Hogyan válhatunk sikeres kriptovaluta kereskedővé 2020-ban

Hogyan válhatunk sikeres kriptovaluta kereskedővé

Az utóbbi 10 évben jelentősen megnőtt a kriptovaluta iránti érdeklődés, egyre többen vágynak arra, hogy sikeres kriptopénz-kereskedőkké váljanak. A kriptokereskedelemtől a blokkláncos játékokig egyre több iparág alkalmaz kriptovaluta tranzakciókat és technológiákat. Az adatok szerint elég érdekes, most már több mint 47,14 millió blockchain pénztárca-felhasználó van a világ minden tájáról.

Ennek ellenére nehéz lehet sikeres kriptovaluta kereskedővé válni 2020-ban. A blockchain technológiának és a kriptokereskedelemnek számos kihívást kell leküzdenie, a 2020-as év az egyik legsúlyosabb teszt a világgazdaság számára.

Ha mégis újszülött vagy, ne habozzon regisztrálni kripto kereskedési tanfolyamunk. Nálunk megtanulhatja, hogyan lehet legyőzni azokat az akadályokat, amelyekkel a kriptopénzipar ma szembesül, és 2020-ban sikeres kriptopénz-kereskedőkké válni.!

Ez a cikk bemutatja azokat a legfontosabb dolgokat, amelyeket meg kell értenie, ha sikeres kriptokereskedővé akar válni. Vizsgáljuk meg tehát a kriptovaluta és a kriptokereskedelem legnagyobb kihívásait 2020-ban, azokat a kihívásokat, amelyek mind a kezdőket, mind a tapasztalt kriptográf kereskedőket érintik.

Okosabb_út_USA


Végső útmutató arról, hogyan válhat sikeres Crypto kereskedővé

A sikeres kriptovaluta-kereskedők fejből tudják a kriptovaluta-világ alapjait

Ahhoz, hogy 2020-ban sikeres kriptopénz-kereskedőkké válhasson, elegendő időt és erőforrást kell fektetnie a kriptográfia bonyolultságának megértéséhez. Nem titok, hogy a virtuális pénzként definiált kriptovaluta olyan jelenség, amely már forradalmasította az egész pénzügyi szektort. Mint a kriptovalutákat számítógépes algoritmusok irányítják, nem pedig a központi bankok, egyre több ember fordul a kriptopénzek és a kriptográfia felé.

Ez nem titok a kriptovaluta piac erősen ingatag. Vegyünk például egy bitcoinot, amelynek fix mennyiségű BTC-je van! Ahhoz, hogy sikeres kriptopénz-kereskedőkké válhasson, meg kell értenie, hogy a volatilitás a kockázat fontos mérőszáma, amely segíthet a kereskedőknek vagyonszerzésben.

Ezenkívül meg kell jegyeznünk, hogy a legszélesebb körben használt kriptovaluta továbbra is az bitcoin, 2009-ben indult. A bitcoin potenciálja a kriptovaluták széles skáláját inspirálta, úgynevezett altcoinokat. Az ipar és a 2020-ban felrobbanó legfontosabb kriptovaluták mély megértése előkészítheti az utat a titkosítási kereskedelem sikeréhez.

A mélyreható ismeretek és elemzések kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a kriptokereskedők segítsenek egy következetes kereskedési stratégia kialakításában. Végül is a következetesség a siker kulcsa! Elemezze mozdulatait, tanuljon hibáiból, és a gyors nyereség helyett a hosszú távú sikereire koncentráljon.

Ahhoz, hogy 2020-ban sikeres kriptopénz-kereskedővé válhasson, fel kell ölelnie a kriptopénz-kereskedelem előnyeit

a kriptovaluta kereskedelem előnyei

Kíváncsi vagy, miért fejlődött annyira a kriptovaluták világa, és miért nagy dolog a blokklánc-technológia? Nos, a kriptovalutáknak számos előnyük van, beleértve decentralizált jellegüket is – olyan előnyöket, amelyeket a sikeres kriptopénz-kereskedők már fel is használtak.

A kriptopénzek kínálhatnak az infláció elleni védelem 2020-ban, és megszűnik a külső fizetési feldolgozók szükségessége. Ráadásul minden kriptovaluta használ blockchain technológia a felhasználók magánéletének és a biztonságos kereskedelemnek a biztosítására. Valójában az adatvédelem és a biztonság elengedhetetlen a technológia által vezérelt világunkban.

Ezenkívül a siker érdekében a kriptovaluta-kereskedőnek meg kell értenie a kriptopénzek fejlődését az évek során, ami lenyűgöző. A források szerint 2020 júniusától, több mint 5300 kriptovaluta van. Egyes kriptovaluták cserélhetők fiat pénznemekre, ami a crypto-to-fiat fizetési platformok növekedéséhez vezethet.

Ráadásul a blockchain technológia az egész világra hatással lehet a pénzügyi szektoron túl, így az emberek megőrültek a kriptovaluta kereskedés miatt. Különböző területek, beleértve a játékipart, az egészségügyet, az űrkutatást és a zenét, a blokklánc-technológia felé fordultak a felhasználói biztonság és az interoperabilitás növelése érdekében. Mindez a kriptovaluta tranzakciók és kereskedés magasabb elfogadását eredményezheti.

Ahhoz, hogy sikeres kriptopénz-kereskedővé váljon, meg kell tanulnia, hogyan lehet legyőzni a kriptopénz legnagyobb kihívásait 2020-ban

A kriptovaluta és a blockchain technológia növekvő népszerűsége ellenére ebben egyet kell értenünk a 2020-as év sok ipar számára zord volt. Tehát nézzük meg a kriptovaluta legnagyobb kihívásait 2020-ban, amelyeket a sikeres kriptovaluta-kereskedőknek le kell győzniük.

 • Kriptovaluta és COVID-19

citovaluta-kereskedelem 2020-ban

A globális munkanélküliségtől kezdve az egész világon az egészségügyi terhekig a COVID-19 átalakította világunkat a visszatérésig. A jelenleg zajló koronavírus-járvány világszerte kihívást jelent a gazdaságokban. A kriptovaluta-kereskedelem világa sem kivétel! Valójában, Az IDC rövid távú blokklánc-megoldások lassulását jósolja a blockchain-kiadások világszerte.

Ez azt jelenti, hogy hosszú távon a blokklánc-ipar kulcsfontosságú szerepet játszhat az online fizetésekben, az ellátási láncokban, az egészségügyi felügyeletben, a hitelek terjesztésében és még az e-szavazásban is. Ahogy a szakértők állítják, a normális szintre való visszatérés a pandémiát követően nem lesz opció, így a kriptopénzipar csak a koronavírus utáni világhoz való alkalmazkodásunkban segíthet..

Így a sikeres kriptovaluta-kereskedőknek időt kell mélyreható elemzésbe fektetniük, és a nagyobb képet kell szemügyre venniük. A kriptovaluta tanfolyamok és műhelyek segíthetnek a kereskedőknek naprakész információkhoz jutni és kapcsolatba lépni más kereskedőkkel.

 • Kriptovaluta és kriptográfia

kriptovaluta szabályozás

Annak ellenére, hogy a blockchain megoldások 2020-ban kínálhatják azokat az előnyöket, vannak sok bizonytalanság és nincs egyértelmű globális szabályozás a kriptopénzek használatáról és a kriptográfia-kereskedelemről. Ezért azoknak a kriptovaluta kereskedőknek, akik meg akarják hódítani a kriptovilágot, meg kell ismerkedniük mindezekkel a sajátosságokkal. Hiszed vagy sem, bár sok ország elismeri, hogy a kriptográfia nem illegális, a kriptokereskedelmet sem legalizálták világszerte.

Kétségtelen, hogy a kriptovaluta világ egyik fő kihívása az új számlák száma 2020-ban. Az EU ötödik pénzmosás-ellenes irányelve vagy az 5AMLD, például a kriptomező egyik fő változása. Ne feledje, hogy az 5AMLD kriptográfiai platformokra van szükségük ügyfeleik azonosításához pénzmosás elleni célokból.

Az Egyesült Államokban a megbeszélt Cryptocurrency Act of 2020, a Facebook Libra projektje váltja ki, további digitális pontosításokat igényel az online bűnözés és az adókijátszás megelőzése érdekében. Tehát, amint fentebb említettük, a sikeres kriptovaluta kereskedőknek követniük kell a híreket és elemezniük kell azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják kereskedési lépéseiket.

 • Cryptocurrency és Crypto Infrastructure

titkosítási infrastruktúra

Ahhoz, hogy 2020-ban sikeres kriptopénz-kereskedővé válhasson, vagy akár a következő kriptokirály legyen, ismernie kell a kriptográfia infrastruktúráját. A titkos kereskedelem világában minden jogi ismeretlenség ellenére, a kriptovaluta piac bővül. A blokklánc-megoldások és a kriptotranzakciók növekvő igényével azonban a platformoknak javítaniuk kell infrastruktúrájukat, hogy egyre több embert fogadhassanak.

A skálázhatóság fő gondot jelent az új kriptovaluta-kereskedők vonzása érdekében 2020-ban, és egyszerre garantálja a kellemes felhasználói élményt és a biztonságot.

A felhasználói élményről ezt meg kell jegyeznünk a kriptovaluta fő akadálya a használhatóság is. A kriptográfia-kereskedők kezdőinek és a technikailag nem értő felhasználóknak nehézségekbe ütközhetnek a kriptográfiai tranzakciók, különösen a lehetséges napi fizetések esetén.

2020-ban a sikeres kriptovaluta-kereskedőknek meg kell védeniük biztonságukat

Bár a blockchain technológiát nem lehet feltörni, az adatvédelem és a biztonság még mindig a kriptovaluta-kereskedelem egyik legnagyobb kihívása 2020-ban.

Például a fiat valutákért cserébe kínált kriptovaluták az online támadások célpontjává válhatnak. Példaként a Trinity Wallet 2 millió dollárt veszített, miután a hackerek megcélozták Moonpay fizetési processzor rendszerét. Ami a jövőbeni napi fizetéseket illeti, a kriptovaluta-szakértőknek gondolkodniuk kell az esetleges vevő-eladó viták megoldásán is.

A kriptovaluta-csalások egy másik kihívás, amellyel a sikeres kriptovaluta-kereskedőknek meg kell küzdeniük. A hamis alkalmazásoktól kezdve az e-mailes csalásokig a kriptovaluta-csalások mindenhol megtalálhatók. Itt többet megtudhat a Bitconnectről és a OneCoinról – a valaha volt két legnagyobb titkosítási csalásról.

Így ahhoz, hogy 2020-ban sikeres kriptokereskedő legyen, fontolja meg a neves bróker hogy megvédje a biztonságát!

Ahhoz, hogy 2020-ban sikeres kriptopénz-kereskedővé válhasson, nem szabad szemet hunynia a környezeti problémák és a globális gazdaságok felé

Ahhoz, hogy 2020-ban sikeres kriptokereskedő lehessen, tisztában kell lennie az összes környezeti, pénzügyi és társadalmi problémával. Nem titok, hogy a kriptográfia sok energiát igényel. Akár hiszed, akár nem, a A Bitcoin bányaipara több energiát használ fel, mint egész Dánia! Nem csoda, hogy a 2020-as Bitcoin felére hatással lesz a bányászokra és kereskedőkre.

Elég érdekes, hogy a statisztikák szerint a Bitcoin-ok 44% -a és a Litecoin bányászati ​​medencéinek 52% -a 2018-ban az ázsiai-csendes-óceáni térségben volt. A kriptovaluta technológia környezetbarátabbá tétele, a szakértők azt javasolják, hogy csökkentsék a bányászati ​​jutalmakat, vagy váltsanak különböző bányászati ​​algoritmusokra. Az ilyen környezeti kihívások kezelése, valamint az éghajlatváltozás és a szennyezés létfontosságú a társadalom gyarapodásához és a kriptokereskedők sikeréhez.

A digitális pénznemek világa folyamatosan változik, ezért minden sikeres kriptokereskedőnek tisztában kell lennie a világgazdaság működésével. A kriptovaluta egyik legnagyobb kihívása például 2020-ban az új bitcoinszerű digitális pénznemek emelkedése.

Érdekes, hogy Kína kiadott egy nagy tervet a digitális fizetésekre való áttérésre, hogy átvegye a bitcoinokat és az amerikai dollártól való függőségüket. Kétségtelen, hogy ez a folyamat az egész világon befolyásolja a kriptográfia kereskedelmét, ezért a sikeres kriptokereskedőknek 2020-ban tájékoztatniuk kell.

Ahhoz, hogy 2020-ban sikeres kriptovaluta-kereskedővé válhasson, meg kell szelídítenie az érzelmeit és meg kell értenie a kriptográfia-kereskedelemmel kapcsolatos társadalmi attitűdöket.

crytocurrency kereskedő

Bár a kriptopénzipar megváltoztathatja az egész világot, el kell ismernünk, hogy a kriptopénzpiacot tévhitek borítják. Ennek eredményeként, a kriptográfia és a blockchain platformok iránti társadalmi hozzáállás továbbra is meglehetősen negatív. A rossz szabályozás, a biztonsági aggályok és a nagy volatilitás miatt sokan továbbra is furcsának tartják a kriptokereskedelmet.

Mivel a kriptovalutákat tiltott tevékenységekhez használták a sötét hálóban, sokan nem hajlandók elhinni, hogy a kriptovaluta-világ máris létfontosságú része a valóságunknak. Ennek ellenére egy kriptokereskedőnek, aki 2020-ban sikeres akar lenni, a kereskedelem oktatására, az elemzési adatokra és a következetes kereskedelemre kell összpontosítania, nem pedig a társadalmi attitűdökre..

Ráadásul a kriptokereskedőknek kontrollálniuk kell érzelmeiket, hogy sikeresek legyenek. A kereskedésben nincs helye bosszúnak, félelemnek vagy túlzott önbizalomnak. Ne felejtsük el, hogy a kereskedelem nem szerencsejáték!

Egyszerűen hozzon létre egy élvezetes munkarutint, találjon egyensúlyt a munka és a magánélet között, és tartsa magát a kriptokereskedelem sikerének tervéhez.!

Főbb pontok

 • Ahhoz, hogy 2020-ban sikeres kriptopénz-kereskedőkké válhasson, sok időt és erőforrást kell befektetnie a kereskedelem oktatásába. Végül is a kriptovaluták világa jelentősen fejlődött az elmúlt évtizedben.
 • A 2020-as év kihívást jelentett a gazdaságok és társadalmak számára világszerte, és a kriptográfia-kereskedelem sem kivétel. Ha a blockchain technológiának sikerül leküzdenie a folyamatban lévő járvány néhány kihívását, a kriptovaluta kereskedelem világa megnyerheti társadalmunkat.
 • A kriptovaluta egyik fő problémája 2020-ban a tisztázatlan kriptográfia. A volatilitás, a biztonsági aggályok és a használhatóság szintén fontos kérdés, amelyet a sikeres kriptográf kereskedőknek mérlegelniük kell.
 • A sikeres kriptovaluta-kereskedőknek nem szabad szemet hunyniuk a környezet, az összes gazdasági trend és társadalmi probléma felé az egész világon, hogy a piac előtt maradhassanak..
 • Ahhoz, hogy 2020-ban sikeres lehessen, bármely kriptovaluta kereskedőnek meg kell tanulnia, hogyan kell uralkodni érzelmein és következetesnek maradnia.

Végül – bár a blockchain technológia és a virtuális fizetések számos előnyt kínálnak – a kriptovaluták még mindig nem elfogadottak széles körben. A 2020-as év turbulens eseményeivel meghatározhatja az egész kriptovilág jövőjét.

Ha Ön kezdője a kriptovaluták lenyűgöző világának, a Trading Education munkatársai segítenek a kriptográfia világának felfedezésében.. Egyszerűen regisztráljon kripto kereskedési tanfolyamunk hogy 2020-ban profivá váljon!

Kezdje el a Crypto kereskedését a Etoro

Nem nehéz megkezdeni a kriptovaluta kereskedelmét, és kezdheti a demo számla perceken belül etoróból. Egyszerűen hozzon létre kereskedési számlát és kezdje el a kereskedést! Miután biztosnak érzi magát kereskedési képességében, átválthat egyenesen egy élő számlára, letétbe helyezheti az alapjait, és valós időben elkezdheti kereskedni a kriptovaluta piacokat..

Miért legyen kriptovaluta kereskedő Etoro?

A kriptovaluta kereskedése az Etoro-val bizonyos előnyökkel jár, például a következőkre:

 • Hosszú és rövid kriptovaluta CFD-k vásárlása, eladása vagy eladása, vagyis potenciálisan profitálhat mind az emelkedő, mind a csökkenő piacokból.
 • Kereskedelem egy jól bejáratott, szigorúan szabályozott céggel, ideértve az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság Pénzügyi Magatartási Hatósága, az Ausztrál Értékpapír- és Beruházási Bizottság, a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet szabályozását..
 • Hozzáférés a legnépszerűbb kriptovaluták széles skálájához: A kriptovaluta-kereskedelem globális úttörőjeként az eToro platformja már a világ legnépszerűbb digitális pénznemét kínálja, és a jövőben is terveznek újak hozzáadását..
 • Legyen része egy nagyobb titkosítási közösségnek: Megállapítottuk, hogy az Etoro kriptokereskedői innovatív, hozzáértő és haladó gondolkodók, akik ugyanolyan lelkesek a blockchain jövőjéért, mint mi! Az eToro nem csak a befektetési platform, hanem ideális hely a kapcsolattartásra, a kapcsolattartásra és az ismeretek megosztására egymással.
 • Fedezze fel a legokosabb módszert a kriptovalutákba történő befektetésre: Az innovatív CryptoPortfolio ™ a maga nemében elsődleges pénzügyi eszköz: diverzifikált és kiegyensúlyozott portfólió a legjobban teljesítő kriptovalutáktól, amelyet az eToro befektetési szakértői szakmailag kezeltek az optimális befektetés érdekében.
 • Hagyja, hogy tapasztalt kriptokereskedők dolgozzanak az Ön számára: Az eToro kizárólagos CopyTrader ™ technológiája lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy összehasonlítsák a legjobb kereskedők teljesítményét, és úgy dönthessenek, hogy automatikusan és valós időben megismételik kereskedési tevékenységüket..

Készen áll arra, hogy megtanulja, hogyan válhat sikeres kriptovaluta kereskedővé 2020-ban? Mi tart vissza? Tudassa velünk a megjegyzéseket.

A kereskedelem elemzése nem megbízható mutató a jelenlegi vagy a jövőbeli teljesítményre nézve, mivel a körülmények idővel változhatnak. Mielőtt bármilyen befektetési döntést meghozna, tanácsot kell kérnie független pénzügyi tanácsadóktól.

Az eToro egy több eszközből álló platform, amely befektetést kínál részvényekbe és kriptográfiai eszközökbe, valamint kereskedik CFD-kkel.

Felhívjuk figyelmét, hogy a CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt nagy a pénzvesztés kockázata. 62% lakossági befektetői számlákból pénzt veszít, amikor CFD-kkel kereskednek ezzel a szolgáltatóval.

A kriptokészletek olyan volatilis eszközök, amelyek nagyon rövid időn belül széleskörűen ingadozhatnak, és ezért nem minden befektető számára megfelelőek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector