Kriptopénz-befektetés Ausztráliában – Hogyan kezdjünk el valójában befektetni az ausztráliai kriptopénzek piacán

Minden, amit tudnod kell az ausztrál kriptovaluták piacán történő befektetésről

Ha Ausztráliából származik, biztosan nem véletlenül jött ide, hanem a kriptovaluta-befektetéseket szeretné megtanulni Ausztráliában. Nos, ebben a cikkben megtudhatja, hogyan kell befektetni kriptovalutákba AU-ban.

Mi a kriptovaluta kereskedelem?

A kriptopénz legális Ausztráliában?

A kriptopénzek adóznak Ausztráliában?

Hogyan kereskedjünk kriptovalutákkal Ausztráliában?


Válasszon egy kriptopénzváltót

Válassza ki a kereskedési stratégiáját

Mi a két legnépszerűbb kriptovaluta Ausztráliában?

Miért olyan népszerű a Bitcoin és az Ethereum Ausztráliában?

Miért érdemes most elkezdeni befektetni ausztráliai kriptovalutákba?

Indítsa el kriptovaluta-befektetését Ausztráliában

Legjobb kriptovaluta-közvetítő Ausztráliában

Főbb pontok

Az első kriptovaluta, amelyet 2009-ben bocsátottak ki, Satoshi Nakamoto volt a Bitcoin 2009-ben, amelyről nem tudni, hogy egyénről vagy embercsoportról van-e szó. Azóta a kriptovaluták drasztikusan növekedtek. Most, a Coinmarketcap szerint, több mint 7000 kriptovaluta létezik.

Ha most ismeri a kriptovalutákat, és valamennyire ismeri azok történetét, akkor már biztosan megbánta, hogy még akkor sem tett befektetést, amikor a Bitcoin megkezdte útját. Ha akkor vettél volna egy Bitcoinot, ami néhány dollárba került volna, most az érméd értéke 16 299 dollár lenne (az írás idején). Nos, képzelje el, ha 100 bitcoint vagy 1000-et vett volna. Most milliomos lenne!

De soha nem késő befektetni kriptovalutákba. És ha itt vagy, akkor biztosan érdekel. A kriptovalutákról különböző országokban eltérő szabályozások vannak. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az ausztráliai kriptovaluták befektetésének és kereskedésének alapjait, valamint az ausztráliai kriptopénz-szabályozást és az ausztráliai két legnépszerűbb kriptot..

Mi a kriptovaluta kereskedelem?

A kriptopénz-kereskedelem a kriptopénzek adás-vételét jelenti. A kriptovaluták adás-vétele spekulációval jár a piacon belüli ármozgásokkal kapcsolatban. Eleinte bonyolultnak tűnhet, de a kriptovalutákkal való kereskedés még soha nem volt ilyen elérhető.

Bárki kriptovalutákat vásárolhat és adhat el most kriptovaluta-tőzsdén keresztül. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy megbízható kriptovaluta-tőzsdét, létrehoz egy fiókot ott, és akkor vásárolhat és eladhat kriptovalutákat.

A kriptopénz legális Ausztráliában?

kriptovaluta szabályozás Ausztráliában

A kriptovaluta szabályozása az egyik legtöbbet tárgyalt téma a kriptográfia területén. Akár a kriptovalutákat kellene szabályozni, akár nem, különböző vélemények vannak. Azt mondják, hogy az ausztrálok el vannak nyugodva, de a kriptovaluta szabályozását tekintve nem tartottak vissza. Ausztrália azon országok közé tartozik, amelyek folyamatosan figyelemmel kísérik és naprakészek maradnak az ügyben.

A kriptopénzek adóznak Ausztráliában?

Ausztrália kormánya 2017-ben bejelentette, hogy a kriptovaluták törvényesek. Az ő közlemény, azt mondták "a kriptovaluta gyorsan fejlődik" és hogy bárki, aki részt vesz a kriptovaluták megszerzésében vagy elidegenítésében, ismernie kell az adókövetkezményeket.

Hogyan szabályozzák a kriptovaluták cseréjét Ausztráliában?

2018-ban az ausztrál tranzakciós jelentések és elemzések központja (AUSTRAC) új törvényt hajtott végre digitális pénzváltáshoz. Ez a törvény szigorúbb, mivel arra kötelezi a kriptovaluták cseréjét, hogy regisztrálják magukat az AUSTRAC-nál, ellenőrizzék és azonosítsák a felhasználókat, nyilvántartást vezessenek és betartsák az állami jelentéstételi kötelezettségeket..

Hogyan kereskedjünk kriptovalutákkal Ausztráliában?

Mint fent említettük, a kriptovalutákkal való kereskedés bonyolultnak hangzik. Maga a „kriptopénz” kifejezés sok ember számára ismeretlennek és zavarónak tűnik, mert minden gyakorlatilag megtörténik. A kriptovaluták kereskedelme azonban most egyszerűsödött, és egy kis erőfeszítéssel bárki megtanulhatja, hogyan kell csinálni.

Válasszon egy kriptopénzváltót

Az ausztráliai kriptovalutákba történő befektetés megkezdéséhez válassza ki az egyik engedélyezett kriptovaluta-tőzsdét. Ezután alapvetően bármilyen kriptovalutával kereskedhet, amire vágyik. Csak meg kell vásárolnia a kívánt kriptovalutát, és a kívánt pénztárcában kell tárolnia. Néhány engedélyezett kriptovaluta-tőzsde Ausztráliában a CoinSpot, a CoinJar és az eToro.

Válassza ki a kereskedési stratégiáját

kereskedési stratégia, kriptovaluta Ausztráliában

A kriptovaluták természetüknél fogva volatilisek, ezért kereskedéskor nagy az esély a profitra. Az ausztrálok számára előnyben részesített kriptovaluta a Bitcoin, mivel erősen ingadozó. Mégis, a kriptovaluták „összekapcsolódnak” egymással, vagy jobb esetben korrelálnak. Amikor a Bitcoin ára növekszik, a legtöbb esetben így növekszik például az Ethereum vagy a Litecoin ára is.

Nyilvánvalóan fennáll a kockázata a digitális eszközökbe történő befektetésnek. Az ármozgások előrejelzése döntő fontosságú az AU kriptovalutákba történő megfelelő befektetéshez. Akár manuálisan kereskedel, akár automatizált kereskedési szoftvereket használsz, mindig szükség van kereskedési stratégiára. Csak egy érmét választhat, amelybe befektethet, és választása szerint több érmébe is fektethet.

Főként három kriptovaluta-kereskedési stratégia létezik Ausztráliában: hodling, nappali kereskedés és CFD kereskedelem.

HODLing

A „Hodling” kriptopénzek kifejezés alapvetően azt jelenti, hogy hosszabb ideig tartják őket. A hosszú távon utazók többnyire kezdő kereskedők, akik most kezdték meg útjukat a kriptográfiai világban. Általában alacsonyabb áron vásárolnak érmét, tartják és várják az ár növekedését, majd eladják.

De itt van egy dolog a dadogással; türelem szükséges. Sok hodler nincs türelemmel, ezért kifejezetten megemelt áron adják el érméiket, azt gondolva, hogy az már nem fog növekedni. Aztán később megbánják, amikor az ár meghaladja az elvárásaikat. Nincs meghatározva, hogy meddig kell tartani az érméiket. Néhányan napokig, hetekig, hónapokig, sőt évekig tartják őket.

Napi kereskedés

A napi kereskedésben a kereskedők célja, hogy kevesebb mint egy napig tartsák befektetéseiket. Nem könnyű elsajátítani a napi kereskedést, mivel elkötelezettséget és sok gyakorlási időt igényel a képernyőn. Bár azok, akik elsajátítják a napi kereskedést, előnyben vannak, hogy pénzt keressenek, mivel a kriptovaluták ingadozóak, és naponta van lehetőség nyereséges kereskedésekre..

Itt, a Trading Education-on tanítjuk a legjobb kereskedési stratégiákat, beleértve a Hodling és a Day kereskedést. Ha a kriptovaluták kereskedelmének mestere akar lenni, nézze meg itt tanfolyamainkat.

CFD kereskedés

A CFD a Contract For Difference rövidítése. Ez a kriptokereskedelmi módszer egy kicsit bonyolultabb, különösen a kezdők számára. A CFD egy mögöttes eszközön alapuló megállapodás. A CFD kereskedésben valójában soha nem a kriptopénz tulajdonosa. Ehelyett, ha nyit egy kereskedést, akkor arra spekulál, hogy az alapul szolgáló eszköz értéke növekszik vagy csökken-e.

A CFD kereskedelem sok országban erősen szabályozott, és most egyáltalán lehetővé teszi. Szerencsére Ausztráliában az ASIC (Australian Securities and Investment Commission) megengedte a CFD kereskedést.

Az eToro CFD kereskedést kínál Ausztráliában. Az eToro AUS Capital Pty Ltd. az ausztrál pénzügyi szolgáltatási engedéllyel (AFSL) rendelkezik, amelyet az Ausztrál Értékpapír- és Beruházási Bizottság (ASIC) adott ki, és amelyet a Corporations Act (Nemzetközösség) szabályoz..

Érdemes megjegyezni, hogy az ausztrálok már jóval a kriptovaluták megjelenése előtt ismerik a CFD kereskedést. CFD-ket használtak áruk, határidős ügyletek, forex, tőzsdeindexek és egyedi részvények kereskedelmére.

Cryptocurrency Trading Exchange vs Cryptocurrency CFD? Melyik a jobb?

Mi a két legnépszerűbb kriptovaluta Ausztráliában?

A két legnépszerűbb kriptovaluta Ausztráliában a Bitcoin és az Ethereum.

Bitcoin

Piaci felső határt tekintve a Bitcoin (BTC) mindig is a legnépszerűbb kriptovaluta volt Ausztráliában és a globális piacon. A piaci korlát ebben a hónapban jelenleg 302 165 591 228 dollár. A fent említett összeg felhasználásával ez kiszámítható a forgalomban lévő Bitcoin tokenek számának (18 538 368 BTC) megszorzásával az árral (16 299 USD).

Ethereum

A második helyen az Ethereum található, egy blockchain platform, amely „intelligens szerződéseket” használ digitális tranzakciók lebonyolításához. Natív devizája éter (ETH) néven ismert, jelenlegi piaci felső határa pedig 51 507 291 691 dollár.

Ezt úgy lehet kiszámítani, hogy megszorozzuk az Ether tokenek számát (113 448 141 ETH) az árral (454 USD).

Miért olyan népszerű a Bitcoin és az Ethereum Ausztráliában?

Röviden: a Bitcoin és az Ethereum különböző okok miatt népszerű Ausztráliában. Maga a Bitcoin digitális szűkösséggel rendelkezik (mivel korlátozott számban léteznek bitcoinok), ezért e hiányérték miatt nagy piaci korlátot tart fenn.

Az Ethereumnak van hasznossági értéke is, mivel bár korlátozott számú érme csak valaha állítható elő, de a hálózata felhasználható többek között az ERC 20 tokenek tárolására

A legrégebbi és legnagyobb kriptovaluták lévén a Bitcoin és az Ethereum volt a legtöbb ideje érlelni a piacon. Egyszerűen fogalmazva, a Bitcoin a piacvezető, mert ez volt az első kriptovaluta, amely elvégezte a kívánt funkciót.

Az érmepiaci sapkáról azonban az Ethereum egyedülálló előnnyel rendelkezik a piaci sapka mennyiségének növelésében az intelligens szerződéses platform értéke miatt. Míg az Ethereum piaci felső határa jelenleg körülbelül 26 milliárd USD (júliusban), az ERC-20 tokenek teljes piaci felső határa most 29 milliárd USD. Azt a pontot, amikor az Ethereum piaci felső értékét az ERC-20 jelzők elhomályosították a platformján, korábban „Flippening” néven ismerték, vagyis amikor egy adott forgalomképes kriptovaluta teljes piaci felső határa felülmúlja egy másik (akkor népszerűbb) kriptovaluta vagy részvény.

Az igazi kérdés az, hogy ami a kriptovalutát illeti, miért számít ennyire a népszerűség?

Amikor a Bitcoin vs Ethereum megfordul, az összes kriptovaluta indexálásra kerül

Jelenleg sok kereskedő gyakran használja a Bitcoint trend-beállítóként a piac általános teljesítményéhez.

Ha a Bitcoin vs Ethereum megfordul, az ingatagabbá teheti a piacot, mivel az Ethereumot önmagában és az ERC-20 jelzői egyaránt értékelik.

Míg a kriptovaluták általában ingatagak, a Bitcoin képes elsimítani a dolgokat, biztosítva, hogy értéke ne legyen más, mint a Bitcoin főkönyvi befogadása, a hálózat hasznosságához kötve. Az Ethereum hálózata általában ingatagabb, mint a Bitcoin, mivel a főkönyvet más dolgokra használják, mint az Ethereum hálózatának üzemeltetése.

Az Ethereum hálózata rengeteg más felhasználási esetnek ad otthont, és gyakran nem csak az ERC-20 token tranzakcióknak. Előfordul, hogy az Ethereum hálózat eltömődhet, ami a token értékének jelentős megugrásához vagy csökkenéséhez vezet. Ez korábban a Cryptokitties weboldallal történt, amikor 2017-ben a jelentős hálózati dugulás hirtelen megugrott és az Ethereum árának csökkenését eredményezte.

Miért érdemes befektetni a kriptovalutába Ausztráliában?

Két fő oka van annak, hogy miért kellene megtanulnia kereskedni és elkezdeni befektetni a kriptovalutába Ausztráliában.

Először, 2020. május 11-én, a Bitcoin felére a Bitcoin történetében harmadszor került sor. És amikor utoljára 2016-ban történt a felezés, akkor a következő 2017-es év volt az, amikor a Bitcoin elérte minden idők legmagasabb értékét, 20 000 dollárt. Tehát hasonló dolog történhet 2021-ben.

2020 eddig izgalmas év volt a kriptovaluta kereskedők számára. A kriptopénzek ingadozóak, és 2020 bebizonyította. A koronavírus-járvány miatt a Bitcoin értéke majdnem olyan alacsony volt, mint 3000 dollár, de aztán gyorsan felmászott, és Coinmarketcap az írás idején a Bitcoin ára 16 299 dolláron áll.

Másodszor, a kriptovaluta-szakértők úgy gondolják, hogy most itt a tökéletes idő a kriptovalutákba történő befektetésre, mivel szerintük egyedülálló időszakon megyünk keresztül, mivel esély van arra, hogy 2017 megismétlődik.

Ivan On Tech kriptovaluta-szakértő szerint a piac fejlődése során vannak olyan jelek, amelyek szerint 2021 a kriptopénzek esetében 2017-hez hasonló év lesz. Jóslatát a Twitteren tette, ezt mondva A Bitcoin eléri a 40 000 dollárt 2021 decemberére az Ethereum addigra 6000 dollárt fog elérni. Valóban különleges időnek tűnik, amelyet átélünk. Pont olyan, mint az elején, azok, akik nem fektettek be, hiányolták a hajót.

Ha visszatérünk a Bitcoin 2009-es megjelenésekor, akkor sok szkepticizmus volt a kriptovalutákkal kapcsolatban, de mostanra odáig fajultak, hogy hatással vannak a hagyományos pénzügyi világra..

Főbb pontok

  • Soha nem késő befektetni kriptovalutákba.
  • A kriptopénz-kereskedelem a kriptopénzek adás-vételét jelenti.
  • Bármely kriptovalutát befektethet és kereskedhet Ausztráliában, de a Bitcoin és az Ethereum a legnépszerűbb érme.
  • Ausztrália egyike azoknak az országoknak, amelyek naprakészek maradtak, és nem hanyagolták el a kriptovaluta szabályozását.
  • Az ausztráliai kriptopénzváltásoknak meg kell felelniük az AUSTRAC által meghatározott szabályoknak.
  • Főként három kriptovaluta-kereskedési stratégia létezik Ausztráliában: hodling, nappali kereskedés és CFD kereskedelem.
  • Itt az alkalom, hogy elkezdjünk befektetni az ausztráliai kriptovaluta piacra, mivel a szakértők szerint várhatóan jelentősen növekedni fognak az elkövetkező években.

Indítsa el kriptovaluta-befektetését Ausztráliában

A kriptovalutákba történő befektetés kockázatosnak tűnhet, és habozhat az első lépés előtt. Reméljük, hogy ez a cikk adott némi információt arról, hogyan kezdje el befektetni az ausztráliai kriptovaluta piacot.

Ezenkívül a kriptovalutákkal való kereskedést meg kell tanulnia, különösen tekintettel arra, hogy a kriptovaluták nagy potenciállal bírnak, és a jövőben vezető szerepet tölthetnek be a pénzügyi világban. Nyilvánvaló, hogy a kriptovaluta piac megértése sok időt és elkötelezettséget igényel, de mint mindig, az első lépés a legnagyobb és legfontosabb. Tehát jöjjön el ma, válassza ki a legjobb kriptovaluta-tőzsdét, és kezdjen el befektetni az ausztráliai kriptopénz-piacon.

Legjobb kriptovaluta-közvetítő Ausztráliában

Most már többet tud arról, hogyan lehet valójában befektetni az ausztráliai kriptopénzek piacán, készen állhat arra, hogy az érdeklődését egy következő szintre emelje.

A kriptovaluta piac megértése évekig tartó tanulmányokat igényelhet. Ennek a cikknek a mai elolvasásával azonban megtette első lépéseit a jobb kripto befektetővé válás felé. a következő lépés a legjobb Crypto bróker kiválasztása Ausztráliában.

Az eToro számlával rendelkező kereskedő CFD-vel kereskedhet olyan mögöttes pénzügyi eszközökkel, mint pl Készletek, Áruk, és Kriptopénzek. Szoros spreadekkel vezető globális márka. Szavazott legjobb bróker AU-ban.

Kereskedjen kriptókkal a legjobb minősítésű brókerrel eToro, amelyet a magas besorolás és az Ön tartózkodási helye alapján választottak ki.

Az eToro kiváló brókercég, amelynek kriptovaluta-tőzsdéje is van. Felhasználóbarát platformja van, és nagyszerű, könnyen elérhető alkalmazással rendelkezik. Az eToro kivételes kriptotőzsdéje, az eToroX, revíziós kriptográfiai eszköz-kereskedési élményt kínál algo kereskedőknek, intézményi szintű befektetőknek és tapasztalt kriptográf kereskedőknek.

Az eToro kiemelkedő tulajdonsága, hogy lemásolhat egy kereskedőt, így minden nyitott ügylet automatikusan megnyílik az Ön számláján a kijelölt pénzeszközök arányos arányával.

Az eToro kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek Ausztrália 14 legnépszerűbb érméjével, beleértve Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (STB), Gondolatjel, XRP, Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Csillag lumenek (XLM), NEO (NEO), EOS (EOS), Cardano (ADA), IOTA, TRON, ZCash, Tezos.

ha tetszett a cikkünk Kriptopénz-befektetés Ausztráliában – Hogyan kezdjünk el valójában befektetni az ausztráliai kriptopénzek piacán, kérjük, adjon nekünk egy lájkot, és ossza meg bárkivel, akit érdekelhet a forex kereskedelem.

Az eToro egy több eszközből álló platform, amely befektetést kínál részvényekbe és kriptográfiai készletekbe, valamint kereskedik CFD-kkel. A lakossági befektetői számlák 75% -a pénzt veszít, amikor CFD-vel kereskedik ezzel a szolgáltatóval. Meg kell fontolnia, hogy megengedheti-e magának, hogy vállalja a pénz elvesztésének nagy kockázatát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector