Honnan tudja, hogy készen áll a kriptovaluta kereskedelmére?

Mikor tudja, mikor készen áll a kriptovaluta kereskedelmének megkezdésére? Ez egy bátor lépés, amelyet meg kell tenni, és sok mindent tudnia kell előre.

Valószínűleg a. Miatt érdeklődött a kriptovaluta kereskedelem iránt nagy összegű pénzt kereshet.

Lehet, hogy egy barátja felkeltette az érdeklődését, vagy éppen csak belemerült az összes hírbe és izgalomba.

Igen, valóban sok pénzt lehet keresni. Például a Bitcoin, a legismertebb kriptovaluta, talán a legvillanóbb piaci eszköz a világon.

És rengeteg ember tette vagyonát kriptovalutával kereskedni.

azonban, ne gondolja, hogy a kriptovalutával való kereskedés egyszerű. Ez nem meggazdagodás-gyors séma, sok mindent tudnia kell.


Ebben a cikkben megnézünk minden olyan dolgot, amelyet a kezdőknek tudnia kell a kriptovaluta kereskedelem megkezdése előtt.

Szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, mint egy profi? Fogd a mi kriptovaluta tanfolyam!

Már érted az alapokat

a blockchain alapjainak megértése

A kezdőknek meg kell érteniük a hogyan alapjait blokkláncok munka, az folyamata bányászati, kriptovaluta tárolása, és hogyan lehet tranzakciót folytatni a kriptovalutával.

Sokat kell tanulni a kriptovalutáról, amely nagyon technikussá válhat, és időt kell fordítania arra, hogy megtanulja, hogyan működik mindez.

Ne gondolja, hogy egy ötperces videó a YouTube-on az alapokról elég lesz! Nagyon nagy téma, és az információk nagyon gyorsan elavulhatnak.

Az első dolog, amit meg kell tanulnia, a kriptovalutát körülvevő összes terminológia.

Számos kifejezés egyedi a kriptovalutára, vagy kereskedésből kölcsönzött, vagy más technikai háttérrel rendelkezik.

De talán ennél is fontosabb, meg kell értenie a kriptopénz mögött rejlő filozófiát és eredete. Meg kell értenie, miért gondolják az emberek, hogy a kriptovaluta fontos.

Alapvető fontosságú a jelenlegi bankrendszer működésének jó megértése, valamint az, hogy a kriptovaluta hogyan tervezi harmadik felek – például a bankok – leváltását..

Ezen túlmenően a kriptovaluta bizonyos értelemben arra törekszik, hogy több magánéletet és gyorsabb legyen, mint a jelenlegi bankrendszer. Igyekeznek elválasztani az államot a pénztől, visszavéve az irányítást.

Egy másik nagyszerű terület, amelyet némi megértéssel bírnak, az intelligens szerződések és a dApps, más fogalmak, amelyek sokat felmerülnek, amikor a kriptopénzről beszélünk.

Ne ugorjon bele a kriptovaluta kereskedésébe, ha nincs értelme a működéséről!

Ha így tesz, akkor ki van téve annak a kockázatnak, hogy átverik vagy beszívják a rosszul fejlett kriptovaluta projekteket.

Ha még nem érzi, hogy ismeri az alapokat, megnézheti a kezdőknek szóló kriptovaluta útmutatónkat itt.

Jó kutatási képességekkel rendelkezik

resarch készségek, kriptovaluta kereskedelem

A kriptopénzipar még mindig nagyon fiatal és drámai módon változik, ezért folyamatosan naprakésznek kell lennie a legfrissebb fejleményekről.

Ennek egyik legjobb módja az, ha kriptovalutával kapcsolatos híreket olvas, és folyamatosan naprakész marad a kriptovaluta videók megtekintésével a YouTube-on.

Ez azonban a legtöbb esetben nem elég. Meg kell ragadnia a kriptovalutát és mindent meg akar tanulni róla, és kutatni, amennyit csak tud.

Mielőtt bármilyen kriptovalutával kereskedne, meg kell tanulnia, hogyan működik, mi teszi egyedivé, és tudnia kell a kriptopénz mögött álló egyénekről.

Tudnia kell a kriptovaluták korlátairól és kihívásairól is, és azokat objektív szempontból kell szemlélnie.

Ne hagyja, hogy személyes érzései vagy elfogultságai akadályozzák a döntéshozatali folyamatot.

Ráadásul meg kell értenie, hogyan szabályozzák a kriptovalutát az Ön országában. Különböző országok különböző módon osztályozzák a kriptovalutát, és az adónyereséget is különböző módon.

A kriptovalutával kapcsolatos fontos tanácsot nem győzik meg mások véleménye. Jöjjön el saját következtetéseire.

Megtalálhatja a csalásokat

Az egyik legfontosabb készség, amellyel kriptovaluta kereskedőként rendelkezhet, a csalások észlelésének képessége. Ezt a készséget csak alapos kutatással lehet megszerezni.

A csalások sokféle formában és formában lehetnek. Néha maguk is kriptovaluták, máskor pedig kriptovalutával vagy kriptovaluta-kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatások.

Fejlesztenie kell a jól ismert kriptovaluták, valamint a projektek és csalások közötti különbség megkülönböztetésének képességét.

Csak jól ismert pénztárcákat, alkalmazásokat és cseréket használjon. De légy óvatos, néhány csaló remekül képes megismételni a valódi alkalmazásokat.

Minél jobban megérti a kriptovalutát, annál jobban képes lesz észrevenni a csalókat. Legyen különösen óvatos azoknál az egyéneknél, akik óriási megtérülést kínálnak Önnek egy kis befektetésért.

Tudod, hogyan kell kereskedni

hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával

Ha már rendelkezik kereskedési ismeretekkel, akkor nagyon előrébb jár. Lehet, hogy már forex vagy részvényekkel kereskedett.

A Trading Oktatásnál ezt hisszük bárki megtanulhat kereskedni, koruktól vagy anyagi tapasztalatuktól függetlenül.

Megértheti a kereskedés alapjait; alacsonyan vesz, magasan elad. De valójában ez egy kicsit bonyolultabb.

Amit tenni szeretne, az a trend irányába folytatott kereskedelem. Ha nem érti a trendek működését, akkor nehéz lehet a kriptovalutával kereskedni.

Ezen túlmenően nem biztos, hogy megérti, milyen mutatókat használjon. Ha a mutatók működésének ismerete nélkül kezd el kereskedni, akkor nem fogja tudni, hogy mikor lépjen be vagy lépjen ki a piacról.

Milyen kereskedő vagy?

A kezdőknek döntést kell hozniuk; hogy a kriptovalutát tőzsdén kereskedik, vagy egy bróker révén CFD-ként fogják kriptovalutával kereskedni?

Ha úgy dönt, hogy a kriptovalutát CFD-ként kereskedik, akkor valószínűleg nem kell megértenie a kriptopénz tárolását.

A kriptovaluta-kereskedőknek döntő fontosságú tudnia kell a kriptovaluta használatának veszélyeit cserék, amelyeknek rossz szokása feltört.

Ez időről időre megtörtént, és milliókat loptak el.

Ha mégis úgy dönt, hogy kriptovalutát használ, soha ne hagyja ott a kriptovalutáját, mindig vegye ki és tegye a pénztárcájába.

A CFD kereskedés megszünteti ezt a kockázatot, mert technikailag nem Ön birtokolja az alapul szolgáló eszközt.

A tőzsdén vagy CFD-vel történő kereskedés előnyei azonban nem mindig egyértelműek.

Azok a kereskedők, akik nem ragaszkodnak csak a CFD kereskedelemhez, előnye, hogy részt vesznek az ICO-kban (Initial Coin Offering).

Az ICO-k nagyszerű módja annak, hogy rengeteg pénzt keressenek, mivel általában az ICO befejezése után a kriptopénz ára emelkedik.

Végül a kereskedőknek figyelembe kell venniük a választott kereskedési módszerhez kapcsolódó díjakat is.

Napi kereskedő vagy hinta kereskedő

Azt is el kell döntenie, hogy Ön napi kereskedő vagy swing kereskedő.

A napi kereskedés lényegében egy teljes munkaidős munka, ahol egész nap kereskedel, és a nap végén bezárod az összes pozíciódat.

A swing kereskedés sokkal hosszabb ideig zajlik. A swing kereskedők napokig, hetekig vagy akár hónapokig nem zárhatnak be pozíciót.

A választott kereskedési stílusnak illeszkednie kell életstílusához és ahhoz az időhöz, amelyet elkötelezhet a kereskedés mellett.

A kereskedés alapjai

Tudnia kell, hogyan kell olvasni a táblákat és a gyertyatartókat. Ha nem érted, hogyan kell ezeket elolvasni, akkor nagyon nehéz megkezdeni a kereskedést.

Megérted az ezzel járó kockázatokat

kockázat a kriptovaluta kereskedelemben

Mindennek van kockázata, nincs menekvés. Ha nem tudod kezelni a kriptovaluta kereskedésével kapcsolatos nyomást, akkor lehet, hogy nem neked való.

Valójában mindent elveszíthet, ha nincs terve és kockázatkezelési stratégiája.

Általános szabály, amelyet sok kereskedő követ hogy ne kockáztasson számlája 1-2% -ánál többet bármely kereskedelem során. Ezáltal a kereskedési számlád sokkal tovább fog tartani.

Ne kereskedjen olyan pénzzel, amelyet nem engedhet meg magának elveszíteni, különösen az elején, amikor éppen kezd. Pénzt veszít, amikor megtanulja a kereskedelmet.

Hinni kell abban, hogy a kriptovalutának valamiféle jövője van

Igen, kereskedőként valószínűleg csak pénzt akar keresni a kriptovaluta kereskedéséből, és valószínűleg kevésbé fog törődni azzal, hogy a kriptopénz hogyan változtathatja meg világunk működését.

Meg kell azonban győződnie arról, hogy a kriptovaluta elég sokáig fog tartani ahhoz, hogy profitálhasson belőle.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • A kriptovaluta kereskedés megkezdése előtt meg kell értenie a mögöttes filozófiát. Tudnia kell, hogy mit próbálnak elérni, és miért fontos.
  • A jó kutatási készségek létfontosságúak. Meg kell értenie, hogy a különböző kriptovaluták hogyan működnek, mi teszi egyedivé és hogyan lehet észrevenni a csalásokat.
  • A kereskedelem ismerete egészen más labdajáték. Míg a kriptovaluta megértése elengedhetetlen, a kereskedelem ismerete ugyanolyan fontos.
  • A kriptopénz kereskedése nagyon kockázatos. Soha nem szabad figyelmen kívül hagynia a kriptovaluta kereskedelemmel járó kockázatokat.

Tanuljon meg kriptovalutával kereskedni a kriptopénz-kereskedési tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha szívesen olvasta ezt a cikket Kereskedelmi oktatás, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector