John McAfee őrült Bitcoin-jóslatainak megértése

John McAfee őrült bitcoin-jóslatai

Az elmúlt években John McAfee vad Bitcoin-előrejelzéseivel a nyilvánosság figyelmébe került.

McAfee korábban kijelentette, hogy egy Bitcoin eléri az egymillió dollár árát 2020 végéig a visszalépés előtt.

De ki is pontosan John McAfee, és hallgassunk-e rá, amit mondani akar?

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy ki is valójában John McAfee, milyen viszonyban van a kriptovalutával, és miért kellene vigyáznunk, amikor meghallgatjuk őt.

Lehet, hogy tetszenének neked is: Milyen 10 legfontosabb kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben?


Ki John McAfee?

John McAfee az legismertebb a McAfee Associates alapításával (jelenleg McAfee, LLC néven), amely elkészítette az első kereskedelmi forgalomban kapható vírusirtó szoftvert, szintén a McAfee nevét használva.

Miután 1997-től 1994-ig vezette a McAfee-t, lemondott. De McAfee mindenképpen érdekes életet élt, és nem utoljára hallottuk tőle.

Mielőtt megalapította a McAfee, LLC-t, ő a Nasa programozójaként dolgozott, a McAfee, LLC után pedig számos egyéb üzleti vállalkozásba kezdett, amelyek főként a technológiával és a biztonsággal kapcsolatosak.

Szerencsétlenségére befektetéseinek sok gyümölcse elpárolgott a 2008-as pénzügyi összeomlásban. Becsült vagyona körülbelül 100 millió dollárról 4 millióra emelkedett.

Lázadó egy életre?

McAfee „lázadó” hozzáállásáról is nagyon jól ismert. Állítólag szerető fegyverek, nők és drogok.

Mint a kriptovaluta sok befolyásos alakja, McAfee egy szabadelvű.

Azok számára, akik nem tudják, a libertáriusok lényegében kevesebb kormányzati ellenőrzésben hisznek, és lehetővé kell tenni az emberek számára, hogy azt csinálják, amit akarnak.

Roger Ver és Ross William Ulbricht köztudottan támogatja ezt a fajta ideológiát, és nagyon valószínű, hogy Satoshi Nakamoto is hasonló hiedelmekkel rendelkezett.

A McAfee vitákban is boldogul és szeret eljátszani a „rossz fiú” archetípust, aki azt mondja és teszi, amit szeret, anélkül, hogy törődne a visszahatásokkal.

Hogy képet alkothasson arról, mennyire ellentmondásos a McAfee, érdemes megnézni ezt a videót címmel A McAfee Antivirus eltávolítása, amelyet maga készített és csillagoz.

A videó kritizálja a McAfee víruskereső szoftvert, és eljátssza azt a pimasz viselkedést, amelyről ismert (komikus célokra fokozva).

McAfee a McAfee, LLC után is sok évet töltött Közép-Amerikában, és sok vita van arról, hogy mit csinált ott.

Mindennek a tetején, 2016-ban megkísérelte indulni az USA elnökét a Libertarian Pártban és megpróbál 2020-ban elindulni vagy a Libertarian párt számára, vagy pedig saját pártot alapít.

Részvétel a kriptovalutában

John McAfee részt vesz a Bitcoin-ban

2016-ban a McAfee az MGT Capital Investments vezérigazgatója és vezérigazgatója lett, és kibővítette az érintett iparágakat a Bitcoin bányászattal.

2018-ra McAfee elhagyta a céget, és több idejét a kriptovalutának kívánta szentelni, és azóta nagyon részt vesz a kriptovaluta közösségben.

A McAfee a Bitcoin támogatója is abban, hogy ne legyen árbuborék (vagy legalábbis 2017-ben tette).

A McAfee 2020-as elnöki kampányához a kriptovalutákat kívánja népszerűsíteni, mint elsődleges kérdését.

Kereskedjen a Bitcoin online eToro

A „Dickening”

McAfee sok figyelmet kapott, amikor be volt kapcsolva Twitter 2017-ben azt jósolta, hogy a Bitcoin 2020 végére eléri az egymillió dollárt.

Hogy érdekesebbé tegyem a McAfee által mondottakat, megígérte, hogy a saját péniszét megeszi az élő tévében ha a Bitcoin nem érné el ezt az árat.

Röviddel ezután valaki létrehozott egy weboldalt A Dickening, ami visszaszámol, amikor McAfee-nek követnie kell az ígéretét ha egy Bitcoin nem éri el az egymillió dollárt.

A cikk írásakor, 2020. február közepén, egy Bitcoin értéke 9 649,58 USD, és így láthatja A Bitcoin-nak hatalmasat kellene növekednie (103-szoros növekedés!).

Aki a napi, heti vagy havi diagramokat követi, láthatta A Bitcoin a 2018-as visszaesés óta elég stabil lett, hosszú ideig 8000 dollár körül mozog.

Nagyon lehetséges, hogy még sokáig nem tör ki ebből a rutiból.

És 2020 elején úgy tűnt, hogy a McAfee kezd visszalépni állításain, talán maga is rájön erre.

2020. január 5-ig ismét Twitter, Úgy tűnt, hogy a McAfee azt állította, hogy mindez „csel” volt, hogy minél több ember érdeklődjön a kriptopénz iránt.

Ehelyett úgy tűnik, hogy a McAfee az arra utal, hogy a Bitcoin „ősi technológia”, összehasonlítható a Ford Model T-vel (széles körben az első kereskedelmi forgalomban gyártott autó).

Ezzel úgy tűnik, hogy a McAfee azt mondja, hogy más kriptovaluták megelőzik a Bitcoin-t, és egy másik valószínűleg a királyi koronát veszi át.

Valóban van némi igazság ebben a lehetőségben. Bár a Bitcoin lehet a legsikeresebb és leghosszabb életű kriptovaluta, korántsem az utolsó.

Azonban ebben a konkrét esetben úgy érzi, hogy csak ürügyként használták vissza a rosszul megkötött tétből.

Úgy tűnik, azt is sugallja, hogy a flotta őrületére hivatkozva soha nem ette volna meg a péniszét a nemzeti tévében..

De vajon valóban szélhámosság volt …, vagy csak hátrál egy rossz tét miatt? … Vagy csak tetszik neki a figyelem?

Ezek mind olyan kérdések, amelyekre valószínűleg soha nem fogjuk teljesen megtudni a választ.

Mit tanulhatunk John McAfee állításaiból?

John McAfee Bitcoin előrejelzései

Kulcsfontosságú tanulság, amit megtanulhatunk olyan embertől, mint John McAfee, hogy vigyáznunk kell arra, hogy kit hallgatunk.

Csak azért, mert érdekelt a kriptovaluta iránt, ez azt jelenti, hogy megérti, hogyan változik annak értéke.

Bár a McAfee valószínűleg nagy érdeklődést váltott ki a kriptovaluta iránt, az ilyen fogadások / ígéretek vitathatatlanul nem a legjobb módja ennek.

Képzelje el magát kezdőként, aki keveset tud a kriptovalutáról, és ezzel találkozik. Ha nem tudnál jobban, akkor hihettél volna neki.

És ha elég motivált lenne, bekapcsolódhatott volna és megvásárolhatta a Bitcoint, és akkor teljesen elárultnak érezhette volna magát, amikor visszalépett tétjétől.

Az az igazság, hogy hosszú távon nagyon sok pénzt lehet keresni a Bitcoin kereskedésével, de az ilyen típusú ügyleteket jól informáltaknak kell lenniük, és nem a nagy horderejű figurák pletykái alapján.

Meg kell kérdőjeleznünk az ilyen állításokat előterjesztő emberek motívumait is. McAfee például azt állítja, hogy becslését elkészítette, hogy minél többen érdeklődjenek a kriptopénz iránt.

Bár az is lehetséges, hogy egyszerűen csak figyelmet akart szerezni, amelyről köztudottan boldogul.

Nem minden állítás hamis

Néhány becslés valóra válik.

Egy személy, akinek sikerült pontosan megjósolni a Bitcoin árának növekedését, az volt Tim Draper.

2014-ben, Draper azt jósolta, hogy a Bitcoin ára érménként eléri a 10 000 dollárt 2017-re, ami valóban megtörtént.

Nehéz azonban megmondani annak valószínűségét, hogy Draper újabb jóslatot tegyen ilyen pontosra.

Az igazság az, hogy az ilyen állításokat csak lazán kell követni, egyfajta útmutatást. Saját jóslatainak a saját elemzésén kell alapulnia.

Keresse meg, mi befolyásolja a Bitcoin árát

Bitcon árjóslatok

Ahelyett, hogy az emberek árjóslataira támaszkodna, sokkal jobb, ha saját kutatásokat végez, és saját következtetéseire jut.

A történelmi diagramok és a változásukat befolyásoló események potenciális eseményeinek elemzésével meglátja, mi a valószínű és mi nem.

A felezés remek hely a keresésre. Itt feleződik a Bitcoin bányászatáért járó jutalom.

2020-ban, a Bitcoin blokkjutalma a felére csökken, 12,5 bitcoinról 6,25 bitcoinra.

Ez azt jelenti, hogy kevesebb Bitcoin kerül bevezetésre a piacra, ami elméletileg azt jelentené, hogy a Bitcoin ára emelkedni fog.

A múltban a felezés nagyszerű mutatója volt a Bitcoin árának emelkedésére. A 2016-os felezés nagyszerű példa erre, és hozzájárulhatott a 2017-es bikafutáshoz.

Az előrejelzések szerint a 2020-as felezés 2020. június 10-én lesz.

Kereskedjen a Bitcoin online eToro, a világ vezető társadalmi kereskedési platformja

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • Ellentmondásos figura, John McAfee nagy véleményen van. Nem mindenki ért egyet az általa mondott dolgokkal, és lehetséges, hogy csak szereti a figyelmet.
  • John McAfee azt állította, hogy a Bitcoin 2020 végén érménként eléri az egymillió dollárt. Ezután visszavonult saját állításaitól, mondván, hogy mindez trükk.
  • A diagramokat tekintve, Bitcoinonként egymillió dollár még hosszú utat kell megtenni. Nagyon valószínű, hogy még nagyon sokáig nem fogunk látni ilyen értékelést.
  • Az ilyen előrejelzéseket durva útmutatásként kell tekinteni. Soha nem szabad mások információira alapozni a kereskedelmet.

Tanuljon meg kriptovalutákkal kereskedni a kriptopénz-kereskedési tanfolyamunk segítségével

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha tetszett olvasni John McAfee őrült Bitcoin-jóslatainak megértése a Trading Education-től, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector