Keresse meg a legjobb kriptovalutákat a kereskedelemhez – a kriptovaluta-párokat a kereskedelemhez

A legnépszerűbb kriptovaluta-kereskedelem

A legjobb kriptovaluta-kereskedelem-párok: Bevezetés

Melyek a legjobb kriptovaluták a kereskedelemhez?

A kereskedelem legjobb 9 legértékesebb kriptovalutája

 1. Monero (XMR)
 2. Ripple (XRP)
 3. Csillag
 4. Bitcoin (BTC)
 5. Ethereum (ETH)
 6. EOS
 7. Litecoin (LTC)
 8. Binance (BNB)
 9. Basic Attention Token (BAT)

Az öt legfontosabb alternatív kriptovaluta a kereskedelemhez

 1. Láncszem
 2. VeChain
 3. NEO
 4. Póráz

A legjobb kriptovaluta-kereskedelem


Miért & Hogyan kezdhetem meg a kriptovaluta párok kereskedését?

Főbb pontok

GYIK szakasz

A legjobb kriptovaluta-kereskedelem-párok: Bevezetés

A legjobb kriptográfiai kereskedési párokat keresi odakinn? A kereskedelem szempontjából legértékesebb kriptovalutákat keresi? Akkor ez a cikk csak neked szól! Vessen egy pillantást a 9 legtöbbet forgalmazott kriptopénzre, és tudjon meg többet a kriptográfia kereskedéséről.

De először válaszoljunk egy másik kérdésre, amely éjszaka bekapcsolhatja az elméd… “Mi az a kriptokereskedelem, és miért kezdjem el elsősorban a kriptovalutát?”

Nos, a kriptovaluta-kereskedelem, amelyet a kriptók vételének és eladásának folyamataként határoznak meg, vagy az árakkal való spekuláció, vonzó befektetési lehetőség.

Sőt, ha értékes kriptovalutapárokat talál kereskedésre, a kriptográfia idővel potenciálisan magas hozamot hozhat. Csak nézze meg a legsikeresebb kripto befektetőket!

A kripto kereskedőket azonban nemcsak a pénz motiválja. A kriptokereskedelemnek számos előnye van, ami arra készteti az embereket, hogy a legfontosabb kriptovalutákba fektessenek be.

Kezdetnek – bár a kriptovaluták nagyon volatilisak lehetnek – a kriptovaluta és a blokklánc-technológia térnyerése a pénzügyi szektoron messze túlmutató területeken hatalmas motiváció a kriptokereskedők számára. Nem meglepő, hogy egyes szakértők úgy vélik, hogy a kriptovaluta-kereskedelem volumene és tevékenysége a folyamatban lévő járvány ellenére is növekedni fog.

A kriptovaluta-kereskedelem világát a magas jellemzi likviditás is, ami egy másik tényező, amely vonzza az embereket a világ minden tájáról.

A kriptovaluta kereskedelem bizonyos függetlenséget is biztosít a befektetők számára, mivel nincs szükség bankokra vagy más pénzügyi intézményekre támaszkodni. El tudja képzelni, hogyan éljen egy olyan világban, ahol teljesen decentralizált pénzügyi rendszerek vannak?

És ez még nem minden! A legjobb kriptovaluta kereskedési párokba történő befektetés olyan dolog, amelyet a szakértők fontosnak tartanak a fontossága miatt portfólió diverzifikációja.

Noha vannak hírhedt csalások és negatív hozzáállás a kriptókkal szemben, a kriptográfia olyan befektetési rés, amelyet érdemes felfedezni.

tudsz kezdje el a legjobb kriptopárok kereskedését 100 dollárral. Szóval, valóban több okra van szüksége a kriptovaluták kereskedésének megkezdéséhez??

Mi, a Trading Education, segíthetünk többet megtudni a kriptográfia kereskedéséről és a legfelsőbb kriptopárokról. Egyszerűen regisztráljon valamelyik online tanfolyamunkra, amely segít elsajátítani a kriptokereskedelmet.

Miután elegendő ismeretet szerzett a kriptopárokról és a kereskedési stratégiákról, gyorsan és egyszerűen megkezdheti a legfontosabb kriptovaluták kereskedelmét – egyszerűen nézze meg eToro Exchange!

Melyek a legjobb kriptovaluták a kereskedelemhez?

Most, amikor ismeri a kriptovaluta kereskedelem előnyeit, itt az ideje, hogy többet megtudjon a legjobb kereskedelemre szánt kriptókról.

Nem titok, hogy a digitális pénznemek világa nemcsak a pénzügyi ágazatot, hanem az egész világot átalakította.

A kriptovaluták, amelyek bizonytalanságok idején a nemzeti valuták alternatívájának tekinthetők, még segíthetnek is a társadalmak megoldják a pénzügyi válságokat.

A kriptók mögött álló technológia (akár blokklánc, akár annak alternatívái) szintén lenyűgöző, ami egyre több érme fejlesztését segíti elő a kereskedelemben. Elég érdekes, a CoinMarketCap szerint most még több van mint 5000 kriptovaluta.

Annak érdekében, hogy eligazodjon a kriptovaluta-kereskedelem lenyűgöző világában, és megtalálja a kereskedelemhez a legjobb kriptovaluta-párokat, bemutatjuk a kereskedelemben a 9 legértékesebb kriptovalutát. A saját tempójában átmehet rajtuk, hogy megalapozott döntést hozzon az érdeklődő kriptopárral kapcsolatban.

A kereskedelem legjobb 9 legértékesebb kriptovalutája

Annak érdekében, hogy a kriptovaluta kereskedők és a befektetők eldöntsék, milyen kriptopárokkal kereskednek, az alábbiakban 9 fő kriptovalutát és kilátásaikat tárgyaljuk:

1. Monero (XMR)

Készen áll arra, hogy többet megtudjon a legnépszerűbb kriptovalutákról? Kezdjük a Monero-val – az egyik legérdekesebb és legértékesebb altkoinnal, amelyet idén kereskedni lehet.

A Monero 2014-ben indult, amelynek középpontjában az állt decentralizáció és a magánélet védelme. Valójában ezt a titkosítást gyakran nevezik az egyetlen valódi magánéleti érmének. A Dash tranzakcióktól eltérően például a Monero átmenetek nem hozhatók nyilvánosságra. Az érmék története sem ismert, így senki sem tudja megmondani a tranzakciók forrását és célját.

Potenciális és egyedi felépítése miatt a Monero számos kereskedőt vonz világszerte. Oké, oké, igazad van – az adatvédelmi érmék rosszindulatú embereket vonzhatnak. Annak ellenére, hogy tiltott tevékenységekben, például a Dark Web kereskedéseiben használják, a Monero az egyik legjobb kriptó a kereskedelemben. Monero a 15. helyen áll CoinMarketCap, 2 266 674 057 USD piaci korláttal és 1 552 301 913 USD kereskedési volumennel 2020. október 13-án..

2. Ripple (XRP)

A Ripple egy újabb forradalmi és értékes kripto a kereskedelemben. Pontosabban: a Ripple az egyik legrégebbi kriptovaluta projekt, ahol a Ripple XRP tokenje a legnagyobb érmék között van piaci tőke szerint.

A Ripple igény szerinti likviditása lehetővé teszi az XRP közvetlen és gyors küldését két különböző globális valuta cseréje érdekében. Valójában a Ripple-t eredetileg arra tervezték megkönnyíti a banki tranzakciókat alacsony költségek mellett.

Noha vezető alkalmazói főként nagy pénzintézetek, amelyek pénzeket mozgatnak az egész világon, lehetséges a peer-to-peer tranzakció is, sok kisszámlájú befektetőt vonz a token alacsony ára (az írás idején 0,257064 USD).

Érdekel a Kereskedési hullám?

3. Csillag

Ha csillagkriptókat keres a kereskedelemhez, tegye Csillag a listádon. A Stellar az egyik legígéretesebb kriptovaluta befektetési lehetőségek 2020-ban, a CoinMarketCap szerint.

Az eredetileg a Ripple Labs protokollon alapuló Stellar fő célja a határokon átnyúló tranzakciók megkönnyítése volt. Vegye figyelembe, hogy A Stellar natív kriptója a Lumen (XLM). A lumeneket nem bányásszák, mivel a rendszer nem használja a munkavégzés igazolását.

A Ripple-től eltérően a Stellar nemcsak a nagy pénzügyi szervezetekre, hanem az egyedi ügyfelekre összpontosít. És képzeld csak? Minden tranzakció csak 0,00001 XLM-be kerül.

Tekintettel arra, hogy a platform megkönnyíti a határokon átnyúló tranzakciókat, összekapcsolja a fizetési rendszereket és a kriptokereskedőket, nem meglepő, hogy sok kereskedő továbbra is azt állítja, hogy ez az egyik legfontosabb kriptó, amellyel most kereskedni lehet.

4. Bitcoin (BTC)

Talán nem lepődik meg, ha látja a Bitcoin listánkat. Több mint egy évtizede a bevezetése óta a Bitcoin még mindig az egyik legbefolyásosabb kriptovaluta az egész világon.

Ami azt illeti, a Bitcoin – az egyik legfontosabb kriptó, amely nagy piaci sapkával és kereskedési volumennel kereskedik – gyakran nevezik a kriptopénzek királya.

Mivel a Bitcoin-t magas likviditás jellemzi, a BTC kereskedése remek lehetőség még a kezdők számára is. A folyamatos járvány ellenére a legjobb szakértők szerint a Bitcoinba történő befektetés továbbra is az egyik legjobb kriptovaluta-kereskedési lehetőség.

Ráadásul, mivel a bitcoinok korlátozottak, nagyon csábítóak. Vegye figyelembe, hogy csak 21 millió bitcoin létezhet valaha. Már több mint 18 466 006,25 BTC van kitermelve, és több mint 900 BTC-t bányásznak naponta. Bár ezek a számok 10 percenként változnak, amikor új blokkokat adnak hozzá, várhatóan 2140 körül bányászzák az utolsó bitcoinot.

Rengeteg idő van befektetni a Bitcoin-ba, ezért ne habozzon hozzáadni ezt a felső érmét a kereskedési portfóliójához!

Érdekel a Kereskedés Bitcoin?

5. Ethereum (ETH)

Talán nem csodálkozik, ha látja az Ethereumot a listán. Az Ethereum a piac után a második legnagyobb blokklánc platform a Bitcoin után, ami a kereskedelem egyik legnépszerűbb kriptovalutája. A Bitcoinnal ellentétben nincs felső határellátás az Ethereum éterében, amely számos befektetőt vonz világszerte.

Meg kell jegyeznünk, hogy 2016-ban, Az Ethereumot Ethereumra (ETH érme) és Ethereum Classicra (ETC érme) osztották fel., ezért mindig győződjön meg arról, hogy ismeri a kereskedni kívánt érme rövidítését.

Jó hír, hogy az Ethereum a kriptográfia-kereskedelemen kívül számos alkalmazással rendelkezik. Az Ethereum támogatja az intelligens szerződéseket, és lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy decentralizált alkalmazásokat hozzanak létre, amelyek támogathatják az árukereskedelmet, a vállalkozásokat, a szavazást, a játékokat és az interoperabilitást a tudományokban.

Nem csoda, hogy az Ethereum körüli felhajtás továbbra is lenyűgöző. Valójában az egyik legfontosabb és legjobban várt esemény az Ethereum 2.0 bevezetése, amely a bányászat helyett a tétre összpontosít. Ez az esemény akár magasabb szintű átláthatóságot és biztonságot is biztosíthat, és több kriptokereskedőt vonzhat az Ethereumba történő befektetésre 2020-ban és az elkövetkező években.

Érdekel a Kereskedés Ethereum?

6. EOS

Az EOS egy másik értékes kriptovaluta a kereskedelemben, amely idővel elősegítheti a kereskedők gazdagságának növelését. Vegye figyelembe, hogy az EOS-t az EOS.IO blokklánc protokoll biztosítja, amely az Ethereumhoz hasonlóan lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy intelligens szerződéseket és decentralizált alkalmazásokat hozzanak létre. Precízebbnek lenni, Az EOS.IO-t eredetileg az Ethereum és a Bitcoin sebesség és skálázhatóságával kapcsolatos problémák megoldására hozták létre.

Innovatív technológiája miatt 2017-ben az EOS kezdeti érmekínálata új rekordot ért el a kriptovaluta világában, és több mint 4 milliárd dollárt gyűjtött. Most az EOS folyamatosan vonzza a kereskedőket a világ minden tájáról.

Ha kíváncsi arra, hogy melyik érme jobb kereskedési lehetőség, olvassa el teljes útmutatónkat Az EOS jobb, mint az Ethereum? hogy eldönthesse, kereskedjen-e az EOS-szal vagy sem.

Érdekel a Kereskedés EOS?

7. Litecoin (LTC)

Az összes virtuális valuta és kripto projekt ellenére el kell ismernünk, hogy a Litecoin továbbra is az egyik legjobb kriptó a kereskedelemben. A Litecoin továbbra is biztonságos kriptokereskedelem, az egyik a top 20 legnagyobb kriptovaluta piaci felső határa szerint.

Itt kell megjegyeznünk, hogy a Litecoin az egyik első altcoin vagy alternatíva a Bitcoin számára; a platformot 2011-ben hozták létre, és továbbra is növekszik. Elég érdekes, hogy a Litecoin szállítási határa 84 millió érme, vagyis négyszer nagyobb, mint a Bitcoiné.

Mivel a Litecoin likviditási rátája is magas, a szakértők úgy vélik, hogy ez a kriptovaluta a következő években nem veszíti el kereskedési értékét. Vegye figyelembe, hogy az LTC ára 50,33 USD, 24 órás kereskedési volumene 2 455 796 537 USD, a CoinMarketCap szerint. Ezért ne habozzon felvenni a Litecoin-t portfóliójába.

Érdekel a Litecoin kereskedése?

8. Binance (BNB)

A kriptokereskedelem világa folyamatosan változik, a Binance érme az ipar egyik legjobb érme. Valójában sok kereskedő úgy véli, hogy a Binance igazi játékváltó, mivel támogatja a Binance tőzsdén végzett műveleteket.

Ezt ne felejtsük el A Binance az egyik legmegbízhatóbb kriptográfia-kriptográfia szerte a világon, a tranzakciókat Binance érmék felhasználásával hajtják végre.

Ezt a titkosítást magas likviditás jellemzi, sok kereskedő Binance-érméket vásárol és ad el. Nem meglepetés A Binance az egyik legtöbbet kereskedett és leggyorsabban növekvő kriptó! Tehát ne habozzon felvenni a Binance-t a kereskedelemhez szükséges legfontosabb kriptók listájára.

A BNB-be történő befektetés akár jövedelmező vállalkozássá is válhat, különösen, ha már van tapasztalata más eszközökről, mint például a Bitcoin és az Ethereum.

Érdekel a Kereskedési Binance?

9. Basic Attention Token (BAT)

Bár különféle kriptovaluták várhatóan felrobbannak 2020-2021-ben, beszéljünk a BAT-ról, amely a mai kereskedelem egyik legfontosabb kriptója.

A BAT egy ERC-20 token, amelyet a Bátor Böngésző támogat; fő célja az online reklámozás és az online tartalomkészítés problémájának megoldása.

Probléma? Igen, egy nagyot! Nem titok, hogy egyes mobilhirdetések rossz felhasználói élményhez és akkumulátorvesztéshez vezethetnek, és ennek eredményeként sok felhasználó gyakran a hirdetések blokkolásához fordul (ami hatalmas akadályt jelent a vállalkozások számára). Az ilyen problémák megoldása érdekében a BAT felhasználható a hirdetéseket néző felhasználók és az online alkotók tippjeinek jutalmazására.

Lehetősége miatt, A BAT vonzó befektetési lehetőség lett, különösen a fiatal kereskedők és web-készítők számára az egész világon.

Érdekel a BAT kereskedés?

Öt alternatív kriptovaluta a kereskedelemhez

A kriptokereskedelem világa olyan, mint a technológiai újítások, a pénzügyi szabályozások és a befektetési lehetőségek kibővülő univerzuma. Így nehéz nyomon követni az összes ott lévő érmét és alkalmazásukat.

Annak érdekében, hogy megtalálja a legfontosabb kriptovalutákat a kereskedelemhez, öt alternatívát mutatunk be, amelyek lendületet vettek és itt vannak, hogy maradjanak.

1. ChainLink

Ha értékesebb érméket keres kereskedelem céljából, tegye fel a ChainLink-ot a listájára. A ChainLink egy innovatív orákulum, amelynek célja a blokklánc-technológia és a való világ közötti szakadék áthidalása (beleértve a gyógyszerkutatást, a tudományt és a mezőgazdaságot is) valós adatok összekapcsolásával az intelligens szerződésekkel.

Forradalmi alkalmazásai miatt nem meglepő, hogy a ChainLink egyre több kereskedőt vonz a világ minden tájáról.

Ne feledje, hogy a LINK a ChainLink platformon honos kriptográfia, ára 11,45 dollár, 24 órás kereskedési volumene 1 877 017 944 dollár és 2,04% -os növekedés az elmúlt 24 órában.

2. VeChain

A VeChain egy másik értékes érme a kereskedelemben, amely – hullámvölgyei és mélypontjai ellenére is – erős közösségi támogatást nyújt.

Eredetileg az Ethereum blokklánc villája, a VeChain kifejlesztette egyedülálló alkalmazásait, amelyekre összpontosított ellátási láncok, termékmenedzsment és a tárgyak internete.

Az egyik legvonzóbb szempont, hogy ez a platform biztosítja a gazdasági adatok átláthatóságát. Ennek eredményeként az olyan nagyvállalatok, mint a Mastercard, gyakran együttműködnek a VeChain-nel.

Vegye figyelembe, hogy a platform két tokent kínál: A fizetésekhez használt VeChain Token (VET), a VeChainThor Energy (VTHO) pedig intelligens szerződéseket futtatott a Thor blokkláncon.

3. Cardano

Cardano egy másik kriptovaluta, amelybe érdemes befektetni 2020-ban. A 2017-es indulás óta ez a blokklánc platform és az ADA kripto nagy népszerűségnek örvend. Az Ethereumhoz hasonlóan a platform lehetővé teszi az alkalmazásokat és az intelligens szerződéseket, és felhasználja a tét igazolását.

A „blockchain platformnak a változtatók, az újítók és a látnokok számára leírva, azokkal az eszközökkel és technológiákkal, amelyek szükségesek a sokak, valamint a kevesek számára való lehetőség megteremtéséhez és a pozitív globális változások előidézéséhez”, a Cardano célja, hogy a kriptovaluta világát jobban megteremtse és decentralizáltabb.

Különböző tőzsdékkel, amelyek ADA-t kínálnak, ma nem lesz nehéz elkezdeni a Cardano kereskedését.

4. NEO

A mai kriptográfiai világban új kriptovaluták és befektetési lehetőségek bevezetésére törekszenek, NEO az egyik legértékesebb kriptó a kereskedelemben.

Gyakran kínai Ethereum néven emlegetik, a platform felhasználja a tét igazolását, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy alkalmazásokat és szerződéseket fejlesszenek ki a blokkláncon. A legjobb az egészben, hogy a platform folyamatosan fejlődik, ami egyre több kereskedőt vonz.

Meg kell jegyeznünk, hogy két token létezik: NEO és GAS. A NEO a befektetési token, míg a GAS-t a blokkláncon történő fizetések díjának megfizetésére használják. Tekintettel a NEO lehetőségeire, egy érme, amelyet néznie kell.

5. Megkötés

Végül, de nem utolsósorban beszéljünk a Tether-ről (USDT) – az egyik legérdekesebb kereskedelemben kapható asztali anyagról. Ne feledje, hogy a stabil állományokat nem illékonyak és egy Tether érme majdnem megegyezik egy amerikai dollárral.

A Tether létrehozásának fő oka az volt, hogy segítse a nagyvállalatokat a tranzakciók felgyorsításában és a pénz mozgatásában az egész világon. Bár a Az amerikai dollár a vezető fiat pénznem, Az amerikai cserék sok időt és szabályozási bonyodalmat okozhatnak, ezért a Tether egyszerűen előnyösebbé vált.

És ez a biztonság teszi a Tether-et az egyik legjobb kriptóvá a kereskedelemben, jelenleg az egyik érme legnagyobb forgalom a kereskedelemben, of 49 702 023 783 dollár, piaci felső határa pedig 15 759 080 769 dollár.

A fent bemutatott érmék a legjobb kriptók közé tartoznak.

Ennek ellenére ez csak a jéghegy csúcsa; még sok értékes kriptovaluta kereskedhet, és még sok más alulértékelt érme, amelyet érdemes figyelnie.

A Trontól a Bitcoin Cashig a kereskedőknek különböző lehetőségeik vannak érmék adásvételére, ezért végezze el a kutatását, mielőtt megkezdené a kriptók kereskedését.

A legjobb kriptovaluta-kereskedelem

Most, amikor jobban megismeri a kriptopiacot, itt az ideje, hogy válasszon egy párot. Noha a kriptovaluták széles skálájával lehet kereskedni, ne felejtsük el, hogy a kereskedelem világában mindig párokkal kereskedünk.

Akár a kereskedés mellett dönt crypto-to-fiat vagy crypto-cross párok, meg kell vizsgálnia az egyes érmék lehetőségeit rövid és hosszú távú hozamokhoz.

Ne feledje, hogy a kriptovaluta jelenlegi árfolyama nem az egyetlen figyelembe veendő mutató. Egyszerűen azért, mert ezek az indexek nagyon ingadozóak!

Fontos ezt tudni kereskedési volumen és likviditás két tényező, amelyek szintén befolyásolják bármely kriptopár népszerűségét. Ezért a kriptokereskedőknek fel kell mérniük a különböző piaci tényezőket és adatmintákat, beleértve a piaci kapitalizáció.

Itt kell megemlítenünk, hogy a magas piaci kapitalizáció a forgalomban lévő érmék nagy mennyiségét jelenti. Ami a likviditást illeti, az olyan felső érmék, mint az Ethereum és a Bitcoin, rendelkeznek a legmagasabb likviditási rátákkal, ami a tényleges keresletet mutatja.

Valójában, A Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és a Tether az egyik legfontosabb alapdeviza, amelyet figyelembe kell venni a kriptográfiai pár kiválasztásakor – ezt a valutát iránti nagy kereslet növeli. Ennek eredményeként a legnépszerűbb kriptopárok, amelyek a különböző tőzsdék között kereskednek BTC / ETH, USDT / BTC, ETH / LTC, LTC / USDT és BTC / LTC.

A kriptopárról való döntéshez meg kell értenie nemcsak az egyéb eszközök jövedelmezőségét, hanem a jövedelmezőségét is fejlődés az évek során. Példaként meg kell említeni, hogy míg a Bitcoin Cash és a Ripple a legjobb kereskedési alapvaluták között volt 2018-ban, 2019-ben az EOS és a Binance Coin volt a legnagyobb kereskedési volumen.

Kíváncsi vagy a 2021-ben kereskedni kívánt legjobb kriptovaluta-párokra? Nos, az egész világon tapasztalható globális problémák ellenére a kriptovaluta kereskedelem folyamatosan bővül, az USDT / BTC, az EOS / USDT, az EOS / LTC, az EOS / BTC USDT / XRP és az USDT / ETH az első, nagy kereskedési volumenű kereskedési párok közé tartozik.

Miért & Hogyan kezdhetem meg a kriptovaluta párok kereskedését?

A kriptovaluta világának decentralizált jellege sok kereskedőt vonz, akik a különböző kriptopárok iránt érdeklődnek. Amint azt korábban kifejtettük, a kriptokereskedelem végül nagy hozamokat kínálhat, és remek módja a portfólió diverzifikálásának.

Ráadásul, a kriptovaluták használata kiküszöböli az adminisztratív kellemetlenségeket, a magas díjakat és a lassú feldolgozási időt – a hagyományos banki és fiat devizákkal kapcsolatos kérdések. Más szavakkal, a kriptovaluták megkerülik a közvetítőt, és bizonyos függetlenséget biztosítanak a kereskedőknek.

Ja, és ezt ne felejtsük el a kriptopiac a nap 24 órájában nyitva tart, így a kereskedők rugalmasak lehetnek és teljes vagy részmunkaidőben kereskedhetnek kriptókkal.

Mielőtt azonban a kereskedés mellett döntene egy kriptovaluta-pár mellett, elegendő időt és erőforrást kell befektetnie kereskedési oktatás, elemzés, sikeres kereskedési stratégiák és érzelmi önkontroll. Valójában a kereskedési pszichológia döntő szerepet játszik a sikerben, amikor népszerű kriptopárokkal vagy alulértékelt érmékkel kereskednek.

A legnépszerűbb kriptovaluta-párok kereskedéséhez tisztában kell lennie az összes politikai és gazdasági változással is, ezért mindig ügyeljen arra, hogy naprakész legyen a legfrissebb kriptográfiai hírekkel és bejelentésekkel.

Tehát, ha érdekli a legnépszerűbb kriptopárok kereskedése, mi a Trading Education-en segíthetünk az indulásban és valódi kriptográf-kereskedővé válásban.

Iratkozzon fel valamelyik online tanfolyamunkra, hogy megismerje a kriptovaluta-kereskedelem összetettségét, és döntsön a kereskedéshez szükséges kriptopárról. Itt tudhat meg többet arról, hogyan lehet sikeres kereskedő.

eToro – A legjobb kriptovaluta-csere & Social Trading Platform

etoro bróker

Most már tudja, hogyan lehet megtalálni a legfontosabb kriptopárokat a kereskedelemhez. Ha inspirációt érez a kriptovaluta kereskedelem megkezdéséhez, vagy ez a cikk további segítséget nyújt a meglévő kereskedési ismereteihez, akkor örömmel tudhatja, eToro lehetőséget ad titkosított eszközök és CFD-k kereskedésére 90-ig+ kriptovaluták. Az eToro szolgáltatásait igénybe vevő kriptokereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek, és ma elkezdhetik kereskedni a legnépszerűbb érméket.

Főbb pontok

 • A kriptovaluta-kereskedelem egyre népszerűbb, mert nagy likviditást és függetlenséget kínál a hagyományos banki tevékenységektől.
 • A Bitcoin, a kriptopénzek királya az az első virtuális érme, amely alternatívát kínál a hagyományos banki és pénzátutalásokkal szemben.
 • A kereskedelem további fő kriptói közé tartozik az Ethereum, a Monero, a Stellar, az EOS, a Binance, a BAT, a Litecoin és a Ripple.
 • Minden kriptokereskedőnek fontolóra kell vennie portfóliójának diverzifikálását alternatív virtuális érmék, például NEO, Tether és Cardano választásával.
 • Ne feledje, hogy a blockchain technológia számos alkalmazással rendelkezik, messze a kereskedésen túl. Például a blockchain alapú platformok lehetővé tehetik az intelligens szerződések és a decentralizált alkalmazások használatát az eszközök tulajdonjogának és átláthatóságának megkönnyítése érdekében.
 • Noha különböző kriptovaluták közül lehet választani, a kriptográfia sok tudást és gyakorlatot igényel a sikeres kereskedési stratégia létrehozásához.
 • Hajtsa végre a kutatását, mielőtt a kereskedéshez kriptovalutapárt választana. Mindig vegye figyelembe a kockázatokat és elemezze az olyan tényezőket, mint az árindexek, a piaci korlát és a likviditás.
 • Végül, de nem utolsósorban, kövesse nyomon a piaci híreket és a globális kereskedelmet, hogy széles körű megértést nyerjen a pénzügyi világról.

Készen áll a kriptovaluta kereskedelmének megkezdésére? A kilenc legfontosabb kriptovaluta közül melyikkel kereskedne? Melyik kriptopárba fektetne be? Fontolgatja-e alternatív kriptók kereskedését??

Ha tetszett a cikkünk A legjobb kriptovaluta-kereskedelem. Keresse meg a 9 legértékesebb kriptovalutát a kereskedelemhez, kérjük, adjon nekünk egy lájkot, és ossza meg mindazokkal, akiket érdekelnek a kriptográf kereskedési párok.

GYIK szakasz

Ami a leggyorsabban növekvő kriptográfia?

Bár a kriptovilág tele van újításokkal és új kriptoprojektekkel, mint például a BAND és a COMP, az egyik leggyorsabban növekvő top kriptó talán a Tether. Majdnem egyenlő egy dollárral, a Tether stabilitást biztosít és egyre több kereskedőt vonz, ami növeli kereskedési volumenét és likviditását.

Melyik kriptográfia előtt áll a legfényesebb jövő?

A kriptovaluta és a blockchain technológia világa itt marad, a Bitcoin és az Ethereum a legnagyobb potenciállal rendelkező kriptók közé tartozik. Az intelligens szerződéseket és a decentralizált alkalmazásokat támogató egyedi tulajdonságai miatt az Ethereum talán a legfényesebb jövőt képviselő kriptográfia a technológiai újításokkal.

Milyen kriptopénzek emelkednek 2021-ben?

Annak ellenére, hogy a kriptográfiai világot nagy volatilitás és változások jellemzik, a szakértők úgy vélik, hogy a 2021-ben a Bitcoin és az Ethereum mellett emelkedő legfontosabb kriptók közül néhány a Litecoin, a Bitcoin Cash, a TRON, a Ripple, a Cardano, a Tezos, az IOTA és a Zcash.

Hogyan lehet sikeresen kereskedni a kriptopárokkal?

Míg az alapvető és a technikai elemzés döntő szerepet játszik a titkosítási kereskedelem sikerében, a kriptopárok sikeres kereskedelméhez befektetni kell a kereskedelem oktatásába, gyakorlatába és fegyelmébe. A szakértők azt javasolják, hogy diverzifikálják befektetéseiket a kockázatok csökkentése érdekében, és csak azzal kereskedjenek, amellyel elveszítheti. Mindig végezze el a kutatását, és tanuljon meg csalásokat észlelni. Nézze meg a hosszú képet, ha közepes és hosszú távú visszatartása van, és állítsa be a stop veszteségeket a rövid távú tartásaihoz – mindig nagyon figyeljen a Bitcoinra. Soha ne fektessen be a hiánytól vagy a kapzsiságtól való félelem miatt, és ne hagyja, hogy a hibák és a veszteségek elriasztják a siker felé vezető utat.

Melyek a legmegbízhatóbb cserék odakinn?

A kriptók sikeres vásárlásához és eladásához feltétlenül válasszon biztonságos és megbízható cserét, és figyeljen a ticker szimbólumokra. Hogy az említett, eToro cseréje az egyik legbiztonságosabb tőzsde, amely lehetővé teszi a kereskedők számára a kriptók vásárlását, tárolását és eladását, a platformon több mint 90 kriptovaluta áll rendelkezésre. Ne feledje, hogy az eToro fejlett szociális kereskedési platformról ismert, amely kezdőknek is alkalmas; egy platform, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy spekuláljanak az árakkal és a CFD-kkel is.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt nagy a pénzvesztés kockázata. A lakossági befektetői számlák 62% -a pénzt veszít, amikor CFD-vel kereskedik ezzel a szolgáltatóval. Meg kell fontolnia, hogy megérti-e a CFD-k működését, és megengedheti-e magának, hogy vállalja a pénz elvesztésének nagy kockázatát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector