Kripto jóslatok 2021-re: Hol lehet befektetni

A kriptovaluták már évek óta léteznek, és a jövedelmezőbb és legjövedelmezőbb befektetési lehetőségekké válnak. A kriptovaluta eszközök állandóan felülmúlják a hagyományos befektetési eszközöket, például az olyan részvényeket és árukat, mint az arany és az olaj.

Ha befektetési lehetőségeket vizsgál, akkor a kriptovaluták a legjobb megoldás, azonban félelmetes feladat lehet kiválasztani, hogy melyik kriptóba kell befektetnie, ezért tettünk néhány kriptográfiai jóslatot 2021-re vonatkozóan, amelyek segítenek kitalálni, hol befektetni.

Számos lehetőség kínálkozik befektetőként. A Bitcoin a legkézenfekvőbb választás, de a Bitcoinon kívül más kriptovaluták is vannak. Az XRP az XRP árjóslata szerint egyre vonzóbbá válik a befektetők körében, ami csillagászati ​​megtérülést jelent számukra. A kriptovaluták között további befektetési lehetőségek az Ethereum, a Litecoin, a BAT és a Cardano. Ha érdekel egy kicsit részletesebben, nézze meg a titkosítási előrejelzések listáját, amely segít eldönteni, hová szeretne befektetni 2021-ben.

A 2021. évi legfontosabb kriptográfiai eszközök:

Vessen egy pillantást ezekre a kriptovalutákra, amelyekkel 2021-ben befektethet, és a jobb lábán kezdje el befektetését.

Ripple (XRP)


A Ripple kiváló befektetési választás azon személyek számára, akik túl sok pénz elköltése nélkül szeretnének befektetni kriptovalutákba. A Ripple jelenlegi kereskedési ára 0,42 dollár, így vonzó ajánlat a befektetők számára. A kriptovaluta világszerte a negyedik legnagyobb valuta, és kiváló lehetőség azoknak a befektetőknek, akik hajlamosak kissé óvatosak lenni. A hagyományos fizetési rendszerek alternatívájaként létrehozott Ripple célja a határokon átnyúló fizetések átalakítása, alacsony árfolyamokkal és azonnali visszaigazolással az átutalásokhoz.

A Ripple ára várhatóan 2021-ben emelkedni fog, a szakértők azt jósolják, hogy a kriptopénz az év végére elérheti a 3 dollárt.

A Ripple és a globális pénzügyi intézmények több mint 40 országban fennálló partnerségei a Ripple-t a SWIFT fizetési rendszer alternatívájának tekintik. A kriptovaluta olyan fontos kérdésekkel foglalkozik, mint a sebesség, a biztonság, a skálázhatóság és az átláthatóság.

Az olyan kriptovaluták növekvő támogatásával, mint a Ripple, 2021 úgy tűnik, hogy jó idő befektetni a Ripple-be és jelentős profitot elérni.

Cardano (ADA)

A Cardano kiváló befektetési lehetőség rövid és hosszú távon. A Cardanót egy harmadik generációs kriptopénznek írják le, amely olyan kérdéseket old meg, mint az első és a második generációs kriptopénzeket sújtó sebesség és skálázhatóság. A Cardano az első szakértők által felülvizsgált kriptovaluta, amely rétegezhető architektúrája révén jobb skálázhatóságot kínál.

A Cardanót Charles Hoskinson alapította, aki korábban Vitalik Buterinnel dolgozott az Ethereumnál. Hoskinson az Ethereum társalapítójával összefogva megalapította a Cardano mögött álló Input Output Hong Kong (IOHK) céget. Cardano a Ouroboros-t használja, egy tétbiztos konszenzusos mechanizmust, amely matematikai játékelmélet, kriptográfia és kombinatorika segítségével garantálja a protokoll integritását, teljesítményét és hosszú élettartamát..

Jelenleg a Cardano 0,67 dolláron kereskedik, piaci kapitalizációja körülbelül 21,5 milliárd dollár. Ez várhatóan 2021-ben nőni fog, és a legtöbb kriptovaluta-űrszakértő egyetért abban, hogy a Cardano stabilan drágulni fog, 2021-ben átlagosan 0,70 dollár körül alakul, és 2023-ig 1,50 dollárra emelkedhet.

Litecoin (LTC)

A Litecoin az egyik legjobb kriptovaluta, amelybe befektethet, kiváló lehetőség kezdőknek és tapasztalt befektetőknek. A Litecoin piaci kapitalizációja jelenleg körülbelül 9,8 milliárd dollár körül mozog, és várhatóan tovább növekszik.

A Litecoin sok hasonlóságot mutat a Bitcoinnal, de a Litecoin néhány kritikus kérdéssel foglalkozik, amely a Bitcoint sújtja. Kevesebb számítási energiát igényel, mint a Bitcoin, még a hétköznapi laptopok és asztali gépek is képesek bányászni.

A Litecoin sokkal gyorsabb, mint a Bitcoin, mindössze két és fél percet vesz igénybe egy blokk feldolgozása. A Bitcoin tíz percet vesz igénybe egy blokk feldolgozásához.

A Litecoin jelenleg 152 dolláron forog, árának növekedése 2021-ben és azon túl várható. A kriptovaluta jelentős fejlődést ért el 2020-ban, amelynek csúcspontja a Litecoin blokkláncon futó RPG, a Litebringer volt. A Litebringer megháromszorozta a tranzakciókat a Litecoin platformon, ami az összes tranzakció több mint 70% -át teszi ki, ami a devizaár növekedéséhez vezet.

A Litecoin és a Bitcoin hasonlóságai szintén kiváló befektetési eszközzé teszik.

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin világszerte a legnagyobb és legnépszerűbb kriptovaluta, és enélkül egyetlen lista sem teljes. Bár a kriptopénz durva 2020-as indulást élt meg jelentős árcsökkenéssel, látványosan emelkedett, miután márciusi mélypontjára esett. A Bitcoin 2021 januárjában érte el a legmagasabb rögzített árat, amikor a kriptovaluta ára 40 519 dollárra emelkedett.

A Bitcoin 2021-ben futó bikára készül a megnövekedett intézményi érdeklődés miatt, amely a szakértők szerint jelentős tényező lesz a Bitcoin árában.

A legutóbbi jelentős fejlemények, például Elon Musk Tesla autóipari cége azt mondta, hogy januárban mintegy 1,5 milliárd dollárt (1,1 milliárd forint) vásárolt a Bitcoin kriptopénzből, és arra számít, hogy a jövőben megkezdi fizetésként való elfogadását, a JPMorgan Chase JPM érme pedig élőben jelenik meg, és a MassMutual bejelenti a vásárlást 100 millió dollár a Bitcoin-ban mutatja, hogy mekkora kamatot generál a Bitcoin.

A szakértők azt jósolják, hogy a Bitcoin 2021-ben fizetési módként fogja a tömeges alkalmazást, köszönhetően a PayPal bejelentésének, amely szerint a platform felhasználói vásárolhatnak és adhatnak el Bitcoin-okat, és vásárolhatnak a Bitcoin segítségével. Ez a bejelentés várhatóan hatalmas piacot nyit meg a Bitcoin számára.

A kriptovaluta-iparban az általános konszenzus az, hogy a Bitcoin év végéig átlépheti a 100 000 dollárt, és 2022 végéig esetleg átlépheti a 300 000 dollárt is. Ilyen előrejelzésekkel ez kiváló alkalom a Bitcoinba történő befektetésre.

Ethereum (ETH)

Az Ethereum a második legnagyobb kriptovaluta a piaci kapitalizációban a Bitcoin után. Gyakran hívják "DeFi királya," Az Ethereum számos új generációs DeFi projektet beáramlott, több intézmény az Ethereumot választotta platformjuknak a DeFi termékeik számára. Szakértők úgy vélik, hogy az Ethereum 2.0 és a DeFi növekedése. A platform a DeFi tér szerves fogaskerekévé vált.

A DeFi hihetetlen növekedést ért el 2020-ban, és az Ethereum volt a platform, amely a legtöbbet nyerte el belőle. 2021 várhatóan nagyjából azonos lesz az Ethereum esetében, és az ára várhatóan még tovább fog emelkedni.

Mivel az Ethereum 2.0 is képbe kerül, az előrejelzések szerint 2021 nagyon bika év lesz a kriptovaluta számára. Az Ethereum 2.0 jobb sebességet és skálázhatóságot ígér, ha átáll a Proof-of-Work (PoS) konszenzus mechanizmusról a Proof-of-Stake (PoS) konszenzus mechanizmusra.

Az Ethereum jelenlegi ára 1630 dollár körül mozog, ami tovább nőhet annak köszönhetően, hogy a DeFi és az Ethereum 2.0 pozitívan befolyásolja az Ethereum árát.

Basic Attention Token (BAT)

Az Basic Attention Tokent a Mozilla Firefox egyik társalapítója fejlesztette ki.

A BAT népszerű az informatikai szakemberek, webfejlesztők, marketingszakemberek és írók körében. A BAT a kriptovaluta térben jól ismert kriptovaluta, és megalakulása óta folyamatosan nőtt.

A digitális reklámozás biztonságának és igazságosságának javítása céljából hozták létre. A BAT token az Ethereum platformra épül, és a Brave böngésző natív tokenje. A BAT token jelenleg 0,41 dolláron van, és bár még fejlesztés alatt áll, várhatóan 2021-ben stabil növekedést mutat. A BAT viszonylag alacsony kockázatú befektetési lehetőséget biztosít a befektetők számára.

Következtetés: A 2021. évi legfontosabb kriptográfiai eszközök

A kriptovaluták árának pontos előrejelzése trükkös üzlet, mivel számos tényező befolyásolja az árat. A piaci hangulat bármikor megváltozhat, negatív hatással van a digitális pénznemek árára.

A kriptovaluta árai más kriptók teljesítményétől is függenek, és más devizák teljesítménye pozitív vagy negatív hatással lehet befektetéseire. Fektetés előtt elengedhetetlen, hogy alapos legyen a kutatás.

Mindazonáltal az előrejelzések szerint a legtöbb kriptovaluta jelentős növekedést mutat 2021-ben és azon túl. Fektessen be okosan, szem előtt tartva befektetési céljait, és jelentős megtérülést érhet el befektetésein.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

7 kriptovaluta-előrejelzés 2021-re, amellyel mindenki egyetértene

A legjobb kriptovaluta, amelyet most vásárolhat meg

Mi a kriptovaluták jövője – Kell-e befektetnie a kriptopénzekbe?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector