Hullámár-előrejelzések: Mennyit ér az XRP 2021-ben és azon túl?

Felmegy vagy összeomlik a Ripple XRP? Olvassa el a Ripple XRP 2021 – 2025 árjóslatunkat

A Ripple jóslatok vadászatán? Vagy küzdött, hogy megválaszolja a kérdést: „A Ripple jó befektetés?” Olvassa el. Ismerje meg a legjobb Ripple XRP ár-előrejelzési előrejelzést 2021-re és későbbre, és fedezze fel, mennyit érhet a Ripple.

Mivel a kriptovaluta piac szinte naponta változik, mi következik a Ripple XRP árával? Az írás idején az egykor félelmetes eszköz ára 0,4371 dollár, piaci kapitalizációja pedig 19,8 milliárd dollár. Ez pozitívan hangzik, ha összehasonlítjuk még októberi árával. Amikor 2020 vége felé először megosztottuk a Ripple árjóslatok listáját, az XRP ára 0,2261998 dollár volt, piaci felső határa pedig 11,8 milliárd dollár volt. Bár mindkettő nőtt, a Ripple gyorsan lemarad versenytársaitól.

Ma a Ripple XRP a világ hetedik legnagyobb kriptovalutája – az elmúlt évek legalacsonyabb pozíciója. Az eszköz azóta a világ negyedik legnagyobb kripto, amióta a Tether stablecoin megverte a harmadik helyre, így ez a közelmúltbeli visszaesés komoly csalódást okozott a befektetők számára.

Mivel a bikafutás látszólag még mindig erős (legalábbis néhány kriptovaluta esetében), sok ember kíváncsi arra, hogy a Ripple visszanyeri-e vezetését, vagy továbbra is lemarad.

Ebben a cikkben összeállítottunk néhányat frissített jóslatok a Ripple XRP áráért. Megvizsgáljuk ennek az eszköznek a rövid és hosszú távú kilátásait, és megpróbáljuk megválaszolni a „Ripple fel fog menni?” Kérdésre. Olvassa tovább, hogy megtudja, mi a legfontosabb kriptográfiai szakértők véleménye az XRP áráról 2021-2025-ben.


Ripple XRP a világ egyik legfontosabb kriptovaluta – és az egyik legérdekesebb. A Bitcoin-nal, az Ethereum-tal és más nagy nevekkel ellentétben nem a decentralizációja révén forgalmazza magát. Ehelyett a kriptográfia szorosan illeszkedik a világ számos bankjához, befektetési vállalkozásához és vállalkozásához.

Ez kontraproduktívnak tűnhet, ha sok kereskedő úgy véli, hogy a kriptovaluta legnagyobb eladási pontja a külső cégektől való mentesség. A kriptográfiai szakértők azonban egyre inkább azt állítják, hogy ez lehet a legfontosabb tényező Ripple sikere. Bár a kriptopénz világát köztudottan nehéz megjósolni, egyesek úgy vélik, hogy a Ripple XRP egyedülálló piaci helyzete azt jelenti, hogy elkerülheti a turbulencia egy részét, amely a következő években potenciálisan megrendítheti az ipart.

Akár arra kíváncsi, hogy „a Ripple jó befektetés-e 2021-ben?”, Vagy egyszerűen csak a kriptovaluta-trendek előtt akar haladni, olvassa el, hogy felfedezze a Ripple legfontosabb előrejelzéseit 2021-re és azon túl..

Ha gyorsan és egyszerűen szeretné megvásárolni a Ripple XRP-t, a 0% Bizottság, nézze meg eToro Exchange!

Mi a Ripple XRP?

Az egyes Ripple árjóslatok megértéséhez elengedhetetlen megérteni, hogy pontosan mi a Ripple XRP, és miért különbözik a piacon lévő többi kriptó többségétől.

A Ripple először 2012-ben indult, akárcsak Ethereum, nevét gyakran használják fizetési platformjának és natív pénznemének leírására. Platformját valójában hívják RippleNet, míg a titkosítása a Ripple XRP. (A tőzsdéken gyakran csak XRP néven szerepel).

A piacra lépett altcoinok többségét néhány olyan probléma megoldására tervezték, amelyek alapítóik szerint vélhetően korlátozhatják a Bitcoin, az úgynevezett kriptovaluta király sikerét. Sok, mint pl Bitcoin Cash, a Bitcoin méretezhetőségének hiányára összpontosítottak. A Ripple azonban a kriptográfia egy másik meghatározó tulajdonságát vette célba: decentralizációját.

Ahelyett, hogy a kereskedőknek és a befektetőknek lehetőséget kínálna online tranzakciók lebonyolítására anélkül, hogy centralizált pénzügyi testületen kellene átmenniük (ami lehet lassú, potenciálisan bizonytalan és költséges), a Ripple-t úgy tervezték, hogy ugyanazoknak a központosított pénzügyi testületeknek könnyebb legyen elvégezni maguk a fizetések. A határokon átnyúló fizetések még lassabbak is lehetnek, sokkal magasabb tranzakciós díjakkal, mint a belföldi fizetések – és a globális vállalkozások naponta száz ilyen tranzakciót hajthatnak végre.

Az éghajlati tranzakciós díjak és a kedvezőtlen árfolyamok elkerülése érdekében a Ripple lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kifizetéseket küldjenek és fogadjanak a Ripple XRP-ben. Globalizált valutát kínál, amely megkerüli azokat a kérdéseket, amelyek mindkettőt sújtják fiat valuta és teljesen decentralizált kriptók.

Néhány jelenleg a Ripple-t támogató bank és vállalkozás a következőket tartalmazza:

 • Santander
 • Axis Bank
 • Crédit Agricole
 • UBS
 • Kanadai Királyi Bank
 • Westpac
 • American Express
 • Nemzetközi deviza

A Ripple legutóbbi fellépése tönkrement? Jó helyen jársz. Összeállítottunk néhányat a Ripple 2021-2025 közötti legfontosabb előrejelzéseiről, és segítünk megválaszolni az „jó befektetés az XRP?” Kérdést.

Rövid távú hullámár-előrejelzés

A Ripple XRP árjóslata 2021-re

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a Ripple XRP-re 2021-ben??

Amikor 2020 októberében először megosztottuk a Ripple árjóslatok listáját, a 2021-re vonatkozó előrejelzések túlnyomórészt bullish volt. Robert Art elemzőtől Brad Garlinghouse-ig (a Ripple vezérigazgatója) az általunk megosztott nézetek mindegyike úgy vélte, hogy az XRP rekordidőszakban van.

Nem meglepő, hogy egyikük sem jósolta meg az egész piacra kiterjedő bikafutás mértékét, amely miatt a Ripple lemaradt az olyan versenytársakról, mint pl. Cardano és Binance érme annak ellenére, hogy az ára ugrott. Tehát hogyan hasonlítják össze a legfontosabb kriptográfiai platformok jóslatait?

Első rövid távú Ripple XRP árjóslatunk a Digital Coin Price-ból származik. Amint az alábbi grafikonon láthatjuk, a Digital Coin Price úgy véli, hogy a Ripple erősségből erőre fog válni – bár az egész év volatilitási időszakai ellenére.

Az év első hat hónapjában a befektetési elemző platform úgy véli, hogy látni fogjuk, hogy a Ripple ára számos csúcson és mélyponton esik át, mielőtt 2021 augusztusában kiegyenlítené. Innentől kezdve az ár stabilabban emelkedik, emelkedik 0,6224337 dollárról 0,709158 dollárra december végéig. Ez nem lesz az eszköz éves csúcsa – ez viszonylag korán, korán fog bekövetkezni, az XRP ára márciusban 0,726403 dolláron volt a csúcson.

A Digital Coin Price számításai szerint a legalacsonyabb ár, amelyet a Ripple 2021 során el fog érni, 0,574406 dollár lesz. Ez már jelentősen meghaladja a jelenlegi 0,37371 dolláros árat, ami azt mutatja, hogy jóslatai már kissé elavultak.

Mivel a piac ilyen gyorsan változik, sok platformnak nagyon rövid időn belül módosítania kell előrejelzéseit a lépéstartás érdekében. Ez nem azt jelenti, hogy le kellene hiteltelenítenünk a Digital Coin Price többi előrejelzését, de ez azt sugallhatja, hogy túl optimista volt becsléseiben.

Ennek ellenére nem ez az egyetlen platform, amely úgy véli, hogy a Ripple-nek még van hova fejlődnie. Shyna elemzője a Trading View elemzése szerint az XRP árát úgy lehet beállítani, hogy áttörje a 0,5 dolláros ellenállási szintet.

hullámzó árdiagram

Az Inside Bitcoins által közzétett cikkben Azeez Mustapha kereskedési elemző azt állította, hogy ha a Ripple a következő hónapokban sikeresen eléri a 0,5 dollárt, akkor számíthatunk arra, hogy az eszköz bullish trendje folytatódik.

Mivel az XRP-USD folyamatosan több mint 4% -ot emelkedett egy 24 órás periódus alatt, növekedése sok befektető iránti érdeklődést váltott ki. De Mustapha hangsúlyozta, hogy ebben a szakaszban az árlengés így is mindkét irányba mehet. Sok elemzőhöz hasonlóan ő sem zárja ki a csökkenő kiigazítás lehetőségét – különösen, ha a Ripple nem képes áttörni 0,5 dolláros ellenállási pontját egy 21 napos mozgóátlagon belül..

Sajnos a Long Forecast platform egyértelműen a bearish elméletet támogatja. Számításai szerint a Ripple XRP ára visszaesik a 2021 előtti szintre, ami azt sugallja, hogy a bikafutása jó és valóban jó úton van.

XRP árjóslatok 2021-re

Hónap Nyitott Alacsony-Magas Bezárás
Márc 0,42 USD 0,27–0,47 USD 0,38 USD
Április 0,38 USD 0,31–0,46 USD 0,33 USD
Lehet 0,33 USD 0,27–0,33 USD 0,29 USD
Június 0,29 USD 0,29–0,36 USD 0,34 USD
Július 0,34 USD 0,27–0,34 USD 0,29 USD
Augusztus 0,29 USD 0,29–0,36 USD 0,34 USD
Szept 0,34 USD 0,32 USD – 0,36 USD 0,34 USD
Október 0,34 USD 0,27–0,34 USD 0,29 USD
November 0,29 USD 0,29–0,34 USD 0,32 USD
December 0,32 USD 0,32–0,40 USD 0,37 USD

A Long Forecast előrejelzése szerint évi 0,27 dollár legalacsonyabb és 0,47 dolláros csúcs várható. Ez kezdetben jó hírnek tűnik, tekintve a Ripple jelenlegi árát 0,4371 dollárnak -, de a platform arra számít, hogy az éves alacsony és magas egyaránt az év elején bekövetkezik. Mivel a Ripple március végére maximálódik, az egyetlen út onnan van, és a kriptográfia csak az év legvégén éri el a 0,40 dollárt..

Ez azt sugallja, hogy a Ripple eszköz nagyon kevés előrelépést fog elérni 2021 folyamán. Bár a táblázatban szereplő összes ár javulást mutat a Ripple értékein keresztül 2020-ig, ezek még mindig meglehetősen kiábrándítóak, különösen, ha összehasonlítjuk a Digital előrejelzéseivel Érme ára.

Egyes befektetők nem hiszik, hogy a csökkenő trend miatt aggódni kell. A TradingView neves ‘Ronin’ elemzője úgy véli, hogy a Ripple XRP ára jelenleg hullámmintát követ, ami azt jelentené, hogy amint az ár elérte a 0,21 dollárt, elkezd hanyatlani..

ripple / usd árdiagram

További jelek utalnak arra, hogy a Ripple XRP egy 2021-es prosperálóbb helyzetbe kerülhet. 2020 augusztusának végén a Ripple partnere, Flare Network, bejelentette, hogy megbízhatatlan kétirányú híd építését tervezi az Ethereummal.

Ez lehetővé tenné, hogy az Ethereum platformon alapuló alkalmazások hozzáférjenek az XRP főkönyvéhez, és fordítva. Az Ethereum integrálásával okos szerződések a Ripple segítségével a Flare Network képes lesz fejleszteni a kriptó funkcionalitását – ami potenciálisan növelheti az XRP iránti keresletet.

Robert Art elemző optimistább volt Ripple rövid távú kilátásai iránt is. Mivel az Art meglehetősen hevesen XRP-párti, egyes befektetők úgy vélik, hogy jóslatai sokkal bullish-ek, mint a közelmúltbeli bizonyítékok alapján indokoltak.

Mások azonban úgy vélik, hogy a kriptovaluták, például a Ripple, hosszú távú pozícióinak tartása a legésszerűbb megközelítés – elvégre, ha a legkorábbi Bitcoin-befektetők figyelmen kívül hagyták a mai napokat, és ragaszkodtak fegyvereikhez, akkor megdöbbentő hozamot láttak volna. Ugyanez vonatkozhat az XRP-re is?

Nem meglepő, hogy a Ripple vezérigazgatója Brad Garlinghouse biztosan azt hiszi. Még 2018-ban arra ösztönözte a Ripple befektetőit, hogy hónapokban és években gondolkodjanak, szemben a napokkal és hetekkel, amikor a befektetésükből származó profitra számítanak.

Brad felhívta a figyelmet a legutóbbi kriptopiaci rallyra azzal, hogy „az intézményi befektetői érdeklődés az egekbe szökik”. Sőt, azt is leírta Bitcoin (BTC), mint hasznos fedezet az infláció ellen. A Ripple XRP-vel kapcsolatban Garlinghouse ismét megemlítette, hogy az XRP fontos és hasznos a fizetési megoldásokhoz.

Robert Art szerint a Ripple XRP ára egyszer eléri a 200 dollárt. Nemrégiben a Twitteren azt jósolta, hogy „az XRP jobb hozamot fog elérni, mint a Bitcoin. Miért? A Bitcoin 16-szorosa a befektetett tőkének. A 8 és 80 milliárd dollár közötti összeg áthelyezése sokkal könnyebb, mint a 140 milliárd dollár 1,4 billió dollárra történő mozgatása. ”

Hasonlóképpen, a Crypto Coin Society azt jósolta, hogy az XRP ára 2021 vége előtt eléri a 0,95 dollárt, ami körülbelül 325% -os növekedést jelent a jelenlegi árához képest. CoinLiker.com szintén optimista a Ripple XRP 2021-es kilátásaival kapcsolatban. Azt jósolja, hogy az ár a következő négy hónapban 0,64 dollárt fog elérni.

Fontolgatná a vásárlást Ripple XRP?

Mi lesz a Ripple árával (XRP) 2021-ben?

A jóslatok közötti különbség megnehezíti a „mi lesz a Ripple XRP árának 2021-ben?” Kérdésre nagy biztonsággal a választ. Míg a Digital Coin Price arra számít, hogy az XRP új, 0,7 dolláros magasságot ér el, a Long Forecast úgy véli, hogy az eszköz visszaesik 0,27 dollárra.

Az a tény, hogy a Digital Coin Price már kissé túllépte, azt sugallhatja, hogy a befektetőknek továbbra is óvatosnak kell maradniuk, különösen mivel Azeez Mustapha úgy véli, hogy az ár eshet, ha az eszköz nem törik át a 0,5 dolláros ellenállási pontot.

Vajon emelkedik-e a Ripple ára 2021-ben??

A Digital Coin Price adatai szerint az XRP ára 2021-ben emelkedni fog, 0,5-0,7 dollár magasságig emelkedve..

További árjóslatok az XRP-re 2021-ben:

 • Kereskedelmi vadállatok: 0,72 dollár
 • Previsioni Bitcoin: 1,156056 dollár
 • Pénztárcabefektető: 0,5 USD

Hosszú távú hullámár-előrejelzés: 2022-2025

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők a Ripple XRP-re 2022-ben és azon túl?

Ha arra kíváncsi, hogy „fektessek-e be a Ripple XRP-be”, a rövid távú kriptovaluta-előrejelzések nem különösebben meggyőzőek. De előre tekintve 2022-re és azon túl, mit várhatunk hosszú távon?

Most, hogy megláttuk, mit tartogatnak a legnépszerűbb kriptográfiai elemző platformok a Ripple XRP 2021-es áráért, nézzünk előre 2022-2025-re. A hosszú távú előrejelzések segítenek-e a befektetőknek eldönteni, hogy a rövid távú előrejelzések közül melyik a legvalószínűbb??

Miután 2021-re megjósolta a 0,7 dollár feletti magasságot, a Digital Coin Price platform a következő előrejelzéseket adta 2022-re, 2023-ra, 2024-re és 2025-re:

hullámzó ár-előrejelzési diagram

Ha ez az előrejelzés helyes, akkor a következő Ripple-árakra számíthatunk az elkövetkező években:

 • 2022: 0,75 USD
 • 2023: 0,86 USD
 • 2024: 1,08 USD
 • 2025: 1,37 USD
 • 2026: 1,55 USD
 • 2027: 1,34 dollár
 • 2028: 2,03 USD

Valójában a Digital Coin Price úgy gondolja, hogy a Ripple ára 2021-ben 0,7 dollár lesz, 2022 végére 0,75 dollárra, 2023 végére 0,86 dollárra, 2024 végére 0,86 dollárra, 2024 végére pedig 1,08 dollárra, 2025 végére pedig lenyűgöző 1,40 dollárra..

Ha arra gondoltál, hogy a Ripple XRP eléri-e az 1 dollárt? A Digital Coin Price azt várja, hogy az eszköz 2024-re elérje az 1 dolláros mérföldkövet, és az ár 2028-ig folyamatosan emelkedik..

Valójában a platform úgy véli, hogy a Ripple ára majdnem megduplázódik 2024 és 2028 között. Bár ez a fejlődés nem fogja meghaladni az eszközt a 2018-as 3 USD feletti jelenlegi csúcson (ATH), mégis jelentős ígéretet mutat – és sokkal optimistább, mint a piacon előforduló komor jóslatok.

Ezen sivár jóslatok egyike a Long Forecastból származik. Hasonlóan a 2021-re vonatkozó várakozásaihoz, a 2022–2025-re vonatkozó előrejelzése sem valószínű, hogy örömteli hír lenne a befektetők számára. A platform úgy véli, hogy a Ripple XRP ára az elkövetkező években tovább csökken, 2023-ban 0,2 dollár alá zuhan, 2024-ben pedig még 0,1 dollár alá csökken. 2022, 2023 és 2024 esetében a következő éves mélypontokat és csúcsokat sorolja fel:

 • 2022: éves csúcs = 0,39 USD, éves alacsony = 0,19 USD
 • 2023: éves csúcs = 0,26 USD, éves alacsony = 0,10 USD
 • 2024: éves csúcs = 0,11 USD, éves alacsony = 0,06 USD

Ez az idő múlásával erős bearish trendet mutat, a Ripple XRP ára 2017 óta a legalacsonyabb árra süllyedt.

Szerencsére a Changelly platform optimistább kilátásokkal rendelkezik.

Előrejelzései szerint a Ripple 2022-ben 0,5 és 1 dollár között mozog, 2023-ban 3,84 dollárra, 2024-ben 4,20 dollárra és 2025-ben 5,10 dollárra emelkedik..

Ugyanakkor elismeri, hogy ez a legjobb eset, amely elismeri, hogy a valóság nem biztos, hogy olyan fényes.

A Crypto Coin Society kitart az optimista kilátások mellett, azt állítva, hogy arra számítanak, hogy az XRP ára 2022 során valamikor 2,50 dollárt érhet el – ez óriási 854% -os növekedést jelent. Számos tényező vezetheti ezt a változást. Mivel a kormányok egyre nagyobb nyomás alatt vannak a kriptopénzipar szabályozásában, a Ripple jobb helyzetben van, mint a legtöbb hagyományos kriptó, hogy elbírja a szabályozási töréseket.

Az elemző szerint CryptoWhale: „Az egyetlen projekt a teljes piacon, amely a Crypto Regulations-t szorgalmazza, az XRP. Tudják, hogy ha ezeket a szabályokat hozzáadják, az szinte minden más altcoinot teljesen megsemmisít, és az egekbe szökik az XRP kereslete. ”

A CryptoWhale úgy véli, hogy ha az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok kormánya konszenzusra jut a kriptovaluta szabályozásában, a Ripple iránti kereslet az egekbe szökik. Mivel a Ripple évek óta “csendben dolgozik a kormányzati szervekkel a megfelelés biztosítása érdekében”, sokkal kevésbé valószínű, hogy új szabályok vagy olyan adózási intézkedések fogják megharapni, amelyek a hagyományosabb kriptók elől versenyezhetnek.

Egy másik tényező, amely potenciálisan egy 2022-2025-es időszakot jelenthet, az éppen az a tény, amely tavaly márciusban spirálba lendítette a kriptopiacot – a koronavírus. A ZyCrypto előrejelzése szerint a járvány fordítva okozhatja a Ripple XRP árának emelkedését, mivel sokkal könnyebben megkönnyíti a távoli tranzakciókat, mint sok hagyományos fizetési szolgáltató. Bár ezt még mindig sejtik, láthatunk-e optimistább Ripple XRP árjóslatokat a következő öt évben?

Úgy tűnik, ez így lehet. A WalletInvestor platform rövid távon az egyik legjellegzetesebb Ripple XRP előrejelzést kínálja, mondván, hogy ez nem jó egyéves befektetés, mivel ára 0,24 dollárra eshet.

Hosszú távú befektetésként azonban azt vetíti előre, hogy a Ripple sokkal jobban teljesíthet. Előrejelzései szerint a Ripple XRP token értéke 2021 végére 0,76 dollárra emelkedhet, 2022-ben 0,98 dollárra emelkedhet, és 2025-ig elérheti az átlagos 2,32 dolláros árat..

A Cryptoground hasonló vetületet adott. A Ripple XRP korábbi teljesítményének elemzésére szolgáló belső tanulási algoritmusával a rendszere a következő árakat jósolta 2025 előtti időszakban:

xrp ár-előrejelzési diagram

Valójában a Cryptoground úgy gondolja, hogy a Ripple ára 2021-ben 0,6 dollár lesz, 2022 végére 1,18 dollárra, 2023 végére 1,56 dollárra, 2024 végére 1,78 dollárra, 2024 végére pedig 1,78 dollárra, 2025 végére pedig lenyűgöző 2,10 dollárra..

A Ripple (XRP) ára emelkedni fog-e 2022-2025-ben?

A 2021-es lehetséges nyereség után 2022 bizonytalan évnek bizonyulhat. Bár a Digital Coin Price és a Changelly optimista a Ripple potenciálját illetően, azt jósolják, hogy ez 0,5-1, illetve 0,754248 dollárt érhet,

A zsűri kint van. A fenti előrejelzésekben ennyire eltérően állítottunk össze néhány további Ripple XRP árjóslatot a 2022-2025-re:

vessünk egy pillantást a Ripple XRP szakértői előrejelzésekre a következő években:

2022

 • Crypto Coin Society: 2,5 dollár
 • CryptoWhale: 3,2 USD
 • WalletInvestor: 1,45 USD

2023

 • Kereskedelmi vadállatok: 0,7 USD
 • Coingape: 10 dollár

2024

 • Coingape: 15 dollár
 • Wallet Investor: 1,247 USD (maximum)

2025

 • Cryptoground: 1,9 USD
 • Coinpedia: 6,20 USD
 • Prime XBT: 6 dollár
 • Investment Haven: 20 dollár
 • Ripple Coin News: 70 dollár
 • Wallet Investor: 1,465 USD (maximum)

Következtetés: Ripple (XRP) árjóslási előrejelzés

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony Ripple (XRP) 2021-es, 2022-es, 2023-as, 2024-es és 2025-ös előrejelzési előrejelzés, amelyet technikai elemzők és iparági szakértők ajánlanak.

Év Magas Alacsony
2021 0,95 USD 0,25 USD
2022 2,5 USD 1,2 USD
2023 7,5 USD 3,2 USD
2024 15,3 USD 4,1 USD
2025 26 USD 5,6 USD

Fontolgatná az XRP megvásárlását??

vásárol fodrozódást

Hogyan változott a Ripple ára a múltban?

Bár a Ripple ára soha nem érte el a Bitcoin szédületes magasságát, amely 2020 decemberében tokenenként 23 000 dollárt ért el, az első bevezetés óta eltelt 8 év alatt mégis drámai ingadozásokat tapasztalt.

A kriptovaluta múltbeli teljesítményének elemzése az egyik legfontosabb lépés, amelyet meg kell tennie, ha a legkiválóbb kriptókat kívánja befektetni, ezért vessünk egy pillantást arra, hogy a Ripple XRP ára hogyan változott a múltban.

A Ripple XRP egy kriptovaluta tőzsdén került először tőzsdére 2013. augusztus 4-én, 0,01 dolláros áron. Ettől kezdve 2019 decemberéig láthatjuk, hogy ez az ár hogyan emelkedett, ha megnézzük a Coinlib.io diagramját:

xrp árdiagram

Amint a diagramból láthatjuk, a Ripple XRP ára 2017-ig viszonylag stabil maradt. Ez az év rekordév volt a kriptopénzipar számára. A Bitcoin ára 2000% -kal nőtt – ez azonban semmi volt a Ripple-hez képest, amely elképesztően 36 000% -kal nőtt! Későbbi zuhanása hihetetlenül gyors volt, de soha többé nem érte el azokat a szinteket, amelyeket az első öt évben (egyelőre) tapasztalt. Ha a Wallet Investor és a Long Forecast komor jóslatai helyesek, akkor ez megváltozhat.

A Ripple szokatlan abban az értelemben, hogy az ára viszonylag rugalmas maradt a 2020 márciusi koronavírus-összeomlás során. Március 1. és április 1. között az eszköz ára 0,163 dollárról 0,215 dollárra emelkedett, amely növekedési ütem megdöntötte az általános piaci trendet. A játék előtt is volt, amikor az egész iparágra kiterjedő bikafutás 2020 végén megtörtént. Míg a legtöbb eszköz ára decemberben emelkedett, a Ripple már október 1-jén növekedni kezdett..

Október 1. és november 1. között az XRP 0,242 dollárról 0,625 dollárra emelkedett. Ez volt az eszköz legmagasabb ára 2018 óta. Sajnos még nem felelt meg ennek – bár ha az ebben a cikkben szereplő jóslatok helyesek, akkor hamarosan megtörténhet.

Milyen tényezők befolyásolják a Ripple XRP árát?

A Ripple történelmi árainak elemzése mellett fontos meghatározni azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyek a jövőben befolyásolhatják az árát. Ez megkönnyíti, hogy saját előrejelzéseit a jelenlegi kriptopénz-trendek alapján készítse el, és végül megalapozott választ találjon a „Befektetnék a Ripple-be?” Kérdésre.

Vessünk egy pillantást a legfontosabb tényezőkre, amelyek befolyásolhatják az XRP árát.

A SEC-per

2020 decemberének végén az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet (SEC) pert indított a Ripple XRP platform, annak vezérigazgatója, Brad Garlinghouse és az elnök ellen, mivel 1,3 milliárd dollár értékben értékesített be nem jegyzett értékpapírokat. Garlinghouse „a kriptográfia elleni támadásnak” nevezte a pert – és bár az eset még nem volt különösebben pusztító hatással az XRP árára, a befektetők mindenképpen számíthatnak egy áresésre, ha a per sikeres lesz.

Garlinghouse a CNN-nek elmondta: "A SEC jogilag és tényszerűen alapvetően téved. A SEC több mint nyolc éven át engedélyezte az XRP pénznemként való működését, és megkérdőjelezzük ennek az indításnak a motivációját néhány nappal az adminisztráció változása előtt."

A kriptovaluta szabályozása

Az új kriptovaluta-előírások hajnalán valószínűleg hatással lesz szinte minden piacon lévő kriptográfia ára. De amint azt a cikkben korábban említettük, sok szakértő úgy véli, hogy a Ripple jobban képes helytállni a szigorú kormányzati beavatkozás viharán. Ennek eredményeként, bár az új szabályozások valószínűleg bizonytalanságot okoznak a befektetők számára, és csökkenthetik a hagyományos kriptók árát, a Ripple ára szárnyalhat.

Kereslet és kínálat

Minél nagyobb a kereslet bármely kriptovaluta iránt, és alacsonyabb a kínálat, annál valószínűbb, hogy növekedni fogunk az árban. Az olyan kriptókkal ellentétben, mint a Bitcoin, a Ripple értékét szorosan ellenőrzi anyavállalata, Ripple Lab. A vállalat jelenleg az összes Ripple token több mint felét birtokolja annak érdekében, hogy az árat kontroll alatt tudja tartani. Ha azonban a Ripple Lab hirtelen úgy dönt, hogy ezeket eladja, új tokenekkel árasztaná el a piacot, ami hatalmas hatással lenne az árra.

Bálna botok

A jelenléte ún bálna botok a kriptovaluta tőzsdéken jelentősen manipulálhatja a kriptográfusok árát. A bálna botok nagy tulajdonosok, akik olyan szoftvert futtatnak, amely automatikusan kereskedik, gyakran egyszerre rengeteg különböző platformon és eszközön. Ennek eredményeként mesterségesen alakul ki a volatilitás, ami következésképpen felfelé vagy lefelé hajtja a kriptovaluták árát.

Digitális átalakulás a pénzügyi szektorban

A digitális átalakulás napjainkban a pénzügyi szektor egyik legnagyobb jelszava. Valójában a legfrissebb statisztikák szerint az Egyesült Királyság összes pénzügyi szolgáltató cégének egyharmada a „digitális átalakulást” jelölte meg elsődleges üzleti prioritásként a következő években.

Mivel a magas árfolyamok és a régi rendszerek megnehezítik a vállalatok számára az online fizetések teljesítését, valószínűleg többen keresnek olyan technológiát, mint a Ripple. Az a hír, hogy a Ripple hamarosan képes intelligens szerződéseket kínálni, még valószínűbbé teszi ezt – és ha több bank is elkezdi ezt alkalmazni, akkor megnő az XRP iránti kereslet, amely sikeresen felemeli az árat.

Fontolgatná az XRP megvásárlását??

vásárol fodrozódást

Főbb pontok

 • Jelenleg a világ 7. legnagyobb kriptovaluta, miután leesett 3. és 4. legfelső helyéről.
 • A legtöbb kriptovalutával ellentétben a Ripple XRP számos nagy fiat bankkal együttműködött a könnyebb határokon átnyúló fizetések megkönnyítése érdekében
 • A Ripple 2012-ben indult, és 2013 augusztusában került először kriptovaluta tőzsdére 0,01 dolláros áron.
 • A Santander, a Kanadai Királyi Bank és a Crédit Agricole csak három a Ripple XRP-t támogató bankok közül
 • A Ripple XRP által a Twitteren kapott említések száma 16% -kal csökkent az első negyedévben
 • A legoptimistább Ripple XRP előrejelzések szerint a közeljövőben 200 dolláros árat érhet el
 • A Digital Coin Price számításai szerint a legalacsonyabb ár, amelyet a Ripple 2021 során el fog érni, 0,574406 dollár lesz. Előrejelzésének ez a szempontja már elavult.
 • Shyna elemzője a Trading View elemzése szerint az eszköz árát úgy lehet beállítani, hogy áttörje a 0,5 dolláros ellenállási szintet, hogy elérje az 1 dollárt..
 • A Long Forecast előrejelzése szerint 2021-re évi legalacsonyabb 0,27 dollár, éves csúcs pedig 0,47 dollár.
 • A Digital Coin Price azt várja, hogy az eszköz 2024-re elérje az 1 dolláros mérföldkövet, és az ár 2028-ig folyamatosan emelkedik..
 • A Long Forecast úgy véli, hogy a Ripple XRP ára az elkövetkező években tovább csökken, 2023-ban 0,2 dollár alá esett, 2024-ben pedig még 0,1 dollár alá is.
 • Changelly szerint a Ripple 2022-ben 0,5 és 1 dollár között mozog, 2023-ban 3,84 dollárra emelkedik.
 • Azok a tényezők, amelyek befolyásolhatják a Ripple XRP árát, magukban foglalják a SEC pert, a kriptovaluta szabályozásokat, a kereslet és kínálat kapcsolatát, a bálna botokat és a digitális átalakulást a pénzügyi szektorban..
 • A Ripple legrobbanékonyabb éve 2017 volt, amikor az ára 36 000% -kal emelkedett az egekbe

Ha a Ripple XRP 2021-2025 közötti árjóslatait kereste, reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket. A kriptovaluta-befektetések köztudottan kockázatosak, és elengedhetetlen a robusztus kockázatkezelési stratégia megléte, ha fontolóra veszi a Ripple XRP hozzáadását portfóliójához – főleg, hogy a jelenlegi kriptovaluta-előrejelzések nagymértékben változnak, amikor az XRP 2021-2025-es áráról van szó..

E jóslatok és maga a Ripple Lab vezérigazgatója, Brad Garlinghouse tanácsai szerint úgy tűnik, hogy a legjobb a Ripple XRP-be befektetni, ha felkészült a hosszú játékra. Nem valószínű, hogy drámai áremelkedést tapasztalunk, de a diagramok szerint ez okos befektetés lehet azok számára, akik örömmel vesznek hosszú távú pozíciókat.

Ha inspirációt érez a megfontoláshoz kereskedés Ripple, vagy ez a cikk némi extra betekintést nyújt a meglévő kereskedési ismereteibe, örömmel veszi tudomásul, hogy az etoro lehetővé teszi a Crypto eszközökkel és CFD-kkel való kereskedést akár 90+ kriptovaluták. A kripto kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek a legnépszerűbb érmékkel.

eToro – A Ripple vásárlása 0% -os jutalékkal

kereskedési hullám

Regisztrálj az eToro-hoz, és kezdje el kereskedni a Ripple-t, vagy másolja az elsődleges XRP befektetőket külön díj nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Az XRP elérheti a 10 dollárt?

Ahhoz, hogy a Ripple XRP elérje a 10 dolláros értéket, a jelenlegi keringő ellátásnak körülbelül 10 milliárd dollár értékűnek kell lennie, míg a teljes ellátásnak (99 990 887 319 XRP) körülbelül 23 milliárd dollárnak kell lennie..

Mivel a Ripple keringő készlete jelenleg 45 312 488 850 XRP, hosszú utat kell megtennünk, mire ez az előrejelzés valóra válhat. Ez kiábrándító hír lehet annak, aki kétségbeesetten tudja, hogy az XRP eléri-e a 10 dollárt? Azonban bár nagyon valószínűtlen, hogy ez a következő 5 évben bekövetkezik, a kriptográfiai szakértők nem zárják ki, hogy láthatnánk, hogy az XRP 2030-ban vagy 2040-ben 10 dollárt ért Ha az amerikai dollár lezuhan a koronavírus nyomán, akkor ezt a célt sokkal korábban el lehet érni.

Az XRP jó befektetés 2021-re??

A válasz, hogy az XRP jó befektetés 2021-re ”, végül az Ön befektetési stratégiájától függ. Ha olyan érmét keres, amely gyors nyerést hozhat Önnek 2021-ben, akkor a Ripple XRP valószínűleg nem a legjobb fogadás, mivel az érme értéke általában az előrejelzés szerint csökken, mielőtt újra emelkedni kezd..

Ha azonban 2021-ben felveszi az XRP-t portfóliójába azzal a szándékkal, hogy a következő öt évben megtartsa pozícióját, akkor ez okos befektetés lehet az Ön számára.

Eléri-e az XRP az 1000 dollárt??

Nem, a Ripple XRP soha nem fogja elérni az 1000 dollárt. Ennek oka, hogy teljes forgalma kevesebb, mint 100 milliárd, ami azt jelenti, hogy 100 billió dolláros piaci kapitalizációra van szüksége ahhoz, hogy elérje az 1000 dolláros árat.

Mennyit fog érni az XRP 2021-ben?

Az XRP 2021-re elérheti az 1,40 dollárt.

Mit fog érni a Ripple XRP 2025-ben?

A Ripple XRP értéke 2025-ben 4,5 dollár felett lehet.

További irodalom:

A Ripple jó befektetés, és befektetnem kellene-e a Ripple-be?

Mi vezeti a Ripple XRP árát 2021-ben?

A 10 legfontosabb kriptovaluta 2021-ben

Ethereum VS. Ripple: Melyik legyen a portfólióban?

A Ripple-be történő befektetés előnyei és hátrányai: milliomos készítő lesz-e?

A Ripple az egyik legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban?

A 10 legfontosabb kriptovaluta, a Bitcoin kivételével

Mint mindig, a cikkben tárgyalt Ripple Price Predictions az iparági elemzők véleménye. Mint ilyen, határozottan javasoljuk a független kutatást és / vagy szakképzett szakemberrel folytatott konzultációt a befektetési döntések meghozatala előtt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector