Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával

Napi kereskedési tippek kripto kereskedőknek

Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával: Intro

Szeretné tudni, hogyan lehet naponta kereskedni a kriptovalutával? Napi kereskedési tippeket vagy napos kereskedési alternatívákat keres? Akkor olvass tovább!

Ez a cikk lépésről lépésre ismerteti Önt a kriptovaluta napi kereskedésének megkezdéséhez.

A kriptográfia gyors ütemben bővül, egyre több kereskedőt vonz a világ minden tájáról. Szerint elég érdekes adat, világszerte több mint 52 millió aktív kriptográf kereskedő van.

Különösen a napi kereskedés az egyik legnépszerűbb módszer a kriptovaluta kereskedésére. Mivel a napi kereskedés a rövid távú kereskedelem egyik formája, A kriptográf napi kereskedőknek képesnek kell lenniük a piac gyors és hatékony elemzésére, valamint a stressz és az intenzív érzelmek kezelésére.

Mi, a Trading Education, azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek abban, hogy részeseivé váljon a kriptográfiai közösségnek, és megtanulják, hogyan kell kereskedni a kriptovalutával. Ne habozzon feliratkozni valamelyik online tanfolyamunkra, hogy megismerje a kriptokereskedelem világát, és hatékony kereskedési stratégiát dolgozzon ki a kereskedelem sikere felé vezető úton..


Mi a kriptovaluta napi kereskedés?

Mielőtt elmagyaráznánk a kriptók kereskedelmének napját, mélyedjünk el a kriptovaluta napos kereskedelem jellegében.

A kriptovaluta-kereskedelem nagyszerű kereskedési lehetőség, amely potenciálisan rendkívül jövedelmező pénzügyi vállalkozássá válhat. Amint azt a fentiekben kifejtettük, a napi kereskedés magában foglalja a kriptovaluta egyetlen kereskedési napon belüli vételének és eladásának folyamatát, a kereskedők elsősorban többszörös kis profitra támaszkodva. Egyes kereskedők csak néhány másodpercig tarthatnak pozíciókat!

Jó hír, hogy a tőzsdei kereskedéssel ellentétben, a kriptopiac a nap 24 órájában nyitva tart, és rendkívüli kereskedési rugalmassággal rendelkezik. A kereskedők dönthetnek arról, hogy mikor és hogyan kereskednek, akár rész-, akár teljes munkaidőben.

Ráadásul több mint 7000 kriptovaluta létezik BTC / USD, BTC / XLM, és BTC / GBP mivel ott vannak a legtöbbet cserélt párok. Tehát rajtad múlik, hogy milyen eszközökkel kereskedj!

Akár a Bitcoin, akár az Ethereum kereskedése mellett dönt, meg kell jegyeznünk, hogy a kriptovaluták általában nagyszerű napi kereskedési eszközök. Miért? Egyszerűen azért, mert erősen ingatagak és rendkívüli áringadozások jellemzik őket! Ez azt jelenti, hogy azok a napi kereskedők, akik tudják, hogyan kell helyesen kereskedni a kriptovalutával, idővel vagyonra tehetnek szert.

Ugyanakkor a kriptovaluta-világ ingatag jellege miatt a kriptográfiai kereskedelem oda vezethet hatalmas veszteségeket ha nem megfelelően csinálják. Tehát hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával és potenciálisan profitot termelni?

Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával?

Ahhoz, hogy megtanulják, hogyan lehet sikeresen kereskedni a kriptovalutával, ismernie kell a kriptovaluta-kereskedelem összes előnyét és hátrányát, valamint a kriptovalutapszichológia titkait..

Először is, a kereskedőknek reális elvárásokat kell kialakítaniuk a kriptográfiai kereskedéssel kapcsolatban. Senki sem nyer 100% -ban. Nem számíthat arra, hogy egyetlen kereskedéssel milliomos lesz, vagy vagyonra jut.

Bár sokan hisznek a szerencsében, a kereskedelem nem szerencsejáték. Tehát a szerencsés kriptókra való fogadások helyett a napi kereskedőnek a megfelelő oktatásba és önfegyelembe kell fektetnie. Mindannyian drága autókat akarunk vezetni és bejárni a világot, de A kriptovaluta napos kereskedés nem gyors meggazdagodás.

Valójában meg kell jegyeznünk, hogy több mint 80% a kriptográfiai kereskedők közül pénz veszít és abbahagyja azt az egyszerű okot, hogy elhanyagolták a kriptográfiai kereskedelem fontosságát.

A kereskedelem oktatási útjának egyik legfontosabb lépése a saját kockázatok kezelésének elsajátítása. A hatékony kockázatkezelési stratégia elengedhetetlen ahhoz, hogy előrébb tartson a játékban. Érdemes megjegyezni, hogy a szakértők azt tanácsolják, hogy kockáztassák számlájuk csupán 1% -át egyetlen kereskedés során. És ne feledkezzünk meg egy alapvető szabályról: soha ne kereskedj olyan pénzzel, amelyet nem engedhetsz meg magadnak, hogy elveszítsen. Hogyan lehetsz sikeres kriptográf kereskedő, ha nehezen tudsz megélni?

A kriptovaluta kereskedelmének megismeréséhez meg kell értenie a kriptográfia kereskedelem pszichológiájának összetettségét is. A napi kereskedés dinamikus és igényes vállalkozás – nem hobbi -, így a megfelelő pénzügyi gondolkodásmód nélkül, egy kereskedő áldozata lehet saját intenzív érzelmeinek és stresszének. Gyakran előfordul, hogy a tapasztalatlan kereskedők elragadják magukat, és figyelmen kívül hagyják a stop-loss és stop-limit megbízások fontosságát, amelyek hatalmas veszteségekhez vezethetnek.

Ne felejtsük el, hogy a kereskedelem pszichológiailag addiktív lehet, és aktiválhatja az agy jutalmazási rendszerét. Tehát ne hagyja, hogy a kapzsiság, a túlzott önbizalom és az eufória megszállja a napi kereskedési terveket. Valójában a tapasztalt kereskedők azt állítják, hogy a megfelelő teljes munkaidős kereskedelem unalmas.

A napi kereskedés kriptovaluta kockázatai

Mint láthatjuk, a kriptovaluta-napi kereskedés nem séta a parkban, ezért nézzük meg ismét ennek a dinamikus pénzügyi törekvésnek a kockázatait.

A kriptográfia erősen ingadozó, és függ a kereslettől és a kínálattól, ezért készen áll a vesztésre, mielőtt nyer. Mint fentebb említettük, a kereskedésben nincs 100% -os siker.

És még egyszer, ne felejtsük el, hogy a kezdő kereskedők több mint 80% -a pénzt veszít és kilép az első napi kereskedésből a gyenge oktatás és a nem hatékony kockázatkezelés miatt.

Néhány kereskedő, aki meg akarja tudni, hogy ki kereskedik a kriptovalutával, akár áldozatává is válhat kripto csalások és pénzügyi katasztrófával végződik.

Egy másik lehetséges kockázat a következőkhöz kapcsolódik: online hackek. A nappali kereskedés dinamikus jellege miatt sok kriptográfiai kereskedő pénzét tőzsdén tartja, ami kockázatos lehet. Az egyik leghírhedtebb támadás 2010-ben történt, amikor a japán Mt. Gox több mint 850 000 bitcoinot veszített el.

Azokat viszont, akiknek sikerül sikerrel járniuk, intenzív érzelmek, magas stresszszintek, sőt pszichológiai függőségek is elárasztanak. Mint korábban kifejtettük, a kereskedelem aktiválhatja jutalmazási rendszerünket és függőséget okozhat, ami pénzügyi, érzelmi és társadalmi káros hatásokhoz vezethet.

Hogyan kezelhető a napi kereskedés kriptovaluta kockázata

Bár a kriptovaluta napi kereskedés kockázatos lehet, a piac és az önfegyelem mélyreható megértésével kezelhető a napi kereskedés kriptovalutájának lehetséges kockázata és a veszteségek felkarolása.

Az első lépések egyike a pozitív pénzügyi gondolkodásmód kialakítása és a kudarc elfogadása. Ne feledje, hogy sok kereskedő 60% -os kereskedési sikert arat tiszta sikernek. Ne számíts arra, hogy folyamatosan nagyot nyer, és egyik napról a másikra kriptokirály lesz.

Mivel a napi kereskedés elhelyezhető valahol skalpolás és swing kereskedés, a napi kereskedőknek megfelelő eszközöket, megbízható kriptográfiai híroldalakat és hatékony kilépési megbízásokat kell használniuk ahhoz, hogy megelőzzék a kriptográfiai játékot.

A tapasztaltabb kereskedők akár kriptokereskedési botokat is elkezdhetnek használni, hogy megkönnyítsék kereskedési rutinjaikat. Bár a kereskedési botoknak különféle hátrányai vannak, az ilyen szoftverek nem alszanak szépségükben, így segíthetnek előre meghatározott tényezők és összetett mutatók azonnali elemzésében.

Gondolod, hogy kezelheted saját kockázataidat a kriptográfiai kereskedésben? Nagy! Akkor folytassuk.

10 lépés a napi kereskedéshez

kriptovaluta napi kereskedés

Most, amikor tisztában van a kereskedelem oktatásának, kockázatkezelésének és kereskedési pszichológiájának fontosságával, tegyünk mindent perspektívába.

Itt van 10 lépés annak bemutatásához, hogyan lehet naponta kereskedni a kriptovalutával.

1. Fektessen be a Crypto Trading Oktatásba

Noha ez gyakran közhelynek hangzik, a kereskedelem oktatása döntő fontosságú. Alapos kriptokereskedelmi oktatás nélkül nincs esély megérteni, hogyan lehet a kriptovalutát kereskedni.

Jó hír, hogy ma rengeteg erőforrást találhatunk (néhányat ingyen). Az online tanfolyamoktól a pszichológiai könyvek kereskedelmén át a coaching foglalkozásokig nagyszerű anyagokat találhat a kriptográfia alapjainak saját tempójában történő elsajátításához..

Csak feltétlenül keressen jó hírű forrásokat, mivel egyes kereskedők hamis információkat terjeszthetnek spekulációs célokra.

2. Tudjon meg többet a Bitcoinról és az Altcoinsról

Mielőtt elkezdené a napi kereskedést a kriptovalutával, alapos ismeretekkel kell rendelkeznie a Bitcoinról és az altcoinokról is.

Mivel több mint 7000 érme van, a kriptográf kereskedőknek saját maguknak kell kutatniuk és tisztázniuk pénzügyi céljaikat. Fontolja meg a kereskedési volument, a piaci korlátot és a hangulatot a kriptográfia kiválasztásakor. Bár a Bitcoin, az Ethereum, a Tether és a Ripple a legbiztonságosabb kereskedelemre szánt érmék között van, vannak alulértékelt kriptók, amelyek sok potenciállal rendelkeznek.

Ennek ellenére néhány új érme kockázatos vagy akár csaló is lehet. Ha idealista nézete van a kriptográfia világáról, itt az ideje emlékeztetni a kriptográfia legnagyobb átveréseire. A OneCoin, az eddigi legnagyobb kriptovaluta-átverés 4 milliárd eurós veszteséghez vezetett szerte a világon.

3. Ismerje meg a Blockchain technológiát

A kriptovaluta-napi kereskedés másik létfontosságú lépése, hogy többet megtudjon a blockchain technológiáról és annak alternatíváiról. Annak ellenére, hogy senki nem várja el, hogy megértse a blockchain technológia összetettségét, ismernie kell a kriptokereskedelemre és a volatilitásra gyakorolt ​​hatását.

Alapvetően a blockchain technológia képezi a kriptovaluta kereskedelem alapját. Ahogy a neve is sugallja, a blokklánc egy blokklánc, amelyet kriptográfia biztosít. A blockchain-alapú technológia nagy dolog, mivel biztonságot és átláthatóságot nyújt.

Előnyei miatt, A blockchain számos olyan alkalmazással rendelkezik, amelyek messze meghaladják a pénzügyi szektort. Vegyük például a játékot – az egyik leggyorsabban növekvő iparág az egész világon! A blockchain technológia javíthatja a játék szempontjait, például a digitális tulajdonjogot és a felhasználói élményt.

4. Gyakorold a napi kereskedést és tanulj a hibáidból

Miután elegendő ismeretet szerzett a kriptovalutáról és a blokkláncról, itt az ideje elkezdeni a napi kereskedést a kriptovalutával. Ha további gyakorlásra van szüksége, vegye fontolóra a bemutató fiókot. Bár demo számla rossz viccet játszhat a kereskedőkkel – mivel nem járnak valódi kockázatokkal és érzelmekkel – a demó számlák csodálatos lehetőségeket kínálnak a kriptográfiai kereskedők számára képességeik tesztelésére.

Mint fentebb említettük, a napi kereskedés sok készséget és figyelmet igényel, tehát gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni. Ahogy Steve Clark kereskedési guru azt mondta a kereskedésről: „Csinálj többet abból, ami működik, és kevesebbet, ami nem.”

5. Keressen jó hírű tőzsdét

Amikor végre készen áll a napi kriptovaluta-kereskedelem megkezdésére, itt az ideje, hogy válasszon egy jó hírű brókert, amely lehetővé teszi bármely érdekelt kriptovaluta-pár kereskedését.

Fontolja meg, hogy a brókere biztonságban van-e, és azt is, hogy platformja megbízható kereskedési eszközöket kínál-e. Val vel eToro, például vásárolhat és eladhat kriptókat és kereskedhet CFD-k több mint 90 kriptovaluta. Ma könnyű elkezdeni a napi kereskedést!

eToro – A legjobb kriptotőzsde és kereskedési platform

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

6. Válasszon egy kriptovaluta-napi kereskedést

Egy másik lépés a kereskedelem megtanulásához egy kriptopár kiválasztása. Csakúgy, mint a forex, a kriptokereskedelemben is kereskedünk párokkal; más szavakkal, az egyik kriptovalutát a másik ellen cseréli.

Tegyük fel, hogy a reggeli kávé után vásárol egy Ripple tokent 0,000017 Bitcoin értékben. Órákkal később eladja 0,000020 Bitcoin-on. Tehát 0,000003 Bitcoin vagy 0,039 USD nyereséget ért el. Nem sok, de ha több ilyen kereskedést folytat, akkor lassan növelheti gazdagságát.

Akár egy kriptofiat, akár egy kriptográf-pár kereskedése mellett dönt, győződjön meg róla, hogy elvégezte-e a kutatását, és megérti azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják az Ön által választott kriptovalutát.. Például bizonytalanság idején sok kereskedő fordulhat a Tetherhez – a stablecoin ami az amerikai dollárhoz van kötve.

7. Ismerje meg a fejlett kereskedési elemzést

Ahhoz, hogy megtanuljuk, hogyan kell napi kereskedelmet folytatni és megérteni a kriptókat és az áringadozásokat befolyásoló tényezőket, különféle elemzéseket kell megtanulni. A kriptokereskedők által alkalmazott két fő elemzési módszer az alapvető és a technikai elemzés.

Az alapelemzés egy összetett módszer, amely magában foglalja a különböző piacok, globális események, kamatlábak és még sok más elemzését. A technikai elemzés viszont statisztikákkal, adatokkal, trendekkel és mennyiségekkel foglalkozik – az összes tényezőt a kereslet és a kínálat elve mozgatja. Itt meg kell jegyeznünk, hogy a lendületelemzés, amelyet a kriptopiac azon képességeként határoznak meg, hogy bizonyos tendenciákat egy adott időkereten belül fenntartsanak, szintén használható..

Ennek ellenére a hangulatelemzés szintén létfontosságú, és a napos kereskedők gyakran használják. Alapvetően azzal foglalkozik, hogy az emberek hogyan viszonyulnak a kriptovalutához. És mindannyian tudjuk, hogy a kriptók alternatívák lehetnek a banki tevékenységgel, mivel decentralizáltak és átláthatók. Elég vonzó, igaz?

8. Kövesse a kriptovaluta híreket

A kereskedelem elemzésének módszerei és eszközei (például a mozgó átlag konvergencia divergencia és a relatív erősség index) azonban nem elégségesek. A piac megértése érdekében követni kell a kriptográfiai híreket. A kriptovaluta kereskedelmet nagyban befolyásolják a hírek, események, előírások és a potenciális partnerségek, ezért a naprakészség elengedhetetlen.

Ennek ellenére az internet tele van spekulatív bejegyzésekkel, tweetekkel és álhírekkel, ezért győződjön meg arról, hogy hozzáférhet-e megbízható információkhoz.

9. Hozzon létre hatékony kockázatkezelési stratégiát

A napi kereskedelem megtanulásához meg kell tanulnia kezelni a kockázatokat és befogadni a veszteségeket. A kilépés stratégiái döntő fontosságúak a siker szempontjából. Meg kell állítania a megfelelő leállítási és korlátozási sorrendeket.

Mondjunk egy példát: képzelje el, hogy Ön egy kriptográfiai kereskedő az Egyesült Királyságban, akit érdekel egy kriptográfia-fiat pár. Ha 5000 dolláros rendelést vásárol, de nem akar 10% -nál nagyobb kockázatot kockáztatni, akkor 4500 dolláros stop-loss megbízást kell beállítania. Ha a dolgok nem mennek a tervek szerint, a bróker kilép az Ön nevében, mielőtt a párja értéke 4500 dollárra csökken.

Ne feledje, hogy a szakértők javasolják a stop-loss beállítását a belépési pont közelében, amely megfelelő tipp a kevésbé tapasztalt kriptovaluta-napi kereskedők számára.

10. Fedezze fel a kriptokereskedelmi pszichológia útvesztőit

Végül, de nem utolsósorban, a kriptovaluta kereskedelmének megismeréséhez meg kell értenie a kereskedelempszichológia fontosságát.

Akkor is objektívnek kell maradnia, ha veszíteni készül. Soha ne vegyen fel hitelt a kriptográfia befektetéséhez; soha ne kereskedjen olyan pénzzel, amelyet nem veszíthet el. Mint fentebb említettük, nincs helye a kapzsiságnak és a túlzott önbizalomnak a kriptográfiai kereskedésben.

A kriptovaluta napi kereskedése olyan lehet, mint az érzelmek szökőárja, ezért mindig maradjon a határain belül és legyen fegyelmezett.

Készen állsz a napi kriptográfia kereskedésére?

A nappali kereskedés alternatívái

Most, amikor tudja, hogyan kell kereskedni a kriptovalutával, itt az ideje, hogy elkezdje. Mégis, ha úgy gondolja, hogy aznap nem a kereskedés az Ön számára, egyszerűen figyelembe veheti más kereskedési alternatívákat.

  • Swing kereskedelem: A napi kereskedéshez hasonlóan a swing kereskedés is egy kockázatos és dinamikus módszer, amely lehetővé teszi, hogy alacsony áron vásároljon és magasan adjon el. Az egyetlen különbség az, hogy napokig, vagy akár hetekig megtarthatja pozícióit. Más szavakkal, a swing kereskedés fő célja a középtávú trendek azonosítása a profit érdekében.
  • HODL: Ez egy hosszú távú stratégia a kriptográfia megvásárlására és hosszú ideig, akár évekig történő megőrzésére. Ez egy népszerű befektetési típus, amely stresszmentes is. Ne felejtsük el, hogy szüksége lesz egy olyan cserére, mint az eToro, ahol különböző kriptókat vásárolhat és tárolhat.
  • ICO: A kezdeti érmeajánlatok (ICO) szintén nagyszerű módja a vagyonszerzésnek. Hogyan? Egyszerűen úgy, hogy új érmék zsetonjait vásárolják kedvezményes áron. Csak végezze el a kutatását, és tanulja meg felismerni a csalásokat, hogy megvédje pénzét.

Érdekes módon a kriptókból való pénzkeresés egyéb specifikusabb módjai a bányászat, a blokklánc fejlesztése és még a reklámozás is.

Nem számít, mit választasz, a kereskedés megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy ismeri a titkosítási szabályokat és az adózást. Végül is a kriptográfiai kereskedés komoly pénzügyi vállalkozás!

Főbb pontok

  • A napi kereskedés a kriptók egyetlen kereskedési napon belüli kereskedelmének népszerű módja.
  • Meg kell értenie a kriptovilág és a kriptográfiai kereskedelem pszichológiájának alapjait, hogy megtanulják, hogyan kell kereskedni a kriptovalutával.
  • A kriptohírek, az alapvető elemzések, az adatminták, a kockázatkezelés és a piaci hangulat szintén kulcsfontosságú szempont, amelyet figyelembe kell venni.
  • Azok számára, akiket nem érdekel a rövid távú befektetés, A swing kereskedés, a holding és az ICO-k csodálatos alternatívák a kriptovaluta napi kereskedelméhez.

Mi, a Trading Education, segíthetünk megérteni a kriptográfiai kereskedés titkait: regisztráljon ma valamelyik online tanfolyamunkra.

Gondolod, hogy aznap a kriptovalutával való kereskedés neked való? Ha nem, akkor milyen alternatívát választana?

Napi kereskedés kriptovaluta – GYIK

Mi a legjobb kriptovaluta a napi kereskedelemben?

A kriptovaluták általában nagyszerű kereskedési eszközökkel rendelkeznek, a BTC és az ETH a napi kereskedelem legjobb érméi közé tartozik. Mivel ezek a kriptók az ipar két fő szereplője, magas likviditással rendelkeznek, és számos tőzsdén szerepelnek, például az eToro.

Hogyan kezdhetem el a napi kereskedést?

Miután befektetett a megfelelő kriptokereskedelmi oktatásba és gyakorlatba, könnyű elkezdeni a napi kereskedést. Válasszon megbízható brókert, finanszírozza számláját, és válasszon kriptopárt a kereskedéshez. Könnyű elkezdeni; akár 100 dollárral is megkezdheti a kriptovaluta kereskedését.

Pénzt kereshetem-e kriptovaluta kereskedéssel?

Noha a kriptográfiai kereskedés jövedelmező vállalkozás, amelyet nagy volatilitás jellemez, a kutatások azt mutatják, hogy a kereskedők csupán 1–13% -a profitál folyamatosan. Ezért kell befektetni a kereskedelem oktatásába és az önfegyelembe a siker érdekében. Ahogy Alexander Elder professzionális kereskedő elmondta: „A sikeres kereskedő célja a legjobb kereskedés. A pénz másodlagos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector