Fektessen be az Ethereumba: Mi fogja vezetni az Ethereum árát 2021-ben?

Elemző útmutató az Ethereumba történő befektetéshez 2021-ben

Hova fog menni az Ethereum ETH ára 2021-ben?

Mi lesz az Ethereum árával 2021-ben? A hagyományos befektetők számára kissé kihívást jelentett megérteni, mi vezérli a kriptovaluta árakat.

Amikor olyan hagyományos eszközökről beszélünk, mint a részvények vagy a kötvények, már tudjuk, hogy azok árát olyan gazdasági tényezők vezérlik, mint például az infláció vagy az állami szabályozás.

De ami a kriptovalutákat illeti, a dolgok egy kicsit mások. Mi vezérli az árukat? Köztudottan ingatag természetűek, vagyis áruk gyakran emelkedik és csökken. De mi okozza ezt?

Ha gyorsan és egyszerűen meg akarja vásárolni az Ethereumot, akkor 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!


De mi vezeti az Ethereum árát?

Három fő tényező befolyásolja leginkább az Ethereum árát:

1. Decentralizált finanszírozás

2. Az Ethereum 2.0 elindítása – „Serenity”

3. Összefüggés a Bitcoin-nal

Itt, a Trading Education-nél elemeztük ezeket a tényezőket, és az alábbiakban részleteztük, amit megtudtunk.

Ha részletes Ethereum árjóslatot szeretne elolvasni, nézze meg ezt a cikket.

Miért Ethereum?

Miért fontolják meg a befektetők az Ethereumba történő befektetést? Mitől olyan egyedi az Ethereum? Nos, az Ethereum a második legnagyobb kriptovaluta, a Bitcoin után, és decentralizált alkalmazásokhoz vagy az úgynevezett DApps-hez készült. Az Ethereum intelligens szerződéseket tartalmaz, és ez a legtöbbet használt blokklánc a világon.

2015. július 30-án talált rá Vitalik Buterin kriptovaluta-kutató és programozó.

et árdiagram

Ethereum mindenkori ármozgások. Forrás: Coinmarketcap.

Az évek során az Ethereum stabil és biztonságos kriptovaluta hírnevét erősítette, és bebizonyította, hogy ingadozó az árak drasztikus emelkedésével és csökkenésével. Így az Ethereum esélyt adott a befektetőknek nyereségre. Az utóbbi időben az Ethereum hatalmas növekedést ért el, több befektetőt vonzott és több hírnevet szerzett.

Fontolgatná a befektetést Ethereum ETH?

Mi hajtja az Ethereum árát?

Körülbelül 15 másodpercbe telik, amíg az Ethereum blokk elkészül, míg a Bitcoin 10 percet vesz igénybe egy blokk befejezéséhez. Ezért nyilvánvaló, hogy az Ethereum gyorsabban növekszik, mint a Bitcoin.

Jelenleg 112 503 417,62 éter kering, és ellentétben a 21 millió BTC-t elérő Bitcoinnal, az Ethereum teljes kínálata nem rögzített, vagyis senki sem tudja pontosan, hogy hány éter lesz ott maximum.

De melyek azok a tényezők, amelyek befolyásolják az Ethereum árát?

3 tényező vezérli az Ethereum árát 2021-ben

1. tényező: Decentralizált finanszírozás

A decentralizált finanszírozás úgy hangzik, mint a pénzügyek jövője. Az Ethereum szinonimája a Definek, mert sok kriptovalutát működtet a decentralizált pénzügyi szektorban. Az Ethereum több mint 200 000 ERC tokent tartalmaz, amelyek közül néhány a 100 legnagyobb kriptovaluta részét képezi. Ezen kriptovaluták közül sok a Defi térben aktív. Mivel a Defi növekszik, annál nagyobb az igény rá, annál értékesebb, és annál inkább megnő az Ethereum ára.

defi összérték

A decentralizált finanszírozáshoz rögzített teljes érték drasztikusan nőtt 2020 augusztusától. Forrás: Defipulse.

Úgy tűnik, hogy a decentralizált finanszírozás valódi versenytársa lesz a centralizált finanszírozás hagyományos módjának, és ebben az Ethereum kulcsszerepet játszik, vonzza a befektetőket, és emeli az árat.

2. tényező: Az Ethereum 2.0 bevezetése – „Serenity”

A dolgok jelenlegi állása szerint az Ethereum tranzakciónként 22,65 kWh villamos energiát költ, ami sok, ha az év egészét figyelembe vesszük. Az Ethereum ugyanis jelenleg a munkavégzés igazolására szolgáló algoritmust (PoW) használja, amelyben a bányászoknak kifinomult számítógépes rendszerekkel kell ellenőrizniük a tranzakciókat, és így integrálni őket a blokkláncba..

Ez a módszer sok energiát igényel, amint azt korábban említettük. Ezért döntöttek az Ethereum 2.0 létrehozásáról, amely várhatóan 2020. december 1-jén indul.

Justin Drake, az Ethereum 2.0 kutatója bejelentette az Ethereum 2.0 bevezetését Twitter.

Ethereum 2.0 vagy más néven Eth2 vagy "Higgadtság" tétbiztosítási algoritmus (PoS) rendszert fog használni, amellyel a felhasználók tudnak "tét" kriptovaluta biztosíték tranzakcióik igazolása érdekében. Ez sokkal hatékonyabb és gyorsabb mód, mint az Ethereum által jelenleg alkalmazott, a munka igazolásának (PoW) algoritmusa.

Tehát az Ethereum 2.0 az azonnali Ethereum frissítés lesz, amelynek célja az Ethereum hálózat sebességének, termelékenységének és méretezhetőségének növelése.

De hogyan befolyásolja az Ethereum 2.0 az Ethereum árát?

Sok kriptovaluta-rajongó úgy véli, hogy az Ethereum 2.0 bevezetése után az Ethereum ára meg fog emelkedni.

„A lövöldözni fog” – mondta Jamie Anson, a Nifty Orchard alapítója és az Ethereum London szervezője. Titkosítás amikor az Ethereum 2.0 kriptóban történő indításának hatásáról kérdezték.

“Miután az Ethereum skálázhatóságot biztosít a layer-2 tech vagy az ETH 2.0-n keresztül, minden kérdés megválaszolható” – tette hozzá.

Az Ethereum 2.0-val nagyobb lesz a figyelem és a skálázhatóság, ami Anson szerint több felhasználást eredményez.

„Mire az ETH 2.0 és az összesítő együtt működik, másodpercenként 100 000 tranzakció lesz. Ez teljesen zökkenőmentes élményt jelent a következő milliárd ember számára ”- mondta Anson.

Egyesek számára az Ethereum 2.0 bevezetése közvetlenül befolyásolja az Ethereum árát.

“Ez hosszú távon bullish hatással lesz az ETH árára – a rövid távú volatilitás ellenére, amely része a kriptográfiai eszközök értékelésének” – mondta Matt Cutler, a Blocknative vezérigazgatója, miközben a Decrypt mellett nyilatkozott..

Készen áll a befektetésre Ethereum ETH?

3. faktor: Összefüggés a Bitcoin-nal

Az Ethereum történelmileg összefüggésben van a Bitcoin-nal. Amikor két eszköz korrelál egymással, ez azt jelenti, hogy az áruk hasonló módon mozog. Tehát azokban a pillanatokban, amikor a Bitcoin ára emelkedik, az Ethereum ára is emelkedik. Ugyanez történik, amikor a Bitcoin ára lefelé mozog, követi az Ethereum.

A Cryptowatch adatai szerint az Ethereum korrelációja a Bitcoinnal jelenleg 78-nál áll, ami a legmagasabb a többi altcoin között.

ethereum összefüggések

Az Ethereum a legmagasabb korrelációjú altcoin és a Bitcoin között. Forrás: Cryptowatch.

Az Ethereum korrelációja a Bitcoinnal 0,95 volt 2020 júliusában. Bár, mint láthatjuk, hirtelen rövid távú csökkenés érhető el 78-ig, az Ethereum azonban továbbra is erősen korrelál a Bitcoin-szal, és továbbra is profitál ebből az összefüggésből.

Hogyan lehet befektetni az Ethereumba 2021-re

Az Ethereum három alapvető mozgatórugója egy dologra számít 2021-re: Az Ethereum ára a Defi sikerétől és az Ethereum 2.0 bevezetésétől függ.

2018. január 10-én az Ethereum elérte minden idők legmagasabb szintjét, 1412 dollárt. Ezt követően az ára csökkent, majd csak 2020-ban kezdődött az érme drasztikus áremelkedése.

Valójában 2020 az eddigi nagy év volt az Ethereum számára. Az érme kissé lassan kezdte az évet, értéke 127,41 dollár, februárban pedig eléri a 279 dollárt. Amikor a Vitalik Buterin bejelentette az Ethereum 2.0 bevezetését, az ár emelkedni kezdett, és ez megtörte az 500 dolláros ellenállást. Jelenleg az Ethereum ára 506,78 dolláron áll.

Milyen utat fog járni az Ethereum? Mennyibe kerülhet az Ethereum ára 2021-ben?

“Az ETH néhány hét alatt 1000 dollárra, majd 5000 dollárra fog kerülni”, Ivan On Tech kriptográfus tweetelt 2020. november 22-én.

Mennyire valószínű, hogy az Ethereum eléri az 5000 dolláros árat 2021-ben?

Vajon Ivan a Tech-en nagyítja-e a dolgokat, vagy lehetséges, hogy az Ethereum valóban 5000-re megy??

Nos, a helyzet jobb megértése érdekében össze kell hasonlítanunk 2017-vel, amikor bekövetkezett a kriptográfia. Abban az időben a Bitcoin felére adott lendületet a kriptovalutáknak 2017-ben, mivel a felezés 2016-ban, vagyis az előző évben történt, és hatását a következő évben azonnal észrevették.

Figyelembe véve, hogy az Ethereum hogyan reagált a kriptográfiai fellendülés során 2017-ben drámai módon és 2018 januárjában elérte minden idők legmagasabb szintjét, 2021-ben ismét valami hasonló történhet, mivel a szakértők szerint jelenleg hasonló helyzetben vagyunk, mint 2017.

Most, a Bitcoin felére 2020. május 11-én került sor, és a kriptopénzek árára gyakorolt ​​valódi hatást már észrevették, de a szakértők szerint a legnagyobb hatást 2021-ben észlelik..

Így, mivel az Ethereum és a Bitcoin korrelálnak egymással, Ivan on Tech lehet, hogy igaza van, és tanúi lehetünk annak, hogy az Ethereum eléri az 5000 dollárt 2021-ben! Az Ethereum és a Bitcoin valószínűleg drasztikusan együtt emelkedik majd 2021-ben.

Ez valójában azért lehetséges, mert ne felejtsük el, hogy az Ethereum tudja, hogyan kell meglepetést okozni. A múltban az Ethereum érménként 0,25 dollárról mindössze három év alatt minden idők legmagasabb szintjére, érménként több mint 1400 dollárra emelkedett.

Ha ehhez hozzávesszük azt a tényt, hogy elindul az Ethereum 2.0 és a megnövekedett Defi kereslet elvárásai, akkor az Ethereumnak nincs oka visszatartani!

Ethereum ára 2021 után

Minden valószínűség szerint az Ethereum árát nagy valószínűséggel befolyásolja a Defi iránti kereslet mennyisége. Mennyivel nőhet Defi és nyerhet támogatást?

Ha van támogatás, akkor az Ethereum nagyobb lesz. Az Ethereum 2.0 bevezetése szintén hatással lesz. Ha az Ethereum 2.0 sikeres és frissíti a jelenlegi Ethereumot sikeresen és az állítások szerint, akkor az Ethereum árának nincs oka nem emelkedni.

“Ha a hármas aljzat elkészült, és az Ethereum felveszi a korábbi csúcsot, akkor 2025 év vége előtt elérheti az ETH / 35 000 dollár feletti árat” – állítja a Primexbt.

Az Ethereum most jó befektetés?

Igen! A fent említett tények alapján az Ethereum jövője nagyon fényes. Az Ethereum elsősorban kiváló eszköz a befektetők számára, amely hosszú vagy rövid pozícióval kihasználhatja az áringadozás előnyeit.

Az Ethereum lehetőséget adott a befektetőknek a befektetésre, amikor a múltban alacsony volt az ára. Ezt a legjobban az alábbi táblázat részletezi.

Az Ethereum éves mélypontjai a történelem során: Forrás: Capital.com.

Ezen árak után az Ethereum tudta, hogy akár 1000% -ra is emelkedik, így nagyszerű lehetőségeket kínál a befektetők számára profitszerzésre.

Annak ismeretében, hogy a Defi rengeteg potenciállal rendelkezik, és figyelembe véve az Ethereum szakértői előrejelzéseit és történetét, akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy az Ethereum jó befektetés. Sőt, az Ethereum sok támogatást és szeretetet nyer a kriptovaluta közösség részéről.

Bár az Invest Ethereumba vagy bármely eszköz nagyon lehet kockázatos ha nem tudja, mit csinál, és főleg bizonytalan időkben. Bár egyetlen befektetés sem kockázatmentes, az Ethereumba történő befektetés jó megtérülést eredményezhet a következő években. Akár új vagy az Ethereum befektetésében, vagy csak kíváncsi arra, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a befektetéséből, annak megértése, hogy mit kell tudni az Ethereumba történő befektetés előtt kritikai.

Tanuljon meg befektetni az Ethereumba

A befektetés vagy kereskedés bonyolultnak és nehezen megtanulhatónak tűnhet, de valójában nagyon könnyen megtanulhatók. Pontosan ez a célunk a Trading Education területén. Igyekszünk egyszerűvé tenni a kereskedést az Ön számára, és felkészíteni a legjobb tudással és készségekkel a kereskedés sikeréhez.

A Trading Education egy kereskedési és befektetési akadémia, amely teljes szenvedéllyel készíti fel hallgatóit a kriptográfia, a forex kereskedelem és a tőzsdei kereskedelem iránt..

Annak érdekében, hogy jobban megértsük, mennyire komoly a munkánk, vessen egy pillantást a rengeteg cikk szektorra, beleértve a kereskedelem területén elismert írók és sokéves tapasztalattal rendelkező befektetők útmutatóit, elemzéseit és árelőrejelzéseit.

A legsikeresebb befektetők azok, akik a legjobban felkészültek. Ha csatlakozik a Trading Educationhoz, akkor egy nagy kereskedői közösség részévé válik. Nézze meg tanfolyamainkat, és csatlakozzon a kereskedelem és befektetés széles közösségéhez, itt: Trading Education.

Miért érdemes befektetnie az Ethereumba az eToróval??

A kereskedés még könnyebbé válik, ha olyan platformot használ, mint eToro.

Az eToro-n a felhasználók másolhatják a legfontosabb Ethereum kereskedőket és szakmai befektetőket az CopyTrader ™ funkció. Minden felhasználó teljesítménye átláthatóan jelenik meg, beleértve a kockázati pontszámot és még sok minden mást. Néhány vezető eToro kriptográf kereskedő egyenletes hozamot mutatott, és többször megverte a benchmark indexeket.

Most már tudja, milyen tényezők vezethetik az Ethereum árát 2021-ben. Ha inspirálta magát az Ethereum kereskedésének megkezdéséhez, vagy ha ez a cikk némi extra betekintést nyújt a meglévő kereskedési ismereteibe, akkor örömmel tudja, hogy az etoro képes arra, hogy kereskedés Crypto eszközökkel és CFD-kkel legfeljebb 90+ kriptovaluta.

eToro – Vásároljon Ethereumot 0% jutalékkal

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Főbb pontok

  • Az Ethereum a Bitcoin után a második legnagyobb kriptovaluta, amelyet decentralizált alkalmazásokhoz vagy úgynevezett dAaps-hoz terveztek.
  • Három fő tényező befolyásolja leginkább az Ethereum árát; decentralizált finanszírozás, az Ethereum 2.0 bevezetése – „Serenity” és összefüggés a Bitcoin-nal.
  • Az Ethereum több mint 200 000 ERC tokent tartalmaz, amelyek közül néhány a 100 legnagyobb kriptovaluta részét képezi.
  • Mivel a decentralizált finanszírozás egyre nagyobb, minél nagyobb a kereslet a Defi iránt, annál értékesebb, és ennek következtében az Ethereum ára emelkedni fog.
  • Az Ethereum 2.0 az azonnali Ethereum frissítés lesz, amelynek célja az Ethereum hálózat sebességének, termelékenységének és méretezhetőségének növelése.
  • Az Ethereum 2.0 használatával nagyobb lesz a figyelem és a skálázhatóság, ami több felhasználást eredményez, következésképpen az Ethereum árának növekedését okozza.
  • Az Ethereum továbbra is erősen korrelál a Bitcoin-szal, és továbbra is profitál ebből az összefüggésből.
  • Az Ethereum néhány dollár alatt 1000 dollárig juthat, majd 5000 dollárra teheti szert Ivan kriptopénz-szakértő a Tech-en.
  • Az Ethereum 2025 év vége előtt elérheti az ETH / 35 000 dollár feletti árakat a Primexbt szerint.
  • Tekintettel a Defi iránti keresletre, az Ethereum 2.0 bevezetésére és a szakértők által meghozott áremelkedési előrejelzésekre, az Ethereum jelenleg jó befektetésnek számít.

Reméljük, hogy ez a cikk adta az ismereteket és a bátorságot a kriptográf kereskedés megkezdéséhez, függetlenül attól, hogy Ethereummal vagy más kriptovalutákkal szeretne-e kezdeni..

Vagy ha kereskedő vagy, aki már rendelkezik tapasztalattal, reméljük, hogy ez a cikk még többet adott hozzá a titkosítási kereskedelem ismereteihez.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector