Hogyan lehet befektetni az Ethereum Classic-ba

Az Ultimate Beginner’s Guide to Investing in Ethereum Classic

A kriptovaluták világa mára szuper kiterjedt. És mivel annyi lehetőség van az asztalon, kihívást jelenthet a portfóliójának megfelelő digitális eszköz kiválasztása.

Ha be akarsz jutni a kriptográfiai szcénába, az Ethereum Classic egy digitális pénznem, amelyet sokan befektetési lehetőségként tartanak számon.

Ennek oka van – az évek során az Ethereum Classic jelentős megtérülést hozott.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan fektethet be az Ethereum Classic-ba otthonának kényelméből. Megbeszélünk néhány kockázatot, amelyet figyelembe kell vennie az Ethereum Classic-ba történő befektetés előtt, néhány hasznos tipp és stratégia mellett.

Hogyan lehet befektetni az Ethereum Classic-ba 5 egyszerű lépésben:


Az Ethereum Classicba történő befektetéshez először meg kell nyitni egy szabályozott tőzsdei számlát, deposztálni az alapokat, kiválasztani az ETC-t a platformlistáról, és végül ellenőrizni & erősítse meg, hogy az ETC-érmék hozzáadódtak a pénztárcájához.

Ha siet, a következő 5 lépés megmutatja, hogyan lehet kevesebb mint 5 perc alatt befektetni az Ethereum Classic-ba!

1. lépés: Regisztráljon megbízható és szabályozott kriptoközvetítőnél

2. lépés: Alapozza be számláját minimális befizetéssel

3. lépés: Válassza az Ethereum Classic (ETC) elemet a rendelkezésre álló kriptovagyonok listájáról.

4. lépés: Adja meg, mennyit szeretne befektetni az Ethereum Classic-ba.

5. lépés: Miután megerősítette befektetését, az ETC-érmék bekerülnek a pénztárcájába!

Mi az Ethereum Classic?

Az Ethereum Classic (ETC) az eredeti Ethereum blokklánc hivatalos natív kriptovaluta. Más szóval, ez egy decentralizált blokklánc platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy autonóm módon működő dApps-eket építsenek és használhassanak.

Az eredeti Ethereum blokklánc módosítatlan változatán fut. Filozófiája, hogy a kódot minden más fölé helyezi, és ha vannak kihasználások vagy kompromisszumok, akkor azokat nem szabad olyan erős villákkal eltávolítani, amelyek rombolják a projekt integritását..

Mint ilyen, az ETC mögött álló csapat az abszolút változhatatlanságban hisz, nem fogad el semmiféle emberi beavatkozást.

A Bitcoin-hez hasonlóan nincs olyan személy vagy szervezet, amely az Ethereum Classic hálózat tulajdonosa vagy irányítója lenne. Éppen ellenkezőleg, ez egy nyílt forráskódú projekt, amelyet az Ethereum Classic közösség biztosít.

Ennek a kriptovaluta projektnek a kialakítása lehetővé teszi, hogy rugalmas legyen – utat engedve új alkalmazások létrehozásának.

Hogyan működik a befektetés az Ethereum Classic folyamatba??

A kriptovaluta piacon az egyéneknek két lehetőségük van, amikor megtanulják, hogyan kell befektetni az Ethereum Classic-ba.

Először is valós kriptovalutákat vásárolhat egy olyan szabályozott brókertől, mint az eToro, és átveheti az érmék tulajdonjogát. Ez egy hosszú távú befektetési stratégia, mivel valószínűleg megvárja, amíg a digitális valuta ára jelentősen megemelkedik, mielőtt kifizetné.

Alternatív megoldásként fontolóra veheti az Ethereum Classic Contracts for Differences (CFD) használatát.

A CFD a szabályozott kereskedési oldalak által kínált pénzügyi eszköz. Ez azt jelenti, hogy nem leszel az Ethereum Classic érméje. Ehelyett a CFD-k lehetővé teszik, hogy spekuláljon az eszköz jövőbeli értékéről – gyakran tőkeáttétellel.

Akárhogy is, az Ethereum Classic-ba történő befektetéskor átfogó cél az, hogy érméinek értéke idővel növekedjen.

Más szóval, arra törekszik, hogy az érméit magasabb áron adja el, mint amennyit eredetileg fizetett. Ezzel nyereséget fog elérni – ugyanúgy, mint egy részvénybe történő befektetéssel.

Segítsünk a köd megszüntetésében egy példával arra, hogy az Ethereum Classicba való befektetés hogyan működik a gyakorlatban:

 • Kereskedési számlát nyit meg egy online brókernél, amely az Ethereum Classic terméket értékesíti.
 • Letesz kereskedési alapokat 1000 dollár értékben, és úgy dönt, hogy a teljes összeget az Ethereum Classic érmékbe fekteti.
 • A vásárláskor az ETC érmék ára 10 dollár.
 • Ön úgy dönt, hogy két évig tartja az Ethereum Classic beruházást.
 • Amikor az ETC értéke 50 dollár, úgy dönt, hogy kifizet.
 • Ez 400% -os áremelkedést mutat.

Mint láthatja, ez egy jelentős nyereség, amelyet mindössze két év alatt ért el. 1000 dolláros téteden 4000 dolláros nyereségre tettél szert!

Az Ethereum Classic-ba történő befektetés során a legjobb, ha egy szabályozott online brókert alkalmaz, aki garantálja az alapjainak biztonságát.

Ennek működéséről a cikk későbbi részében fogunk foglalkozni.

Miért érdemes befektetnie az Ethereum Classic-ba?

Több ezer kriptovaluta közül lehet választani, ezért fel kell mérnie, hogy az Ethereum Classic jó befektetés-e. Végül is a saját pénzét fogja kockáztatni – ezért a házi feladatok elvégzése elengedhetetlen.

Az alábbiakban segítséget nyújt néhány kulcsfontosságú mutatóval, amelyek segítségével értékelheti az Ethereum Classic életképességét hosszú távú befektetésként.

1. Az Ethereum Classic elfogadása

A kriptopénzipar még mindig viszonylag fiatal, és a jövőben hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik. Az Ethereum Classic gyakran az ICO-k által használt pénznem – vagyis indítópultként szolgál a fejlesztők számára új tokenek készítéséhez.

Bár az Ethereum Classicot az Ethereum beárnyékolta a múltban, még mindig fennáll annak az esélye, hogy az érme nagyobb expozíciót kap a kriptográfiai szektor fejlődésével.

Az ETC egyike a napi 10 tranzakciókhoz használt 10 legfontosabb kriptovaluta között. Ezeket a tényezőket figyelembe véve lehetséges, hogy ez a népszerű digitális valuta áremelkedésnek lehet tanúja az elkövetkező években.

2. Blockchain fejlesztések

Az Ethereum Classic hálózat, mivel az eredeti Ethereum blokklánc, a jövőben is jelentős fejlesztéseket tervez. Bár vannak más blokkláncok is versenyben ezzel a projekttel, a megfelelő fejlesztések jó hírek lehetnek az ETC árán.

Például az Ethereum hálózat azt tervezi, hogy átvált egy tétbiztosító (PoS) rendszerre az eredeti Munkabiztosítási (PoW) mechanizmusáról..

Egyszerű magyarázat – ezeket a rendszereket a tranzakciók ellenőrzésére használják a blokkláncon.

A PoW azonban viszonylag drágább és nagyobb számítási teljesítményt igényel. Ha az Ethereum Classic hálózat a PoS-re is áttér, akkor ez költséghatékonyabbá és decentralizáltabbá válik.

Mint ilyen, a hálózat hatékonyabbá válik, és ez növelheti a felhasználói igényeket.

3. Nagy volatilitás

A kriptovaluta piac volatilitásáról ismert, és az Ethereum Classic sem különbözik ettől. Valójában történelmileg ez a digitális eszköz rendszeresen kétszámjegyű ingadozásokat tapasztalt egyetlen nap alatt.

Ezért a rövid lejáratú kereskedők kamatoztathatják a kriptovaluta ilyen gyors piaci mozgását.

Amint azt korábban említettük, ha Ethereum Classic CFD-kkel kereskedsz, akkor a digitális eszköz emelkedő és csökkenő áraiból egyaránt profitálhatsz.

Illusztrálni:

 • Ha úgy gondolja, hogy az ETC érmék ára hamarosan emelkedni fog, akkor először vételi megbízást ad le. Amikor az ár emelkedik – eladási megbízást ad le a nyereség kifizetésére.

Ezt nevezzük hosszan tartónak az Ethereum Classic-on.

 • Ha úgy gondolja, hogy az ETC érmék ára csökkenni fog, akkor először eladási megbízást ad le. Amikor az ár csökken, vételi megbízást ad le a nyereség kifizetésére.

Ezt nevezzük az Ethereum Classic rövidítésének.

Így nem kell aggódnia a hosszú távú piaci kilátások miatt. Inkább profitálhat a rövid távú piaci volatilitásból.

Rövid lejáratú kereskedés során rendszeresen számos kereskedést hajt végre szerény nyereség elérése érdekében.

Vegye figyelembe, hogy számos tényező járul hozzá az ETC-érmék rövid távú volatilitásához – ideértve a globális pénzügyeket, a gazdaságot, a kriptovaluta-szabályozásokat, a piaci versenytársakat és még sok mást..

Fontolgatná a befektetést Ethereum Classic?

Hogyan lehet befektetni az Ethereum klasszikus érmébe – különféle lehetőségek állnak rendelkezésre

Két fő lehetőség kínálkozik az Ethereum Classic-ba történő befektetés megkezdésére – kriptovaluta-tőzsdéken vagy online brókereken keresztül.

Itt van egy áttekintés arról, hogyan működik a folyamat mindkét platformon.

Cryptocurrency Exchange

Mivel az Ethereum Classic világszerte az egyik legnépszerűbb kriptovaluta, rájössz, hogy a legtöbb kriptovaluta-csere támogatja. Mint ilyen, kereskedhet az ETC-vel egy másik kriptovaluta ellen.

Ennek ellenére a legtöbb kriptovaluta-tőzsde nem teszi lehetővé a fiat devizákon keresztüli kereskedést. Ez azt jelenti – bankkártyával vagy e-pénztárcával nem lehet pénzt befizetni. Ehelyett a számláját egy másik kriptovalutával kell finanszíroznia.

Ha ezt az útvonalat választja, akkor a következő módon működik:

 • Kereskedési számlát nyit meg egy kriptovaluta tőzsdén, amely támogatja az ETC-t.
 • Befizetni egy olyan kriptovalutával, mint a Bitcoin.
 • Ezután kicserélheti a Bitcoint Ethereum Classic-ra.
 • A kereskedelem kis jutalékot fog tartalmazni – jellemzően 0,1% és 0,6% között.
 • Miután a vásárlás befejeződött, visszaveszi az ETC érméket a saját kriptovaluta pénztárcájába.

Mint nyilvánvaló, először meg kell szereznie egy kriptovalutát, mielőtt megkezdheti a kereskedést ezeken a tőzsdei platformokon. Ez az egész folyamatot kissé kényelmetlenné teszi. Ezenkívül szükség van egy saját digitális pénztárcára is a digitális pénznem tárolásához.

Más szóval, Ön teljes mértékben felelős lesz Ethereum Classic eszközeinek biztonságáért.

Ez csak egy része a kereskedelemnek. Amikor ki akarja váltani ETC érmeit, meg kell ismételnie az egész folyamatot, de fordítva.

Figyelembe véve az erőfeszítéseket, javasoljuk, hogy a második utat válassza, és fektessen be az Ethereum Classic-ba egy online brókeren keresztül.

Ethereum Classic Broker

Mostanra nyilvánvalóvá kell válnia, hogy az online bróker miért jobb választás a befektetési terveihez. Ez nemcsak hatékony, hanem költséghatékony alternatíva is a kriptovaluta-tőzsdék számára.

Mielőtt továbblépnénk, meg kell említenünk, hogy a legjobb, ha csak szabályozott online brókereken keresztül kereskednek. Ez lehetővé teszi, hogy a befektetők védelme és a KYC ellenőrzések mellett biztonságosabb és biztonságos környezetben kereskedjen.

Továbbá, ha a bróker engedéllyel rendelkezik, akkor könnyen finanszírozhatja kereskedési számláját egy fiat valuta módszerrel – például betéti kártyával.

Például egy neves online bróker, az eToro rendelkezik a CySEC, az FCA és az ASIC licencekkel. Amerikai állampolgárok számára a platform be van jegyezve a FINRA-ba.

Tovább eToro, feldolgozhatja a tranzakciókat számos fizetési móddal – beleértve a bankkártyákat, az e-pénztárcákat és a banki átutalásokat. Sőt, USD-ben történő finanszírozás után nincs betétdíj. Csak az USD-n kívüli betétek után kell fizetnie 0,5% -ot, ami sokkal olcsóbb, mint a Coinbase által betéti kártya használatakor felszámított 3,99%..

Ami a legfontosabb, hogy egyáltalán nincs kereskedelmi jutalék az Ethereum Classicba történő befektetéshez. Miután megvásárolta az érméket, ingyen tárolhatja az eToro pénztárcán.

Hogyan válasszunk platformot az Ethereum Classic befektetéséhez

Ha befektető vagy az Ethereum Classic iránt, akkor valószínűleg az az első kérdés merül fel benned – honnan indulsz?

Az első lépés egy olyan kriptovaluta-közvetítő megtalálása, amely jó hírű és megfelel a kereskedési céljainak. A folyamat egyszerűsítése érdekében az alábbiakban megtalálja azokat a paramétereket, amelyeket figyelembe kell vennie az online kriptovaluta-közvetítő kiválasztása során.

1. Engedélyezés és hírnév

Döntő fontosságú, hogy online közvetítője egy jól ismert szabályozó szerv engedéllyel rendelkezzen. Ugyanis ennek tartalmaznia kell az FCA, az ASIC, a CySEC vagy a FINRA hasonlatait. Ez biztosítja, hogy a közvetítő szigorú irányelveket követjen, amelyeket az irányító szervezetek alkalmaznak.

Például egy engedéllyel rendelkező brókernek:

 • Rendszeresen ellenőrizzék könyveiket
 • Az összes új számlatulajdonos összegyűjtése és ellenőrzése a KYC normái szerint
 • Tartsa pénzeszközeit külön bankszámlán
 • Legyen átlátható és mutassa be a kriptovalutákba történő befektetés kockázatát.

Másrészt, ha nem szabályozott brókert választ, akkor felesleges kockázatot jelent.

2. Az Ethereum Classicba fektetendő díjak

Mint a legtöbb pénzügyi tevékenység esetében, az Ethereum Classicba történő befektetéskor valamilyen jutalékot kell fizetnie. A legtöbb esetben a brókerek ezt százalékban számolják fel – a tét nagysága alapján számolva.

 • Tegyük fel például, hogy a választott online bróker kereskedésenként 1,2% -os jutalékot számít fel Önnek. Ez azt jelenti – az ETC-érmék 1000 dolláros tétjén 12 dolláros jutalékot fizet.
 • Ha eladja Ethereum Classic befektetését, amikor annak értéke 2000 dollár – a jutalék 24 dollár lesz.

Ez a jutalék brókerenként nagymértékben változik. Amint arról korábban beszámoltunk, az eToro lehetővé teszi az Ethereum Classic kereskedését nulla jutalékkal – így segít megtakarítani a kereskedési díjakat.

Ezenkívül a kereskedési jutalékon kívül egyéb díjakat is meg kell vizsgálnia – például a tranzakciós költségeket. Például brókere díjat számíthat fel Önnek a betétek vagy a felvételek után. Az eToro-nál csak 0,5% -os befizetési díjat kell fizetnie – és ez csak azokra a fizetési módokra vonatkozik, amelyeket nem támogat USD.

3. Minimális Ethereum Classic befektetés és kifizetések

Számos bróker megköveteli, hogy legyen minimális betétje az Ethereum Classic kereskedésének megkezdéséhez. Ez az összeg gyakran magasabb hitel- / betéti kártyával történő befizetéskor, mint az elektronikus átutalás.

Ez azt jelenti, hogy az elektronikus átutalások akár 7 munkanapot is igénybe vehetnek a tranzakció feldolgozásáig. Ha azt szeretné, hogy a fizetéseit azonnal feldolgozzák, érdemes hitel- / betéti kártyákat vagy e-pénztárcákat választani, például a PayPalt.

Azt is meg kell fontolnia, hogy mi szükséges a minimális tét az Ethereum Classicba történő befektetéshez.

A díjakhoz hasonlóan ezek a feltételek brókerenként is különböznek. Hogy ötletet adjon neked, az eToro-nál már 25 dollártól kezdheted az ETC érmék kereskedését.

4. Tárolás és pénztár

Mint korábban említettük, hosszú távú befektetési tervek esetén vissza kell vonnia digitális eszközét, és egy magán pénztárcába kell áthelyeznie. Ha azonban a bróker hozzáférést biztosít a pénztárcához, akkor nem kell aggódnia az érmék máshol történő tárolása miatt.

Sajnos a legnépszerűbb, pénztárcát kínáló kriptovaluta-tőzsdék sem rendelkeznek semmilyen szabályozási engedéllyel, beleértve a Binance-t is.

Ezért mindig biztonságosabb az érméket egy szabályozott brókernél tárolni. Az eToro saját kriptovaluta pénztárcával rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy digitális eszközeit külön költség nélkül megóvja.

Készen áll a befektetésre Ethereum Classic?

Hogyan lehet befektetni az Ethereum Classic-ba ma – lépésről lépésre

Készen áll arra, hogy belemerüljön az Ethereum Classic világába? Ha igen, a kereskedési számla beállításához mindössze 5 perc az idő!

Amint már észrevette, az eToro-t referenciaként használtuk ebben az útmutatóban az Ethereum Classicba történő befektetés módjára. Az eToro ugyanis az egyik legjobb kezdőbarát online bróker, amely elérhető a kriptovaluta befektetésekhez.

Mint ilyen, az alábbi szakaszokban bemutatjuk, hogyan fektethet be az Ethereum Classic-ba az eToróban – jutalékmentesen.

1. lépés: Nyisson meg egy eToro-fiókot

Lépjen az eToro webhelyre, és kattintson a gombra ‘Csatlakozz most’. Meg kell adnia egy e-mail címet és személyes adatokat – beleértve teljes nevét, otthoni címét, születési dátumát és telefonszámát.

2. lépés: Töltsön fel néhány azonosítót

Meghatalmazott közvetítőként az eToro érvényes fényképes igazolványt is kér személyazonosságának igazolásához. Megadhatja útlevelét vagy vezetői engedélyét. Miután ellenőrizte, fiókját megerősítik és jóváhagyják.

Jegyzet: E lépés végrehajtása nélkül elkezdhet befektetni az Ethereum Classic-ba az eToro-n. Viszont vissza kell térnie hozzá, ha 2250 USD feletti betétet szeretne befizetni, vagy fel kívánja venni a pénzét.

3. lépés: Befizetés

A minimális betét 200 dollárban van megadva az eToro-n. A következő fizetési módok egyikével adhat hozzá pénzt:

 • Betéti kártya
 • Hitelkártya
 • PayPal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Megbízhatóan
 • Banki átutalással

A fent felsorolt ​​összes fizetési lehetőség azonnal feldolgozásra kerül – a banki átutalás kivételével.

4. lépés: Keresse meg az Ethereum Classic alkalmazást

befektetés az ethereum classic stb árba

Az eToro hozzáférést biztosít 16 különböző kriptovalutához és közel 100 különböző kriptográfiai párhoz. Ethereum Classic kereskedési eszközét egyszerűen megtalálja az ‘ETC’ kifejezésre keresve.

Kiválaszthatja a kívánt piacot, és a folytatáshoz kattintson a “Kereskedelem” gombra.

5. lépés: Teljesítsd az Ethereum Classic befektetést

Most folytathatja, és megadhatja az Ethereum Classicba fektetni kívánt pénzmennyiséget – ezzel biztosítva a 25 dolláros minimum elérését.

Ha készen áll, kattintson az “Open Trade” gombra az Ethereum Classic befektetés befejezéséhez!

6. lépés: Kifizesse Ethereum befektetését

Az eToro-nál éjjel-nappal lehetséges a kriptovaluta kereskedés. Amikor úgy gondolja, hogy itt a legjobb idő az ETC-befektetések pénzének kifizetésére, egyszerűen térjen át portfóliójára. Ott megtalálja az Ethereum Classic befektetés mellett található „Eladás” gombot.

A készpénzt azonnal frissíti eToro számlájára, és szükség esetén felveheti a pénzt.

Hogyan lehet befektetni az Ethereum Classic-ba – A lényeg

Lehet, hogy az Ethereum Classic növekedési folyamata lassú volt, de várhatóan továbbra is jelentős szerepet játszik a decentralizált pénzügyi platformok jövőjében.

Az Ethereum közösség 2016-os megosztottságát követően az Ethereum Classic-nak sikerült egyedül is tapadást szereznie. Ma világszerte az egyik legnagyobb kriptovaluta.

Alapjában véve az ETC ugyanúgy működik, mint bármely más pénzügyi eszköz – amelynek értékét a piac kereslete és kínálata diktálja.

Az, hogy hosszú távra vagy rövid távra kíván-e befektetni az ETC-be, teljes mértékben kereskedési céljaitól függ. Összességében a legjobb, ha a házi feladatot elvégzi, mielőtt belegondolna, hogyan fektessen be az Ethereum Classic-ba – főleg, ha megfelelő brókert választ..

Az eToro-nál lehetősége van befektetni az Ethereum Classic-ba, legalább 25 dolláros tét mellett – és nem fizet jutalékot!

eToro – A legjobb bróker az Ethereum Classic ETC megvásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyi a minimális összeg az Ethereum Classicba történő befektetéshez??

A legjobb, ha befektetését olyan összegre korlátozza, amelyet elveszíthet. Ha kezdő vagy, fontold meg egy kis tétet. Az eToro-nál minimum 25 dollárral kezdhet befektetni az Ethereum Classic-ba.

Az Ethereum Classic jó befektetési választás 2021-ben??

Az Ethereum Classic kedvezőtlenül kezdte az évet 2020-ban, márciusban 4,81 dolláros mélypontot ért el. 2021 január elején azonban az ETC ára 8,77 dollár. Ez azt jelenti, hogy az eszköz jövőbeli értéke attól függ, hogy az ETC milyen szerepet játszik a szélesebb blokklánc-fejlesztésben.

Hogyan kezdjünk el befektetni az Ethereum Classic-ba?

Az eToro-nál 5 percen belül elkezdhet befektetni az ETC-érmékbe. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyitja számláját, befizeti az alapokat, és készen áll arra, hogy elkezdjen befektetni az Ethereum Classic-ba.

Befektethetek 100 dollárt az Ethereum Classic-ba?

Az Ethereum Classicba történő befektetéshez szükséges minimális befektetési összeg mindössze 25 dollár az eToro-nál. Bármely összeget kiválaszthat a kereskedési költségvetése alapján.

Elveszíthetek pénzt az Ethereum Classic-nál?

Igen, ha helytelenül spekulálsz, és az ETC ára csökken, akkor pénzt veszítesz. Ez nem különbözik más eszközökbe, például részvényekbe vagy befektetési alapokba történő befektetéstől.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector