Hogyan kell befektetni a Ripple 2021-be: Az Ultimate Beginner’s Guide to Investing in XRP

Miért érdemes befektetni az XRP-be? Mik a Ripple befektetési előnyei és kihívásai? Itt van minden, amit tudnia kell a Ripple befektetéséről.

Nem is olyan régen a Ripple-be történő befektetés kissé nehézkes volt.

Ennek oka az, hogy először meg kell vásárolnia a Bitcoint, át kell utalnia az alapokat egy kriptovaluta tőzsdére, majd át kell alakítania a Ripple-re. Ezután ki kell húznia az érméket egy Ripple pénztárcába – mindehhez 20 XRP befizetés szükséges.

Gyors előrelépés 2021-ig, és a Ripple-be történő befektetés folyamata nem lehet könnyebb.

Valójában ez az útmutató Hogyan fektessünk be a Ripple-be megmutatja, hogyan vásárolhat XRP-t kevesebb, mint 10 perc alatt – nem kell aggódnia a pénztárcák miatt.

Ezenkívül elmagyarázzuk a Ripple befektetés működésének csínját-bínját, milyen kockázatokat és potenciális előnyöket kell figyelembe venned, és hogyan lehet pénzét kifizetni.


Hogyan lehet befektetni a Ripple-be 5 egyszerű lépésben

Ez az útmutató az XRP-be történő befektetésről mindent le fog bontani Layman kifejezéssel, hogy ne vásároljon vakon.

Ha időre van kötve, és egyszerűen befektetni szeretne a Ripple-be anélkül, hogy elolvassa a részletes áttekintést – kövesse az alábbi lépéseket!

 • 1. lépés: Nyisson számlát egy szabályozott brókernél
 • 2. lépés: Helyezzen be bizonyos összegeket betéti / hitelkártyával, e-pénztárcával vagy banki átutalással
 • 3. lépés: Válassza ki a Ripple-be fektetni kívánt összeget
 • 4. lépés: Erősítse meg a beruházást
 • 5. lépés: Hagyja tárolva a Ripple-t, amíg úgy dönt, hogy készpénzt fizet

Amint a fenti 5 lépéses áttekintés kiemeli, a Ripple-be történő befektetés folyamata nem lehet könnyebb. A legjobb az egészben, hogy nem kell aggódni a kriptovaluta pénztárcák miatt – ahogy a szabályozott brókerek szeretik eToro tárolja az XRP tokeneket az Ön számára!

Mi a Ripple?

Akár blue-chip részvényekbe fektet, akár egy erősen spekulatív kriptovalutába, mint például a Ripple – a vásárolt eszköz megértése elengedhetetlen.

Végül is a saját pénzét fogja kockáztatni egy olyan pénzügyi eszközzel, amelynek garantáltan nem nő az értéke. Éppen ellenkezőleg, minden esély megvan arra, hogy veszteséget okozzon.

Ezt szem előtt tartva most elmagyarázzuk a Ripple és az XRP alapjait.

Tehát a Ripple egy digitális valuta projekt, amelyet először 2012-ben indítottak el. Ez az egyik legrégebbi kriptovaluta az űrben – három évvel a Bitcoin után és két évvel az Ethereum előtt jött létre.

Maga a Ripple projekt központosított, vagyis alapítói irányítják. Ez szöges ellentétben áll a fent említett kriptovalutákkal, amelyek „decentralizáltak”, és így – egyetlen személy vagy hatóság sem ellenőrzi őket.

Ennek ellenére a Ripple-t egyértelmű céllal hozták létre – hogy forradalmasítsa a határokon átnyúló fizetési ágazatot. Vagyis a Ripple alaptechnológiája lehetővé teszi a nagy bankok és pénzintézetek számára, hogy pillanatok alatt átutalják belföldre és a tengerentúlra.

Ezen felül a technológia használatával járó díjak percek. Míg a Ripple a hálózatot támogató technológia, az XRP a digitális pénznem. A Ripple és az XRP kifejezéseket azonban gyakran felcserélhető módon használják.

Fontos, hogy a pénzintézeti arénán kívül az emberek döntő többsége spekulatív befektetésként vásárolja meg a Ripple-t. Ez azt jelenti, hogy remélik, hogy az XRP értéke idővel növekedni fog, lehetővé téve a befektetők számára, hogy többet fizessenek ki, mint amennyit beleadtak.

Hogyan működik a befektetés a hullámzás folyamatába?

Ha egy dolog megakadályozza a befektetőket abban, hogy megvásárolják a Ripple-t, akkor ez nem érti a folyamat tényleges működését.

De ha egyszer meglátja, milyen egyszerű ez valójában, akkor Önnek nem lesz gondja befektetni néhány XRP tokenbe. A Ripple befektetési út ugyanis nem különbözik a hagyományos részvények vásárlásától.

Például, ha 500 dollár értékű részvényeket vásárolt, amelyek ezután 50% -kal nőttek, akkor 750 dolláros hozamot látna.

Pontosan ugyanúgy, ha 1000 dollárt fektet be a Ripple-be és 20% -ot keres, akkor 1200 dollárt fizetne ki.

Annak érdekében, hogy biztosan megtisztítsuk a ködöt, nézzünk meg egy egyszerű példát arra, hogy a Ripple beruházási folyamat hogyan működik a való világban.

 • Számlát nyit egy online közvetítőnél, amely a Ripple-t értékesíti
 • 2000 dollárt fizet be, és a teljes összeget befekteti a Ripple-be
 • A vásárláskor a Ripple értéke 0,30 USD
 • Négy évig tartja az XRP tokeneket
 • Amikor kijut a pénztárba, a Ripple értéke 1,10 dollár
 • Ez 266% -os áremelkedést jelent

Tehát, amint a fenti példa is mutatja, eredetileg 2000 dollárt fektetett a nehezen megkeresett pénzéből a Ripple-be. Három év után a digitális tokenek értéke 266% -kal nőtt – így a befektetésed most 7 320 dollárt ér.

Csakúgy, mint a részvények, ez is a helyzet lezárása és a brókerszámla egyenlegéhez hozzáadódó bevétel látása. Végül felveszi a készpénzt a bankszámlájára.

Miért kellene befektetnie a Ripple-be??

Számos oka van annak, hogy miért dönthet úgy, hogy befektet a Ripple-be és annak alapjául szolgáló XRP tokenbe.

Ez magában foglalja a következőket:

1. Hatalmas megtérülés a hullámzás óta, amióta elindították

A Ripple értéke hasonló jellegű, mint más népszerű kriptovaluták, például a Bitcoin, a projekt első elindítása óta az egekbe szöktek. Amikor az XRP végül nyilvános tőzsdére került, annak ára mindössze 0,014 dollár volt. Ez alig másfél amerikai cent alatt van.

Az előző években az XRP projekt iránti érdeklődés növekedésével a Ripple értéke felfelé haladva folytatódott. Aztán 2018 elején a digitális pénznem minden idők legmagasabb szintjét, 3,84 dollárt érte el.

Ez azt jelenti, hogy a Ripple első tőzsdén való bevezetésének négy éve alatt 27 000% -kal nőtt. Valójában ez azt jelenti, hogy ha 2013-ban 2000 dollár tétet fektetett volna a Ripple-be, akkor a pénze csaknem 550 000 dollárt érne.

Ugyanakkor, hasonlóan a digitális valutaipar többi részéhez, a Ripple értéke ezután hosszan tartó lefelé haladt. Az XRP 2018 augusztusában 0,28 dollár körüli szintet ért el, ami azt jelenti, hogy mindössze 8 hónap alatt a kriptopénz 92% -ot veszített értékéből.

hullámzó árdiagram

A jó hír az, hogy a Ripple nagyszerű 2020-at mutat be. Az 52 hetes mélypont mindössze 0,25 dollárra rúgott – az XRP augusztusban megsértette a 0,77 dollárt – ami 212% -os növekedést jelent.

2. Forradalmasítani kell a határokon átnyúló fizetési ágazatot

A Ripple és XRP tokenje egy olyan iparág megzavarására törekszik, amelynek nagy szükség van a forradalomra – a határokon átnyúló fizetésekre. Azok számára, akik nincsenek tudatában, dollármilliárd dollár értékben cserélnek gazdát minden nap – ennek túlnyomó részét nagy pénzügyi intézmények uralják.

Ezen tranzakciók többségét a SWIFT segíti. A fő probléma az, hogy a rendszer nemcsak lassú és drága, de bürokráciával is tele van.

Például:

 • Tegyük fel, hogy egy nagy kenyai gyár 10 millió dollár értékű alapanyagot vásárol Ausztráliából
 • Először egy kenyai pénzintézet utalja át a pénzt egy megfelelő banknak, amely amerikai dollárban kereskedik
 • Ezután a megfelelő bank átváltja az amerikai dollárokat ausztrál dollárra az ausztrál exportőr megfelelő bankjával
 • Végül a megfelelő bank ausztrál dollárt utal az ausztrál exportőr bankszámlájára
 • A teljes folyamatot a SWIFT segíti

Amint a fentiekből látható, a SWIFT egyáltalán nem fizetési hálózat. Ellenkezőleg, ez csak egy közvetítő, aki a pénzügyi intézmények és a megfelelő bankok között ül. Fontos, hogy itt lépjen be a Ripple és az XRP.

Látja, hogy a Ripple fizetési hálózat használatával nincs szükség a megfelelő bankokra vagy egy olyan harmadik pénznem használatára, mint az amerikai dollár. Ehelyett a bankok egyenrangú ügyleteket folytathatnak a Ripple hálózaton keresztül.

Ami a legfontosabb, hogy az XRP jelző az, ami mindent összekapcsol – vagyis a mögöttes pénznemek nem relevánsak! Mindent összevetve, mivel egyre több bank használja a Ripple technológiát, ez növeli az XRP iránti keresletet és ezáltal – piaci megítélését.

3. Alacsony token ár és kis piaci kapitalizáció

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a Ripple-be fektetve valóban alacsonyak a belépési korlátok.

Ez azért van, mert – még a 2020-as csúcson is csak 0,77 dollárt fog fizetni XRP tokenenként. Valójában, ha olyan szabályozott brókert használ, mint az eToro, akkor a szükséges minimális befektetés mindössze 25 dollár.

Tehát a minimum teljesítésével ez azt jelenti, hogy valamivel több mint 32 XRP tokent kapna! Emellett a Ripple viszonylag kicsi, 12 milliárd dolláros piaci kapitalizációval is rendelkezik.

Míg első pillantásra ez soknak tűnhet, a Ripple technológiát már több mint 200 pénzügyi intézmény kipróbálja vagy használja.

Viszont ha a Ripple lesz a határokon átnyúló fizetések megkönnyítésének tényleges protokollja, akkor a 12 milliárd dolláros piaci kapitalizáció cseppnek tűnik a tengerben.

Hogyan lehet befektetni a Ripple-be – különféle lehetőségek állnak rendelkezésre

Többféle módon lehet befektetni a Ripple-be – némelyik könnyebb és költséghatékonyabb, mint mások. Amint rövidesen megbeszéljük, ennek a legkényelmesebb módja egy olyan szabályozott online bróker használata, mint az eToro.

Ezzel elmondva, attól függően, hogy hol lakik, befektethet a Ripple-be egy kriptovaluta ATM-en keresztül is.

Fedezzük fel, hogyan működik ez.

A kriptovaluta-őrület teljes lendületével hogyan fektet be a Ripple-be (XRP)? Megtaláltuk az összes választ arra, hogyan lehet átváltani készpénzét Ripple-be és egyebekké.

1. Ripple ATM-ek

Ahogy a neve is mutatja, a kriptovaluta ATM-ek lehetővé teszik a digitális pénznemek vásárlását egy fizikai terminálon keresztül. Úgy néznek ki és működnek, mint egy hagyományos ATM, de fordítva.

Vagyis készpénz behelyezésével az ATM-be arányos mennyiségű kriptovalutát kap. Most egyrészt több mint 12 000 kriptovaluta ATM van szétszórva a világon.

Ennek a számnak azonban csak kis százaléka teszi lehetővé a Ripple vásárlását. Ehelyett a legtöbb ATM csak a Bitcoint támogatja. Valójában kevesebb, mint 250 kriptovaluta-bankautomata van, amely lehetővé teszi az XRP vásárlását, tehát hacsak nem olyan nagyvárosban él, mint Párizs, New York vagy Berlin – valószínűleg küzdeni fog.

Mindazonáltal, ha elég szerencsés egy támogatott terminál közelében élni, a Ripple befektetés a kriptovaluta ATM-en keresztül működik:.

 • Meglátogatja a legközelebbi ATM-et, és a támogatott érmék listáján válassza a Ripple lehetőséget
 • Ezután a helyi pénznemben adja meg a befektetni kívánt összeget
 • Például, ha Németországban van, akkor 100 EUR-t adhat meg
 • Ezután az ATM megjeleníti az XRP pontos összegét, amelyet kapni fog – a választott befektetés nagysága alapján
 • Például egy 100 EUR-os vásárlás után 90 EUR értékű Ripple maradhat a díjak után
 • 100 EUR készpénzt helyez be az ATM-be
 • Végül az ATM jegyet nyomtat a Ripple pénztárca hitelesítő adataival

Most számos hiba van a Ripple ATM útvonalon. Először is, a kriptovaluta ATM-szolgáltatói borsos díjakat számítanak fel.

Végül is a gépeknek áramra van szükségük a futáshoz, bérelniük kell az ATM elhelyezésének helyét, és karbantartásra és készpénzfelvételre is szükség van rendszeresen.

Viszont ne csodálkozzon, ha végül 10% és 20% közötti felárat fizet.

Másodszor, a befektetési folyamat nem ér véget, ha elhagyta a kriptovaluta ATM-et. Ennek oka az, hogy egy Ripple pénztárcán keresztül igényelnie kell az XRP tokeneket. A magánkulcsot és a pénztárca címét az ATM által kinyomtatott jegy tartalmazza.

Ez rendben van, ha tudod, mit csinálsz – de kihívást jelenthet, ha újszülött vagy. Ezenkívül ne felejtsük el, hogy az összes Ripple pénztárca megnyitásához 20 XRP-s zárolt kaució szükséges. Addig nem nyúlhat ezekhez az alapokhoz, amíg aktívan tartja a pénztárcát!

A fentieket figyelembe véve azt javasoljuk, hogy fektessen be a Ripple-be egy online brókeren keresztül.

2. Hullámcserék

Dióhéjban, egy online tőzsde segítségével a Ripple-be való befektetéshez teljes mértékben megvalósítható a folyamat kevesebb, mint 10 perc alatt. Ennek oka az, hogy gyorsan nyithat számlát személyes adatok megadásával, majd azonnal betétet helyezhet betéti / hitelkártyával.

Bizonyos esetekben akár Paypalon keresztül is befizethet – ami szintén azonnali. Akkor csak arról van szó, hogy eldöntsük, mennyit szeretne befektetni. Amint hamarosan egy kicsit részletesebben kiderülünk, az online brókerek lényegesen olcsóbbak, mint a Ripple ATM-ek.

Valójában a legjobb besorolású eToro platformunk lehetővé teszi, hogy 0% -os jutalékkal fektessen be a Ripple-be. Más platformok 0,5% és 1,5% között fizetnek.

Ezenkívül, ha a választott bróker lehetővé teszi, hogy fiat devizabetét módszerrel fektessen be a Ripple-be, akkor erre törvényes hatáskörrel kell rendelkeznie. Mint ilyen, a platform megköveteli, hogy biztonságban tartsa befektetési alapjait, és biztosítsa, hogy távol tartsa a bűnözői tevékenységet.

Fontolgatná a befektetést Ripple XRP?

Hogyan válasszunk platformot a Ripple-be való befektetéshez

A fenti részben megbeszéltük, hogy az online bróker használata hogyan lehet a legjobb módszer a Ripple-be történő befektetésre. Bár ez igaz, a legnehezebb nem csak megbízható szolgáltatót találni – hanem olyan szolgáltatót, amely elfogadható díjakat számol fel és elfogadja az Ön által preferált fizetési módot.

Mint ilyen, az alábbiakban számos olyan tényezőt talál, amelyeket figyelembe kell venni, mielőtt új közvetítővel fektetne be a Ripple-be.

1. Engedélyezés és hírnév

Mielőtt még eljutna a díjak és fizetések mutatóihoz, elengedhetetlen, hogy vizsgálja meg a választott Ripple bróker szabályozási helyzetét. A kriptovaluta térben ugyanis nem szabályozott platformok dominálnak.

Az engedélyt kiadó szervek számára az egész világon az a fő probléma, hogy a digitális pénznemek határok nélküli technológiák. Mint ilyen, ha az egyik kormány betiltja a szabályozatlan platformot, akkor egyszerűen a tengerentúlra költözik.

Szerencsére van egy kis brókerválaszték, amely lehetővé teszi, hogy biztonságos és biztonságos környezetben fektessen be a Ripple-be.

Például az eTorot három neves licenckibocsátó szabályozza. Ide tartozik az FCA, a CySEC és az ASIC. A nagyobb súly érdekében a platformot a FINRA is bejegyezte – amely lehetővé teszi az amerikai állampolgárok számára, hogy biztonságosan befektethessenek a Ripple-be.

2. A Ripple-be fektetendő díjak

Miután megbizonyosodott arról, hogy a választott Ripple bróker engedéllyel rendelkezik és teljes mértékben szabályozott, itt az ideje, hogy a pénzügyekhez forduljon. Ennek élén áll a jutalék, amelyet fizetnie kell a Ripple-be történő befektetésért.

Ez úgy működik, mint egy hagyományos tőzsdei kereskedési oldal – amennyiben valószínűleg változó jutalékot fizet, amely a Ripple-be fektetett összegen alapul. Például a Coinbase 1,49% -ot számít fel Önnek, amikor a Ripple-be fektet be, és akkor is, amikor készpénzt fizet.

Ez azt jelenti, hogy 500 dollár befektetésével kezdetben 7,55 dollár jutalékot fizet. Ha elűzné a Ripple befektetését, amikor az 800 dollárt ér, akkor az 1,49% -a 11,92 dollár jutalékot jelent.

Bár első pillantásra ez versenyképesnek tűnhet, valójában nem az. Például az eToro lehetővé teszi, hogy jutalékmentesen fektessen be a Ripple-be. Ez azt jelenti, hogy a fenti példában 0 dollárt fizetett volna a Coinbase által felszámított 19,47 dollár helyett.

Ezen felül a Coinbase – és a legtöbb más Ripple bróker megterheli számláját betéti kártyával. Ez hatalmas 3,99% -ot tesz ki. Az eToro-nál a díj csak 0,5% – és semmi, ha amerikai dollárban fizet be.

3. Minimális Ripple befektetés és kifizetések

Miután elégedett a bróker jutalékstruktúrájával, itt az ideje, hogy megnézze, mi a minimális Ripple befektetés. Az eToro-nál ez mindössze 25 dollár. Más platformok lényegesen többet igényelnek, ezért nézze meg ezt saját maga.

És természetesen azt is ellenőriznie kell, hogy milyen fizetési módokat használhat a Ripple befektetéséhez. Mint korábban megjegyeztük, a Ripple brókerfiók finanszírozásának legegyszerűbb módja egy betéti / hitelkártya vagy e-pénztárca használata – amelyek azonnali.

Ha azonban a választott bróker csak banki átutalással engedi meg a Ripple-be történő befektetést, érdemes átgondolni. Ugyanis az alapok megérkezése több napig is eltarthat.

4. Tárolás és pénztár

Végül az is fontos, hogy mi fog történni a Ripple beruházás befejezése után. Ahogy korábban kitértünk rá, az XRP tokenek visszavonása a Ripple pénztárcába abszolút fájdalom.

Nemcsak a pénztárca biztonságával kell jól éreznie magát, hanem 20 XRP-t is le kell zárnia, hogy aktív maradjon. Ezért gondoljuk úgy, hogy a legjobb egy olyan szabályozott platformot használni, mint az eToro, amely tárolja az Ön számára a Ripple tokeneket.

Ez az FCA, az ASIC és a CySEC által szabályozott bróker intézményi szintű ellenőrzéseket alkalmazott annak biztosítására, hogy a Ripple-befektetése biztonságos kézben maradjon mindaddig, amíg el nem dönt a készpénzfelvételről.

Ha megteszi, akkor csak az „Eladás” gombra kattintásról van szó. Ennek során a pénzeszközök azonnal megjelennek az eToro készpénzes számláján – készen áll arra, hogy felvegye!

Készen áll a befektetésre Ripple XRP?

Tippek a Ripple-be való befektetéshez és a nyereség eléréséhez

Mielőtt elkezdené a vásárlási folyamatot, olvassa el az alább felsorolt ​​három tippet, hogyan lehet befektetni a Ripple-be, és hogyan lehet profitot termelni!

1. tipp: Állítson be néhány pénzügyi célt

Hacsak nem tervez örökös alapon befektetni a Ripple-be, egy ponton el kell gondolkodnia a tokenek beváltásán. Mint ilyen, mindig tegyen magának néhány pénzügyi célt a profit szempontjából. Ez olyan egyszerű lehet, mint a Ripple-befektetés eladása, amikor az XRP 5 dollárt ér el.

2. tipp: A dollárköltség átlagolja a hullámos befektetéseket

A Ripple volatilis kriptovaluta – ezért a legjobb, ha dollárköltség-átlagolással fektet be. Ez azt jelenti, hogy fix összeget fektethet be minden hónap végén.

Minden egyes befektetésnél más árat kell fizetnie a piaci feltételeknek megfelelően. Viszont átlagolja az önköltségi árát, és így – nem kell aggódnia a rövid távú volatilitás miatt!

3. tipp: Diverzifikálja a Ripple befektetését

A tapasztalt befektetők ritkán teszik portfóliójuk 10% -ánál többet egyetlen eszközbe. Mint ilyen, a legjobb, ha tőkéjét több digitális pénznemre diverzifikálja – esetleg Bitcoinot és Ethereumot is hozzáadva.

Ezután fontolóra kell vennie a hagyományos eszközosztályok felvételét a kitettség – például a részvények és a kötvények – csökkentése érdekében.

Hogyan fektessünk be a Ripple-be ma – lépésről lépésre

Tehát most, hogy mindent elmagyaráztunk, az XRP-ről nem lehet tudni – most megmutatjuk, hogyan fektessen be ma a Ripple-be!

1. lépés: Nyisson meg egy fiókot

Menjen át az eToro webhelyére, és kattintson a gombra ‘Csatlakozz most’ gomb. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat személyes adatok és elérhetőségek megadásával. Erősítse meg mobilszámát az Önnek elküldött kód beírásával.

A folyamatnak ez a része legfeljebb 3-4 percet vehet igénybe.

2. lépés: Töltsön fel néhány azonosítót

A pénzellenes feltételeknek megfelelően az eToro felkér majd bizonyos személyi igazolvány feltöltésére. Egyszerűen adja meg útlevelének / vezetői engedélyének egyértelmű másolatát és a lakcím igazolását. Ez utóbbi lehet bankszámlakivonat vagy közüzemi számla.

Megjegyzés: Ha jelenleg nem fektet be több mint 2250 USD-t a Ripple-be, a fenti dokumentumokat később is feltöltheti.

3. lépés: Befizetés

Mielőtt befektethet a Ripple-be, legalább 200 dollárt kell befizetnie az eToro számlájára.

A következő fizetési lehetőségek közül választhat:

 • Betéti kártya
 • Hitelkártya
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Megbízhatóan
 • Banki átutalás

Ne felejtsd el, hogy az USD-n kívüli betétek kis, 0,5% -os devizadíjat számolnak fel.

4. lépés: Keresse meg a Ripple elemet

A befizetés feldolgozása után írja be a „Ripple” kifejezést a képernyő tetején található keresőmezőbe, majd kattintson a „Trade” gombra.

5. lépés: Teljesítsd a Ripple befektetést

Ekkor megjelenik egy rendelési mező. Adja meg azt az összeget, amelyet be akar fektetni a Ripple-be (minimum 25 USD). Végül kattintson a „Nyílt kereskedelem” gombra a jutalék nélküli Ripple beruházás befejezéséhez.

6. lépés: Fizesse ki a Ripple befektetését

Miután befektetett a Ripple-be az eToróban, az XRP tokenek az Ön nevében kerülnek tárolásra. Amikor úgy dönt, hogy eladja Ripple-befektetését, csak lépjen át portfóliójába, és kattintson az „Eladás” gombra.

Ezután a készpénz hozzáadódik az eToro-egyenlegéhez – amelyet aztán újra befektethet vagy felvehet fizetési módjára.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform a Ripple vásárlásához

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Hogyan lehet befektetni a Ripple-be – A lényeg

Mint minden érme, nagy a kockázata annak, ha a Ripple-be történő befektetést fontolgatja. Az alacsony árra való tekintettel azonban lehetősége lehet magas hozamra, alacsony belépési korlátokkal.

Ha a lehető legbiztonságosabb, legolcsóbb és legkényelmesebb módon szeretne befektetni a Ripple-be – felejtse el a kriptovaluta ATM-eket és a tőzsdéket. Ehelyett válasszon egy olyan szabályozott brókert, mint az eToro.

Nem csak az FCA, a CySEC és az ASIC védelme lesz – hanem mindössze 25 dollárból is befektethet a Ripple-be.

Ezenkívül azonnal betétet helyezhet le betéti / hitelkártyával vagy e-pénztárcával, és egyetlen centet sem számítunk fel jutalékként, amikor a Ripple-be fektet be.!

Soha nem lehet tudni, hogy a Ripple olyan magasra tud emelkedni, mint ma a Bitcoin, és lehet, hogy több év múlva köszönetet mond magának.

GYIK

Mennyit kell befektetnem a Ripple-be?

A Ripple-be fektetett összeg egy döntés, amelyet csak Ön hozhat meg. Figyelembe kell vennie az XRP megvásárlásával járó kockázatokat és előnyöket, és biztosítania kell, hogy soha ne fektessen be többet, mint amennyit reálisan megengedhet magának a veszteségnek.

A Ripple jó befektetés 2021-ben?

A Ripple értéke több mint 212% -kal nőtt a 2020-as 0,25 dolláros mélypont óta. Bár ezek a hozamok hatalmasak, senki sem tudja, mi fog történni a következő 12 hónapban. Ezzel elmondva, ahogy egyre több pénzintézet kezdi használni a Ripple technológiát, ez biztosan pozitívan befolyásolja az XRP árát.

Hogyan kezdjek befektetni a Ripple-be?

Ha most szeretne befektetni a Ripple-be, válasszon egy szabályozott brókert eToro, teljesítse betéti / hitelkártyájával vagy e-pénztárcájával a minimális 200 dolláros betétet, és vásároljon legalább 25 dollár értékű XRP-t. Ez legfeljebb 10 percet vehet igénybe, és az eToro-nál nem fizet semmilyen kereskedelmi jutalékot.

Befektethetek 100 dollárt a Ripple-be?

Igen, a Ripple az egyik legalacsonyabb árú kriptovaluta – a 2020-as csúcsok mindössze 0,77 USD / XRP token. A Ripple-be fektethető minimális összeg a választott brókertől függ. Az eToro-nál mindössze 25 dollár.

Elveszíthet pénzt a Ripple-en?

Természetesen. Minden befektetés pénzügyi veszteség kockázatával jár. Különösen igaz ez a Ripple esetében – amely egy nagy kockázatú, spekulatív eszközosztály.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector