Kriptopénz Ausztráliában – A legfontosabb kriptovaluták, amelyeket 2021-ben Ausztráliába kell befektetni

Kíváncsi arra, hogy mely kriptopénzek lesznek a legjobbak a befektetésre Ausztráliában 2021-ben? Ebben a bejegyzésben a kriptovaluta-trendeket fogjuk feltárni, hogy tíz potenciálisan robbanásveszélyes kriptovalutát hozzunk el az elkövetkező években.

Melyek a 10 legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben Ausztráliában kell befektetni??

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Bitcoin Cash (BCH)

4. Ripple (XRP)


5. Litecoin (LTC)

6. Cardano (ADA)

7. IOTA (MIOTA)

8. TRON (TRX)

9. Csillag (XLM)

10. EOS (EOS)

A 4 legfontosabb ausztrál dollárban vásárolható és eladható kriptovaluta

Tudjon meg többet a kriptopénzek befektetéséről Ausztráliában

Legjobb kriptovaluta-közvetítő Ausztráliában

Főbb pontok

Több mint 7000 kriptovaluta van, és ezek száma napról napra növekszik. A befektetéshez megfelelő kriptovaluta kiválasztása az egyik alapvető tényező a befektetés kiváló megtérüléséhez.

Ha Ausztráliából származik, és a befektetéshez megfelelő kriptovalutát keres, akkor a megfelelő helyen és időben tartózkodik. Ebben a cikkben felsoroltuk a 10 legfontosabb kriptovalutát, amelyet 2021-ben Ausztráliába kell fektetni, így lesz ötlete, hogy hol kezdje.

Warren Buffetnek két szabálya van a befektetéssel kapcsolatban: "1. szabály: Soha ne veszítsen el pénzt. 2. szabály: Soha ne felejtsd el az 1. szabályt".

És azért vagyunk itt, hogy ne veszítsen el pénzt nem megfelelő befektetésekkel. Habár 7000 valóban jelentős szám, az ausztráliai kriptovalutákba történő befektetés terén az emberek általában a legnevesebb érmékkel járnak. Számos tényező van arra nézve, hogy miért menne egy elismert kriptovaluta, de a fő ok az biztonság.

Azonban ne tévesszük meg magunkat. Sokszor az új érmék nőnek a legjobban. Tehát az ezekbe történő befektetés a bizonyosság hiánya ellenére helyes döntésnek bizonyul.

Ráadásul 2020 kényszeres év volt a kriptovaluták tekintetében. A májusi felezéssel és a koronavírus-járvány előfordulásával a volatilitás került előtérbe. A koronavírus-járvány következtében a kriptovaluta árai zuhantak, de aztán felvették magukat.

Ne feledje, hogy a Bitcoin felére négyévente kerül sor, és a kriptovaluták történetében háromszor fordult elő. Általában utána a kriptopénzek értéke drasztikusan növekszik.

És ez a fő oka annak, hogy miért lehet 2021 olyan év, amikor a kriptovaluták felrobbannak. Szakértők a kriptovaluták értékének jelentős növekedését jósolják, és a nagyvállalatok befektetnek hatalmas összegeket kriptovalutákban, ami a jövõ jele.

Tehát maradjon velünk, és olvassa tovább a cikket, hogy megtudja a legjobb érméket, amelyeket 2021-ben Ausztráliába lehet befektetni.

Szeretne megtanulni kriptovalutákkal kereskedni? Itt, a Trading Education-nél elkészítettük a legjobb kriptovaluta-kereskedési tanfolyamokat, ahol megtanulhatja a kriptovaluták kereskedelmét az iparág legkiemelkedőbb személyeitől..

Melyek a 10 legfontosabb kriptovaluta, amelyet 2021-ben Ausztráliában kell befektetni??

Itt találunk egy pillantást a legjobb 10 kriptovalutára, amelyet 2021-ben Ausztráliában vásárolhatunk.

1. Bitcoin (BTC)

Piaci sapka: 302 165 591 228 USD

A kriptovalutákról való beszélgetés és a Bitcoin megemlítése olyan, mintha az autó alkatrészeiről beszélnénk, és nem a motorról. A Bitcoin az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet Ausztráliában lehet befektetni. Ez volt az első kriptovaluta, amelyet 2009-ben adtak ki, és ezzel a kriptopénz korszak kezdetét jelentette. Gyakran emlegetik "egy újfajta pénz". A Bitcoin továbbra is az ausztrálok számára előnyben részesített kriptovaluta.

A Bitcoin ebben az évben legtöbbször csak 10 000 dollár körül maradt, de szakértők szerint a diagramok bullish jeleket mutatnak előre.

Az Altana Digital Currency befektetési igazgatója, Alistair Milne megosztott egy diagramot a Twitteren, és azt jósolta, hogy a Bitcoin 2021-ig elérheti a 120 000 dolláros árat. Milne szerint a diagramot a Citibank FX Wire levelezőlista.

A Bitcoin 2017-ben elérte minden idők legmagasabb szintjét, 20 000 dollárt, és kissé túlzónak tűnhet, ha azt mondjuk, hogy hamarosan 100 000 dollár fölé emelkedik. A Bitcoin azonban tudja, hogyan kell meglepetést okozni. Szóval, maradj velünk!

2. Ethereum (ETH)

Piaci korlát: 51 507 291 691 dollár

Az Ethereum az egyik legfontosabb kriptovaluta, amelyet Ausztráliában kell befektetni. Az Ethereum megjelenésével valami újat vezettek be a kriptopénzek világában; okos szerződések. A platform bevezetése lehetővé tette az emberek számára az alkotást ERC-20 tokenek.

Az Ethereum meglepte a kriptovaluta rajongóit, amikor szeptember 2-án elérte a 480 dollárt, ami valójában a 2020-as legmagasabb ár volt.

A fejlesztők az Ethereum blokkláncon keresztül építhetnek alkalmazásokat a hálózaton. Ezeket titkosítási nyelvben dApps-nek is nevezik; decentralizált alkalmazások. Döntő fejlemény a közelmúltban a DeFi növekedése, amely kiáll "decentralizált finanszírozás". Ez a dApps további fejlesztésének tekinthető.

A DeFi cégek olyan szolgáltatók, amelyek például hitelszolgáltatásokat nyújtanak az Ethereum blokkláncon, ahol csak intelligens szerződésre van szükség az exporthoz.

Alapján DigitalCoin 2021 májusáig az Ethereum ára eléri a 1040 dollárt.

Vitalik Buterin 2015-ben fejlesztette ki az Ethereumot, és 2017-ben népszerűvé vált, amikor értéke elérte a 10 dollárt majdnem 900 dollárt.

3. Bitcoin Cash (BCH)

Piaci korlát: 4 630 146 203 USD

A Bitcoin Cash az egyik legelőnyösebb kriptovaluta, amelyet Ausztráliában kell befektetni. A Bitcoin Cash a Bitcoin villája, amelyet 2017-ben hoztak létre, és néha Bcash néven emlegetik.

A Bitcoin Cash egy elektronikus készpénzrendszer, amelynek célja, hogy globális pénzzé váljon gyors fizetéssel, alacsony díjakkal, magánélettel és magas tranzakciós kapacitással (nagy blokkok).

Alapján Primexbt 2022 januárjában a Bitcoin Cash ára várhatóan körülbelül 318 dollár lesz, 2021 végére pedig 405 dollár lesz..

2017-ben aggodalom merült fel a Bitcoin méretezhetőségével kapcsolatban, és a Bitcoin Cash-t kemény villaként hozták létre a Bitcoin küldetésének "peer-to-peer elektronikus fizetési rendszer". A Bitcoin Cash célja a méretezés, hogy az kielégíthesse a digitális fizetések iránti globális igényt.

4. Ripple (XRP)

Piaci sapka: 12 393 914 767 USD

A Ripple nemcsak kriptovaluta. Ez egy digitális eszköz, amelyet fizetésekre építenek. A Ripple egyedülállója, hogy ez egy engedély nélküli és decentralizált blokklánc-technológia, amely 3-5 másodperc alatt képes rendezni a tranzakciókat.

A Ripple alacsony áráról ismert, ami lehetővé teszi, hogy bárki, akinek kis költségvetése van, hozzájáruljon a Ripple-hez. Ez valójában az XRP-t kiváló befektetési lehetőséggé teszi azok számára, akik kis összegeket szeretnének befektetni.

A blockchain technológiával rendelkező Crypterium szerint egyre nagyobb az elismerés, és az XRP fenntartja vagy korszerűsíti jelenlegi piaci pozícióját, életképes 2021-ben a 2 dolláros jel felett mozogni, főleg ha az intézményi érdeklődés tovább növekszik.

Hullámár-előrejelzések: Mennyit ér a hullámzás 2021-ben és azon túl?

5. Litecoin (LTC)

Piaci korlát: 4 451 393 965 USD

A Litecoin az egyik legkiemelkedőbb kriptovaluta Ausztráliában. A Litecoin-t 2011-ben Charle Lee, a Coinbase korábbi mérnöki igazgatója adta ki, és ez csak a Bitcoin spinoffja. A Litecoin 2013 novemberében nagy elismerésre tett szert, amikor hatalmas növekedést tapasztalt, beleértve a 100% -os ugrást 21 órán belül.

A Litecoin olyan gyors tranzakciókról ismert, amelyek célja egy blokk 2,5 percenként történő feldolgozása, míg a Bitcoin 10 percenként.

Bár a Litecoin csendes természetű kriptovalutának tűnik, közösségének aktív, ami fényes jövőt ígér az altcoin számára. Alapján CoinSwitch 2021-re a Litecoin ára elérheti a 600 dollárt. Ezek teljesen új magasságok az altcoin számára.

6. Cardano (ADA)

Piaci sapka: $ 3,192,136,382

A Cardano 2015-ben jelent meg, és ez egy tétbiztos blockchain platform. A Cardano egy folyamatosan fejlődő technológia, amely vonzza a hozzáértő kereskedőket és befektetőket. Ez az kriptovaluta Az ADA pozitív teljesítményével mindenkit meglepett Ausztráliában és világszerte.

A Cardano elkötelezett csapattal rendelkezik az épület mögött "decentralizált jövő közvetítők nélkül, amelyekben a hatalom visszatér az egyénhez".

Szerint Coinmarketcap, A Cardano jelenleg 0,10 dolláron áll. Alapján Primexbt, egy új áremelkedés eléri a Cardanót akár 2,18 dollárig. Aztán a visszaesés várhatóan 0,10 dolláros mélypontra esik, mielőtt 2023 megérkezik.

7. IOTA (MIOTA)

Piaci sapka: 703 892 418 USD

Az IOTA a Tangle nevű irányított aciklikus gráfot használja a tranzakciók tárolására a főkönyvén. Az IOTA-t a gépek és eszközök közötti tranzakciók rögzítésére és teljesítésére tervezték a tárgyak internete (IoT) ökoszisztémájában.

Az IOTA-nál úgy vélik, hogy a Tangle gyorsabb és hatékonyabb, mint a többi kriptovaluta esetében alkalmazott tipikus blokklánc.

Az IOTA 2017. december 19-én elérte mindenkori csúcsát, 5,25 dollárt. Jelenleg az IOTA ára 0,25 dollár.

Alapján Érmekapcsoló, Az IOTA felfelé emelkedhet, és 2023-ig elérheti az 5,62 dollárt. Ezért az IOTA-ba történő befektetés 2021-ben helyes döntésnek tűnik, jó eséllyel a befektetés kiváló megtérülésére.

8. TRON (TRX)

Piaci sapka: 1 825 286 288 USD

A TRON egy másik blokklánc-alapú platform, amelynek célja egy globális digitális tartalmi szórakoztató rendszer kiépítése. Ezt az érmét azért hozták létre, hogy megváltoztassa a tartalom és a kiadványok közzétételének módját. 2017-ben Justin Sun kínai vállalkozó talált rá. A TRX kriptovaluta továbbra is az egyik legkedveltebb befektetés Ausztráliában.

A TRX 2018. január 5-én reggeli csúcsát 0,23 dolláron jegyezte. A TRX ára jelenleg 0,025 dollár.

A TRX az egyik leghullámosabb érme, és szerint Érmekapcsoló, nagy lehetősége van arra, hogy a közeljövőben növekedjen a piacon. Az előrejelzések szerint 2023-ra a TRON ára 0,54 dollár lesz.

A TRX ára a blokklánc alapú platformja – a TRON – elfogadási arányától függ. Tehát, mivel több szervezet alkalmazza a technológiát, az érme értékesebbé válik.

9. Csillag (XLM)

Piaci sapka: 1 595 085 952 USD

A Stellart 2014-ben indította el Jed McCaleb, az Mt. alapítója. Gox és a Ripple társalapítója, Joyce Kim volt ügyvéddel együtt. A Stellar más néven "Titkos Bitcoin projekt" mivel McCaleb először felhívta azt a weboldalt, ahol alfatesztelőket keresett.

Natív eszközét, a kriptovalutát Lumennek (XLM) hívják. Az XLM működteti a Stellar hálózatot és annak minden műveletét, hasonlóan ahhoz, ahogy az éter (ETH) az Ethereum hálózatot látja el.

A Stellar ára jelenleg 0,08 dollár, és túl alacsonynak tűnhet, de szerinte Digitalcoin 2021 novemberére a Stellar ára 0,21 dollárig emelkedhet.

A Stellar egyike azoknak az érméknek, amelyeknek alacsony az ára, de mint a cikk elején mondtuk, nem mindig a legnevesebb érmék a legjobbak, amelyekbe befektetni lehet. Tehát a Stellar az elkövetkező években mindannyiunkat meglephet.

10. EOS (EOS)

Piaci korlát: 2 371 458 834 dollár

Bár az ausztrálok a legelőnyösebb befektetéseket az olyan prominens kriptovaluták, mint a Bitcoin, az érmék, például az EOS nem hagyják ki. Az EOS egy intelligens szerződéses platform, amelynek célja a tranzakciós díjak megszüntetése, és másodpercenként több millió tranzakció kezelése is.

A magáncég blokk.egy 2018. június 1-én kiadott egy nyílt forráskódú szoftvert, amely EOS tokenek felajánlását kínálja. Az EOS-nál arra törekszenek, hogy a decentralizált alkalmazások legerősebb infrastruktúrája legyen.

Az EOS ára jelenleg 2,53 dollár. 2018. április 29-én az EOS elérte minden idők legmagasabb szintjét, 22,71 dollárt. Alapján PrimeXBT, Az EOS ára újabb, rendkívül erőteljes felfelé törést tapasztalhat, 2021-ben vagy 2022-ben egy új, minden idők legmagasabb pontját közel 100 dollár EOS-hoz.

A legnépszerűbb 4 kriptovaluta ausztrál dollárban történő adásvételhez

1. Bitcoin ausztrál dollárba – BTC / AUD

bitcoin Ausztráliában

A BTC / AUD lehetővé teszi a Bitcoin ausztrál dollárban történő adásvételét.

Hogyan vásárolhat és adhat el Bitcoin-t Ausztráliában

Ha ausztrál vagy, és el akarsz adni Bitcoin-t, akkor szerencsés vagy. A bitcoinokat AUD-ban adhatja és adhatja el. Azok a kereskedők, akik úgy vélik, hogy a Bitcoin ára emelkedni fog az AUD-val szemben, hosszú pozíciót akarnak nyitni és vásárolni, míg akik az ellenkezőjét gondolják, rövid pozíciót nyitnak és eladnak.

Ha befektetne Bitcoin / Ausztrál dollárba?

Kereskedjen Bitcoin-nal Ausztrál dollárra

2. Ethereum Classic – Ausztrál dollár – ETC / AUD

ethereum klasszikus

Az ETC / AUD lehetővé teszi az Ethereum Classic adásvételét ausztrál dollárban.

Hogyan vásárolhat és adhat el Ethereum Classic-t Ausztráliában

Az ausztrálok saját pénznemükben vásárolhatnak és adhatnak el ETC-t, vásárolhatnak és adhatnak el ETC / AUD párokat annak alapján, hogy úgy érzi, hogy az ETC ára emelkedni fog az AUD ellenében..

Ha befektetne az Ethereum Classic / Ausztrál dollárba?

Kereskedjen az Ethereum Classic-val az ausztrál dollárral

3. Ripple to Australian Dollar – XRPAUD

hullámzás Ausztráliában

Az XRPAUD lehetővé teszi a Ripple adásvételét ausztrál dollárban.

Vásárlás és eladás Ripple Ausztráliában

Ez az a devizapár, amely az egyes Ripple érmék árát képviseli az ausztrál dollárban.

Az XRP-t valóban befolyásolja az, hogy más kriptovalutákkal mennyire kereskednek világszerte, valamint az, hogy a vezető pénzügyi intézmények elfogadják-e..

Nyisson hosszú pozíciót ezen érmék vásárlásához, vagy rövidet, hogy eladhassa őket az előre jelzett teljesítmény és az Ön megítélése alapján.

Ha befektetne a Ripple / Ausztrál dollárba?

Kereskedelmi hullámzás Ausztrál dollárra

4. Ethereum to Australian Dollar – ETH / AUD

ethereum Ausztráliában

Az ETH / AUD lehetővé teszi az Ethereum adásvételét ausztrál dollárban.

Ethereum adásvétel Ausztráliában

Az ETHAUD az a devizapár, amely az egyes Ethereum érmék árát képviseli ausztrál dollárban. Az Ethereum a második legnépszerűbb kriptovaluta Ausztráliában és világszerte. Az ausztrál dollár (AUD) Ausztrália hivatalos pénzneme. Mindkét érme népszerű, az ETH a második a Bitcoin mögött a piaci sapkát tekintve, az AUD pedig a felső globális tartalék valuta.

Azok a kereskedők, akik azt jósolják, hogy az Ethereum ára emelkedni fog, hosszú pozíciót nyithatnak és megvásárolhatják az ETCAUD-ot, és akik másként érzik magukat, rövid pozíciót nyithatnak és eladhatják az ETCAUD-ot.

Ha befektetne Ethereumba / Ausztrál dollárba?

Kereskedjen Ethereum-mal Ausztrál dollárral

Főbb pontok

  • A bevételhez kulcsfontosságú a megfelelő kriptovaluta kiválasztása a megfelelő időben történő befektetéshez.
  • A Bitcoin és az ethereum továbbra is a legfontosabb kriptovaluta, amelyet Ausztráliában kell befektetni.
  • A Bitcoin felére csökkenése a következő néhány évben kriptovaluta áremelkedéshez vezethet.
  • Az Ethereum értéke várhatóan növekedni fog, és 2021 végére eléri az 1040 dollárt.
  • Az EOS ára 2022-re várhatóan eléri a 100 dollárt.
  • Az ausztrál kereskedők a legjobb kriptovalutákat vásárolhatják és adhatják el ausztrál dollárban

Tudjon meg többet a kriptopénzek befektetéséről Ausztráliában

Ismét sok kriptovaluta van, amelybe felvehet és befektethet, de a megfelelőbe történő befektetés meghatározó tényező a siker esélyeinek növelésében.

Itt, a Trading Education-nél a legjobb kriptovaluta befektetési stratégiákat és kereskedési technikákat tanítjuk. Ha úgy érzi, hogy készen áll a tanulás megkezdésére, tekintse meg itt található kereskedési tanfolyamainkat.

Érdemes megjegyezni, hogy a fenti árjóslatok irreálisnak tűnhetnek számodra, de a kriptovaluták tudják, hogyan lephetnek meg minket. Ne felejtsük el, hogy a kriptovaluta-fellendülés 2017-ben, sok ember megdöbbent és megdöbbent.

Legjobb kriptovaluta-közvetítő Ausztráliában

Nos, most már tudja, hogy mi a legjobb kriptovaluta, amelyet Ausztráliában lehet befektetni. Tehát, ha hajlandó megkezdeni kereskedési útját, szüksége lesz egy kriptovaluta-közvetítőre.

eToro támogatja az összes fent említett kriptovalutát. Összesen befektethet kriptovaluta eszközökbe, a CFD pedig legfeljebb 90+ kriptovaluta az eToro-n. Továbbá az eTorót Ausztrália legjobb brókerként választják meg.

Az eToro egyedülálló másolási funkcióval rendelkezik, ahol másolhat egy kereskedőt, és minden általuk nyitott ügylet automatikusan megnyílik az Ön számláján a kijelölt pénzeszközök arányos százalékával..

Az eToro az egyik legbiztonságosabb bróker, mert az elit pénzügyi hatóságok szabályozzák ausztrál karjait AU-ban, és ez egy jól ismert fintech vállalat.

Sok ország nem engedélyezi a CFD kereskedést, de Ausztráliában CFD kereskedést hajthat végre az eToro segítségével. eToro Az AUS Capital Pty Ltd. az ausztrál pénzügyi szolgáltatási engedéllyel (AFSL) rendelkezik, amelyet az Ausztrál Értékpapír- és Beruházási Bizottság (ASIC) állított ki, és amelyet a Corporations Act (Nemzetközösség) szabályoz..

Akár soha nem kereskedett kriptovalutákkal, akár tapasztalt kereskedő, de szeretné alakítani kereskedési készségeit, reméljük, hogy értékesnek és hasznosnak találta ezt a cikket. Ha tetszett, adj nekünk egy lájkot, és oszd meg, ha bárki más befektetni akarna ausztráliai kriptovalutákba.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector