Hogyan lehet megvásárolni a ZCASH-t – Kezdő útmutató 2021

Hol lehet megvásárolni a ZCASH-t & Keresse meg a legjobb árat

A 2016-ban alapított és a Bitcoin kódbázisán alapuló ZCASH egy kriptovaluta és blokklánc projekt, amelynek piaci kapitalizációja meghaladja a 6 milliárd dollárt.

Ha meg akarja tanulni a ZCASH megvásárlásának csínját-bínját, akkor a megfelelő oldalra került.

Ebben a kezdő útmutatóban részletesen bemutatjuk a digitális valuta megvásárlásának minden lényeges szempontját. Ez mindent magában foglal a lehetséges díjaktól és tárolásoktól kezdve a beruházási tervekig és a szabályozásig.

Ezenkívül elmagyarázzuk, hogyan lehet megrendeléseket létrehozni a ZCASH vásárlásakor, és milyen lépéseket kell tennie a megbízható kriptográfus megtalálásához..

Hogyan vásárolhat ma ZCASH-t 5 egyszerű lépésben


Abban az esetben, ha nincs ideje elolvasni ezt az útmutatót, olvassa el az alábbi 5 lépéses áttekintést a ZCASH megvásárlásáról.

1. Iratkozzon fel egy megbízható kriptoplatformra, amely a ZCASH-t kínálja

2. Tegyen be pénzt a számlájára

3. Válassza a ZCASH (ZEC) elemet a digitális pénznemek legördülő listájából

4. Adja meg a megvásárolni kívánt ZCASH összegét

5. Ellenőrizze, hogy minden megadott részlet helyes-e

Most készen áll a Zcash megvásárlására betéti / hitelkártyával vagy e-pénztárcával? Ha igen,

eToro – A legjobb bróker vásárolni ZCASH

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén

A ZCASH megvásárlása ma – lépésről lépésre útmutató

ha lépésenkénti áttekintést keres, nézze meg az alábbiakat. Megmutatjuk, hogyan vásárolhatja meg ma a ZCASH-t a legjobb kriptográfia-cserével!

1. lépés: Válasszon online ZCASH Brokert vagy Exchange-t

Amint az a fenti 5 lépésből áll, tanácsos megvásárolni a ZCASH-ot egy szabályozott online brókercégen keresztül.

Az eToro-n való regisztrációval nem csak közvetlenül vásárolhatja meg a ZCASH-t. De olyan feltételek mellett, amelyeket csak egy szabályozott alkusz tud biztosítani. Ennek oka, hogy a nagyra értékelt platformot nem egy, hanem több joghatóság szabályozza.

Nem ez az egyetlen útvonal, hiszen ha akarja, kriptopiacon vásárolhat ZCASH-t. A probléma az, hogy ezeket a harmadik féltől származó cseréket általában nem szabályozzák, ezért egyetlen hatóság sem felügyeli őket.

A szembetűnő különbség a tőzsde és az eToro között az, hogy ezt a brókert szigorú pénzügyi hatóság, a FINRA regisztrálja az Egyesült Államokban.

Az eTorót olyan neves testületek is szabályozzák, mint az FCA, az ASIC és a CySEC. Végső soron ez biztosítja, hogy a ZCASH-t egy brókertől vásárolja meg integritás nélkül.

1. Szabályozás

A ZCASH megvásárlásának kutatásakor észreveszi, hogy több száz online bróker aktív ezen a téren. Jobban hinnéd, hogy sokan tisztességtelenek.

A szabályozó testületek – például a fent említettek – segítenek abban, hogy a kriptovaluta-szektor ne maradjon árnyékos üzemeltetőktől. Mint ilyen, bizalommal vásárolhatja meg a ZCASH-t az eToro-n.

Ahogy már korábban kitértünk rá, ha digitális érmék cseréjéről gondolkodik, nagy eséllyel nem lesz ilyen luxus luxus.

A kemény valóság az, hogy a szabályozatlan cseréket minden évben egyre jobban feltörik. Valójában néhány évvel ezelőtt több mint 500 000 kriptopénztárca bejelentkezést raboltak el egyetlen év alatt, ami csaknem 300 millió dollár lopást eredményezett.

Azt is választhatja, hogy megvásárolja-e a ZCASH-t egy tőzsdéről, és azonnal visszavonhatja egy privát kriptotárcába. Ez azt jelenti, hogy Ön feladata a saját kriptográfiai eszközei biztonságának biztosítása, nem beszélve a hosszú, több karakterből álló „magánkulcs” védelméről.

Ha úgy dönt, hogy a ZCASH-t az eToro-nál vásárolja meg, digitális pénznemeit ezen szabályozott platform biztonsági hálóján keresztül tárolhatja.

2. Fizetési módok

Az elfogadott fizetési módokat illetően nem okozhat problémát, amikor a ZCASH-t online szeretné megvásárolni.

A kriptopénzek vásárlása az első napokban általában azt jelentette, hogy ezt elektronikus átutalással kellett megtenni. Bár ezt a módszert ma is használják, ez az egyik leglassabban feldolgozott fizetési típus. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg akár egy héttel késlelteti a ZCASH vásárlásának lehetőségét.

Az eToro számos kényelmes fizetési módot fogad el. A betéti / hitelkártyák tekintetében választható Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és még sok más. A bróker lehetővé teszi a ZCASH megvásárlását olyan e-pénztárcákkal is, mint a PayPal, a Skrill, a Klarna és a Neteller.

3. Díjak és jutalékok

Mint minden új, pénzügyi befektetéssel járó utazásnál, elengedhetetlen, hogy szem előtt tartsuk az esetleges díjakat és jutalékokat, amelyek elvárhatók Öntől.

A kripto szolgáltatóknak pénzt kell keresniük a kerekek mozgásban tartása érdekében. Végül is egy vállalkozás nem képes működni anélkül, hogy profitot termelne.

Ezt gyakran kereskedési díjak és jutalékok útján érik el. Valljuk be, hogy a piacra jutás nélkül ön maga sem tudna profitot keresni – és ez a lényeg.

A Hogyan vásároljunk ZCASH útmutatónkban kiderült, hogy az online brókerek oroszlánrésze változó díjat számít fel. Ezt a megrendelés értéke alapján dolgozzuk ki.

A pontosítás érdekében az alábbiakban egy változó ZCASH jutalék rövid magyarázatát találja:

 • A Coinbase kriptográfiai platform 1,49% -os díjat számít fel minden egyes kereskedésért – a piacra való belépésért és kilépésért
 • Mint ilyen, ha 2000 dollár értékű ZCASH-t vásárolna a Coinbase-nél, akkor 29,80 dollárt kellene fizetnie.
 • Ha a pozíció 500 dollár lenne, a díj 7,45 dollár lenne, és így tovább.

Most nézze meg, hogy ez a díj hogyan befolyásolhatja a potenciális nyereséget a ZCASH vásárlásakor:

 • 1000 dollár értékű vételi megbízást ad le a ZCASH-on a Coinbase-nél
 • 1,49% -os díjat kell fizetnie, ami 14,90 USD
 • Amikor eljött az idő, hogy pénzt váltson ki, a ZCASH-érmék értéke 2000 dollár
 • Mint ilyen, ismét 1,49% -os díjat fizet, amely ezúttal 29,80 USD
 • Összességében a Coinbase-nek 44,70 dollárt fizetett a ZCASH beruházásért

Mint jól látható, 1,49% tűnik ésszerűnek. Ha azonban figyelembe vesszük, hogy mennyit fizethet egy év alatt, akkor ez nem költséghatékony módszer a ZCASH vásárlására.

Ha ehelyett regisztrált volna a ZCASH vásárlására az eToro online brókeren keresztül, akkor 44,70 dollárt spórolt volna meg. A platform ugyanis 100% -osan jutalékmentes.

Ami a „betéti díjakat” illeti, a Coinbase 3,99% -ot számít fel, ha a bankkártya használatát választja. Ezért a fenti vételi megbízás 39,90 USD költséget eredményezett volna.

Míg az eToro betéti díjat számít fel, ez csak 0,5%. Ez egy átváltási díj, és csak akkor merül fel, ha az amerikai dollártól eltérő pénznemet használ.

4. Egyéb fontos tényezők

Míg sok témát megvitattunk a ZCASH vásárlásához szükséges jó bróker megtalálása szempontjából, más fontos tényezőkre is figyelni kell.

Mint például:

 • Felhasználóbarátság: A felhasználóbarát webhelyet gyakran figyelmen kívül hagyják, amikor az emberek a ZCASH vásárlását választják. Minél könnyebb navigálni egy platformon, annál jobb élményt nyújt a megrendelések leadása és a digitális érmék beváltása.
 • Minimális befektetés: Egy másik fontos tényező a ZCASH megvásárlásának mérlegelésekor – mi a minimális befektetési összeg? Gondoljon így, ha a platform ragaszkodik az 500 dolláros és annál magasabb befektetésekhez, ez a rendszeres beruházásokat kedvezőtlenné teheti a kezdők számára.
 • Tárolás: Amikor a ZCASH megvásárlását választja, kulcsfontosságú, hogy fontolja meg, hogyan fogja tárolni. Az újoncok számára a legjobb szabályozatlan platformokat adni, és széles fekvőhelyet cserélni. Kevés, egyáltalán nem nyújtanak védelmet. Javasoljuk az eTorot, mivel érmeit biztonságos és szabályozott helyen tárolhatja felár nélkül.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

Ha elgondolkodik a ZCASH megvásárlásán, érdemes befektetési tervet kidolgozni. Ezt a stratégiát használják a befektetők a szakértelem minden szintjén.

A tervvel való előrelépés nem okoskodás egy olyan ingatag arénában, mint a kriptovaluta piac.

Ha fogalma sincs, hol kezdjen egy ilyen tervvel, olvassa el az alábbiakban a gyakran elfogadott stratégiák listáját.

1. Hosszú távú vagy rövid távú

A ZCASH megvásárlásának mérlegelésekor rövid vagy hosszú távú befektetőnek tartja magát??

Ahogy a neve is mutatja, a rövid távú befektetők általában rövidebb időn belül vásárolnak és adnak el digitális valutákat.

Ez azt jelenti, hogy vásárolhat ZCASH-t, majd perceken, órákon vagy napokon belül eladja. Mindezt azzal a céllal, hogy nyereséget szerezzen a piaci áringadozásokból, amelyeknek sok van.

Ez az erősen spekulatív eszköz ára a fiat devizák vagy az arany árának ötszörösével elmozdulhat. Mint ilyen, ha spekulál, és helyesen időzíti, akkor állhatna valamilyen tisztességes nyereségre az első vásárlásból.

A fentiektől eltérően a hosszú távú befektetők azzal a céllal lépnek be a piacra, hogy megvásárolják a ZCASH-t, és hetekig, hónapokig, vagy néha éveken át kitartanak a vásárlás mellett..

Ezt szokás „vétel és tartás” stratégiának nevezni. A kezdők gyakran hosszú távú stratégiát alkalmaznak, mivel nincsenek aggodalmak az ideiglenes áremelkedések miatt.

2. Cél ZCASH ár

zcash árdiagram

Egy másik megfontolandó elem a „cél ZCASH ár” meghatározása.

Hogy még egy kicsit megvilágítsuk, mit jelent ez – ha 60,00 dollárért vásárolná a ZCASH-t, és háromszorosára akarná növelni befektetését, a digitális érméknek 180 dollár értékre kellene emelkedni.

Ha ugyanezt a befektetést ötszörösére akarta szedni, akkor a digitális pénznemnek 300 dollárra kellene emelkednie – és így tovább.

Igaz, ez valószínűtlennek hangzik.

2016. november, a ZCASH ára 65 dollár volt érménként. Gyors előrelépés 2018 januárjáig, és ugyanaz a digitális pénznem több mint 900 dollárt ért. Ez 1200 dolláros növekedést jelent a kereskedés alig több mint két éve alatt.

3. Vegye figyelembe a rendszeres befektetéseket

Amint fentről látható, a digitális valuták drámai ingadozásokat mutatnak. Ez másodpercről másodpercre történik, és a piac kínálatától és keresletétől függ.

Amikor megtanulja a ZCASH vásárlásának köteleit, érdemes alacsony, de rendszeres befektetésekre gondolni.

Ez egy nagyon népszerű stratégia a minden formájú és méretű befektetők körében, különösen jól alkalmazkodva egy újonc befektetési tervéhez..

Ez lehetővé teszi a kriptovaluta portfólió módszeres felépítését. A legjobb az egészben, hogy nem áll abban a kockázatos helyzetben, hogy a teljes költségkeretet egyetlen vásárlásba helyezi.

Az eToro könnyedén teszi ezt a befektetési módszert – lehetővé teszi a ZCASH megvásárlását 25 dollárért!

Fontolgatná a befektetést Zcash?

3. lépés: Nyisson meg egy ZCASH Broker számlát

Ha korábban kereskedett részvényekkel vagy forexekkel, akkor a ZCASH bróker számla nyitása azonnal felismerhető lesz.

Csak annyit kell tennie, hogy elmegy egy választott kriptográfushoz, és töltse ki az online jelentkezési űrlapot.

Ebben a lépésben meg kell adnia teljes nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát és születési dátumát. A fent említett információk igazolásához fel kell töltenie egy kormányzati igazolvány fényképét, például útlevelét vagy vezetői engedélyét.

Ezután meg kell adnia a platformnak egy hivatalos levél másolatát a címének érvényesítéséhez. A legtöbb ember közüzemi vagy bankszámlakivonatot használ.

Ennek meg kell egyeznie a korábban megadott adatokkal, és tartalmaznia kell teljes nevét, címét és kiadásának dátumát. Ez invazívnak tűnhet, de a KYC fontos része, és kéz a kézben jár a szabályozással és az általa kínált biztonsággal.

Mint korábban említettük, természetesen megvizsgálhatja a ZCASH megvásárlását egy szabályozatlan tőzsdén. Csak ne feledje, hogy szabályozás nélkül a tőkéje és valóban a kriptográfiai eszközei vannak veszélyben. Nem csak ezt, de a vállalatnak sem kell betartania semmilyen előírást vagy szabályt.

Kezdőbarát platform az eToro fenntartja az ügyfélszolgálat magas színvonalát, valamint számos szabályozó szervezet kielégítésére ugrik át a karikákon.

A bróker automatizált technológiával ellenőrzi az ügyfél-azonosítót – vagyis általában kevesebb mint 10 perc alatt nyithat számlát!

4. lépés: Betétek befizetése

Most befizethet néhány összeget új eToro számlájára. Ez lehetővé teszi a ZCASH megvásárlását. A leggyorsabb fizetési módok mindig a betéti / hitelkártyák és az e-pénztárcák.

Mint említettük, az eToróban a Skrill, a PayPal, a Neteller és még sok más segítségével vásárolhat ZCASH-t..

Ha inkább az elektronikus átutalást részesíti előnyben, a ZCASH-t így vásárolhatja meg az eToróban – de ne feledje, hogy néhány nappal késlelteti a vásárlást.

Miközben a fiókja finanszírozásának témája, kulcsfontosságú, hogy tisztában legyen a platformon várható minimális betétösszeggel. Útmutatónk megállapította, hogy bár egyes online brókereknek ésszerű minimális betétjük van, egyeseknél 1000 dollárt meghaladó összeg szükséges.

Visszatérve az eToro-hoz, a minimális befizetés 200 dollár, de a ZCASH-t csak 25 dollártól kell vásárolnia!

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

kereskedési zcash

Az 1–4. Lépés teljesítése után előre léphet, és megrendeléssel közölheti brókerével a helyzetét.

Kezdő vagy kriptográfiai befektetők számára, akiknek frissítő tanfolyamra van szükségük, az alábbiakban láthatja a megbízások listáját.

Minden megrendelés könnyen felhasználható, amikor a ZCASH megvásárlásával küzdenek.

Vásárlás

Gyakran ad vételi megbízást a piacra lépéshez és a ZCASH megvásárlásához.

Nem közönségesen, ha azt jósolja, hogy a ZCASH ára emelkedni fog – hozzon létre vételi megbízást online brókerénél.

Észreveheti, hogy néhány kriptográfiai szolgáltató valami „short-sale” néven is kínál. Azok számára, akik nincsenek tudatában, ez azt jelenti, hogy ha úgy gondolja, hogy a ZCASH értéke csökken, eladási megbízást adhat le. Így megszerezheti a jutalmat, ha igaza van.

Limit vagy piaci megbízás

Ahogyan ebben az útmutatóban korábban érintettük, rengeteg befektető használja ki a kriptovaluták rendkívül ingatag környezetét.

Mivel a digitális érmék értéke ilyen mértékben ingadozik, ez a lenyűgöző nyereség táptalaja lehet.

Kezdve egy egyszerű „piaci megbízással”;

 • Ha 60,07 dollárt jegyez a ZCASH-ért, és elégedett ezzel az árral – adjon piaci megrendelést a brókernél.
 • Ebben a forgatókönyvben a bróker azonnal végrehajtja a megrendelést.

Ne feledje a digitális devizák fent említett áringadozásait, mivel ez befolyásolja a ténylegesen fizetett összegeket.

Például megerősíthette piaci megrendelését 60,07 dolláron, de a kapott összeg körülbelül 60,05 dollár. Ez a különbség elkerülhetetlen, de enyhe.

Ha szeretne egy kicsit konkrétabb lenni a ZCASH piacra való belépéskor, akkor egy „limit megbízásnak” van felhasználása.

Az alábbiakban egy praktikus példát láthat, hogyan használhatja fel a limit megrendelést a ZCASH vásárlásakor:

 • A fenti árat a folytonosság érdekében felhasználva a ZCASH értéke 60,07 USD
 • Addig nem szeretne belépni a piacra, amíg a kriptovagy 64,00 dollárt nem ér el
 • Mint ilyen, létrehoz egy 64,00 USD limit sorrendet
 • Ha a ZCASH ára eléri a 64,00 dollárt – a bróker végrehajtja az Ön megrendelését
 • Csak két lehetséges forgatókönyv változtatja meg ezt a megrendelést – vagy a ZCASH eléri ezt az árat, vagy Ön manuálisan lemondja a megrendelést

Amint az kristálytiszta, a piaci megbízás gyors és egyszerű módszer a ZCASH jelenlegi piaci értékének megszerzésére. Míg a limit megbízás lehetővé teszi, hogy olyan áron lépjen be a piacra, amelyre vágyik.

Tét

Most, hogy jól megértette a ZCASH vásárlására vonatkozó megrendeléseket, megfontolhatja, mi lesz a tétje.

Pénzügyi értéket kérnek minden alkalommal, amikor bármilyen pénzügyi eszköz megrendelését kitölti.

Leegyszerűsítve: mennyi ZCASH-t szeretne vásárolni? Természetesen annyit tehet tétbe, amennyit csak akar a digitális pénznemekben.

Mindazonáltal, amint azt tanácsoltuk, a ZCASH érméinek módszeres módja az, hogy rendszeresen kis összegeket fektessen be. Így nem kockáztat túl sokat egyszerre.

Rendelés megerősítése

Ezen a ponton ellenőrizheti az összes beírt adatot – vagyis vételi / eladási, piaci / limit és tétértéket.

Ha szívesen megy előre – erősítse meg megrendelését. Az online bróker most végrehajtja az Ön megrendeléseit.

Az Ön által megadott tét összegét levonjuk a számlájáról. Ezután látni fogja, hogy a vásárlásból származó ZCASH érmék felkerültek az eToro portfóliójába.

Készen áll a befektetésre Zcash?

6. lépés: A ZCASH tárolása

Míg az olyan fiat pénznemek, mint az amerikai dollár és az ilyesmi, bankszámlákon vannak tartva, a ZCASH tárolása egészen más.

Röviden kitértünk a tárolásra a ZCASH vásárlási útmutató továbbiakban. De, hogy tisztázzuk, van néhány lehetőség.

Bár Ön választja, hogy megismétli a ZCASH-t kriptotőzsdén, ezt a legjobb elkerülni. Ha kezdő vagy a kriptovaluták kezelésében, akkor saját tárolásod aknamező lehet. Nem is beszélve a szabályozástól mentes környezetben.

Az eToro-nál nem kell aggódnia a saját ZCASH-érmék tárolása vagy a kriptotárca-jelszavak biztonsága miatt..

Ennek oka, hogy a népszerű kriptobróker lehetővé teszi, hogy megvásárolja a ZCASH-t, majd könnyen hozzáférhető és átlátható módon tárolja az Ön számára..

Az eToro nagy szakmai hozzáértéssel működik az FCA, a CySEC és az ASIC figyelő szeme alatt. A társaság a FINRA-nál is be van jegyezve, amely alapvető követelmény az amerikai befektetők elfogadásához.

Mint mondtuk, ez a szabályozási szint azt jelenti, hogy Ön kezdőbarát és biztonságos környezetben vásárolhatja meg a ZCASH-t.

7. lépés: A ZCASH eladása

Miután eljutottunk ebbe a kezdő útmutatóba, túlságosan is tisztában leszünk azzal, hogy a ZCASH megvásárlásának célja az, hogy többért adja el, mint amennyiért eredetileg vásárolta..

Ezek a nyereségek nyilvánvalóan egy későbbi időpontban származnak. Bár perceken, napokon vagy hónapokon belül a vásárlástól számítva.

Megkockáztatva, hogy felhívja a figyelmet a nyilvánvalóra – ezt akkor kell megtenni, amikor úgy érzi, hogy a legtöbb pénzt keresi a befektetés beváltása után.

Ha úgy dönt, hogy a kriptográfia útvonalát választja minden tanács ellen, vegye figyelembe, hogy ez nehézkes folyamat lehet a kezdők számára. Valószínűleg át kell töltenie a ZCASH érméket a kriptopénztárcájából, és be kell helyeznie a szabályozatlan pénztárcába a cserén..

Ezután ki kell cserélnie a ZCASH-t egy másik kriptotartalomra, például Bitcoinra. Ne lepődj meg, ha ennek költsége van. A digitális érmék értékesítésének utolsó lépése egy átutalási kérelem benyújtása banki átutalással (ha egyáltalán támogatott).

Összehasonlításképpen, az eToro a pénztári folyamatot sétává teszi a parkban. Mindössze annyit kell tennie, hogy be kell jelentkeznie fiókjába, át kell mennie a portfóliójába, és a ZCASH (ZEC) mellett kattintson az eladás gombra..

A készpénzt arra a fizetési módra küldjük, amelyet eredetileg a ZCASH vásárlásához használt.

A ZCASH megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Kérjük, olvassa el az alábbiakban néhány további lehetőséget, amikor fontolgatja a ZCASH megvásárlásának módját.

1. Vásároljon ZCASH betéti kártyát

A betéti kártya biztonságos és gyors módja az online vásárlásoknak. Szerencsére megvásárolhatja a ZCASH-t betéti kártya használatával az eToróban.

Az eToro-nál történő befizetéskor egyszerűen töltse ki a bankkártya adatait, írja be a vásárolni kívánt ZCASH összegét, és erősítse meg.

2. Vásároljon ZCASH hitelkártyát

A ZCASH-t hitelkártyával is megvásárolhatja az eToróban. Adja meg hitelkártya adatait és pénzbeli értékét – a tranzakció megerősítése előtt.

Fontos, hogy ellenőrizze hitelkártya-szolgáltatójánál, hogy valószínűleg bekövetkezik-e a „készpénz-előleg díja”, mielőtt elkötelezi magát kriptográfiai eszközök vásárlásával ezzel a módszerrel. Megtaláltuk, hogy néhány vállalat 3-5% -ot számít fel.

3. Vásárolja meg a ZCASH Paypal terméket

A PayPal egy rendkívül kényelmes és népszerű mód az áruk online fizetésére.

Érdekes módon nem túl sok platform fogadja el a PayPal betéteket. Az eToro-nál azonban nemcsak a ZCASH-t vásárolhatja a Paypal segítségével, hanem más e-pénztárcákat is, például a Neteller, a Skrill és a Klarna.

4. ZCASH ATM

A szokásos ATM-ektől eltérően a ZCASH ATM-ek lehetővé teszik, hogy nyomtatott fiat pénzt helyezzen be digitális érmékért cserébe. Ha még nem látott ilyet, az azért van, mert lehet, hogy még nincs ilyen a környéken.

Fontos, hogy ezek a gépek egyébként minden esetben 10% -ot meghaladó borsos díjakat számítanak fel. Emiatt bölcs dolog egy olyan szabályozott brókernél maradni, mint az eToro, ahol 0% jutalékot fizet a ZCASH megvásárlásához – mindezt otthona kényelméből.

A ZCASH 2021 vásárlása – Az ítélet

Remélhetőleg a Hogyan vásárolhatunk ZCASH útmutatót ezen a ponton elég magabiztosnak érzi magát a kriptopénzek vásárlásának végétől a végéig folyamatában.

Fontos, hogy kerüljük a szabályozatlan tereket, ezért csak szigorú szabályozás mellett bízzon a pénzében egy közvetítővel. E védőháló nélkül Ön felel saját ZCASH érméinek biztonságáért.

Az eToro-nál szuper felhasználóbarát helyen vásárolhatja meg a ZCASH-t, és biztos abban, hogy az ügynököt az ASIC, az FCA és a CySEC szabályozza. A platformot az Egyesült Államokban a FINRA is jóváhagyta.

A regisztráció kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe, és rengeteg fizetési módot fogadnak el.

eToro – A legjobb bróker a Zcash vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni a ZCASH-t?

Nagyon egyszerű a ZCASH megvásárlása. Oktassa magát a piacon, regisztráljon egy szabályozott brókerhez, finanszírozza számláját és rendelést adjon le.

Mi a legbiztonságosabb módja a ZCASH megvásárlásának?

A ZCASH megvásárlásának legbiztonságosabb módja egy olyan platformon keresztül történik, amely rendelkezik egy szabályozó szerv engedélyével. Az eTorót az FCA, a CySEC és az ASIC szabályozza. Az amerikai ügyfeleknek magas színvonalú ajánlatot kínál a FINRA

Vásárolhatok 100 dollárt a ZCASH-ból?

100 dollár értékben vásárolhat ZCASH-t. Ha azonban újonc vagy az űrben, érdemes megkönnyítened és kisebb, rendszeres beruházásokat igénybe venni. Az eToro-nál 25 dollár feletti áron vásárolhat ZCASH-t.

Veszíthet pénzt a ZCASH-on?

Igen, pénzt veszíthet, ha bármilyen pénzügyi eszközbe fektet be. Helyesen időzítse a piacot, és profitot fog termelni. De ha a ZCASH értéke csökken, és eladja az érméket, akkor veszteséget okoz.

A ZCASH szabályozott?

Nem, a ZCASH egy decentralizált kriptovaluta – tehát nincs szabályozva.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector