Hogyan lehet befektetni a Bitcoin-ba – A BTC-be történő befektetés végső kezdő útmutatója

Hogyan lehet befektetni a Bitcoin-ba (BTC)

Miért érdemes befektetni a Bitcoin BTC-be? Mik a Bitcoin befektetési előnyei és kihívásai? Itt van minden, amit tudnia kell a Bitcoin befektetéséről.

Gyors utazás a memóriasávon – ha 2009-ben egyetlen Bitcoin-t vásárolt volna – kevesebb, mint 1 centet fizetett volna. És ma? A digitális pénznem kereskedelme meghaladja a 18 000 dollárt.

Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy ha alig több mint egy évtizeddel ezelőtt 100 dollárt fektetett be a Bitcoinba, akkor most 179 millió dolláros hozamot nézne.

Valóban, ez nem más, mint fenomenális. Mint ilyen, magától értetődik, hogy sok lakossági ügyfél most befektetni kíván a Bitcoin-ba. A fő probléma az, hogy sok ember nem egészen érti, hogyan működik ez a kriptopénz – ezért nem hajlandóak lemerülni.

Itt jövünk be. Ez a Végső útmutató Hogyan lehet befektetni a Bitcoinba mindent elmond, amit tudnia kell – egyszerű angol nyelven. Ez magában foglalja a magyarázatot arról, hogy mi a Bitcoin, hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin BTC-be történő befektetéssel, és döntően – hogyan lehet ma befektetést végrehajtani.


Ha gyorsan és egyszerűen szeretne befektetni a Bitcoin BTC-be, akkor 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

Hogyan lehet befektetni a Bitcoinba 5 egyszerű lépésben

A Bitcoinba történő befektetéshez először meg kell nyitni egy szabályozott tőzsdei számlát, letétbe helyezni az alapokat, kiválasztani a Bitcoint a platformlistáról, és végül ellenőrizni & erősítse meg, hogy érmék kerültek a pénztárcájába.

Ez az útmutató a Bitcoinba történő befektetéshez mindent lebont Layman szerint, hogy ne vásároljon vakon. De, ha nincs elég ideje végigolvasni, akkor ezt kell tennie, hogy most befektessen a Bitcoin-ba.

1. lépés: Nyisson számlát egy szabályozott brókernél vagy tőzsdén

2. lépés: Helyezzen be bizonyos összegeket betéti / hitelkártyával, e-pénztárcával vagy banki átutalással

3. lépés: Válassza ki, mennyi Bitcoinba kíván befektetni

4. lépés: Erősítse meg a beruházást

5. lépés: Hagyja tárolt Bitcoin-ját, amíg úgy dönt, hogy készpénzt fizet ki

Vegye figyelembe, a fenti lépéseknek az elejétől a végéig legfeljebb 5 percet kell igénybe venniük.

Mi a Bitcoin?

Mielőtt rátérnénk a bitcoinba való befektetés módjára, logikus, hogy röviden elmagyarázzuk, mi is ez az innovatív technológia valójában. Leegyszerűsítve: a Bitcoin digitális pénznem, amelyet 2009-ben vezettek be.

Nem egyetlen személy, kormány vagy központi bank tulajdonában van és nem ellenőrzése alatt áll. Ennek eredményeként a Bitcoin „decentralizáltá” válik. Átlátható is, mivel minden, a Bitcoin hálózatra felkerülő tranzakció elérhető a nyilvános főkönyvön – az úgynevezett „Blockchain” néven..

A Bitcoin vásárlásához ezt megteheti egy online tőzsdén vagy brókeren keresztül. Digitális érmeit magánpénztárcában tárolhatja, amely letölthető asztali eszközére vagy mobiltelefonjára. Vagy hagyhatja az érméket egy meghatalmazott brókernél őrzés céljából.

Mint minden értékkel rendelkező eszközosztály, a Bitcoin ára is felfelé és lefelé halad a nap folyamán. Az, hogy emelkedik vagy csökken, a kereslet és kínálat által befolyásolt piaci erőktől függ. A Bitcoinba történő befektetés átfogó célja ezért az érmék eladása az eredetileg fizetettnél többért.

Hogyan működik a befektetés a Bitcoin folyamatba?

A Bitcoin-befektetés megértésének legegyszerűbb módja egy olyan hagyományos eszközre gondolni, mint a részvények.

Például vásárolna egy vállalat részvényeit, mert úgy gondolja, hogy az értéke növekedni fog. Aztán, amikor eljut a részvények eladásához, remélheti, hogy ezt magasabb áron fogja megtenni.

Fontos, hogy ez nem különbözik a Bitcoinba történő befektetéstől. Vagyis addig fogod tartani a Bitcoinodat, amíg készen állsz az eladásra. Ezt megteheti a választott Bitcoin közvetítőn keresztül – kevesebb díjjal.

Ennek ellenére itt van egy alapvető példa a Bitcoin befektetési folyamat működésére:

 • Számlát nyit egy online Bitcoin brókernél
 • 500 dollárt fizet be, és a teljes összeget belefekteti Bitcoin
 • A vásárláskor a Bitcoin értéke 15 000 dollár
 • Öt évig ragaszkodsz az érmékhez
 • Amikor kijön a pénztárhoz, a Bitcoin értéke 50 000 dollár
 • Ez 233% -os áremelkedést jelent

A fenti példa szerint eredetileg 500 dollárt fektetett be a Bitcoin-ba, és 233% -os hozamot ért el. Ez azt jelenti, hogy összesen 500 dollárt váltottál 1665 dollárra.

Miért kellene befektetnie a Bitcoin-ba?

Sok oka van annak, hogy miért dönthet úgy, hogy befektet a Bitcoin-ba.

1. Példa nélküli és páratlan visszatérések

Korábban megjegyeztük, mint amióta 2009-ben elindították – a Bitcoin a 0,01 dollár töredékéből ötjegyű eszközosztályra nőtt. Ez több millió százalékpontos megtérülést jelent. Éppen ezért egyre többen szeretnének kitettséget szerezni a Bitcoin iránt.

Az elmúlt években a Bitcoin gyakorlatilag minden létező pénzügyi piacon felülteljesített. Például az S&A P 500 index 2090 pontról 3629 pontra emelkedett – 73% -kal nőtt. Persze, ez kiváló hozamot jelent a befektetők számára.

Ugyanebben az 5 éves időszakban azonban a Bitcoin 387 dollárról 52 hetes csúcsra, 19 400 dollárra emelkedett. Valójában ez 5 éves, csaknem 5000% -os növekedés. Mint ilyen, akkor 500 dollárt fektetett be, akkor a Bitcoin-vásárlása most meghaladja a 25 000 dollárt!

2. Uncapped Returns

Valójában nincs információ arról, hogy mekkora lehet ez a digitális valuta az elkövetkező 5, 10 és 20 évben. Alapvetően fontos, hogy a Bitcoin ne hasonlítható össze egy olyan Tech növekedési részvényekkel, mint a Tesla vagy a Square.

Persze ezek az ígéretes részvények három számjegyű nyereséget hoztak ebben az évben. De csak annyi idő van, hogy ezek a részvények tovább növekedhessenek ebben a tempóban. Ez szöges ellentétben áll a Bitcoinnal – főleg azért, amit képvisel.

Alapjában véve a Bitcoin egy digitális pénznem – vagyis nagyon elősegíti az áruk és szolgáltatások kifizetését. Ezt már látjuk – Japánhoz hasonlóan ma már több mint 250 000 Bitcoin-elfogadó üzletnek ad otthont.

Ezenkívül a Bitcoin-t olyan értékraktárnak is nevezik, mint az arany – amelyet rövidesen lefedünk. Összességében, mivel a Bitcoin határok nélküli jelenség, hosszú távú lehetőségei gyakorlatilag korlátlanok.

3. Érték tárolása

A Bitcoin nagy értékraktárként működik. Végül is 21 millió érme a készlet. Várhatóan ezt az értéket 2140-ben éri el.

Ha ez megtörténik, soha többé nem fog Bitcoin termelődni. Az aranyhoz hasonlóan ez biztosítja, hogy elméletileg – a Bitcoin értéke a végtelenségig tovább emelkedjen.

Készen áll a befektetésre Bitcoin?

Hogyan lehet befektetni a Bitcoin-ba – Különféle lehetőségek állnak rendelkezésre

Számos módon lehet befektetni a Bitcoin-ba. Kétség árnyéka nélkül ennek legegyszerűbb módja az online bróker használata. Ennek során csak egy számla nyitása, bizonyos összegek befizetése, majd annak eldöntése, hogy mennyit szeretne befektetni.

Lehetséges azonban befektetni a Bitcoinba egy speciális ATM-en keresztül is.

Fedezzük fel, hogyan működik ez.

Bitcoin ATM-ek

Jelenleg több mint 12 400 Bitcoin ATM működik 71 különböző országban. Ha még nem ismeri ezek működését, akkor azok speciális ATM-ek, amelyek lehetővé teszik a befektetését a Bitcoin-ba. Meg kell adnia hideg-kemény készpénzt – amelyet ezután átvált Bitcoin-ra.

Ezután a Bitcoin ATM kinyomtathatja az egyedi pénztárca kódot tartalmazó nyugtát. Ezután le kell töltenie egy Bitcoin pénztárcát, be kell olvasnia a nyugtán található QR-kódot, és az érmék hozzáadódnak a pénztárcához.

Ön 100% -osan felelős azért, hogy a Bitcoin biztonságban legyen. Ez azt jelenti, hogy soha nem szabad megengedni, hogy bárki hozzáférjen pénztárcájához – mivel képes lenne az érmék átadására.

Éppen ezért a Bitcoin ATM-ek nem a legjobb befektetési mód ebbe a digitális pénznembe. Valójában, ha úgy dönt, hogy a Bitcoinba fektet be, akkor óriási díjak fizetésére számíthat. Például találkoztunk olyan Bitcoin ATM-ekkel, amelyek 10% feletti – néha nagyobb – felárat számítanak fel.

Bitcoin Broker

A Bitcoin-ba történő befektetés legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módja egy online Bitcoin-közvetítő. Ezzel otthonában kényelmesen befektethet. Több száz olyan online platform létezik, amelyek lehetővé teszik a Bitcoin vásárlását, ezért később elmagyarázzuk, hogyan válasszunk egyet személyes igényeihez.

De a fő előfeltétel az, hogy egyszerűen meg kell nyitnia egy számlát és be kell fizetnie egy mindennapi fizetési módot. Szabályozott brókerek, mint eToro lehetővé teszi, hogy betéti / hitelkártyával, e-pénztárcával és banki átutalással finanszírozza Bitcoin-befektetését.

Miután befektett a Bitcoin-ba a választott brókernél, elhagyhatja a platformon tárolt érméket. De ezt csak akkor szabad megtennie, ha a bróker az teljesen szabályozott és intézményi szintű biztonsági gyakorlatokat alkalmaz.

Ha nem, akkor a legjobb, ha a Bitcoin-ot egy magán pénztárcába vonja ki. Mint korábban megjegyeztük, letölthet egy Bitcoin pénztárcát asztali számítógépére vagy mobil eszközére. Vannak hardveres pénztárcák is, amelyek nagy vásárlásokhoz ajánlottak.

Hogyan válasszunk egy csereplatformot a Bitcoinba történő befektetéshez

Annyi bróker és tőzsde versenyez a vállalkozásodért, hogy félelmetes feladat lehet, hogy melyik platformot választja.

A köd megszüntetése érdekében az alábbiakban felsoroltunk néhány olyan tényezőt, amelyekre figyelnie kell, amikor az igényeinek megfelelő csereplatformot választ.

Fontos tényezők a Bitcoin Exchange kiválasztásakor:

1. Engedélyezés és hírnév

Ugye nem használna szabályozatlan brókert részvények vagy kötvények vásárlásához? Mint ilyen, csak olyan platformba szabad befektetnie a Bitcoin-ba, amelynek erre törvényes hatásköre van.

A legfontosabb probléma itt az, hogy több száz kriptovaluta-tőzsde szabályozatlanul működik. Ez azért van, mert a Bitcoin a legtöbb országban törvényes fizetőeszköznek minősül – így a szabályozás kissé szürke terület.

A jó hír az, hogy vannak olyan szabályozott platformok, mint a eToro amelyek lehetővé teszik, hogy biztonságos és biztonságos módon fektessen be a Bitcoin-ba.

Ennek oka, hogy a brókert az FCA (Egyesült Királyság), az ASIC (Ausztrália) és a FinCEN (USA) szabályozza. Az Egyesült Államokban tartózkodók számára örömmel értesülhetünk arról, hogy az eToro a FinCEN-nél mint pénzszolgáltatási vállalkozás van bejegyezve.

2. Árazás és jutalék

Mint valószínűleg tudod – a brókerek pénzkereséssel foglalkoznak. Mint ilyen, a kiválasztott Bitcoin kereskedési webhely díjat számít fel Önnek, amikor befektet. A legtöbb bróker változó jutalékot számít fel, amelyet aztán megsokszoroznak az Ön tétjével.

Például, ha a bróker 2% -ot számít fel, és 1000 dollárt fektet be – akkor 20 dollárt fizet. Ismét meg kell fizetnie ezt a 2% -os jutalékot, amikor eladja Bitcoin befektetését.

eToro, azonban lehetővé teszi, hogy jutalékmentesen fektessen be a Bitcoin-ba. Nem csak a Bitcoin és 15 másik digitális valuta esetében van ez így, hanem rengeteg részvény és ETF esetében is.

3. Minimális Bitcoin befektetés és fizetések

Az esetek döntő többségében a választott Bitcoin brókernek minimális befektetése lesz. Figyelembe véve, hogy a Bitcoin mennyire ingatag, érdemes olyan platformot választani, amely lehetővé teszi kis összegek befektetését.

Az eToro például lehetővé teszi, hogy mindössze 25 dollárból fektessen be Bitcoinba. Ez nagyszerű a tét alacsony szinten tartásához, és biztosítja, hogy többet ne fektessen be, mint amennyit elveszíthet.

Ami a fizetéseket illeti, ez is egy kulcsfontosságú mutató, amelyet meg kell vizsgálnia a számla megnyitása előtt. Egyes brókerek ugyanis csak banki átutalással engedik meg a befizetést.

Ez egy lassú folyamat, amelynek végrehajtása sok napot vehet igénybe – mind a betétek, mind a felvételek tekintetében. Ez az oka annak, hogy az eToro annyira népszerű a Bitcoin befektetői körében, mivel támogatja az azonnali fizetési módokat, mint a betéti / hitelkártyák, Paypal, Skrill, Neteller és még sok más.

4. Tárolás és pénztár

Míg a fenti mutatók a kezdeti beruházási folyamatra összpontosítottak, gondolkodnia kell a tárolásról is. Végül is a Bitcoin decentralizált digitális pénznem, és így – biztonságosan kell tárolni egy magán pénztárcában.

Amint arról korábban beszámoltunk, sok Bitcoin-befektető tárolja érméit a saját pénztárcájában – ami teljes ellenőrzést biztosít számukra az alapok felett. Ez azonban azt jelenti, hogy fennáll a feltörés veszélye. Ez kevésbé kényelmes, amikor a Bitcoin-befektetéseket kell beváltani.

Ezt szem előtt tartva az lehet a legjobb, ha az érméket a választott brókernél hagyja. De ez azzal a feltétellel jár, hogy a platform szigorúan szabályozott. Végül is befektetését a szóban forgó szolgáltatóra bízza – így a csúcsminőségű biztonsági gyakorlatok elengedhetetlenek.

Ismét ezért javasoljuk az eToro licencelt platformot. A brókernek nem csak három szabályozási engedélye van, és intézményi szintű biztonsági ellenőrzések vannak érvényben – de egyetlen kattintással készpénzzel is kifizetheti Bitcoin-befektetését – 24/7.

Tippek a Bitcoinba történő befektetéshez és a nyereség eléréséhez

Az összes eszközosztály szektorának tapasztalt befektetői képesek állandó nyereségre, mivel világos stratégiájuk van. Bár a Bitcoin színtéren nincs egy mindenki számára megfelelő stratégia, javasoljuk, hogy a befektetés előtt vegye figyelembe az alábbi tippeket.

Legfontosabb tippek a Bitcoinba történő befektetéshez:

1. tipp: Állítson be néhány pénzügyi célt

Számos módon lehet megközelíteni a Bitcoin befektetéseket. Például egyesek gyors profit elérése érdekében fektetnek be a piac megfelelő időzítésével. Más esetekben sok-sok éven keresztül befektetéseket kereshet a Bitcoin-ba.

Akárhogy is, fontos, hogy világos és reális pénzügyi célokat tűzzen ki a Bitcoinba történő befektetés előtt. Ez lehet olyan alapvető dolog, mint az árcél kitűzése. Például úgy dönthet, hogy megtartja befektetését, amíg a Bitcoin el nem éri az 50 000 dollárt.

2. tipp: Dollárköltség-átlag a Bitcoin-befektetésekhez

Míg a Bitcoin a legjobban teljesítő eszközosztály az elmúlt évtizedben, ugyanakkor a legingadékonyabb is. Ez idegessé teheti egy tapasztalatlan befektetőt, és ezután álmatlan éjszakákat okozhat. Végül is valódi pénzt kockáztat, amikor befektet a Bitcoin-ba.

Például a Bitcoin 10 000 dollárról 5000 dollárra nőtt két hét alatt 2020 első negyedévében – ami 50% -os csökkenést jelent. Lehet, hogy nagy kísértésbe esett, hogy csökkentse veszteségeit, amikor ez az esés bekövetkezett.

Azok azonban, akik visszatartották, látták, hogy a Bitcoin mindössze 8 hónappal később 19 000 dollárt ért el. Alapvető fontosságú, hogy ez a rendkívül ingatag áraktivitás teljesen elkerülhető legyen, ha dollár-költség átlagot alkalmazunk. Ez azt jelenti, hogy időszakonként fix összeget fektet be.

Például minden hónap végén 200 dollárt fektethet Bitcoinba. Ennek során az önköltsége folyamatosan változni fog, és ezáltal az átlagos időnként meghaladja. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a rövid távú volatilitás miatt.

3. tipp: Diverzifikálja a Bitcoin befektetését

A diverzifikáció minden eszközosztálynál fontos – de még inkább, ha a Bitcoinba fektet be. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy soha nem szabad az összes tojását egy kosárba tenni – mégpedig a Bitcoin-ba.

Most egy jó kiindulópont az lenne, ha megfontolnánk más kriptovalutákba történő befektetést is – például az Ethereumot és a Ripple-t. De az általános kriptovaluta-kitettségét a lehető legkisebbre kell csökkenteni.

Például érdemes befektetéseinek 10% -át kriptovalutáknak szentelni, a többit pedig stabilabb és stabilabb eszközosztályokba, például részvények és kötvények. Ilyen megközelítéssel a diverzifikáció megvédi Önt abban az esetben, ha a Bitcoin-befektetése nem egészen a terv szerint megy.

Hogyan lehet befektetni a Bitcoinba ma – lépésről lépésre

Tehát most, hogy áttekintettük a Bitcoin-befektetés csínját-bínját, végigvezetjük Önt a vásárlási folyamaton.

Az alábbiakban ismertetett lépések végrehajtásával kevesebb, mint 5 perc alatt megteheti első Bitcoin-befektetését az eToro-val!

Hogyan lehet befektetni a Bitcoinba 6 egyszerű lépésben:

1. lépés: Nyisson meg egy eToro-fiókot

A labda gurulásához menjen át az eToro webhelyére és számlát nyit.

Meg kell adnia néhány személyes adatot – például nevét és lakóhelye szerinti országot.

Ezenkívül létre kell hoznia egy felhasználónevet / jelszót, és meg kell erősítenie kapcsolattartási adatait. A fentiek mindegyike legfeljebb 2 percet vehet igénybe.

2. lépés: Töltsön fel néhány azonosítót

Az eToro használatával a Bitcoinba történő befektetéshez szigorúan szabályozott brókert használ. Ez viszont azt jelenti, hogy fel kell töltenie néhány fényképes igazolványt a pénzmosás elleni törvények szerint.

Ide tartozik az útlevél / vezetői engedély, valamint a lakóhely állapotát igazoló dokumentum. Ez utóbbi lehet bankszámlakivonat vagy közüzemi számla. Az eToro általában azonnal ellenőrizte a dokumentumokat.

3. lépés: Befizetés

Betétet kell befizetnie, ha az eToro-ban szeretne Bitcoinba fektetni. Ennek legalább 200 dollárnak kell lennie – bár a teljes összeget be kell fektetnie a Bitcoinba. Éppen ellenkezőleg, csak 25 dollárt rendelhet.

A támogatott fizetési módok szempontjából ez a következőket tartalmazza:

 • Betéti kártya
 • Hitelkártya
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Megbízhatóan

Átutalással is befizethet pénzt.

4. lépés: Keressen Bitcoin-t

Amint befizette az eToro-t, folytathatja befektetését a Bitcoin-ba.

A platform nem kizárólag a Bitcoin-ra szakosodott, mivel kereskedési részvényeket, ETF-eket és CFD-kereskedési szolgáltatásokat is kínál. Mint ilyen, kereshet a Bitcoin-ra, hogy az adott befektetési oldalra lépjen.

5. lépés: Teljesítse a Bitcoin befektetést

Az eToro Bitcoin befektetési folyamatának befejezéséhez egyszerűen meg kell adnia a befektetni kívánt összeget. Ennek legalább 25 dollárnak kell lennie. Végül kattintson az „Open Trade” gombra.

Ennek során a jutalék nélküli Bitcoin befektetését azonnal feldolgozzuk. Az érméket ezután hozzáadjuk az eToro portfóliójához.

6. lépés: A Bitcoin-befektetés kifizetése

Bár valószínűleg nem fog több hónapig vagy évig pénzt keresni a Bitcoin befektetéséről, gyorsan meg kell magyaráznunk, hogyan történik ez az eToro-n.

Amikor eljön az ideje, egyszerűen menjen át portfóliójába, és válassza el a Bitcoin eladását. Az összeset el lehet adni egy mozdulattal, és csak a befektetés egy kis százalékát.

Akárhogy is, amint megerősíti az eladást, a készpénz hozzáadódik az eToro egyenlegéhez. Ezután visszavonhatja a pénzt betéti / hitelkártyájára, e-pénztárcájára vagy bankszámlájára!

Fontolgatta-e a befektetést BTC?

Hogyan lehet befektetni a Bitcoin-ba – A lényeg

Összefoglalva: bár a Bitcoinba történő befektetés ijesztő feladatnak tűnhet – ennek valójában nem is kell. Amint azt a How to Invest in Bitcoin Guide útmutatóban kifejtettük, a folyamat kevesebb, mint 5 perc alatt elvégezhető.

A legjobb besorolású eToro brókerünk használatával mindössze 25 dollárból tud befektetni, anélkül, hogy egyetlen cent jutalékot is fizetne. Ami a legfontosabb, hogy befektetései biztonságosak – nem utolsósorban azért, mert az eToro az FCA, a CySEC és az ASIC engedélyével rendelkezik, és be van jegyezve a FINRA-ba az Egyesült Államokban.

eToro – Bitcoin vásárlás 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

GYIK

Mennyit kell befektetnem a Bitcoin-ba?

Nincs „megfelelő” pénzösszeg, amellyel befektethet a Bitcoin-ba. Végül is ez személyes költségvetésétől, pénzügyi céljaitól és a kockázatvállalási hajlandóságtól függ. Ezzel elmondható, hogy mindössze 25 dollárból lehet befektetni a Bitcoin-ba az eToro-nál – ami a legtöbb számára jelentéktelen összeg.

A Bitcoin jó befektetés 2021-ben?

A Bitcoin értéke több mint négyszeresére nőtt 2020-ban – ezt követően felülmúlja a legtöbb eszközosztályt. Hogy ez a tendencia folytatódik-e 2021-ig, még várat magára. Éppen ezért a legjobb, ha a dollárköltség-átlagot választja befektetéseinek.

Hogyan kezdjek befektetni a Bitcoin-ba?

A Bitcoinba történő befektetés megkezdésének legegyszerűbb módja egy szabályozott online bróker, például az eToro. Mindössze annyit kell tennie, hogy betéteket helyez be betéti / hitelkártyával, e-pénztárcával vagy bankszámlával – majd válassza ki, hogy mennyit szeretne befektetni.

Befektethetek 100 dollárt Bitcoin-ba?

Biztosan megteheti. Valójában az olyan platformok, mint az eToro, mindössze 25 dollárból engednek befektetni. Ez azért van, mert a Bitcoin lehet frakcionált, és így – nagyon kedvez a kisebb beruházásoknak.

Veszíthet pénzt a Bitcoin-on?

Igen, mint minden befektetés, a Bitcoin is pénzt veszíthet. Ez akkor fog történni, ha alacsonyabban vásárolja meg a Bitcoin-ot, mint amennyit eredetileg fizetett.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector