Hullámár-elemzés 2021-re (mélyreható áttekintés)

XRP-előrejelzés 2021-re

Megosztjuk a csúcsot A szakértők 2021-es előrejelzései a Ripple-re vonatkoznak.

Olvassa el a Ripple XRP 2021-es árelemzésünket

A kriptopénz 2020 folyamán tovább gyökerezett a köztudatban, az év során rekordszámú új pénztárcát nyitottak. Annak ellenére, hogy ma már több ezer zseton létezik, a legtöbb alkalmi befektető csak néhányat tud megnevezni.

Az Ether és a Bitcoin mellett az egyik név, amely újra és újra felmerül, a Ripple. A 2012-ben elindított Ripple natív kriptovaluta, az XRP szilárdan bebizonyította magát az iparág egyik legfontosabb tokeneként, és az írás idején a negyedik legnagyobb kriptovaluta volt a piaci kapitalizáció szempontjából.

A Ripple gyakran „bankárok rejtjelének” titulált kriptovalutaként és digitális fizetési hálózatként is működik a pénzügyi tranzakcióknál. A Ripple név valójában arra a cégre utal, amely létrehozta a RippleNet fizetési hálózatot, amelynek célja a pénzügyi intézmények nemzetközi fizetési elszámolásának és eszközcseréjének megkönnyítése. A rendszeren futó natív token az XRP – amelyet gyakran zavaróan Ripple néven ismernek – és ez képezi a 2021-es Ripple árelemzésünk tárgyát.


Az elmúlt tizenkét hónap érdekes időszak volt az XRP számára. Az évet 0,19 dollár körül kezdte, és folyamatosan emelkedett, amíg a COVID-19 világjárvány be nem sújtotta és rendetlenségbe sodorta a pénzügyi piacokat. Azóta az XRP értéke jelentősen ingadozott. Az év végén gyűlt össze, mielőtt a jogi kérdésekben a nyereség szinte egyik napról a másikra kipusztult volna, ami nagyjából ugyanabba az árba küldte vissza, amellyel 2020 januárjában kereskedtek..

Tehát a Ripple még mindig jó befektetés? A következő Ripple árelemzés 2021-re megvizsgálja a token jövőbeli potenciálját, figyelembe veszi az XRP értékét befolyásoló tényezőket és megnézi az ipar néhány kulcsfontosságú mondanivalóját.

Tartalom

Ripple – áttekintés

A Ripple Price mozgásának története

Ripple 2020-ban

A szakértők 2021-es előrejelzései a Ripple-re vonatkoznak

Fektessen be a Ripple-be 2021-ben?

Következtetés

Hullámárelemzés 2021 – GYIK

Ripple – áttekintés

A 2021-es Ripple árelemzésünk részeként közelebbről meg kell vizsgálni, hogy mi a Ripple, és milyen tulajdonságai teszik kiemelkedővé a piacon lévő számos más kriptovaluta közül.

Természetesen elkerülhetetlen, hogy az összes altcoint valamilyen módon összehasonlítsák a Bitcoin-nal. Azonban eltekintve attól a ténytől, hogy mindkét token digitális pénznemként működhet, a Ripple egy nagyon különböző vadállat, mint a Bitcoin. A hálózat nemcsak másképp működik, de a Ripple létrehozásának oka is különbözik az elődjétől.

A Ripple, amint említettük, valójában a RippleNet fizetési platform mögött álló vállalat neve. Míg a Bitcoin egy peer-to-peer fizetési hálózatként jött létre, a Ripple célja az volt, hogy zökkenőmentes, villámgyors tranzakciós platformot kínáljon bankok és pénzintézetek számára. A RippleNet ezért fizetési elszámolási, eszközcsere- és pénzátutalási rendszernek tekinthető, amely hasonló módon működik, mint a nemzetközi pénzátutalások jelenlegi szabványa: SWIFT.

Az XRP a Ripple hálózaton használt token neve, és célja, hogy közös pénznemként működjön, amikor pénzeszközöket utalnak át különböző fiat pénznemek között. A legtöbb meglévő elszámolási rendszer az amerikai dollárra számít, mint alapvalutára, de ennek árfolyam-díja merül fel, és a feldolgozása több napig is eltarthat. Az USD helyett az XRP használatával az átváltási díjak minimálisra csökkennek, és a pénznemek közötti átutalások másodpercek alatt elvégezhetők. Természetesen ez számos bank és pénzintézet, köztük a Fidor Bank, a Santander, az ausztrál Nemzetközösségi Bank és számos prominens japán bank érdeklődését felkeltette..

A Ripple abban is különbözik a Bitcoin-tól, hogy a tranzakciókat érvényesítik-e. Míg ez utóbbi a munka igazolásának koncepcióját használja, ahol a csomópontok hálózata megoldja a blokkláncegyenleteket és jutalmazza a BTC-vel, a Ripple hálózat egyedülálló elosztott konszenzusos mechanizmust használ, ami azt jelenti, hogy a hálózat szerverei vagy csomópontjai konszenzussal döntenek a a tranzakció.

A Ripple eltérő működési módja azt is jelenti, hogy a token kiadási mechanizmus eltér a Bitcoinétól. Míg a blokkláncot működtető bányászok jutalmául BTC tokenek kerülnek, a Ripple XRP-je okos szerződések útján szabadul fel. Valójában 100 milliárd XRP token létezik, amelyek nagy részét letétben tartja a Ripple. A cég ezután havonta legfeljebb 1 milliárd tokent bocsát ki az ökoszisztéma tranzakcióinak támogatására, a fel nem használt tokenek visszakerülnek a letéti letétbe..

Papíron a Ripple minden bizonnyal érdemes befektetésnek tűnik – különös tekintettel arra a tényre, hogy több prominens pénzügyi intézmény is kifejezte támogatását a technológia iránt. Ahogy azonban látni fogjuk, más tényezőket is figyelembe kell venni annak eldöntésekor, hogy hozzáadjuk-e az XRP-t a portfólióhoz. Mint ilyen, a következő Ripple árelemzés 2021-re célja, hogy közelebbről megvizsgálja ezeket a tényezőket és azok potenciális hatását a jövőbeli ármozgásokra.

A Ripple Price mozgásának története

A Ripple 2021-re vonatkozó árelemzésének jó alapja a korábbi évek ármozgásának visszatekintése. Ez gyakran felveti a nyomokat arra vonatkozóan, hogy az egyes tényezők hogyan befolyásolhatják az XRP előrelépését.

Az XRP értékének történelmi pályája nagyon eltérően néz ki más prominens kriptovalutákétól. A legtöbb zseton nagyon alacsony értékkel kezdi meg az életét, de a kriptók, mint a Bitcoin és az Ether, gyorsan növekedni kezdtek egy-két év után. A Ripple viszont szinte lapos maradt 2017-ig – majdnem öt évvel a megalakulása után. Az év májusában elérte a legmagasabb, 0,34 dolláros csúcsot, mielőtt medvefutásba kezdett, amelynek júliusban 0,16 dollárra esett vissza.

2017 végére azonban az XRP felértékelődött és decemberben elérte az amerikai dollárral szembeni paritást, miután hír érkezett arról, hogy több pénzintézet feliratkozott a RippleNet-re. Az árak tovább szárnyaltak, míg 2018 januárjában végül 3,08 dolláros csúcsot értek el.

A rekordszintű áremelkedés azonban rövid életű volt, és az XRP értéke 2018. február 4-ig 0,66 dollárra zuhant. A csökkenő tendencia egész évben folytatódott, és az XRP 0,37 dollárral fejezte be a 2018-as kereskedést. A dolgok 2019-ben meglehetősen eseménytelenek maradtak a Ripple számára, az árak általában 0,30 dollár körül mozogtak, mielőtt az év lejárta előtt 0,20 dollár alá süllyedtek volna.

hullámzó árdiagram

Ripple 2020-ban

Annak ellenére, hogy a COVID-19 általában anomália a pénzügyi piacokon, az XRP teljesítménye az elmúlt tizenkét hónapban fontos szempont a 2021-es Ripple árelemzés során.

A kissé gyenge 2019-et követően az XRP 0,17 dollár körül kezdte az évet. A befektetők azonban elkezdték felmelegedni a „bankárok kriptovalutáját”, és az árak felfelé kúszni kezdtek, elérve a 0,30 dollárt a világjárvány bekövetkezte előtt, és az árak ismét spirálba lendültek. Ezután a Ripple token értéke 0,12 dollárra esett vissza, mielőtt a helyzet kissé javult volna a nyár folyamán. Az XRP némi ellenálló képességet mutatott az elkövetkező hónapokban, mielőtt novemberben a legmagasabb, egy év alatt elért árfolyamra, 0,61 dollárra emelkedett volna. A dolgok még mindig ígéretesnek tűntek az XRP számára decemberben, amíg a Ripple Labs ellen indított per miatt a token értéke napok alatt több mint 50% -kal zuhant.

Fontolgatná a befektetést Ripple XRP?

SEC-per

A Ripple 2021-re vonatkozó árelemzésének egyik kulcsfontosságú tényezője a 2020. december 22-i bírósági döntés kiesése lesz. A Ripple-t az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottsága megfelelő licencek nélküli befektetések végrehajtásával vádolta meg, amely szerint az XRP token forgalomképes értékpapír és ezért a vonatkozó előírások hatálya alá tartozik. A Ripple Labs megpróbálta azzal érvelni, hogy az XRP valuta, és nem kell befektetési szerződésként regisztrálni, de eredménytelenül. Az XRP értéke közvetlenül a döntés után több mint 30% -kal esett vissza, és még nem mutat semmiféle fellendülés jeleit, az írás idején 0,27 USD körül mozgott. A SEC döntése mellett a Ripple vezérigazgatóját, Brad Garlinghouse-t és Chris Larsen volt vezérigazgatót is az értékpapír-törvény megsértésével vádolták..

A Ripple egyik ügyvédje felszólalt a döntés ellen, amelynek szélesebb következményei lehetnek a kriptovaluta piacon: "A SEC teljesen téved a tényekkel és a törvényekkel kapcsolatban, és bízunk benne, hogy végül semleges tényfeltáró előtt fogunk érvényesülni," ő mondta. A jelenlegi állapot szerint azonban a Ripple arra törekszik, hogy kivonják a pénzváltásból, kivéve, ha azokat szintén biztonsági tőzsdeként regisztrálják. A döntést követően Garlinghouse úr szívesen rámutatott, hogy az XRP, a kriptovaluta elkülönült a Ripple-től, de úgy tűnik, hogy ezt egyes sarkokban nagyrészt figyelmen kívül hagyták.

Természetesen ez a döntés komoly következményekkel járhat az XRP 2021-es ármozgására, különösen, ha a nemzetközi tőzsdék elkezdenék kivezetni a kriptovalutát. Ezért a Ripple 2021-re vonatkozó árelemzésének folyamatos tényezője, és minden olyan befektető számára ajánlott, hogy gondosan figyelje az eljárásokat.

A szakértők 2021-es előrejelzései a Ripple-re vonatkoznak

A Ripple árelemzés 2021-re történő diverzifikálásának egyik módja az, ha független véleményeket gyűjtünk arról, hogy mi lehet a jövő az XRP számára. Ezt szem előtt tartva a következők a kritikus szféra néhány jeles hangjának legújabb jóslatai és véleményei.

Crypto Bull

A Crypto Bull népszerű elemzője elutasította az XRP közelmúltbeli jogi problémáit, és egyike volt azon kevés ipari hangnak, amely elkötelezte magát a Ripple árelemzés mellett 2021-re, és ragaszkodott ahhoz, hogy a Ripple ára már 2021 januárig 10 és 20 dollár közötti helyre kerüljön, sőt 100 dollárt törve az év végén. Ennek az optimizmusnak az okait kifejtve a Crypto Bull XRP-diagramokat és korábbi fraktálokat idézett; Társadalmi, gazdasági és monetáris körülmények; és a befektetett eszközök példátlan kitettsége és kereslete. Az okos befektetők számára „lehetőségként” jellemezte az XRP megvásárlását a legutóbbi jogi lépéseket közvetlenül követő áron.

Crypto ISO

Egy másik iparági elemző, akit a Crypto ISO álnéven ismernek, azt javasolta, hogy bár a SEC ítélete katasztrófa lehet a Ripple számára, zuhanó értéke hamarosan kiegyenlítődhet. „Az XRP valószínűleg felmegy. Óvatos rövidíteni valamit egy ekkora esés után, amikor a hírek már megjelentek? ő mondta. “Nem biztos abban, hogy valójában mi a bika esete, és nem érne hozzá, de nem is próbálna sokkal többet fejni rövidre.”

Hiteles kripto

A SEC ítéletére és annak jelentőségére a Ripple számára a Credible Crypto néven ismert prominens kereskedő és iparági kommentátor rámutatott, hogy az XRP iránti érdeklődés nagy része az USA-n kívülről származik. „A Ripple ügyfeleinek 90% -a nem az Egyesült Államokban tartózkodik. Az XRP kereskedési volumen 90 plusz százaléka az Egyesült Államokon kívüli tőzsdéken történik. Az XRP NEM biztonság Szingapúrban, az Egyesült Királyságban, Svájcban és Japánban. Ha úgy gondolja, hogy a SEC esete az XRP-t 0 dollárra küldi, akkor lehet, hogy nem objektíven gondolkodik. Az XRP globális ”- mondta, gyakorlatilag azt sugallva, hogy az elkövetkező hónapokban sok remény van az XRP-re, és kiemelte a Ripple 2021-re vonatkozó árelemzésének egyik legfontosabb szempontját.

Neko Z

Számos szakértő ugyanakkor rendkívül óvatos az XRP jövőjével kapcsolatban, és a Coindust vezérigazgatója, valamint Neko Z kriptovaluta-elemző rámutatott, hogy bár az XRP ügyfélkörének nagy része valóban az Egyesült Államokon kívül található, az XRP vezetése „amerikai állampolgár, és a vállalat is. ”. Hozzátette: „Ha a SEC értékpapírnak ítéli, akkor az amerikai ügyfelekkel kapcsolatba lépő tőzsdéknek ki kell lépniük. Nem mondanám, hogy 0, de még mindig nagy kérdés. “

Frances Coppola

Az egyik olyan iparági szakértő, aki nem húzott ütést, Frances Coppola közgazdász, aki gyakran ír a Forbesnak és a Financial Timesnak. "Azt hiszem, ez a vég kezdete," azt mondta "A befektetők már amilyen gyorsan csak tudják, dömpingelték az XRP-t." Tekintettel azonban arra, hogy Coppola asszony mindig is kritikusan viszonyult Ripple-hez, így megjegyzéseit e tekintetben kissé előítéletesnek lehet tekinteni..

A Ripple árat befolyásoló tényezők:

a hullámárat befolyásoló tényezők

Jogi tényezők

Amint megbeszéltük, Ripple 2020 vége felé meglehetősen jelentős jogi bajokkal szembesült, amelyek teljes következményei még nem valósíthatók meg. A SEC döntése azt jelenti, hogy az XRP forgalomképes értékpapírnak minősül, nem pedig pénznemnek, ami viszont azt jelenti, hogy a legtöbb más kriptovalutával ellentétben nem lehet olyan tőzsdéken kereskedni, amelyek nincsenek kifejezetten az USA-ban biztonsági tőzsdeként bejegyezve..

Bár ez katasztrofálisan hangozhat, a befektetőknek nem szabad túl gyorsan leírniuk az XRP-t – a token rendkívül népszerű az Egyesült Államokon kívül, és a Ripple fizetési hálózat továbbra is a nagy pénzügyi intézmények célját szolgálja. Bár arra számíthatunk, hogy az XRP ára egy ideig visszafogott marad, alacsony ára sok teret enged a növekedésnek.

Bitcoin

Az összes kriptovaluta árai valamilyen módon vagy más módon a Bitcoinhoz vannak kötve. Az eredeti kriptovaluta a kriptopiaci hangulat mérésének mércéjének tekinthető általában, és de facto tartalékpénzként való szerepe azt jelenti, hogy bármi, ami jelentősen befolyásolja a BTC értékét, a piac többi részén érinti a hatását. Külön kérdésként a befektetők azt is figyelni akarják, hogy a SEC nemrégiben hozott döntése hogyan befolyásolhatja a Bitcoint, mivel már pletykák terjednek arról, hogy más kriptovaluták ugyanazt a sorsot érhetik-e, mint az XRP.

A kriptovalutával kapcsolatos előírások

Láttuk már, hogy a szabályozási változások milyen hatalmas hatással lehetnek a kriptovaluta árára. Ezért fontos tényező a Ripple 2021-re vonatkozó árelemzésében – különösen a SEC döntése nyomán. Például, ha más, az Egyesült Államokon kívüli joghatóságok követik a példájukat, és átsorolják az XRP-t, annak katasztrofális következményei lehetnek. A kedvező szabályozási változások azonban ellenkező hatást eredményezhetnek. A kripto befektetők, függetlenül attól, hogy 2021-ben a Ripple-be kívánnak-e befektetni, szorosan figyelni akarják az esetleges változásokat – különösen azokat, amelyek az EU-ban vannak.

Vevői igény

A kereslet és kínálat minden a befektetők számára. A Ripple más felépítésű, mint a többi kriptovaluta esetében, mivel a Ripple (a vállalat) óriási mennyiségű XRP-t tart letéti letétben, havonta felszabadít egy bizonyos összeget, mielőtt visszavonna maradékot. Az írás idején állítólag több mint 40 milliárd XRP token van forgalomban, ismeretlen, de potenciálisan jelentős rész "illikvid vagy jelentős értékesítési korlátozások vonatkoznak rá", Messari szerint. A SEC döntése nyomán a vevői igények elkerülhetetlenül elapadtak, de mint láttuk, sok iparági szakértő arra számít, hogy a befektetők a közeljövőben ismét felmelegednek az XRP-re.

Készen áll a befektetésre Ripple XRP?

Hullámárelemzés 2021-re

A Ripple árelemzés elkészítése 2021-re egy trükkös üzlet, tekintettel a 2020 végi szabályozási intézkedésre. Míg a kriptográfiai elemzők gyakran technikai elemzésekre támaszkodnak, hogy betekintést nyerjenek a token árának a jövőbeni mozgásába, egy jelentős jogi döntés, mint pl. a Ripple által tapasztalt példátlan esemény, amelyet érthetően nehéz figyelembe venni, amikor az XRP diagram mozgásának magas és mély pontjaiban keresünk mintákat.

A döntés eredményeként a legtöbb nagy platform 2021-ben az XRP-re vonatkozó előrejelzései az írás idején elavultak voltak, mivel a kriptográfia együttesen visszatartotta a lélegzetét, hogy lássa, mi lesz a Ripple közvetlen jövője.

Fektessen be a Ripple-be 2021-ben?

Két gondolatmenet létezik, amikor azt fontolgatják, hogy 2021-ben befektetnek-e az XRP-be. December 22-ig 2020 második fele ígéretesnek tűnt a Ripple számára, és e potenciál nagy része még mindig megmaradt a hálózat jövője szempontjából. Egyes iparági szakértők úgy vélik, hogy a visszaesés csak rövid távú reakció, és az XRP alacsony ára nagyszerű befektetési lehetőséget jelent minimális ráfordítással.

Amint azonban a Ripple 2021-re vonatkozó árelemzésünk rámutatott, a SEC ítéletének komoly következményei lehetnek az XRP-re nézve, és sok prominens befektető inkább a visszatartást támogatja, amíg a Ripple jövője egy kicsit tisztább lesz. Minden bizonnyal ostobaság lenne bármilyen csillagászati ​​növekedést várni az XRP-től a következő 12 hónapban – ami egyesek szerint már a szabályozási intézkedés előtt is így volt – és a legtöbb befektető valószínűleg csak diverzifikált kriptográfiai portfólió részeként közelíti meg az XRP-t.

eToro – A legjobb bróker a Ripple XRP megvásárlásához

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Hullámárelemzés – Következtetés

A Ripple 2020 vége felé rekord árnövekedésre készült, miután a COVID vihart csodálatosan átvészelte. A SEC döntése, miszerint az XRP forgalomképes értékpapírnak minősül, csak a Ripple katasztrófájának tekinthető – még a cég és technológiája leglelkesebb támogatói által is. Természetesen meghaladja a 2021-re vonatkozó Ripple áranalízis kereteit, hogy megpróbálja megjósolni, hogy ez hosszú távon hogyan befolyásolhatja az XRP árát, de az altcoin iránt érdeklődő befektetőknek körültekintően kell megközelíteniük..

Nem valószínű, hogy az XRP árai több hónapon keresztül megtérülnek, és még akkor is nagyban függ a szabályozási szankciókkal kapcsolatos további fejleményektől és attól, hogy a világszerte zajló cserék hogyan reagálnak. Ennek ellenére a Ripple és az XRP még mindig rengeteg valódi potenciállal rendelkezik, és a token ára mindig más pályán mozgott, mint a legtöbb más kriptovaluta.

Tisztességes azt mondani, hogy a Ripple 2021-re vonatkozó árelemzésünk enyhén szólva is félelmetes. Azok számára, akik érdeklődnek az XRP hozzáadásáért portfóliójukba, meg kell érteniük, hogy folyamatosan figyelemmel kell kísérniük, hogy mely tőzsdék eltávolítják a tokent a listájukról, valamint a szabályozással kapcsolatos esetleges egyéb változásokat.

Hullámárelemzés 2021 – GYIK

A Ripple 2021-ben megy fel?

Könnyű azt mondani, hogy vegyes nézetek vannak az XRP következő 12 hónapban rejlő lehetőségeiről. A legutóbbi jogi bajok ellenére azonban a 2021-re vonatkozó Ripple árelemzésünk megállapította, hogy sok iparági szakértő még mindig hisz az altcoin potenciáljában, és tekintettel az XRP értékének 2020 végén elszenvedett jelentős csökkenésére, minden esély megvan arra, hogy a token növekedjen 2021.

Hogyan befolyásolja a SEC ítélete a Ripple értékét?

A SEC döntése szerint az XRP-t inkább értékpapírnak, mint valutának minősítette, a token értéke egyik napról a másikra zuhant. A döntést követően számos prominens, amerikai székhelyű tőzsde eltávolította az XRP-t, és az előrejelzések szerint néhány nemzetközi platform is követni fogja a példáját. A 2021-es Ripple-árelemzés, amelyet érdemes elolvasni, nem valószínű, hogy bizonyossággal állítja, hogy az ítélet hosszú távon hogyan befolyásolja az XRP értékét, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ár valószínűleg több hónapig visszafogott marad.

Mit jósolnak a szakértők a Ripple-re 2021-ben?

Számos iparági szakértő és kriptográfiai elemző készen áll az XRP leírására a szabályozási intézkedés után, de mint a Ripple 2021-re vonatkozó árelemzésünk megállapította, rengeteg olyan hang szólal meg, amely optimizmust fejez ki a „bankár kriptovalutája” iránt. A Crypto Bull például úgy véli, hogy az XRP ára 10 dollárt ronthat az elkövetkező évben.

Érdemes-e befektetni a Ripple-be??

A SEC 2020. december 22-i ítélete minden bizonnyal nem volt örvendetes hír a Ripple számára, de az XRP-ben még mindig rengeteg élet van hátra. A RippleNet-et továbbra is a világ legnagyobb pénzintézetei kedvelik, és tekintettel arra, hogy a Ripple ügyfélkörének nagy része az Egyesült Államokon kívül található, lehetséges, hogy az XRP csak átvészeli a vihart. Mint ilyen, mindig benne kell lennie a lehetőségnek a befektetők számára, akik diverzifikálni kívánják a kriptográfiai portfólióikat.

Most jó alkalom befektetni a Ripple-be?

Bár a Ripple 2021-re vonatkozó árelemzésünk nem biztos, hogy a legoptimistább képet festette az XRP közvetlen jövőjéről, azt is meg kell jegyezni, hogy a token 2020-ban olyan mélyponton ért véget, amelyet még jó ideje nem látott. Mint ilyen, jó idő lehet a befektetők számára, hogy XRP-t adjanak portfólióikhoz, mivel annak ellenére, hogy a kockázat jelenleg magasabb, mint más tokeneknél, a tokenek minimális ráfordítással szerezhetők be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector