Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutával – végleges útmutató

Keressen pénzt kriptovalutával

A nullától az évtized legjobb befektetéséig. A kriptovaluták egy nehéz pénzügyi időszakban születtek, és nagyon gyorsan az évtized legnagyobb növekedésével az egyik legjövedelmezőbb befektetés lettek a riválisokhoz képest.

Ebben a cikkben lehetősége lesz retrospektív módon megnézni a kriptovalutákat, a kriptopiac jelenlegi kilátásait és az 5 legjobb stratégiát a kriptopénzekbe történő befektetéshez.

Kriptovaluta retrospektív

Az első kriptovaluta a Bitcoin volt, amelyet 2009-ben indított Satoshi Nakamoto, aki számára még nem tudni, hogy egyénről vagy egy embercsoportról érkezett-e ez az ötlet. Korai éveikben a kriptovalutáknak nem volt érdemi értéke, de fokozatosan növekedni kezdtek. Korai korukban is nagy szkepticizmussal és kritikával szembesültek, és különböző személyek gyakran bűnözői tevékenység melegágyaként azonosították őket.

Sok árapály után azonban olyan hackelő esetek, mint az Mt. A Gox-csere és sok más kihívás, a kriptovaluták emelkedtek, és példa lettek arra, hogyan lehet keresni azáltal, hogy befektetünk beléjük.


bitcoin piac felső határa

Minden idők Bitcoin árdiagramja. Forrás: Coinmarketcap

A kriptovaluták 2017-ben értek el csúcsot, amikor a Bitcoin elérte minden idők legmagasabb értékét, 20 000 dollárt. Létezésének története során számos egyén meggazdagodott azáltal, hogy kriptovalutákba fektetett be.

A Winklevoss ikrek, például megdöbbentő összeget kerestek kriptovalutákba befektetve. 2013 áprilisában a Bitcoin ára 129 dollár volt, és az akkori Winklevoss ikrek 11 millió dollárt fektettek be. Úgy döntöttek, hogy megtartják befektetésüket, és értéke meghaladta az egymilliárd dollárt 2017-ben, amikor a Bitcoin meghaladta a 11 700 dollár árat. Továbbá a Winklevoss ikrek úgy döntöttek, hogy befektetik pénzüket, hogy létrehozzák a ma Gemini tőzsdét.

Ez csak egy a sok más példa közül, ahol a befektetők nagy összegeket kerestek a kriptovalutákba történő befektetéseknek köszönhetően.

Sok más magánszemély óriási összegeket keresett kriptovalutákba történő befektetéssel. Egy másik példa az Roger Ver, aki állítólag 520 millió dollárt keresett azáltal, hogy befektetett kriptográf startupokba.

Barry Silbert szintén 16,8 millió dollárt fektetett be, amikor a Bitcoin ára 350 dollár volt, és most teljes befektetéssel rendelkezik 268,8 millió dollárral.

Tim Draper is 2014-ben vásárolt 30.000 bitcoinot. Abban az időben a Bitcoin 413 dollárba került. Most ezeknek a bitcoinoknak az értéke 215 millió dollár. Bár abban az időben sok volt a szkepticizmus, Draper nem vonta vissza befektetéseit, hanem tovább folytatta azokat, abban a hitben, hogy egy napon a Bitcoin eléri a 10 000 dolláros árat. Draperről kiderült, hogy igaza van.

Folytathatnánk olyan befektetők példáit, akik vagyonokat szereztek kriptovalutákba történő befektetéssel, de ha többet szeretne megtudni arról, kik azok az emberek, akik milliomosok lettek a Bitcoinba történő befektetés miatt, nézze meg ezt a cikket.

További információ: A legjobb 9 Bitcoin-befektető – Bitcoin milliomos befektetők

Készen áll a fejtörésre a kriptopiacon?

Crypto Outlook: Lehet pénzt keresni kriptovalutával?

Igen, a kriptopénzből nyűgös lehet! Bár a fentiekben láthattuk, a befektetők hatalmas összegeket kerestek, a kriptovalutákat továbbra is magas profit-potenciállal rendelkező befektetéseknek tekintik, ezért nagyfokú kockázat.

Létezésük során minden riválisukat kinőtték. Azok a befektetők, akik kriptovalutákba fektettek be, lényegesen többet keresnek, mint azok a befektetők, akik részvényekbe, kötvényekbe vagy aranyba fektettek be.

A jelentések szerint a kriptovaluták az elmúlt évtizedben 9 000 000% -kal növekedtek, és az évtized legjobb befektetésének választották őket. A kriptovaluták eddigi legjobb éve 2017 volt, amikor a Bitcoin elérte minden idők legmagasabb szintjét, 20 089 dollárt.

2017-ig a nagyvállalatok vonakodtak befektetni a Bitcoin-ba vagy kriptovaluta szolgáltatásokat indítani. De ez megváltozott, amikor ugyanabban az évben a CBOE Global Markets elindította a Bitcoin határidős kereskedési platformját.

Sőt, jelenleg 7592 kriptovaluta van, és a teljes kriptopiaci felső határ 404 955 125 177 USD.

A kriptopénzek ingadozóak, így sok profitlehetőséget kínálnak. 2020 lenyűgöző év volt a kriptovaluták számára. A COVID-19 járvány utólagos emelkedése miatt visszaesést tapasztaltak, és a Bitcoin most körülbelül 15 000 dolláron áll.

Idén a nagyvállalatok úgy döntöttek, hogy belemerülnek a kriptopénzek világába. A Microstrategy és a Grayscale dollármilliókat fektetett be kriptovalutákba. De a legnagyobb hír az volt, hogy a Paypal elkezdett titkosítási szolgáltatásokat kínálni.

Végül is a Paypal részvétele megpecsételte azt a tényt, hogy a kriptopénzek növekednek és egyre inkább a világ pénzügyi rendszerének részévé válnak, és hogy ők a pénz jövője.

Ahogy azok, akik nem 10 vagy 5 évvel ezelőtt fektettek be, most sajnálják, úgy tűnik, hogy azok, akik ma nem fektetnek be, megbánják a következő 5 vagy 10 évben. Ha ez a tendencia folytatódik, a kriptovaluták mindenképpen növelik az értéküket, és valóban mindenki elfogadja őket értékraktárként.

Tehát, megnézve a kriptovaluták dolgainak fejlődését és a dolgok menetét, arra a következtetésre juthatunk, hogy óriási lehetőségek vannak a pénzkeresésre a kriptopiacon történő befektetéssel.

További kriptoár-előrejelzések:

Bitcoin árjóslási előrejelzés

Ethereum árjóslási előrejelzés

Hullámár-előrejelzés előrejelzése

Bitcoin Cash Price Prediction Forecast

Litecoin árjóslási előrejelzés

TRON árjóslási előrejelzés

Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutával: 5 megfontolandó stratégia

stratégiák, hogy pénzt keressen a kriptovaluta kereskedéssel

Különféle módokon lehet pénzt keresni a kriptográfiával, és profitálni a kriptopiacon történő befektetésből. A kriptovaluták volatilitása profitálási lehetőségeket kínál mind kezdőknek, mind tapasztalt kereskedőknek.

Az alábbiakban öt stratégiát mutatunk be a kriptopénzek profitálására.

1. Befektetés hosszú távú időszakokban

Ez a legnépszerűbb és mindenki számára elfogadható stratégia. Ugyanakkor ez a legegyszerűbb módszer a kezdőknek, mert csak annyi szükséges, hogy egy bizonyos összeget fektessenek be a kedvenc érmébe, és sokáig várják, amíg az érme értéke megnő..

A fenti példák megmutatták, hogy a befektetők hogyan kerestek nagy pénzt e stratégia alkalmazásával, amely eredetileg nagyon egyszerű. Ha például a létezésének első négy évében fektetett be a Bitcoinba, akkor most hatalmas profitot élvezhet, tekintve, hogy a Bitcoin az elmúlt évtizedben 9 000 000% -os növekedést ért el, ami hétköznapi, ha belegondolunk.

Ez a stratégia továbbra is jó haszonszerzési lehetőség, mert a kriptovaluták szakértők szerint a közeljövőben várhatóan növekedni fognak.

Fontolgatta-e a kriptopiac?

2. Napi kereskedés

A szakértők inkább a napi kereskedési stratégiát részesítik előnyben. Azok, akik tapasztalattal rendelkeznek a kriptovaluták kereskedelmében és elsajátították a mesterséget, így profitot kereshetnek.

Tudnia kell, hogyan kell olvasni a diagramokat, a technikai elemzéseket és megérteni a gyertyatartó mozgásait. Ha ezt a módszert akarja alkalmazni, akkor már régóta együtt kell lennie a kriptovalutákkal, mert így meg tudja jósolni, merre halad a piac, és a megfelelő módon fekteti be a pénzét.

Mivel a kriptovaluták árfolyama gyakran felfelé és lefelé mozog a nap folyamán, a kereskedők alacsony áron vásárolnak, és magasan eladják. Lehet, hogy ezek nem hatalmas jövedelmek, de ha a hónap végén számolják, jelentős nyereséget hoznak.

3. Különböző szerződéssel (CFD) történő kereskedés

CFD-vel való kereskedés azt jelenti, hogy szerződést kell kötnie egy brókerrel. A CFD kifejezés a szerződés a különbségért (Contract For Difference) rövidítése. A kereskedő által brókerrel kötött szerződéssel lehetővé válik, hogy a kereskedő profitáljon a Bitcoin vagy más kriptókból anélkül, hogy annak tulajdonosa kellene lennie.

Tehát ebben a módszerben az a jó, hogy csak a kriptovaluta ármozgásaira spekulál, és a belépési áruk és a kilépési árak közötti különbségből keres. És mivel akkor nem lesz tulajdonosa egyetlen kriptopénznek sem, akkor nem kell aggódnia a tárolási helye vagy a biztonsága miatt.

Vagy hosszú, vagy rövid pozíciót vehet fel, attól függően, hogy egy eszköz árának emelkedésére vagy csökkenésére számít-e. Ezért a CFD-k lehetőséget nyújtanak arra, hogy profitáljanak a kriptográfiai eszközök mögöttes és csökkenő ármozgásokból egyaránt.

Felhívjuk figyelmét: A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt pénzvesztés kockázatával járnak.

4. A kriptovaluta arbitrázs

A különböző kriptográfiai tőzsdék kis százalékban más és más kriptográfiai árakkal rendelkeznek. Bár első pillantásra lehetetlennek tűnhet az alkalmazás, valódi összpontosítással és jól elvégzett kutatással megvásárolhatja a kriptovalutákat olyan tőzsdéken, amelyek alacsonyabb árakat kínálnak, és eladhatja azokat magasabb árúakban.

Ennek jobb megértéséhez példát vehetünk. Vásárolhat Bitcoin-t a Binance-en, amely 8800 dollárért jegyezheti a Bitcoin-ot, és eladhatja a Coinbase-en, amely esetleg 9000 dollárért jegyezte a Bitcoin-t, és a nyereség továbbra is a tiéd marad.

Kérdezhetjük, hogy ez törvényes-e? Ez teljesen törvényes, mert olyat teszel, amit minden kereskedő tesz; adás-vétel, csak különböző tőzsdéken.

5. A kriptovaluták bányászata

Az 5. lehetőség, amelyet választottunk, a kriptovaluták bányászata. A fiat pénznem létrehozásához a kormánynak nyomtatnia kell. Ami a kriptovalutákat illeti, azokat nem nyomtatják ki, mert virtuális pénznemek, de kriptobányászok bányászzák őket.

A bányászat korábban nagyon egyszerű volt, és bárki megtehette otthonról a számítógépein keresztül. Most a bányászat bonyolult, és világszerte vannak olyan kriptográfiai üzemek, amelyek nagyon kifinomultak, mert kivételes technológiát igényelnek és sok energiát költenek.

Ellenkező esetben a bányászok megoldják a nehéz matematikai problémákat, majd Bitcoin-val jutalmazzák, hogy megoldják ezeket a problémákat. Bányászati ​​felszerelést építhet otthonában, ha megengedheti magának a szükséges számítógépes rendszert, és ha megengedheti magának az elektromos költségeket.

Valójában a legjobb módszer az úgynevezett felhőbányászat gyakorlása. A felhőbányászat nagyon egyszerű, mert nincs költsége. A felhőbányászat segítségével bérelheti a berendezést egy másik szolgáltatótól, vagy vásárolhat részvényeket anélkül, hogy hardverrel kellene rendelkeznie.

Ismerje meg a kriptovaluta kereskedési stratégiákat a kereskedelem oktatásában

Az összes fent említett stratégia megtanulható azokon a tanfolyamokon, amelyeket itt készítettünk a Trading Education-on. Célunk az, hogy felkészítsük Önt arra, hogy a lehető legeredményesebb legyen a kereskedelemben.

Platformunk nagyon könnyen használható. A Trading Education szélesebb kereskedői közösségének előnyeit élvezheti. A tanítási kereskedést nem vesszük természetesnek, de elkötelezettek vagyunk, és teljes szenvedéllyel tanítunk. Nézze meg itt kereskedési tanfolyamainkat.

Kivéve, hogy kriptopénzekkel kereskedünk, forex és részvényekkel is kereskedünk. Itt találhatók kvízek és ingyenes e-könyvek.

Indítsa el kriptokereskedelmi kalandjait az eToróval

Az eToro a kriptovaluták, indexek, áruk, devizák és részvények vezető globális kereskedelmi platformja. Az eTorot teljes mértékben az érintett intézmények szabályozzák.

eToro 2007-ben indult, és ez egy kereskedelmi vállalat, amely fontosságot tulajdonít a kriptovalutának, és máig több mint 12 millió felhasználóval rendelkezik világszerte.

Az eToro számos terméket kínál. Az első, eToro.com, a kriptovalutákba történő befektetés kereskedési platformja. Más platformoktól eltérően az eToro.com webhelyen követheti és másolhatja más kereskedőket. A CryptoPortfolio szintén egyedülálló, amely lehetővé teszi, hogy hosszú távon fektessen be a legnépszerűbb kriptovalutákba díjmentesen..

2018-ban megjelent az eToro eToroX – Teljesen szabályozott kriptovaluta-csere, amely valójában a harmadik termékük. Az eToroX lehetővé teszi az Ön által kereskedett eszközök elérését és visszavonását. Ez egy fejlett, csak kriptográfiai tőzsde, amely tökéletesebb tapasztaltabb kereskedők számára.

Összességében az eToro remek hely, ahol élvezheti kereskedési kalandjait, akár kezdő, akár gyakorlott kereskedő. Az eToro könnyen használható platform, amely kiváló munkát végez, lehetővé téve az emberek számára, hogy kriptovalutákkal kereskedjenek.

eToro – A legjobb kriptovaluta-árfolyam befektetőknek és kereskedőknek egyaránt

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire a Hogyan lehet pénzt keresni a kriptovalutával, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • A kriptopénzek kezdetben nem voltak értékek, de fokozatosan növekedni kezdtek.
  • A kriptovaluták 2017-ben értek el csúcsot, amikor a Bitcoin elérte minden idők legmagasabb értékét, 20 000 dollárt.
  • A Winklevoss ikrek, Roger Ver és Barry Silbert a sok befektető közül hárman, akik hatalmas összegeket kerestek kriptovalutákba fektetve.
  • A kriptovaluta hosszú távú befektetései összességében nyereségesnek bizonyultak.
  • A nappali kereskedők kereshetnek pénzt kriptovaluták kereskedésével, mivel azok ingadozóak.
  • A CFD-k kereskedése és a kriptográf arbitrázs két másik módszer a kriptovalutákkal történő pénzkeresésre.
  • A felhőbányászat a kriptopénzek bányászatának legegyszerűbb módja, mivel nem igényel speciális hardvert, és megfizethető.

Ráadásul lenyűgöző megjegyezni, hogy ma is a legkiemelkedőbb befektetők azok, akik valaha kritizálták a kriptovalutákat. Például J. P. Morgan korábban keményen kritizálta a Bitcoin-ot, és most eszközöket fektettek bele.

Ez arra utal, hogy a kriptovaluták különleges időszakokat élnek meg, és ezek hatása növekszik.

Reméljük, hogy ez a cikk kb Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutával – végleges útmutató hasznos és motiválta Önt, hogy elkezdjen befektetni a kriptovaluta piacra. Mindig tartsa a legfrissebb kriptopiaci híreket a Trading Education szolgáltatással, hogy felfedezze a legjobb kereskedési lehetőségeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector