Hogyan vásároljunk Bitcoin-t – Kezdő útmutató

Hallgasson tovább a Bitcoin-ról, és kíváncsi arra, hogyan vásárolhat Bitcoin-t? Olvassa el kezdő útmutatónkat a BTC megvásárlásáról!

Hallottad már a Bitcoin körüli zümmögést, és be akarsz lépni az akcióba? Ha igen, még soha nem volt ilyen egyszerű a Bitcoin vásárlása otthonában. Valójában, ha betéti / hitelkártya vagy e-pénztárca van kéznél – kevesebb mint 10 perc alatt megvásárolhatja a Bitcoint.

Ha most szívesen vásárol, de még a leghalványabb ötlete sincs, hol kezdje, akkor jó helyre került.

Ebben Hogyan vásároljunk Bitcoin útmutatót, megbeszéljük, hogy milyen sokféle módon lehet befektetni ebbe az élvonalbeli digitális pénznembe. Kitérünk arra, hogy milyen díjakat kell fizetnie, hogyan lehet kiválasztani a legjobb Bitcoin brókert, és végül – a Bitcoin megvásárlásához szükséges lépéseket ma.

Tartalom

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t: 5 lépés


1. lépés: Válasszon online Bitcoin Brokert vagy Exchange-t

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

3. lépés: Nyisson meg egy Bitcoin Broker számlát

4. lépés: Betétek befizetése

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

6. lépés: A Bitcoin tárolása

7. lépés: A Bitcoin eladása

A Bitcoin vásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Hogyan lehet megvásárolni a Bitcoin 2021-et – az ítélet

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t 5 lépésben

A BTC vásárlásához az első lépés egy szabályozott tőzsdével történő számlanyitás, az alapok letiltása, a Bitcoin kiválasztása a kereskedési platform listából, és végül & erősítse meg, hogy a bitcoinok hozzáadódtak a Walletjához.

Az alábbiakban elmagyarázzuk a Bitcoin mostani vásárlásához szükséges 5 lépést:

1. lépés: Nyisson számlát egy szabályozott Bitcoin brókernél

2. lépés: Azonnali befizetést betéti / hitelkártyával vagy e-pénztárcával

3. lépés: Menjen át a kriptovaluta kereskedési területre, és válassza a Bitcoin lehetőséget

4. lépés: Adja meg a vásárolni kívánt összeget

5. lépés: Hagyja jóvá a megrendelést, és töltse fel az érméket a pénztárcájába

Lent, megmutatjuk, hogyan lehet ma megvásárolni a Bitcoin-t. Végigvezetjük a közvetítő kiválasztásának lépésein, megismerjük a lehetséges kockázatokat és előnyöket, és a lehető legbiztonságosabb módon teljesítjük a Bitcoin-befektetéseket..

1. lépés: Válasszon online Bitcoin Brokert vagy Exchange-t

Tévedés ne essék – ha online szeretne Bitcoin-t vásárolni, akkor először is meg kell számlát nyit brókerrel vagy harmadik fél cseréjével. Ha az előbbit választja, akkor közvetlenül a brókertől vásárolhat Bitcoin-t.

És ez utóbbi – ez azt jelenti, hogy a Bitcoint egy másik kriptopénzre cseréli, mint az Ethereum vagy a Ripple. Kétségtelen, hogy egy szabályozott Bitcoin bróker használata messze a jobb megoldás – nemcsak a kényelem és a költséghatékonyság, hanem a biztonság szempontjából is.

Összességében sok tényezőt kell figyelembe venni, mielőtt kiválasztanánk a Bitcoin megvásárlásához szükséges szolgáltatót – amelyek közül sokat alább tárgyalunk.

Fontos tényezők, amelyeket figyelembe kell venni a Bitcoin-tőzsde kiválasztása előtt

1. Szabályozás

Elsősorban azt javasoljuk, hogy csak olyan platformot használjon, amely szabályozott. Ennek során biztos lehet benne, hogy pénze biztonságos kezekben van.

Végül is a kriptopénzipar tele van sokmilliárd dolláros feltörésekkel kapcsolatos történetekkel – tehát a biztonságnak a prioritások listájának tetején kell lennie.

Egyrészt vannak olyan brókereid, mint eToro amelyeket négy különálló első szintű testület szabályoz. Ide tartoznak az FCA (Egyesült Királyság), a CySEC (Ciprus), az ASIC (Ausztrália) és a FinCEN (USA). Ez rengeteg szabályozási előnnyel jár – például az ügyfélalapok elkülönítésének követelménye.

A spektrum másik végén harmadik féltől származó kriptovaluta-tőzsdék vannak, amelyek 100% -ban szabályozatlanul működnek.

Ezek gyakran népszerűek azok számára, akik névtelenül vagy tőkeáttétellel akarnak vásárolni Bitcoinot. De pénzét komoly kockázat fenyegeti, ha olyan platformot választ, amelyet nem egy jó hírű testület engedélyezett – tehát döntő fontosságú – ragaszkodjon olyan szabályozott brókerekhez, mint az eToro.

2. Fizetési módok

Nem is olyan régen rémálom volt az, hogy online vásárolhatott Bitcoin-t. Számlát kellett nyitnia egy gátlástalan cserében, amely csak banki átutaláson keresztül tette lehetővé a befizetést.

Bizonyos esetekben akár egy hónapig is eltarthat, amíg az összegeket jóváírják. Gyors előrelépés 2021-ig, és soha nem volt ilyen egyszerű a Bitcoin vásárlása – már csak azért sem, mert a legjobb brókerek elfogadják a betéti / hitelkártyákat.

Ez lehetővé teszi azonnali befizetést és így – azonnal vásároljon Bitcoin-t. Az eToro népszerű kereskedési webhely lehetővé teszi pénzeszközök befizetését is a Paypal, a Skrill és a Neteller segítségével. Ezek a népszerű e-pénztárcák kiválóan alkalmasak arra, hogy extra biztonságot nyújtsanak a vásárláshoz.

A másik oldalon érdemes elkerülni azokat a Bitcoin-ügynököket, amelyek csak banki átutalásokat fogadnak el – mivel a vásárlás több napot késik.

3. Díjak és jutalékok

Amikor online vásárol Bitcoin-t egy közvetítőn keresztül – természetesen valamilyen díjat kell fizetnie. A fizetett összeg jelentősen változik, valamint a számlázás módja.

Ezzel a bitcoin brókerek döntő többsége változó díjat számol fel. Például egy jól ismert bróker, a Coinbase kereskedelemenként körülbelül 1,5% -ot számít fel. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin vásárlásakor felszámolásra kerül, az eladáskor pedig újra.

Például, ha 1000 dollár értékű Bitcoin-t vásárolt, 1,5% -os jutalék 15 dolláros díjat eredményez. Ezután, ha pénzét fizeti ki, amikor az értéke 1300 USD, az 1,5% -os jutalék 19,50 USD-ba kerül.

Azt is meg kell jegyeznünk, hogy a Coinbase 3,99% -ot számít fel a betéti kártyabetétek után – tehát egy 1000 dolláros befektetés esetén ez további 39 dollár. Összességében – mindössze 1000 dollár értékű Bitcoin vásárlása a Coinbase-en 73,50 dollárba kerül.

Ez rendkívül drága, ezért javasoljuk egy olyan alacsony költségű Bitcoin bróker használatát, mint az eToro. Ugyanezek a fent felsorolt ​​körülmények semmibe sem kerülnek jutalékban – mivel a bróker lehetővé teszi, hogy díjmentesen vásároljon Bitcoin-t.

Ha gyorsan és egyszerűen, 0% -os jutalékkal szeretné megvásárolni a Bitcoin BTC-t, nézze meg eToro Exchange!

Ha nem amerikai dollárban helyez el pénzt, akkor 0,5% -os deviza díjat kell fizetnie. Mint ilyen, a legtöbb, amit 1000 dollár értékű Bitcoin megvásárlásáért fizetett volna az eToro-nál, mindössze 5 dollár – szemben a Coinbase 73,50 dollárjával!

4. Egyéb fontos tényezők

A szabályozás, a támogatott fizetési módok és a díjak / jutalékok mellett – még sok más tényezőt kell ellenőriznie, mielőtt a Bitcoin brókert választaná.

Ebbe beletartozik:

  • Felhasználóbarátság: Ha először akar Bitcoin-t vásárolni, akkor van értelme, hogy olyan platformot válasszon, amely kedves a kezdőknek. Ez alatt azt értjük, hogy a brókernek zökkenőmentes és éles befektetési folyamatot kell kínálnia, amely nem igényli a kereskedés vagy a Bitcoin előzetes ismereteit.
  • Minimális befektetés: A Bitcoin rendkívül spekulatív eszközosztály. Mint ilyen, ha még nem szokott hozzá a fokozott áringadozásokhoz, érdemes olyan brókert választania, amely lehetővé teszi kis összegek befektetését. Az eToro például lehetővé teszi a Bitcoin vásárlását mindössze 25 dolláros befektetéssel. Ez a legtöbb ember számára jelentéktelen összeg.
  • Tárolás: Bár a későbbiekben részletesebben foglalkozunk a tárolással, meg kell értenie, hogy mi történik a Bitcoin-zal a vásárlás után. Például, míg a szabályozott bróker eToro az Ön nevében tárolja az Ön Bitcoin-ját, más platformok megkövetelik, hogy vonja ki az érméket egy magán pénztárcába. Ez utóbbi nem lesz alkalmas kezdőknek.

Amint a fentiekből látható, sok szempontot kell figyelembe venni, ha online platformot választunk a Bitcoin vásárlásához. Ez időigényes folyamat lehet, ha figyelembe vesszük az űrben aktív szolgáltatók százait.

2. lépés: Készítsen elő egy befektetési tervet

van egy terve, hogyan lehet bitcoinot vásárolni

Mielőtt eljutna a Bitcoin online vásárlásának szakaszába, célszerű befektetési tervet kidolgozni. Ez biztosítja, hogy világos célokat szem előtt tartson, szemben a csukott szemmel történő befektetéssel.

Ezt szem előtt tartva az alábbiakban számos mutatót talál, amelyeket figyelembe kell venni egy Bitcoin befektetési terv összeállításakor.

Hosszú távú vagy rövid távú

Először fel kell mérnie, hogy hosszú távú befektetésként kíván-e Bitcoin-t vásárolni, vagy rövid távú ármozgásokból kíván profitálni. Ha ez az előbbi, akkor ezt „vétel és tartás” stratégiának nevezik.

Más szóval, akkor Bitcoin-t vásárol, és sok hónapig vagy évig fogja az érméit. Ez jobban megfelel az „átlagos” befektetőnek, mivel kevésbé foglalkozik a rövid távú volatilitás.

Ehelyett megvásárolja a Bitcoint, és valószínűleg megfeledkezik róla, amíg nem kerül sor a beváltásra. Másrészt egyesek hazudnak, hogy megvásárolják a Bitcoin-t, hogy profitálhassanak a kriptopénz normálnál magasabb volatilitási szintjeiből.

Például nem ritka, hogy a Bitcoin árfolyama 5-10% -kal emelkedik vagy csökken egy kereskedési nap alatt. Mint ilyen, ha van némi tapasztalata a rövid távú kereskedelemben, akkor a Bitcoin nagy fontosságú lehet.

Cél Bitcoin ár

Bár nem kötelező, sok tapasztalt befektetőnek árcélot kell szem előtt tartania. Tegyük fel például, hogy akkor vásárolt Bitcoinot, amikor az 8000 dollárt ért. Összesen 10 000 dollárt fektetett be, és meg akarja duplázni a pénzét. Mint ilyen, a profitcélja a 100% -os növekedés.

Bővebben: Bitcoin árjóslás: Mennyit fog érni 2021-ben és azon túl?

Néhány Bitcoin-befektető nem érdekli a 100% -os nyereséget, és ezt szerénynek fogja tekinteni. Sokan ugyanis úgy vélik, hogy a Bitcoin végül mainstream lesz – bármi is néz ki.

Fontos megjegyezni, hogy a Bitcoin ára egy évtizeddel ezelőtt kevesebb mint 1 centet ért. Minden idők 20 000 dolláros magasságával ez azt jelenti, hogy a Bitcoin csaknem 200 millió százalékkal nőtt az első pár éves kereskedéshez képest.

Fontolja meg a rendszeres befektetéseket

A kriptovaluta kereskedési piac hatékony időzítése szuper kihívást jelent. Ennek oka az, hogy ez a bizonyos kereskedési színtér kiszámíthatatlan módon mozog. A hagyományos tőzsdéktől eltérően – amelyek csaknem 100 éves változó adatokból származnak, a Bitcoin csak 2009-ben indult.

Mint ilyen, a Bitcoin célzásának legjobb módja az lehet, ha kicsi, nem releváns befektetéseket hajt végre. Például – és amint azt korábban megjegyeztük, az eToro szabályozott bróker lehetővé teszi, hogy kereskedésenként csak 25 dollárt fektessen be.

Ez azt jelenti, hogy könnyedén befektethet egy kicsit minden hónap végén. Emellett a Bitcoin rendszeres befektetése lehetővé teszi, hogy profitáljon a dollár-költségek átlagolásából. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor több Bitcoin-t vásárol, más áron fogja megtenni.

Egyszerűen fogalmazva: ha úgy gondolja, hogy a Bitcoin itt marad, akkor ez lehetővé teszi a digitális valuta kedvezményes megvásárlását, amikor annak értéke csökkenő tendenciát mutat.

Fontolgatta-e a vásárlást Bitcoin?

3. lépés: Nyisson meg egy Bitcoin Broker számlát

Miután kiválasztott egy online brókert, ahonnan a Bitcoin vásárolható, akkor ez egy számla nyitás esete. Ez pontosan ugyanúgy működik, mint a tőzsdei alkusznál történő regisztráció, amennyiben személyes adatokat kell megadnia.

Ez tartalmazza teljes nevét, állampolgárságát, lakcímét, születési dátumát és elérhetőségeit. Most, ha egy szabályozott brókert használ a Bitcoin vásárlásához – aminek lennie kellene, akkor minden bizonnyal igazolnia kell személyazonosságát.

Ezt úgy ismerik, mint a Know-Your-Customer (KYC) folyamatot, és ezt a szabályozók megkövetelik. Csak annyit kell tennie, hogy feltölti a kormány által kiállított személyi igazolvány (útlevél, vezetői engedély, nemzeti személyi igazolvány) másolatát és a lakcímet igazoló dokumentumot (bankszámlakivonat, közüzemi számla stb.),

Rossz hír, hogy sok Bitcoin alkusznak több napra van szüksége a dokumentumok hitelesítéséhez, mivel kizárólag kézi ellenőrző csoportokra támaszkodnak. Jó hír, hogy az újkori platformok kedvelik eToro automatizálja az ellenőrzési folyamatot. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb esetben fiókját azonnal jóváhagyják.

4. lépés: Betétek befizetése

Miután megnyitott egy számlát a választott Bitcoin brókernél, itt az ideje, hogy adjon néhány pénzt. Az, hogy ez zökkenőmentes-e, végső soron a támogatott fizetési módok típusától függ.

Például választhat bankkártya, hitelkártya, Paypal, Neteller és Skrill közül. Ezek mind azonnali befizetési módszerek, vagyis azonnal megvásárolhatja a Bitcoint.

Sajnos néhány jól ismert platform csak a hagyományos banki átutalásokat támogatja. Mint korábban megjegyeztük, ez azt jelenti, hogy 2-3 munkanapot kell várnia az alapok megérkezéséig. Ekkorra már elmulaszthatta a lehetőséget, hogy kedvező áron vásároljon Bitcoin-t!

Azt is meg kell jegyeznünk, hogy a legtöbb Bitcoin platform minimális betéti politikát alkalmaz. A közvetítői díjakhoz hasonlóan ez nagyon változhat. Ennek ellenére várhatóan legalább 50 – 200 dollár betétet kell fizetnie, a választott platformtól függően.

5. lépés: Kereskedési megbízás beállítása

bitocint vásárolni, bitcoin megrendelés

Akár Bitcoin-t, blue-chip részvényeket vásárol, akár bármilyen eszközosztályt – fel kell állítania valamilyen kereskedési megbízást. Leegyszerűsítve ez lehetővé teszi a brókernek, hogy mit akar elérni.

Bár az adott megrendelőlap elrendezés brókerenként változhat, általában a következő mezőket kell kitöltenie:

Vásárlás megrendelés

Néhány kereskedési platform lehetővé teszi, hogy spekuláljon a Bitcoin árfolyama felfelé és lefelé. Ha ez a helyzet, akkor mind a „vétel”, mind az „eladás” megrendelést felajánlja.

Anélkül, hogy kijelentenénk a nyilvánvalót, ha Bitcoin-t akar vásárolni, mert úgy gondolja, hogy az értéke növekszik, akkor ki kell választania egy „vételi megbízást”.

Meglepődnél, hogy hány kezdő követi el ezt a hibát, ezért legyél különösen éber.

Limit vagy piaci megbízás

Az olyan vezető Bitcoin brókerek, mint az eToro, nagyobb rugalmasságot biztosítanak a vételár kiválasztásában. Végül is a Bitcoin értéke másodpercenként változik, ezért van értelme a lehető legkedvezőbb áron befektetni.

Tehát, ha egy „limit” megrendelést választana, ez lehetővé teszi, hogy kiválassza azt az árat, amelyet a Bitcoin vásárlásáért fizet. Tegyük fel például, hogy a Bitcoin ára jelenleg 15 000 dollár, de csak a kriptovalutába szeretne befektetni, az emelkedik, és eléri a 16 000 dollárt.

Limit megbízás leadásával a Bitcoin vásárlása csak akkor kerül végrehajtásra, ha és amikor az ár eléri a 16 000 dollárt. Ha nem, megrendelése függőben marad, amíg le nem mondja.

Ezzel az újoncok döntő többsége ragaszkodik a klasszikus „piaci” megrendeléshez. Leegyszerűsítve: ez azonnal végrehajtja a Bitcoin vásárlást.

Ami a fizetést illeti, megkapja a következő elérhető árat. Például, ha a Bitcoin ára 14 500 dollár – akkor valószínűleg a megrendelését néhány dollárral meghaladja vagy meghaladja ez a szám.

Tét

Természetesen azt is közölnie kell a választott brókerrel, hogy mennyi Bitcoinot kíván vásárolni. Általában tetszőleges összeget választhat, amennyiben megfelel a megadott minimumnak.

Ez megint csak 25 dollár az eToro-nál – de egyes alkuszok jelentősen magasabb befektetési összeget igényelnek.

Rendelés megerősítése

Végül, miután elégedett a limit / piaci megrendeléssel és a tét nagyságával, akkor meg kell erősítenie a megrendelést. Miután megtette, a Bitcoin hozzáadódik a portfóliójához a választott brókernél.

6. lépés: A Bitcoin tárolása

digitális pénztárca, bitcoin vásárlás

A Bitcoin olyan digitális pénznem, amely fizikai formában nem létezik, például font vagy dollár számlák. Ehelyett a Bitcoin a „blockchain” nevű decentralizált főkönyvön él. Egyszerűbben fogalmazva, ez azt jelenti, hogy a Bitcoin hálózatot egyetlen személy vagy szervezet nem birtokolja és nem ellenőrzi.

Ezt figyelembe véve a Bitcoin tárolásának szokásos folyamatához digitális pénztárca szükséges. Ez egy alkalmazás segítségével letölthető asztali eszközére vagy mobiltelefonjára. Vannak olyan webes pénztárcák is, amelyek lehetővé teszik a Bitcoin elérését egy online böngészőn keresztül.

Bár sok Bitcoin-rajongó kedveli az érmék magánpénztárba történő visszavonását – utólag 100% -os ellenőrzést biztosítva pénzeszközeik felett, ez valójában nem alkalmas valakinek a szükséges know-how nélkül.

Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy jobb, ha Bitcoin-t vásárol egy szabályozott brókertől, aki biztonságosan megőrzi befektetését az Ön számára. Például egyszer te vásároljon Bitcoinot az eToro-nál, nem kell attól tartania, hogy decentralizált digitális pénztárcát küld neki. Ehelyett az alapok az eToro-nál maradnak, amíg nem dönt a pénz kifizetéséről.

7. lépés: A Bitcoin eladása

Ebben a szakaszban le fogjuk zárni útmutatónkat arról, hogyan lehet 2021-ben megvásárolni a Bitcoin-ot. Végül, ha online szeretne Bitcoin-ot vásárolni, akkor ez valószínűleg azért lehetséges, mert pénzügyi nyereségre vágyik.

Vagyis az átfogó cél az, hogy eladja a Bitcoin-ot többért, mint amennyit eredetileg fizetett. Amikor végül eljön az idő, akkor a legegyszerűbb és költséghatékonyabb módon szeretné kifizetni a bitcoinját.

Hogy képes vagy-e erre, az az érmék megvásárlásakor alkalmazott módszertől függ. Például, ha megbízható brókeren keresztül vásárolt, pillanatok alatt eladhatja Bitcoinját készpénzre.

Valójában, mivel a kriptovalutát a nap 24 órájában lehet vásárolni és eladni az eToro-ban, amint rákattintasz az „Eladás” gombra, a készpénz megjelenik az eToro-számládon. Ezután azonnal visszavonhatja a pénzt betéti / hitelkártyájára, e-pénztárcájára vagy bankszámlájára.

Ha azonban úgy döntött, hogy megvásárolja a Bitcoint, majd visszavonja egy magán pénztárcába, a cashout folyamata sokkal körülményesebb. Először át kell utalnia az alapokat a magánpénztárcájából a választott kriptovaluta-pénztárca pénztárcájába.

Ezután ki kell cserélnie a Bitcoint egy valutára, például USD vagy EUR. Ez természetesen térítés ellenében jár. Ezt követően banki átutalást kell végrehajtania.

A Bitcoin vásárlásának egyéb módjai 2021-ben

Egy olyan módszert keres a Bitcoin vásárlására 2021-ben, amelyet még nem nagyon ismertettünk ebben az útmutatóban? Ha igen, nézze meg az alább felsorolt ​​lehetőségeket, amelyek szintén rendelkezésére állnak.

Vásároljon Bitcoin betéti kártyát

A legtöbb újonnan érkező gyakran arra törekszik, hogy betéti kártyával vásároljon Bitcoin-t. A bankkártyák ugyanis a legtöbbünk birtokában vannak – és a tranzakciókat általában azonnal feldolgozzuk.

Ezen túlmenően, amikor a Bitcoin beváltásáról van szó, a legtöbb platform lehetővé teszi, hogy ugyanarra a bankkártyára küldje vissza az alapokat. eToro, Például lehetővé teszi, hogy betéti kártyával helyezzen el pénzt egy gombnyomásra.

Csak annyit kell tennie, hogy beírja a kártya adatait, és teljesíti a minimum 200 dolláros letétet, és máris mehet. A támogatott betéti kártya típusok: Visa, Visa Electron, MasterCard és Maestro.

Vásároljon Bitcoin hitelkártyát

Ha hitelkártyával szeretne Bitcoin-t vásárolni, akkor ez lehetséges. Azt azonban világossá kell tennünk, hogy a hitelkártya kibocsátója „készpénzelőleg” díjat számíthat fel a vásárlásért.

Ez nem mindig így van, de ha mégis – akkor ez általában a vásárlás összegének 3% -át teszi ki. A készpénz-előlegek kamatai azonnal beindulnak, ezért ne feledje ezt.

Ennek ellenére az eToro ismét lehetővé teszi pénzeszközök hitelkártyával történő befizetését. A tranzakció azonnal feldolgozásra kerül, és visszavonhatja a pénzét ugyanarra a kártyára, amikor a Bitcoin beváltására kerül sor.

Vásároljon Bitcoin Paypal-t

A Paypal egy újabb lehetőség, amellyel rendelkezésére áll, amikor a Bitcoin online vásárlásáról van szó.

Valójában, ha talál egy olyan platformot, amely támogatja ezt a népszerű e-pénztárcát, akkor általában hasznot húz az azonnali tranzakcióból.

A felvételeket általában gyorsabban dolgozzák fel, mint a betéti / hitelkártyákat. eToro az e-pénztárcák széles választékát kínálja – beleértve a Paypal-t is. Támogatja a Skrillet és a Netellert is.

Bitcoin ATM

Utalnunk kell a Bitcoin ATM-ekre is. Leegyszerűsítve: ezek olyan fizikai ATM-ek, amelyek szétszórtan helyezkednek el a világon, és lehetővé teszik hideg-kemény készpénz behelyezését. Viszont ekvivalens mennyiségű bitcoinot kap – kevesebb díjat.

Egyrészt ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik el akarják kerülni a Bitcoin online vásárlását, és inkább az offline élményt részesítik előnyben. A Bitcoin ATM-ek azonban – bár kényelmesek – számos hátránnyal járnak.

Például a díjak gyakran meghaladják a 10% -ot – ami óriási. Kényelmesnek kell lennie a saját Bitcxoib pénztárcák üzemeltetésében is, mivel a vásárlás után át kell utalnia az alapokat.

Ezt úgy teheti meg, hogy beolvassa a QR-kódot a mobil pénztárcájába. Vagy manuális átutalással később a Bitcoin ATM által kinyomtatott nyugtán megjelenő magánkulcsokból.

Hogyan lehet megvásárolni a Bitcoin 2021-et – az ítélet

bitcoin vásárlása

Összefoglalva, ez az útmutató bemutatta azt a sok dolgot, amelyet figyelembe kell vennie a Bitcoin online vásárlásakor. Amint megállapítottuk, a legegyszerűbb és költséghatékonyabb módszer a bróker használata.

Például a legjobb besorolású platformunk eToro – amelyet négy neves testület szabályoz, lehetővé teszi, hogy azonnal vásároljon Bitcoin-ot betéti / hitelkártyával vagy e-pénztárcával.

A legjobb dolog az eToro-ban az, hogy nem számít fel jutalékot – így 100% -ban díjmentesen vásárolhat Bitcoin-t!

És természetesen, mivel nincs szükség a Bitcoin magánpénztárcába történő kivonására, csupán néhány másodpercbe telik a befektetés készpénzének kifizetése.

A fentiekben vázolt teljes Bitcoin vásárlási folyamat kevesebb mint 5 percet vett igénybe. Hozzon létre egy fiókot, ellenőrizze mobiltelefonszámát, adjon hozzá fizetési módot, vásároljon Bitcoin-t és ellenőrizze Bitcoin digitális pénztárcáját.

eToro – Bitcoin vásárlás 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

GYIK

Mennyire könnyű megvásárolni a Bitcoin-t?

Most rendkívül könnyű megvásárolni a Bitcoint – de ez végső soron a választott online platformtól függ.

Például olyan brókert szeretne választani, amely elfogadja az azonnali fizetési módokat, például betéti / hitelkártyát vagy e-pénztárcát. Ennek során néhány kattintással megvásárolhatja a Bitcoint otthonában.

Mi a legbiztonságosabb módja a Bitcoin vásárlásának?

A Bitcoin megvásárlásának legbiztonságosabb módja egy teljesen szabályozott online bróker használata. Ennek tartalmaznia kell egy olyan neves engedélyező testületet, mint az FCA (Egyesült Királyság), az ASIC (Ausztrália) vagy a SEC (USA).

Vásárolhatok 100 dollárt a Bitcoin-ból?

Biztosan megteheti. Valójában szabályozott brókert használ eToro – mindössze 25 dollárnyi Bitcoin-ból vásárolhat!

Veszíthet pénzt a Bitcoin-on?

Legyen szó részvényekről, kötvényekről, ETF-ekről vagy a Bitcoinról – minden pénzügyi eszköz veszteséget okozhat. Végül is a Bitcoin értéke fel-le fog menni a nyílt piacon. Végül, ha kevesebbet ad el Bitcoin-jáért, mint amennyit fizetett, pénzt fog veszíteni.

A legtöbbet ér a Bitcoin?

A Bitcoin legutóbbi csúcspontját 2021-ben érte el – ahol 58 000 dolláros árat ért el.

Ha használta ezt a bemutatót a Bitcoin vásárlásához, és hasznosnak találta, kérjük, ossza meg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector