Fektessen be ebbe a top 5 kriptovalutába, amely vagyont hozhat Önnek 2021-ben

Szeretne szerencsét szerezni 2021-ben? Ezután fektessen be ebbe a top 5 kriptovalutába

Kíváncsi vagy, melyik a legjobb módszer a passzív jövedelemszerzésre ma? Más gondolkodás nélkül kriptovaluta befektetésekről van szó. A blokklánc-technológia fejlődésével a kriptovaluta ma gőzölgő piac, amelynek ára minden idők legmagasabb szintjére emelkedik, és időnként alacsony is. Befektetés a kriptovalutákba jó lehetőség, ha tudja, melyik a legjobb kriptovaluta, amelyet most vásárolhat a gazdag jövő biztosítása érdekében.

A legjobb 5 kriptovaluta, amellyel 2021-ben szerencsét hozhat

A befektetőket körülvevő zűrzavar ködében ma lehet befektetni, és amely a legjobb kriptográfia hosszú távon a piacon. Ennek tisztázása érdekében íme az első 5 kriptó, amelyek segíthetnek gazdag vagyonának biztosításában 2021-ben.

# 1: Bitcoin (BTC)


Minden idők legmagasabb szintjét 2021 februárjában érte el, és a Bitcoin idén a befektetők kedvenc listájára emelkedik. Ez a kriptovaluta profitál a piacon lévő nagy fegyverek, például a Square és a PayPal befektetéseiből, befektetést és Bitcoins eladását a felhasználóiknak. Az elkövetkező években több pénzügyi technológiai vállalat fel fogja ismerni ennek a térnek a fontosságát és befektetni belé, ami végül az egyik legjobb kriptovaluta lesz, amelyet most vásárolhat a befektetők számára.

A Bitcoin egyedisége nem csupán abból fakad, hogy ez a legelső kriptovaluta, amely megjelent a piacon. Sokkal inkább sikerült egy globális közösséget létrehoznia, és egy teljesen új iparágat indított el a kriptográfusok számára, akik kriptovalutákat hoznak létre, fektetnek be, használnak és kereskednek.

A Bitcoin biztonságát SHA-256 algoritmus biztosítja, amely biztonságossá és biztonságossá teszi tranzakcióit.

Villámhálózatának kihasználásával a Bitcoin lehetővé teszi decentralizált alkalmazásokban és különféle e-kereskedelmi platformokban történő megvalósítását, így megvalósítható lehetőség a befektetők számára. A Micro Strategy és a Tesla 1,5 milliárd dolláros befektetései révén a Bitcoin előtt ragyogó lehetőség áll.

Bővebben: Miért fog felrobbanni a Bitcoin 2021-ben?

# 2: Ethereum (ETH)

Az Ethereum a piac egyik legnépszerűbb és legjobban megvásárolható kriptójává vált jellemzőivel. Amellett, hogy kriptovaluta, az Ethereum számos más kriptovaluta platformja is. Ez egy platform a decentralizált intelligens szerződések végrehajtására. Az Ethereum az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet 2021. február 18-án elért 1926,30 dollárral, az egyik legjobb kriptovaluta volt, amelyet idén megvásárolhatott..

Az Ethereum állítólagos célja egy számítógép létrehozása az egész világ számára. Célja, hogy a decentralizált alkalmazások globális platformja legyen, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világszerte olyan leírásokat és futtatásokat hajtsanak végre, amelyek ellenállnak az állásidőknek, a cenzúrának és a csalásoknak..

Az Ethereum azon lépése, hogy konszenzusos algoritmusát a Munka Bizonyítékról a Tét Bizonyítékra cserélje, megnöveli igényét a rejtjelezési világban. Ez csökkenti a tranzakciós költségeket, ugyanakkor növeli a tranzakció sebességét. Javult tranzakciós sebességgel és az Ether értékének növekedésével az Ethereum már biztosította helyét a befektető kedvenc listáján.

További információ: Az Ethereum jó befektetés, és profitálhat-e az ETH-ról 2021-ben?

# 3: Litecoin (LTC)

A 2011-ben indított Litecoin a második legnépszerűbb tiszta kriptovaluta a Bitcoin után. A Bitcoin lépteit követve „ezüsttől a Bitcoin aranyáig” emlegették. A Bitcoin minden nagyszerű képességének kihasználásával a Litecoin hatékonyabbá vált a gyorsabb, biztonságos és olcsó fizetések feldolgozásában. Ami az alkalmazott kivonatoló algoritmust, a hard cap-ot, a blokk tranzakciós időket és néhány egyéb tényezőt illeti, az LTC eltér a BTC-től. A Litecoins blokkok generálása sokkal gyorsabb a Bitcoinnal összehasonlítva, ami az egyik legjobb kriptovaluta a mostani vásárláshoz.

A Litecoin minden idők legmagasabb szintjét, 375,29 dollárt érte el 2017. december 19-én. Ez volt az első kriptovaluta, amely 2017 májusában villámhálózati tranzakciót hajtott végre, és jelentős népszerűségre tett szert. Az LTC sikere annak egyszerűségének és egyértelmű hasznának tudható be. A Litecoin, más kriptovalutákkal ellentétben, a „Scrypt” -et munka bizonyítékaként használja, és nyílt forráskódú globális fizetési hálózaton alapul. Bármely központi hatóság nem ellenőrzi ezt a hálózatot.

Világszerte több mint 2000 kereskedő és üzlet fogadja el a Litecoin-t, és 2021 januárjától ez az egyik legelterjedtebb kriptovaluta. Azokban az országokban, ahol a legjobb kriptovaluta elhatározása tranzakciós díja alapján történik, a Litecoin jó alternatíva a Bitcoin számára. Mivel a tranzakciós díjak elhanyagolhatók, a tranzakciók megerősítése pedig csak percek kérdése, a Litecoins valóban jó lehetőség az Ön befektetési portfóliójához.

További információ: Mi az a Litecoin? Kezdő útmutató a Litecoinhoz és tippek az LTC-be történő befektetéshez

# 4: Ripple (XRP)

Az XRP egy olyan kriptovaluta, amely hatalmas potenciállal rendelkezik a jövőben. A közismert nevén a „banki infrastruktúra királya”, a Ripple célja a bankközi átutalások magas költségeinek felvétele. Bányásztatja, kezeli és adminisztrálja a Ripple Labs, az alapítója, és nem egy széles alapú közösség. Úgy lett létrehozva, hogy skálázhatóbb, gyorsabb és olcsóbb kriptovaluta legyen, így az egyik legjobb kriptó, amelyet vásárolhat.

Számos pénzintézet használja ezt a digitális valutát a SWIFT hálózat alternatívájaként, amely az XRP számára valós alkalmazást nyújt. A Ripple nem pusztán digitális pénznem, hanem hatékony fizetési rendszer is. Az XRP blockchain technológiájával gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a nemzetközi fizetéseket, csábító célzattá téve ezzel a kereskedőket.

Az a tény, hogy a Ripple Labs irányítja és adminisztrálja, nem pedig bármely más tágabb közösség, megadja az XRP-nek a szabadságot a tárgyalásokra a nagy bankokkal, a kereskedelem gyors végrehajtásának és irányítási politikájának a lehetőségét. Ezen felül az XRP kényelmesen alacsony érménkénti árral rendelkezik, ami elkerülhetetlen lehetőség a szakértők és a befektetők számára.

További információ: Ripple Price Prediction

# 5: Cardano (ADA)

A piacon elérhető más kriptovalutákkal ellentétben a Cardano egyedülálló a maga módján. A tétbiztosítási protokollból kiindulva, amelyet Ouroboros néven ismerünk. Ez a matematikailag igazolt mechanizmus és az intelligens technológia egyedülálló keverékével készült, a viselkedéspszichológia és a gazdaságfilozófia árnyalatával, amely kellő mértékben bepipálódott. A Cardano valóban az egyik legjobb kriptó, amelyet vásárolni lehet, mivel van hely új találmányok, ötletek és növekedés számára a fenntartható és etikus növekedés elérése érdekében.

A maximális 45 000 000 000 ADA-érme és a 31 112 484 646 ADA-érme forgalmazása új magasságokra emelkedik. Több mezőgazdasági vállalat is használja a Cardanót a friss termékek szántóföldről villára történő nyomon követésére. Az ADA-t azzal a vízióval hozták létre, hogy részt vegyen egy biztonságosabb, átláthatóbb és igazságosabb társadalom létrehozásában. A Ouroboros mechanizmus biztosítja, hogy az ADA négyszer energiahatékonyabb, mint a Bitcoin, viszonylag kevesebb energiát használva.

Decentralizált pénzügyi termékek létrehozásával és a választói csalások, a lánc interoperabilitásának és a jogi szerződések felkutatásának megoldásaival a Cardano a jövőben a világ pénzügyi operációs rendszere kíván lenni.

Bővebben: Miért robban fel a Cardano 2021-ben?

A legjobb kriptovaluták, amelyeket meg lehet vásárolni: Összegzésként

A rejtjelpiac egy gyorsan növekvő, ingatag tér, ahol mind millió dollárt kaszálhat, mind számos akadály előtt állhat. De ez a játék része, és vitathatatlanul az egyik legjobb forrás a gazdag jövő biztosításához. Azoknak a befektetőknek, akik biztonságban akarnak játszani, mindig éberen figyelniük kell a változó trendekre és árfolyamokra. Ez az öt említett kriptó a legjobb kriptovaluta, amellyel gazdag jövőről szóló álmát táplálhatja.

eToro – A legjobb platform a kriptók vásárlásához

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

A 15 legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben meg kell tudni és meg kell nézni

Kripto jóslatok 2021-re: Hol lehet befektetni

Mi a Blockchain technológia jövője?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector