Hogyan lehet megtanulni a kriptovaluták kereskedését Ausztráliában – részletes útmutató

Meg akarja tanulni a kriptovaluták kereskedését Ausztráliában? Ebben a cikkben elmagyarázzuk a lehető leggyorsabb és legjobb módszereket a kriptovaluták kereskedelmének megtanulására AU-ban.

A Bitcoin 2009-es bevezetése a kriptopénz korszak kezdetét jelenti. Addig az emberek többnyire részvényekkel vagy devizákkal kereskednének. Amikor Satoshi Nakamoto akkor indította el a Bitcoint, akkor kevés ember hitt a projektjében. Néhányan egyáltalán nem hittek, és gyakran kriptovalutákat hívtak "buborék" vagy "átverés".

Nos, ez némileg érthető, mivel az emberek általában pesszimisták, amikor új projekteket vagy újításokat hoznak nyilvánosságra. És hasonló dolog történt a Bitcoinnal is. Az új kriptovaluták megjelenésével azonban az emberek is felismerték őket.

Contents

A kriptopénzek növekedése

Az üzleti világ híres emberei, hírességek és befolyásolók elkezdtek befektetni a kriptovalutákba, amikor rájöttek fontosságukra. Az olyan újítók, mint Bill Gates vagy Richard Brandson, párszor dicsérték a Bitcoin-t és a kriptovalutákat. Vannak azonban még olyan emberek, akik nem hisznek a kriptovalutákban. Warren Buffet például folytatja negatív hozzáállását a kriptovaluták iránt, mondván, hogy ezek értéktelenek és ez "nem tudni, hogyan fognak véget érni".

Mindenesetre tizenegy évvel a Bitcoin megjelenése után, ami egy teljesen új iparág kezdetét jelenti, a kriptovaluták jelentőségét már nem lehet figyelmen kívül hagyni. A kriptovaluták körül egy egész iparág van, és az emberek vagyont szereztek kriptovalutákkal. Most a kriptovaluták széles körben terjeszkednek, és kezdik a pénzügyi világ befolyásos elemévé válni.


Miért érdemes megtanulnia a kriptovaluták kereskedését

Az igazat megvallva, bár már 11 éve, ez még csak a kezdet, mert akár tetszik, akár nem, a kriptovaluták valóban a közeljövőben jelentősebb hatással lesznek az életünkre.

Ezért, ha továbbra is kétségei vannak, vagy semmilyen módon nem vett részt kriptovalutákban, itt az ideje, hogy most kezdje. Egyáltalán nem késő. Mint fent említettük, ez csak egy hosszú út kezdete.

Különböző módon lehet profitálni a kriptopénziparban, de a kereskedés a legjobb módszer. Fentebb említettük, hogy az emberek vagyonokat szereztek a kriptográfia területén. Sőt, pontosan kriptovaluták kereskedésével tették meg. És ezért, ha még nem tanult meg, akkor most el kell kezdenie megtanulni a kriptovaluták kereskedését.

Meghatározó tényező-e a siker szempontjából az a módszer, amelyet megtanul a kriptovaluta-kereskedelem?

Azt gondolhatja, hogy a tanulási módszerek nem túl fontosak, de ez téves megközelítés. Különösen a kriptovaluták tekintetében, mivel ezek viszonylag újak, és néhány ember számára bonyolult megérteni őket.

Különböző módszerek létezhetnek, amelyeket egy ember megtanulhat. Széles körben léteznek olyan módszerek, amelyekkel az egyén belekerülhet valamibe. Egyes tanulási stratégiák úgy működnek, hogy jobbak lehetnek, mint mások. A fő gond az, hogy bármit megtanulhat, amit csak akar, beleértve a kriptovaluták kereskedését is.

A tanulás képessége kiváló emberi erőforrás. Az emberek "túsz" saját tudatlanságukra, és a tétovázók mindig elvesznek. A szakítás és a kereskedelem elsajátításának legjobb megoldása az ismeretek és információk megfelelő módon történő megszerzése.

A kriptokereskedés alapjainak elsajátítása döntő fontosságú az ember sikere szempontjából, és emlékeznünk kell arra, hogy a kriptovaluták kereskedelmében nincsenek rögzített szabályok. Például az egyik információforrás azt mondhatja, hogy kezdheti a kereskedést 1000 dollárral, egy másik pedig azt, hogy 1500 dollárral kezdheti. Ez nem azt jelenti, hogy az egyik téved, a másiknak pedig igaza van. De ez azt jelenti, hogy a legkevesebb 1000 dollárból indulhat, de az ideális 1500 dollár lenne.

Néhány ember számára egyes tanulási módszerek hatékonyabbak, mint mások. Tehát az embereknek a legmegfelelőbb a tanulás módja. Egyesek számára a hallgatás a legjobb módszer vagy megfigyelés, míg mások mások a saját maguk által végzett dolgokkal tanulnak a legjobban.

Szakértők szerint az az igazság, hogy az embereknek három módra van szükségük ahhoz, hogy valóban információkat tárolhassanak a memóriában: vizuális, hallási és kinesztetikai. Egyszerűbb szerint a legjobban mindhárom módszer gyakorlásával lehet tanulni: figyelés, hallgatás és cselekedet.

A kriptovalutákkal való kereskedés szempontjából elengedhetetlen, hogy meghallgasson és megfigyeljen minden olyan dolgot, amelyet nagyon alaposan megtanítanak, mielőtt önállóan gyakorolná a dolgokat. Ez különösen a kezdőkre vonatkozik. Azok számára, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi a kriptovaluta, és hogyan működnek.

Melyek az első lépések a kriptovaluták kereskedelmének elsajátításához AU-ban

megtanulják a kriptovaluta kereskedelmet

Lehet, hogy már az elején megfélemlítő, hogy bekerül a kriptovaluta világába, de itt vannak a lépések, amelyeket meg kell tennie, hogy jobban megismerkedjen és megkezdje kereskedési útját.

 • Tanulmányozza a kriptopénzeket és a blokklánc-technológiát

Végezzen saját kutatást a kriptovaluták és a Blockchain kapcsán. Annyi örökzöld tartalom található az interneten a kriptográfusról. Tanulmányozza a Bitcoin, az Ethereum és más kriptovalutákat. Próbálja megérteni a blockchain technológia alapjait is.

Olyan forrásokban, mint Coinmarketcap, szinte mindent megtalál a kriptovalutákkal kapcsolatban. Ezenkívül itt, a Kereskedelmi Oktatásban számos cikket közölünk, amelyet kereskedési szakemberek és írók írtak, amelyekből sokat tanulhat, és van elképzelése arról, hogy mibe is keveredik.

 • Nézd meg a piacot

Szánjon időt arra, hogy tanulmányozza a kriptopénzek történetét, azok ármozgásait, a rossz és rossz idők kriptovalutáit. Próbálja meg megtalálni az okait annak, hogy miért zuhant le és miért robbant fel valamikor az áruk. Kövesse nyomon a podcastokat és élő közvetítéseket a YouTube-on híres és tapasztalt kereskedőktől, mivel tanácsokat adnak, amelyekből jelentős előnyök származhatnak.

→ Kattintson ide a kriptovaluta piac felfedezéséhez

 • Ismerje meg a kriptovaluta szabályozását és az adókat

Nos, Ausztrália nem hanyagolta el a kriptovaluta szabályozását. A kriptovaluták kereskedelme Ausztráliában teljesen legális. Kereskedőként azonban jó tudni, hogy például Ausztráliában gyakorolhatja a CFD kereskedést, az Egyesült Államokban azonban nem, mivel ott nem engedélyezett. Azt is meg kell értenie, hogy a kriptovalutákat Ausztráliában adózzák. 2017-ben az ausztrál kormány bejelentette, hogy mindenkinek, aki részt vesz a kriptovaluták megszerzésében vagy elidegenítésében, tisztában kell lennie az adókövetkezményekkel.

 • Szerezzen mentort vagy kereskedési tanfolyamot

Most őszintének kell lennünk önmagunkhoz; mindent egyedül megtanulni nehéz lesz. Ha kereskedési szakember mentorál, vagy regisztrál egy kereskedési tanfolyamra, jelentősen felgyorsítja a tanulási folyamatot. Lehet, hogy nem méltó arra, hogy kereskedési tanfolyamokra költsön pénzt, de hosszú távon nagyon jövedelmező lesz. Vagy regisztrálhat ingyenes kriptopénz-kereskedési tanfolyamokra. Itt, a Kereskedelmi Oktatásban, kereskedelem tanfolyamokat készítettünk, ahol minden tanítási módszert alkalmazunk a kriptográfia indításához.

 • Kezdje el gyakorolni a kereskedést

Miután elvégezte a kutatását, és ötletet kapott a kriptovalutákkal kapcsolatban, elkezdheti a gyakorlást a tényleges kereskedéssel. Kezdhet kis összegekkel; például 100 dollárral kezdheti meg a kereskedést. Ez kiemelkedően segít Önnek, amikor megismerheti és megtanulhatja a dolgok működését azáltal, hogy valóban önállóan végzi el őket, különösen, ha olyan egyéniség vagy, aki a legjobban érti ezt. Tehát válasszon egy elismert kriptovaluta-ügynököt Ausztráliában, mint pl eToro és tegye meg az első befektetését. Bár tudnod kell, hogy kezdőként nem tudsz sokat kísérletezni, így a marginokkal való kereskedésnek újoncként nincs értelme. Talán jobb ötlet csak megvenni az érméket, biztonságos pénztárcában rögzíteni és hosszabb ideig tartani, amíg jobban felszívja a dolgokat.

Tanuljon meg kereskedni kriptovalutákkal Ausztráliában kereskedési oktatással

Leggyakrabban a kriptovaluta-kereskedelmet online tanfolyamokon tanulják. Van egy kriptopénz tanfolyam hegy. De az igazi kérdés az: mennyire minőségiek, és valóban elkötelezik-e magukat a kriptopénzekkel való kereskedés megtanítása iránt?

Itt, a Kereskedelmi Oktatásban, a lehető legjobb platformot készítettük elő, hogy a hozzád hasonló embereket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tanítsuk kriptovalutákkal kereskedni. Weboldalunk nagyon barátságos és könnyen kezelhető. A kriptovalutákkal való kereskedés megtanulása a Trading Education segítségével a szórakozás közbeni tanulás legjobb módja. Itt hisszük, hogy mindenki megtanul kereskedni, ezért nyújtunk kiemelkedő kereskedelemi oktatást. A kriptovaluta kereskedelem kivételével tőzsdei és forex kereskedést is tanítunk.

Továbbá, amint fentebb említettük, különböző emberek különböző módon tanulnak, ezért a Trading Education-nél minden tanítási módszert alkalmazunk, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük az Ön számára a tanulást.

Tanuljon meg szabad kereskedési vetélkedőkkel kereskedni

Ha szeretnél kvízeket készíteni, felveheted azokat a weboldalunkra. Kvízeket készítettünk néhány legérdekesebb kérdéssel, amelyekre a kereskedőnek tudnia kell a válaszokat!

Kriptopénzekkel kereskedni Ausztráliában könnyebb, mint gondolná

Ausztrália kriptovaluta-barát ország. Az ausztrál hatóságok nem próbáltak semmilyen akadályt állítani a blokklánc-technológia vagy a kriptovaluták útjában. Mint tudjuk, a kriptovalutákat gyanús tevékenységek folytatására használták fel illegálisan profitáljon rövid fennállástörténetük során. Számos olyan eset fordult elő, amikor egyének elindultak csalások ami igazi kriptovalutáknak tűnt. Az ausztrál kormány legfőbb gondja a pénzmosás megelőzése a kriptopénzek használatával.

Ezért Ausztráliában a kriptovalutáknak regisztrálniuk kell az Ausztrál Tranzakciós Jelentések és Elemző Központba (AUSTRAC). 2018-ban új törvényt hajtottak végre a digitális pénzváltásokra vonatkozóan, amely előírja, hogy regisztrálják magukat az AUSTRAC-nál. A törvény azt is meghatározta, hogy a cseréknek ellenőrizniük és azonosítaniuk kell a felhasználókat, nyilvántartásokat kell vezetniük, és be kell tartaniuk a kormányzati jelentéstételi kötelezettségeket. Az e szabályokat be nem tartó cseréket Ausztráliában illegálisnak tekintik.

Az ausztrál kriptovaluta-piac az egyik legígéretesebb piac a világon. Ausztrália a 14. helyen áll az összes ország között a Bitcoin mennyisége szerint pénznem szerint. A Bitcoin továbbra is az ausztrálok számára a legfontosabb és legelőnyösebb befektetési kriptovaluta, bár az országnak saját kriptovalutái vannak.

Eddig Ausztráliának kilenc saját kriptovaluta van: Bata, CanYa Coin, Chronobank, Entropy Token, Havven Token, Horizon State, IvyKoin, NOX Token és Power Ledger. Azt kell mondani, hogy nem minden bróker támogatja ezeket a kriptovalutákat, de ha tovább fejlődnek, elfogadhatóbbak lehetnek.

Jó ötlet az ausztráliai kriptovalutákba történő befektetés?

Igen, minden kétség nélkül. Az elején nagyon sok szkepticizmus volt a kriptovalutákkal kapcsolatban, de most csak bővülnek, és a pénzügyi világ döntő tényezőjévé válnak. Amikor 2009-ben megjelent a Bitcoin, ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, amikor megvásárolhatja a dolgokat, manapság a Bitcoin a fiat valuta szerepét tölti be, mivel felhasználható dolgok vásárlására. Vannak ATM-ek, ahová ugyanúgy behúzhatja a bitcoinokat, mint az ausztrál dollárokat. Ausztráliában az első Bitcoin ATM-et 2014-ben hozták létre Sydney Pitt Street Mall bevásárlóközpontjában.

A kriptopénzek Ausztráliában csak nőnek. Az ausztrál kormány határozottan támogatja a kriptovalutákat és a Blockchain technológiát. A közelmúltban az ausztrál miniszterelnök, Scott Morrison bejelentette, hogy a szövetségi kormány koronavírus-helyreállítási tervének részeként közel 800 millió dollárt (575 millió dollárt) tervez befektetni a digitális technológiákba. Ebben közlemény, A Blockchain technológia külön említést kap egy 6,9 millió dolláros kezdeményezéssel, amelynek keretében két pilóta célja az üzleti megfelelés költségeinek csökkentése.

Ilyen hírek tájékoztatnak minket a blokklánc és a kriptovaluták fontosságáról az ausztrál kormány szemében. Tehát nem baj befektetni a kriptovalutába most Ausztráliában, mert az előnyök a jövőben hatalmasak lehetnek.

Emellett a világ számos más országában a bankok és a pénzügyi intézmények különféle módon kezdték kínálni a kriptográfiai szolgáltatásokat. Ez azt mutatja, hogy a kriptovaluták itt maradnak, és jövőjük fényes.

Főbb pontok

 • A Bitcoin 2009-es bevezetése a kriptopénz korszak kezdetét jelentette.
 • A kriptovaluták körül egy egész iparág van, ezért Ausztráliában és világszerte az emberek vagyonokat hoztak létre kriptovalutákkal.
 • A kriptovaluták kereskedése nagyszerű képesség, amelyet el kell sajátítania, mivel a kriptovaluták várhatóan növekedni fognak a közeljövőben.
 • A kriptovaluta kereskedelem AU-ban elsősorban kereskedési tanfolyam megtanulásával tanulható meg.
 • Öt lépést kell megtenni a kriptovaluták kereskedelmének megtanulása érdekében AU-ban: Tanulmányozza a kriptovalutákat & Blockchain, figyelje a piacot, értse meg a kriptográfia szabályozását & adókat, szerezzen mentort vagy kereskedési tanfolyamot, és kezdje el gyakorolni a kereskedést.
 • Az AU kriptovalutákba történő befektetése a jövőben rendkívül nyereséges lehet.
 • Az ausztrál szövetségi kormány koronavírus-helyreállítási tervének részeként közel 800 millió dollárt (575 millió dollárt) tervez befektetni a digitális technológiákba..
 • A blockchain technológia külön említést kap a bejelentésről, 6,9 millió dollárral.

Kereskedjen kriptovalutákkal az eToro Australia céggel

Most, hogy elolvasta ezt a cikket, van egy ötlete, hogyan kezdje el megtanulni a kriptovaluták kereskedelmét Ausztráliában. Sok bróker használható, de az AU-ban a legjobb eToro.

Az eToro a legjobban szavazott bróker Ausztráliában, mivel könnyedén használható és biztonságos. Az eToro több mint 90 kriptovalutát támogat. Csak meg kell látogatnia a weboldalukat, ki kell választania a kívánt kriptovalutát, és meg kell valósítania a befektetést.

Az eToro egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően kiemelkedik a többi közül. Az eToro-ban a legemlékezetesebb a másolás kereskedési szolgáltatás, amely megkönnyíti a munkát. Csak annyit kell tennie, hogy megnézi a profi kereskedőket a platformon, válassza ki a kívántat, és kattintson a „Kereskedő másolása” gombra..

Ezenkívül az eTorót az ausztrál pénzügyi hatóságok szabályozzák, és rendelkezik az ausztrál pénzügyi szolgáltatási engedéllyel (AFSL), amelyet az ausztrál értékpapír- és befektetési bizottság adott ki..

eToro – A legjobb kripto & Social Trading Platform Ausztráliában

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Kriptovaluták Ausztráliában – GYIK

Hol vásárolhatok kriptovalutát Ausztráliában?

Az eToro a legjobb bróker, ahol kriptovalutákat vásárolhat AU-ban. Vannak más tőzsdék is, például CoinJar, Independent Reserve, CoinSpot stb.

Legális a Bitcoin Ausztráliában?

2013-ban a The Reserve Bank elnöke Ausztráliában törvényes piacon forgalmazza a Bitcoin-t.

A kriptopénzek adóznak Ausztráliában?

Igen, a kriptovalutákat Ausztráliában adózzák. 2017-ben az ausztrál kormány bejelentette, hogy mindenkinek, aki részt vesz a kriptovaluták megszerzésében vagy elidegenítésében, tisztában kell lennie az adókövetkezményekkel.

Hogyan szabályozzák a kriptovaluták cseréjét Ausztráliában?

Az Ausztrál Tranzakciós Jelentések és Elemző Központ (AUSTRAC) 2018-ban törvényt hajtott végre a digitális pénzváltásokra, és kötelezte a kriptovaluta-tőzsdéket, hogy regisztrálják magukat az AUSTRAC-nál, ellenőrizzék és azonosítsák a felhasználókat, nyilvántartást vezessenek és eleget tegyenek az állami jelentéstételi kötelezettségeknek.

Hogyan lehet befektetni a kriptovalutákba Ausztráliában?

Válasszon egyet az AUSTRAC által meghatározott szabályoknak megfelelő brókerek közül, és vásárolja meg a kívánt kriptovalutát. Az eToro rendelkezik az Ausztráliai Értékpapír- és Beruházási Bizottság (ASIC) AU-ban való működési engedéllyel, és nagyon jó hírű fintech vállalat.

Mi a legjobb kriptográfia Ausztráliában?

A legjobb kriptográfiai kereskedési platform Ausztráliában eToro. A kriptovalutákkal való kereskedés kivételével az eToro egy brókercég, amely az ETF-ekre, CFD-kre, részvényekre, indexekre és árucikkekre is összpontosít. Olyan lenyűgöző szolgáltatásokat tartalmaz, mint a Copy Trade, amely figyeli és utánozza más kereskedők kereskedési gyakorlatát, hogy segítse az újonnan érkezőket saját stratégiáik megtervezésében. Ez egy igazi paradicsom a tapasztalt kereskedők számára, mivel fedezeti kereskedést, származékos ügyleteket és shortolásokat kínál.

Hogyan vásárolhatok kriptovalutákat Ausztráliában?

Hozzon létre fiókot az egyik brókernél, mint pl eToro. A bankszámla összekapcsolásával finanszírozza számláját. Használhat online banki vagy elektronikus átutalást is. Válassza ki a kívánt kriptovalutát, majd kattintson a „Vásárlás” gombra. Válassza ki a befektetni kívánt összeget, és kattintson a „Kereskedelem megnyitása” gombra. Tessék, most a kiválasztott kriptovaluta tulajdonosa vagy.

Hogyan válthatom ki a Bitcoin-t Ausztráliában?

Bármelyik fiat pénznemért eladhatja bitcoinjait, beleértve az ausztrál dollárt (AUD) is. Ha a bitcoin eladásának célja AUD-ban történő kifizetés, a következőket kell tennie:

Nyisson számlát egy olyan brókercégnél, mint az eToro, amely támogatja a Bitcoin és az ausztrál dollárt.

Betét a bitcoinokat a számlájára, majd eladás. Végül vegye fel ausztrál dollárját (AUD).

Nos, reméljük, hogy ez a cikk segített és motiválta a kriptovaluták kereskedelmének elsajátításában. Most, hogy van némi információja az ausztráliai kriptovaluta-piacról, és ismeri a kezdő lépéseket, a dolgoknak könnyebbnek kell lenniük. Ha tetszett a cikk, adj nekünk egy lájkot és oszd meg, ha bárki más szeretné tudni, hogyan lehet megtanulni a kriptovalutákkal kereskedni Ausztráliában.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector