Lehet-e megbízni a LEO-ban?

A LEO vagy UNUS SED A LEO az új segédprogram-token által elindított Bitfinex és felhasználható arra, hogy kereskedéskor kedvezményt kapjon a kriptográfia és a kriptopár között.

Az érme célja, hogy pénzt gyűjtsön egy IEO-ban (Initial Exchange Offering) és kb 850 millió dollárt, amelyet a Tether-től vettek fel, plusz 6,5% kamat.

Sok kritikus bizonytalan abban, hogy megbízhat-e a LEO-ban, a Bitfinex és a Tether korábbi, rendkívül vitatott cselekedetei miatt.

Ez azt jelenti, hogy a Bitfinex már korábban elindított hasonló projekteket a BFX-szel sikeresen, bár az a módszer, amellyel végezték, megsértette a felhasználók bizalmát.

Vajon sikerül újra lehúzniuk? Bízhatnak-e még a kereskedők a Bitfinexben és a LEO-ban? Találjuk ki.

Szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedni a kriptovalutákkal, mint egy profi? Fogd a mi kriptovaluta tanfolyam!


Mit próbál elérni a LEO?

leo kriptovaluta

Ahhoz, hogy megértsük, mit próbál elérni a LEO, először meg kell vizsgálnunk a Bitfinex és a Tether körüli botrányt.

A Bitfinex és a Tether össze vannak kötve, mert megvan a ugyanaz az anyavállalat iFinex, és a Bitfinex hosszú múltra tekint vissza a banki kérdésekben, amikor a számlákat bezárták és gyakran megváltoztatták.

Meg kell említeni, hogy ez a kérdés nem csak a Bitfinex tőzsdét érinti, sok tőzsdén hasonló problémák merültek fel.

A legfontosabb kérdés, ami az egészet elindította, az volt, amikor a Bitfinex fizetési szolgáltatója volt, Crypto Capital körülbelül 850 millió dollárt veszített el pénzéből.

A pénz eltűnésének körülményei még mindig nem tisztázottak, bár a Crypto Capital állítása szerint Portugália, Lengyelország és az Egyesült Államok lefoglalta azt.

Állítólag e három ország közül kettő tagadta ezt, és a Crypto Capital több gyanús társasághoz kapcsolódott.

Akkor azt hiszik Bitfinex a veszteségek fedezésére kölcsönvette a pénzt a Tether tartalékaiból vagy a cserének le kellene állnia a működésével.

Ez viszont azt jelentette A Tetheret már nem teljesen támogatta az amerikai dollár.

A Tether visszafizetésére a Bitfinex elindította az IEO-t új tokonjával, a LEO-val. A LEO név a vállalat mottójából származik: „Egy, de (ez) egy oroszlán”.

Az IEO-ban összegyűlt pénz a Tether újjáépítéséhez (jelenleg csak 74% -át teszi ki amerikai dollárral), a forgótőkéhez és az üzleti célokra fordítja.

A LEO IEO-val, Bitfinex első célja, hogy egymilliárd dollárt gyűjtsön magánbefektetőktől a fennmaradó részt pedig a lakossági befektetőknek ajánlják fel.

Az egymilliárd dollár nagy részét azonban már összegyűjtötték, így nem valószínű, hogy az IEO megnyílik a lakossági befektetők előtt.

A Bitfinex ehhez hasonló projekteket indított korábban és sikeres volt, azonban a körülmények megsértették a felhasználók bizalmát.

2016-ban, Bitfinex volt hozzávetőlegesen 60 millió dollárt feltört és elvesztett ban ben Bitcoin és válaszul elindította a BFX érmét.

A Bitfinex elegendő pénzt tudott összegyűjteni a veszteségek fedezésére, amit a 2017-es bikapiac óriási mértékben segített.

A BFX érmék minden tulajdonosának 100% -os visszatérítést kaptak amerikai dollárban. Érdemes azonban elgondolkodni azon, hogy mégis képesek lennének-e erre, ha a piac nem ért volna el ilyen magas szintet.

Ezen túlmenően a A BFX tokent azokra a felhasználókra kényszerítették, akik akár 36% -os veszteséget is tapasztaltak.

Ez kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy mit tenne a Bitfinex, ha hasonló helyzet fordulna elő újra a LEO-tokenekkel, és esetleg, hogy átvehetnék-e mások LEO-tokenjeinek tulajdonjogát.

Hogyan működik a LEO?

hogyan működik az oroszlán

A LEO egy csere segédprogram-token, mint a Binance Coin, és ugyanúgy működik, kevés technikai funkcióval, például intelligens szerződésekkel vagy dApps-kel..

A OROSZLÁN a zsetonok 15% kedvezményt vehetnek igénybe a kriptográfustól a kriptopárokig és egy további 10% kedvezmény azoknak, akiknek több mint 5000 LEO tokenje van.

Ez megfelel a Binance Coin 25% -os kedvezményének, ha a tőzsdén keresztül kereskednek.

A Binance Coin ezt 12,5% -ra csökkentette, és valószínű, hogy 25% -ig tartották a kedvezményt, hogy versenyképesek maradjanak a Bitfinex-szel.

A LEO felhasználható a hitelezés, a betétek és a felvételek egyéb díjainak csökkentésére is.

A Binance Coin-hoz hasonlóan a LEO is átmegy egy jelző égető esemény ahol a Bitfinex havi bevételeikkel visszavásárolja a LEO érméket.

Végül azt tervezik, hogy 100 millióra csökkentik a LEO tokenek teljes kínálatát.

A LEO-nak legfeljebb 1 milliárd érme lesz, ami megfelel az egymilliárd dollár összegyűjtésére irányuló erőfeszítéseiknek, mivel minden érme megközelítőleg 1 dollárt ér a kibocsátáskor.

Ennek ellenére meg kell említeni OROSZLÁN csak a Tetheren (USDT) keresztül vásárolható meg, ami talán az a módja, hogy visszaadják a kölcsönvetteket.

Hogyan teljesített a LEO?

Az írás idején, OROSZLÁN teljes piaci kapitalizációja 1 241 125 055 USD, szerint egy forgalmazott 999 498 893 LEO tokent és egy 24 órás mennyiséget 10 145 229 dollárt CoinMarketCap.

Ha megnézzük, hogy a LEO hogyan teljesített történelmileg, akkor az viszonylag magasabb volt a Bitcoinnal szemben, mint az elején az amerikai dollár.

Ez mind 2019 júliusában megváltozott, amikor a piaci korlát felemelkedett, és elérte első kezdeti csúcsát, 1,8 milliárd dollárt, és rövid idő múlva a LEO magasabb volt az amerikai dollárral szemben, mint a Bitcoin.

Nem sokkal később a LEO felemelkedett legmagasabb piaci korlátja, csaknem 2 milliárd dollár. Azóta a LEO fokozatosan csökkent értéke és érmetartományonként 1,30 USD körül stabilizálódott.

Jelenleg egy LEO érme 1,24 dollárba kerül, és ez az A 12. legnagyobb kriptovaluta a CoinMarketCap-on.

Fontos dolog kiemelni, hogy Bitfinex elég régóta küzd. Ha a LEO sikeres lesz, akkor a csere számára megadhatja a keresett lendületet.

Érdemes-e befektetni a LEO-ba??

befektetés a leo-ba

LEO, a Binance Coin lépéseit követve, óriási siker lehet, ha az emberek a Bitfinex tőzsdén kereskednek.

Az érme iránt érdeklődőknek emlékezniük kell arra, hogy az intelligens szerződések vagy a dApps tekintetében nem kínál semmit.

Mint segédprogram tokenje, az értéke mennyire függ össze Bitfinex működik. Ha a Bitfinex jól jár, akkor a LEO is, és ha a Bitfinex rosszul, akkor a LEO is.

Valószínűleg csak rövid ideig használható, a kínálat nagy része valószínűleg néhány év alatt leég.

Mint Bitfinex többet éget OROSZLÁN tokenek, az érték is növekszik, mivel egyre ritkábbak lesznek. Szóval, bölcs dolog lehet tartani a LEO tokeneket, amíg az értékük meg nem emelkedik.

Ha Bitfinex jól megy, havonta többet fog égni, az ár növelése, nyereségesebbé téve őket.

A legtöbb kereskedő azonban nagy valószínűséggel csak tőzsdéről vásárolhat LEO-t, és valószínűleg nem vehet részt az IEO-ban..

Az amerikai állampolgárok számára nehéz lesz megszerezni őket, mert nem férnek hozzá a Bitfinexhez, és a LEO tokenek nem adhatók el nekik.

Ez nagyon fontos, mert az amerikai kriptovaluta kereskedők a piac nagy részét képviselik.

Megbízható-e a LEO és a Bitfinex?

A bizalom kérdését is fel kell vetni.

A Bitfinex-et, a Tether-et és az iFinex-et még mindig viták övezik, és sokan még mindig nem biztosak abban, hogy megbízhatóak-e egyáltalán.

A legális az iFinex ellen New York-i legfőbb ügyész lehet a katalizátor, amely a LEO megalakulásához vezetett, mivel sürgősen szükséges volt a potenciálisan gyanús viselkedés fedezésére.

Ha tovább megyünk, mint a legutóbbi idők, csak ezt tudtuk meg Bitfinex és a Tether ugyanazon anyavállalat tulajdonában volt a paradicsomi papírok.

Korábban a kettő azt állította, hogy nincsenek kapcsolatban.

Hogy még rosszabb legyen a helyzet, Bitfinex nem árult el befektetőknek vagy a Tether tulajdonosainak a kölcsönről, a népek bizalmának további megsértése mindkét szervezetben.

Egy másik dolog, amire felhívni a figyelmet, az az Bitfinex nem szabályozott tőzsde és néhányan azt javasolták, hogy azért akarják a dolgokat így megtartani, mert többet megúszhatnak.

Jó alternatíva a OROSZLÁN Binance Coin lenne. A Binance csere sokkal megbízhatóbb, sokkal nagyobb mennyiségű kriptovalutát mozgat.

Ráadásul a Binance Coin akár 25% kedvezményt is kínál, míg a LEO-felhasználóknak legalább 5000 LEO tokennel kell rendelkezniük ahhoz, hogy azonos kedvezményt kapjanak, ami olcsóbbá teszi a Binance érmével való kereskedést..

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • OROSZLÁN egy segédprogram token, amelyet a Bitfinex csere. A LEO segítségével a kereskedők akár 25% kedvezményt kaphatnak a kriptográfia és a kriptopár között
  • Bitfinex égni tervez OROSZLÁN zsetonokat, amíg csak 100 millió nem marad. Ezt úgy fogják megtenni, hogy havi nyereségüket érmék visszavásárlására használják fel.
  • A OROSZLÁN Az IEO-nak kell megszereznie azt, amit a Crypto Capital elveszített. A Bitfinex hozzávetőlegesen 850 millió dollárt vett fel a Tethertől, ami most azt jelenti, hogy már nem 100% -osan áll az amerikai dollár mögött.
  • A kereskedők továbbra sem biztosak abban, hogy megbízhatnak-e OROSZLÁN. Ennek oka a Bitfinex, az iFinex és a Tether körüli vita.

Tanuljon meg LEO-val kereskedni a kriptovaluta tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha szívesen olvasta ezt a cikket Kereskedelmi oktatás, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector