Ethereum árjóslás

Ethereum árjóslatok 2021-re, 2022-re és 2025-re

Az Ethereum a második legnagyobb kriptopénz a Bitcoin után. Kezdeti felajánlása óta az Ethereum árai több mint 1000% -kal emelkedtek. 2021 eleje óta az Ethereum árjóslata kijelentette, hogy az intelligens szerződés vezetője hatalmas bikafutásba kezd.

2021. január 25-én az Ethereum minden idők legmagasabb pontját 1456,26 dollárra rúgta, ami korábbi összesített csúcsát, 1439,33 dollárt verte. Az Ethereum a tranzakciók számításában és a tranzakciós díjakban is felülmúlta a Bitcoint, az Ethereum a napi tranzakciós mennyiség kétszeresét dolgozta fel.

Mi az Ethereum?

Az Ethereum egy önálló, decentralizált platform, amelyet önkéntesek ezrei működtetnek a világ minden táján. A blokkláncban számos DeFi token található. Népszerűsége a DeFi térben segített az Ethereumnak megerősíteni pozícióját a Bitcoin után a második legnagyobb kriptovaluta és a DeFi projektek legkeresettebb platformjaként.

Az Ethereum anyavállalata, az Ether megkönnyíti az Ethereum alapú intelligens szerződések és a platformon alapuló dApps futtatását. Az éter egyszerre fizetési eszköz az Ethereum felhasználói számára és ösztönző. Az éter cserélhető más kriptovalutákra, de nem helyettesíthetők más pénznemekkel, hogy gázt biztosítsanak az Ethereum hálózaton végrehajtott tranzakciókhoz.


Az Ethereum platformon az intelligens szerződések önállóan teljesülnek, ami azt jelenti, hogy meghatározott előre meghatározott feltételek teljesülése esetén a szerződés automatikusan végrehajtásra kerül.

További információ: Mi az Ethereum? Kezdő útmutató az Ethereumhoz és tippek az ETH-ba történő befektetéshez

Az Ethereum ártörténete

A többi kriptovalutához hasonlóan az Ethereum is meglátta a volatilitás arányát. Ez azonban az egyik legstabilabb pénznem volt a kriptográfiai térben. Nézzük meg az Ethereum ártörténetét egy kicsit részletesebben.

Az Ethereum 2017. május 17-e és 2017. június 20-a között tapasztalta első jelentős megugrását, amikor a kriptovaluta mindössze egy hónap alatt 90 dollárról 364 dollárra emelkedett. A kriptopénz ezek után kissé volatilis volt, de decemberben újra fellendült. December 13. környékén túllépte az 500 dollárt, december közepén elérte a 730 dollárt.

A hónap végére az Ethereum 800 dollár körül mozgott. Januárban végül megdöntötte az 1000 dolláros határt, de ismét ingadozást tapasztalt, és februárra 750 dollárra csökkent. Május óta az Ethereum értéke 2018 májusában kezdett csökkenni, és decemberben 100 dollár alá esett.

Az Ethereum nem volt akkora mozgásban azóta, hogy egy kicsit felértékelődött, de soha nem érte el a legmagasabb csúcsot, amely 2018 januárjában volt. Azonban az újabb bikafutást tapasztaló kriptovaluták esetében az Ethereum értéke 2020 decemberében emelkedett, és a valuta januárban érte el a legmagasabb árfolyamot 25., elérve az 1456,26 dollárt, legyőzve korábbi csúcsát, 1439,33 dollárt.

Ethereum árelemzés

Az előrejelzések szerint az Ethereum erőteljes növekedést mutat 2021-ben, amely minden idők csúcsát eléri. 2020-ban az Ethereum többnyire 550 és 750 dollár között ingadozott. Ez a két árpont között jó ideig maradt, mielőtt január 3-án megugrott volna.

Az ár elérte az 1330 dollárt, mielőtt ismét 1000 dollár alá esett. Azonban 900 dollárra talált támogatást. Az Ethereum ezen a ponton lassú gyógyulást indított, és bár a kriptovaluta meglehetősen kevés ellenállásba ütközött. Legnagyobb ellenállása 1250 dollár volt, amelyet megpróbált megsérteni.

Az Ethereum végül túlhaladt az ellenálláson, átlépte az 1400 dollárt, és meghatározta a legmagasabb árat. Ismét a kriptopénz nem tudta fenntartani az árat, és enyhe esést tapasztalt, de támogatást talált 1250 dolláron. Az Ethereum visszafordult 1300 dollárra, de korrekció következett, amely az írás idején még mindig tart.

Fontolgatná a befektetést Ethereum ETH?

Ethereum árjóslás 2021

A DeFi és a dapps bevezetése felemelte az Ethereum árát. Az Ethereum 2.0 folyamatos frissítése szintén pozitívan befolyásolja a kriptovaluta árát. Az Ethereum 2.0 azt ígéri, hogy lehetővé teszi az Ethereum számára a tranzakciók gyorsabb feldolgozását, növelve a hálózat skálázhatóságát, amikor a Munkabizonyítékról a Tétbiztosító konszenzusos mechanizmusra tér át. Az Ethereum 2.0 látni fogja, hogy az Ethereum másodpercenként 10 000 tranzakciót képes lebonyolítani a 30 pénznemből.

Bővebben: Ethereum árelemzése 2021-re

Ethereum árjóslás 2022

Az Ethereum várhatóan 2022-ben számos partnerséget köt majd. Ezek a kapcsolatok pozitívan befolyásolják az Ethereum árát. A legtöbb kriptovaluta-szakértő azt jósolta, hogy a valuta 2022 végére elérheti a 2500 dollárt, ami optimista célpont, de az Ethereum várhatóan meg fog felelni.

Ethereum árjóslás 2023

Az Ethereum várhatóan meredek növekedést mutat 2023-ban a jelentős tömeges elfogadásnak köszönhetően. Az Ethereum megszilárdítja a DeFi térben mutatott tapadását, erős tőkésítéssel és az érme értékének jelentős növekedésével..

Ethereum árjóslás 2024

Brian Schuster, az Ark Capital alapítója úgy véli, hogy az Ethereum 2024-ben mintegy 100 000 dollárért fog kereskedni.

Ethereum árjóslás 2025

A következő években az Ethereum jelentős növekedést fog regisztrálni. A jelenlegi árszintek azt sugallják, hogy az Ethereum bikafutásba kezdett, és a DeFi-projektek egyre inkább az Ethereummal való megelégedésével a kriptovaluta értéke olyan szintre emelkedhet, amelyet jelenleg nehéz elképzelni. Az Ethereum iránti növekvő érdeklődés arra késztette néhány szakértőt, hogy megjósolja, hogy az Ethereum az elkövetkező néhány évben 1000 és 10000 dollár közötti árszintet tart fenn.

A legfontosabb kripto befektető jóslata az Ethereum áráról:

1. A Crypto Research Report a csere modelljét használta az Ethereum értékének meghatározásához. A modell azt jósolta, hogy az Ethereum eléri a 331 dollárt, de a kriptovaluta jóval felülmúlta ezt a jelet, mielőtt bárki számított volna rá.

A Crypto Research Report előrejelzése szerint az Ethereum 2025-re eléri a 3500 dollárt.

2. Simon Dedic, a Moonrock Capital ügyvezető partnere azt jósolta, hogy hosszú távon az Ethereum ára akár 9000 dollárra is felmehet..

3. James Todaro, a Blacktown Capital ügyvezető partnere szerint az Ethereum elérheti az 1 billió dolláros piaci kapitalizációt. Azt is megjósolta, hogy az Ethereum 9000 dollárral kereskedhet.

4. A WalletInvestor.com viszont azt jósolta, hogy az Ethereum 2022 végéig 1022 dollár körül fog kereskedni..

5.. Brian Schuster kijelentette, hogy 2024-re láthatjuk, hogy az Ethereum 100 000 dollárt ér el.

Bővebben: Mi fogja vezetni az Ethereum árát 2021-ben?

Ethereum árjóslás: Következtetés

Az Ethereum legtöbb árjóslata alapján a kriptovaluta tartós növekedés időszakának tanúja lesz. Számos tényező hajtja ezt a növekedést, főleg a DeFi, az Ethereum 2.0 és más projektek növekedése, és az Ethereumot választják platformjuknak. Ideális idő az ETH-ba történő befektetéshez, versenyképes áron történő belépéshez és jelentős profit eléréséhez.

eToro – A befektetési legjobb platform az Ethereumban

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvassa el még:

Mi az Ethereum, és érdemes-e befektetni az Ethereumba 2021-ben?

Az Ethereumba történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e?

Melyek a legjobb 9 altcoin, amelyet 2021-ben kell befektetni??

Ethereum vs. Bitcoin: Az Ethereum jobb befektetés, mint a Bitcoin?

Ethereum VS. Ripple: Melyik legyen a portfólióban?

Ethereum árjóslás GYIK

Mi az Ethereum?

Az Ethereum egy autonóm és decentralizált platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára a decentralizált alkalmazások fejlesztését és elindítását a platformján. Ez lehetővé teszi az intelligens szerződések használatát is. Ezek az intelligens szerződések automatikusan végrehajtásra kerülnek, ha előre meghatározott feltételek teljesülnek. Mivel az Ethereum egy decentralizált platform, a tranzakciók és folyamatok leállás és beavatkozás nélkül is futhatnak.

Miben különbözik az Ethereum a Bitcoin-tól?

A Bitcoin nyilvános elosztott főkönyvet hozott létre a tranzakciók validálása és tárolása érdekében a számítógépeken az egész világon. Az Ethereum egy lépéssel tovább viszi a Bitcoin fogalmát, és a blokkláncot használja a számítógépes kód futtatásához. Míg a Bitcoin egy peer-to-peer elektronikus készpénzrendszer, az Ethereum globális számítási hálózatként futtathat kódfájlokat.

Mi az éter?

Az éter az Ethereum őshonos pénzneme. Az éter egy kriptovaluta, és az Ethereum hálózatot is működteti. Az Ethereum hálózat tranzakcióinak és egyéb szolgáltatásainak kifizetésére szolgál.

Befektetnék-e az ETH-ba?

Az Ethereumba történő befektetés okos lépés, mivel jól bevált kriptovaluta. Legyen azonban alapos a kutatás során, és befektetés előtt alaposan ismerje meg a piaci trendeket. Azoknak a befektetőknek, akik diverzifikálni akarnak a Bitcoin-tól, vagy a Bitcoinon kívüli kriptovalutákba szeretnének befektetni, az Ether-t befektetési eszközként kell tekinteni.

Az Ethereum ára várhatóan tovább emelkedik?

Igen, az Ethereum 2021-ben kezdi meg a bikafuttatást, az előrejelzések szerint a kriptovaluta felértékelődik. Mivel több DeFi projekt az Ethereumot választja választott platformnak, és az Ethereum 2.0 foglalkozik az Ethereum skálázhatósági problémáival, a kriptovaluta értéke az elkövetkező években meg fog emelkedni..

Mi az Ethereum jövője?

Az Ethereum platform forradalmasíthatja a pénzügyi működés módját. Az Ethereum intelligens szerződéses funkcionalitása kiveszi a közvetítőt a tranzakciókból, és önállóan végrehajtható. Az Ethereum a DeFi királyaként fogja cementálni magát. Az Ethereum a Munka Bizonyítása konszenzusos mechanizmusról a Cövek Bizonyíték konszenzus mechanizmusra vált. Ez a frissítés megoldja azokat a méretezhetőségi problémákat, amelyekkel az Ethereum szembesül.

Mi az Ethereum 2.0?

Az Ethereum 2.0, vagy az Eth2, vagy a Serenity az Ethereum blokklánc frissítése. A frissítés szakaszokban, az 1. szakasz 2020-ban kerül kiadásra. A frissítés minden szakasza javítja az Ethereum funkcionalitását.

Az Ethereum jó befektetés?

Az Ethereum jobban teljesített, mint szinte az összes altcoin és a Bitcoin. Ez teszi az egyik legjobb befektetésévé. Az Ethereum felkészült a DeFi növekvő népszerűségének köszönhetően, így ez remek alkalom arra, hogy befektessen a kriptovalutába, és jelentős profitot érjen el.

Az Ethereum jobb, mint a Bitcoin?

Az Ethereum és a Bitcoin technikailag nem hasonlítható össze, mivel eltérő funkcionalitással rendelkeznek. A Bitcoin kriptovaluta, míg az Ethereum több, mint kriptovaluta. Ez egy autonóm, decentralizált platform, amely lehetővé teszi a dapps fejlesztését és bevezetését a blokkláncán.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector