Kriptopénz-híroldalak: A 10 legfontosabb kriptovaluta-híroldal

A 10 legfontosabb kriptohír-oldal

A kriptovaluta híroldalak nélkülözhetetlen források, amelyek lehetővé teszik a kezdő és a szakértő kereskedők számára, hogy nyomon kövessék a kriptográfiai híreket, az árjóslatokat és a kereskedési stratégiákat.

Mivel a kriptokereskedelem és a blockchain technológia világa gyors ütemben fejlődik, a kriptohírek az egyik fő forrás, amely segít a kereskedőknek lépést tartani a kriptográfia világával. Nem kell azonban kriptominernek vagy profi befektetőnek lenned ahhoz, hogy belemerülj a kriptográfia világába.

Mi, a Trading Education, segíthetünk a naprakész pénzügyi információk elérésében, megbízható bróker megtalálásában és egy sikeres kereskedési stratégia kidolgozásában. Egyszerűen regisztráljon valamelyik kereskedési tanfolyamunkra, és profivá váljon a kriptográfia világában!

Most nézzük meg a top 10 kriptohír-webhelyet, amelyek segíthetnek a kriptovaluta-kereskedelem gyorsan mozgó és folyamatosan fejlődő iparának megszelídítésében:

1. CoinMarketCap


Ha megbízható és bőséges árkövető kriptohír-weboldalt keres, ne habozzon, és fedezze fel a CoinMarketCap-ot! A CoinMarketCap az egyik legnépszerűbb kriptográfiai webhely, amely pontos és megbízható információkat szolgáltat, ideértve a piaci kapitalizációt, a kriptográfiai árakat és az átalakítást, a csere mennyiségét, valamint a blockchain híreket.

Ne feledje, hogy a 2013-ban indított CoinMarketCap-ot a Binance 2020-ban vásárolta meg, és ma már az egyik legmegbízhatóbb kriptohír-platformnak számít, amely segíthet elsajátítani a kriptovaluta-kereskedelem művészetét.

2. CoinTelegraph

A CoinTelegraph egy másik aktív és megbízható kriptohír-webhely, amely számos, a kriptovalutával kapcsolatos témával foglalkozik. A bitcoin kereskedéstől a blockchain projektekig az olvasók minden nap különféle érdekes bejelentéseket és cikkeket találnak. Nagyszerű hír, hogy az információk különböző nyelveken állnak rendelkezésre, beleértve az angol, spanyol, japán és szerb nyelveket is.

Érdemes megjegyezni, hogy a CoinTelegraph 2012-es publikálása óta előnyös információforrássá vált mindazok számára, akiket érdekel a pénz jövője, ideértve a befolyásos kriptográfiai YouTube -okat és a kriptokirályokat.

3. CoinDesk

Új vagy a kriptográfia világában? Akkor a CoinDesk – az egyik legnépszerűbb kriptográfiai és blokklánc-technológiával foglalkozó webhely – csak neked szól. A CoinDesk naprakész információkat nyújt a Bitcoinról és más kriptovalutákról, beleértve a Bitcoin Árindex adatait, trendjeit és kriptotapasztalatait.

Érdekes módon a CoinDesk hosszú múltra tekint vissza; 2013-ban alapították és azóta növekszik. Az olvasók értékelik azt a tényt is, hogy a webhelyet különféle eszközökre optimalizálták, és alkalmazásként letölthetők.

4. CCN

A CCN (eltér a CNN-től) egy újabb, egyre népszerűbb kriptográfiai webhely. Ez a norvégiai kriptográfiai híroldal naprakész cikkeket kínál a különböző kriptókról, például a Bitcoinról és az Ethereumról, valamint információkat nyújt az ICO (Initial Coin Offering) naptárlistákról és az eseménynaptár-bejelentésekről..

Érdemes megemlíteni, hogy a CCN bővülő blogrészlettel rendelkezik, amely az egész világon a felhasználóbarát titkosítási helyek közé sorolja.

5. Bitcoinista

Ne hagyja, hogy a neve becsapjon! A Bitcoinist egy informatív kriptográfiai webhely, amely nemcsak a Bitcoinról, hanem a népszerű kriptovaluták és blokklánc-események széles skálájáról is szolgáltat adatokat..

Nem meglepő, hogy amióta 2012-ben elkezdte publikálni, A Bitcoinist népszerűsége nőtt, havonta több mint 2 millió felhasználóval. Ezért, ha pontos technikai elemzésre és titkosítási hírekre vágyik, ne habozzon ellenőrizni a Bitcoinist!

6. Bitcoin Magazin

A Bitcoin Magazine egy másik népszerű rejtjelezési webhely, amelyet eredetileg a Bitcoin-nak szenteltek. Valójában, A Bitcoin Magazine az egyik legrégebbi kriptovaluta weboldal, és egyik alapítója Vitalik Buterin volt – a játékot megváltoztató Ethereum technológia megalkotója. Ha hiszed, ha nem, a magazint 2015-ig nyomtatták, és 2019-ben egy speciális kiadással tért vissza a Bitcoin 10. évfordulója alkalmából.

Most a Bitcoin Magazine számos kriptovalutát fed le, és részletes kutatást, árelemzést és útmutatást nyújt. Olvasson annyit, amennyit csak akar!

7. CryptoSlate

A CryptoSlate kétségtelenül az első 10 kriptográfiai webhely közé tartozik, amelyek figyelmet érdemelnek. Ez a blokklánc-adathordozó átlátható információkat nyújt ICO-k, kriptográfia és blockchain hírek.

Ezen felül a CryptoSlate naprakész árakat kínál érmék ezreihez, amelyek segíthetnek a kereskedőknek megalapozott döntést hozni és sikeres stratégiát kidolgozni..

8. Null TX

Korábban a Merkle néven a Null TX az egyik legfontosabb kriptográfiai oldal, amely segíthet a kriptográfusoknak megérteni a kriptopénz világát. Megtalálhatók hiteles kriptográfiai hírek, valamint oktatási cikkek számos kriptovalutáról és a pénzügyi technológiai szektorról.

Érdekes, hogy a Null TX 2014-es alapítása óta a kriptográfia és a blokklánc-technológia világának egyik legmegbízhatóbb forrásává nőtte ki magát.

9. DailyCoin

Az egyik legfontosabb kriptográfiai híroldal, amely segíthet a kereskedőknek megérteni a kriptovaluta és a blokklánc technológia összetettségét, a DailyCoin. A cikkek széles skáláját kínálja a kriptovaluta-kereskedelemről, a blokklánc-technológiáról és a pénzügyi technológiáról.

És képzeld csak? Élvezheti néhány szórakoztató tartalmat is, beleértve a kriptográfiai mémeket is!

10. NewsBTC

Végül, de nem utolsósorban, nézzük meg a NewsBTC-t – egy másik legfontosabb kriptográfiai hírplatformot. Ezt a hiteles oldalt 2013-ban alapították; most a BTC pontos titkosítási információkat nyújt, beleértve a híreket, technikai elemzéseket, oktatási cikkeket, áttekintéseket, az induló vállalkozásokkal kapcsolatos adatokat és az eseménynaptárakat.

A jó hír az, hogy a cikkeket minden nap közzéteszik, így folyamatosan olvashat, és előrébb tarthat a játék előtt.

Crypto News, mint fontos információforrás

Tekintettel arra a tényre, hogy a rejtjelezési világ folyamatosan és gyors ütemben változik, kétségtelen, hogy a kriptográfiai hírek és blogok felbecsülhetetlen információforrások. A kriptohírek a fentiek szerint segíthetnek a kereskedőknek abban, hogy naprakészek maradjanak a kriptográfia, a blokklánc-technológia és a befektetési stratégiák világában. Az ilyen információkhoz való hozzáférés segíthet a kereskedőknek a piaci hírek kereskedelmének elsajátításában is.

A kriptográfusok nem csupán hírekkel, technikai elemzésekkel és oktatási cikkekkel foglalkoznak. Az olyan platformok, mint például a CryptoBriefing, szintén segítséget nyújthatnak a kereskedőknek megkülönböztetni a kriptovaluta csalókat termékektől az átlátható adatokhoz való hozzáférés érdekében.

Másrészről, A Reddit kriptográfiai alprogramjaival és más vitafórumokkal segítheti a kereskedőket abban, hogy kapcsolatba lépjenek hasonló gondolkodású emberekkel és értékes kriptot információkat cserélhet a kereskedelemről, a vállalatokról, a blockchain-játékokról, sőt a világ kriptobarát városairól.

Itt kell megjegyeznünk, hogy a Forbes-hoz hasonló népszerű magazinok is értékes információkkal szolgálhatnak az elosztott főkönyvi technológia világáról, a kriptográfia és a blockchain technológia könnyen érthetővé és a nyilvánosság számára hozzáférhetővé téve.

A Crypto News Sites mint a kezdők nagyszerű kiindulópontja

Ahhoz, hogy sikeres kriptokereskedővé válhasson, kétségtelen, hogy az embernek befektetnie kell a megfelelő oktatásba, és nyomon kell követnie a kriptográfiai híreket, hogy a játék előtt maradhasson. Mivel sok a kriptovaluta és a blokklánc-technológia, a hiteles források és a naprakész információk elengedhetetlenné válnak.

Elég érdekes, hogy a kezdő és a szakértő kriptovaluta kereskedők egyaránt profitálhatnak a hírek összesítőiből, például a TodayOnChain-ból. A TodayOnChain információkat és kriptohíreket nyújt különböző forrásokból, beleértve a CoinDesk-et, a CCN-t, a Forbes-ot, a CNBC-t és még sokan mások. Ennélfogva egyetlen webhely látogatható, amely továbbítja a kriptohíreket, és különböző forrásokból származó információkhoz fér hozzá. Mivel a részletes információk és a pontos adatok a mai világ legértékesebb erőforrásai; források, amelyek előkészíthetik a siker útját!

Felhívjuk figyelmét, hogy mi a Trading Education-nél nem vagyunk kapcsolatban a fent felsorolt ​​kriptohír-webhelyekkel, ezért mindig ellenőrizze a felhasználói véleményeket további részletekért és információkért.

A legnépszerűbb kriptográfiai híroldalak: legfontosabb pontok

  • Ahhoz, hogy sikeres kereskedővé válhasson a kriptovaluta világában, befektetnie kell a megfelelő kereskedelmi oktatásba, a kriptográfiai híroldalak értékes információforrások.
  • A kripto híroldalak lehetővé teszik a kripto kereskedők számára, hogy kiváló minőségű információkhoz jussanak a kriptopénzekről, a kriptográfiai eseményekről, az árakról és a blokklánc-projektekről. Felbecsülhetetlen információforrások azok számára is, akik kereskedni akarnak a hírekkel.
  • Néhány a legfontosabb kriptográfiai híroldalak közül Bitcoin Magazin, CoinTelegraph, NewsBTC, CryptoSlate, Null TX, Bitcoinist, CCN, CoinDesk, DailyCoin és CoinMarketCap.
  • Hiteles kriptohír-összesítők, mint pl TodayOnChain, segíthet a kezdő kereskedőknek, hogy naprakészek maradjanak a kriptovaluta és a blockchain technológia folyamatosan változó világában.
  • A kriptoval kapcsolatos vitafórumok és blogok értékes információkat nyújtanak a vállalatokról, az áttekintésekről és az eseménynaptárakról, és lehetővé teszik a kriptográfusok számára, hogy kapcsolatba lépjenek hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról..

Ha sikeres taggá akar válni a kriptográfiai kereskedelem világában, a Trading Education munkatársai segítenek megérteni a kriptográfia alapjait. Egyszerűen iratkozzon fel valamelyik online kereskedési tanfolyamunkra, amely segít többet megtudni a kereskedés világáról és sikeres kereskedési stratégiát alakíthat ki.

Tetszett a cikkünk Kriptovaluta híroldalak: A 10 legfontosabb kriptovaluta híroldal? Ezután adj nekünk egy lájkot, és oszd meg mindenkivel, akit érdekelhet a téma. És bár az emberek azt mondják, hogy „A hír nem jó hír”, szívesen meghallgatnánk, hogy melyik kriptohír-webhelyet választanád. Oszd meg az alábbi megjegyzésekben!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector