IOTA árjóslási előrejelzés – Mennyit ér az IOTA 2021-ben és azon túl ??

IOTA (MIOTA) Árjóslási előrejelzés:

Mennyit ér majd meg az IOTA 2021-ben és azon túl?

Felmegy vagy összeomlik az IOTA? Olvassa el az IOTA MIOTA 2021 – 2025 árjóslatunkat

Az IOTA előrejelzés 2021 – 2025 vadászatán? Vagy küzdött, hogy megválaszolja a kérdést: „jó befektetés-e az IOTA? Jó helyen jársz. Megosztjuk az IOTA 2021-re és az azt követő időszakra vonatkozó legjobb előrejelzéseit. egy pillantást vetünk az IOTA-ra (MIOTA), hogy megtudjuk, mit szólnak a szakértők a jövőbeli teljesítményéhez, és mennyit fog érni az IOTA 2021-ben és azon túl.

A A tárgyak internete (IoT) az elmúlt évek egyik legjelentősebb technológiai fejlődése. Az IoT azt jelenti, hogy az intelligens óráktól és a fitneszkövetőktől az önvezető autókig szinte minden eszköz része lehet a digitális ökoszisztémának. Ez megkönnyíti a különféle gépekkel való összekapcsolást – legyen szó intelligens termékekről az otthon körül vagy a gyártási szektor gépeiről.

Az IOTA (MIOTA) egy platform és natív kriptovaluta, amelynek célja az IoT-hálózat eszközei közötti tranzakciók megkönnyítése. 697 785 265 dolláros piaci kapitalizációval és 0,251044 dolláros árral jelenleg a világ 29. legnagyobb kriptójának számít. Lehet, hogy egyelőre nem tartozik a legfontosabb kriptovaluták közé, de meg lehet változtatni a következő 5 éven belül?


Ha arra kíváncsi, hogy „jó befektetés-e az IOTA?”, Akkor jó helyre került. Ebben a cikkben megvizsgáljuk az IOTA legmeggyőzőbb előrejelzéseit a 2021 és 2025 közötti időszakra. Akár fontolóra veszi az eszköz hozzáadását portfóliójához, vagy már befektetett az altcoinba, olvassa el, hogy megtudja, mi lehet a jövő az IOTA számára.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne vásárolni vagy befektetni az IOTA-ba, 0% -os jutalékkal, nézze meg eToro Exchange!

Mi az IOTA (MIOTA)?

Amint a bevezetőben kitértünk rá, az IOTA egy elosztott főkönyv, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy tranzakciókat hajtsanak végre (és rögzítsenek) az IoT ökoszisztémában lévő eszközök között. A többi kriptovaluta többségével ellentétben az IOTA nem támaszkodik egy blokkláncra. Ehelyett az úgynevezett decentralizáltat használja Irányított aciklusos grafikon (DAG).

A DAG blokkok helyett csomópontokat használ. Míg a blokkláncok nagyon sérülékenyek lehetnek a támadásokkal szemben (például az 51% -os támadási módszer alkalmazásával), a DAG-okat általában biztonságosabbnak tartják. Ugyanis lehetővé teszik a csomópontok különböző láncainak együttélését és összekapcsolódását, ami áthatolhatatlanabb rendszert eredményez. Ugyanezen okból skálázhatóbbak is, mint a legtöbb blockchain alapú platform.

Hasonlóan az Ethereum és az Ether (vagy a Cardano és az ADA) kapcsolatához, fontos megjegyezni, hogy az IOTA a DAG platform neve, míg a MIOTA a natív kriptovaluta neve. A titkosítást 2015-ben alapította David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo és Serguei Popov. Abban reménykedtek, hogy a MIOTA egyszerű módot kínál a fogyasztók és a szakemberek számára is, hogy pénzt fizessenek az IoT ökoszisztémájába – például élelmiszert vásárolhatnak intelligens hűtőszekrényen keresztül, vagy töltsenek fel egy intelligens autót benzinnel.

Az elmúlt néhány évben az IOTA számos olyan nagy jelentőségű partnerséget kötött, amelyek legitimitást adtak szándékainak. A legimpozánsabb partnerségek a következők:

 • Bosch, a háztartási készülékek mérnöki vállalata
 • Airbus
 • narancs
 • Fujitsu
 • Schneider Electric
 • NTNU (a Norweigani Tudományos és Műszaki Egyetem)
 • Accenture

Rövid távú IOTA árjóslatok: 2021

Az IOTA 2021-re vonatkozó előrejelzése

Mit prognosztizálnak az IOTA (MIOTA) kriptográfiai szakértői 2021-ben?

A tárgyak internetének egyre erőteljesebbé válásával számos kriptográfiai elemző a MIOTA árának potenciális növekedését tervezi. A kriptovaluták azonban köztudottan ingadozóak, és a MIOTA sem különbözik ettől – tehát ha fontolóra veszi az eszköz portfólióba történő felvételét, fontos, hogy saját kutatást végezzen, hogy a kriptopénz trendjein felül tudjon maradni..

Amint az alábbi grafikonból láthatjuk, a kriptográfia WalletInvestor megjósolta, hogy a MIOTA ára 2021 elejére hatalmas ugrást fog tapasztalni, 2018 óta először lépi túl az 1 dollárt. Bár ez a csúcs nem lesz hosszú életű, az ár magasabb marad, mint a jelenlegi értéke 0,251044. az év nagy részében, a jelentős zuhanások és emelkedők ellenére:

iota árjóslási diagram

A WalletInvestor algoritmusa 2021 vége felé elterjedtebb futást irányoz elő, így ha inkább középtávú pozíciókat szeretne betölteni, akkor ezt mindenképpen szem előtt kell tartania – akár a MIOTA-t magasabb áron adja el, akár a eszközöket 2020-ig. De vajon más kriptográfiai platformok egyetértenek-e ezzel az előrejelzéssel??

Kereskedelmi állatok kissé eltérõ kilátásokkal rendelkezik az IOTA (MIOTA) árára 2021-ben. Elõrejelzései sokkal kevésbé ingatagak, mint a WalletInvestoré, hónapok között nagy a következetesség. Valójában a cikk készítésének idején a Trading Beasts úgy véli, hogy a MIOTA átlagos ára 0,32 és 0,35 dollár között mozoghat az év folyamán, az eszköz legmagasabb értéke pedig 0,3512678 dollár decemberben lesz..

Közben, Previsioni Bitcoin még optimistább kilátásokkal rendelkezik. A kriptovaluta platform úgy véli, hogy 2021 második fele izgalmas növekedést jelenthet, a MIOTA ára 2 dollár fölé emelkedik!

miota árjóslási diagram 2021

Amint azt a Previsioni Bitcoin grafikonjáról láthatjuk, a MIOTA 0,3333165 dolláros áron kezdheti az évet (a jelenlegi 0,251044 dolláros árhoz képest), mielőtt márciustól kezdve egy bullish futást élvezne. Ez júliusban fokozódik, amikor a MIOTA meghaladja a 0,5 dollárt, és tovább emelkedik. 2021 decemberére a kriptográfia ára majdnem megnégyszereződött – 2022 kezdete előtt megdöbbentő 2,01402 dollárt ért el.

Bár ez az érték még mindig nem éri el a MIOTA minden idők legmagasabb értékének (ATH) 5,3484 dollár felét, amelyet 2018-ban ért el, a Previsioni Bitcoin jóslatainak örvendetes hírnek kell lenniük a jelenlegi IOTA befektetők számára. A platform a honlapján azt állítja, hogy szerinte a kriptovaluta folyamatos bevezetése mozgatórugó lehet a MIOTA sikerében.

Készen áll a befektetésre IOTA (MIOTA)?

Hosszú távú IOTA árjóslatok: 2022-2025

Mit prognosztizálnak a kriptográfiai szakértők az IOTA-ra (MIOTA) 2022-ben és azon túl?

Sok befektető kíváncsi arra, hogy mi lehet a következő 5 évben az IOTA (MIOTA) árán.

Ha az IOTA 2025-ös előrejelzését keresi, vagy akár azon gondolkodik, hogy „fektessek-e be az IOTA-ba?” Valószínűleg látni fogjuk, hogy ezek a kriptopénz-trendek 2021 után is folytatódnak? Ha inkább hosszú távú pozíciót szeretne vállalni, és további IOTA árjóslatokat szeretne, olvassa el tovább. A cikk ebben a szakaszában összegyűjtöttük, hogy a legfontosabb kriptográfiai szakértők várhatóan mi fog történni a MIOTA árával 2022-2025-ben.

Alapján DigitalCoinPrice, a MIOTA árának hosszú távú kilátása viszonylag bullish. A kriptográfiai platform előrejelzi a 2025-ös megközelítés emelkedő tendenciáját, amint azt az alábbi grafikonon láthatjuk:

iota miota grafikon

Ha elgondolkodott már azon, hogy „eléri-e valaha az IOTA az 1 dollárt?”, Ezeknek az előrejelzéseknek jó hírnek kell lenniük. A DigitalCoinPrice algoritmusa azt jósolja, hogy a MIOTA értéke 2024 júniusában 1,038628 dollár lesz, ez végül utat nyit az 2040 novemberi 1,240920 dolláros értékek számára. (Bár érdemes megjegyezni, hogy 2024 júliusában, augusztusában, szeptemberében és októberében jelentős árcsökkenés tapasztalható. át kell majd viselnie ezt az időszakot annak érdekében, hogy kihasználhassa az esetleges nyereséget az adott évben és a következő évben is).

PrimeXBT úgy véli, hogy még erősebb növekedést tapasztalhatunk. Házon belüli technikai elemzése szerint a platform a következő előrejelzéseket adta meg az IOTA 2022-2025 árára:

iota fej és váll ár minta

Technikai elemzése részeként a PrimeXBT azonosított egy „masszív fej és váll hármas fenék” mintát, amelyet a MIOTA ára követni látszik. A fej és a váll minta akkor fordul elő, amikor egy eszköz bullish és bearish futássorozatokon megy keresztül. A diagramon ezt vizuálisan három csúcs képviseli, amelyek első és harmadik magassága hasonló, a közepe pedig a legnagyobb. Ez a három zöld fordított háromszög, amelyet a PrimeXBT fenti diagramján láthatunk.

Ennek a mintának a követésével a platform azt jósolta, hogy a MIOTA ára valószínűleg valamikor 2021 májusa után szárnyalni fog. Weboldalán a következőket mondja: „Ha az IOTA meg tudja erősíteni a mintát, akkor újra meglátogatja a MIOTA tokenenként 3 dollár, azonban a bullish lendület meghaladhatja és 2025-ig új csúcsra emelheti az eszközt ”. Ha ez helyes, és valóban „új csúcsot” látunk, ez azt jelenti, hogy a MIOTA ára potenciálisan meghaladhatja a korábbi 5,3484 dolláros ATH-t.

Ez egy jóslat arra Coinswitch.com egyetért azzal. A weboldal arra számít, hogy a MIOTA ára az elkövetkező öt évben „exponenciálisan fog növekedni”, és megdöbbentően optimista előrejelzést tett, miszerint 2025 vége előtt 9,847 dollárt ér majd. Még arra is utal, hogy van lehetőség arra, hogy az IOTA a világ 10 legnagyobb kriptovaluta közé kell besorolni. 2030-ra 12,43 USD értéket tervez – ami több mint kétszerese a korábbi ATH-nak.

Hosszú távú befektetésként azt vetíti előre, hogy az IOTA sokkal jobban teljesíthet. Előrejelzései szerint az IOTA (MIOTA) tokenek értéke 2020 végére 0,35 dollárra emelkedhet, 2021-ben 0,80 dollárra emelkedhet, és 2025-ig elérheti az 4,20 dolláros átlagárat..

Következtetés: IOTA (MIOTA) árjóslási előrejelzés

Az alábbi jóslati adatok felvázolják a Lehetséges magas és alacsony az IOTA 2020-ra, 2021-re, 2022-re, 2023-ra és 2025-re vonatkozó előrejelzései, amelyeket műszaki elemzők és iparági szakértők ajánlanak.

Év Magas Alacsony
2020 0,42 USD 0,008 USD
2021 0,81 USD 0,23 USD
2022 1,22 USD 0,45 USD
2023 2,32 USD 1,20 USD
2025+ 6,35 USD 2,90 USD

Hogyan változott az IOTA ára az idők során?

Ezen IOTA jóslatok érvényességének megértése érdekében fontos elemezni a MIOTA árának múltbeli teljesítményét. Mivel azonban az IOTA egy viszonylag új eszköz, a befektetőknek nincsenek évek és évek múltja elemezni – ennek ellenére a MIOTA ára különböző változásokon ment keresztül az IOTA hálózat 2016-os életbe lépése óta..

Ezeket a változásokat a következő grafikonon láthatjuk Nomics:

iota ár-előrejelzési grafikon

2017 vége és 2018 eleje kiemelkedő időszak volt a MIOTA számára – és ebben nincs egyedül. A kriptopénzipar egészében soha nem látott (és eddig megismételhetetlen) növekedésen ment keresztül ezekben a hónapokban, a Bitcoin ára 20 000 dolláros ATH-ra ugrott, a Ripple XRP pedig elképesztően 36 000% -kal nőtt.

2017. november 20. és december 18. között a MIOTA ára 0,851553 dollárról 4,2369 dollárra emelkedett, és 2018. január elejéig meghaladta a 4 dollárt. Sajnos 2018 júniusáig a MIOTA visszaesett 1 dollár alá, és soha nem lépte túl ezt az összeget ( eddig). Ettől a ponttól kezdve a MIOTA ára viszonylag stabilabb, nagyrészt a szerény 0,2 és 0,5 dollár között mozog.

A következő figyelemre méltó összeomlása, bár kevésbé volt meghatározva, mint a korábbi, 2018 eleji visszaesés, 2020 márciusában következett be. Mivel a világ a globális koronavírus-járványra reagálva lezárult, a befektetők bizalma megrendült és szinte minden kriptovaluta ára gyorsan ennek következtében zuhant. Ez azóta a koronavírus összeomlása.

2020. február 17. és március 16. között a MIOTA ára 0.275654 dollárról 0.137891 dollárra esett vissza – ez a valaha volt legalacsonyabb érték. Bár a piac szerencsére felépült, a MIOTA még mindig eléri a 0,4 dollárt, így még nem érte el a 2019-es teljesítményét. Ha azonban a cikkben szereplő optimistább jóslatok közül néhány pontosnak bizonyul, a befektetőknek nem kellene egyelőre ne aggódj.

Készen áll a befektetésre IOTA (MIOTA)?

Milyen tényezők befolyásolják az IOTA árát?

Az IOTA (MIOTA) ára különféle tényezők függvényében változhat. Annak érdekében, hogy a legpontosabb IOTA 2021-2025 árjóslások történjenek, és hogy megválaszolhassuk a „jó befektetés az IOTA?” Kérdést, a legjobb, ha már a kezdetektől tudomást szerezünk ezekről a tényezőkről. Ez segít a legfrissebb kriptopénz-trendek nyomon követésében, és növeli annak valószínűségét, hogy sikeresen megjósolják azokat a volatilitási periódusokat, amelyek befolyásolhatják a MIOTA árát.

Kereslet és kínálat

A kereslet és kínálat kölcsönhatása az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a kriptovaluta-előrejelzések során. Ez azért van, mert amikor a kriptovaluta iránti kereslet nagyobb, mint a kínálat (például sok befektető keres vásárolni, de nem sokan adnak el), az pozitív hatással van az árra. Ha a kínálat nagyobb, mint a kereslet (amikor sok befektető megpróbálja eladni eszközeit, de senki sem akar vásárolni), akkor ennek ellenkező hatása lesz, ami az ár esését okozza.

A dolgok internete

Az IOTA egyedülálló a főbb kriptovaluták között, mivel úgy tervezték, hogy megkönnyítse az eszközök közötti fizetést a tárgyak internetének ökoszisztémájában. Habár az IoT gyorsan a világ egyik legfontosabb hálózatává válik, amely a globális gyártóipartól kezdve az okostelefonok sikeréig mindent eláraszt, nem ellenáll a támadásoknak.

Ha arra kíváncsi, hogy „jó-e az IOTA befektetés?”, Érdemes megjegyezni, hogy ez a kriptográfia legnagyobb eladási pontja lehet a legnagyobb sérülékenysége is. Ha az IoT gépeit feltörik, vagy egyszerűen áramszünetet szenvednek, ez jelentősen csökkentheti a MIOTA iránti keresletet (és ezért annak árát).

Hírek és közösségi média

A kriptopénzpiac nagymértékben függ a híradásoktól és a közösségi média vitáitól. Legyen szó akár egy kiemelkedő kriptográfiai elemzőről, aki merész előrejelzéseket tesz a Twitteren, vagy egy olyan médiáról, amely pénzügyi következményekkel osztja meg a globális híreket, a MIOTA (és minden kriptovaluta) ára a bejelentett tények alapján egyik napról a másikra összeomolhat vagy szárnyalhat. Ezt a koronavírus lezuhanásával láttuk még márciusban. Amikor a koronavírusról szóló hírek lázemelkedést értek el, a befektetők elkezdték eladni eszközeiket – annak ellenére, hogy sok szakértő úgy gondolja, hogy a koronavírus növelheti a kriptovaluta használatát.

Főbb pontok

 • Az IOTA (MIOTA) egy platform és natív kriptovaluta, amelynek célja az IoT-hálózat eszközei közötti tranzakciók megkönnyítése
 • Az írás idején piaci kapitalizációja 697 785 265 dollár, ára pedig 0,25 1044 dollár, ezzel a világ 29. legnagyobb kriptovaluta
 • Az IOTA nem támaszkodik egy blokkláncra. Ehelyett az úgynevezett decentralizált irányított aciklusos grafikont (DAG) használja, amelynek skálázhatóbbnak kell lennie
 • Az IOTA partnerséget kötött olyan vállalatokkal, mint a Bosch és az Airbus
 • A WalletInvestor azt jósolta, hogy a MIOTA ára hatalmas ugrást fog tapasztalni 2021 elejére, 2018 óta először haladja meg az 1 dollárt
 • A Trading Beasts úgy véli, hogy a MIOTA átlagos ára 0,32 és 0,35 dollár között mozoghat az év folyamán, az eszköz legmagasabb értéke pedig 0,3512678 dollár decemberben lesz.
 • Összességében a rövid távú előrejelzések azt sugallják, hogy a MIOTA ára 2021-ben magasabb marad, mint jelenleg
 • 2022-2025-ig a DigitalCoinPrice algoritmusa azt jósolja, hogy a MIOTA 2024 júniusában 1,038628 dollárt fog érni, ami végső soron utat nyit az 2040 novemberi 1,240920 dolláros értékek számára.
 • A PrimeXBT és a Coinswitch is úgy véli, hogy a MIOTA ára 2025-re elérheti az 5 dollárt vagy annál többet
 • Az IOTA korábbi ATH-ja 5.3484 dollár volt
 • A MIOTA árát befolyásolhatja a kereslet és kínálat, az IoT ipar, valamint a hírek és a közösségi média
 • Az IOTA (MIOTA) árjóslatok készítése hihetetlenül nehéz lehet, a piac kiszámíthatatlansága miatt

Ha megbízható IOTA árjóslatot keresett 2021-re, 2022-re, 2025-re és azon túl, reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket. Bár lehetetlen teljes pontossággal megjósolni, a MIOTA ár korábbi teljesítményének elemzése kulcsfontosságú módja annak, hogy a szakértő befektetők jövőbeli előrejelzéseket készíthessenek.

Akár abban reménykedik, hogy tájékoztatja kereskedési stratégiáját, vagy azon gondolkodik, hogy „vajon az IOTA jó befektetés-e?”, A kriptovaluta-előrejelzések vizsgálata kiváló kiindulópont lehet.

Tehát mit tanultunk? Általánosságban elmondható, hogy a 2021-re vonatkozó előrejelzések arra utalnak, hogy bárki, aki valaha guglizta, hogy „felmegy-e az IOTA?”, Viszonylag boldog legyen. Bár a 2021-re vonatkozó előrejelzések nem túlságosan bullishek, szinte mind egyetértenek abban, hogy az IOTA (MIOTA) ára emelkedni fog, a Previsioni Bitcoin kínálja a legoptimistább előrejelzéseket. 2022-2025-re a kilátások drámaibbak lehetnek. Az előrejelzések többsége egyetért abban, hogy a MIOTA értéke meghaladhatja az 1 dollárt, és egyes esetekben egy teljesen új ATH-t érhet el.

Ha megszerezte az önbizalmat a kezdéshez kereskedő MIOTA magának, érdemes tudni, hogy az eToro lehetőséget nyújt a Crypto eszközökkel, beleértve a MIOTA-t, és a CFD-kkel való kereskedésre akár 90+ kriptovaluták.

eToro – A legjobb kriptovaluta kereskedési platform

Regisztrálj az eToro számára, és kezdje meg az IOTA kereskedését, vagy másolja a MIOTA legfontosabb befektetőit külön díj nélkül. Nincsenek kezelési díjak vagy egyéb rejtett költségek.

etoro bróker

A lakossági befektetői számlák 75% -a pénzt veszít CFD-k kereskedésével

IOTA árjóslatok – GYIK

Van-e jövője az IOTA-nak??

A látott jóslatok szerint igen, az IOTA-nak lehet jövője. Ára 2021-ben meghaladhatja az 1 dollárt, az IoT fejleményei pedig az eszköz piaci növekedését ösztönzik.

Az IOTA elérheti a 10 dollárt?

A Coinswitch úgy véli, hogy az IOTA a következő öt évben majdnem elérheti a 10 dollárt, 2025 vége előtt elérve a 9,847 dolláros értéket. Ha ez megtörténik, könnyen láthatjuk, hogy az IOTA 2026-ban eléri a 10 dollárt.

Az IOTA elérheti a 100 dollárt?

A 100 dollár eléréséhez az IOTA-nak körülbelül 278 milliárd dolláros piaci kapitalizációt kell elérnie. Ez messze van a jelenlegi 697 785 265 dolláros piaci felső határtól, így a válasz erre a kérdésre potenciálisan lehetséges, de nem szabad arra számítanunk, hogy ez a következő öt vagy azt követő években bekövetkezik.

Jogi nyilatkozat: Az IOTA és más kriptók nagyon ingatagak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket. Az előrejelzés és elemzés a különböző külső és belső elemzők véleményét tükrözi, és bármikor változhat. Ezenkívül nem jelenthetnek elkötelezettséget vagy garanciát a Trading Education részéről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector