Kezdő útmutató a Bitcoin Cash-hez és tippek a befektetéshez

A Bitcoin Cash (BCH) a kriptovaluták és az online fizetési tranzakciók hálózata is. 2017 decemberében alapították egy kemény Bitcoin villa eredményeként, azzal a szándékkal, hogy egy kisebb időn belül növelje a tranzakciók összegét.

Kétségtelen, hogy a decentralizált, peer-to-peer elektronikus értékpapírok hasznos eszköz a gazdasági függetlenség felé, és nem kérdés, hogy a Bitcoin Cash (BCH) segít eljutni oda. Mindig fontos azonban, hogy tájékozott és tájékozott maradjon a BCH-ról.

Mi a Bitcoin Cash?

A Bitcoin Cash (BCH) rendelkezik egy fizetési hálózat kereteivel, de egyben kriptovaluta is. A tranzakciós kapacitás és a sebesség növelése érdekében egy 2017-es kemény villával jött létre a Bitcoin. Teljesen decentralizált, központi bank nélkül és harmadik felek beavatkozását nem igényli.

Mivel a Bitcoin Cash-t a Bitcoin villája miatt hozták ki, gyakori kérdés, hogy mi a különbség a Bitcoin Cash és a Bitcoin között? Tehát nézzük meg.

Bitcoin Cash VS Bitcoin:


Blokk mérete

A Bitcoin-nak, ugyanúgy, mint az első érmének, vannak hátrányai. Tranzakciójának ideje meglehetősen lassú, és a Bitcoin Cash célja ennek kiküszöbölése volt. A sebesség egyik fő oka a blokk mérete. Minden Bitcoin blokk mérete korlátozott – 1 MB, míg a Bitcoin Cash létrehozásakor 8 MB korlát volt. Ma 32 MB-ra nőtt, így az egyik leggyorsabban feldolgozható érme, és lehetővé teszi a tranzakciók gyorsabb teljesítését.

Algoritmusok

A Bitcoin és a Bitcoin Cash algoritmusaikban különböznek egymástól. Ez arra utal, hogy a replikáció már nem lehetséges a két blokklánc között. Ismétlődő és törölhető biztonsági mechanizmus van érvényben, ha a Bitcoin Cash a jövőben megszakad. Ezzel feltételezzük, hogy minden lánc együtt jár, minimális kellemetlenséggel az érintettek számára, ha egy villa megtörténik.

Vészhelyzeti nehézségek beállítása (EDA)

A Bitcoin cash modern algoritmust használ, amelynek célja a hálózat rendszeres működésének garantálása, ha a bányászok száma drasztikusan változik. Ez továbbra is nagyobb stabilitást biztosít a kriptovalutának.

Hol kezdődött a Bitcoin Cash?

A BCH-t Bitcoin-bányászok és -fejlesztők indították el, akik hasonlóan foglalkoztak a kriptovaluta lehetőségeivel és annak sikeres növekedési képességével. 2017 augusztusában megkezdték az úgynevezett kemény villát, ami röviden új pénznemet hoz létre. Ez új és egyedi blokkláncot hozott létre a BCH számára a saját specifikációival.

Mint fentebb említettük, a Bitcoin Cash legvonzóbb tulajdonsága a blokkmérete volt a Bitcoinnal összehasonlítva, amely mindenfelől felhívta a befektetők figyelmét. Az összehasonlító értékelésből kiderül, hogy míg a Bitcoin blokkok blokkonként 1000–1500 tranzakciót kezeltek, blokkonként 25 000 tranzakciót tudott kezelni a Bitcoin Cash.

A kriptovaluta 2018 novemberében újabb villát tapasztalt, amely így létrehozta a Bitcoin Cash ABC-t és a Bitcoin Cash SV-t (Satoshi Vision).

Bevezetése óta az egyik legnépszerűbb Bitcoin offshoot a Bitcoin Cash. A híres befektető és a Bitcoin alkalmazója, Roger Ver Bitcoin rajongó, „igazi Bitcoinként” jellemzi. Ver már 2011-ben a Bitcoin kiemelt szószólója volt, mint a gazdasági függetlenség ösztönzésének módja, amelyet széles körben „Bitcoinnak” neveznek. Jézus.’

Szkeptikusok a Bitcoin Cash-en

A volatilitás mindig az aggodalomra okot adó listán szerepel, ha bármilyen kriptovalutába kíván befektetni. Erre a kérdésre nincs határozott válasz, ha figyelembe vesszük a kriptovaluták instabilitását, beleértve a Bitcoin Cash-t is. A kriptovalutákba történő befektetés pillanatok alatt megsemmisítheti a pénzt, és percek alatt megduplázhatja azt.

Meg kell győződnie arról, hogy minden óvintézkedést megtesz a BCH befektetéssel kapcsolatos kockázatok miatt. Ne keressen több pénzt, mint amennyit megengedhet magának, hogy elveszítse és mindig kövesse a megbízható szakembereket és a kriptográfusokat. A mögöttes potenciálra való tekintettel a Bitcoin Cash hosszú távú befektetési lehetőség lehet; azonban a BCH nem marad annyira releváns, ha az eredeti Bitcoin továbbra is foglalkozik a késésekkel és a tranzakciós költségekkel kapcsolatos összes problémájával.

Bővebben: Érdemes befektetni a BCH-ba 2021-ben?

Miért érdemes befektetni a Bitcoin Cash-be?

Számos oka van annak, miért érdemes befektetnie a Bitcoin Cash-be.

1. Fenntarthatóság és biztonságos

A BCH ésszerűen biztonságos, és rendkívül védett blokklánc-technológiákkal rendelkezik, szemben a többi, nagyon kiszámíthatatlan kriptovalutával, ami elkerüli az adatok megsértését vagy az alapok elvesztését.

2. Decentralizáció

A Bitcoin Cash egy decentralizált peer-to-peer hálózaton épül, hasonlóan a Bitcoinhoz és az Ethereumhoz, amely biztosítja, hogy egyetlen domináns embernek sincs túlzott mértékű ereje és befolyása a digitális valuta felett..

3. Költséghatékony

A BCH alapvetően nulla tranzakciós díjat biztosít. Ez azt jelenti, hogy anélkül, hogy a túlzott szolgáltatási költségekre gondolnánk, az emberek bármilyen összeget küldhetnek és fogadhatnak.

4. Dedikált kampányok

Mivel a BCH kizárja a banki költségeket a számításból, ennek az alternatív fizetési mechanizmusnak az alkalmazásával a szállítók jobb árakat, kedvezményeket és promóciókat biztosíthatnak.

5. Sebesség

A Bitcoin Cash nagyobb méretű blokkokat használ – 32 MB, ahol a bányászok több tranzakciót gyorsabb ütemben, megbízhatóan és biztonságosan feldolgozhatnak.

Mit várhatunk tehát a Bitcoin Cash-től a jövőben? A Bitcoin Cash, mint online fizetési mód elfogadásának általános mintája mindeddig tükrözte a kriptopénzek alkalmazását a fizetési ágazat egészében, ami azt jelenti, hogy korlátozott.

A Bitcoin Cash egyike annak a négy kriptovalutának, amelyet megvásárolhat a Paypal-on. A kriptofizetési szolgáltatások, például a BitPay, a Coinify és a GoCoin is támogatják. Roger Ver bejelentette, hogy 2019 novemberében megnyitja a 200 millió dolláros ökoszisztéma-alapot azon startupok számára, amelyek célja a szoftverek és technológiák létrehozása a Bitcoin Cash tetején.

A vállalkozó is Kim Dotcom azt mondta a Twitteren, hogy az embereknek be kell kapcsolódniuk a Bitcoin Cash-be.

Ha megnézzük a diagramot, azt látjuk, hogy az elmúlt hónapokban a BCH ára jelentősen emelkedett. Most az 500 dolláros határon való túljutásért küzd. A látszólag szűkebb és tágabb mozgó átlagok felett marad. Még mindig alig haladja meg a tavalyi 497 dolláros csúcsot, bár a felhalmozás és a szállítás mértéke továbbra is erősödött. Rövid távon azonban a BCH ára emelkedni kezdhet, mivel a bikák egy erős 500 dollárt céloznak meg a következő ellenállásért.

Bitcoin Cash (BCH) technikai diagram. Forrás: Prime Investing Cube

További információ: Bitcoin készpénzár-elemzés 2021-re (mélyreható áttekintés)

Hogyan lehet befektetni a Bitcoin Cash-be?

A bitcoin készpénzbe történő befektetés legegyszerűbb módja egy digitális eszközcsere, például eToro. Vásárolhat más kriptovalutákat, például Bitcoin, Litecoin vagy Ethereum, vagy használhatja helyi fiat pénznemét Bitcoin készpénz vásárlásához.

Ha befektetni szeretne a Bitcoin Cash-be, fontos megjegyezni, hogy a Bitcoin Cash digitális pénznem. Nem mintha BCH-részvényeket vásárolna és osztalékot kapna; a fiat pénznemét átváltja Bitcoin Cash kriptopénzre. A cél a Bitcoin Cash értékének növelése, ebben az esetben az érméket visszaváltja dollárra (valakitől, aki cserére törekszik).

Tehát hol kezdjük? Titkosítással befektethet a Bitcoin Cash-be. eToro a legjobb hely, ahol Bitcoin Cash-t vásárolhat. Az eToro olcsó és barátságos platformot kínál a titkosítási élmény javításához.

Készen áll a befektetésre Bitcoin Cash BCH?

Tippek a Bitcoin Cash-be történő befektetés előtt

1. Tartsa biztonságban BCH-ját digitális pénztárcával

Lényegében a digitális pénztárcák kis hardvereszközök, ahol az egyének tárolják kriptovalutáikat. Azok számára, akik nagyobb összegeket szándékoznak cipelni, okos ötlet pénztárcát tartani a megőrzéshez. Minden pénztárca saját kulcsokkal rendelkezik, amelyekhez csak Ön férhet hozzá, garantálva ezt a biztosítékot. Az eToro piacra dobta hiteles pénztárcáját eToroX ahol biztonságosan tárolhatja érméit.

2. Ne induljon túl messzire a gömbtérbe

Mindig egészséges szem előtt tartani, hogy nem szabad többet költenie, mint amennyit elveszíthet, különösen akkor, ha a Bitcoin Cash-be kíván befektetni. Míg az árak emelkedhetnek és növekedhet a BCH értéke, perceken belül ez az érték hirtelen csökkenhet és anyagilag nem kívánatos helyzetbe hozhatja. Minden kriptó ismert a hirtelen ingadozásukról, ezért tartsa a sürgősségi pénzeszközeit ott, ahol lennie kellene, és ha itt az ideje, bölcsen fektessen be.

3. Gondolkodjon hosszú távon

Kivéve, ha valaki azt tervezi, hogy belekezd a nappali kereskedésbe, bölcs dolog, ha hosszú távon megvizsgálja a BCH-t. Kevesebb kockázatot jelent, és lehetővé teszi számodra, hogy nagy értéknövekedésre számíts. A Bitcoin Cash pozitív előrejelzéseivel érdemes lehet türelmet szerezni néhány magasabb jutalomért.

4. Legyen naprakész

A kriptográfia-befektetés egyik kulcsfontosságú gyakorlata a trendek és a jelek figyelemmel kísérése. A jelek közlik Önnel, hogy talán jó alkalom a befektetésre való felkészüléshez. A piaci trendek segítenek azonosítani a BCH teljesítményét az idő múlásával és a közeljövőben. Jó azonban szem előtt tartani a külső tényezőket is.

Vannak bizonyos mutatók, amelyek befolyásolják a BCH árait is. A Covid-19 itt használható jó példaként. Míg eleinte a kriptográf piac 2020 márciusában visszafogta magát, a világ hírneve emelkedett, mivel sokan tartottak az infláció kockázatától.

5. Vegye figyelembe a jogi szempontokat

Jelenleg jogi keretek vannak az Egyesült Államokban a kriptovalutákba történő befektetésekkel kapcsolatban. Tőkenyereség alá tartoznak, és abban az esetben, ha profitál a BCH cseréjéből, adótörvények érvényesek. A tőkenyereség attól is függ, hogy mennyi ideig tartottál az eszközökön, ezért ne felejts el nyilvántartást vezetni a BCH-ról, hogy a jövőben felmerülő problémákat elterelje.

Az egyik legújabb, a felhasználók számára nyitott kriptovaluta-lehetőség a Bitcoin Cash. Bár friss, még mindig teljes mértékben a Bitcoin-on alapul, mégis híressé vált, mert idővel hirtelen könnyen elérhetővé válik – ezért ezt továbbra is tartsa szem előtt, amikor befektetni szeretne. Tudja, hogy megfelelő kockázattal jár, ha a Bitcoin Cashbe történő befektetésen gondolkodik. Amikor az ár emelkedik, az egyetlen módja annak kihasználására az eladás.

Kezdjen befektetni a Bitcoin Cash-be az eToróval

Ha el akarja kezdeni a Bitcoin készpénzbe történő befektetést, erre az eToro a legjobb hely. Az eToro egy felhasználóbarát és olcsó platform, amely kiváló élményt nyújt a kriptográfiai befektetők számára.

eToro – A legjobb bróker a Bitcoin Cash BCH vásárlásához

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Főbb pontok

  • A Bitcoin Cash-t 2017 decemberében alapították egy kemény Bitcoin-villa eredményeként.
  • A legnagyobb különbség a Bitcoin és a Bitcoin Cash között a blokk mérete.
  • A Bitcoin blokkok blokkonként 1000 és 1500 tranzakciókat képesek kezelni, szemben a Bitcoin Cash blokkonként 25 000 tranzakcióval.
  • A Bitcoin Cash egy decentralizált peer-to-peer hálózatra épül, hasonlóan a Bitcoinhoz és az Ethereumhoz.
  • A BCH ára emelkedni kezdhet, mivel a bikák egy erős 500 dollárt céloznak meg a következő ellenállásért.
  • Roger Ver bejelentette, hogy 2019 novemberében megnyitja a 200 millió dolláros ökoszisztéma-alapot azon startupok számára, amelyek célja a szoftverek és technológiák létrehozása a Bitcoin Cash tetején.
  • A digitális pénztárcák kulcsfontosságúak a BCH megőrzéséhez.
  • Készítsen tervet és fontolja meg az adókötelezettségeket, amikor befektet a Bitcoin Cash-be.

Ha a Bitcoin Cash-be történő befektetésen gondolkodik, ne feledje, hogy hihetetlenül nagy a kockázat.

Bitcoin Cash vételét vagy eladását tervezi?

Hogyan vásárolhat Bitcoin Cash-t – Kezdő útmutató

Mi fogja vezetni a Bitcoin készpénz árát 2021-ben?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector