ig 12 500 dollár átlagárat érhet el..

Ki fektetett be az Ethereumba?

Nemcsak a kriptográfiai platformok hiszik, hogy az Ethereum a nagyságra hivatott. Különböző jelentős Ethereum befektetők is mérlegelték a vitát. Valójában, ha kíváncsi arra, hogy „emelkedik-e az Ethereum, mint a Bitcoin?”, Vagy akár „megveri az Ethereum a Bitcoint?”, Akkor örömmel tudhatja, hogy sok befektető úgy véli, hogy az altcoin kihívást jelent, és akár helyettesítheti is a kriptográfia királyát a jövőben.

Ian McLeod technológiai szakértő azt jósolta, hogy az Ethereum az elkövetkező öt évben a Bitcoin piaci részesedésének 50% -át megszerezheti. Az Ark Capital LLC alapítója, Brian Schuster hasonlóan optimista. 100 000 dolláros árfolyamot jósol az Ethereum számára 2025-re, és úgy véli, hogy az ETH hamarosan helyettesítheti az aranyat a globális pénzügyi piacon.

James Todaro, a Blocktown Capital ügyvezető partnere egy másik kriptográfiai befektető, aki úgy véli, hogy az Ethereum a következő években 1 billió dolláros piaci kapitalizációt fog elérni. Úgy véli, hogy ez a dApps iránti növekvő érdeklődésnek köszönhető, amelyet az Ethereum jó helyzetben van a kamatoztatáshoz. Az Ethereum teljes kínálata alapján ez azt jelenti, hogy minden éter érmének 9000 dollár értéket kell megadnia ahhoz, hogy elérje ezt a piaci korlátot.

Ha ezek közül az Ethereum árjóslatok közül bármelyik valóra válik, jó társaságban lesznek. Nem ez az első alkalom, hogy egy ETH-rajongó helyesen előre látja a kriptó jövőjét. A ConsenSys kommunikációs igazgatója, Andrew Keys helyesen jósolta, hogy Ether 1,15 dolláros árat ér el 2016. február 29-ig, amikor a CoinDesk megkérdezte. Előrejelzései az év két hetében váltak valóra – tehát ha a 2020-2028 közötti Ethereum legjobb előrejelzéseket keresi, ne hagyja figyelmen kívül a befektetők véleményét, akik a kezdetektől fogva a titkosítást támogatták.

Hogyan változott az Ethereum ára az idők során?

Amikor az Ethereum 2015-ben először belépett a kriptopiacra, ára meglehetősen stagnáló volt, 0,31 és 2,83 dollár között mozgott. 2016-ban az ATH értéke 8,21 dollár volt – 2017-ben azonban ütemváltást tapasztaltunk. 2017 rekordév volt a kriptovaluta szektorban, szinte minden nagyobb kriptográfia gyors és soha nem látott növekedést tapasztalt. Például a Bitcoin az akkori ATH-ra 20 000 dollárra nőtt, míg a Ripple XRP megdöbbentően 36 000% -kal nőtt. Az Ethereum sem volt kivétel a szabály alól, 740 dolláros árra ugrott, alig több mint 8 dollárról. Ez kevesebb, mint egy év alatt körülbelül 9000% -os növekedést jelent.

Ez a növekedés sok befektető számára elkeserítően rövid ideig tartott. Sok kriptovaluta gyorsan elvesztette az értékét 2018-ban, és miután 2018. január 15-én elérte 1389,18 dolláros ATH-ját, az Ethereum ára augusztusra visszaesett 100 dollár körüli szintre. Ez kulcsfontosságú oka annak, hogy a piac legújabb bikafutása miatt az emberek nyugtalanok voltak. Lehet olyan rövid életű, mint a növekedés, amelyet 2017-ben láttunk?

Ebben a szakaszban szerencsére sok elemző nem gondolja. Miután az ETH értéke 2020. március 7-én 245 dollárról március 17-én 111,28 dollárra csökkent, úgy tűnt, hogy a globális koronavírus-járvány káros lehet a kriptovalutára. A bizonytalanság azonban nem tartott sokáig. Valójában a hirtelen technológiára hagyatkozás és az érintés nélküli fizetések megújították a befektetők érdeklődését, ami részben megmagyarázza az ezt követő bikafutást.

2020 hátralévő részében az Ethereum (és a piac egésze) tovább emelkedett. November végére az ETH elérte az 500 dollárt – és növekedése nem állt meg ebben. Következő mérföldköve 1000 dollár volt, és január 20-ig a korábbi ATH-val szemben haladt. Várhatunk-e új ATH-t az elkövetkező években??

Milyen tényezők befolyásolják az Ethereum árát?

Az Ethereum 2021–2025 közötti legpontosabb előrejelzése és az „jó befektetés az Ethereum?” Kérdés megválaszolása érdekében fontos megérteni azokat a különböző tényezőket, amelyek befolyásolhatják az ETH árát.

1. A decentralizált finanszírozás iránti igény

A decentralizált pénzügyi, más néven DeFi iránti érdeklődés ugrásszerűen megnőtt. A decentralizált finanszírozás az az ötlet, hogy képesek legyünk hozzáférni olyan pénzügyi szolgáltatásokhoz, amelyek nem központi szervek, például bankok és nagyvállalkozások tulajdonában vannak. A kriptovaluta teljesen decentralizált, sok ember számára kulcsfontosságú vonzerő, akik úgy gondolják, hogy önellátása demokratikusabb pénznemformává teszi. A koronavírus nyomán ez a húzás csak erősebbé vált. A digitális fizetésekkel, amely az új norma, a szakértők azt gondolják, hogy a kriptográfia minden eddiginél népszerűbbé válik.

Az Ethereum kiválóan alkalmas ennek kihasználására. Az Ethereum platform több mint 280 000 ERC tokent működtet – ezt a nevet a márkás hálózatán elindított kriptovaluták leírására használják. Ezek közül több mint 40 szerepel a világ 100 legnagyobb kriptovaluta listáján piaci kapitalizáció szerint, és még sokan aktívak a DeFi szektorban. Mivel a decentralizált szolgáltatások iránti kereslet folyamatosan növekszik, az Ethereum iránti kereslet is növekszik. Ez fel fogja emelni az ETH árát.

2. Koronavírus

Mint korábban említettük, sok elemző úgy gondolja, hogy a koronavírus (COVID-19) pozitív hosszú távú hatással lesz az olyan devizák árára, mint az Ethereum. Még márciusban ez az állítás nevetségesnek tűnt volna – de a legutóbbi bikafuttatást figyelembe véve nyilvánvalóan igaz. A digitális kontaktus nélküli fizetések iránti igény garantáltan növekszik, mivel a világ küzd a vírus megfékezéséért. Amint a vállalkozások új fizetési lehetőségeket keresnek, az olyan szolgáltatások, mint az Ethereum blokklánc, fontos szerepet játszhatnak a biztonságos tranzakciók elősegítésében.

3. Az Ethereum 2.0 elindítása

Az Ethereum 2.0 első szakasza, az Ethereum hálózat régóta várt frissítése, 2020. december 1-jén indult. Bár az eszköz egyértelműen felzárkózott a piac egészére kiterjedő bikafutásba, az Ethereum árjóslatai már várhatóan látni fogják az Az ETH növekedése a frissítés eredményeként. Az Ethereum 2.0 ugyanis számos kulcsfontosságú előnyt hoz a platform számára.

 • Az új Eth2 platformot több tranzakció feldolgozására tervezték, miközben jelentősen javította energiahatékonyságát. Jelenleg egyetlen Ethereum tranzakció megdöbbentő 22,65 kWh energiát igényel. Alig egy év alatt ez azt jelenti, hogy az Ethereum energiafogyasztása összehasonlítható egész Costa Ricaéval!
 • Az Ethereum átáll a „proof-of-work” algoritmusról (PoW) a tétet igazoló algoritmusra (PoS). Egy PoW rendszerben a kriptovaluta bányászoknak bonyolult egyenleteket kell megoldaniuk számítógépük segítségével, hogy ellenőrizzék a tranzakciókat és hozzáadják őket a blokklánchoz. Ez a folyamat hatalmas energiát igényel, hozzájárulva az Ethereum óriási energiafogyasztásához. A PoS rendszerben azonban a felhasználók egyszerűen „betehetik” kriptovalutájukat fedezetként tranzakcióik igazolása érdekében.

Az első szakasz súlyosan elmaradt, ezért sok elemző úgy gondolja, hogy egy ideig nem fogjuk látni a teljes frissítés összes előnyét. (A Crypto Rating például úgy véli, hogy az ETH árának jelentős növekedését 2024 körül kezdjük tapasztalni, mivel a fennmaradó szakaszokat valószínűleg nem hajtották végre azelőtt). Ha azonban az Ethereum több tranzakciót képes feldolgozni, csökkenteni díjait és megnövelni a tranzakció idejét, akkor valószínűleg a szolgáltatások iránti kereslet hatalmas növekedését tapasztalhatjuk. Ez pedig pozitívan befolyásolja az ETH árát.

Fontolgatta-e a befektetést Ethereum?

Főbb pontok

 • 2021 végére a WalletInvestor úgy véli, hogy az ETH maximális potenciális ára 1 677,270 USD lehet.
 • A Previsioni Bitcoin úgy véli, hogy az Ethereum újabb rekordévet vár, az ára decemberben új csúcsra (ATH) 5796,076 dollárra emelkedett.
 • Előrejelzései szerint a DigitalCoinPrice úgy gondolja, hogy az Ethereum ára 2021-ben ingadozni fog, minimális ára 1759,29 dollár, maximális ára pedig 2075,12 dollár.
 • 2022-2025 között a Trading Beasts lassú, de állandó bullish jóslatot adott.
 • A DigitalCoinPrice úgy véli, hogy az ETH 2022-2025 között 2334,40 dollárról 4039,23 dollárra emelkedik.
 • A Crypto Rating adta a legtöbb bullish jóslatot, abban a hitben, hogy az Ethereum 2.0 sikere 2025-ig akár 16 000 dollárra is növelheti az árat.
 • Az Ethereum jelenlegi ATH-ja 1392 dollár.
 • A legfontosabb tényezők, amelyek befolyásolhatják az Ethereum árát, magukban foglalják a decentralizált finanszírozás iránti igényt, a koronavírus-járvány hatásait és a várható Ethereum 2.0 frissítést.

Akár meglévő ETH-befektető vagy figyelmes leendő ember, reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt. Bár a minimum és a maximális előrejelzés eltér, biztató látni, hogy az összes rövid és hosszú távú előrejelzés szerint az Ethereum jó befektetés lehet. Ha ezek az előrejelzések arra ösztönözték Önt, hogy nézze meg az ETH-t, érdemes tudni, hogy ez a több eszközből álló brókerplatform eToro képes biztosítani a Crypto eszközökkel és CFD-kkel folytatott kereskedelmet akár 90+ kriptovalután (beleértve az Ethereumot is).

eToro – A legjobb Ethereum platform

befektetés az ethereumba

Regisztrálj az eToro számára, és kezdje el kereskedni az Ethereumot, vagy másolja az ETH vezető befektetőit külön díj nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK az Ethereum árjóslásáról

Mi az Ethereum árjóslása 2021-ben?

Az Ethereum 2021-re elérheti a 2380 dollárt.

Megy-e az Ethereum ára??

A piaci elemzők és rajongók szerint az Ethereum nagy valószínűséggel emelkedik. Az Ethereum nagyszerű ütemtervet tervez 2021-re és későbbre.

Érdemes-e megvenni az Ethereumot??

Sok szakértő szerint az Ethereum a közeljövőben felülmúlhatja a Bitcoint. A világ második legnagyobb rejtjeleként mindenképpen a legsikeresebb altcoin. Ez azt jelenti, hogy ha kriptovaluta vásárlását fontolgatja, az Ethereum méltó versenyző a portfóliójához.

Eléri-e az Ethereum a 2000 dollárt??

Sok elemző egyetért abban, hogy 2000 dollár reális célpont az Ethereum számára. A jelenlegi jóslatok szinte egyöntetűen azt állítják, hogy az ETH valószínűleg 2000 dollárt fog elérni a következő hónapokban, különös tekintettel a történt Ethereum 2.0 frissítésre.

Mi lesz az Ethereum árjóslása 2025-ben?

Az Ethereum 2025-re elérheti a 3500 dollárt.

Vegyek-e Bitcoinot vagy Ethereumot?

Bár minden kriptónak megvannak a maga előnyei és hátrányai, érdemes emlékezni arra, hogy az Ethereum a Bitcoin után indult – ami azt jelenti, hogy néhány olyan probléma megoldására tervezték, amelyek a kriptopénz úgynevezett királyát sújtják. Az Ethereumról általában egyetértenek abban, hogy skálázhatóbb és hamarosan sokkal energiatakarékosabb lesz. Ez potenciálisan azt jelentheti, hogy robusztusabb jövőt kapott.

További irodalom:

Milyen top 10 kriptovalutát kell befektetni 2021-ben?

Ethereum vs. Bitcoin: Az Ethereum jobb befektetés, mint a Bitcoin?

Az Ethereum jó befektetés, és befektetnem kellene-e az Ethereumba?

Ethereum VS. Ripple: Melyik legyen a portfólióban?

Az Ethereum az egyik legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban?

Hullámár-előrejelzések: Mennyit ér a hullámzás 2021-ben

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector