Hogyan nem lehet megszerezni a Rekt kereskedési kriptovalutát

Hogyan nem lehet megszerezni a Rekt kereskedési kriptovalutát

Egy dolog biztos a kriptovaluta kereskedelemben; nem akarsz rekt kapni!

Röviden: a rekt megszerzésével mindent elveszít egy gyors és brutális piaci mozgás. Sok kezdő kereskedőnek vége a játéknak.

Nincs visszatérés egy ilyen szörnyű eseményről, és sokan végül teljesen kilépnek a kriptovaluta kereskedésből.

Ebben a cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy mit jelent a „rekt” megszerzése a kriptovaluta világban, és hogyan lehet elkerülni, hogy ez megtörténjen veled.

Szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, mint egy profi? Fogd a mi kriptovaluta tanfolyam!


Mit jelent a „Rekt”?

A Rekt kriptovaluta szleng a „roncsokra”. Játékból ered, de azóta népszerűvé vált a kriptovalutában.

Úgy gondolják, hogy a kifejezés a brit angolból származik. Ez alapvetően azt jelenti, hogy mindent elvesztettél.

A rekt megszerzése akkor fordulhat elő, ha a kereskedő nagyban veszít a kereskedelemből.

Jellemzően ez történik, ha egy kereskedő vásárol egy ICO vagy kriptovaluta, amely később kudarcot vall, vagy átverésnek bizonyul.

A legtöbb esetben az eredmények pillanatnyiak; egy nagy és végzetes lépés, ahol a kereskedő pénzeszközeit eltüntetik, és ezzel véget érnek súlyos veszteség, amelyből soha nem tudnak kilábalni.

Láthatja a rekt kifejezést a piac leírására is, amikor a kriptovaluta drámai módon merül az árban.

Egy másik kifejezés, amelyet szintén hallhat:zacskótartó’. Ez arra utal, hogy valaki olyan kriptopénzzel rendelkezik, amelynek szinte nincs értéke.

A rekt megszerzése után „bagholder” -nek is nevezhetnéd, ha mindent elveszítene, ha nagy összeget fektetne be egy későbbi ICO-ba.

Hogyan lehet nem megszerezni a Rekt kereskedési kriptovalutát

A legjobb módszer a rekt elkerülésének megakadályozására: kerülje a nagy, egyszerű és egyszerű kereskedéseket!

A kereskedés során nem kell mindig ilyen hatalmas pozíciót elfoglalnia, sőt, ritkán kell valaha is. A legtöbb sikeres kereskedő évek után hosszú kereskedési sorozat után szerzi meg vagyonát.

Rendkívül ritka, hogy egy kereskedő vagyonát egy kereskedelemben halmozza fel. Ennek ellenére nem túl ritka, hogy egy tapasztalatlan kereskedő mindent elvesztjen egy rossz ügylet miatt!

Ennek oka egyszerű; a legtöbb kriptokereskedő valójában nem tud túl sokat a kriptovalutáról, ezért végül rekt kapnak.

Közülük sokan vásároltak a hype-ban, mert látták, hogy mennyi pénzt kell keresni, és nincsenek tudatában a kereskedelemben szerzett tapasztalatnak.

Az a tény, hogy valóban meg kell tudni, hogyan lehet sok pénzt keresni kriptovalutával, valójában tudnia kell, hogy mennyi mindent kell kereskedni, ez egy olyan készség, amelyet sok kezdő kriptográf kereskedő elhanyagol.

És emiatt a végén mindent elveszíthetnek.

Ezen felül, a tapasztalatlan kriptovaluta kereskedők nagyobb eséllyel válnak érzelmeik áldozatává. A legtöbb esetben dühük és izgalmuk, ami a kelleténél nagyobb kereskedelemre késztetheti őket.

A kockázatkezelésnek mindig elsőnek kell lennie!

kockázatkezelés, kriptovaluta kereskedelem

Mielőtt elgondolkodna azon, hogy megkeresje mindazt a pénzt, azon kell gondolkodnia, hogyan védheti meg a már meglévőket.

Sokat kell gondolkodnia a szakmáin és azon, hogy mennyit hajlandó kockáztatni.

Az igazság az a legjobb kereskedők kevesebbet, nem többet kereskednek! Nagyon óvatosak, és csak olyan kriptovalutákkal kereskednek, amelyekben 100% -ban biztosak olyan helyzetekben, amelyekben 100% -ban biztosak.

Közülük sokan ezt az 1% -os kockázati szabály betartásával teszik. Bármely kereskedésnél mindig kockáztassa kereskedési számlájának 1% -át.

Így nem veszít el mindent egy menetben egy kereskedelem során, és több lehetősége lesz arra, hogy vagyonát megszerezze.

Egy másik kulcsfontosságú dolog, amit meg kell tennie, az diverzifikálja kereskedési portfólióját.

Röviden, ne tegye az összes tojását egy kosárba. Kereskedjen több kriptovalutával, és esetleg nézzen utána a részvényeknek és a forexeknek is.

Célszerű ezt megtenni, mert ha az egyik kriptovaluta leesik az árában, akkor kereskedhet egy másikkal. És ha az egész kriptopénzpiac leesett, akkor más eszközzel kereskedhet.

Így továbbra is nyereséges maradhat és csökkentheti veszteségeit.

Ha csak azon gondolkodik, hogy kereskedni kezd, csak a nyereségre gondol, állítsa le és értékelje a kockázatot, majd gondolja át, hogy ez jó ötlet-e vagy sem.

Tanulja meg a kriptovaluták megfelelő kivizsgálását

hogyan működnek a kriptopénzek

A tudás a kulcs ahhoz, hogy ne kapjunk rektot kriptovaluta kereskedőként.

Ahhoz, hogy valóban kriptovaluta-kereskedő legyek, sok tudással kell rendelkeznie a kriptovaluta működéséről. Végül is hogyan lehet kereskedni olyasmivel, amit nem igazán ért?

Különösen óriási ismeretekkel kell rendelkeznie az összes kereskedett kriptovalutáról. Nem történhet semmi, amit nem látott volna előre.

A fentieken túlmenően követnie kell a kriptovaluták változását. Ne feledje, hogy az ipar még nagyon fiatal, és a kriptovaluták még mindig sokat fejlődnek.

Egy kriptovaluta sem mondható teljes mértékben teljesnek. Még azoknak a kriptovalutáknak is, amelyek minimális fejlődést terveznek, még mindig vannak olyan kérdések, amelyeket megpróbálnak leküzdeni, és ezért változnak.

Egy másik kulcsfontosságú tanács az, hogy ne kereskedj kriptovalutákkal csak azért, mert valaki erre ösztönzi.

Soha ne kövesse mások tanácsát; kövesse saját kutatását, és hogy mit láthat igaznak. A tények mindig a pletykák vagy az álmok elé kerülnek.

Menjen a piac áramlásával

Mint valószínűleg tudod, a kriptovaluta piac erősen ingatag. Nagyon egyszerű lefelé mozdulattal megszerezni a rektet.

Sok kezdő kriptovaluta-kereskedő nem veszi észre, hogy a piac ciklusokban működik. A piac soha nem fog csak felfelé haladni vagy örökké az alján lebegni fog.

Magas pontokat ér el, csökken, eléri a mélypontokat, majd növekszik. Ez minden piacon előfordul, még a kriptovalutáknál is.

Ne feledje, hogy a dolgok nem mindig lesznek olyanok, amilyenek, és erre fel kell készülnie. Lehet, hogy a dolgok most jók, de ez nem fog örökké tartani, és rugalmasnak kell maradnia.

Neked is kellene tartsa távol a túlértékelt kriptopénzektől. Azok a kriptovaluták, amelyek már most is magas áron vannak, és folyamatosan másznak.

Végül le fognak esni az árukból, és rekt kaptál volna, mert magas áron vetted be, és ez csak csökkent.

Keressen olyan kriptovalutákat, amelyek elfogadható áron vannak, és úgy tűnik, hogy felfelé mutatnak.

Ez azt jelenti, hogy rengeteg kutatást kell folytatni a kriptovalutáról, nemcsak hogy hogyan működik, hanem hogyan teljesített történelmileg és mi befolyásolja valószínűleg az árát.

A kriptovaluta történelmi mozgásának megértése reálisabb célok kialakításában segíthet a kereskedés során.

Sajnos ez néha kissé nehéz lehet, mert sok kriptovaluta csak néhány éve létezik, ami azt jelenti, hogy korlátozott mennyiségű adat áll rendelkezésre.

A legfontosabb szempontok, amelyeket meg kell vizsgálni, nemcsak a valaha elért legmagasabb és legalacsonyabb ár, hanem az ilyenek is kereskedési volumen, ami azt jelzi, hogy az emberek mennyit kereskednek eszközzel.

Fejlesszen ki egy hatodik érzéket az átverésekhez és az alacsony minőségű altcoinokhoz

kriptovaluta csalások

Tanulja meg a szivattyúzás és lerakás csalásait, amelyek nagyon gyakori módszerek a kriptovaluta-kereskedelemben való megszerzésre. Amelyek többsége ICO.

Pump and dump csalások az, ahol a kriptovaluta készítője arra ösztönzi az embereket, hogy fektessenek be kriptovalutájukba, hogy mesterségesen felemeljék az árat, majd mindent eladja.

Általában ilyen helyzetekben az alkotók a kriptopénz nagy részét birtokolják, és miután ezt eladták, a kriptopénz értéke azonnal zuhan.

Az ilyen csalások áldozatai minden bizonnyal rektek, és „zsákosoknak” is nevezhetők, mint fentebb említettük.

Két kulcsfontosságú példa a kriptovaluta-csalásokra, amelyeket meg kell vizsgálni, a BitConnect és a OneCoin. Ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy cserék és más kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatásokat kínáló vállalkozások is csalások lehetnek.

Egy jó tanács az maradj távol ismeretlen érmék, sok esetben egyszerűen nem érdemes kereskedni velük, még akkor sem, ha nem csalások. Kereskedőként kellene tartsa az első 10-et.

És ha nem tudja kideríteni, mi különbözteti meg a kriptovalutát a piac többi részétől, akkor valószínűleg nem érdemes kereskedni.

Tezos remek példa egy jó ICO-ra, amelyben részt lehet venni. Nagyon jó, sőt, 232 millió dollárt gyűjtöttek.

Világosan elmagyarázták, mit akarnak csinálni, és céljaik egyértelműen megvalósíthatók. Ezenkívül rengeteg információ állt rendelkezésre az alkotókról, ami bizalmat adott a kereskedőknek.

Bölcs dolog lehet távol tartani az ICO-kat, mindaddig, amíg sok hozzáértéssel nem rendelkezel a kriptovalutával kapcsolatban.

Amikor végre elkezdi kereskedni az ICO-kat, ne bízzon az árra vonatkozó előrejelzésekben. A kriptovalutára helyezett értékelésnek azon kell alapulnia, hogy mit csinálnak és hogyan próbálják elérni.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • A Rekt kriptovaluta-szleng, amiért sok (vagy egész) pénzt veszít egy rossz kriptovaluta-kereskedelem miatt. Jellemzően nagyon hirtelen.
  • Sok kereskedő azért kap rektust, mert nem érti a kriptopénz működését. Vagy kereskedni az ügyért!
  • Javítsa ismereteit a kriptovalutáról és a kereskedelemről, ha túl akar élni. Ez a legjobb módszer a rekt elkerülésének elkerülésére.
  • Tanuld meg észrevenni a csalásokat és az alacsony minőségű kriptovalutákat. Ennek legjobb módja az, ha kitart a jól ismert kriptovaluták mellett, és gondosan kiválasztja az ICO-kat.

Tanuljon meg kriptovalutákkal kereskedni a mi kriptopénz-kereskedési tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Kereskedjen kriptovalutákkal a

Keressen bizalommal a világ vezető társadalmi kereskedési platformján

Csatlakozzon azokhoz a milliókhoz, akik már felfedezték az intelligensebb befektetéseket azáltal, hogy automatikusan lemásolják az etoro közösség vezető kereskedőit, vagy másolják le magukat, hogy második jövedelemhez jussanak. Nyissa meg az élő számlát ma és kezdje el a kereskedést percek alatt.

Ha tetszett olvasni "Hogyan nem lehet megszerezni a Rekt kereskedési kriptovalutát" kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector