Hogyan vásároljunk Dogecoin-t – Kezdő útmutató

Dózse ma már a világ egyik legnépszerűbb kriptovaluta.

A 2021-es év hihetetlenül jó volt a Dogecoin számára. Ez a viccből született 2013-ban ez a virtuális pénznem váratlan fordulatot vett a jó érdekében – Elon Musk és más híres személyiségek népszerűsítését követően.

Néhány hónap alatt a Dogecoin piaci korlátja meghaladta a 6 milliárd dollárt, vagyis ma már az egyik legnépszerűbb kriptovaluta az űrben.

Ha meg akarja szerezni az akció egy részét, akkor biztosan jó helyen jár.

A mi kiterjedt Hogyan vásárolhat Dogecoin útmutatót, végigvezetjük Önt a népszerű digitális érme megszerzésének folyamatán.

A legfontosabb az, hogy elmondjuk, mire kell figyelnie egy Dogecoin brókernél, és hogyan kezdheti el azonnal befektetni ebbe a digitális eszközbe.


Hogyan vásárolhat Dogecoin-t 4 lépésben:

 • Válasszon tőzsdét a Dogecoin vásárlásához.
 • Pénz fedezze a számláját.
 • Vásároljon Dogecoin-t.
 • Helyezze a DOGE-t digitális pénztárcájába.

Hogyan lehet online vásárolni a Dogecoin-t – lépésről lépésre

1. lépés: Válasszon online brókert vagy cserét

A Dogecoin megvásárlásának gondolkodásakor a legfontosabb lépés egy megbízható online bróker megtalálása, amely garantálja a biztonságot és az átláthatóságot minden befektetésénél.

Harmadik fél kriptográfiai platformjain megvásárolhatja a Dogecoin-t más digitális pénznemért cserébe. Valószínű azonban, hogy az ilyen cserék nem rendelkeznek szabályozó testületi engedéllyel – és mint ilyen, ezt a lehetőséget a legjobb elkerülni.

Másrészről, ha szabályozott platformot választ, akkor befektetői érdekei védettek lesznek, és a pénze is védve lesz.

Ezt szem előtt tartva vessünk egy pillantást a különböző mutatókra, amelyek segítenek megbízható kriptovaluta-közvetítőt találni a vadászat során a Dogecoin vásárlásához..

Szabályozás

Az előző pont részletezéséhez a legjobb, ha a Dogecoin online vásárlásának eldöntésekor elsőbbséget ad a közvetítő szabályozásának..

Ez elsősorban azért van, mert ha a brókert nem szabályozzák – ez azt jelenti, hogy nincs hiteles testület, amely figyelemmel kísérné őket.

Másrészről, az olyan komoly és elismert szervek, mint az FCA, a CySEC és az ASIC szabályozása biztosítja, hogy Ön védelmet élvezzen egy olyan brókerrel szemben, amely hajlandó kihasználni a akaratlan és tapasztalatlan befektetőket.

Ezenkívül a szabályozatlan terek biztonsági veszélyekre is hajlamosak – vagyis a kereskedési tőkéje mindig veszélyben lesz. Még akkor is, ha az ilyen cserék jó szándékúak, abban az esetben, ha a pénze rossz kezekbe kerül, önmaga lesz.

 • A spektrum másik végén – a szabályozott brókereknél az alapjainak biztonsága kapja a legnagyobb prioritást.
 • Ezeknek a platformoknak az elkülönített bankszámlákon kell tartaniuk az ügyfelek pénzeszközeit, partnernek kell lenniük a felső szintű bankokkal, és más biztonsági intézkedéseket kell végrehajtaniuk.
 • Ezenkívül egyes szabályozott brókerek olyan kompenzációs rendszerekkel is rendelkeznek, amelyek további védelmet nyújtanak az Ön tőkéjében és maximális átláthatóságot kínálnak.

A kereskedési pénzének biztonsága mellett azt is figyelembe kell vennie, hogy hogyan fogja tárolni a Dogecoin-ját.

 • Ennek egyik módja az, ha olyan szabályozott brókert választ, amely kriptotárca szolgáltatásokat is kínál.
 • Így a Dogecoin-befektetését magában az ügynöki platformján tarthatja – az összes kereskedési alapot és digitális eszközt egy fedél alatt őrzi..

Alternatív megoldásként kivonhatja digitális eszközét a közvetítői számláról, és harmadik fél kriptotárcájában tárolja. Ebben az esetben azonban Ön is felelős a magánkulcsának (a Dogecoin pénztárca jelszavának) megőrzéséért..

fizetési módok

Online bróker kiválasztásakor elengedhetetlen a Dogecoin megvásárlása az Ön által preferált fizetési móddal.

A kriptopénzek kezdeteiben gondot okozott a kezedbe adni egy digitális érmét. Az egyetlen rendelkezésre álló fizetési lehetőség az elektronikus átutalás elhúzódó módja volt – ahol valószínűleg napokat vagy akár heteket kell várnia a tranzakció feldolgozására.

A legjobb Dogecoin brókerek lehetővé teszik, hogy befizetse és felvegye pénzét különféle fizetési módok használatával.

Lehetősége van választani a hagyományos banki átutalás és a betéti / hitelkártyás azonnali tranzakciók között. Néhány kriptográfus – például az eToro – kompatibilis az olyan e-pénztárcákkal is, mint a Neteller, a PayPal, a Skrill és még sok más.

Díjak és jutalékok

Mielőtt fedélzetre kerülne egy Dogecoin brókerrel, érdemes elgondolkodnia azon, hogy mi a befektetési célja, és mennyit hajlandó fizetni a kereskedési díjakban.

A Dogecoin brókerek kereskedési jutalékok és díjak révén keresnek pénzt, cserébe hozzáférést biztosítanak a kívánt piachoz. Ez lehetővé teszi számukra, hogy csúcsminőségű kereskedési szolgáltatásokat kínáljanak, valamint akadálytalanul hozzáférjenek az Ön által kiválasztott kriptovalutához..

Ennek ellenére az ilyen kereskedési díjak könnyen összeadódhatnak. Emiatt, amikor online közvetítőt választ a Dogecoin vásárlásához, győződjön meg arról, hogy ellenőrizte, milyen díjak vannak benne.

Az online titkosítási brókerek különböznek az érintett díjak tekintetében. Gyakran változik a Dogecoin-on végrehajtott befektetés nagysága alapján.

Tegyünk egy tisztább képet:

 • A Coinbase kriptovaluta-tőzsdénél 1,49% -ot kell fizetnie minden kereskedés után.
 • Mint ilyen, ezt akkor fizeti meg, amikor digitális valutát vásárol, és akkor is, amikor eladja.
 • Például, ha létrehoz egy 1000 dolláros vételi megbízást – a végén 14,90 dollárt (az 1000 dollár 1,49% -a) fizet jutalékot.
 • Ha 5000 dollárra növelte részesedését, akkor jutalékának összege 74,50 dollár lenne

A továbbfejlesztés érdekében a következő módon működik a Dogecoin gyakorlati kereskedelme:

 • Úgy dönt, hogy 1000 dollárt fektet be Dogecoinra vételi megbízással.
 • 1,49% -os jutalék kifizetése esetén 14,90 dollárt ad át a brókernek.
 • Egy idő után a Dogecoin-befektetése 2000 dollárt ér – és ezért úgy dönt, hogy készpénzt fizet.
 • Ismét – Ön 1,49% jutalékot köteles fizetni – ez 29,80 USD.
 • Összesen tehát a jutalékod ezzel a kereskedelemmel 44,70 dollárt tett ki

Amint ebből a példából nyilvánvaló, az elhanyagolható díjként felmerülő sztrájk könnyen jelentős összeget eredményezhet – amely megemésztheti a nyereségét.

Ezért teljesen tisztában kell lennie azzal, hogy mibe keveredik, amikor a brókerről dönt. Ez azt jelenti, hogy megtalálhatja azokat az online brókereket is, amelyek nulla jutalékot számítanak fel Önnek a kriptovaluta-kereskedelemben – például az eToro.

A kereskedési jutalékok mellett óvakodnia kell az esetleges tranzakciós díjaktól is, miközben betéteket és kifizetéseket eszközöl a kereskedési számlájáról.

Egyéb fontos tényezők

Noha a szabályozás és a kereskedési díjak az élen járnak a kiválasztási kritériumainkban, nem csak ezek a tényezők határozzák meg az online bróker hatékonyságát.

Ha zökkenőmentes felhasználói élményre van szüksége, vegye figyelembe a Dogecoin platform következő szempontjait is:

 • Felhasználóbarátság: Az online bróker felhasználóbarát jellege meghatározza, hogy mennyire könnyű Önnek a Dogecoin-megrendeléseket leadnia a platformon. Még tucatnyi funkcióval és számos erőforrással is, ha nem tud könnyen navigálni a webhelyen – ez csak bonyolultabbá teszi a folyamatot. A könnyen használható felület biztosítja továbbá, hogy a platform kezdőknek és tapasztalt kereskedőknek egyaránt vonzó legyen.
 • Minimális befektetés: A brókercégek a minimális beruházások tekintetében is különböznek egymástól. Míg egyes brókerek lehetővé teszik, hogy kisebb tőkével vásároljon Dogecoins-t, mások több száz dolláros részesedést követelhetnek.
 • Tárolás: Amint azt korábban említettük, gondolkodnia kell azon is, hogy hogyan fogja tárolni Dogecoin-ját. Egyes brókercégek kriptotárcákkal vannak integrálva, amelyek lehetővé teszik digitális pénznemek tárolását külön költség nélkül. Így nem kell aggódnia azon szolgáltató megtalálása miatt, amely biztonságos digitális pénztárca-szolgáltatásokat kínál.

2. lépés: Készítsen elő egy Dogecoin beruházási tervet

Minden kriptovaluta befektetőnek olyan stratégiát kell szem előtt tartania, amely lehetővé teszi számukra, hogy céljaik alapján kereskedési döntéseket hozzanak.

Ez lehetővé teszi, hogy az érzelmi tényezőket a járdaszélen hagyja, így felkészülhet arra, hogy a Dogecoin rövid távú piaci ingadozása ne érintse.

Ezen a rendkívül ingatag piacon minden az időzítés. A magasabb kockázatok jelentős nyereséghez vezethetnek – de el kell gondolkodnia befektetési céljain.

Azok számára, akik teljesen kezdők, itt vázolunk néhány népszerű Dogecoin stratégiát, amelyet érdemes figyelembe venni.

Hosszú távú vagy rövid távú

A Dogecoin megvásárlásának áttekintése során az egyik első döntés, hogy hosszú vagy rövid távon szeretne-e részt venni a játékban..

Ha rövid távú tervre gondolsz – célod, hogy profitálj a Dogecoin piac rövid távú ármozgásaiból.

Ebben az esetben online közvetítőjénél fog vásárlási megbízásokat adni a Dogecoin-on – és heteken, napokon, sőt néha perceken belül is készpénzt vesz fel..

Mivel a kriptovaluták nagyrészt ingatag piacot élveznek – jelentős árváltozásokat láthat az egész kereskedési nap során. Ezért – ha helyesen tudja időzíteni a megrendeléseket, akkor rövid távú befektetéssel vonzó nyereséget érhet el.

Másrészt, ha a hosszú távú stratégia mellett dönt, egyáltalán nem kell aggódnia a Dogecoin rövid távú ingadozásai miatt. Ehelyett hetekig, hónapokig vagy évekig „megveszi és birtokolja” Dogecoin-ját, amíg megfelelő idő nem lesz arra, hogy pénzt váltson ki és maximalizálja nyereségét.

Cél Dogecoin ár

Mint fentebb említettük, a legjobb, ha világos célkitűzés van, amikor arra gondol, hogyan vásároljon Dogecoin-t. Sok kereskedő ezt a célt tűzte ki a célárak tekintetében.

Például,

 • Tegyük fel, hogy 0,055 dolláros belépési áron fektet be a Dogecoinba.
 • Célja, hogy megduplázza a befektetését.
 • Mint ilyen – azt szeretné, ha a Dogecoin ára 0,110 dollárra emelkedne.
 • Ha célja a befektetés megháromszorozása – a célár 0,165 USD lesz, és így tovább.

Ez szinte lehetetlen célnak tűnhet. De figyelembe véve azt a figyelmet, amelyet a Dogecoin kapott az elmúlt néhány hónapban – végül is elérhető lehet.

Hogy ötletet adjon neked – 2020. december 31-én a Dogecoin ára érménként 0,0046 USD volt. Gyors előrelépés két hónappal később – és a Dogecoin ára 0,056 dollár volt.

Ez hozzávetőlegesen 1117% -os növekedést jelent – ami azt jelzi, hogy az exponenciális nyereség valóban lehetséges,

Fontolja meg a rendszeres befektetéseket

A befektetés fogalmához gyakran társul egy eszköz nagy összegének feltöltése. Kisebb, de következetes befektetésekkel azonban profitot is elérhet.

Például megvásárolhatja a Dogecoin-t azáltal, hogy rendszeresen szerény összegeket vesz fel, ahelyett, hogy egyetlen kereskedési tőkéjét kockáztatná.

Ez a megközelítés lassabb és stabilabb, de lehetővé teszi a kockázatok minimalizálását. Mivel a kriptovaluták nagyon ingadozóak – lehetséges, hogy hetek vagy hónapok alatt tisztességes hozamot érhet el.

Ha ezt az utat választja – meg kell találnia egy online brókert, amely az alsó végén meghatározta minimális befektetési összegét. Ez lehetővé teszi, hogy kisebb összegeket tegyen a Dogecoin-ra anélkül, hogy nagy összegeket kellene kockáztatnia.

3. lépés: Nyisson meg egy Dogecoin Broker fiókot

Az online brókerek bevezetése óta rendkívül könnyűvé vált kereskedési számla megnyitása a Dogecoinba történő befektetéshez. A folyamat nem annyira különbözik, mint felhasználói fiók létrehozása bármely más pénzügyi szolgáltatásnál.

Egyszerűen át kell mennie a kiválasztott, szabályozott Dogecoin bróker webhelyére, és meg kell találnia a „Regisztráció” gombot.

A következő lépés a személyes adatok megadása, beleértve a nevét, telefonszámát, e-mail címét, otthoni címét és születési dátumát. A szabályozott brókereknek fényképes igazolványra is szükségük lesz, például útlevelükre vagy nemzeti személyi igazolványukra.

Lakóhelyének igazolásához – általában közüzemi számlát vagy bankszámlakivonatot tud bemutatni. Ha minden szükséges dokumentum készen áll – a folyamat nagyon gyorsan befejeződik, és fiókját felállítja az ügynöki platformon.

4. lépés: Betétek befizetése

Miután megnyitotta számláját, hozzá kell adnia néhány összeget. Válassza ki a kívánt fizetési módot az alkusz által támogatottak közül.

A pénz hozzáadásának leggyorsabb módja a hitel- / betéti kártya vagy az e-pénztárca, például a PayPal segítségével történő befizetés.

Választhatja az elektronikus átutalást is – de egy-három munkanapig is eltarthat, amíg a pénz megjelenik a számláján – néha hosszabb ideig.

5. lépés: Állítson be Dogecoin-megrendelést

Ezen a ponton kereskedési számlája és alapjai készen állnak a befektetés megkezdésére. Most már csak az van, hogy leadja az első megrendelését a Dogecoin-on.

A kereskedési megbízások megmondják brókerének, hogyan szeretne belépni a piacra.

Itt van egy áttekintés a leggyakrabban használt kereskedési megbízásokról, amikor online vásárol Dogecoin-t.

Vásárlás

Minden Dogecoin-befektetéshez meg kell adni a piacot egy “vételi” megrendelés használatával.

Vagyis – ha feltételezzük, hogy a Dogecoin ára emelkedni fog – megrendelést ad le online brókerénél.

Amikor készen áll a készpénzfelvételre, eladási megbízást ad le, hogy rögzítse nyereségét.

Ennek ellenére néhány kriptovaluta-közvetítő lehetővé teszi a digitális eszközök „rövid eladását” is. Ez azt jelenti, hogy először eladási megbízást ad le a Dogecoin-on, és amikor az ár csökken, visszavásárolja őket alacsonyabb áron egy vételi megbízás segítségével.

Limit vagy piaci megbízás

Mint mostanáig tudod, a Dogecoin ára ingadozhat, amikor minden másodperc elmúlik. Emiatt – amikor kereskedési lehetőség merül fel, stratégiára van szükség a belépési ár biztosításához.

Itt jön létre a piaci megbízás és a limit megbízás.

 • A piaci megrendelés kerül elhelyezésre, ha azonnal be akar lépni a piacra.
 • Tegyük fel például, hogy a Dogecoin ára 0,055 dollár, és azonnal meg akarja vásárolni ezen az áron.
 • Ennélfogva piaci megbízást ad az alkusznál a Dogecoin ezen az áron történő megvásárlásához.

Ez azt jelenti, hogy a rendkívül ingadozó kriptopiacon lehetséges, hogy a megrendelés leadása során elfogadott ár és a ténylegesen kapott ár kissé eltérhet.

Például előfordulhat, hogy 0,055 dolláros piaci megrendelést tett a Dogecoin számára, és 0,054 dollárt kaphat. Lehetetlen elkerülni az ilyen percbeli eltéréseket minden változó ár miatt.

A limit sorrend lehetővé teszi a Dogecoin megvásárlását egy adott áron.

Bővebben:

 • Tegyük fel, hogy a Dogecoin ára 0,050 dollár.
 • De csak akkor szeretne piacra lépni, ha az ár eléri a 0,052 dollárt.
 • Ezért 0,052 USD értékben hoz létre limit ordert.
 • Ha a Dogecoin ára 0,052 dollárra emelkedik – brókere végrehajtja a megbízást.
 • Hacsak a digitális érme nem éri el a limitárat – a pozíció függőben marad, hacsak nem törli manuálisan.

Kereskedési tervétől függően választhat egy piaci megbízás között, hogy korlátozza a megbízást.

Tét

A Hogyan vásárolhatunk Dogecoin útmutatót, a kereskedelem célkitűzéseinek fontosságát hangsúlyoztuk. A kereskedési stratégiád egyik kulcsfontosságú eleme, hogy tudd, mennyit akarsz befektetni a Dogecoinba.

Minden alkalommal, amikor pozíciót nyit online brókerénél – meg kell határoznia a túra tétjét. Mint korábban említettük, dönthet úgy, hogy kisebb téteket fektet be rendszeres Dogecoin-befektetések végrehajtása érdekében, vagy egyszerre nagy összeget tesz fel.

Rendelés megerősítése

Mostanra már tudja, hogyan kell számlát nyitni egy online brókernél, hogyan kell megrendelést leadni és hogyan lehet tétösszeget választani.

Ha bizakodik ezekben a befektetési döntésekben – megerősítheti a megrendelést.

Ez lehetővé teszi a brókernek, hogy az Ön nevében hajtsa végre az Ön megrendelését. Elég hamarosan látni fogja az újonnan vásárolt Dogecoin eszközeit a befektetési portfólióban.

6. lépés: A dogecoin tárolása

Hasonlóan ahhoz, ahogyan fiat pénznemeinket a bankokban tároljuk, a kriptovalutákat a pénztárcákban is tároljuk.

Ennek egyik lehetősége harmadik fél cseréje. Ezek a terek azonban nincsenek szabályozva – és eszközei kiszolgáltatottak lesznek az internetes biztonsági fenyegetéseknek.

Alternatív megoldásként választhat egy online brókert is, amely platformján digitális pénztárca szolgáltatásokat kínál. Mivel ezek szabályozottak, magabiztosan megbízhatja az ilyen közvetítőket a Dogecoin biztonságával.

7. lépés: A Dogecoin eladása

A Dogecoin vásárlásának elsajátításakor az a célja, hogy fektessen be a digitális eszközbe annak érdekében, hogy jövőben profitot termeljen.

A legtöbb online bróker lehetővé teszi, hogy nemcsak vásároljon Dogecoin-t, hanem ugyanolyan könnyedén és kényelmesen eladja.

Így nem is kell áthelyeznie digitális eszközeit egy másik pénztárcába. Tarthatja őket a közvetítői platformon – mindaddig, amíg nem gondolja, hogy eljött a megfelelő idő a Dogecoin készpénzének kifizetésére és profitszerzésre.

Szabályozott platformokon kicserélheti Dogecoin-ját egy fiat pénznemre, és visszavetheti a pénzt bankszámlájára, betéti / hitelkártyájára vagy e-pénztárcájára..

A Dogecoin megvásárlásának egyéb módjai 2021-ben

A Dogecoinba történő befektetés néhány más módszerrel is lehetséges.

Jegyezze fel ezeket a lehetőségeket referenciaként:

Vásároljon Dogecoin betéti kártyát

Közvetlenül megvásárolhatja a Dogecoin-t mindennapi bankkártyájának használatával – beleértve a Visa-t, a MasterCard-ot és egyebeket. A folyamat lefut, mint bármely más online tranzakció.

Egyszerűen meg kell adnia a vásárolni kívánt Dogecoin mennyiségét, és az online bróker végrehajtja a vásárlást az Ön számára.

Amikor készen áll az érmék eladására, a pénz átkerül a vásárlásra használt bankkártyára.

Vásároljon Dogecoin hitelkártyát

Ha nincs elegendő pénz a betéti kártyáján, dönthet úgy is, hogy hitelkártyával fizet. A vásárlás előtt azonban mindenképpen ellenőrizze, hogy mi a „készpénz-előleg”.

Ezt a díjat a hitelkártya-társaságok időnként a bróker alapú tranzakciókért számolják fel – és átlagosan körülbelül 3%.

Vásároljon Dogecoin Paypal-t

A bankkártyákon kívül a Dogecoin-vásárlás finanszírozásának másik népszerű módja az e-pénztárca használata. Online közvetítőjétől függően többféle választási lehetőség áll rendelkezésére ezzel a fizetési lehetőséggel – például PayPal, Neteller, Skrill és mások.

Dogecoin ATM

Egy kriptovaluta ATM hasonlóan működik, mint egy normál ATM. Amikor fizikai készpénzt szúr be, cserébe kriptovalutákat kap. Csak ezt fogja hozzáadni a digitális pénztárcához, ha QR-kódot olvas be mobiltelefonjával.

Azonban vegye figyelembe, hogy nem minden kriptovaluta ATM-ben lesz elérhető Dogecoin. Ezenkívül ezek a gépek magas feldolgozási díjjal is járnak, amely akár 10% -ot is elérhet.

Hogyan lehet megvásárolni a Dogecoin 2021-et – Az ítélet

A Dogecoin megvásárlására vonatkozó átfogó útmutatónk minden információt tartalmaz, amelyre szüksége van a befektetési stratégia megtervezéséhez.

Befejezésül – mindig győződjön meg arról, hogy olyan szabályozott online brókert választ, aki legalább egy engedéllyel rendelkezik egy elismert tekintélyes szervtől. Ez biztosítja, hogy kereskedési tőkéje és digitális eszközei mindig védettek legyenek.

eToro – Legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Könnyű-e megvásárolni a Dogecoin-t??

Igen, az internetnek köszönhetően minden eddiginél könnyebb megvásárolni a Dogecoin-t. Csak arra kell ügyelnie, hogy olyan szabályozott online brókert válasszon, amely biztonságosan tudja végrehajtani a vásárlást.

Melyik a legbiztonságosabb módszer a Dogecoin vásárlására?

A Dogecoin megvásárlásának legbiztonságosabb módja az érmék megvásárlása egy szabályozott online brókeren keresztül.

Beruházhatok Dogecoinba csak 100 dollárért?

Igen tudsz. Ez azonban a választott online bróker által megkövetelt minimális befektetéstől függ.

Kockázatos-e a Dogecoin megvásárlása?

Mint minden más pénzügyi eszköz, a Dogecoin megvásárlása is kockázattal jár. Amit tehet, az oktatja ki magát, hogy a piacot helyesen tudja időzíteni a veszteségek enyhítésére.

Mi a legmagasabb érték, amelyet a Dogecoin valaha elért?

A dogecoin minden idők csúcspontját 2021. február 9-én érte el, amikor az érme ára 0,084945 dollár volt..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector